hogyan oldjam fel a barátnőm gátlásait
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#48   2016. 10. 14. péntek 18:21
X Törölt felhasználó (828395)
Köszi szépen válaszokat!
Próbálok teljes képet adni a dolgok állásáról. Magamnak is jobb ha leírom, mert legalább tisztázódnak bennem a dolgok.
Barátnőm kiskorában sokszor váltott iskolát, de ennek köszönhetően könnyen barátkozik szóval ezzel nincs is gond. Kicsit talán visszahúzódó, de könnyebben kezd el beszélgetni emberekkel mint én.
Serdülőkorban sokat csúfolták mert szőrösebb és ducibb volt az átlagnál. A szülők nem engedték a borotválást mert „így is szép vagy” Szerintem a csúfolás okozott neki valamit, bár ez csak egy dolog.
16 évesen lefogyott és ő is mondta hogy valószínűleg anorexiás volt egy darabig, mert 2 hónap alatt 10 kilót adott le. Csak sokat futott és nem evett.
Nem eszik csokit vagy szénhirátot mert folyamat fél hogy elhízik.
Elég sokszor jegyzi meg hogy kicsi a melle. Persze mondanom sem kell hogy dicsértem már őket sokszor, de olyan érzésem van mintha meg se hallaná. Tudja hogy tetszik nekem mert fotóztam is már párszor meztelenül.
Vékony, szép alakja és teste van, de valamiért mégis van benne valami gát.
Kedves, aranyos, sokat bújik, de nekem már túl kislányos amit csinál és néha úgy érzem mintha 14 évesek lennénk. Pedig már közel sem. Emiatt szerintem a libidómmal is gond van, mostanában nem igazán kívánom őt. Ez persze engem frusztrál.
Lányok, feleségek! Tiniként sokaknak voltak gátlásaik? Ki mikorra tudta leküzdeni a őket? Ki mikorra lett bevállalós avagy magabiztos?
Ha van hozzá történet szívesen várjuk, szerintem mindenki tudna meríteni belőle.
#47   2016. 10. 10. hétfő 13:36
X Törölt felhasználó (1245022)
Csak nem gondoljátok, hogy valós történet valós gondolkodással. Ilyen dolgot és legfőképpen így egy nő soha nem írna.
#46   2016. 10. 10. hétfő 13:23
X Törölt felhasználó (69371)
Persze! Ha megnézed kb. erről szól az itt léte (korábbi hozzászólások). Az is buta aki felül ennek a játéknak, és bele megy. Másik helyen már összejött. Sajnos van, akiknek már csak ennyi élvezet jut az életben. alien2
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 10. hétfő 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (830241)
2016. 10. 10. hétfő 11:48
Nagyon remélem, hogy ez valami elb@szott poénkodás akart lenni! Ha nem, akkor komoly gondok vannak...
#45   2016. 10. 10. hétfő 11:48
X Törölt felhasználó (830241)
Nagyon remélem, hogy ez valami elb@szott poénkodás akart lenni! Ha nem, akkor komoly gondok vannak...
#44   2016. 10. 10. hétfő 11:35
csak együtt csak együtt
Megható történet,igazán sok ihletet lehet belőle meríteni.
#43   2016. 10. 10. hétfő 08:57
X Törölt felhasználó (465100)
A valódi magabiztosság belülről fakad. Persze kívülről is lehet támogatni, de az nem töri át gátlásosság problémáját. Azt elismerem, hogy a gátlásosság hosszú távon minden szexualitást is magába foglaló kapcsolatot megterhel, kimerít.
Az önbizalom hiány viszont belülről a lélekből fakad, a probléma a berögződésekben, a tudatalatti görcsökben van. A problémát ott kell kezelni, ahol van, a lélek szintjén. Ehhez viszont az kell, hogy maga a gátlásos ember ismerje föl a változás-fejlődés szükségességét.

Miben segíthetsz? Abban, hogy segítesz neki fölismerni, hogy ez a dolog az ő életét is megkeseríti, nem természetes. Neki sokkal jobb lenne egy egészségesebb állapotban létezni.
A másik dolog, hogy esetleg segítesz neki segítséget találni, a probléma föltárásához, és megoldásához.

A gond biztosan nem a kinézetből fakad. Persze, ha valaki extrém módon szétcsúszott testileg, annak is lelki oka van. Dolgot ugyan úgy kell kezelni, persze a táplálkozási szokásokat is rendezni kell, illetve a betegségeket is kezelni.
