/ 27 oldal
Hozzászólások

Cumizz baby!

14 faszimádó csaj cumiorgiája, több mint két órában! Ezek a csajok aztán szeretnek és tudnak is szopni! Úgy lecidázzák a srácokat, hogy a végén már rogyadozik a térdük az élvezettől. A csajok meg olyan iramban szopnak, nyalnak, mélytorkoznak, hogy attól félünk nem kapnak levegőt közben.

Letöltés - Cumizz baby 1.

Hófehérke és a 7 szexéhes törpe

A klasszikus mese egy kicsit más feldolgozásban. Hitted volna, hogy a gonosz mostoha a legnagyobb ribanc a világon? Aki féltékeny dominaként azt akarja, hogy az összes kemény fasz csak neki álljon? És ezért az ártatlan Hófehérkét is megpróbálja megöletni, aki azonban szerencsésen megmenekül és a törpék közé kerül. Akik nem csak befogadják, de jól meg is tanítják a szex különböző fortélyaira, mert a csákányukat nem csak a barlangban használják. És a herceg sem holmi csókkal ver életet a tetszhalott Hófehérkébe, hanem inkább a saját kopjáját veri be neki, akinek a kemény lökéstől egyből kihullik a torkán akadt mérgezett alma.

Letölt - Hófehérke és a 7 szexéhes törpe

Itt a GoldenGate 3D mozi!

Megnyitja kapuit a Goldengate3D mozi, ahol a többiekkel együtt nézheted a legjobb erotikus filmeket, mely jó alkalmat adhat az ismerkedésre.

Lépj be te is, és éld át az internet új dimenzióját, találkozz a többiekkel 3D-ben! A mozit a GG utcán találod.

Nyitás: október 15. 21:00


Klikkelj a normál/tömörített mérethez


Jó szórakozást kívánunk!

Újdonság: élményeidet kép és videó formában is feltöltheted már oldalunkra a feltöltés menüpontban!

A GoldenGate 3D oldalához kattints ide!

Az erkölcstelen amatőr csajok akik imádják a faszt

Basszál még! Ez lehet a jelmondata azoknak a dögös, gátlástalan kis magyar ribiknek, akik mindenkivel és mindenhol megdugatják magukat. Legyen az a Dunapart, egy lakótelepi fürdőszoba, vagy egy erdei pihenőhely. Attól sem riadnak vissza, hogy egy sörösüveget nyomjanak fel a puncijukba. Imádjuk a gátlástalan, magyar, szomszéd csajokat.

Letöltés - Nasty sleazy amateurs

Felkészülni! Novemberi versenytémánk: "Gruppen!"

Kicsit előbb szólunk most, hogy fel tudjatok készülni! Ezúttal azokhoz fordulunk, akik kicsit bevállalósabbak, bátrabbak, szeretnek bevonni másokat is az intim pillanataikba, és meg is örökítenék számunkra egy hármast, négyest, vagy akár többest! smile Még az is lehet, hogy meghozzák a bátorságát másoknak, akik eddig csak ábrándoztak arról, hogy kipróbálják, milyen is az a többes szex...

Közben természetesen még folyik egész októberben az aktuális témánk, a "Tömd be mindhárom lyukat", nevezzetek arra is! smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! November elsejétől, szombattól már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Tini muffok két farokkal

Mi a jobb egy nyalókánál? Hát kettő! Főleg ha mindkettő van egyszerre a számban - vágják rá egyből ezek a bezsongott csajok. Élvezik ha egymás után tömik a szájukba a kemény faszokat, és addig szophatják azokat, amíg levegőt kapnak. Utána még jól meg is baszatják magukat, hogy a végén teljesen kimerülve terüljenek el.

Letöltés - Young DP sluts

Októberi versenytémánk: "Tömd be mindhárom lyukat!"

Mielőtt megijednétek, nem kell mindhárom testrésbe egyszerre egy-egy farkat tuszkolni, bár mi tagadás, ez lenne a csúcs. Készítsetek egy olyan sorozatot, amelyben minden lyuk alaposan be van járatva! Ehhez használhattok vibrit, banánt (ne felejtsétek el felírni a bevásárló listára smile ), vagy amit jónak láttok.

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! Október elsejétől, szerdától már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Diákszövetség - Szavazz a szexre!

Azon belül is főleg a szopásra. Ezek a kollégista csajok azzal kampányolnak, hogy minden hímnemű a koleszban megkapja a napi szopatás adagját. Akinek ez nem elég, azokat külön extrákkal is megpróbálják meggyőzni. Párban vetik rá magukat a még kétkedőkre, és jól lerendezik őket. Tini puncijuk forróságának és feszes gömbölyű popsijuknak pedig nincs az az ember aki ellenáll.

Letöltés - Diákszövetség - Szavazz a szexre!

Egy igazi klasszikus!

