/ 3 oldal
Hozzászólások
Semmi különös nincsen ebben, a sofőr a jobb oldalon álló rendőr, mentő tűzoltó autókat nézte, nem előre nézett. Mint nálunk a majmok a nulláson, ha baleset van az egyik irányban, másik oldalon is dugó van...
LOL
Isten a tanúm, inkább meghalnék. Adjatok egy benzinlámpát és rendbe teszem smile
Teljesen hülye és még meg is murdelhat ettől.
Pontosan így van, nekem is ott dolgozik egy hawerom, éppen holnap megy vissza. Ugyanezt mondta el, amióta pl. olajat találtak, mindenki abból akar élni és jó néhány dologban a világ élvonalában voltak, a termelést tekintve, de már nem csinálják..Mindenre a fehér embertől várják a választ, semmit sem csinálnak meg önerőből és csak sírnak...
"Az egykor nagy értékű exportot termelő, mára már korszerűtlen mezőgazdaság jelenleg nem tud lépést tartani a népesség rohamos növekedésével, és az ország élelmiszer behozatalra szorul. Az elmúlt két évtizedben jelentősen csökkent a kakaó, a földimogyoró, a pálmaolaj és a gumi kivitele, holott e cikkek esetében Nigéria korábban világviszonylatban is jelentős exportőrnek számított. Az ágazat lehetőségeit és problémáit a kormányzat is egyre inkább érzékeli, szerény eszközeivel megpróbálja a mezőgazdasági termelést ösztönözni. Kedvező jelenség, hogy 2002-2003-ban 7 %-os növekedést regisztráltak. "
Úgyhogy óvatosan kell őket sajnálni...
És akkor mi van, ha lóg?? Legalább lóg valami és nem egy pattanás van ott, ami ha borogatja elmúlik. Egyébként ilyet csak a sok deszka nő mondanak, mert irigyek..Szeretnének csak ilyen melleket. Mint amikor a manusok azt mondják, nem a méret a lényeg..Hát persze hogy nem. Akinek van vagy 20 centi, nem is.. vigyor Szóval ide nekem ezeket a nem feszes melleket öt év múlva!!
Kedves Rocco! Ez a merci, így kisbetűvel, egy határ fos. mint minden merci. Akár tetszik, akár nem a merci a makkerverda marad már örökre. Akinek valamiből kevesebb van, vesz egy fostos 124-est vagy egy c mercit, ami pont egy suzukival van egy szinten, csak drágább..
Te tényleg olyan hülye vagy, hogy odatennéd a gyermeked?? Minden ok nélkül kockáztatni egy csecsemő testi épségét, még ha kicsi is a kockázat?? Ne csinálj gyereket, nem érdemled meg.
2.3.4.5.7.8.9.10. Ezek egyik sem lóg a térdéig. Gyönyörű sorozat, kár fikázni. Ha neked nem tetszik a nagy mell. a Te bajod. A nagy többségünk nem, cserélné el semmiért. még ha a térdéig lóg, akkor sem. Én sem cserélném egy kis"formás, épp tenyérbe illőre" .Ez a kis mell szalonképes megfogalmazása.
El Colacho – a csecsemő-átugró fesztivál

1620 óta rendezik meg Spanyolországban, Calachóban ezt a nem mindennapi fesztivált, amely tulajdonképpen abból áll, hogy felnőtt emberek újszülött babákat ugranak át, azért, hogy megtisztítsák őket a gonosztól. A vallási eredetű szokást a szülők óvó szemei előtt, és természetesen csak a beleegyezésükkel űzhetik a matadorokhoz igen hasonló öltözetben feszítő résztvevők.Az ugrálásba a nézelődők is beszállhatnak, ami azért valljuk be, elég veszélyes, pláne ha egyik-másik vendég már jókat kortyolt előtte a zamatos spanyol borokból. Egyszóval ha valaki egyszer elzarándokol az évente, június 8-án és 9-én rendezendő El Colachóra, a saját gyermekét semiképp ne tegye ki a „lélektisztításnak”.

