Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#402   2014. 09. 17. szerda 22:13
X Törölt felhasználó (926087)
Éttermi cuckold (3.rész)

De ideje sem volt nagyon belemerülni ebbe a fantáziába, mert a következő másodpercben a pincér, egyetlen ujjmozdulattal éppen a dekoltázsa közepére nyúlva lerántotta a fehér csőruha felső részét és szerelmem gyönyörű mellei lágy ringatózással buggyantak elő. A megrökönyödést láttam az első pillanatban az arcán és hogy szinte lefagyott ettől, de olyan hirtelen követték egymást az események, hogy a következő szempillantásban a srác már durván meg is markolta az egyik, a ruha fogságában eddig reménytelenül szenvedő és most onnan kiszabadított mellét. Tenyere nem simogatott. Éhesen és vadul markolt. Nem akart csábítani, nem akart szépet tenni. Tudta, hogy amit megragad, az az övé lesz. És ellenkezés nem is volt. Szerelmem ezt már egy halk felszisszenéssel, behunyt szemekkel, majd az alsó ajkába harapva finom nyögéssel tűrte. Eközben szinte folyamatosan a szemmagasságában a kötény mellett kikandikáló, még mindig ernyedten lógó hatalmas faszt bűvölte tekintetével. Én pedig néztem mi lesz ebből ami a szemem előtt történik. Néztem ahogy a szerelmem tekintete, most nem a szemembe néz - szinte nem is vesz tudomást a jelenlétemről, bár tisztán a tudatában van, hogy mekkora örömöt és izgalmat okoz ezzel a látvánnyal - , hanem egy idegen férfi hímvesszőjét lesi, ahogy az az ő testének érintésétől és a gondolattól, hogy hamarosan kitölti majd a száját, pináját és seggét, lassan merevedni kezd és készen áll arra, hogy belefúródjon minden testnyílásába. Annak a nőnek a testébe, akit én annyira szeretek.
A srác hirtelen abbahagyta, a félig merev farkát fél kézzel visszaigazította a nadrágba, melyre gondosan rásimította a kötényt. Más ebből, hogy mi ott mit művelünk, vagy ő mi művel velünk, semmit sem láthatott, hiszen a kis boxokat elválasztó falak okosan és nem véletlenül lettek kitalálva. Nem is voltak egyébként sokan. Rajtunk kívül, tőlünk messze a másik szárnyon két pár, akik valóban csak étkezni jöttek, meg hozzánk közelebb az egyik boxban egy idősebb úr. Nyugodtak voltak a körülmények. De ebben a kis hármas embercsoportunkban már nem volt nyugalom. Szerelmemen, ahogy a ruháját húzta vissza megmasszírozott melleire, láttam, hogy az első orgazmustól nem is sok választja el. És mindez csak a helyzet végtelen perverzitása miatt. A pincérfiút bár nem feszítette semmilyen kényszer, az első pillanattól tudta, hogy meg fogja kapni a nőt akivel érkeztem, mégis láthatóan egyre erősebben hajtotta a kandüh, hogy beterítse spermával ezt a különösen vonzó és nem titkoltan beindult nőt, aki a párjával pont egy ilyen kaland miatt érkezett ide. És ott voltam én a nadrágomban meredező farkammal, a fejemben a képekkel, hogy mi és hogyan fog történni a következő percekben... Szóval mi már nem voltunk nyugodtak.
#401   2014. 09. 17. szerda 22:12
X Törölt felhasználó (926087)
Éttermi cuckold (2.rész)

Elképzelted, ahogy végignézed ahogy megbasz engem ez a pincér? - súgta halkan, mélyen a szemembe nézve, perverz mosollyal a szája szegletében. Tudta, hogy mi az amitől másodperceken belül az izgatottság olyan szintjére kerülök, a puszta gondolattól is, hogy hozzám sem kell érnie... Nem is válaszoltam, csak mosoly nélkül néztem rá és szinte akartam, hogy mondjon még valami ilyesmit mielőtt a srác visszajön felvenni a rendelésünket. Nem kell aggódnod - folytatta miközben ismét az ételkínálatot lapozgatta - azt hiszem már az első pillanatban eldőlt, ahogy beléptünk ide, hogy csak percek kérdése, hogy a fasza a számban lüktessen... remélem minél hamarabb megtörténik! Ekkor már én is éreztem, hogy a felgyülemlett erekciós cseppektől a fitymám magától csúszik hátra és a makkom a boxernadrágom belső felületének feszül, amely nem engedi, hogy az erekcióm teljesen kibontakozzon. Ebben a pillanatban ért vissza a srác, aki eddig a tőlünk körülbelül 10 méterre lévő, a bejárattal szemközti recepciós pultnál beszélgetett vigyorogva az egyik kollégájával, fejével néha az asztalunk felé fordulva. Nyilvánvaló volt miről beszélhetnek. Sikerült választani? - kérdezte kajánul, többnyire mereven szerelmem testét gusztálgatva. Többé-kevésbé igen. - válaszoltam miközben a szemem előtt kialakuló, a flört fogalmát bőven kimerítő, elsősorban apró testi jelzésekkel és félreérthetetlen pillantásokkal pillanatról-pillanatra erősödő kacérkodást figyeltem. A