
Majd próbálkozom papa (remélem nekem is női Pcsát szánsz)csövi


Nektek is szép napot,mentem


Erről nekem is van történetem.
Úgy volt,nem leszek bent a fiam születésénél.
Reggel csörög a telefon,hogy a feleségem a szülőszobában van. Rögtön autó irány a hospital.A folyosón egy kedves nővér,kérdés nélkül zöld ruhát adott a kezembe,és mosolyogva egy sapkát is a fejembe húzott,és minden kérdés és válasz nélkül a szülőszobába vezetett.Gondolhatjátok,néztem mint egy birka.Végül szülést én sem láttam ,hat óra vajúdás után az én feleségemet is császározni kellet.Nem bántam meg,hogy bedobtak,mert legalább volt kit okolni a feleségemnek a fájdalmaiért.(és minden ellenvélemény ellenére nagyon bennsőséges volt az ottani együttlétünk)
Mégis egy kis rossz érzés maradt bennem.Nem a feleségemmel kapcsolatban,hanem attól amikor a császár előtt konziliumot hivtak össze és négy doki felváltva nyúlkált a feleségembe,hogy mi legyen.Na ekkor már nem kellet volna bent lennem.Sztm.No én igy jártam.
Úgy volt,nem leszek bent a fiam születésénél.
Reggel csörög a telefon,hogy a feleségem a szülőszobában van. Rögtön autó irány a hospital.A folyosón egy kedves nővér,kérdés nélkül zöld ruhát adott a kezembe,és mosolyogva egy sapkát is a fejembe húzott,és minden kérdés és válasz nélkül a szülőszobába vezetett.Gondolhatjátok,néztem mint egy birka.Végül szülést én sem láttam ,hat óra vajúdás után az én feleségemet is császározni kellet.Nem bántam meg,hogy bedobtak,mert legalább volt kit okolni a feleségemnek a fájdalmaiért.(és minden ellenvélemény ellenére nagyon bennsőséges volt az ottani együttlétünk)
Mégis egy kis rossz érzés maradt bennem.Nem a feleségemmel kapcsolatban,hanem attól amikor a császár előtt konziliumot hivtak össze és négy doki felváltva nyúlkált a feleségembe,hogy mi legyen.Na ekkor már nem kellet volna bent lennem.Sztm.No én igy jártam.
Szia Drága!
Előkerülésem független volt.Nem vettem észre a harapnivalót,de erős késztetést éreztem arra,hogy írjak.
Ez már tiszta sci-fi,spyhozis,megérezni a másik ember gondolatait 300 km-ről.
(nade akkor megyek, és megnézem mit pletyóztál)
Előkerülésem független volt.Nem vettem észre a harapnivalót,de erős késztetést éreztem arra,hogy írjak.
Ez már tiszta sci-fi,spyhozis,megérezni a másik ember gondolatait 300 km-ről.
(nade akkor megyek, és megnézem mit pletyóztál)


Sziasztok!papa! ez tetszeni fog.







-lol-

Igen , helló!
(tő
mondatban csak


Remélem nem ilyen hangok lesznek az élvezés versenyen.
na meg a macska kiváltképp tetszik
Szépnap nektek
na meg a macska kiváltképp tetszik

Szépnap nektek

Ez a helyes út.
Bővebben holnap,már fáradt vagyok.
(a kezdeti nehézségek ellenére, aszem mi jól kifogunk jönni egymással)Jó éjt mindenkinek!
Bővebben holnap,már fáradt vagyok.
(a kezdeti nehézségek ellenére, aszem mi jól kifogunk jönni egymással)Jó éjt mindenkinek!

Bocs, kisherceg!
A kulcs,
Közösség!
A kulcs,
Közösség!

ami bisztoss
6813 szinte kérted
nem tudtam ellenállni
nem tudtam ellenállni




na mész te a picsába

Tom! még a kisherceg futtatójának is elmennél

Ámen.


