/ 6 oldal
Hozzászólások
Kár ,hogy be van gyógyulva a puncija ! nyes
Valószínű nem lesz kuponom ,ezért bebaszok majd neki egyet ! mf2
Erről a videóról az jut eszembe amikor még gyerekkoromban volt a házunknál egy pár hónapra félbehagyott építkezés-bővítés és a macska megszokta,hogy a beüvegezetlen ablakon ugrált ki-be.Szegény pára akkor is megpróbálta párszor amikor helyükre kerültek az üvegtáblák is.Többször is nekiugrott egyre zavartabb tekintettel mire elhitte ,hogy ez nem fog menni ! nyes nyes nyes
Iszonyatosan lassú az oldal,sőt gyakran le is fagy! Gyakorlatilag használhatatlan.
Nem tudom méritek e mennyi látogatót veszítettetek az utóbbi időben, gyanítom
nem keveset !
Jó !
Nagyon sajnáltam a kiskrapekot , de a videó nagyon jól össze van vágva ! nyes
Csoda ,hogy még senki nem Jeromosozta le !
Szó szerint szétbaszta ! hehe
Nem viszi sehova ,fentről esett oszt elkapta ! hehe
Párszor megnéztem és folyamatosan röhögtem ! nyes
Egyáltalán ÉLT ez ????????? szomoru1
Nagyon szép képek, jó hogy feltetted,és az arcokat is nagyon helyesen kitakartad ! eljen
Meg a melled, meg a segged ! vigyor2
Ez nagyon komoly ! worship
Hancúrozzatok még sokat ,és azokat is küldjétek be !
Egy denevér lehet hallja is a zenét ami bent szól ! eplus2
Ahogy végigolvastam a véleményeket gyakorlatilag 100% Eszti mellett áll,ami nagyon helyes is, de azért vegyük figyelembe azt is ,hogy akik itt előfordulnak-írogatnak azok sokkal elfogadóbbak és megértőbbek az átlagnál.
Semmi baj nincs sem a képekkel ,sem azzal amit a tanárnő csinált, de az arcát nem szabad lett volna megmutatni,és akkor most nincs ez a cirkusz ! Egyébként sajnálom ,kár érte.
A faszomat beküldtem volna bírónak erre a meccsre, és még azt sem bántam volna ha jól elverik ! vigyor2
Jó ,de ha beáll a szivattyú nagyot esik ! vigyor2
És ha egy segfej utas -a személyzet kérése ellenére- nem nyitotta volna ki a hátsó ajtót, el sem süllyedt volna,akár még mindig ott úszna a folyón! worship
Szerintem nem sok köze van egy belsőégésű robbanómotorhoz ! ejnye1
A télapónéni az nagyon "komoly" arc! wow1
Szerintem sok beszélgetés a témáról és a türelem meghozhatja a változást ! Egyébként egy régebbi rossz élmény simán hagyhat ilyen mély nyomokat, de ha minden harmónikus akkor ez halványulhat majd.Az én párom sem szokta lenyelni, de a szájába mehet az utólsó cseppig.Aztán ha kicsit lenyugodtam szépen kiengedi a szájacskájából a mellére-hasára, vagy ha ő van fölöttem akkor rám és letisztítja pzs-vel. Azt is vedd figyelembe, hogy nem ugyanaz ám amikor puncinyalás közben lassan fokozatosan termelődnek a finom nedvek amiket -elfogyasztunk-, ahhoz képest amikor egy pillanat alatt teleszalad egy lány szája forró spermával ! Én már egy párszor visszakértem az -anyagot- a páromtól, és le is nyeltem, hát érdekes élmény volt ,de addig sokkal izgatóbb volt a dolog amig el nem mentem , viszont ez csak utána kivitelezhető,amikor is már nem olyan nagy az ingerem rá! Azért nem volt rossz,főleg mert neki tetszett a móka! finom
Ez nem cicike vazze.. ,ez a hasa !!!!!!
Hát ebből nem sok minden látszik!!
"magyar honból összes itt dolgozik aki vágja" hát ezen nagyot röhögtem, de szerintem te is amikor írtad ! !
Szerintem a forgalom nem akkor nőtt meg hirtelen amikor átálltatok az újra és a régi működött rendesen ez meg nem,így az érvelésed az új mellet kicsit sántít !
A pénzre menést meg csak a vak nem látja, de ezt sokan mások is megénekelték már.
Na mindegy, hidd el nem cseszegetni akarlak benneteket,de nem sikerült meggyőznöd ,persze nem is feltétlen kell. Legfeljebb ha nem tetszik ,majd nem jövök ide, ennyi.
Én egy türelmes ember vagyok, de szépen lassan elfogyott a cérna ! A dizájn sem tetszik igazán,de azzal ha muszáj megbarátkoznék,az ugyanis ízlés kérdése,hasonlóan mint az orális szex ! crazya
Az viszont elfogadhatatlan,hogy az oldal iszonyúan lassú,akadozó,sőt gyakran le is fagy. A rengeteg -karbantartás,nézz vissza később- ről nem is beszélve. Szóval sikerült " elkúrnotok" nem kicsit, nagyon !
Lehet,hogy sokat dolgoztok -ezt ti hangoztatjátok- a hibák kijavítása miatt,de lássuk be ennek nem sok látható jele van!
Az is egyértelműen látszik, hogy több bevételt szeretnétek kihozni az oldalból,ami nem feltétlen lenne baj,de talán jobb lett volna először egy kis zsét betenni oly módon,hogy megfelelő szakembereket alkalmaztok az oldal átalakításához, mert a sokak által felrótt hibák egyértelműen ennek hiányára utalnak!