kisasszonynak esetleg tudna ajánlani valamit? Én már tudom mit szeretnék, neki sem kell már túl sok bíztatás.. de kápráztassa el valamivel a pénzünkért! - mondtam s a szemem közben le sem vettem páromról, akinek arcbőre az izgatottságtól egészen kipirosodott. A kisasszonynak? - kérdezett vissza a pincér, akin egyszerű elegáns fehér ing, fekete nadrág, s az egyenruha elmaradhatatlan tartozékaként egy térdig érő sötét kötény volt s minden teketóriázás nélkül egy fél lépéssel szerelmem vállához közelebb állva, a kötényt félrehajtotta és azon mozdulattal a sliccét lerántva, határozott, szinte arrogáns mozdulattal elővette a farkát. A méret tekintélyt parancsoló volt. Nem volt vastag, inkább hosszú, teljesen csupaszra borotvált és metélt. A makkja óriásinak tűnt, ahogy ott lógott. Még nem is volt merev, de láttam a srác arcán, hogy tudja, fel sem kell állítani ahhoz, hogy ezzel lenyűgözzön bárkit. Szemtelenül felém nézve ennyit jegyzett meg: A kisasszonynak talán ennyit. Szerelmemen láttam, hogy bármennyire is beindult volt, a hirtelen mozdulat és a látvány azért őt is sokkolta egy pillanat erejéig, de abból ahogy felváltva pillantgatott rám és az arcától harminc centire, egy sliccből kilógó kolbászra, melynek tulajdonosa egy nem elhanyagolhatóan jóképű, fiatal és végtelenül pofátlan srác... láttam, hogy lelki szemei előtt már az a jelenet zajlik, mikor azért könyörög a fiúnak, hogy még így puhán tuszkolja a szájába ezt a dákót, hadd érezze ahogy ott keményedik meg!
#400   2014. 09. 17. szerda 22:12
X Törölt felhasználó (926087)
Éttermi cuckold (1.rész)

Már délelőtt tervezgettük, hogy aznap este keresünk egy kis kalandot, a napi betevő izgalmat. Ebben a feszült várakozásban és a teljes ismeretlenről való fantáziálás émelyítően bizsergető érzésével telt a nap késő estig. A választásunk egy exkluzív belvárosi étteremre esett, melyről hallottunk már pikáns történeteket ismerőseinktől, akik szintén kísérletező kedvűek. Felöltöztünk tehát csinosan. Én rám nem jellemző módon egy lezser, de elegáns öltöny-ing kombinációt választottam, páromat arra kértem, vegye fel azt a fehér csőruhát, amiben megjelent már velem sok helyen és tudom, hogy sok férfi fantáziáját indította be és okozott ezzel nadrágjukban rejtve lüktető erekciót. Most arra is megkértem, hogy a fehérneműt is spórolja ki az összeállításból, ezt igazából mondanom sem kellett, kellemesen meleg nyárvégi este volt. Fantasztikusan nézett ki a válla napbarnított bőre, a hófehér, egybe-miniruha és ahogy a haja a hátára omlott. Tudtam, hogy az első pillanatban lesz valaki, aki meg akarja majd dugni. Ahogy megérkeztünk a számunkra addig ismeretlen helyre, plusz izgalmat gerjesztett mindkettőnkben a hangulat, ami azonnal a dolgok mélyére hívogatja az arra fogékonyakat. És mi nagyon is azok vagyunk. Kellemes, de azért nem farkasvakságot okozó félhomály. Diszkrét, jó zene. Az asztalok nem egy nagy közös nyitott térben, hanem intim módon, paravánhoz hasonló falakkal elválasztva, kis boxokban találhatóak, mégis ha valaki kíváncsiskodna, ha akar, erre is van lehetősége. Mi az egyik legtávolabbi sarkot választottuk, egy huszonéves, magas sportos főpincér vezetett minket az asztalunkhoz. Nem volt különösebben szívbajos, gondolom már arcról felismeri kinek mi lehet a perverziója a vendégek közül. Szakmai ártalom... A páromat az első pillanattól úgy nézte, hogy tulajdonképpen a belépésünket követő első percben tudtuk melyik irányban fog elkezdődni a mai kaland… Ahogy az asztalhoz értünk meg is érintette a hátát és látva, hogy én ez ellen nem harsanok fel, lassú, de határozott mozdulattal szinte a fenekéig csúsztatta a tenyerét miközben az én kezembe flegmán mosolyogva két étlapot adott. Aztán a párom szemébe nézve egy sokat sejtető mosollyal hagyott ott minket az asztalnál. Jó kis hely, nem? - nézett rám félig felpillantva párom és az ajkát finoman megharapva lapozni kezdte a menüt amit elé csúsztattam. Már a testbeszédéből tudtam, ahogy a hátát kihúzva, és így popsiját, méginkább kihangsúlyozva, összeszorított combokkal ült velem szemben, hogy ettől a kis indítástól már nedves, csúszós izgalom indult el a combjai között. Ismerem a testét, ahogy akár egy fantáziakép remegésre készteti a punciját... sejtettem mi történik abban a pillanatban az asztal lapja alatt, a fehér csőruha takarásában, a bugyi hiányában még érzékenyebb területen. Elképzelted ugye? - szegezte nekem a kérdést nyersen, a betűkből felpillantva.
