Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#922   2021. 09. 30. csütörtök 19:03
10Huncutka 10Huncutka
Mindig jó volt vele!

Nagy volt közöttünk a kor különbség, 62 évesen nagyon jó volt vele a szex tele volt tűzzel. Útközben felhívtam, nyíltan beszéltünk konyha nyelven, mind kettőnket tűzbe hozott ha nyíltan beszéltünk. Mit szeretnél a pináddal kérdeztem? Be van nedvesedve válaszolta. Nappaliban foglak várni szét tett lábakkal, folyosón levetközöl, aztán bejössz hozzám " letyefecsélsz" a pinámban ahogy szoktál majd egy mozdulattal tövig nyomod belém a faszod! Alig vártam hogy belépjek az ajtón, míg ráfordítottam a kulcsot már ott is volt a hátam mögött. Szia! Nem bírom kivárni hogy levetkőz, most nem hagyta hogy elé térdepeljek, nem hagyta nyalni magát. Remegő kézzel vette elő a faszom elégedetten szemlélte, és ellenőrizte a keménységét, miközben majdnem le szaggatta a nadrágomat. Be kapta amennyire csak tudta, nem volt könnyű dolga nagyon vastag, szájában tartotta amíg csak tudta. Szemembe nézet, basszál meg. A folyosón négykézlábra állt, szőnyegen mögé térdeltem egy mozdulattal tövig nyomtam bele, hangosan fel nyögött. Alig löktem egy párat, állj! Megálltam, enged el a derekam lassan el kezdett mozogni a farkamon. Rá tolta magát, előre csúszott... ép hogy ki nem csúszott belőle. Játszadozott a farkamon,ficánkolva, nyögdécselve amíg csak el nem élvezett. Le csúszott a fasszomról. Bevezetett a hálószobába. Leheveredtünk az ágyra, pihent, alig vártam hogy folytassuk. Kezébe vette a farkam elkezdet izgatni, szájába vette és avval is izgatott. Éreztem a falloszom majd fel robban az izgalomtól, zsibbad. Már csak a kuncogásra lettem figyelmes, tetszett amit láttam, szeretem ha így élvezel. Beszélgettünk, simogattuk egymást. Váratlanul megfogta a fasszom érezte az ébredezést izgatott ismét a kezével. Szó nélkül felállt a nappaliban hanyatt feküdt a kis asztalon, szarkait feltámasztatta az asztal sarkára. Combjai között ott tátongott a pinája szét nyílt szemérem ajkakkal. Fel álltam oda mentem hozzá, a lába közzé állva mielőtt be nyomtam volna neki. Rám szólt, nyaljál! Leguggoltam, kezeimmel megfogtam a fenekét, számat a szemérem ajkaira nyomtam és nyalni kezdtem. Éreztem a csiklóját, nem csak borsó szem nagyságú de olyan kemény volt. Lassan ficánkolni,és zilálni kezdett, egyre hevesebben nyaltam miközben hallgatóztam, míg visítozva elélvezett. Szó nélkül fel állva egy mozdulattal tövig voltam neki. Lassan játszadoztam, élveztem a barlangját. Izgalmam emelkedésével, teljesen kihúztam, majd tövig nyomtam pinájába érzem a fasszodon nem sokára itt az orgazmusod szólalt meg. Mielőtt megszólaltam volna, a farkamban éreztem egy lüktetést,szemeim felakadt majd kielégültem. Kefélj, szólt rám.. tovább folytattam míg csak el nem erjedt a farkam. Kedvéért gyakran fejezetükbe így, nagyon szerette ha bent volt neki amíg csak lehetett......