Klasszikus mese a középkorból, melynek középpontjában a gazdag földesurak élete, dőzsöléseik, lakomáik állnak. Itt ne gondoljon senki kifinomult etikettre, és kényeskedő primadonnákra. A valóság az, hogy az egész bagázs imádott, enni, inni és baszni. Az esti lakomákat hatalmas orgiák kísérték. Kefélt ott mindenki, mindenkivel. Az sem érdekelte őket, ha az illető rokon, mindenkit az alantas, ősi vágy hajtott. Megbaszni minden nőt, és persze a nők szemszögéből pedig hagyni, hogy megbasszon minden férfi.

Letöltés - Decameron

Az eddigi legmerészebb díjátadó!

Welikeandmake az egyik legbevállalósabb páros Goldengate-en! Ezt eddig is észrevehettük a sorozataikból. De a merészségük nem állt meg itt, hanem úgy gondolták, hogy egy igazán ütős díjátadós sorozattal örvendeztetnek meg Titeket. És elkészült a Goldengate eddig legbevállalósabb díjátadós sorozata. Azt hiszem mindannyiunk legnagyobb örömére! smile Ha szeretnétek őket továbbra is látni, biztassátok őket, hogy induljanak a jövőben is a versenyeken, hátha legközelebb is valami hasonlóval rukkolnak elő! Csak rajtatok múlik!

Tovább a díjátadón készült képekhez!

welike

Zsíros falatok - Phat farm 6

A farmon élők nem azok a nádszál típusok. Csöcsös-faros menyecskék azok akik bírják a terhelést. Az állatgondozó a munka után, meglátogatja a háziasszonyt, aki épp méretes répákat húz ki a földből a levesbe. Fiatal legényünk nem rest, kikapja kezéből a vega vibrátort, és mélyen a háziasszonya húsos redői közé nyomja, majd egy ilyen előjáték után, gyorsan rápattan a kis kocájára, és jól meghágja. Csattog a zsíros popsi, remeg a hájas has, és himbálóznak a kannányi mellek. És ezzel még csak a háziasszony lett kielégítve. Hátra van még a szintén méretes tehenészlány, a napszámos, és a vidéki életet megtapasztalni akaró városi csaj, aki szintén nem lóg ki a társaságból. Hatalmas sonkái közé kapja a vidéki kemény legényeket, és jól megbaszatja magát.

Letöltés - Zsíros falatok - Phat farm 6

Amatőr faszcibáló csoki csajok!

Csinos, amatőr, csoki csajok, akik ki akarják próbálni magukat kamera előtt. Bár még tapasztalatlanok, a fehér bráner jól áll a szájukban. Igyekeznek is beleadni apait-anyait, hiszen mint tudjuk, az első benyomás a legfontosabb. Szopnak is rendesen, és a telerakott popsijuk és puncijuk kever, mint egy megvadult betonkeverő.

Letöltés -Ebony amateurs 3

Mi is az a "Fagyi" verseny? :)

Sziasztok versenyzők/versenyezni vágyók!
Kaptunk pár visszajelzést az augusztusi verseny témájával kapcsolatban, ezért szeretnénk pontosítani a témával kapcsolatos elképzeléseket. A "fagyi" vagy "fagyiztatás" alatt azt a szlenget értettük, ahogyan a szopást nevezték egy időben. Óóó azok a boldog 80'-as évek! wink

Szóval a téma a SZOPÁS! Amit természetesen feldobhattok egy valódi fagyi vagy jégkrém bevonásával a játszadozásba!

Tehát szopásra fel! És hozzátok ki a legtöbbet, legizgalmasabbat, ebből az egyszerű témából! wink

fagyi

Készüljetek a szeptemberi versenyre: nyaralásunk képei

Itt a nyár, a jó idő: a nyaralások, és kirándulások időszaka! Örökítsétek meg legjobb erotikus vagy hard pillanataitokat, és őrizzétek meg őket szeptemberig!

Ha több ilyen is lesz, akkor ne fogjátok vissza magatokat, hiszen több sorozattal is lehet nevezni. A szeptemberi havi verseny témája ugyanis olyan szempontból rendhagyó lesz, hogy már mostantól készülhettek rá.

Több, mint 2 hónap áll a rendelkezésetekre, hogy elkápráztassatok bennünket azzal, hogy milyen is egy erotikával túlfűtött nyaralás. Gondoltunk az utószezonban nyaralókra is. Ha szeptemberben mentek nyaralni, akkor sem maradtok le a versenyről. Fontos! A sorozatokat majd csak szeptembertől kezdjétek beküldeni!

Úgyhogy kalandra és szexre fel! Használjátok ki, és élvezzétek a nyaralás minden percét! És persze ne feledkezzetek meg rólunk sem! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Fagyi, szopás, augusztus... :)

Melyik férfi ne kedvelné, ha a nemi szervét kényeztetik? Úgy hallottuk, hogy néhány nő ennek igazi mestere... Lássuk! smile Havi témánk, hogy a képeken a hím nemi szervét izgassa a hölgy!