#399   2014. 07. 28. hétfő 06:58
X Törölt felhasználó (842356)
1 hónapja hogy véget ért életem első 3,5 éves párkapcsolata :(
A sex nagyon ment nekünk, hiányzik is de nagyon...
Most már kb egy órája verem, minden féle igényes sex oldalról izgatva elmém. Persze meg se közelíti a sex élményét, és eszembe eszembe jutnak a saját élmények is, de jó is volt akkor...
Egyre közelebb és közelebb jutok most már a csúcshoz, de minek sietni? Gyönyörű lányokat találni a neten, nagyon jó minőségű és kulturált képekre lehet már találni. Csináljuk hát még, mindig is szerettem maszturbálni. Szép nagy a péniszem, 22 éves léttemre mondhatni első osztályú smile Már az előváladék csordogál a makkomon smile Izgató látvány, bár be tudnám kapni a farkincám.. Mindig is eszembe volt ez a vágy.
100 meg 100 fotót nézek végig mire elérek a csúcsra és azt mondom most már jó, elmegyek ! smile
Fogom a zsebkendőt, persze tudom felesleges, akkora orgazmusom lesz, ahogy szokott lenni. Hatalmas erős, vastag péniszem egyre lüktet éééésss a csúcs! Hatalmasat élvezek, szemem becsukom és émelyítő, csodálatos érzés kap el... Csoda jó a maszturbálás, de kár hogy csak ez maradt. Egyszer majd hátha meg lelem párom, kit megajándékozhatok gazdag sex "tudásommal" : )
#398   2014. 06. 26. csütörtök 16:27
horibi horibi
Szia!Szerencsésnek mondhatom magam,mert átélhettem a látványt,mikor
párom az exével élvezett egy jót,meglovagolva,miközben engem szopogatott.
Orgazmusa közben persze kivette a szájából,de nekem gyönyör volt látni,hogy
ráborul a vállára nagyokat nyögdécselve,átkarolva,és megmarkolva az én seggem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 06. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (918838)
2014. 06. 06. péntek 18:38
Sziasztok! Van a párok között valakinek olyan saját élménye, ahol a férj kérésére jelenlétében, vagy jelenléte nélkül elégítették ki a feleséget?
#397   2014. 06. 06. péntek 18:54
plasticman64 plasticman64
Nekem van tapasztalatom, habár nem hozzánk csatlakozott pasi, hanem én csatlakoztam egy párhoz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 06. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (918838)
2014. 06. 06. péntek 18:38
Sziasztok! Van a párok között valakinek olyan saját élménye, ahol a férj kérésére jelenlétében, vagy jelenléte nélkül elégítették ki a feleséget?
#396   2014. 06. 06. péntek 18:38
X Törölt felhasználó (918838)
Sziasztok! Van a párok között valakinek olyan saját élménye, ahol a férj kérésére jelenlétében, vagy jelenléte nélkül elégítették ki a feleséget?
#395   2014. 06. 04. szerda 06:16
X Törölt felhasználó (893066)
Erről van szó!Az összes fórumnak ilyennek kéne lenni,mint a történeted,nem pedig hülye vitáktól,amitől az egész Goldengatetől elmegy az ember kedve!Jó kis történet smile
(Ez egy válasz ilba79 üzenetére (2014. 06. 04. szerda 01:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 04. szerda 01:21
Tegnap a párom, kielégítette egyik fő vágyamat! Nappal haza kellett jönnöm, hozzá, és az étkező asztal székén ült bepucsítva, kis egybe részes fekete kosztümruhában, ami fel volt húzva, a jobb lábán egy szexi combdísszel! Azt hittem rosszul látok, de nem! A kis piros anal Plug feszítette a kedvesem popsiját, előre helyet készítve nekem! smile Nagyon ritkán popsi szexelünk, és tudja, hogy élek halok a formás, imádni való popsijáért! Azonnal téptem magamról a ruhát, és már mentem is álló fasszal mögé! Punciba belenyaltam eggyet, és már benne is voltam! Imádtam! Teljesen szét volt feszítve, mert a punciban én voltam, a popsijában pedig a "kis piros"! Mi így hívjuk! Keményen keféltem, az üvegvitrinen figyeltem a tekintetét, és láttam, élvezettel teli arcát! Nagyon nagyot élvezett! Aztán kivettem a kis pirost, dió olajat öntöttem a farkamra, és a popsijára, és hajrá! Finoman, mert nehezen fogad be, de aztán őrületesen megkúrtam a popsiját! Imádom! smile Most is készen vagyok tőle! Hol a csípőjét fogtam, hol pedig a szék háttámláját és azon keresztül diktáltam a tempót! Mert azt határozottan diktáltam! Őrületesen nagyot élvezetem a popsijában! Ami a legszebb, hogy Ő is! Talán még sosem volt ilyen! Aztán lefürödtünk, és mentünk vissza dolgozni! Este hívott hazafelé, hogy egész nap mindenki dicséri! smile Mindig valamijét megdicsérték a kollégai, és ügyfelei! Nem hiába! Ha egy nő kivan elégülve, az sugárzik! Köszönöm, hogy vagy nekem! Szerintem még sok ízgalamas dolgot megélünk!