#921   2021. 09. 23. csütörtök 20:31
10Huncutka 10Huncutka
Heti rendszerességgel találkoztunk, amikor nem volt annyi időnk hogy a panzióba mennyünk, vagy épp a természet szabott gátat vágyainknak. Akkor beültünk egy kávézóba, vagy találkoztunk valahol a zöldben. Most is így volt. Találtunk egy kiss rétett a fő út mellet rövid föld út vezetett oda. Út menti fás bokros sáv eltakarta, ide beszéltük meg a találkát. Nem volt sok időnk . Nem számítottam szeretkezésre, csak zárt helyen szeret szeretkezni. De mentem mert szerettem, hisz a legértékesebbet kaptam tőle amit egyik ember adhat a másiknak, amiből a legkevesebb van mindenkinek, idő az életéből. Szép fényes napsütéses időnk volt, a madarak szépen csicseregtek. Már várt mire megérkeztem, meglátott arca mosolyra derült. Megszokott módon üdvözöltük egymást percekig szótlanul ölelkeztünk. Megcsókoltuk egymást, és újra átt ölettük egymást. Vékony világos, virágmintás kiss ruhácska volt rajta ami a térdéig ért. De most egészen más történt mint amire számítottam. Válamra tette a két kezét és a föld felé kezdet nyomni, lassan térdre ereszkedtem ellőte. Ruhája alá nyúlta egy gyors mozdulattal bokáig húztam le rólla a bugyiját amiből gyorsan kilépet.Felhúzta a ruháját, és ott gyönyörködöt előttem a vénuszdombja, a jól ismert szőrös kis pina. Combjait szét tárta, fürge gyors nyelv csapásokkal szemérem ajkai között megkerestem a csiklóját. Egy jóleső halk sóhajtás volt a jutalmam. Percek allat remegni kezdet a teste, pólómat megmarkolta és fel húzott. Eszeveszet mozdulatokkal csatolta ki az övem, és vette elő a faszomat, először kéz mozdulatokal bírta ficánkolásra, elém térdepelve kényeztetett a szájával. A hevületem érezve felállt, le dobta magáról a ruhácskáját szemebe nézet..kefélj meg. A motor háztetőre hajlott lábait szét tárta szőrös kis pina hívogatóan várt a combjai között. Mögé állva egy mozdulattal tövig nyomtam a farkam neki. Fel sóhajtottunk mind ketten. Határozott mozdulatokkal keféltem, orgazmus közéletével éreztem a kéj nedvei elöntik a farkamat miközben halk sikítással kielégült. Tovább keféltem amit nagyon élvezett, puncija a nedvektől cuppogott. Elengedte testét, türelmesen várta a következő orgazmust ami jött is nem sokára. Halkan nyögdécselte együtt szeretnék veled élvezni....és vissza fogta magát. Miközben a punciba spricceltem nagyot élveztünk. A fűbe leülve, hálás tekintettel köszöntük meg egymásnak a szexet.
#920   2021. 02. 15. hétfő 17:43
vukk101 vukk101
„ Na te kis ribanc, gyere csak ide avval a nedves pináddal. Én is meg akarlak ízlelni”. Elém feküdt és Katust magára ültetve feljebb tolta és a szájára ültette, lassan nyalni kezdte. Katus pedig zihálni kezdett, élvezte ahogy Évi nyelve a pinájába szaladgál és előttem térdelve Évi ajkain lovagolt. Évi nyalta ő pedig élvezettel fogadta. Közben Katus megfogta elernyedt farkamat és magához húzott. Bekapta és szopta egy kissé megpuhult csupasz farkamat. Leszopta róla maradék magjaimat. Vonaglott Évi ajkán és zihált farkammal a szájában. Egy pillanat alatt robbanás szerűen elélvezett. Vadul lovagolt Évi ajkain és visongott. Majd eldőlve pihentünk. „Hát nedves Katuskám, te nem vagy semmi. Így még senkit semmi hallottam élvezni” jegyezte meg lihegve Évi. „A francba ez volt életem legcsodásabb pillanata, csodálatosak vagytok” tette még hozzá. Senki sem akart egy darabig megmozdulni. Először Évi ment ki a mosdóba. Katus megfogta a kezemet és suttogva megszólalt „ Mi a fene volt ez? „ majd hozzátette „teljesen megőröltem, nem bírtam magammal, nem baj?.” „Nem, édesem, én sem tudtam visszafogni magam, de imádni való voltál, fantasztikus vagy és ami itt történt a mi titkunk marad” mondtam. „És Évi? Milyen volt” kérdezte. „ Láthattad” válaszoltam „az egész hihetetlen volt” hozzátettem. „Gyere velem lemosdani” mondta. A zuhany alatt még egyszer állva szeretkeztünk. Évi is biztosan hallotta, mert Katus újból visítozva élvezett. Délig ki sem bújtunk az ágyból.