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! Augusztus elsejétől, péntektől már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!
Kedves REDDROSE8 és látogatók/szavazók!

Volt egy szerver leállásunk, és nem indult újra az egyik programunk, ezért a rendszer nem engedte a szavazást. Naponta egy sorozatra csak egyszer lehet szavazni. Vagyis ha ezt megelőzően, pl. kedden szavaztál egy sorozatra, ma már nem engedte a szavazást, mert úgy látta, hogy ugyanazon a napon történik, és úgy vette, hogy már szavaztál rá. Szerencsére az itt meg nem jelent szavazatokat a rendszer letárolta, csak nem írta ki a számláló az oldalra. Úgyhogy mindenkinek megvan az összes pontja csak ki kell íratnunk az oldalra az adatbázisból. Holnap fog látszódni mindenkinek a teljes pontjainak a száma!
Elnézéseteket kérjük a kellemetlenségért, és szavazzatok továbbra is kedvencetekre!
Kedves Fulltutipár és látogatók/szavazók!

Volt egy szerver leállásunk, és nem indult újra az egyik programunk, ezért a rendszer nem engedte a szavazást. Naponta egy sorozatra csak egyszer lehet szavazni. Vagyis ha ezt megelőzően, pl. kedden szavaztál egy sorozatra, ma már nem engedte a szavazást, mert úgy látta, hogy ugyanazon a napon történik, és úgy vette, hogy már szavaztál rá. Szerencsére az itt meg nem jelent szavazatokat a rendszer letárolta, csak nem írta ki a számláló az oldalra. Úgyhogy mindenkinek megvan az összes pontja csak ki kell íratnunk az oldalra az adatbázisból. Holnap fog látszódni mindenkinek a teljes pontjainak a száma!
Elnézéseteket kérjük a kellemetlenségért, és szavazzatok továbbra is kedvencetekre!

A kolesz leszbi csajai

Fincsi koleszos csajok, akik egyáltalán nem bánják, hogy a bentlakásos intézményben nincsenek fiúk. Habár egy nagy és kemény faroknak örülnének, de ha már így alakult, megoldják ők egymás közt, hogy jól érezzék magukat. Hatalmas nyalakodások, ujjazások, veszik kezdetüket a lányok szobáiban, miután a szigorú pedellus elalszik az éjszakai műszakban.

Letöltés - A kolesz leszbi csajai - Young college lesbians

Bombatestű anyukák imádják a szexet

Amikor egy szexéhes, elhanyagolt 40-es anyuka eldönti, hogy megszerez, és jól megdugatja magát, annak nem lehet ellenállni. Így jár a fiatal srác is, akit nagymellű nagynénje áthív egy kis hifi szerelésre, de hamarosan a srác nem hifi tornyát markolja keményen. Vagy a kiéhezett háziasszony amikor ráveti magát az iskolai focicsapat játékosára. De hasonlóképp jár az a srác is, aki anyja barátnőjéhez ugrik fel egy könyvért, de hamarosan már a két méretes mell között találja magát.

Letöltés - MILTF 28

Már csak három napig szavazhattok meleg farokszépségversenyünkön!

A helyzet fokozódik, ahogy tréfásan mondani szokás, ráfordultunk az utolsó napokra! Farokszépségversenyünk voksolási időszaka a végéhez közeledik, és lassan kialakul a végeredmény. Aki még nem tette meg, mindenképpen nézze át a nevezőket és szavazzon a kedvenceire!

A nevezőkhöz kattints ide
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Angol koleszos csajok

Egyre többen járnak külföldön főiskolára. De ne legyenek illúzióink! Sokukat nem a tudás vonz! Hanem, a nagy bulik, a külföldi kaland, és persze, hogy jól megdugják őket a koleszban, mint ezeket a magyar csajokat is.

Letöltés - Angol kollégista csajok - English college coeds 3

Júliusi versenytéma: "Víz mellett"

A hűvös június után jöhet a várva-várt meleg, az igazi nyár és a vízpart! Dobjátok le a textilt, és készítsetek pár izgalmas felvételt! A lényeg, hogy valamilyen víz: medence, folyó, tó, tenger legyen a közelben! smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! Július elsejétől, keddtől már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Elkezdődött a szavazás! Kié lesz az iPad Retina?

!!! Meleg társoldalunk felhívása !!! Csak az olvasson tovább, akit érdekel! smile

Elérkezett a régóta várt pillanat: kikerültek az oldalra a GoldenGay Farokszépségverseny-re beérkezett képgalériák! Bő egy hónapig tart a voksolási szezon, amely végén eldől, hogy ki nyeri meg a fődíjat, az Apple iPad Mini Retinát, és kik viszi el a második- és harmadik helyezettnek járó pénzdíjakat.