Szóval ki kell mondanom ,bizony a régi jobb volt ! Sajnálom de így van. Azért sok sikert kívánok!
Ez egy régi trükk ,így nagy ködben tudod használni a távolsági fényszórót,amivel jobban lehet látni,viszont így nem vakítod sem a szembejövőt,sem magadat a ködfalról visszaverődő fénnyel. Kár ,hogy tudom,mert ez arra utal,nem vagyok már tini !
Hát kakapja az van ,de szára az nemsok! Legalább borotváld körül,kicsit nagyobbnak látszik majd!
Az utólsó kép egyszerűen fantasztikus,-vagy kanfasztikus ?- mindegy ,nagyon jó!
Nem tom mér fikázzátok , amit akart az sikerült ,nem?
fuszo ,nemtudom ,hogy honnan szeded elő ezt a sok szart, de nyugodtan leálhatsz -inkább fizetem a VIP sms-ed árát !
Na ezt még elnéztem volna !
Sírva adják rá arra az inget, aki ilyen szarokat felrak !
combos edina !
Ugye mennyivel nehezebb puska nélkül !!!
Jim Carrey jutott eszembe, amikor kibujt a dinoszaurusz seggén,na az is nagy poén volt!
Az utólsó kiscsajt eszméletlen módon megraknám !!
Isteni a csaj, de sajnos nem sok esélyünk van nála,mert eddig az összes videóján -legalábbis amit én láttam-,ugyanazt a faszit rendezgeti, valszeg a barátja vagy a férje,tehát még hűséges is!
Hát ez nagyon komoly 4 másodperc -na- !
Nem igazán értem mitől lehetett volna rendőrségi ügy? Tudomásom szerint ha betöltötte a 14-et, és beleegyezett,semmi törvénybe ütköző nem történt!
Nagyon sok mindenben egyetértek -szakyster- hozzászólásával!
Először is különbséget tennék a hetero, illetve a homo verzió között,az utóbbi ugyanis annyira speciális ága a szexnek,(nagyon nem díjazom,de elfogadom,hogy van ilyen)hogy azt csak ténylegesen nagykorú személyek között tartom elfogadhatónak.Minden ettől eltérő esetben,-függetlenül az esetleges beleegyezéstől- súlyos bűnnek tartok!
Visszatérve viszont arra az esetre,amikor egy felnőtt,esetleg 30-as 40-es pasi utánafordul egy tizenéves kiscsajnak, főleg ha az igen fejlett,dögösen -mármár kihívóan- fel van öltözve,illetve nyáron inkább le van vetkőzve,ráadásul ki is van sminkelve,hát ennek szerintem semmi köze a pedofíliához! Hisz legalább a gondolat és a fantázia legyen már szabad.
Természetesen 14 év alatti lánnyal semmilyen módon nem ajánlom realizálni a dolgokat,mert ezt a törvény is-nagyon helyesen- bűnteti,de csak ezt. Ha a lány elmúlt 14,és beleegyezett az akcióba,akkor minden OK!Természetesen egy ilyen esetben óriási a felelőssége a pasinak ,hogy előre tisztázza ki mit akar ettől az egésztől,és meggyőződésem, hogy egy ilyen akció nem feltétlen válik kárára a lánynak,sőt!
Bevallom volt pár ilyen kapcsolatom,és semmi probléma nem adódott,sem akkor,sem később.Abszolút baráti maradt a kapcsolat,egyébként van aki már férjhez is ment,-nem én vettem el- vigyor2 ,sőt az egyik már szült is egy lurkót!
Írom ezen sorokat fiús apaként, lehet ha lányaim lennének másképp gondolnám, de ez van!
Lehet sokmindenkinél kiverték a biztosítékot gondolataim,és -tetteim-,de ne legyünk már álszentek!
Üdv mindenkinek!
A tojásrántottához kész az alapanyag ! Sajnálom nagyon szegényt.
Ha itt születtem volna ,biztos átköltöztem volna mondjuk Tök-re !
Legalább addig sem büntetnek!!
Legalább addig sem büntetnek!!
Szóval, ha rajtam múlna azok síremlékévé alakítanám, akik "megálmodták" !!
Azzal kezdeném,hogy én is mélységesen elítélem a pedofíliát,de kicsit túlzásnak tartom,hogy azokra mennek rá,akik teljesen passzív és virtuális módon,esetleg a világ másik részéről néznek ,vagy töltenek le -NEM FEL!- ilyen képeket. Ráadásul más népeknél esetleg nem is lehet igazán eldönteni a kort, hisz főleg a keleti lányok közt vannak olyanok akik huszonéves létükre tizenegy-két évesnek néznek ki! Egyébként más nációknál is előfordul ilyen,és őket nyilván direkt kérik fel ilyen szerepre.
Szóval azért ez olyan mintha az írót,vagy akár az olvasót elkapnák azért, mert olyan könyvet ír vagy olvas,amiben gyilkosságok vannak,pedig a gyilkosság azért legalább akkora bűn mint a pedofília!
Utóljára nagyapám kezében láttam ilyen borotvát!
Tegnap az m1 kékfény című műsorában volt egy érdekes összeállítás a témáról,elég érdekes volt!
Aki látta mi a véleményetek?
/ 6 oldal
/ oldal   Összesen: 300 hozzászólás, Listázva: 251-300

xdriver

xdriver Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2008. szeptember 09.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!