Játszótársat már talált magának.jól érzik magukat.


Dehát ez nem is kérdés.
papával kézenfogva ,aztán jövök én.
Vagy beszállok,vagy valahogy.Csak legyen már valahogy.És a fegyelem kedvéért,ott legyen Prune.
És elhozhatjátok a macskátokat is.
papával kézenfogva ,aztán jövök én.
Vagy beszállok,vagy valahogy.Csak legyen már valahogy.És a fegyelem kedvéért,ott legyen Prune.
És elhozhatjátok a macskátokat is.

Ó, ha rózsa bimbó
lehetnék!
Rám szállnának szépen
a lepkék!
Kicsi szívem vélük
dobogna!
Nem lennék ilyen nagy
ottromba!
Ezt a vágyam senki
se érti,
se gyerek, se nő és
se férfi!
Senki, senki itt a
világon,
mi is az én titkos
nagy álmom! szép napot!
lehetnék!
Rám szállnának szépen
a lepkék!
Kicsi szívem vélük
dobogna!
Nem lennék ilyen nagy
ottromba!
Ezt a vágyam senki
se érti,
se gyerek, se nő és
se férfi!
Senki, senki itt a
világon,
mi is az én titkos
nagy álmom! szép napot!


Csak úgy, hoztam nektek sziasztok

Ja, és papa.Itt egy kép,hogy a sörivásnak is van kultúrája

papa,betemet a munka.
meghát a túlszabályozottságot sem igen bírom.
mégis, ha erre jársz, és felismered ezt a panorámát,a vendégem vagy ,akár meddig is maradsz

meghát a túlszabályozottságot sem igen bírom.
mégis, ha erre jársz, és felismered ezt a panorámát,a vendégem vagy ,akár meddig is maradsz


Az első gondolatom nekem is ez volt,de úgy látszik neked is vannak ilyen gazos gondolataid

Ez van.
mikor kirándulni mennek

Mindnyaúútok ,
Ebben még én is benne lennék
A legjobb dolgokat mindig kihorgásznád magadnak
Paszivity, de még itt vagyok
A legjobb dolgokat mindig kihorgásznád magadnak
Paszivity, de még itt vagyok

nyel





Ezt adjátok át a nevemben pillécskének,ha erre jár.
Köszönöm.
Ja, igazi Will gec.

Ilyen béke talán soha nem volt köztetek.És ez pont az offban.
(csak, nehogy sírás legyen a vége
)





(töröltem a mocskos pornóképedet


Tanácsolom (bocs javaslom) nektek tisztelettel,nyissatok a lap tetején egy topickot. Új vagy? Itt bármit megkérdezhetsz. Tudom van sok más pl.ez, a help de az újak ezt még nem használják. rengeteg tiltást,és értelmetlen nyitást el lehetne vele kerülni sztm. üdv

Szíp napot, mentem

Csupa kreatív embör lessz itt,úgy érzem
de én ezt eddig is tudtam


Nekem is úgyanez volt a értékelésem.Jóreggelt nappali
Nicsak,nicsak van a(d)min amin nem osztozkodnak?