Amint láthatjátok, nyálcsorgatóan erős mezőny jött össze; gusztábbnál is gusztább farkak sora, így viszont még nagyobb élvezet a zsűrizés is. A nevezések abc-rendben megtalálhatók az amatőr feltöltések közt és a versenyfelhívás link alatt is. Böngésszétek hát a fotógalériákat, nézegessétek, ízlelgessétek a formás farkakat, és szavazzatok le kedvenceitekre – ezt július 20. éjfélig tudjátok megtenni, tehát bő egy hónapotok van még!

A végeredmény kizárólag a felhasználói lájkok alapján dől majd el. A szavazatokkal való trükközést viszont figyeli a rendszerünk, (egyazon IP-címről például természetesen nem fogad el a program temérdek szavazatot ugyanazon versenyzőre,) tehát teljesen felesleges simliskedni. Győzzön a fair play és a legszebb farok! eljen

A szavazás oldalához klikk ide!

18 évesek, de már mesterien bánnak a farokkal

Hamvasak és ropogósak. Na és persze imádják a szexet! Kefélnek a tanárral a jobb jegyért, a buszsofőrrel, hogy vigye el az osztályt kirándulni, és természetesen az osztálytársakkal is. Élvezd ahogyan a a hamvas fehér popsijukba markolnak, és jól megdugják a szűk puncijukat.

Letöltés - 18 Confused 6

Egy kicsit necces a havi téma? :)

Hol vagytok exhibicionista lányok és bevállalós párok? smile Nem a legkönnyebben megvalósítható téma ez a havi verseny, de úgy gondoltuk, ezúttal legyen egy nem mindennapi téma, ami egy igazi kihívás! Csak keresnetek kell egy kihalt/vagy kevésbé kihalt hehe parkolót, esetleg egy mélygarázst, teremgarázst, és már készülhetnek is a fotók! Persze mondani könnyű, tudjuk mi azt! És mostanában nagyon meleg is van. Az ember inkább a strandra vágyik mint egy beton placcra. De a hét végére egy kis lehűlés jön, akkor már ez sem lehet kifogás! crazya
Ki lesz az első beküldő?
parkolo

A majmok bolygója

Három asztronauta új világok felfedezésére indul a végtelen világűrbe. Miután űrhajójuk kényszerleszállást hajt végre egy ismeretlen bolygón, megdöbbenve fedezik fel, hogy az emberek egy primitív kőkorszaki társadalomban élnek, és az élelemszerzésen valamint a párosodáson kívül más nem érdekli őket. Mivel az asztronauták rájönnek, hogy semmi értelmeset nem tudnak kezdeni a kőkorszakiakkal, de enni és kefélni szeretnek, ezért egymás után basszák meg a törzs szexéhes, nagymellű nőstényeit. Mígnem egyszer csak megjelennek a vadászok...

Letöltés - A majmok bolygója

Fehér kiscsaj a néger faszok fogságában

Egy szőke és egy barna. Apuci szeme fényei. Ki gondolná, hogy az ártatlan szende külső, akit minden anyuka a fiának szán, milyen belsőt takar. Mert ezek a lányok nem ám otthon ülős típusok, akik majd várják haza a férjüket a családi fészekbe. Állandóan a faszon jár az eszük, és nem is csak egy darabon. Nagy fekete faszokat akarnak magukba, egyszerre hármat négyet is. És most meg is kapják amire annyira vágynak. 4-4 hatalmas farkú fekete srác vágja őket partiba, és kúrják őket ájulásig. Nagy farkuk szinte szétszakítja a szűk puncijukat, és pospijukat. És a szendvicsbe rakják őket, akkor lesz ám csak hangos a sikítás.

Letöltés - Gangsta bang 4

Júniusi versenytéma:Szex a parkolóban

Mire lehet jó egy parkoló azon kívül, hogy otthagyjuk a kocsit, amíg bevásárolunk? Esetleg egy gyors numerára, ha egy kis izgalomra vágytok... Vagy ha otthon nem megy a gyerekek miatt... Uram bocsá', ha esetleg félrelépsz a szeretőddel? smile A fantáziátokra bízzuk. Lényeg, hogy a történet egy parkolóban vagy parkolóházban játszódjon.

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! Június elsejétől, csütörtöktől már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Szombat ismét MASZTI VILÁGNAP!

2014. május 31, szombat ismét MASZTI VILÁGNAP! Nyomj egyet te is!

A szombati maszti-világnap alkalmából Kovi, a Goldengate főszerkesztője, és Wally, a Tutti Frutti Party háziasszonya ismét felhívást tettek közzé: aki egy laza csuklómozdulattal sikeresen oldja feszültségét, az a Masztivilágnap honlapján nyomjon egy újabb szavazatot, hogy új rekord születhessen. wow1

Tehát masztizz, majd klikkelj a MASZTIVILÁGNAP honlapjára és nyomj egy igen-t az orgazmusra Te is eljen

maszti

Számlálónk felpörgött rendesen, hiszen már meghaladtuk a 49 ezres orgazmusszámot is, a Fiúk jóvoltából pedig több, mint 160 liter virtuális sperma gyűlt össze spermométerünkben. A Fiúk idén is vezetnek a maszti-számokat illetően, hiszen 33 400 masztijukkal magasan a Lányok 15 600-as masztija fölött állnak.