#42   2016. 10. 09. vasárnap 18:40
X Törölt felhasználó (1477772)
Fontos hogy az ember mindig biztassa a partnerét,hogy milyen szép és milyen jól néz ki,hogy számára ő a legszebb a világon. Ezzel már nagyban tudja befolyásolni az önképet és ha nem is teljesen,de legalább valamivel jobban érzi magát a párunk.
Sajnos egyébként a média is tehet róla,hogy mindig azt szajkózzák a vékony a szép és egészséges. Ugyanez a helyzet az egészséges életmód műsorokkal is,mert a néző úgy gondolja hogy tényleg borzalmas ahogy kinéz és ezáltal vannak akik átesnek a ló túloldalára és bulimiás,vagy anorexiásak lesznek.
Azért nézzünk körül az utcákon,hány tökéletes testalkatú ember rohangál a városban,mert szerintem elenyésző számban vannak. Nem ezeket kellene mutogatni,hanem az átlagos embereket,hiszen ők vannak többségben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 09. vasárnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (828395)
2016. 10. 09. vasárnap 18:25
Sziasztok! wave
A témához tartozik: Ki milyen szexuális magabiztossággal rendelkezik?
Ki mennyire büszke arra amilyen teste van, és ha volt esetleg gátlás korábban azt hogyan sikerült feloldani?
Kinél mi okozta a gátlást? Magasság, testsúly, szőrösség, mellméret?
Esetleg szülői nevelés (rossz/piszkos) iskolában csúfolás, ami kihatással van a felnőtt Énre?
Hogyan növeszthet egy dundi, telt lány vagy egy alacsony vékony hölgy akkora magabiztosságot, mint Soma Mamagésa? Pénzzel, hírnévvel, közösségi médiával?
A tapasztalatok sokat segítenének! Szeretném növelni barátnőm szexuális önbizalmát, de elakadtam. Szeretném a legjobbat kihozni belőle.
Persze megértem videkipár hozzászólását is. Nem jó dolog megváltoztatni a másikat. De ha ezzel magabiztosabbá, szabadabbá, oldottabbá, jobbá válhat az talán megbocsájtható.
Köszi a válaszokat előre is. worship
#41   2016. 10. 09. vasárnap 18:25
X Törölt felhasználó (828395)
Sziasztok! wave
A témához tartozik: Ki milyen szexuális magabiztossággal rendelkezik?
Ki mennyire büszke arra amilyen teste van, és ha volt esetleg gátlás korábban azt hogyan sikerült feloldani?
Kinél mi okozta a gátlást? Magasság, testsúly, szőrösség, mellméret?
Esetleg szülői nevelés (rossz/piszkos) iskolában csúfolás, ami kihatással van a felnőtt Énre?
Hogyan növeszthet egy dundi, telt lány vagy egy alacsony vékony hölgy akkora magabiztosságot, mint Soma Mamagésa? Pénzzel, hírnévvel, közösségi médiával?
A tapasztalatok sokat segítenének! Szeretném növelni barátnőm szexuális önbizalmát, de elakadtam. Szeretném a legjobbat kihozni belőle.
Persze megértem videkipár hozzászólását is. Nem jó dolog megváltoztatni a másikat. De ha ezzel magabiztosabbá, szabadabbá, oldottabbá, jobbá válhat az talán megbocsájtható.
Köszi a válaszokat előre is. worship
#40   2009. 03. 15. vasárnap 15:16
videkipar videkipar
Mégis miért akkora nagy hülyeség a barátnőváltás ? Én is váltottam jópárat, amíg megtaláltam azt, akivel összeillünk. Egyáltalán nem biztos, hogy valaki egyéniségének az átformálása a megoldás. Két gátlástalan ember jól megvan egymással meg két gátlásos is. Én személy szerint egy őszinte beszélgetést javaslok, ahol elmondod, nyíltan egyenesen a vágyaid, ő is a sajátjait és közösen eldöntitek, hogy ez rövid vagy középtávon szinkronba hozható-e. Ha nem, akkor mindkettőtöknek jobb, ha kerestek az egyéniségetekhez jobban illő másik párt. Én biztos nem erőltetném a gátlások oldozgatását, találsz rengeteget, akinek alapból nincsenek gátlásai, és ő is talál magához hasonló gátlásos csávót, aki nem is akarja feloldani a gátlásait, mert így tetszik neki. Véleményem szerint mindenkinek megvan a saját egyénisége, értékrendje, azt megpróbálni átformálni a legnagyobb hiba, amit el lehet követni. Ha tetszik olyannak, amilyen, akkor elfogadod, ha meg nem, akkor keresel másikat.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 24. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 24. kedd 20:02
Hát, ilyen hozzá állással bizony az a legjobb, ha guminőt veszel, azzal mindent lehet, és még vacsorázni sem kell vinni, meg moziba. Esetleg barátnő helyett mindenki tarthatna kurvát, azzal sincsen sok gond és még csak nem is drágább hosszútávon, ha a barátnő mellékhatásait (esküvői költségeket, meg a gyerek pelenkáját ) is beleszámolom. Ekkora hülyeséget...
