Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#713   2018. 02. 21. szerda 16:46
BRIT BRIT
Pár hónapja regisztráltam egy társkeresõn azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ha lehet egyéjszakás kalandot találjak, mert elég régóta voltam már egyedül.
Sajnos elég sokáig a lehetséges jelöltek sem voltak éppen túlzottan elérhetõ közelségben. Sokat utazni pedig nem szerettem volna. Aztán szerencsémre az egyik nap regisztrált egy elvált 35 éves, gyermekes anyuka is a közelemben. Ildikó a neve.
Arcra nem volt éppen csúnya. Barna, kissé göndör haja éppen csak a válláig ért. Alakra kissé teltkarcsú volt, de egyátalán nem volt ducinak mondható. Éppen csak annyi felesleg volt rajta amennyi szerintem a szülés után maradt rajta, a combján a hasán és a csípõjén.
Nagy és a szoptatástól kissé megereszkedett mellei voltak. De ez csak még érzékibbé tette a látványát. Az ilyen nõk ezerszer izgatóbbak kissé felöltözve mint más tipusú nõtársaik. Gömbölyû és olyan feszes feneke volt, hogy egy bolhát el lehetett volna pattintani róla.
Elkezdtünk ismerkedni és elmesélte, hogy kb. két éve vált a férjétõl és egyre jobban hiányzik egy férfi az ágyából és egyéb testrészébõl.
Azt mondta azért választotta az ismerkedésnek ezt a formáját mert nappal általában dolgozik, este és éjszaka pedig otthon tölti idejét három éves kisfiával.
Pár napi netes ismerkedés után megbeszéltünk egy találkozót az õ házában, vidéken.
Kora este érkeztem meg hozzá. Õ, egy térd fölé érõ, fehér színû pántos ruhában fogadott. Fehér melltartó és egy fehér bugyi volt rajta, aminek alakja kissé áttûnt a csipõjénél.
Mosolyogva üdvözölt és miután átadtam neki az ajándékba vitt pezsgõt és édességet nagy puszit adtunk egymás arcára.
Éppen vacsoraidõben érkeztem, mert a fia már a terített asztalnál ült és evett.
Kihúzott nekem egy széket az asztalnál és leültetett. Vacsora közben hétköznapi dolgokról beszélgettünk, munka, szabadidõ, társkeresés, ilyesmik. Én alig bírtam a szemem az asztal fölött tartani mert fehér kis ruhája alig takarta el a bugyiját. Izgató volt és õ is észrevette, hogy tetszik nekem a látványa.
Amikor a fia befejezte a vacsorát beszaladt a szobába és játszani kezdett.
Mi is feláltunk és segítettem neki leszedni az asztalt. Átmentünk a konyhába és a pulton felejtett pezsgõt egy hirtelen mozdulattal berakta a hûtõszekrény legalsó rekeszébe de úgy hajolt le elõttem, hogy feszes fenekének alsó íve megmutattkozzon a ruhája aló. A farkam már így is mocorgott a farmeromban de most már elkezdette keményedni is.
-Nagyon szép popsid van. -mondtam neki szemérmetlenül.
-Örülök, hogy tetszik. - válaszolta, huncut mosollyal.
Közelebb lépett és megcsókolt. Hosszú percekig csókolóztunk egymásba fonódva.
Nyelvünkkel felfedeztünk a másik szájának szinte minden szegletét.
Közben kezeimmel feszes fenekét simogattam és markolásztam, ami nagyon tetszett neki is mert ágyékát egyre erõsebben nyomta a farkamhoz.
Egyik kezemmel annyira alányultam, hogy a segge felõl ujjaimmal elértem forró szeméremdomját. Tangája már teljesen átnedvesett és csak úgy csatakzott a puncija. Éreztem ahogyan szeméremszõrzete
#712   2018. 01. 24. szerda 15:29
X Törölt felhasználó (805295) VIP
Remélem a legközelebbi erotikus történetem az élet írja, úgy alakult, hogy életem eddigi részének örökre vége pardon1 . sajnos nem kaptam több esélyt ... igyekszem lezárni a múltat, levonom a konzekvenciákat... s nyitok majd valami új felé (nem , neten keresve) rl életben esélyt adni magamnak és valakinek, aki úgy fogad el ahogy vagyok!!!!!!!! Remélem akad olyan férfi valahol. Hm... ...... és ha sikerül majd írom is.
#711   2017. 05. 14. vasárnap 18:34
triumvirátus triumvirátus
A következő pillanatban csak arra emlékszem, ahogy a konyhaasztalon fekszem és a kemény farka ki-be jár bennem. Nagyon tetszett, ahogy bánt velem. gyengéden, szerelmesen, ugyanakkor hevesen tudott dugni. Pont így szeretem. Sóhajtozva, összeölelkezve élveztünk el egyszerre. Igazán frissítő érzés a kávé mellé. Kicsit még visszabújtam a páromhoz, aki még aludt. Átkaroltam szorosan. A hétvégi férjem pedig mellém feküdt és a félkemény farkát még becsempészte a puncimba. így pihentünk még egy órácskát. A reggeli és egy újbóli kávézás után érdekesen alakultak a dolgok. A férjem pecázni akart a tóban, ami közvetlenül a nyaraló mellett volt. A barátunk pedig a Forma-1 futamot akarta nézni a nagy teraszi kivetítőn. Én pedig mindkettőjüket akartam. A férjem bedobálta a szereléseket és várt a a kapásra. Úgy gondoltam, hogy most én leszek a kapás. Így hát odamentem hozzá és cicázni kezdtem vele. Aminek az lett a vége, hogy a farkába ültem és így szeretkeztünk. Aztán jött egy igazi kapás, és azzal lett lefoglalva. Nekem sem kellett több, átmentem a Forma-1-s teraszra. Szerencsémre igen unalmas körök következtek, így rám is maradt ideje a kedvesnek. Négykézlábon álltam, hátulról volt bennem, igen vehemensen, így fél szemmel nézhette a futamot és én is jól éreztem magam. Sajnos izgalmas körök kezdődtek, viszont a halak kapókedve alább hagyott. Ismét a horgászom farkán kaptam magam. Szeretem, ahogy szemben ülök vele a férfiasságán és szívogatja a melleimet. Már majdnem elélveztem. Kapás. Irány a Forma-1. Most oldalról kezdett el mozogni bennem és közben simogatta a csiklómat. Uhhhh.. ez nagyon bejön. Totál nedves puncival, orgazmustól egy hajszálnyira.....felvezető autó. Irány a tópart. éppen egy kicsit belém tolta a farkát a férjem... kapás. itt már majdnem elszakadt a cérna nálam. Orgazmus közeli állapotban két kemény farkú fickó csak félig dug meg? Nevetést hallottam a srácok felől, s láttam, ahogy felém közelednek. Felkaptak és bevittek a szobába. Mindkettőjüket orálisan kényeztettem, ők ezt becsülettel viszonozták és alaposan megkeféltek, és akkora, de akkora orgazmusunk lett, ismét egyszerre. Ez nagyon jó érzés, ahogy három ember összehangolódva ér a csúcsra, aztán elernyed. Élvezetem ezt a helyzetet. Sajnos el kellett válnom az új férjemtől, de csak egy kis időre. Megbeszéltük, hogy ezen a nyáron többször megismételjük.