No akkor ,hogy ne fejből keljencsinálnod
Terebess Gábor
AZ EZERÍZŰ KÍNA RECEPTJEI
FŐTT RIZS
0,5 kg rizs
0,5 l hideg víz
A kínaiak, ha tehetik, a hosszúkás szemű rizst eszik.
Tűzálló cserépedényben (belül mázas homokfazék) vagy öntöttvas lábosban tegyük fel a megmosott rizst hideg vízben. Forraljuk fel, majd hagyjuk egy percig még erős lángon lobogva főni. Vegyük takarékra, fedjük be és pároljuk 15 percig. Keverni nem szabad. Zárjuk el a lángot, és hagyjuk állni 10 percig. Így teljesen megpuhul, és a nedvesség egyenletesen oszlik el az egész edényben.
MUSTÁRZÖLDJE-LEVES SZŰZÉRMÉKKEL
2 teáskanál fehér bor
1 evőkanál szójaszósz
1 teáskanál kukoricaliszt
4 teáskanál olaj
10 dkg szűzérme
8 dl alaplé
2 szelet gyömbérgyökér
1 szál felkarikázott zöldhagyma
10 dkg mustárzöldje, felaprítva
só
frissen őrölt fekete bors
Keverjük össze a fehér bort, a szójaszószt, a kukoricalisztet és egy teáskanál olajat. Tegyük bele a szűzérméket, és hagyjuk pácolódni.
Forraljuk fel az alaplét. Adjuk hozzá a gyömbért, a zöldhagymát és a maradék olajat. Keverjük hozzá a húst páclevével együtt. Vegyük a lángot takarékra, és főzzük 15 percig. Adjuk hozzá a mustárzöldjét, és főzzük további 15 percig. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Dobjuk ki belőle a gyömbérgyökeret. Forrón tálaljuk.
CSONTLEVES
1 csirke csontváza (maradék hússal rajta)
75 dkg sertés orjacsont
50 dkg sonkacsont vagy marhacsont
2 l víz
2 teáskanál só
2 teáskanál szárított garnélarák
Minden hozzávalót együnk bele egy tűzálló cserépfazékba. Forraljuk fel, fedjük be és főzzük takaréklángon két óra hosszat, miközben gyakran szedjük le a habját.
Hagyjuk kihűlni, majd szedjük le a zsírját. Különféle ételek főzéséhez alapléként használhatjuk, vagy felmelegítve levesként adjuk fel.
FECSKEFÉSZEK-LEVES
A legdrágább kínai különlegességeknek nincs színük, szaguk és zamatuk, a fecskefészket és a cápauszonyt érdekes kocsonyás alkatáért eszik, nem az ízéért. Ízét a levestől kölcsönzi, amibe belefőzték.
A kínaiak csak egy dél-ázsiai sarlósfecske-faj, a szalangána fészkeit eszik, melyeket a madarak levegőn megkeményedő nyálukból építenek a barlangok falára. Hosszú bambuszrudakkal verik le, majd kiválogatják az evésre alkalmas friss fészkeket.
10 dkg szárított fecskefészek, egy éjszakára beáztatva
1,5 l alaplé (sertés, csirke- és marhahúsleves)
10 dkg főtt csirkehús, darabolva
1 evőkanál fehér bor
10 keményre főtt galamb- vagy fürjtojás, héja nélkül
1 evőkanál kukoricaliszt l evőkanál vízben oldva
0,5 teáskanál só
egy csipet bors
2 tojásfehérje
2 evőkanál csíkokra metélt főtt sonka
2 evőkanál vagdalt petrezselyem
Távolítsunk el minden esetleges tollpihét a fészekről. Helyezzük egy lábosba, öntsük fel vízzel, hogy ellepje, és forraljuk 15 percig; szűrjük le, öblítsük le, majd áztassuk hideg vízben néhány óra hosszat, ezután újra forraljuk 5 percig. Szűrjük le, majd áztassuk friss vízben eg
Terebess Gábor
AZ EZERÍZŰ KÍNA RECEPTJEI
FŐTT RIZS
0,5 kg rizs
0,5 l hideg víz
A kínaiak, ha tehetik, a hosszúkás szemű rizst eszik.