#394   2014. 06. 04. szerda 01:21
ilba79 ilba79
Tegnap a párom, kielégítette egyik fő vágyamat! Nappal haza kellett jönnöm, hozzá, és az étkező asztal székén ült bepucsítva, kis egybe részes fekete kosztümruhában, ami fel volt húzva, a jobb lábán egy szexi combdísszel! Azt hittem rosszul látok, de nem! A kis piros anal Plug feszítette a kedvesem popsiját, előre helyet készítve nekem! smile Nagyon ritkán popsi szexelünk, és tudja, hogy élek halok a formás, imádni való popsijáért! Azonnal téptem magamról a ruhát, és már mentem is álló fasszal mögé! Punciba belenyaltam eggyet, és már benne is voltam! Imádtam! Teljesen szét volt feszítve, mert a punciban én voltam, a popsijában pedig a "kis piros"! Mi így hívjuk! Keményen keféltem, az üvegvitrinen figyeltem a tekintetét, és láttam, élvezettel teli arcát! Nagyon nagyot élvezett! Aztán kivettem a kis pirost, dió olajat öntöttem a farkamra, és a popsijára, és hajrá! Finoman, mert nehezen fogad be, de aztán őrületesen megkúrtam a popsiját! Imádom! smile Most is készen vagyok tőle! Hol a csípőjét fogtam, hol pedig a szék háttámláját és azon keresztül diktáltam a tempót! Mert azt határozottan diktáltam! Őrületesen nagyot élvezetem a popsijában! Ami a legszebb, hogy Ő is! Talán még sosem volt ilyen! Aztán lefürödtünk, és mentünk vissza dolgozni! Este hívott hazafelé, hogy egész nap mindenki dicséri! smile Mindig valamijét megdicsérték a kollégai, és ügyfelei! Nem hiába! Ha egy nő kivan elégülve, az sugárzik! Köszönöm, hogy vagy nekem! Szerintem még sok ízgalamas dolgot megélünk!
#393   2014. 04. 17. csütörtök 17:03
X Törölt felhasználó (891834)
nekem nagyon tetszett smile
#392   2014. 04. 17. csütörtök 16:40
old firehand old firehand
Gratulálok. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 05. vasárnap 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (882720)
2013. 05. 05. vasárnap 06:50
Na szóval: régen volt lehettem vagy 19-20. Lementem rokonokhoz falura. Természetesen este uncsimmal irny a helyi diszkó megnézni a felhozatalt...hát nem volt nagy szám, de ágika már tudta kinek mekoora és a nagyfarkuak körül legyeskedtünk smile rólam annyit h ilyen plázacicás voltam/ vagyok szöke hosszu haj zöld szem cici poposi minden a helyén smile uncsim ugyanez 2 évvel fiatalabb kiadásba.. mindkettönkön egy kis top és egy szemntelenül mini szoknya volt smile Iszopgatás tánci aztán vittem is ki egyet a mosdoba..lecumiztam jo nagy volt mondom ez hazavihet magához..Indultunk ki már hajnal volt..addigra már nem sok mindenre emlékszem csak h voltak többen is jöttek velünk...arra még emlékszem h 3 pasi basz meg sorban egy árokban és melletem ágikát kurják veszettül smile a többi kiesett..nem tudom hányan basztak meg de vas hajnalban az árokban ébredtünk elég gecisen
#391   2014. 04. 17. csütörtök 13:24
oppose oppose
http://sexandextras.wordpress.com/
#390   2013. 06. 19. szerda 00:14
X Törölt felhasználó (883067)
wow na ezek már sztorik a javából, én részemről szerintem folytasd tovább
#389   2013. 06. 17. hétfő 23:52
Recsikee Recsikee VIP
folyt...