Forrás:Blikk

Ennél nagyobb és eszetlenebb baromság sem sok van...

Forrás:HerrWolf smile
Nem tudok mit mondani, de én vagyok a hülye, hogy ide járok még..Minek nézek ilyeneket?? Ez már mindennek a teteje..
Na ez vicces, kicsit..
Ez szar, nem vicc.
Egyemmeg smile
Írni sem tudok. Ez is LOL..Szóval végre...jó! worship
Na hosszú napok óta ez véger nyes
Megjegyzem, már rég megérett...Sajnos tartok tőle, hogy nem vicc..
Képzeljétek el DG-t amint épp nincsen otthon internet...Szerintem valami szerencsétlen hikomat a csávó, ki sem tud jönni az ajtón. Csóró f@szkalpag..

Rendesen sajnálom már..
Mi lenne vele nélkülünk? Hajrá DG! Ezaz neked is terem babér öcccsém!
Képzeljétek el DG-t amint épp nincsen otthon internet...Szerintem valami szerencsétlen hikomat a csávó, ki sem tud jönni az ajtón. Csóró f@szkalpag..

Rendesen sajnálom már..
Mi lenne vele nélkülünk? Hajrá DG! Ezaz neked is terem babér öcccsém!
Bazzeg ez nem lehet az a fekete pákó! (direkt kis betűvel...)Hallod. csak írd be, nem kell keresni, oda is ugrik! áááááááááááááááááá ez nem lehet igaz.. Az nem valami kibaszott versenyló? :-)))))
Semmi irigység sincsen ebben.. Nekem egy Audi A6-om van, nagy autó, össze is verhetnék, mert nehezen fér be egy normál parkolóba, de eszembe sem jutna ilyen rohadt büdös paraszt módjára megállni sehol sem! Akkor sem, ha nincs parkolóhely..Nézd meg milyen különbözőek vagyunk: kétféle ember létezik:aki beáll a Tecso bejáratába, pedig nem tudnak tőle kimenni a kosárral, megáll bárhol, mert dolga van, a járdára parkol a pénzjegykiadó automatához, mert siet, de ő az aki eléd vág a kanyarodó sávból, és van a többi ember, akinek ilyen eszébe sem jut. Ez nem pénzfüggő, egyszerűen büdös turhó és ütni kell az ilyet!
Hogy védekeznek akik így szoktak parkolni....Sok kancsó. Latorovszki meg hasonlók! Én nem szoktam szó nélkül hagyni, már sportot űzök ebből meg a Tecsó bejáratba parkolók leugatásából.. Hehe Volt is már perpatvar bőven, de nem állom meg szó nélkül!Biztos lesz majd ebből box is, de sebaj...
Még soha nem álltam és nem is fogok semmilyen indokkal sem ráállni a mozgássérült helyére, sem máshová a tilosba..Aki oda áll kulcsot, bicskát csavarhúzót neki!!Én nem csak mondom.....:-)
Ha csak ilyen nők lennének én inkább maradnék a pecánál...Randa dögök mind,ami nem baj,de mutogatni?
Ez nagyon jó:-) Helyes a kis blöki:-)))
Vadkancák...Mire teremtette Őket a MájGád?:-))) Tipikus háziasszonyok:-)
"A Maybach a Daimler-Benz autógyár által megvásárolt Maybach védjeggyel elátott gépkocsitípus. Az 57 és 62 jelű modellek luxuslimuzinok. A típus a 2002-es genfi autószalonon mutatkozott be.Miután a brit Vickers eladásra kínálta az angol Rolls-Royce és Bentley védjegyeket, és bár a DaimlerChrysler cég kísérletet tett a vásárlásra, azonban a két védjegyet a német Volkswagen és a BMW cégek szerezték meg. Mivel a DaimlerChrysler cég érdekelt volt egy luxusautótípus forgalmazásában, így a patinás német Maybach márkanév feltámasztása mellett döntöttek."



