/ 27 oldal
Hozzászólások
Arex: arra gondoltál, hogy esetleg azért, mert abban szerepel? Ha nem, akkor segítek: azért mert abban szerepel.

Letölthető a marcali tanárnő pornója

A bulvárlapok már megírták, diákjai mutogatták egymásnak a marcali tanárnő kalandjait a pornóiparból. De ne csak olvassatok róla, hanem nézzétek is meg, hiszen tavaly nyár óta fent van a Goldengate-en. Morális kérdést nem akarunk csinálni az ügyből, de egyben biztosak vagyunk, a vöröshajú szexi olyat alakít, hogy azt tanítani kellene!

Privát DVD 36. (ebben a kiadványban szerepel a tanárnő)

Letölthető A fekete özvegy Pirner Almával!

Pirner Alma, akit legutóbb a TV2 Hal a tortán c. műsorában láthattatok főzni, nem csak hogy sztriptíz világbajnok, de Kovinak számos alkotásában is szerepelt széttárt lábakkal. Almát a szintén Playmate Király Kati nyalja tisztára a letölthető egész estés pornófilmben, melyben mellettük még egy válogatott szereposztást is megnézhettek arconspriccelve, Christina Bella, Mya Diamond, Simony Diamond és Victoria Swinger egyaránt kap egy erős sorozatot a felvonultatott farkakból.





A fekete özvegy - Letöltés

Érdekességek a hétről: 404 és dupla anál

Az megvan, hogy Fengya, a havi amatőr versenyünk egyik résztvevője pinaösszehasonlító képet komponált a 404 oldalunkhoz?




(Na de ki van a 404 oldalon, felismeri valaki?)

A másik pedig, hogy Goldengate TV heti egyik adásában (amit persze ma is meg lehet nézni) igazi dupla anál látható, tehát két fasz tágítja egyszerre ugyanazt a segglukat:



Letölthető a játékvezetőnő botrányfilmje!

A hírek szerint rosszakarója buktatta le a 27 éves játékvezetőnőt, aka Victoria Blondot. A sportágon belül nyílt titok volt, hogy mivel foglalkozik, mert valaki emailben küldte szét fotóit azok számára, akik korábban csak sípot láttak a szájából kilógni.
A Borsonline úgy fogalmazott: "Szép karrier várt volna rá a játékvezetés terén, de a felnőttfilm rajongók sem jártak rosszul..." Őszintén, tudjuk mi őt hibáztatni ezért? Aki játékvezetőnek megy - tehát nem apácának vagy parlamenti képviselőnek - az már nem dughat egyszerre két palival vagy mi? Dehogynem! Nézzétek csak meg Kovi mester alkotásában milyen szépen tágul:








Fotók Victoria Blondról, melyek a film készítése közben készültek:
Victoria Blond

Gratulálunk a Pucsíts verseny győzteseinek!

Péntek éjfélkor zártuk le a Pucsíts 2009 verseny szavazását, ezúton is gratulálunk a győzteseknek és a számukra kedvező 290 körüli EUR/HUF árfolyamnak. Nagyon izgalmas volt a vége, attitude-ék az utolsó napig tartották magukat gyönyörű szőrtelenítési technikával az első helyen, amikor is Medvéék a 3. helyről beelőzték a sort a sokak által nagyra értékelt, monitorra helyezett inflexiós ponttal! Eközben a harmadik helyért is nagy volt a civakodás, pár pont különbséggel végül cunnami került a dobogó utolsó helyére, aki állítása szerint csak szemezgetett a gyűjteményéből. Vajon mi lenne, ha legközelebb fotózna egyet direkt a verseny kedvéért?

Kimondhatjuk, hogy a szavazás rendszere tejesen jól vált be, hiszen a nem-VIP tagok által leadott szavazatok (melyek a szabályok szerint nem számítottak bele a pontozásba ugyebár) ugyanebben a sorrendben hozták volna ki az első hármat győztesnek, úgyhogy úgy érezzük a végeredmény szempontjából kizárhatjuk a csalás vagy manipuláció esetét. Mégegyszer köszönjük az 57 indulónak a részvételt és gratulálunk a győzteseknek az ajándékokat felajánló Hotel24.hu nevében is!