Ahogy lejjebb haladtam csókolva a finom puha bőrét, aminek mellesleg nagyon finom édes illata volt, egyre nagyobbakat szuszogott. Amikor elértem a puncijához, amin még ott nedvesedett a rózsaszín tangája, azonnal letéptem róla, amit Ő egy mosollyal nyugtázott és megfogta a tarkómat, majd és odahúzta a fejemet a nedvességtől csillogó puncijához. Olyan finom husipunija volt. Elkezdtem először finoman nyalogatni, egyre gyorsabban, Ő pedig egyre nagyobb hangon jelezte, hogy élvezi a dolgot. Hosszú percek után hirtelen egyszer csak megfogott és felhúzott magához, mélyen a szemembe nézett és azt mondta:
- Csináld!!
Majd lenyúlt és megfogta a meredező szerszámomat és nedves puncijához irányította. Nem kellett kétszer mondani és mélyen behelyeztem. Nagyon könnyen becsúszott. Puncija nagyon forró volt csak úgy tüzelt a vágytól. Ahogy teljesen behatoltam felkiáltott az élvezettől és magához szorított. Elkezdtem vadul ki be járni benne. Lábait összekulcsolta a csípőmön és belemarkolt a fenekembe. Vadul szeretkeztünk, hosszú percekig, amíg egyszer csak nagyot sikoltott, teste megmerevedett és remegett a gyönyörtől. Amint lecsillapodott, ki akartam venni a péniszemet, de ahogy elkezdtem kihúzni, Csilla megállított és azt mondta:
- NE! Folytasd tovább szeretném, ha addig csinálnád, amíg érzed, hogy nem lehet megállítani és akkor vedd ki
Így tettem. Tovább folytattam, nedves puncijába jártam ki be egyre vadabbul, amíg pár perc elteltével (nem kellett sok) éreztem, hogy eljött az idő.
Kivettem, Ő megfogta és elkezdte húzogatni, nagyon keményen, majd a mellére és a hasára élveztem. Mikor elélveztem, lejjebb csúszott és lenyalta farkamról a maradék ondót.
felállt és kezével letörölte a gyönyörű testén csordogáló ondót.
A végén megcsókolt és annyit mondott:
- Remélem már jobban érzed magad smile
Én csak mosolyogtam rá és megcsókoltam.
Felöltöztünk és felajánlottam neki, hogy elviszem haza, ha gondolja hiszen úgyis arra megyek.
A többit a fantáziátokra bízom, de ha van rá igény, akkor leírom smile
Szép estét mindenkinek!
#388   2013. 06. 17. hétfő 23:23
Recsikee Recsikee VIP
Sziasztok!
Szeretnék megosztani veletek egy történetet. Tavaly decemberben történt meg velem. Egy elég fárasztó nap végén elmentem este hatra a fodrászomhoz. Fodrászom Csilla egy kb 165 cm magas, gyönyörű idomokkal rendelkező hölgy. Csodálatosan szép kerek mellei vannak, valamint gyönyörű kerek feneke. Tökéletesebbet el sem lehetne képzelni.
Odaértem, már csak ő volt az egész üzletbe, meg egyetlen egy vendég. Megkért, hogy foglaljak helyet, amíg végez a másik srác hajával. Így tettem, csendben helyet foglaltam és hallgattam, hogy mit beszélgetnek. A srác folyamatosan nyomta a rossz dumát, csak azért, hogy hazavihesse a hölgyet, de nem jött össze neki. Hamar lekoptatták, én meg közben sunyin mosolyogtam smile
Amíg Csilla a sráccal volt elfoglalva én közben természetesen nem bírtam levenni a szemem a formás fenekén feszülő farmerről. Amit nagy valószínűséggel észre is vett és a fésűt "véletlenül" kiejtette a kezéből és egy pucsítás kíséretében vette fel. Azt hittem, hogy ott helyben elkapom és megadom neki ami jár, de nem így történt.
Amikor végre végzett a sráccal, (aki nem túl boldogan távozott) én következtem. Beültem a hajmosóhoz egy hatalmas bőr fotelbe. Csilla látta rajtam, hogy eléggé fáradt vagyok és felajánlott egy fejmasszázst, hogy egy kicsit ellazuljak. Természetesen éltem a lehetőséggel, ebben még semmi nincsen páromat sem zavarná smile
Finom langyos vízzel benedvesítette a hajamat, majd elkezdte masszírozni a fejemet. Olyan jól esett, hogy hamarosan kicsit elpilledtem. Arra észleltem fel, hogy Csilla mér a lábam között simogatja a szerszámomat.
-Csilla! -mondtam- Mit csinálsz?