Kitfisto LOL.
Most pont hozzád illő a stílusom....Egyébiránt nem győztél meg mindenkit, hogy kamu és mivel már érdekel, majd utánaszagolok kicsit..Az meg a te szégyened, ha nem leszel a gyermeked mellett..Megjegyzem pont olyannyira tűnsz hozzáértőnek, mint akikkel kivan a tköd. Semmivel sem vagy hitelesebb, mert nagy az arcod..No Peace.
Scagnetti:Ha így gondolod, te mit keresel itt? Miért ülsz ez előtt az oldal előtt, ha kell, ha nem? Aberráció? Ettől lesz beteg a gyermekem? Nem lesz, mert csak akkor fog itt ülni, ha már elég érett lesz, hogy szelektáljon, mit hisz el és mit nem. Én srác koromban majdnem pornófüggő voltam, azt gondolom. Azután néhány forgatáson voltam biztonsági őr, hazamentem és elajándékoztam még az utolsó pornóújságomat is. Sok mindent láttam, mégsem alkotok ilyen kategorikusan véleményt és nem szólok le mindenkit..Te azonban túlmentél minden határon...Az ilyeneket szokták villámgyorsan lecsavarni mifelénk...Gyökér vagy, egy igazi nagy arcú gyökér...
Kedves Betti88!Várom a barátaidat.Ők is 88-asok mint te? LOL...Majdnem lányom is is lehetnél kiscica.. Ha gondolod megy a címem. Olvasd el mit írtam:véleményem a témáról nincs, csillagvirág, mert nem érdekel, véletlen akadtam bele, mert rengeteg a hozzászólás, de a scagnetti hozzászólásainak a stílusa vérforraló. Ha gondolod, szólj a nyeretlen kiscsikó pajtásaidnak és küldd őket..Küldj 137 kilóra való húst..Cím megy privi, csak kérjed! Először azonban olvass te is.. Scagnetti igenis egy gyökér, mindenkit leszól, felháborító stílusban és az ilyeneket csak egyféleképp lehet kezelni...
Scagnetti te beférsz még az arcodtól otthon a bejárati ajtón? Sajnálom,hogy nem ismerlek személyesen, szívesen belevernék kettőthármat az arcodba, még ha igazad van, akkor is. Te egy igazi GYÖKÉR vagy...
Kész vagy Attys és a többi fikázó...Van fogalmatok a Kínaiak mit művelnek mondjuk a kiskutyákkal? Bottal agyonverik őket, mert úgy édesebb a húsuk és még sorolhatnám, de sztem nem kell, a többség tuja milyen szörnyűségekre képesek.Ezeket véditek, mert megmentettek néhány tucat pandát. Ironizálásnak szántam mert undorítóan képmutatóak, csak néhányan közületek nem tudnak a sorok közt olvasni, csak bunkózni.
Sebaj, egyszerűeknek is kell lenni, így megvan az egyensúly- Grat!
Majd ezeket is megeszik a kínaiak...
Valakinek visszavitték a szemetét az ajtajába, szerintem, amit a kuka mellé dobott, mert az tele volt. Erre írta a "levelet". Kérdésem: Ki itt a paraszt? Nem biztos, hogy a kukafelelős a hunyó itt..