1. helyezett: Medve111 (304 pont) - 300 EUR






2. helyezett: attitude (296 pont) - 200 EUR






3. helyezett: cunnami (264 pont) - 100 EUR







Visszatérő és új szavazóiknak is köszönjük a részvételt, nélkülük nem lenne verseny a verseny. Képsorozatonként rekordmennyiségű, ezres nagyságrendben dolgoztunk fel szavazatokat ezúttal és az év további versenyein is szeretnénk, ha ugyanilyen aktívak lennétek - úgy látszik sokan rájöttetek, hogy nem csak a G .Pontok miatt éri meg!

Régi látogatóink tudják, hogy a bulinak ezáltal nincs még vége, még egy fontos mozzanat hátra van, amikor is publikáljuk a díjak személyes átadásáról szóló fotókat, melyeket itt, irodánkban készítünk el a győztesekkel. Találkozunk a következő versenyen, ami hamarosan jön, addig készítsétek a melegvizes kancsókat és a zuhanyrózsákat! wink

A beküldött 57 pályamunka megtekintése a verseny végső állásának sorrendjében >>

Új szolgáltatásunk a Handsfree és HD-bemutató!

VIP tagjaink képsorozatok nézegetése közben igénybe tudják venni új kényelmi szolgáltatásunkat, a Handsfree üzemmódot, amit a maximális szórakoztatás jegyében fejlesztettek felhasználói élményt kutató mérnökeink. Ez lényegében egy teljes képernyős üzemmód, ami amolyan diavetítő-jelleggel playlist-ként kezeli a kedvenc galériáinkat és automatikusan váltogatja a képeket, ezáltal szükségtelenné teszi az egér vagy a billentyűzet használatát. Egy helyes cseh hölgy, Evita Da Sousa van olyan kedves, hogy megmutatja neked egyik sorozatával, hogy pontosan hogyan is működik ez élesben, próbáld ki most, teljesen ingyen:

Handsfree - különleges VIP szolgáltatásunk a boldogsághoz

Illetőleg itt van egy HD filmecske, amit most ingyenes megnézésre ajánlja mindenkinek HD-minőségben a Goldengate TV. A HD verzió teljes méretben történő megtekintéséhez jobboldalt a válaszd ki a 1280x720 (HD > 4 Mbit) felbontást, majd válts át teljes képernyős módba (ikon a videolejátszó jobbalsó sarkában), ekkor már látszania kell az összes pinaszőrszálnak! Amennyiben nem bírja a géped a HD lejátszás teljesítményigényét, abban az esetben azt javasoljuk, hogy kisebb felbontásban próbálkozz, úgy is meg lehet nézni, azt azért eláruljuk, hogy minden felbontáson ugyanúgy végződik: a fiú a lány szájába veri:

INGYENES HD bemutató!

Válasz bgcustoms kérdésére

bgcustoms: ne keverd össze a szavazást a sorozat pontszámaival. Olvasd el a pontos menetet.
Egyébként azt nem írtad le, hogy mivel szavaztál, Tetszikkel vagy Nem Tetszikkel. Ha ez utóbbi, akkor szerintem érthető, hogy 1 ponttal gazdagodott a szavazati pont.
Kolowing: köszi, jogos, javítottam!

Két új filmet ajánlunk a héten

A Victoria és barátai 3, valamint a Szexfoci van az élen a legfrissebb filmek menüpont alatt. A két teljes hosszúságú, kiváló minőségű film, melyeket letöltés után SMS-sel aktiválhatsz és bármennyiszer megnézhetsz, a pornográfia különböző ízlésű rajongóihoz szólnak.

A Victorai és barátai 3 profi szereplőlistája (Victoria Swinger, Mya Diamond, Dina Pearl és a többiek) vonzza a hazai mainstream rajongóit, a benzinkutakról is ismert jóminőségű, korrektül komponált DVD-filmes érzést veszi magához vele az ember az internetről a számítógépére.

Victoria és barátai 3 - letöltés




A Szexfoci pedig egy úgynevezett profi-amatőr (pro-am) alkotás, melyben komolyan van egy csomó szeretnivaló, már aki érzékeny ezekre az apró finomságokra. Például arra, hogy az operatőr a végén még hobbiból felvette az erről mit sem sejtő kis Candy-t, aki a forgatás befejeztével a fa mellett a virágzó aljnövényzetbe csorgatja az aranyesőt - miután a bundesliga frizurás Teddy Gábor megdugta a pályán, konkrétan a gólvonalon.