#919   2021. 02. 15. hétfő 17:42
vukk101 vukk101
Csókolózva széttárta lábait és hagyta, hogy beléhatoljak. Mikor betoltam farkamat kéjesen felnyögött és minden mozdulatánál zihálva nyögött . Belém markolt és hangosan élvezni kezdett, rángatózott, remeget egész testében. Sohasem fogta vissza magát. Most is már majdnem visított. Már én sem bírtam tovább, éreztem hogy elmegyek. Katus pinájába szinte szétrobbantam. Elélveztem a nedves pinájába, locsogtunk a kéjnedvekben. Évi pedig mellettünk széttett lábakkal térdelve nézett minket és közben pináját simogatta. Halkan zihált. Erre Katus még alattam fekve megfogta a kezét és kihúzta a lábai közül majd ő nyúlt be neki. Mintha szótlanul azt mondta volna „hagyd, hogy segítsek”. Évi hagyta. És Katus ujjazni kezdte. Évi nem ellenkezett. Hátravetette a fejét és élvezte, ahogy Katus ujjai játszanak a pinájában. Katus letolt magáról és Évi ölébe fordult. Évi hanyatt dőlt és teljesen széttárta lábait, felkínálta Katusnak csupasz pináját. Katus pedig nem tétovázott egyik kezével ujjazta és közben nyalta Évi nedves felizgult pináját. Évi hamar élvezni kezdett, zihálva, rángatózva de olyan csendesen . A farkam meglepetésemre még mindig keményen ált. Katus mögé térdeltem és hátulról beléhatoltam. Nagyon fel lehetett izgulva, mert egy pár lökés után újra hangosan élvezni kezdett. Évi ölébe hajolva élvezet, zihált és visongott. Mikor alább hagyott az orgazmusa rám parancsolt „Alj fel” Felálltam, ő elém térdelt és elkezdte szopni a lucskos farkamat. Majd Évire nézet és farkamat szorongatva odaszólt neki „Tetszik te ribanc? Ugye tetszik a férjem csupasz farka. Gyere te is leszophatod. Vagyis, kívánom látni ahogy szopod” Évi egy pillanatig habozott majd ő is elém térdelt és Katus a szájába tolta lüktető farkamat. Évi élvezettel szopta. Katus pedig nézte én pedig érezve hogy mindjárt elmegyek, szóltam Évinek hogy vigyázzon. De ő még jobban bekapta és remegve a szájába élveztem. Ő pedig tovább szopta és nyelte magjaimat. Mikor abba hagyta mosolyogva nézet fel rám. „Ízletes vagy kedvesem” mondta „ de még van egy kis tartozásom, ha megbocsátasz” szólt mosolyogva és Katusra mutatott:
#918   2021. 02. 15. hétfő 17:41
vukk101 vukk101