Aki férfiember létére papucsot vesz fel az utcán, nem férfi csak csaj...Még az ismerősömre is rászólok, mi van a lábadon vazzeg?Aki meg kiszál az A8-ból egy ilyen papucsban LOL. Szánalom.hu
ne basszatok már ilyeneket mért tesztek be? Hát basszameg megint nem jövök fél évig..
RiderLevi!
Nem baj ha off:-) A következőképpen kell ez működjön, bár sarkítok kicsit:Egy bokánrúgás büntetése az éves jövedelem egy ezreléke.Egy kis mértékű gyorshajtás:éves jövedelem 1 százaléka. Nagy mértékű gyorshajtás elsőre az éves jövedelem 2 százaléka és így tovább.Nem vagyok gyorshajtó, nem erről van szó, de az tarthatatlan,hogy ha én beleszaladok egy kint felejtett 30as táblába, életemben először(még nem büntettek meg soha!)akkor a havi jövedelmem egy harmadára megbüntetnek, míg téged a havi jövedelmed mondjuk egy huszadára.Ez nem egyenlő elbánás.
Más:Képzeld el a nagyapót, a Skoda120L -e,amint elnézi élete első 30-as tábláját és ugrik a havi nyugdíja!Ezt így nem szabad, zéro toleranciát semmiben sem lehet hirdetni. Igen is mást is figyelembe kell venni. ettől még lehet egy rendszer szigorú és igazságos!
Uff.
RiderLevi!
Pontosabban te nem érted:-)Ahhoz hogy a büntetés mértéke egyenlő legyen, figyelembe kell venni a visszatartó erejét is a büntetésnek, márpedig ha az összeg ugyanaz, akkor engem a halálba rémít 300000 Ft, míg pont azt,aki száguldozik a hyperpro verdával, szóval ő meg sem rezzen.Hidd el te nézed pont fordítva..A büntetés célja a visszatartó erő és az a két esetben meg sem közelíti egymást.
Ma a nagytétényi úton jöttem hazafelé és megnéztem néhány 30-as táblát, egyszerűen betarthatatlan és oktalan helyen van fent vagy 6-7 darab, csak Érdig.Majd ha ezek eltűntek és lesznek normális utak és a többi azonos súlyú szabálysértést is egyformán büntetik, no akkor lesz alakul majd valami...
Azért ugye tudomásul vesszük,hogy nem vagyunk egyformák? an aki jobban és van aki kevésbé jól tűri mások bénázását. Én nem vagyok száguldozós és ahol lehet betartom a szabályokat. Az azonban felháborít,hogy kiemelünk bizonyos szabályokat és jobban büntetjük mint a többit, míg néhány égbekiáltóan felháborító szabályszegést soha sem büntetünk. Vannak emberek akik azt hiszik ők bárhol megálhatnak és bármikor elém pofátlankodhatnak..Én kivárom a sorom a dugóban ,de amikor mindenki balról előz és nem értik,hogy őmiattuk nem haladunk, no én akkor lépek agázra és jaj annak aki az öreg ólomszánkó elé áll! H