gunyos1
#39   2009. 03. 15. vasárnap 14:46
gonoszNagyfarkas gonoszNagyfarkas
Kedves immortal!
Még nem volt hasonló problémám viszont tudnék javasolni a sztriptíz helyett valami mást smile Nemrég vettem egy hastánc DVD-t. 4-5ször végignéztem és táncoltam, gondosan gyakoroltam minden mozdulatot. Mikor már éreztem, hogy nem vagyok olyan béna, és egyre jobban ment, megengedtem a páromnak, hogy nézze, ahogyan gyakorolok. Mondanom sem kell, hogy mi lett az eredménye. A ringó csípő látványa és a finom mozdulatok kihozzák minden férfiből a vadállatot, ráadásul még vetkőznöd sem kell hozzá wink Nem olyan bonyolult és hamar el lehet sajátítani smile Ráadásul minnél nagyobb a pocak, annál jobb nyes Ha meg kicsi a hasad, akkor lehet venni olyan kendőt, amire érmék vannak rávarrva, és így kiemelheted a csípődet smile A lényeg, hogy nem lehet elszúrni és nem kell bele sok energiát fektetni. Remélem én is tudtam egy kicsit segíteni (: üdv: farkasné
(Ez egy válasz immortal üzenetére (2009. 02. 25. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 25. szerda 09:48
Sziasztok!Tudom, hogy női gátlások feloldása a topik, de fordítottat nem találtam...és van egy igen nagy problémám. :( Pár hónapja vagyok együtt a párommal, és kezdetben rózaszín köd, egyebek, amikor csak találkoztunk kívántuk egymást, gátlásos volt mindig, de úgy éreztem sikerült feloldanom és jól működik (ez volt nyáron). majd el kellett utaznom külföldre, kevesebbszer tudtunk találkozni, de amikor találkoztunk, az csodálatos volt. most, hogy itthon vagyok, és mindkettőnknek suli-munka van és csak esténként találkozunk, a napi, kétnapi szeretkezés lecsökkent heti kettőre...látom, hogy fáradt és kimerült, de szeretném visszahozni azokat a szenvedélyes szeretkezéseinket, amik voltak kicsit sűrűbben. már próbáltam fehérneműt, lehetetlen helyeket, helyzeteket, letámadtam, óvatosan közelítettem...és egyszerűen már tanácstalan vagyok. tudom és érzem, hogy szeret engem, és nem akar mást, de mit tudnék még kipróbálni szerintetek?köszönöm a segítő tanácsokat!
#38   2009. 03. 13. péntek 23:59
videkipar videkipar
Feleségemmel egyetértésben állíthatom, életünk legjobb sztriptíze egy vérig amatőr ultra béna de rendkívül lelkes házi vetkőzés volt egy közös barátnő előadásában. Nagyon sajnáljuk, hogy nem vettük fel, így csak emlékeinkben él az a ruhaledobás, ami nem sikerült csak 3.-ra, és az a mozgás, ami sokkal inkább emlékeztetett egy epilepsziás rohamra, mint táncra. Szóval, a jó sztriptízhez nem kell profinak lenni, nem kell tökéletes test és profi mozgás, elég a lelkesedés és az odaadás.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 03. 03. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 03. kedd 18:19
Szriptízelni nem csak a gátlások miatt nem egyszerű. Bár úgy tűnik, csak "vonaglasz" és ledobálod a ruháidat, de ez nem így van. Kell hozzá ritmusérzék, a test fölötti tökéletes kontroll (hogy minden porcika ÚGY és AKKOR ránduljon meg, ahogy és amikor arra szükség van.) Ehhez jól kell ismerni a zenét, együtt kell mozogni vele, kell egy egyszerű, de hatásos koreográfia, amin végig lehet haladni.