Ám tavalyi 40 ezres masztirekordunkat már biztosan megdöntöttük, de az izgalom tovább folytatódik, hiszen a játéknak még nincs vége alien2 2014. május 31 éjfélig még TE is bedobhatod magad...!

Ha tehát kedved van aktívan hozzájárulni új magyar rekordunkhoz, még nem maradtál le semmiről! Kattints a MASZTIVILÁGNAP oldalára, és nyomj egyet TE is!

Akár naponta többször is kattinthatsz - ez csakis a vérmérsékletedtől függ wink ...

A részletes eredményeket vasárnap tesszük közzé oldalunkon!

Háziasszonyok, akik kemény farokra vágynak

Érett anyukák, háziasszonyok, akik megelégelték, hogy a férjeik csak a gyerekek anyjának tekintik őket. Keresnek egy potens, nagyfarkú srácot, és félholtra keféltetik magukat.

Letöltés - Háziasszonyok, akik kemény farokra vágynak

Nyerj egy iPad-et a farkaddal a Goldengay-en! :)

Bizonyára észrevettétek már, fontos változások történtek megújult GoldenGay.hu testvéroldalunkon: minden profi tartalom teljesen ingyenessé vált, és persze a regisztráció is az maradt. Amatőr versenyt indítottunk: keressük Magyarország legformásabb meleg dákóját! A jelentkezéshez mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltesz egy fotósorozatot erőtől duzzadó farkadról és várod a felhasználók szavazatát. Ha még esetleg nem regisztráltál volna eddig, most azt is megteheted pár pillanat alatt, természetesen díjmentesen. Értelemszerűen minél gusztusosabb fotókra törekedj, hiszen úgy lesz a legnagyobb esélyed a fődíjra.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

A fenti képen látható iPad Mini Retináért folyik a verseny, amelyre még bő 3 héten át lehet nevezni (június 10-ig). (A második helyezett 25ezer, a harmadik pedig 15ezer forintos pénznyereménnyel lesz gazdagabb.) Miután a beérkezett képsorozatok összegyűltek, indul a szavazás és indul a móka, hiszen lesz mit böngésznie mindenkinek, úgy gondoljuk. Csak saját sorozatokat várunk és tán mondanunk sem kell, hogy kizárólag 18. életévét betöltött srácoktól, férfiaktól. (A nevezésről, illetve a verseny szabályairól minden további fontos információt megtalálsz a főoldalon.)

Lehet vastag:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Vagy hosszú metélt:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Vagy tömzsi véreres:



Vagy igazándiból akármilyen, a szavazatok döntenek úgyis smile Vegyétek elő, állítsátok fel, ragadjatok fényképezőgépet, és lássuk, ki nyeri a „2014 Legszebb Farka” címet!

A verseny oldalához kattints ide!

A maharadzsa buja lányai

Az indiai nők nem csak a hastánchoz értenek. Tudják hogyan kell bánni a szerszámmal is. A nagyfarkú európai vendégekért pedig teljesen odavannak. Mindenben állnak a rendelkezésükre. Hiába a vallásos neveltetés, ha egyszerre két faszt kapnak a markukba, elvesztik a fejüket...

Letöltés - A maharadzsa buja lányai

Újabb maszti-rekordra készül Magyarország!

1995 óta a maszturbálásnak is van világnapja. Szerte a világban a májust jegyzik a maszturbáció hónapjának, ezen belül is általában május utolsó vasárnapja az ünneplés igazi csúcspontja. Idén harmadik alkalommal már mi magyarok is csatlakozunk a masztit ünneplők népes táborához!

A maszti-világnap alkalmából Kovi, a Goldengate főszerkesztője, és Wally, a Tutti Frutti Party háziasszonya ismét felhívást tettek közzé: aki egy laza csuklómozdulattal sikeresen oldja feszültségét, klikkeljen a masztivilágnap honlapjára, és nyomjon egy újabb szavazatot, hogy új rekord születhessen. wow1

Mi is az a Maszturbáció- világnap?

A maszturbációs világnap célja, hogy fölhívja a figyelmet az önkielégítés természetességére, fontosságára, mert a maszturbálás egészséges, biztonságos, örömteli, és segít közelebb kerülni saját testünkhöz, segít jobban megismerni, hogy reagálunk a különböző szexuális ingerekre.

A kezdeményezés az Egyesült Államokból indult, kiváltó oka pedig Dr Joycelyn Elders elbocsájtása volt, aki csupán azt szerette volna elérni, hogy a maszturbáció része legyen a fiatalok szexuális oktatásának. Dr Joycelyn-t maga Clinton elnök szólította fel a lemondásra.