-Csend, bezártam az ajtót
Elmosolyodott és megcsókolt. Vadul csókolóztunk, úgy, hogy Ő a fotel mellett állt, közben simogatta a lábam közét. Természetesen az én kezem is elkalandozott és elkezdtem simogatni a combját és a kemény fenekét. Ez percekig folyt így, aztán egyszer csak beleült az ölembe és úgy csókolóztunk vadul tovább. Belemart a nedves hajamba én meg szorítottam a fenekét. Egyszer csak hirtelen letépte rólam a nyakkendőt és az ingemet, majd elkezdte csókolni a nyakamat és haladt egyre lejjebb, míg elért a nadrágomig. Egy szempillantás alatt letépte rólam az alsógatyával együtt. Előkerült az akkor már az izgalomtól merevedő péniszem, amit kezébe vett és elkezdte vadul nyalogatni. Soha nem éreztem még ennél jobbat, a nyelve úgy járt, mint egy kép. Annyira benedvesítette, hogy rendesen cuppogott, mikor szopta. Eljött a pillanat, amikor éreztem, hogy ha most nem állítom le, akkor elmegyek, megállítottam, ahogy ott térdelt előttem, lekaptam róla a pólót, majd felkaptam és rátettem a fotelre, most ő volt alul.
Letéptem a rajta feszülő farmert. Egy gyönyörű rózsaszín csipkés tanga volt raja, amin látszott, hogy nedves. Nem rontottam ajtóstul a házba. Föléhajoltam és elkezdtem csókolni a kemény csodálatos bal mellét, a másikat pedig a kezemmel simogattam. Eközben Csilla az élvezettől hatalmasakat szuszogott és karmolta a hátamat. folyt...
#387   2013. 06. 17. hétfő 19:51
technobooy technobooy
folytasd nyugodtan!
#386   2013. 06. 17. hétfő 12:17
X Törölt felhasználó (39012)
meleg vagy
(Ez egy válasz Kobain üzenetére (2013. 06. 16. vasárnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 16. vasárnap 18:49
Bevallom csodálatos látvány volt, ahogy Orsi pinája körülöleli Péter hatalmas nagy farkát. Péter tövig dugta Orsiba és egy pillanatig egymásba forrva maradtak, miközben én mintha véletlen lett volna, a nyelvem hegyével megnyaltam Péter farkát smile Aztán ismét visszamentem Orsi csiklójához, de egyre csak hajtott a vágy, hogy ismét megnyaljam Péter farkát. Hát ismét megnyaltam smile Éreztem, hogy Péter is élvezi a helyzetet. Aztán nem akartam nagyon rámenősnek tünni, úgy döntöttem, hogy inkább Orsi csiklójára fókuszálok smile Ekkor Péter kihúzta a farkát Orsiból, fölállt, és minket magunkra hagyva kiment a mosdóba.
Orsi továbbra is vehemensen szivta a faszomat, én meg továbbra is a csiklóját kényeztettem, miközben láttam, ahogy Péter ondója kifele csorog a punciból. Ekkor arra gondoltam, hogy mi lenne ha jó benyalnék Orsi pinájába smile Háááááát......megtettem smile És nem csak hogy megtettem, hanem nagyon is élveztem smile Hozzáteszem, hogy saját ondómat már többször kóstoltam, mint szinte minden pasi, és olyan is volt már, hogy gyertyát állva a számba spricceltem. De más pasiét még eddig nem kóstoltam. Tulajdonképpen most is csak annyi történt, hogy a nyelvemmel szétkentem Péter spermáját Orsi punciján. Én is és Orsi is nagyon élvezte. Én meg egyre jobban azt éreztem, hogy már nem sok van hátra és elmegyek. Ekkor fölálltam, majd Orsi feje fölé térdeltem, úgy hogy a heréimet tudja nyalni, miközben én elmegyek. Pár másodperc volt az egész. Egyre jobban ráztam a farkam, miközben Orsi nyalta a zacsimat. Aztán egy hatalmasat élveztem Orsi nyakára, melleire, sőtt, egy lövet még a köldökéjig is elment smile
Nem untatlak benneteket a levezetéssel, de tudnotok kell, hogy nagyon jól éreztük magunkat.
Biztos vagyok abban, hogy nem az utolsó volt, és ha még lesz ilyen storym, akkor azt is elmesélem nektek.
Abban is biztos vagyok, hogy lesznek közületek olyanok is, akik majd elitélnek engem, de mindezek ellenére én csak egy tanáccsal tudok szolgálni. Gyerekek, amikor szexeltek, akkor adjátok át magatokat teljes mértékben az élvezeteknek! Ne legyenek tabuk. Ne legyenek olyan dolgok, amiken elgondolkodtok, hogy helyes e vagy sem? Higyétek el, megéri!
#385   2013. 06. 16. vasárnap 18:49
Kobain Kobain
Bevallom csodálatos látvány volt, ahogy Orsi pinája körülöleli Péter hatalmas nagy farkát. Péter tövig dugta Orsiba és egy pillanatig egymásba forrva maradtak, miközben én mintha véletlen lett volna, a nyelvem hegyével megnyaltam Péter farkát smile Aztán ismét visszamentem Orsi csiklójához, de egyre csak hajtott a vágy, hogy ismét megnyaljam Péter farkát. Hát ismét megnyaltam smile Éreztem, hogy Péter is élvezi a helyzetet. Aztán nem akartam nagyon rámenősnek tünni, úgy döntöttem, hogy inkább Orsi csiklójára fókuszálok smile Ekkor Péter kihúzta a farkát Orsiból, fölállt, és minket magunkra hagyva kiment a mosdóba.