#710   2017. 05. 14. vasárnap 17:37
X Törölt felhasználó (1771082)
Szuper érzéki..... eljen
(Ez egy válasz triumvirátus üzenetére (2017. 05. 14. vasárnap 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 14. vasárnap 17:09
Nekem kell két, három óra a regenerálódásra, hogy újra tudjak élvezni. A férjem is hasonló adottsággal bír. A hétvégi férjem, viszont egy óra múlva ismét hadirendbe állított férfiassággal kezdett simogatni és csókolgatni. a férjem még pihenkélt, így őt nem zavarva kezdtünk játszadozni. A puncim benedvesedett, bár éreztem, hogy orgazmusom nem lesz, de igen kellemes érzés volt. Szóval a pusziknak az lett a vége, hogy beleültem új férjem farkába és átölelve, csókolva egymást lassan mozogtam föl-alá. Egy jó darabig így élveztük az együttlétet, majd gyengéden négykézlábra állított és hátulról hevesen elkezdte a lucskos puncimat döngetni. Imádom ezt a pózt és szeretem a tocsogó hangokat, ahogyan csattog a fenekemen az ágyéka és a nedves testrészeink összeütődnek. Azt gondoltam, hogy nem lesz orgazmusom, csak kellemes élményem. Az összkép hatására azonban a semmiből egy hatalmas orgazmus kúszott elő. Sikítva élveztem el a barátunkkal együtt. Teljesen megtöltött a spermájával. Hihetetlen jó érzés volt. Ekkor vettem észre, hogy a férjem figyelt bennünket és neki is tetszhetett a dolog, mert igen keményen állt a farka. Még fel sem ocsúdtam az orgazmusból, mikor odajött és hanyatt döntve, misszionárius pózban kezdte el dugni a gecis puncimat. Ezt már nagyon régen szerette volna kipróbálni. Hát most megtehette. Nagyon felizgatta a helyzet és egy kis idő után Ő is belém élvezett. Így lett duplán megtöltve a puncim és ezt nagyon-nagyon élveztem. Jól szétkúrt puncival és dupla adag spermával megtöltve, kielégülten öleltem magamhoz a fiúkat, élveztem a testük közelségét. Már késő délutánba, estébe hajlott az idő, mikor kezdtünk ismét magunkhoz térni. Könnyed vacsora, italokkal megspékelve. Desszertként én ismét őket kívántam. Egyszerre akartam érezni őket, ahogy szerelmeim együtt tolják belém a farkukat. Hosszas szopatás és felváltva nyalás után meg is kaptam mindkettőjüket. A férjem az ágyra feküdt, én pedig háttal neki, beleültem a farkába. A hétvégi szerelmem pedig szemből tolta belém a másik farok mellé a szerszámát. Mozdulni is alig tudtam, bár megtették ezt ők helyettem. A kiszolgáltatottság, biztonság és a feszítő érzés, amit a puncimban éreztem rövidesen a csúcsra juttatott. Most egyszerre élveztünk el mindhárman. Ismét dupla adag spermát kapott a puncim. Imádtam. Kifáradtan, békésen aludtunk reggelig. Valami zörejt hallottam a konyha felől és félálomban, szinte öntudatlan elindultam megnézni, hogy mi lehet az. A barátunk próbált kávét főzni, persze segítettem neki. A frissen főtt kávé mellett, néhány keksz kíséretében, nevetgélve osztottuk meg a tegnapi élményeinket. tetszett a társasága, mert nemcsak jó szerető, hanem kellemes ember is volt. Ez megnyugvással töltött el. Nemcsak egy farkat kaptam, hanem egy érzelmi feltöltődést is. átöleltük egymást és hosszasan csókolózni kezdtünk.