A mozgalmat ma már olyan hírességek is támogatják, mint például Kevin Spacey, Madonna, Howard Stern és Ally McBeal .
Ha tehát úgy gondolod, a maszturbálás igenis jó és természetes dolog (nem pedig szégyellnivaló bűnös cselekedet, amitől akár meg is lehet vakulni) - ünnepelj velünk, nyomj egy masztit Te is, hogy masztiméterünk minden eddiginél több maszturbációt rögzíthessen!

Amerikában a maszturbálás világnapján minden évben hatalmas Maszti-maratont rendeznek, ahol két álló napon keresztül játszanak magukkal az ünneplésben részt vevők.
Mi itt Magyarországon egy sokkal diszkrétebb módját választjuk az ünneplésnek. A maszti - bár jó dolog - de mégiscsak egy intim momentum.

maszti

Ezért hoztunk létre külön erre a célra egy honlapot, ahol diszkréten, teljesen anonim módon kinyilváníthatod, fontos-e számodra a maszti és az orgazmus. Lányok-Fiúk, csatlakozzatok Ti is a magyar maszti naphoz! Dobjatok egy klikket a honlapon, ezzel is bizonyítva, hogy leadtátok voksotokat az egészséges, önfeledt és biztonságos orgazmusra vigyor5
Idei újdonságunk a spermométer, mely a fiúk maszti gombjára klikkelve aktiválódik, és ahol azt mérjük, egy hónap alatt hány ml sperma gyűlik össze a maszturbációk során. A spermométer gyűjtő hordójának aktuális telítettségét folyamatosan nyomon követheted oldalunk tetején.

Mi a célunk a Maszturbációs világnap hazai megszervezésével?

Sokakban még ma is szorongás és szégyenérzet él a témával kapcsolatban. Úgy éreztük, itt az ideje eloszlatni a tévhiteket, és felhívni a figyelmet arra, hogy létezik a felgyülemlett szexuális energiának egy olyan biztonságos és meghitt levezetési módja is, ahol nem kell félni a betegségektől, illetve a nem kívánatos következményektől.

Egy másik ijesztő adat: Magyarországon a felmérések szerint a nők 15 %-a még soha életében, egyetlen egyszer sem élt át orgazmust, másik 15 %-uk pedig csak nehezen jut el a csúcsra! A szexualitás teljesebb élvezetéhez nagyban hozzájárul testünk és erogén zónáink felfedezése, orgazmusunk kiismerése, ennek pedig legegyszerűbb és legkellemesebb módja a maszturbáció.

És legnagyobb előnye, hogy csak két dolog kell hozzá: a fantáziánk és a kezünk! Ez a két dolog pedig mindig kéznél van wink
A Magyar Maszturbáció Nap a két legnagyobb hazai szexportál a Goldengate és a Tutti Frutti Party összefogásával született.

Klikkelj a MASZTIVILÁGNAP honlapjára és nyomj egy igen-t az orgazmusra Te is eljen Akár naponta többször is kattinthatsz - ez csakis a vérmérsékletedtől függ wink ...

Cél, hogy az idei maszti világnapig, azaz 2014. május 31-ig minél több maszti gyűljön össze! Tehát, masztizzatok, klikkeljetek, hogy új magyar rekord születhessen!

Májusi versenytéma: "Dolgozó nő"

Ünnepeljük május elsejét munkával! smile Fogjátok be a csajokat valami izgalmasra! A munkavégzés helye fakultatív, rátok van bízva: legyen az akár egészségügyi, irodai munka, takarítás vagy valami nagyon mocskos melóra is rávehetitek... smile Vajon ki lesz a hónap dolgozója? smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! Május elsejétől, csütörtöktől már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Privát DVD! Újra hazai amatőr csajok!

Ezúttal is a szomszéd lány kategóriából… Olyan, akit bármikor megbaszhat bármelyikünk.

pdvd72_1
Tovább a filmhez!!!
Vad dugások, perverz hálószobatitkok, sikoltozós kúrások, amatőr gruppen bulik..

pdvd72_2
Tovább a filmhez!!!
Egyszóval újabb magyar lányok, akiket az sem zavar, ha a hóesésben kúrják meg őket a garázs előtt...

pdvd72_3
Tovább a filmhez!!!
és asszonyok, akik halmozzák az élvezeteket, milfe-ek akik remegnek egy kemény fiatal faszért. És főleg az gerrjeszti be őket, ha jól seggbe is kúrják őket.

pdvd72_4

Hazai helyszínek, hazai pinák, hazai geci mindenütt mindez 16 saját gyártású jelenetben wink

Tovább a filmhez!!!

Lábimádók, lábfétisiszták, lábra élvezők ide!