Tudni kell ügyesen, sikkesen, mi több, szexisen megszabadulni a legbutább ruhadaraboktól is, ráadásul úgy kell kinéznie, mintha végtelenül egyszerű lenne. Hozzá illik csábosan pillongatni is, az arcon nem látszódhat a koncentráció, helyette oldott mosoly szükségeltetik. Egyszóval, sztriptizelni nem könnyű. Illetve JÓL sztriptizelni nem könnyű. smile
#37   2009. 03. 08. vasárnap 18:19
X Törölt felhasználó (334425)
sziasztok.nem még mindig nem sikerült megoldanom,türelmesen várok a dolgokra de jo uton haladok.a barátnőmet is egyre jobban érdekli a dolog ugyhogy még akármi is lehet.én mindenesetre kivárom és ha akkor is azt mondja hogy nem akkor se adom fel!!!
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 03. 07. szombat 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 07. szombat 09:40
kicsit eltűnt a topiknyitó.
Lehet, hogy megoldotta - illetve fel?
Egészségére - de azért egy vigyorjellel üzenhetne, hogy HEURÉKA!!!!
#36   2009. 03. 07. szombat 09:40
GUMMIMACI GUMMIMACI
kicsit eltűnt a topiknyitó.
Lehet, hogy megoldotta - illetve fel?
Egészségére - de azért egy vigyorjellel üzenhetne, hogy HEURÉKA!!!!
#35   2009. 03. 06. péntek 11:55
X Törölt felhasználó (95774)
De ha egy kis orális kényeztetéssel ébresztenéd nem tudna ellenállni...legalábbis szerintem nincs az a férfi aki azt mondaná, hogy inkább aludni szeretne!!!
(Ez egy válasz immortal üzenetére (2009. 02. 26. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 26. csütörtök 14:22
Köszönöm a tanácsot, nem fogom feladni! smile Ez a masztizás felkeltette az érdeklősésem. Van esetleg valami tipp a megvalósításra? Úgy értem...ezt azért nehéz elkezdeni. Nem szeretnék butaságot csinálni. smile Mondjuk ha játék keretében csinálom, arról mi a vélemény?Pl. ő utasít én pedig úgy és azt csinálom magammal, ahogy mondja. Vagy más ötlet, tapasztalat?
Borozást, fehérneműt, különleges helyet, helyzetet próbáltam...
A hajnali ébresztést kipróbálom! smile
Mégegyszer köszönöm!
#34   2009. 03. 04. szerda 22:29
zorn zorn
Nem válaszolok de a véleményem csak rosszabb lett.Még szerepelj egy kicsit okoska!
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 03. 03. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 03. kedd 20:13
Istenem, hogy miért csak most ismerlek meg - és miért csak itt?
Mindegy, mivel a társkapcsid egyértelmű, nem feszegetem....
Eddig volt az ismerkedős "offf"- viszont, a barátnő csak akkor gátlásos, ha a jelene vagy a múltja ad rá okot..
zorn, kímélj meg, ne válaszolj...
nincs tapasztalatom és nyeretlen kétéves vagyok - ezt Neked mindenki elhiszi...
vigyor2
#33   2009. 03. 04. szerda 20:45
andrew87 andrew87
Kedves Fém_fatál!
Ebben igazat adok neked, de ennyi erővel a szex minden részletén végig lehetne menni valami hasonló terminológia alapján. Gyakorlás kérdése az egész.
Különben saját tapasztalatom szerint annyira nem tudják elrontani a hölgyek. Sok esetben jönnek maguktól a mozdulatok. És az ilyen gesztusok az igazán nőies és vérpezsdítőek.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 03. 03. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 03. kedd 18:19
Szriptízelni nem csak a gátlások miatt nem egyszerű. Bár úgy tűnik, csak "vonaglasz" és ledobálod a ruháidat, de ez nem így van. Kell hozzá ritmusérzék, a test fölötti tökéletes kontroll (hogy minden porcika ÚGY és AKKOR ránduljon meg, ahogy és amikor arra szükség van.) Ehhez jól kell ismerni a zenét, együtt kell mozogni vele, kell egy egyszerű, de hatásos koreográfia, amin végig lehet haladni.