Na gyerünk” ezt izgalomtó kivörösödött arccal mondta és közben kéjesen mosolygott egyet. Évihez húzódtam és magamhoz húzva megcsókoltam, egy kicsit azért visszafogtam magam, de mikor a farkamat a lábai közé vette nagyon is csak elborult az agyam. Évi is csókolni kezdtet. Mikor megérezte farkamat a pinájánál egy kicsit megcsúszkáltatta rajta magát és halkan felnyögött. Rásandítottam Katusra, ahogy néz minket. Szeme tüzelt az izgalomtól és jobb kezével a pináját simogatja. Érezve farkammal Évi nedves pináját meg a tudat hogy Katus közben magához nyúlt majd felrobbantotta a farkam, majdnem elélveztem. Gyorsan befejeztem. Katus is gyorsan kirántotta a kezét. „Ki is a perverz?” kérdeztem vissza. „Te , csakis te, én csak visszaadtam neked.” Mondta álcázott dühvel. Évi is be volt teljesen indulva, visszaült a helyére és legyezgetni kezdte magát. Gondoltam, ha néha magához nyúl akkor ma biztosan meg fogja tenni. „Te kis ribanc” mondta Katus felé fordulva „te élvezted, valld be”. „Találd ki?” válaszolta Katus mosolyogva. „Akkor még egy kört” mondta Évi és már osztotta is a lapokat. „Ígérem az utolsó, már nem kínozlak titeket sem magamat, hagylak titeket egyedül hogy tudjátok kiélni izgalmatokat. Na meg én is majd fent segítek magamon. Uh, ennyi izgalom egy este még megárt” kacagott egy nagyot. Az utolsót ő nyerte. „ Mi is lehetne az utolsó kérésem? Ezt nagyon meg kell gondolnom” mondta mosolyogva . „Tudjátok kedveskéim nagyon izgató volt mikor lehúztad Peti gatyáját és megláttam azt a szőrtelen farkat ágaskodni az arcod előtt. Szeretném, ha egy pillanatra bekapnád, hogy lássam. Csak egy pillanatra és befejezésképpen még egy szenvedélyes csókot szeretnék látni, mert azt olyan izgatóan csináljátok. Ennyi, de ha már nem akarjátok akkor vége, nem muszáj.” kérdően ránk nézet. „Gyere ide kedvesem, annyi mindent tettünk ma, hogy ez még belefér, de ha valakinek elmondja, én fojtom meg ” mondta nevetve Katus. Feltérdeltem , farkam keményen meredezett előre. Katus lehajolt és bekapta, Úgy kapta be hogy Évi tisztán lássa, lassan végig szopogatta, majd lassan egészen mélyre tolta a torkába. Nem is hittem, hogy így betudja kapni. Kivéve szájából, feltérdelt és szenvedélyesen aprókat zihálva csókolni kezdett. Mindent bele adott. Egy picit széjjelebb tárta a lábait és hagyta hogy farkamat a lába közzé tegyem. Farkam csókolózás közben a nedves pináján csúszkált. Katust ez még jobban felhergelte. Vadul csókolt, kezemmel a fenekét fogva húzgáltam magamhoz ő pedig csípőjét jártatta, hogy jobban izgathassa csúszkáló farkamat. Kívántam, vágytam rá, a farkam ott csúszkált a pinája bejáratánál. Katus vadul csókolta a számat néha szinte harapta. Már nem bírtam várni. Nem is akartam várni. Megfogtam és hátra döntöttem . Ledöntöttem a puha szőnyegre. Most nem védekezett.