Fiatal, szeximádó csajok, akik a lábaikkal csodákra képesek. Formás virgácsaikkal, gyűrik, masszírozzák, simogatják a kemény farkakat, és ezzel az őrületbe kergetik a lábfétis imádókat. Persze a szolgáltatás nincs, ingyen, cserébe jól meg is kell dugni a kis ribiket. A végén azonban nem maradhat el a nagy élvezés a formás vádlikra, lábfejre, vagy talpakra.

Letöltés - Footsie 2

Koalíciós gang-bang 2014! - A kampányvideó

A választási kampány finisében mindenki mindent bedob. Nincs ez másként a Szex-Orgazmus Párt buzgó aktivistái körében sem, akiknek tartalmas kampány-körútjáról amatőr videó is készült.

bohoc1

Hogy nem hallottál még a SZex-Orgazmus Pártól? Ne aggódj, most bepótolhatod...

Mai videónkban ugyanis bemutatkoznak a SZOP Párt mindenre elszánt aktivista hölgyei, akik teljes mell- és persze puncibedobással igyekeznek minél több potenciális szavazót gyűjteni, hogy pártjukat győzelemre vigyék.

bohoc2

Hogy mennyi férfit sikerült rábeszélniük a csatlakozásra...

bohoc3

... hányan érezték úgy, hogy mindenképpen a SZOP Párt soraiban a helyük...

bohoc4

... azt máris megtudhatod legújabb gang-bang videónkból, amelyből az is kiderül, mit keresett egy bohóc a gruppen party forgatagában.

bohoc5

Nézd meg 2014 legütősebb kampányvideóját IDE kattintva!

Fotógaléria nyílik IDE kattintva.

Áprilisi amatőr versenytéma: "Mellbe!"

Nézd a pasid arcán az elégedettséget, ahogy a melleid között csúszkáló farkával elélvez! Rajzold körbe a mellbimbód egy vibrivel vagy egy farokkal! A mell-szex lehetőségei határtalanok... smile Várjuk a sorozatokat! smile smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! Április elsejétől, keddtől már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Spriccelősen élvező amatőr punci castingon

Aki a magyar amatőr pornót szereti, rossz ember nem lehet! nyes Ezért aztán a hazai „ízek” kedvelőinek ismét egy remek amatőr párt szeretnénk bemutatni. A dögös nagycickós szőke MILF és pasija a Privát Szex Club szerkesztőségének felhívására jelentkeztek, hogy belekóstoljanak az amatőr filmezésbe. Már első alkalommal annyira el tudtak lazulni a kamera előtt, hogy a szexi MILF punci orbitálisat spriccelt, telibe kapva a kamera objektívjét smile Mint megtudtuk, ő mindig ekkorákat élvez, így aki izgul a spriccelő puncik látványára, most kedvére gyönyörködhet a nem mindennapi látványban.

És ha már az első alkalom ilyen csodásan sikerült, volt repeta is! Méghozzá egy lendületes anál jelenet bilinccsel meg hasonló izgalmakkal megspékelve.

Aki spriccelő női orgazmus szeretne látni, az bátran kattintson IDE:
http://www.privatszexclub.hu/amator/161160-Puncispricc/Amator-videok

A forgatásokon készült fotókat pedig itt: http://www.privatszexclub.hu/amator/161160-Puncispricc/Amator-sorozatok lehet nézegetni.

Ha pároddal úgy érzitek, kedvet kaptatok Ti is egy kamera előtti hancúrozáshoz, jelentkezzetek amatőr szereplőnek!

A jelentkezés módja: Küldj egy rövid bemutatkozást és 3-4 fotót magadról és párodról az alábbi e-mail címre: info.tutticams@gmail.com

A jelentkezésben írjátok meg életkorotokat, kedvenc szexpózotokat, és hogy milyen témájú jelenetben szerepelnétek szívesen!

felkialtas Figyelem! Kizárólag amatőr párok jelentkezését várjuk!!!! felkialtas

Seggből szájba mehet?

Seggből szájba mehet? Fúúj! Hogy képzeled? Sohasem megyünk seggből szájba! Na jó, van az az eset, amikor lehet. Tudtam én! smile

Letöltés - Ass to mouth 14

Az elveszett világ kalandorai

A gyönyörű régésznő amnéziában szenved, ezért egy klinikán a hipnózis segítségével próbálják kideríteni, hogy mi történt az elmúlt másfél évben. Egyre vadabb dolgok kerülnek felszínre. A nő egy kutatócsoport tagjaként egy elveszett világba jutott el, ahol elmaradott civilizációkba csöppentek. A kutastócsoport egy tagját harcos amazonok rabolják el, és a férfit igencsak meggyötri két kiéhezett amazon. A kutatónőt két barbár kapja faszvégre, és istenesen megkefélik. De a csoport többi tagja sem marad ki a jóból. Hol egymással, hol a helyiekkel szexelnek nagyokat. De a legmegdöbbentőbb emlékkép még hátra van...