#709   2017. 05. 14. vasárnap 17:09
triumvirátus triumvirátus
Nekem kell két, három óra a regenerálódásra, hogy újra tudjak élvezni. A férjem is hasonló adottsággal bír. A hétvégi férjem, viszont egy óra múlva ismét hadirendbe állított férfiassággal kezdett simogatni és csókolgatni. a férjem még pihenkélt, így őt nem zavarva kezdtünk játszadozni. A puncim benedvesedett, bár éreztem, hogy orgazmusom nem lesz, de igen kellemes érzés volt. Szóval a pusziknak az lett a vége, hogy beleültem új férjem farkába és átölelve, csókolva egymást lassan mozogtam föl-alá. Egy jó darabig így élveztük az együttlétet, majd gyengéden négykézlábra állított és hátulról hevesen elkezdte a lucskos puncimat döngetni. Imádom ezt a pózt és szeretem a tocsogó hangokat, ahogyan csattog a fenekemen az ágyéka és a nedves testrészeink összeütődnek. Azt gondoltam, hogy nem lesz orgazmusom, csak kellemes élményem. Az összkép hatására azonban a semmiből egy hatalmas orgazmus kúszott elő. Sikítva élveztem el a barátunkkal együtt. Teljesen megtöltött a spermájával. Hihetetlen jó érzés volt. Ekkor vettem észre, hogy a férjem figyelt bennünket és neki is tetszhetett a dolog, mert igen keményen állt a farka. Még fel sem ocsúdtam az orgazmusból, mikor odajött és hanyatt döntve, misszionárius pózban kezdte el dugni a gecis puncimat. Ezt már nagyon régen szerette volna kipróbálni. Hát most megtehette. Nagyon felizgatta a helyzet és egy kis idő után Ő is belém élvezett. Így lett duplán megtöltve a puncim és ezt nagyon-nagyon élveztem. Jól szétkúrt puncival és dupla adag spermával megtöltve, kielégülten öleltem magamhoz a fiúkat, élveztem a testük közelségét. Már késő délutánba, estébe hajlott az idő, mikor kezdtünk ismét magunkhoz térni. Könnyed vacsora, italokkal megspékelve. Desszertként én ismét őket kívántam. Egyszerre akartam érezni őket, ahogy szerelmeim együtt tolják belém a farkukat. Hosszas szopatás és felváltva nyalás után meg is kaptam mindkettőjüket. A férjem az ágyra feküdt, én pedig háttal neki, beleültem a farkába. A hétvégi szerelmem pedig szemből tolta belém a másik farok mellé a szerszámát. Mozdulni is alig tudtam, bár megtették ezt ők helyettem. A kiszolgáltatottság, biztonság és a feszítő érzés, amit a puncimban éreztem rövidesen a csúcsra juttatott. Most egyszerre élveztünk el mindhárman. Ismét dupla adag spermát kapott a puncim. Imádtam. Kifáradtan, békésen aludtunk reggelig. Valami zörejt hallottam a konyha felől és félálomban, szinte öntudatlan elindultam megnézni, hogy mi lehet az. A barátunk próbált kávét főzni, persze segítettem neki. A frissen főtt kávé mellett, néhány keksz kíséretében, nevetgélve osztottuk meg a tegnapi élményeinket. tetszett a társasága, mert nemcsak jó szerető, hanem kellemes ember is volt. Ez megnyugvással töltött el. Nemcsak egy farkat kaptam, hanem egy érzelmi feltöltődést is. átöleltük egymást és hosszasan csókolózni kezdtünk.
#708   2017. 05. 14. vasárnap 16:40
triumvirátus triumvirátus
Hosszabb aprólékos szervezés után sikerült közös időpontot találnunk egy hármasban eltöltött izgalmas hétvégére. A kedvesemmel hamarabb érkeztünk a nyaralóba közös barátunk előtt. Az előkészületekkel való foglalkozás közben simogatásokkal, összeölelkezésekkel és fantáziálgatásokkal tettük színesebbé a várakozási időt. Hamarosan megérkezett a társaságunk is. Néhány könnyű ital mellett, oldott hangulatban kezdtünk bókolni, udvarolni egymásnak.Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, kezdetben csak a szemünkkel, majd a kezünkkel, m és megkezdtük az ismerkedést. Már mindhárman közel ültünk egymáshoz, két oldalamon a két izgatott férfival, a férjemmel és a barátunkkal. Így folytatódott tovább az ismerkedés, bátrabb simogatások, mély egymás szemébe nézések, kéz megszorítások közepette. Ekkor a párom finom puszikat adott a nyakamra és kedvesen cirógatott. Erre reagálva a srác érdekes dolgot vetett fel. Az volt a kérése, hogy Ő is had lehessen a párom ezen a hétvégén, úgy szeretne közeledni, ahogy a férjem teszi és persze Ő is ugyanolyan odaadó lesz. Tetszett az ötlet, két férj egy hétvégére......Nincs különbség, teljesen egyformán lehetek velük, nagyon is izgatott a dolog. Ettől a gondolattól vezérleve, Ő is elkezdett puszikkal elhalmozni. Négy kéz, két száj, minden kis apró zeg-zugomat bejárta. Szinte észre sem vettem, mikor kerültünk az ágyba. Forró volt az arcom, mélyen vettem a levegőt. A puncim csupa lucsok volt, a srácok pedig nagyon finomak és gyengédek. A mindenhol cirógató kezek és a folyton puszilgató szájak között, teljesen el voltam veszve. Erőt vettem magamon és "én jövök!" felkiáltással el kezdtem én is kényeztetést. Én teljesen meztelenül, a fiúk még felöltözve "ez így nem kiegyenlített" mondtam, és elkezdtem vetkőztetni őket. A férjeim szerszáma már ágaskodott, és olyan jó volt hozzájuk érni, a számba venni, érezni a keménységüket, ahogy a szájpadlásomnak neki ütődnek, vagy néha utat tör, becsusszannak a torkomba. Izgalmas volt a két kemény farkat egyszerre érezni a kezemben és a számban, sőt egyszerre a számban a két farok. A férjem leült a kanapéra, a számat a farkára igazította és a pucsító fenekemet kissé széthúzva betessékelte a vendéget. nem kellet nagyon erőlködnie, a nedves puncimba tövig behatolt. remegés járta át a testem, nagyon jó volt érezni a férjeim farkát a testréseimben. Ahogy ki-be járnak, egyre nagyobb élvezetet nyújtva. Aztán cseréltek, és ismét kellemes érzés volt azt a farkat szopni, amely még az előbb a puncimat döngette és amelyiket szoptam, most a puncimban érezni. A testi élvezet és a lelki gyönyör, hamar a csúcsra juttatott. A második csere után hatalmasat élveztem. Nagyon jó érzés volt a két farok között elengedni magam és érezni, ahogy végigjárja a testemet a gyönyör. A srácok még tovább bírták, aztán ők is mélyeket sóhajtva élveztek belém. Egyikük a számba, másikuk a puncimba. Hatalmas élmény volt egymást átkarolva, pihentünk ezek után.
#707   2017. 05. 09. kedd 19:26
faresz26 faresz26
Ha valaki ide nem mer irni, mert leszoljak,meg belekotnek helyesirasi hibaba, hazugsagnak gondoljak es megszoljak, akkor irja meg nekem privatba erotikus tortenetet. En szivesen olvasnam es nem fogom kritizalni. Heroltom van a sok irigy, beszologato emberekbol nekem is. Szoval szivesen sztorizgatnek hasonszoru parokkal,nokkel, ferfiakkal. Varom privatba a torteneteket,otleteket.