#917   2021. 02. 15. hétfő 17:40
vukk101 vukk101
„Na aranyoskáim” mondta töprengve „szeretnék látni egy újabb szenvedélyes csókot, csak avval a különbséggel, hogy azt a szép csupasz farkat vedd Katuskám a lábaid közzé” „Mi van Évi már te is perverzkedsz? Ez már sok nekem” ellenkezett Katus. „Én nem így éreztem az előbb mikor a pinádba nyúltam Katuskám, játszunk, és igencsak élvezem a perverzkedés e módját. Nagyon gyönyörűek vagytok ti ketten és élvezem a látványt is” mondta Évi. „Gyere szerelmem a keblemre” szóltam közbe „Évi hagy élvezkedjen még egy kicsit”. Újból feltérdeltünk és Katus szemébe néztem, szemei ragyogtak az izgalomtól. Magamhoz húztam, egy kicsit széjjelebb tette lábait és a csupasz farkamat a lábai közzé vette. Csókolóztunk. Farkam a nedves puncijának feszült. Katus érezve farkamat a punciján az izgalomtól csók közben halkan zihált. Belé szerettem volna hatolni, most, azonnal, itt Évi ellőt, már alig bírtam magammal. Katus megérezte a szándékomat abbahagyta a csókolózást és fülembe súgta „Ne merészeld, bírd ki. Én is vágyom rá” és eltolt magától. „Látom már jól belemelegedtetek” mondta sejttetően Évi „már majdnem azt hittem, hogy .. valami szépet látok” Gondolom Évit sem hagyhatta hidegen a dolog. Ő is már az izgalom csúcsán lehettet, mert szemmel láthatóan élvezte a játékot. Már én is kíváncsi voltam, hogy hogyan fog az egész végződni. Abban biztos voltam, hogy Katussal szenvedélyesen fogunk szeretkezni, csak már Évi menjen fel a szobájába. A következő játszma az enyém lett és hirtelen nem tudtam mit parancsoljak. „ Évikém az előbb rajtunk élvezkedtél és most kedveskéim mit is szeretnék látni? Csókoljátok csak meg egymást, de legyen benne egy kis szenvedély is” mondtam majd újból végighallgattam, hogy egy mocsok perverz állat vagyok és stb. de megtették amit kértem, de még hogy mennyire megtették. Egymással szembe térdeltek egy picit vonakodva egymás szemébe néztek és csókolózni kezdtek. Évin nagyon lehet látni hogy nagyon élvezi. Átkarolta Katust és hevesen csókolta ajkait, szinte falta, kezeivel pedig szorosan fenekét fogva magához szorította, ujjait hátulról a pinájához nyomta. Uh, de izgató látvány volt. Ilyen hevességre nem számítottam. Évi legszívesebben talán abba sem hagyta volna. És Katus is izgalomba jött mert ő is szenvedélyesen csókolta Évit. Mikor abba hagyták meg sem tudtam szólalni. „Ez nem volt semmi” jelentettem ki. „Én is így gondolom” vetette oda mosolyogva Évi. Katus is sunyin rám mosolygott én meg csak némán bámultam. „Na, mi lesz, osztod vagy sem? Ne bámulj már, én is nyerni akarok” meglepetésemre most Katus sürgetett . És osztottam, és csakugyan most ő nyert. „Na ti két mocskos szex őrült. Nocsak, most én fogok perverzkedni. Most ti csókoljátok meg egymást, aha és el ne felejtsem, szenvedélyesen”mondta. „Ez most komoly?” kérdezte Évi. „Nagyon is az, én is akarok mulatni. És tudod mit? Vedd csak te is csupasz farkát a lábaid közzé, mert ahogy nézlek nagyon tetszik neked.