Tűzálló cserépedényben (belül mázas homokfazék) vagy öntöttvas lábosban tegyük fel a megmosott rizst hideg vízben. Forraljuk fel, majd hagyjuk egy percig még erős lángon lobogva főni. Vegyük takarékra, fedjük be és pároljuk 15 percig. Keverni nem szabad. Zárjuk el a lángot, és hagyjuk állni 10 percig. Így teljesen megpuhul, és a nedvesség egyenletesen oszlik el az egész edényben.
MUSTÁRZÖLDJE-LEVES SZŰZÉRMÉKKEL
2 teáskanál fehér bor
1 evőkanál szójaszósz
1 teáskanál kukoricaliszt
4 teáskanál olaj
10 dkg szűzérme
8 dl alaplé
2 szelet gyömbérgyökér
1 szál felkarikázott zöldhagyma
10 dkg mustárzöldje, felaprítva
só
frissen őrölt fekete bors
Keverjük össze a fehér bort, a szójaszószt, a kukoricalisztet és egy teáskanál olajat. Tegyük bele a szűzérméket, és hagyjuk pácolódni.
Forraljuk fel az alaplét. Adjuk hozzá a gyömbért, a zöldhagymát és a maradék olajat. Keverjük hozzá a húst páclevével együtt. Vegyük a lángot takarékra, és főzzük 15 percig. Adjuk hozzá a mustárzöldjét, és főzzük további 15 percig. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Dobjuk ki belőle a gyömbérgyökeret. Forrón tálaljuk.
CSONTLEVES
1 csirke csontváza (maradék hússal rajta)
75 dkg sertés orjacsont
50 dkg sonkacsont vagy marhacsont
2 l víz
2 teáskanál só
2 teáskanál szárított garnélarák
Minden hozzávalót együnk bele egy tűzálló cserépfazékba. Forraljuk fel, fedjük be és főzzük takaréklángon két óra hosszat, miközben gyakran szedjük le a habját.
Hagyjuk kihűlni, majd szedjük le a zsírját. Különféle ételek főzéséhez alapléként használhatjuk, vagy felmelegítve levesként adjuk fel.
FECSKEFÉSZEK-LEVES
A legdrágább kínai különlegességeknek nincs színük, szaguk és zamatuk, a fecskefészket és a cápauszonyt érdekes kocsonyás alkatáért eszik, nem az ízéért. Ízét a levestől kölcsönzi, amibe belefőzték.
A kínaiak csak egy dél-ázsiai sarlósfecske-faj, a szalangána fészkeit eszik, melyeket a madarak levegőn megkeményedő nyálukból építenek a barlangok falára. Hosszú bambuszrudakkal verik le, majd kiválogatják az evésre alkalmas friss fészkeket.
10 dkg szárított fecskefészek, egy éjszakára beáztatva
1,5 l alaplé (sertés, csirke- és marhahúsleves)
10 dkg főtt csirkehús, darabolva
1 evőkanál fehér bor
10 keményre főtt galamb- vagy fürjtojás, héja nélkül
1 evőkanál kukoricaliszt l evőkanál vízben oldva
0,5 teáskanál só
egy csipet bors
2 tojásfehérje
2 evőkanál csíkokra metélt főtt sonka
2 evőkanál vagdalt petrezselyem
Távolítsunk el minden esetleges tollpihét a fészekről. Helyezzük egy lábosba, öntsük fel vízzel, hogy ellepje, és forraljuk 15 percig; szűrjük le, öblítsük le, majd áztassuk hideg vízben néhány óra hosszat, ezután újra forraljuk 5 percig. Szűrjük le, majd áztassuk friss vízben eg
na ehez vok én hozzászokva
( m.m.)

Még most sem azt irtad , megcsinálok hanem, megcsinálod.

Az én párom tök toleráns. És ,hogy mulik az idő fölöttünk egyre inkább az. Persze sztm.én is,de ezt inkább tőle kellene megkérdezni. Kompromisszum, az meg mi,ezt a kifejezést még soha nem hallottam
(m.m.)

Te nőszemély! Hol a reggeli

Jó éjt gyerekek!

Hááát már nem is túdomm,így ,hogy rólunk van szó

Na itt kiütközik a kozervativ new1 ,nem nem nem.(csak ha teeee)



tom! tedd jóvá a hibám?És itt megkövetem a világ legédessebb pilléjét.





No megyek.

Hellász

Hellász