#706   2017. 05. 09. kedd 17:53
X Törölt felhasználó (1668882)
Nagyon tetszett!
(Ez egy válasz DOMINikA üzenetére (2016. 12. 07. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 07. szerda 11:34
Riadtan nézett rám; láttam a szemében a zavart, a bűntudatot. Kutatta a tekintetem, hogy vajon hogyan reagálok. Haragszom? Meggondoltam magam, de már túl későn, és most minden elromlott köztünk? Lehet, hogy túl messzire ment el a fényképpel, amit küldött? Csak egy pillanat volt, de láttam a szemében a félelmet, hogy esetleg valami jóvátehetetlenül tökrement közöttünk… de én ekkor rámosolyogtam, magamhoz húztam és hosszan, szenvedélyesen megcsókoltam. Éreztem, ahogy megnyugszik a karjaimban, hálásan bújt hozzám. Aztán végre észrevette, hogy a csípőjét keményen nyomja valami és huncut mosolyra szaladt a szája. Egy pillanat alatt visszatért a végzet asszonya szerepéhez, mert felnézett rám kéjsóváran és azt kérdezte:”Akarod hallani, hogy szórakozott a kis feleséged az éjjel?” Bólintottam, ő pedig megfogta a farkam és besétáltunk a nappaliba, úgy, hogy közben egy pillanatra sem engedett el. Leültünk a kanapéra, mélyen a szemembe nézett és elkezdett mesélni. De ezt a történetet már ismeritek smile
#705   2016. 12. 07. szerda 14:49
alive alive
Szuper történet volt, köszönöm smile
(Ez egy válasz DOMINikA üzenetére (2016. 12. 07. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 07. szerda 11:34
Riadtan nézett rám; láttam a szemében a zavart, a bűntudatot. Kutatta a tekintetem, hogy vajon hogyan reagálok. Haragszom? Meggondoltam magam, de már túl későn, és most minden elromlott köztünk? Lehet, hogy túl messzire ment el a fényképpel, amit küldött? Csak egy pillanat volt, de láttam a szemében a félelmet, hogy esetleg valami jóvátehetetlenül tökrement közöttünk… de én ekkor rámosolyogtam, magamhoz húztam és hosszan, szenvedélyesen megcsókoltam. Éreztem, ahogy megnyugszik a karjaimban, hálásan bújt hozzám. Aztán végre észrevette, hogy a csípőjét keményen nyomja valami és huncut mosolyra szaladt a szája. Egy pillanat alatt visszatért a végzet asszonya szerepéhez, mert felnézett rám kéjsóváran és azt kérdezte:”Akarod hallani, hogy szórakozott a kis feleséged az éjjel?” Bólintottam, ő pedig megfogta a farkam és besétáltunk a nappaliba, úgy, hogy közben egy pillanatra sem engedett el. Leültünk a kanapéra, mélyen a szemembe nézett és elkezdett mesélni. De ezt a történetet már ismeritek smile
#704   2016. 12. 07. szerda 11:34
DOMINikA DOMINikA
Riadtan nézett rám; láttam a szemében a zavart, a bűntudatot. Kutatta a tekintetem, hogy vajon hogyan reagálok. Haragszom? Meggondoltam magam, de már túl későn, és most minden elromlott köztünk? Lehet, hogy túl messzire ment el a fényképpel, amit küldött? Csak egy pillanat volt, de láttam a szemében a félelmet, hogy esetleg valami jóvátehetetlenül tökrement közöttünk… de én ekkor rámosolyogtam, magamhoz húztam és hosszan, szenvedélyesen megcsókoltam. Éreztem, ahogy megnyugszik a karjaimban, hálásan bújt hozzám. Aztán végre észrevette, hogy a csípőjét keményen nyomja valami és huncut mosolyra szaladt a szája. Egy pillanat alatt visszatért a végzet asszonya szerepéhez, mert felnézett rám kéjsóváran és azt kérdezte:”Akarod hallani, hogy szórakozott a kis feleséged az éjjel?” Bólintottam, ő pedig megfogta a farkam és besétáltunk a nappaliba, úgy, hogy közben egy pillanatra sem engedett el. Leültünk a kanapéra, mélyen a szemembe nézett és elkezdett mesélni. De ezt a történetet már ismeritek smile
#703   2016. 12. 07. szerda 11:33
DOMINikA DOMINikA
Azonnal éreztem, hogy ő lesz az én szexistennőm, akit egész életemben szolgálni akarok!  Hosszú ideig tartott, amíg kihoztam belőle, de ma már egy magabiztos, ellenállhatatlan, dögös nő, akinek szinte tapintható az erotikus kisugárzása. Garantáltan hatást vált ki az emberekből, ha megjelenik valahol! A férfiakból általában rajongást, míg a nőkből irigységet. Hát, így megy ez.
Már nagyon későre járt, gondoltam lefekszem. Próbáltam aludni, de a fejemben cikáztak a gondolatok. Mindenféle képek kavarogtak a fejemben: láttam amint Dominika egy idegen férfival csókolózik. Aztán beugrott egy jelenet, amint éppen négykézlábra ereszkedve várta, hogy behatoljanak a finom kis puncijába. Később már a levegőben voltak a lábai és ugyanez az arctalan férfi dugta őt keményen.