#916   2021. 02. 15. hétfő 17:39
vukk101 vukk101
Magamhoz húztam Katust és szenvedélyesen szájon csókoltam. Testűnk összesimult a farkam a hasához nyomódott és szenvedélyesen csókoltam, akartam, hogy tudja menyire kívánom. És ö sem maradt el, szenvedélyesen a számba nyomta nyelvét és ha kettesben vagyunk biztosan hanyatt döntöttem volna és nyomba beléhatoltam volna. Mikor befejeztük Évi re néztem ,”Ez jobb volt?” kérdeztem. „ Ezt nevezem, nagyon jobb volt és nagyon izgató is” mondta mosolyogva . És már osztotta is az újabb lapokat. Hogy miért is folytattuk? Talán valami új volt, valami, ami nagyon izgalmas és izgató volt, na meg a kíváncsiság hogy hol a határ, meddig merünk elmenni? Katus mit mer bevállalni? Ez volt a hajtó erő. És a bor is megadta a kellő merészséget. Most végre én nyertem. „Mi legyen most?” kérdően rájuk néztem. Két vonzó meztelen nőnek kell feladatot adnom, nagyon izgalmas helyzet. „ Tudjátok mit? Ti egész idő alatt a farkamat bámuljátok, én is akarom látni a pinátokat. Üljetek le egymás mellé és tárjátok szét a lábatokat a doki bácsi megvizsgál” És megcsinálták. Évi Katus mellé ült és szétvetette a lábait. Katus úgyszintén. Néztem vagy inkább bámultam mint a moziban. Katus szemérem ajkai kisebbek voltak mint az Évié. Évié megnyíltak egy kicsit és mindkettő nedvesen csillogott a farkam pedig a látványtól lüktetett. „ Na meddig bámulsz még minket te perverz állat” szólalt meg Katus és elmosolyogta magát. „elégedj meg ennyivel” és összezárta lábait. Évi is kuncogva visszaült a helyére. „Még játszunk” jelentette ki Évi „nagyon élvezem én ma ezt a játékot, Ti hogy vagytok vele?” rám nézett majd az álló farkamra és csak annyit mondott ”Téged látom felesleges kérdeznem, a látszat magáért beszél” Katust hallottam, ahogy felnevet. De nem mondott semmit. És megint én nyertem. „Na Évikém most megtudhatod a választ az előbbi kérdésedre Katustól is. Szerelmem tedd csak szét a lábaidat. Évikém te pedig érintsd meg hogy elég nedves e.” „Te nem vagy normális, te perverz ezt visszakapod” visszakozott Katus, de mégis széttette a lábait. Valahogy élvezte, azt is hogy így beszélhet. Évi egy szót sem szólt. Katus mellé térdelt és ujjaival megérintette a pináját. Láttam a csillogó nedveket az ujjain, és ahogy Katus bimbói megkeményednek és az érintéstől egy halk kéjes nyögést hallatott. Élvezte az érintést, ez nem volt vitás. Én is élveztem a látványt és Évit sem hagyhatta hidegen. Mert újból megérintette, rám nézett, hogy nézem-e és két ujját lassan benyomta a nedves nyílásba. Katus felnyögőt „Elég már Évi, mit csinálsz? Szólt Évire és gyorsan eltolta a kezét, elvörösödve visszaült a helyére. Rám nézet „Ezt megkeserülöd” mondta mérgesen . „ „Eredmény Évi nővér?” kérdeztem mosolyogva. „ A válasz nagyon is kézenfekvő, hisz láthatta doktor úr” válaszolt és Katusra mosolygott. „Na nedves Katuskám most te osztasz,” mondta Katusra nézve. Most viszont Évi nyert.