Szexfoci - letöltés


Nyilvános pontszámok az amatőr versenyen

Ígéretünkhöz híven a GoldenGate 12. amatőr versenyének szavazási fázisának elindulta után egy héttel már megmutatjuk a szerzett pontokat is. Péntek éjfélig diszkréten kezeltük ezeket az adatokat, hogy nagyobb legyen a feszültség, sikerült? smile A szavazásra már csak kevesebb mint egy hét áll rendelkezésre, jövőhéten pénteken, január 23-án lezárjuk a voksokat és győztest hirdetünk. Mind az 57 hiteles pályamukát teljesen ingyen és regisztráció nélkül megtekintheti bárki, aki elmúlt 18 éves!

Mégegyszer emlékeztetünk mindenkit, hogy megváltozott a szavazás rendszere, most már több versenyzőre is lehet szavazni MINDEN NAP, akár az összesre is Tetszik / Nem tetszik alapon (a Tetszik 5, a Nem tetszik 1 pontot eredményez). Aki ennél árnyaltabb véleményt szeretne megfogalmazni, az a "szakértő vagyok" szavazást használva 1-5-ig skálán tudja pontosan beállítani az értéket.

SZAVAZÁS! 12. GoldenGate amatőr verseny: Pucsíts

Még jobb video + 1,2GB-os meglepetés!

Ezen a héten is fejlesztésre került néhány fontos dolog:

- Minden GG TV-s és ingyenes videóba bele tudtok pörgetni bárhová, egyetlen klikkeléssel, nem kell várni amíg addig letölti, hanem egyből az új pozícióból folytatja!
- A várva várt napi amatőr .zip az előző lezárt napról egyben letölthető, méghozzá eredeti (nem lemérezetett) képekkel, 3 napra visszamenőleg.
- A sorozatonkénti külön .zip letöltés visszamenőleg is meg fog maradni, ezeket nem töröljük.
- A popsi versenyzők eredeti képei egy óriás, 1.2 GigaByte-os csomagban letölthetők VIP felhasználók számára, a popsi verseny oldalán!

AVN-díjat kapott Eve Angel

A hétvégén Eve Angel nyerte az amerikai AVN Awards 2009 "Female Foreign Performer Of The Year" díját, ami annyit tesz, hogy ő lett a legjobb külföldi, azaz nem-amerikai női szereplő.

Hazánk igen ismert, hosszú barna hajú leszbikus modellje nyolc éven keresztül komoly karriert nyalt ki magának és mégis a fotósok által kedvelt baba-arc még mindig ugyanolyan, mint 18 éves korában. Szerencsére nálunk is temérdek képsorozatot, jelenetet és filmet találhattok egyaránt korábbi és újabb munkásságából, érdekes megfigyelni a tekintélyes keblekkel és már-már trademark sötét háromszög punciszőrrel rendelkező tinilány evolúcióját:

Eve Angel (22 képsorozat, 2 teljes film) - klikk ide!

Eve Angel

12. amatőr verseny - SZAVAZÁS!

A GoldenGate 12. amatőr versenyére beérkezett 57 pucsítós pályamunka a mai nappal lát napvilágot! 2 hétig lehet szavazni, hogy kiderüljön ki a legjobb.

Ez az a verseny, amit nem lehet elintézni egy mindennapi nyelvreveréssel, itt a fenék a lényeg! Kérjük ezt figyelembevéve igyekezzetek szavazataitokkal összhatásukban értékelni a versenyzőket, amiért cserébe G-pontot kaptok! Mind az 57 hiteles pályamukát teljesen ingyen és regisztráció nélkül megtekintheti bárki, aki elmúlt 18 éves! (Soha ennyi nevezőnk nem volt még a korábbi versenyeken!) A szavazásra 2 hetetek áll rendelkezésre, január 23-án lezárjuk a voksokat és győztest hirdetünk. A nyertes nem kevesebb, mint 300 Euro-t (kb. 80. 000 Ft) kap! A többi döntős sem panaszkodhat, hiszen a második helyért 200, a harmadikért 100 Euro jár, amit a Hotel24.hu ajánlott fel.