Ekkor félálomból arra eszméltem, hogy üzenet érkezett a mobilomra. Megnéztem az órát és már éjjel 2 is elmúlt. Dominika volt az, és egy képet küldött nekem. Egy szállodai szoba fürdőszobájában készített egy szelfit magáról, teljesen meztelenül! Úristen, hát tényleg megcsinálta!!! Felültem az ágyon és a döbbenettől 2-3 percig nem is tudtam gondolkodni. Néztem a képet, és közben beton keménnyé merevedett a farkam. Az arca ki volt pirosodva a szextől, a mellbimbói még peckesen álltak az izgalomtól, a haját egy hevenyészett mozdulattal összefogta, hogy ne legyen annyira kócos. Kihívóan és mosolyogva nézett rám. A kép alatti üzenet pedig a következő volt: „El sem hiszem, de végül megtettem! Csodás este volt, köszönöm! És a legjobb rész, még csak most kezdődik!!! Nemsokára otthon vagyok, szeretlek! Dominika”
Amikor valamennyire magamhoz tértem a sokkból, visszaírtam, hogy imádom, és hogy most már itt az ideje, hogy hazajöjjön és megkapja a büntetését, amiért rossz kislány volt! Innentől ha lehet, még durvábban elkezdtem fantáziálni arról, hogy mi történhetett abban a szállodai szobában. Minél jobban belelovalltam magam, annál biztosabb voltam benne, hogy irgalmatlanul megdugom, amint hazaér az én kis tékozló ribancom! Nem fog egyhamar talpra állni, az biztos! Jobb, ha az eszébe vésem, hogy bármerre is kalandozik, csak itthon kapja meg azt a bánásmódot, amit bárki más hiába is próbálna megadni neki… Lehetnek nagyszerű szeretői, fantasztikus élményei, de senki nem fogja őt úgy rendberakni és kielégíteni, mint ahogyan én! Egy érzéki, szabad nő, aki azzal hetyeg, akivel épp a kedve tartja, de meg kellett mutatnom neki, hogy hol van a helye: mellettem. Úton volt hozzám, sietett hazafelé, és én percről percre türelmetlenebbül vártam Őt. Valószínűleg nem is sejtette, hogy még reggel is remegni fog a lába, annyira elintézem 
Már kezdett elfogyni a türelmem, amikor meghallottam a magas sarkú cipő kopogását, amint közeledett a házunk felé. Kinyitottam előtte az ajtót, mielőtt a kilincshez érhetett volna. Ott állt előttem fáradtan és kissé ziláltan; látszott, hogy a ruháit épp csak magára kapta és sietett hozzám. Gyönyörű volt.
#702   2016. 12. 07. szerda 11:31
DOMINikA DOMINikA
Miközben sminkelte magát, arra kért, hogy készítsek ki neki valami szexi ruhát, olyat, amiben örülnék, ha engem csábítana el. Minél pimaszabb és kihívóbb volt, annál jobban megőrültem érte! Egyszerűen imádtam, ahogyan húzza az agyamat! Mikor felvette a fekete minit és a tűsarkút, arra kért, hogy vigyem oda neki a bokaláncot, amit még születésnapjára kapott tőlem. Ettől olyan izgatott lettem, hogy egy pillanatra még a szívverésem is kihagyott. Megbeszéltük, hogy ezt a láncot csak akkor veszi majd fel, ha egyszer tényleg kilépünk a fantázia világából, és megvalósítjuk az egyik legtitkosabb vágyunkat. Ez a lánc volt a jelképe annak, hogy ő egy szabad kalandornő, egy hotwife, aki bármikor kiélheti a legvadabb szexuális vágyait is, ha neki úgy tetszik, és én támogatni fogom ebben. Elérkezett hát a pillanat! Innen már nincs visszaút.
Miután feltette a láncot, megragadta a farkamat és buján a szememben nézett. Tudtam, hogy őt is beindítja, ez a szituáció. Lassan leguggolt és szopni kezdett. Láttam a tüzet a szemében, hogy legszívesebben magára rántana és engedné, hogy megdöngessem, de kemény maradt - én is smile Hirtelen felállt és nyomott egy puszit a számra: „Szükségem lesz még rád ma este!” –mondta
Indulás előtt csak annyit kértem tőle, hogy készítsen magáról egy szelfit az este, csak hogy teljes legyen a fotósorozat, a készülődéstől a találkozásig, és küldje el nekem. „És persze az sem baj, ha meztelen vagy smile ” – mondtam neki viccből, de összerezzentem, mikor láttam az arcán, hogy elgondolkodott azon, amit mondtam.
Miután végignéztem a készülődős képeket, kedvem támadt megnézni a korábbi sorozatainkat is. Megkerestem a gépen a titkos mappánkat, amiben a szexképeinket őriztük. Harisnyakötők, tűsarkú cipők, csipkés bugyik, combfixek, szemmaszkok, bilincsek, dildók, kettes- hármas-, négyes felállások. Elmerültem az emlékeimben hosszú órákon át a képeket nézegetve. Micsoda fantasztikus szexuális kalandjaink voltak! Nem hittem volna, hogy még tudjuk fokozni! És most tessék: ismét új fejezetet nyitottunk. Kőkemény álló farokkal azon tűnődtem, hogy életem legjobb döntése volt ezt a mennyei bestiát feleségül venni! Pedig ha visszagondolok, hogy milyen volt Dominika, mikor először találkoztunk… Nagy változáson ment keresztül, az biztos! Visszafogott stílus, szolid ruha, semmi smink. Egy házibuliban láttam meg őt először, és csak néhány szót beszélgettünk. Éppen szakított a barátjával, aki egyébként az első volt szerelme volt, és ezért a kapcsolatát gyászolta. Én már akkor is láttam benne a Nőt, de utána sokáig nem találkoztunk. Aztán hónapokkal később egy buliban újra összefutottunk, és onnan pedig egyenesen az ágyba vezetett az utunk. Mikor megláttam először meztelenül, tudtam, hogy ezért a testért egész életemben rajongani fogok, bárhogy is alakuljon tovább a viszonyunk! Szép nagy mellek, széles csípő, formás kerek fenék, hosszú lábak. Még az arca is megváltozott szex közben; egészen buja lett a tekintete.
#701   2016. 12. 07. szerda 11:29
DOMINikA DOMINikA
Én már nagyon türelmetlenül várom, hogy a kedvesem megírja a folytatást, addig is arra gondoltam, hogy elmesélem, hogyan éltem meg ugyanezt a történetet, férjként. Szóval most az egyszer átveszem a szót Dominikától és elmesélem, hogy milyen érzés volt várni, hogy hajnalban a feleségem hazaérkezzen hozzám, miután az egész éjszakát egy másik férfival töltötte.