Letöltés - Az elveszett világ kalandorai

Őrült shemalek!

Ezek a csajok nem semmik. Oda kell figyelni rájuk rendesen, hogy észrevegyük rajtuk azt ami nem odavaló. Vagy mégis? Tökéletes testükkel bárkinek elveszik az eszét, és ha nem vigyáz miután megdugja őket, lehet, hogy ő is farokra lesz húzva.

Letöltés - Őrült shemalek!

Az igazi seggnyalók!

Seggnyaló tinilányokl! Szopnak, nyalnak. Finom izgató nyelvük bejárja a srácok testét a faroktól a segglyukig. Van akinek egy sem elég. Maga elé térdeltet két srácot, hogy azután hátulról alaposan kezelésbe vegye őket. És amikor már mindenkinek áll a farka mint a cövek, jól megdugatják magukat.

Letöltés - Butt munchers

Márciusi amatőr versenytéma: "Lakásajtóban, ablakban"

Belépve a lakásba már az ajtóban rátok tör a vágy? smile Esetleg valamelyik ablakban meztelenkednétek? Ha az ehavi témára neveztek, mindkettő szóba jöhet! Várjuk a képsorozatokat, hajrá! smile smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! Március elsejétől, szombattól már lehet nevezni! smile

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Hatalmas csöcsök között élvezek

Mindenki eljátszott már a gondolattal, hogy milyen egy bitang nagy csöcsű nővel szexelni. Amikor két kéz is kevés, csak az egyik hatalmas lufi kényeztetésére. Hát még amikor a fejed a két hatalmas mell közé kerül, és levegőért kapkodsz. Na és ezeket a hatalmas csöcsöket kefélni sem mindennapi érzés. Próbáld ki Te is!

Letöltés - Hatalmas csöcsök között élvezek

Anna és barátja kipróbálják az amatőr szexfilmezést

Anna egy szuperszexi magyar amatőr lány, aki barátjával jelentkezett egy olyan filmforgatásra, ahol az amatőr szereplők is kipróbálhatják, milyen kamera előtt szexelni, azaz milyen egy olyan filmforgatás, ahol a pornófilmekből ismert jeleneteket ők játszhatják el „élesben”. Otthon privátban már kamerázták magukat, de úgy érezték, ennél izgalmasabbra vágynak, egy igazi stáb előtt szexelni mégiscsak más...

anna1
Anna az elején kicsit meg volt szeppenve, de aztán...

Kattints IDE, és megtudod, hogyan sikerült Annáék castingja a Privát Szex Clubnál!

A forgatáson készült fotókat pedig ITT nézheted meg

anna2

Ha pároddal úgy érzitek, kedvet kaptatok Ti is egy kamera előtti hancúrozáshoz, jelentkezzetek amatőr szereplőnek!

A jelentkezés módja:

Küldj egy rövid bemutatkozást és 3-4 fotót magadról és párodról az alábbi e-mail címre: info.tutticams@gmail.com

A jelentkezésben írjátok meg életkorotokat, kedvenc szexpózotokat, és hogy milyen témájú jelenetben szerepelnétek szívesen!

felkialtas Figyelem! Kizárólag amatőr párok jelentkezését várjuk!!!! felkialtas

Seggbekúrt háziasszonyok - Anal MILTF 6

Jóféle magyar anyukák, háziasszonyok, akik már nem mai csirkék, de imádják a faszt. És a fiatal srácok is mindent megtesznek, hogy megkúrhassák, ezeket a nagyétvágyú, szeximádó 40-es, 50-es anyukákat.

Letöltés - Seggbekúrt háziasszonyok - Anal MILTF 6

Februári amatőr versenytéma: "Ezeregyéjszaka meséi"

Bújjatok Seherezádé bőrébe: a képek mindenképpen a keleti hangulatról, a fátyolról, a sejtelmességről, titokzatosságról és csábításról kell, hogy szóljanak... Várjuk a fotósorozatokat! smile Hajrá! smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! Február elsejétől, szombattól már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Családi szex 2.

Huncut anyucik, akik nem tesznek lakatot a puncijukra-popsijukra, és a tabu szót még hírből sem ismerik. Ha pénzszűkében a család, nem megvetendő egy kis szex a saját fiacskájukkal. És így biztos mindig minden a családban marad... Magyar film - magyar szereplőkkel a Tutti Frutti stáb perverz műhelyéből...

Letöltés - Családi szex 2.

Huncut cicák

Fekete, barna, vörös cica, nem tudunk választani. Kedvesek, szépek, ha simogatni kezdik őket, azonnal dorombolnak. Az egyik cica nagyon jól tudja, hogy mit szeret a másik. Tisztára nyalják egymást és az örömszerzésben segítségül, hívnak egy vibrátort

Letöltés - Huncut cicák

/ 27 oldal
/ oldal   Összesen: 1317 hozzászólás, Listázva: 701-750

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!