#915   2021. 02. 15. hétfő 17:37
vukk101 vukk101
„Aranyoskáim a következőt teszitek, mivel Katusnak már nincs mivel fizetni, ledolgozza tartozását. Te Petikém feltérdelsz és Katus fogja levenni a gatyádat. Semmi ellenvetés, megegyeztünk“ mondta parancsolóan Évi. Mit tehettem? Feltérdepeltem Katus felé, a farkam ált min a cövek, csak úgy feszítette a gatyámat. Katus áthajolt az asztalkán és kiszabadítva farkamat lehúzta a gatyámat. A látvány izgató volt, letolt gatyában álló farokkal és Katus pedig felém hajolva . Mikor ez Katusban tudatosult gyorsan, elvörösödve visszaült. És kuncogva a farkamat bámulta. Én pedig ott térdeltem álló, leborotvált csupasz farokkal. Évi szeme felcsillant, akart valamit mondani, de aztán csak mosolygott, de szemét le sem vette a leborotvált farkamról. Gyorsan visszaültem és osztottam. Most Katus nyert. Rám nézett „Na szerelmem segítsél csak Évi néninek levenni a melltartóját” mondta mosolyogva és elégedetten mintegy megbosszulva az előbbit. Az igazság az, hogy mint később bevallotta, hogy amikor lehúzta a gatyámat nagyon is beindult, lent már rendivel tocsogott a pinája. Azt mondta nem emlékszik mikor volt így felizgulva. Évi hátat fordítót én pedig kikapcsoltam a melltartója kapcsát, amit szép lassan levetett és kecsesen kupacra dobta. Előkerültek a szép formás kicsi keblei, sokkal kisebbek voltak mint Katusnak de olyan nagy álló bimbói voltak, hogy szememet alig tudtam levenni róluk. „Ne hogy már kiessenek a szemeid” megjegyezte kacagva Katus, de azért ő is igencsak megbámulta őket. Az újabb kört én nyertem. Izgalommal vettem róla tudomást, hogy már Évi is csupasz lesz. „ Na szerelmem, ma te vagy az öltöztető, segítsd már le Évikéről azt a csodaszép bugyit” parancsoltam mint győztes. Most Évi térdelt fel és hagyta hogy Katus lassan lehúzza a bugyiját. Nem csalódtam. A látvány nagyon izgató volt, holott már izgalmam így is tetőponton volt. Évi teljesen ki volt borotválva, telt szemérem dombjai voltak és gyönyörű volt ahogy ott térdepelt a kandalló fényében. Na, végre vége a játszmának gondoltam, és már gondolatban Katusban voltam. „Katus, te osztasz” szólt Évi. „Hát de …” akart Katus mondani valamit. „Semmi hát de. még nincs vége. Megígértétek hogy nem lesz ellenkezés” És végül Katus osztott. És nyert. „Na most mi legyen?” Kérdezte. „Már nincs mit levenni” mondta. „De van mit tenni” mondta Évi. „Na akkor mindketten igyatok egy pohárka bort” Így hát mindketten megittunk egy pohárka bort. A következő játszmát Évi nyerte. „Mindig nem borozhatunk, most teszitek, amit mondok. Térdepeljetek egymással szemben és csókoljátok meg egymást” mondta Évi „Csak ennyi” mosolygott Katus. Feltérdepeltünk egymással szembe és Katus adott egy olyan pusziszerű csókot. „ Na nem” szólt évi „Nem puszi hanem egy félperces csókot akarok látni és összesimulni kedveskéim” mondta parancsolóan.
#914   2021. 02. 15. hétfő 17:35
vukk101 vukk101
Évi is közben ledobta a pólóját, de a ravasznak még volt melltartója, amely a kis melleit eltakarta a kíváncsi nézésem elől, de a látvány így is nagyon izgató volt, hiszen míg Katust már sokszor láttam meztelenül Évit még fürdőruhában sem. A következőt újra én nyertem. Katuson így már csak a bugyi maradt. Mikor levette a pólóját elővillantak szép dús formás keblei. A látvány pazar volt. Évi is elégedetten csattintott egyet és egy nagyot nevetett. Majd lerúgta magáról nadrágját. Szép csipkés szűk vörös bugyi volt rajta, mely nagyon szépen formázta a látványos szeméremdombjait. Hirtelen nagyon melegem lett. Még ha csak gatyában is voltam. Két nő ült velem szemben