a pedig ugyanazért a bűnért ugyanolyan büntetést akarsz, akkor engem 50000 ft-ra büntetss és a Demjánt pedig 5000000 Ft-ra.Így lesz ugyanakkora a büntetés!
Ja igen és aki a körforgalomból kifelé nem indexel? Azt mért nem büntetik agyon? Szerintetek is köcsög aki körforgalomból kifelé nem indexel? Átkozzuk meg mind! :-)))Rohadjon meg aki a körforgalomból kifelé nem indexel!Fúúúúú de utálom!!!
Ahhoz,hogy Magyarországon ilyet lehessen csinálni, először az ok nélkül kitett 30-as táblákat kéne összeszedni. Valóban nem kell száguldozni, no de azért nézük már meg,hogy a kirótt bírság valóban ugyanakkora teher egy nyugdíjasnak és mondjuk a Demjánnak? Megint az egyszerű embernek kell remegnie, nehogy az útkarbantartók által egyébkét helytelenül kitett és kint felejtett táblánál beleszaladjon egy véletlen 50%-os sebességtúllépésbe. Irreálisan magas összegekről beszélünk a mai átlabérek mellett. Egy egyszerű ember, lső gyorshajtásra zt érdemli? Nem kéne mérlegelni?
300000 Ft-ot pedig én sem tudnék kifizetni, marad a kaptár.Jó sokan leszünk..Ja és a rendőrök nagy része igenis bosszúálló, kissebségi komplexusban szenvedő köcsög. Tudják is magukról..
Nem is értem miről beszél aki kamuzik. Tényleg nem értitek? Ez nem kamu, hanem Noodling. Én sem tudtam, utánanéztem és nem fikázok itt összevissza. Én azért horgász lévén annyit hozzáfűznék, hogy a harcsa ívási időben védi a fészkét és mindenre rátámad. Persze aki ezt nem hiszi el, az azt sem hiszi hogy egy darab fával ütögetve a vizet a harcsát támadásra lehet ingerelni..Pedig azt hívják kuttyogatásnak és nem kell elmenni érte sehová, itthon csinálják a horgászok...Nem kamu, NOODLING.
Sirius te buta paraszt....
Nicer:-)Hihetetlen hogy ezt kérdezed...Ha a te feleséged a gyerekkel nem tudna egy ilyen tukkótól parkolni? A minap egy ember felállt a járdára az utcán, a pénzkiadó autómata mellé, közvetlenül, mert esett az eső. Természetesen a gyalogos, babakocsis feleségem nem tudott tovább menni,a zuhogó esőben. Van még kérdés?...
Sajnos nem voltam ott. Emberünk, aki egy idős úr volt, csak annyit mondott, hogy siet!!! Amíg ilyen emberek vannak és nem teszünk ellenük semmit, addig minden így fog maradni. Csináljunk egy veboldalt a vévévé pont bunko pont hu-t és oda töltögethetnénk fel az ilyen turhó parasztokat:-)))
Tényleg gyerekek, aki itt a Jaguárosnak igazat ad, mert szép meg nagy autó, annak egy mások országban, bolygón vagy galaxisban a helye.
Nincs indok arra, ha másoknak bosszúságot okoz valaki, minden ok nélkül.Márpedig aki rááll a mozgássérült jelre, vagy 3 helyre áll be, vagy feláll a járdára, stb.. és nem hagy helyet a gyalogosnak, babakocsinak, nos azok kromofágot érdemelnek. Ha félti az autót vagyen egy kisebb verdát vásárolni, vagy ne járjon olyan helyre, ahol megkarcolhatják.
Az én Audimon tegnap is találtam egy új meghúzást, de mégsem állok mások helyére még az üres parkolóban sem. Pedig egy szép ezüstmetál A6...
A Jaguáros egy gyökér, aki úgy gondolja, neki ez jár, mert őrá nem vonatkoznak az együttélés szabályai. Üssétek-vágjátok az ilyeneket!
Miért tesztek fel ilyen képeket? Lassan már nem fogok ide még benézni sem, basszátokmeg.Ez tényleg nem homofóbia,de ezt nem kellene ide!
keywest27!
Nem a tied a Jaguár? Te legalább öt helyre beálltál volna, mi!?
Nem lettem ideges, csak írni sem tudok, ha ilyet látok:-) Előre szólok, én szólok is az ilyennek, volt hogy megvártam a parkolóban a tirpákot, akkor csak mummogott a gyökér:-)))
Kit akartol leoltani ezzel a nagy az autó dumával? Nekem egy A/-os audim van, ami szintén nem kicsi, de akkor sem állok meg így. Nem indok, hogy megkarcolhatják.A szabály az szabály baszki, nem szegheted meg mernekemnagyobbaverdám. simán leönteném kromofággal és még arcon is rugnám, ha emberkedik. Aki ugyanis így vélekedik, nos ő ugyanígy vab az összes többi szabállyal is.Ez nem írigység, hanem a f@sz kivan az ilyen nagyképű műjampikkal. Én is vállalkozószerű vagyok, mégsem parkoltam így SOHA! Nincs indok, aki így parkol gyökér.
Szánalom.com
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 105 hozzászólás, Listázva: 51-100

Herrwolf

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2006. szeptember 28.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!