Az utolsó emlékképem azon a késő délutánon, mielőtt Dominika elindult otthonról, hogy még az ajtóban egy leheletfinom puszit adott a számra, kacéran rám mosolygott, majd kifordult a házból és határozott léptekkel elindult az utcán. Magas sarkú cipő volt rajta, bokalánc és egy kis fekete miniruha, ami annyira rövid volt, hogy egy-egy lépésénél a combfix csipkéje is kivillant. Észvesztően nézett ki. Magabiztos volt és szexi. Hosszan figyeltem, hogy hogy ring a csípője minden egyes lépésnél, és mikor befordult a sarkon, akkorát riszált, hogy még a combja is kivillant. Persze tudom, hogy ez csak nekem szólt, és rettenetesen hálás voltam érte! 
Mikor visszatámolyogtam a szobába, még éreztem a parfümének az illatát. Még ott volt a csókjának az íze a számon és nekem egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy ezek az érzéki ajkak hamarosan egy másik férfi szájához fognak tapadni. Egy idegen férfi testét fogják érinteni. Sőt! Ugyanez a száj egy idegen férfi farkát fogja szopni!!!
Gyomorszájon vágott az érzés, az édes kín, ami a vágyakozás és izgalom keverékeként írható le. Kívántam Őt, sóvárogtam utána, de ugyanakkor aggódtam is érte, hogy nehogy baja essen és hogy minden a tervei(nk) szerint alakuljon. Azt akartam hogy legyen egy fantasztikus, erotikától túlfűtött buja estéje, ahol két férfi is csak a kedvét lesi és Őt imádja – ugyanazon az estén, de mégis máskor és máshol. Egy Istennőnek láttam, aki bármit megtehet és bárkit megkaphat, akit csak akar!
Az asztalra tévedt a tekintetem, és megláttam a fényképezőgépet, amivel az előbb még képeket készítettem róla. A teljes készülődés folyamatát megörökítettem. Magunknak - és persze ki tudja, még kinek smile . Mikor zuhanyozott és megjelentem a fényképezőgéppel, akkor eleinte még játékosan tiltakozott, de tudtam, hogy őt is beindítja ez a helyzet. Egy idő után már szemérmetlenül pózolni kezdett; kikacsintott a kamerába, megnyalta a száját, rácsapott a fenekére. Játszott velem, és ez nekem nagyon bejött! A farkam már robbanásig feszült. Közben végzett a fürdéssel és meztelenül fésülködni kezdett a tükör előtt, miközben magát nézegette. Én egy percre se álltam le, végig kattogtattam a géppel és közben folyamatosan dicsértem a tökéletes homokóra alakját, becézgettem az édes formáit, puszilgattam a fenekét. Épp a háta mögött térdeltem és belenyaltam a puncijába, mire Dominika pajkosan azt kérdezte: „-Érzed, hogy mennyire nedves vagyok, drágám? Alig várom, hogy megdugják a puncimat ma éjjel! Ugye, te is?!” Ekkor már nem bírtam tovább; lehúztam a sliccem és kiengedtem a nadrágomból a farkamat és álló fasszal fotóztam tovább.
(Ez egy válasz DOMINikA üzenetére (2016. 08. 19. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 19. péntek 09:27
Örülök, hogy tetszett! Később lehet, hogy jön a folytatás is.
Szerintem sokan meglepődnének, ha elárulnám, hogy mi igaz a történetből smile
#700   2016. 12. 02. péntek 15:33
zozo46 zozo46
Szeretem, ha hölgyek írnak erotikus történeteket, sokkal érzékiesebbek és finomabbak nincsenek benne durva szavak és ettől sokkal izgalmasabbak, hiszen a szex az főleg a gyöngédségről szól! Gratulálok Dominika!
#699   2016. 10. 03. hétfő 11:33
X Törölt felhasználó (1477772)
Huhh,ez nekem nagyon tetszett ez a történet,odaképzeltem magam smile
(Ez egy válasz Ana Steel üzenetére (2016. 07. 25. hétfő 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 25. hétfő 15:14
Sziasztok!
Ma munka helyett ezt sikerült kreálni.
A történet kitalált, bármilyen hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve.
Talán inkább a nőknek szóló pornográf történet.
Véleményeket szívesen várom smile

Egy rosszul indult hétfő.
1. rész

Hétfő reggel van. Általában tartom magam a hétfői mondáshoz miszerint: „Zavarj össze mindenkit és mosolyogj hétfőn reggel!”, de ma nem sikerül. Bármennyire is szeretném, ma nem megy. Hogy miért? Frusztrált vagyok. Hiányzik az érzés, hogy akarjanak. Hogy engem akarjanak…
Ülök az asztalomnál és hatalmába kerít az idegesség. Megmagyarázhatatlan okokból mindenkire ideges vagyok. Hozzám szólnak, és magam is meglepődöm ahogy felcsattanok. Belenézek a naptáramba és látom hogy ma jön az informatikus frissíteni a gépeket. Általában felvillanyoz a tudat, ha láthatom Őt, de ma ez sem tesz boldoggá. Tudom, hogy látni fogja rajtam, hogy nincs minden rendben és addig faggat míg el nem mondom neki az egészet. De nem akarom!!! Ez most az én problémám, és én akarom átrágni magam rajta.
Az irodai biztonsági őr is szívja a véremet egész délelőtt. Vele is jóban vagyunk, de azért nem annyira hogy a magánügyeimet megbeszéljem vele. Mindegy… valahogy túl kell élnem a mai napot.
Megérkezik az informatikus. Rámnéz, felvonja a szemöldökét és csak figyel. Közben csörög a telefonom. Meglátom ki hív és nem akarom felvenni. Igyekszem lenémítani a telefont, de nem vagyok elég gyors, már meghallotta a csörgést. Az én gépemnél kezdi a frissítést.
- Nugodtan menj ki telefonálni míg frissít a géped. Addig úgysem tudsz dolgozni.
- Jó. De addig inkább elvégzem a papír alapú munkát.
Tudja, hogy otthon nem felhőtlen az életem, és természetesen összerakja a képet…
Elindítja a programokat, felveszi a telefonját és kimegy az irodából. Kis idő után visszajön, leül mellém. Az asztal alatt megszorítja a kezemet. Ránézek és nem értem. Jóban vagyunk, de ez nem volt sokász köztünk.