Orsi továbbra is vehemensen szivta a faszomat, én meg továbbra is a csiklóját kényeztettem, miközben láttam, ahogy Péter ondója kifele csorog a punciból. Ekkor arra gondoltam, hogy mi lenne ha jó benyalnék Orsi pinájába smile Háááááát......megtettem smile És nem csak hogy megtettem, hanem nagyon is élveztem smile Hozzáteszem, hogy saját ondómat már többször kóstoltam, mint szinte minden pasi, és olyan is volt már, hogy gyertyát állva a számba spricceltem. De más pasiét még eddig nem kóstoltam. Tulajdonképpen most is csak annyi történt, hogy a nyelvemmel szétkentem Péter spermáját Orsi punciján. Én is és Orsi is nagyon élvezte. Én meg egyre jobban azt éreztem, hogy már nem sok van hátra és elmegyek. Ekkor fölálltam, majd Orsi feje fölé térdeltem, úgy hogy a heréimet tudja nyalni, miközben én elmegyek. Pár másodperc volt az egész. Egyre jobban ráztam a farkam, miközben Orsi nyalta a zacsimat. Aztán egy hatalmasat élveztem Orsi nyakára, melleire, sőtt, egy lövet még a köldökéjig is elment smile
Nem untatlak benneteket a levezetéssel, de tudnotok kell, hogy nagyon jól éreztük magunkat.
Biztos vagyok abban, hogy nem az utolsó volt, és ha még lesz ilyen storym, akkor azt is elmesélem nektek.
Abban is biztos vagyok, hogy lesznek közületek olyanok is, akik majd elitélnek engem, de mindezek ellenére én csak egy tanáccsal tudok szolgálni. Gyerekek, amikor szexeltek, akkor adjátok át magatokat teljes mértékben az élvezeteknek! Ne legyenek tabuk. Ne legyenek olyan dolgok, amiken elgondolkodtok, hogy helyes e vagy sem? Higyétek el, megéri!
#384   2013. 06. 16. vasárnap 18:47
Kobain Kobain
Éreztem, ahogy a kemény makkja az ánuszomat simogatja, és azt is, hogy az lassan kezdte megadni magát smile Valami hihetetlenül izgató érzés kapott el. Egyre hevesebben nyaltam Orsi punciját, de mintha a farkam kezdett volna összemenni a szájába. Őt ez nem lankasztotta, ugyan olyan vehemenciával szopott, mint azelőtt.
Péter még mindig az ánuszommal volt elfoglalva, ami nem tagadom, nagyon felizgatott. Éreztem, ahogy pici kis mozdulatokkal be akar törni. Orsi ekkor megfogta a fenekemet és széthúzta. Mintha összebeszéltek volna smile pedig nyögdécselésen kivül más nem hagyta el a szánkat
Ekkor aztán megtörtént az, amire soha nem is számitottam Elvesztettem a szüzességemet smile Péter makkja egyszer csak betört És nagyon apró mozdulatokkal ki be járt. Kedves uraim, akik ilyet még nem próbáltak, csak megjegyzem, hogy ez olyan élmény, amiről soha eddig nem tudtam! Hihetetlen! Magamban éreztem Péter faszát, ahogy ki be jár.
Próbált egyre beljebb törni, de bevallom, ez nem volt valami kellemes:( Ezt Péter is észrevette és ezután nem is nagyon erőltette. Megelégedett annyival, hogy a makkja a fenekemben van, ami tökéletesen rátapad. Itt már többször ráharaptam Orsi csiklójára Persze csak az ajkammal. Orsit is izgatta a látvány, és innentől sűrű orgazmuslavinába került smile Egyre gyakrabban sikitozott. Ilyenkor én még hevesebben nyaltam a pináját. Az az érzés hogy ő közben engem szopott, eltörpült az az érzés melet, hogy Péter közben engem baszott. Valami fergeteges érzés volt.
Sajnálom, hogy nem tudom nektek szavakba önteni az érzést, de higyjétek el, hogy csodálatos érzés volt.
Ezután egy hatalmasat élveztem, de ez olyan volt, amit még eddig sosem éreztem. Nem is volt magömlésem, és még csak a farkam sem állt Pedig Orsi mindent megtett hogy formába tartsa Nem sikerült neki smile Ilyen orgazmust még soha nem éreztem. Beleremegett az egész testem. Azt éreztem, hogy nem akarom hogy vége legyen! Leirhatatlan, amit akkor éreztem.