Tudni kell ügyesen, sikkesen, mi több, szexisen megszabadulni a legbutább ruhadaraboktól is, ráadásul úgy kell kinéznie, mintha végtelenül egyszerű lenne. Hozzá illik csábosan pillongatni is, az arcon nem látszódhat a koncentráció, helyette oldott mosoly szükségeltetik. Egyszóval, sztriptizelni nem könnyű. Illetve JÓL sztriptizelni nem könnyű. smile
#32   2009. 03. 03. kedd 20:13
GUMMIMACI GUMMIMACI
Istenem, hogy miért csak most ismerlek meg - és miért csak itt?
Mindegy, mivel a társkapcsid egyértelmű, nem feszegetem....
Eddig volt az ismerkedős "offf"- viszont, a barátnő csak akkor gátlásos, ha a jelene vagy a múltja ad rá okot..
zorn, kímélj meg, ne válaszolj...
nincs tapasztalatom és nyeretlen kétéves vagyok - ezt Neked mindenki elhiszi...
vigyor2
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 03. 03. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 03. kedd 18:19
Szriptízelni nem csak a gátlások miatt nem egyszerű. Bár úgy tűnik, csak "vonaglasz" és ledobálod a ruháidat, de ez nem így van. Kell hozzá ritmusérzék, a test fölötti tökéletes kontroll (hogy minden porcika ÚGY és AKKOR ránduljon meg, ahogy és amikor arra szükség van.) Ehhez jól kell ismerni a zenét, együtt kell mozogni vele, kell egy egyszerű, de hatásos koreográfia, amin végig lehet haladni.
Tudni kell ügyesen, sikkesen, mi több, szexisen megszabadulni a legbutább ruhadaraboktól is, ráadásul úgy kell kinéznie, mintha végtelenül egyszerű lenne. Hozzá illik csábosan pillongatni is, az arcon nem látszódhat a koncentráció, helyette oldott mosoly szükségeltetik. Egyszóval, sztriptizelni nem könnyű. Illetve JÓL sztriptizelni nem könnyű. smile
#31   2009. 03. 03. kedd 18:19
Fém_fatál Fém_fatál
Szriptízelni nem csak a gátlások miatt nem egyszerű. Bár úgy tűnik, csak "vonaglasz" és ledobálod a ruháidat, de ez nem így van. Kell hozzá ritmusérzék, a test fölötti tökéletes kontroll (hogy minden porcika ÚGY és AKKOR ránduljon meg, ahogy és amikor arra szükség van.) Ehhez jól kell ismerni a zenét, együtt kell mozogni vele, kell egy egyszerű, de hatásos koreográfia, amin végig lehet haladni.
Tudni kell ügyesen, sikkesen, mi több, szexisen megszabadulni a legbutább ruhadaraboktól is, ráadásul úgy kell kinéznie, mintha végtelenül egyszerű lenne. Hozzá illik csábosan pillongatni is, az arcon nem látszódhat a koncentráció, helyette oldott mosoly szükségeltetik. Egyszóval, sztriptizelni nem könnyű. Illetve JÓL sztriptizelni nem könnyű. smile
(Ez egy válasz andrew87 üzenetére (2009. 03. 03. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 03. kedd 13:16
Az első hozzászólásában ott van h miket próbált már. Nekem úgy tűnik, hogy nem egy visszafogott lány. Szerintem meg tudja oldani.

Tény, hogy még nem sztriptízeltem és nem is tervezem smile
#30   2009. 03. 03. kedd 13:16
andrew87 andrew87
Az első hozzászólásában ott van h miket próbált már. Nekem úgy tűnik, hogy nem egy visszafogott lány. Szerintem meg tudja oldani.

Tény, hogy még nem sztriptízeltem és nem is tervezem smile
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 27. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 27. péntek 18:49
Látszik, hogy nem próbáltál még sztriptízelni... nem olyan könnyű ám, mint amilyennek kinéz. smile
#29   2009. 03. 01. vasárnap 07:53
GUMMIMACI GUMMIMACI
Először keresd meg a gátlás okát.
Másodszor térképezd fel, hogy Ő tisztában van-e ezzel az okkal..
Na itt van pause, mivel a fenti két kérdésre adott válaszok ismerete nélkül egy komlett "fa" felrajzolása kellene ahhoz, hogy az összes variációt "végigrágjuk"...
Na arra, sem ideje, sem energiája nincs senkinek - sztem...
lookaround
 
1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2009. 02. 23. hétfő
Üzenetek: 48db
Utolsó üzenet: 2016. 10. 14. péntek
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!