Nyílik az ajtó, belép a biztonsági őr, és megszólít
- Ne haragudj. Ki tudnál jönni. Van itt egy ügyfél akinek nem tudok mit mondani. Kérlek segíts!
Elkezdek puffogni hogy miért nem tudják megoldani a dolgot, miért mindig engem kell ugrasztani, de azért kimegyek, hisz tudom, hogy Ő nem tehet semmiről. Kinyitja előttem az ajtót, és elindul a folyosó vége felé. A szemem sarkából látom, hogy még valaki kijött az irodánkból, de az idegtől nem látok, nem foglalkozom vele. A folyosó végén lévő kis tárgyalóba vezet. Belépek, nincs bent senki. Kérdőn visszafordulok, és már mondanám, hogy most akkor mi a fasz van… De mire kinyitnám a számat rámcsukja az ajtót. Nézem az ajtót és pislogok hogy ez most mi a franc.
Mire eljut az agyamig hogy bezártak egy tárgyalóba, és indulnék szitkozódva az ajtó felé, újra kinyílik az ajtó és belép az informatikus. Nézek rá értetlenül, hogy most mi van.
Terpeszben megáll az ajtóban, melle előtt összefonja a karját és megszólal
- Tudom, hogy most ideges vagy, de bízol bennem?
#698   2016. 09. 07. szerda 14:52
Gio_83 Gio_83
Nagyon tetszett a története hölgyem! Izgatottan várom a következőt,ha lesz. Valamiért a "bokalánc"ragadta meg a figyelmem,egyetlen,olyan beégett pillanatra, el is képzeltem magamban egy képet arról,ahogyan felhelyezi . smile Élőben persze biztosan szebb látvány,főleg ha csak kicsit is hasonlít a társkereső adatlapon látható fotóira! További hasonló vadító élményeket kívánok önöknek és persze leírva az olvasóknak is. smile
(Ez egy válasz DOMINikA üzenetére (2016. 08. 05. péntek 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 05. péntek 15:08
Születésnapi ajándék III.

Ezután csak ledőltünk az ágyra és simogattuk egymást. Én még eléggé a csúcson voltam, hiszen nem élveztem el, bár sokszor közel voltam hozzá. Kicsit beszélgettünk, de elég hamar újrakezdtünk a dolgot. Nagyon mohón kezdte nyalni a puncimat. Mikor már tényleg majdnem elélveztem eszembe jutott valami és mondtam, hogy üljön le az ággyal szemben a fotelba. Hanyattfeküdtem vele szemben az ágyon, a lábaimat széttártam és úgy izgattam magam előtte. Csak ült a fotelban tágra nyílt szemmel és álló farokkal. Nekem is nagyon tetszett a helyzet; éreztem magamon a tekintetét, láttam, ahogy kezében a farka, eszembe jutott, hogy férjem valószínűleg ugyanígy ül most otthon és ebben a pillanatban egy óriásit élveztem. Utána persze még rendesen megdugott ő is újra.
Ezután kimentem a fürdőszobába, mondván, hogy rendbe teszem magam, de úgy ahogy voltam meztelenül, kócosan, nedves puncival, kemény mellbimbókkal, beálltam a tükör elé és lefotóztam, magam a képet pedig elküldtem a férjemnek. Teljesen odavolt tőlem, írta, hogy fantasztikus vagyok és hogy nagyon kíván! Lassan felöltöztem és elbúcsúztam a férfitól. Korábban már mondtam neki, hogy mi egy különleges kapcsolatban élünk és a férjem tudja, hogy én most hol vagyok és mit csinálok. Kicsit meglepődött, de tetszett neki a dolog. Gondolom egyszerűbb volt így neki is, még mondta is, hogy szerinte mindenki ilyen őszinte kapcsolatra vágyik. Ennél tökéletesebbet el sem tudtam képzelni, minden úgy alakult, ahogy otthon előre elterveztük. Írtam a férjemnek hogy indulok haza, ő már nagyon várt.
Ekkor következett az éjszaka legjobb része. Mikor hazaértem, a férjem álló farokkal nyitott ajtót előttem. (Vajon tényleg egész este így várt? smile ) Vagy csak a hajnalban küldött fotó hatására indult be ennyire?) Ledőltünk az ágyra és mielőtt hozzám ért volna kérte, hogy meséljem el, mi történt. Kezembe vettem a farkát, mélyen a szemébe néztem, és elkezdtem mesélni, hogy telt az estém. Még a feléig sem jutottam a történetnek, mikor láttam, hogy mindjárt szétrobban a farka és a végén már nem is tudta türtőztetni magát, nekem esett. Nagyon vadul, keményen dugott és én imádom, mikor ennyire ki tudom hozni belőle az állatot! smile Az este előzményeitől még kicsit szédelegtem, sokszor azt sem tudtam hol vagyok, olyan kőkeményen dolgozott rajtam. Már attól féltem, hogy szétszaggat! smile Végül mikor már nem bírta tovább és én sem, egyszerre élveztünk el, fantasztikus volt. Még napokig rengeteget szexeltünk és sokat beszélgettünk erről a csodálatos estéről.
Hát ilyen volt az elő alkalom, mikor hotwife lettem! smile Minden remekül sikerült és mindenki jól érezte magát. Azóta eltelt pár hónap és most újra találkozom a férfival. A férjem megint nagyon fog rám várni, és nekem biztos, hogy most is rengeteg mesélnivalóm lesz! Ezúttal azt kérte tőlem, hogy a szex végén élvezzen az arcomra a srác és utána küldjek egy képet magamról. Nem semmi kérés, de lehet, hogy megkapja a fotót, mint szülinapi ajándék smile
#697   2016. 09. 07. szerda 14:13
patrick69 patrick69
Szép történet, jöhet majd a folytatás! : )
(Ez egy válasz DOMINikA üzenetére (2016. 08. 05. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 05. péntek 15:05
Születésnapi ajándék II.