Péter ezután óvatosan kihúzta a farkát belőlem, majd odament Orsi lábai közé, ahol addig az én fejem volt. Kétszer-háromszor megrázta a farkát, majd behatolt Orsi pinájába. Nem kell mondanom, hogy Orsi addig már túl volt pár orgazmuson és ez miatt jó nedves volt. Tövig eltünt benne Péter méretes fasza. Egy darabig néztem, ahogy ki be jár benne a hatalmas fasz, majd óvatosan odahajoltam és nyelvemmel a csiklóját izgattam. Hihetetlen volt érezni, hogy pár centire a nyelvemtől, ott van egy idegen pasi nagy fasza
Ekkor már az én faszom is kezdett ismét jó kemény lenni, amit Orsi ugyan olyan lendülettel szopott
Nem tudom megmondani, hogy mennyi idejig tartott ez az egész, de a végét még elmesélem
Egyszer csak láttam, hogy Péter egyre növeli a ritmust és egyre jobban zihál és kapkod levegőért. Orsi egyre hangosabban sikitozott, már amennyire a farkamtól tudott smile Aztán egyszer csak Péter beleélvezett Orsi puncijába, miközben én a csiklóját szopogattam. Szinte Orsi csiklóján is érezni lehetett, ahogy Péter farka hatalmasakat lüktet.
Folytatom.
#383   2013. 06. 16. vasárnap 18:44
Kobain Kobain
Sziasztok!
Hihetetlen élménybe volt részem a tegnap este. Elmesélem:
Orsi és Péter házasok. Jó barátok vagyunk, sőt, ennél sokkal több. Sokszor összejárunk és olyankor általában szexbe fullad a dolog Az este is ez történt.
Egy koncerten voltunk, mi hárman, majd koncert után elmentünk Péterékhez. Picit iszogattunk, beszélgettünk, mint máskor is szoktunk. Péter egy pornóvideót tett be a lejátszóba, éreztetve velünk, hogy milyen szándékai vannak Persze hogy nem bántuk. Elmentünk zuhanyozni, aztán még egy kicsit iszogattunk, miközben a pornó videó egyre hangosabb volt. Mind a hárman meztelenek voltunk, de nem voltunk zavarban, mert ez nem az első alkalom volt. Orsi lefeküdt az ágyba, és a punciját simogatta, miközben a pornófilmet nézte. Ekkor odaléptem hozzá és úgy feküdtem rá, hogy 69-es pózban be tudja kapni a farkam és én is a puncijához férjek Nem is kell mondanom, hogy elég hamar elkezdett dagadni a farkam a szájába. Én meg éreztem, ahogy Orsi puncija egyre jobban szétnyillik, mint egy gyönyör virág, szinte kérlelve, hogy nyaljam még. Péter is odaült az ágyra, és szép lassú mozdulatokkal elkezdte a farkát verni. Néha néha megfogta Orsi mellét és simogatta, persze csak olyankor, amikor a testemtől hozzáfért smile
Éreztem hogy egyre keményebb vagyok és azt is, hogy Orsi egyre nedvesebb. Péter meg mint mindig, nagyon élvezte, hogy a feleségét más pasi kényezteti.
Ekkor furcsa dolog történt, olyan, ami addig még sosem, pedig már rengetegszer voltunk hármasban. Péter az ágy szélén ülve, marokra fogta hátulról a herezacskómat. Picit megrettentem, de különösebb képen nem zavart. Aztán egy pillanatra megfogta a farkam is, ami épp Orsi szájából kimaradt és egy párszor megrázta Elég érdekes érzés volt, tudni, hogy a farkamat egy pasi rázogatja smile De nem, is törődtem vele, mert Orsi olyan csodálatosan tud szopni, hogy minden mást feledtet velem smile
Mindez csak pár pillanat volt. Amikor Péterre néztem, akkor már ismét a farkát verte.
Mi Orsival nagyon jól elvoltunk. Ő keményen szopta a faszom, én meg a pinája minden egyes négyzetcentiméterét kinyaltam, Nagyon szerette amikor a csiklóját kényeztettem, vagy azt, amikor a nyelvemet jó mélyre dugtam a hüvelyébe. Olyankor mindig megemelte kicsit a csipőjét.
A legfurcsább dolog csak ezután következett. Péter fölállt az ágyról és odajött mögém. Álló farkával a fenekem kezdte el csapkodni. Kicsit furcsa volt és elég vegyes érzelmeket váltott ki belőlem. Aztán arra gondoltam hirtelen, hogy ez csak szex. Amúgy is úgy szeretem a szexet, ha nincsenek korlátok.
Egyszer éreztem, ahogy Péter a megnyálazott újjaival benyálazza a makkját. Ismét kicsit gondolkodóba estem, de aztán arra gondoltam, hogy történjen aminek történnie kell. Éreztem, ahogy a makkjával az ánuszomat simogatja. Itt hozzáteszem, hogy soha életemben nem voltam még pasival. Talán ez okból estem oly sokszor gondolkodóba smile De itt már el jútottam addig a határig, hogy szinte kivántam hogy Péter bedugja a faszát a fenekembe smile
Folytatom.
 
... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: THE SEX GURU THE SEX GURU
Nyitás ideje: 2004. 10. 13. szerda
Üzenetek: 922db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!