Nézd meg te is a bátor nevezőket és szavazz! >>>

Fejlődések a GoldenGate-en

Miközben a címlapon naponta frissül a mindennapi betevő, addig a háttérben szorgosan fejlesztjük tovább az új siteot. Ezek közül a legfontosabbak a következők:

- Mostantól tényleg bátran tölthetitek fel amatőr, egyéb és kismalac videoitokat. Megszűntettük a hosszból adódó hibákat és tényleg végig lejátszhatóak.
- Korrigáltuk a G-pontok rendszerét, mostmár minden eseményre, feltöltésre, hozzászólásra, stb... pontosan működik.
- A napi ZIP-ek mostmár hibátlanok az amatőr sorozatoknál is.
- A szavazórendszeren is reszeltünk egyet, már nincs gond az átlagok korrekt kijelzésével.
- A Chat és a többi várva várt ikon (kedvenceim, üzeneteim, kapcsolataim) bekerült a jobbfelső mezőbe.
- Vicces, közérthető 404 és karbantartás alatti oldalunk van, melyeket remélhetőleg sosem fogtok látni.

Új film az análimádóknak!

Új hardcore film került fel a kínálatba, Erotic Experience 7 - Up My Ass címmel. A fiatal párok hétköznapi eletét feldolgozó DVD-minőségben is letölthető 113 perces alkotásban teljesen ártatlan körülményekből, például zuhanyzás, közös reggelizés vagy akár egy takarítás közbeni veszekedés alkalmával is pillanatok alatt eljutnak az anális szexig, garantáltan, minden egyes jelenetben. A filmben szerepel a híres cseh "squirtkirálynő" Carla Cox is, aki ha akar ha nem mindig levet ereszt, ha pornófilmben látjuk, meg amúgy is. Láthatunk konyhaasztalról történő mélytorkozást és az ebben a rétegben kötelező ATM, azaz ass-to-mouth, magyarul seggből-szájba figura végrehajtását is!
A teljes film szabadon letölthető, elég az első megnézéskor SMS-sel aktiválnod, letöltés és további részletek a film oldalán >>>

Helyzetjelentés a Szerkesztőségtől

Az új rendszer - bár tudjuk, hogy szokatlan - hosszas tervezés eredménye és több ezer béta tesztelő véleményét figyelembevéve készült el. Minden funkció elérhető, ami eddig is benne volt az oldalban, ettől függetlenül rengeteg saját magunk elé kitűzött feladaton dolgozunk még az év végén az ünnepek alatt is és továbbra is olvassuk építő jellegű hozzászólásaitokat. Előre is köszönjük a türelmet, főleg azoknak akik velünk együtt Karácsony alkalmával is kedvenc szexoldalukat böngészik és nem sajnálják a fáradtságot segíteni nekünk munkánkban, amit értetek, azaz a látogatók kényelméért és lehető legjobb kiszolgálásáért teszünk.

A fórumban egy külön téma: Goldengate v2.0 vélemények, visszajelzések áll rendelkezésre az ezzel kapcsolatos beszélgetések számára. Itt közöljük folyamatosan a szerkesztőségből a fejlesztések napi szintű állását. Ezúton is kérnénk mindenkit, hogy a változás miatt érthető hirtelen felháborodás helyett inkább hasznos, építő kritikákkal próbálja ellátni a fejlesztőket. Mi is folyamatosan ezt tesszük. Azt azért senki sem gondolhatja komolyan, hogy azért dolgoztunk ennyit ezen, hogy a látogatóinkkal, fizető VIP tagjainkkal szándékosan kiszúrjunk így az év vége alkalmával. Pont ellenkezőleg, egy olyan váltást hajtottunk végre, ami biztosítja, hogy a jövőben az eddigihez képest mégsokoldalúbban tudjuk kiszolgálni az igényeket és ezzel együtt azt sem akartuk, hogy ez a bejelentés 2009 végéig húzódjon. Reméljük a többség számára érthető a szándékunk.

A fórumtól függetlenül az Ügyfélszolgálat továbbra is rendelkezésre áll, ahol rövid határidőn belül garantáltan választ kap mindenki feltett kérdésére.
/ 27 oldal
/ oldal   Összesen: 1317 hozzászólás, Listázva: 1301-1317

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!