Indulás előtt még megkért, hogy ha tudok, küldjek magamról fotót szex után, kielégülten, ziláltan. Hát erre nem tudtam mit mondani, de összeszedtem a bátorságomat és elindultam. Mikor kilibbentem az ajtón a kis fekete miniszoknyámban, már nem fordultam vissza, de éreztem a tekintetét a hátamon, a fenekemen és a lábaimon. Még látta, mikor befordultam a sarkon, és felkapta a szellő egy picit a szoknyámat, úgy, hogy egy pillanatra kilátszott a csupasz combom és a combfix csipkéje. Később azt mondta, ez volt élete egyik legszexibb pillanata. Végignézni, ahogy a felesége a szeretőjéhez igyekszik a csinos kis ruhácskájában smile
A randi jól alakult, a fiú nagyon udvarias volt és nagyon finoman közeledett. Elegáns helyen foglalt asztalt, ahol jól öltözött párok töltöttek el egy kellemes estét. Egy idő után nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy a férfiak többsége engem néz. Nem is néz, inkább bámul! Lehet, hogy túl dögösen sikerült felöltöznöm?! Egyszer például összeakadt egy jóképű fiúval a tekintetünk, mire két perc múlva a barátnője sértetten kivonult az étteremből. Persze lehet,hogy csak véletlen… A férfi akivel voltam, láthatóan élvezte a jelenetet. A faképnél hagyott srác már kevésbé.
Azért lassan megittunk egy üveg bort és a vacsora is elfogyott. Mivel ő a randi kedvéért utazott hozzám, foglalt szobát egy szállodában. Pár egyértelmű utalást tettem arra, hogy szívesen maradok még, akár egész éjszakára is, aminek ő láthatóan nagyon megörült. Szinte levetkőztetett a szemeivel, és mikor ezt észrevettem, akkor alig bírta leplezni a zavarát.
Vacsora után elindultunk egy kis sétára. Itt csókolt meg először, aztán megfogta a kezem és még sokáig csókolóztunk. Ahogy sétáltunk a szálloda felé többször magához húzott és a vége felé már egészen határozott lett, keményen megmarkolta a fenekemet.
Mielőtt felmentünk a szobába írtam a férjemnek, hogy elég jól alakulnak a dolgok, már az ágy felé tartunk. Röviden válaszolt, hogy imád, de tudtam, hogy most nagyon izgatott. Az egész helyzet nagyon-nagyon magabiztossá tett. Hogy egyszerre két férfi vágyik rám, hogy biztonságban, szerető kapcsolatban élek, de most mégis valaki mással készülök lefeküdni, ráadásul a férjem engedélyével, és ez valami hihetetlen érzés!
Kicsit becsíptem a bortól és egyre felszabadultabban és kihívóbban viselkedtem. Istennőnek éreztem magam! Amikor felértünk a szobába már nagyon nedves voltam. Finoman levetkőztetett és ledőltünk az ágyra. Egy darabig simogattuk egymást, de aztán egyre türelmetlenebbek lettünk, és végül megkértem, hogy dugja már meg a puncimat végre! smile Gyengéd tempóban kezdett, de mivel nagyon be voltam indulva és ilyenkor elég hangosan nyögdécselek, hamar vadabb stílusra váltott. Nagyon élveztem, ahogy használta a farkát; ügyesen váltogatta a gyors és lassú tempót és figyelt rám. Aztán egyszer mikor hátulról volt bennem éreztem, hogy már nem tud uralkodni magán és olyan erővel markolta meg a fenekemet, ahogy még senki eddig és egy nagyot élvezett
#696   2016. 08. 23. kedd 16:01
kéjlavina kéjlavina
VÁRJUK smile smile
(Ez egy válasz DOMINikA üzenetére (2016. 08. 19. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 19. péntek 09:27
Örülök, hogy tetszett! Később lehet, hogy jön a folytatás is.
Szerintem sokan meglepődnének, ha elárulnám, hogy mi igaz a történetből smile
#695   2016. 08. 20. szombat 04:10
X Törölt felhasználó (879570)
Az a bajom csak a történettel, hogy nem nálam voltál wink
(Ez egy válasz DOMINikA üzenetére (2016. 08. 19. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 19. péntek 09:27
Örülök, hogy tetszett! Később lehet, hogy jön a folytatás is.
Szerintem sokan meglepődnének, ha elárulnám, hogy mi igaz a történetből smile
#694   2016. 08. 19. péntek 23:24
Mecsi Mecsi
Nekem elárulod? Szeretek meglepődni! Jó, izgató történet!
(Ez egy válasz DOMINikA üzenetére (2016. 08. 19. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 19. péntek 09:27
Örülök, hogy tetszett! Később lehet, hogy jön a folytatás is.
Szerintem sokan meglepődnének, ha elárulnám, hogy mi igaz a történetből smile
 
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: THE SEX GURU THE SEX GURU
Nyitás ideje: 2004. 10. 13. szerda
Üzenetek: 713db
Utolsó üzenet: 2018. 02. 21. szerda
 

Hírek

2018. 02. 20. kedd 14:05
Privát DVD 100 A népszerű Privát sorozat legújabb száma újabb szaftos hazai amatőr jeleneteket tartogat a rajongók számára. Mit tehet a férj, ha felesége a szexben falánkabb a kelleténél? Nos, egy igazán lelkiismeretes férj hagyja, hadd tombolja ki magát asszonykája.... Tovább
2018. 02. 08. csütörtök 16:32
Tabuk nélkül-biszex vágyak Vannak aki két lyukra játszanak. Nem szégyen ez! Ami jó azt meg kell élni! Vannak akik még bizonytalanok magukban. Akik még félénken csinálják. Mintha ott se lennének, csak egy kis simi, egy kis érintés, de a csajjal foglalkozik, őt kényezteti, őt szopatja.... Tovább
2018. 01. 31. szerda 13:48
Büntetés, mert megérdemlem... :) Mindenkivel előfordult már, hogy kihúzta a gyufát. Amiért természetesen jár egy kis büntetés... Innentől pedig a fantáziátokra bízzuk, hogy ki és hogyan rosszalkodott. Előkerülhetnek a kicsit szigorúbb kellékek is, bilincs, kötelek, vagy akár a... Tovább
Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Tölts fel te is!

Tölts fel te is!

Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ NEM FOGADOM EL ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
4. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
5. Elfogadod az oldal [ FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIT ].Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!