majdnem meztelenül és a farkam majd kiugrott a gatyámból, amit gondolom mindketten látták, ha akarták, hát hogyne akarták volna. Ha rám néztek mindketten mosolyogtak. Azt hittem valamelyikük megelégeli a dolgot és megálljt parancsol. De nem, mindketten jól szórakoztak, valahogy egyik sem szégyellte magát, talán még élvezték is a dolgot. Lassan én kezdtem szégyellni magam, eszembe jutott ugyanis hogy pár napja Katus, egy szexfilmtől ihletve leborotválta az ágyékomat, most olyan csupasz volt mint egy gyermeké, na ez ha kiderül, sülés lesz. De a lányok nem hagyták abba. Most viszont Évi nyert. Felhúzta szemöldökét és mosolyogva kérdően rám nézet. Eszembe jutott a karórám, még rajtam volt. „Tessék az órám” mondtam és bedobtam, Évi felkacagott és Katusra nézet „Na, mi lesz hölgyem?” Katus elvörösödve és egy kicsit vonakodva, de lehúzta a bugyiját és a kupacra dobta. Mindig imádtam a feleségemet csupaszon látni, de itt a gyertyák és a kandalló fénye mellet valami fantasztikusan izgató látvány volt. Leborotvált szemérem dombján csak egy vékony csíkocska húzódott, megadva az irányt a nedves puncijához. Na, jó gondoltam, ő már le tudta többet nincs mit vesztenie véget ért a játszma. Én így megúsztam és Katus lett a vesztes. Már alig vártam, hogy vége legyen és kettesben maradva Katussal nyomban lerohanom. Alig bírtam magammal. „Na vége” jelentettem ki „a vesztes meglett.” Majd mosolyogva hozzátettem „a látvány viszont fantasztikus”. Katus erre hozzám vágta az egyik párnát. „De hogy is van vége!” tiltakozott Évi most kezdek igazán szórakozni mondta kacagva. „Katus? Vége?” kérdezte Katust. „ Nem” mondta „most már megvárom, hogy rólad is minden lekerüljön” mondta megjátszva a sértettet. „De hát már mindenedet elvesztetted, nincs mivel játszanod” próbáltam ellenkezni. „ Lesz, ami lesz, valamit majd kitalálok” válaszolta durcásan. „Csend, osztom a lapot és majd meglátjuk, nem hagyom, hogy ez a csodás látnivaló hamar véget érjen, izgatóan cukik vagytok aranyoskáim” mondta kacagva Évi. Osztott és nyert.
#913   2021. 02. 15. hétfő 17:35
vukk101 vukk101
A kandalló és a gyertyák lángjai biztosították a meleget és a világosságot ami nagyon romantikus környezetett teremtett. Katus arca már szépen kipirosodott, de nem tudtam, hogy melege van vagy csak a bor hatására, de majd szétcsattant a vidámságtól. Ha kacagott dús keblei olyan vonzóan rázkódtak, hogy nem bántam volna ha mindvégig kacagott volna. A römit zsetonokra játszottuk. Mindig a parti vesztese volt kötelezve arra, hogy a legközelebbi partira biztosítsa az italt. Ha elfogytak valakinek a zsetonjai általában a játszma végét is jelentette. Ezen az estén az első akinek elfogytak a zsetonjai Évi lett. Ilyenkor szoktuk befejezni a játszmát,de már ha az idő későre is járt még nem volt kedvűnk aludni menni na meg még a borból is maradt egy kevés. Viccből mondom Évinek „Hát akkor ennyi? Ha fojtatni akarjátok más fizető eszközt kell kitalálnunk, vagy tegyél a bankba valamit magadról” Kérdően rám, majd Katusra nézet, aki vidáman felnevetett és kortyolt egyet a poharából majd megjegyezte „Én még játszanék egy kicsit, nem vagyok álmos, újra oszthatnánk a zsetonokat is” Egy kevésnyi gondolkodás után Évi mosolyogva mondta „ Na rendben, de mostantól eltesszük a zsetonokat, és majd mindenki avval fizet amije van. A kör győztese megmondja, mit tegyen a két vesztes, ha már nem tudna semmivel sem fizetni. És nincs mellé beszélés, mindenki végrehajtja a feladatot amit kap. Rendben? Ha igen, akkor játszunk, ha nem befejeztük . Most lehet visszalépni.” És ravaszul ránk villantotta a tekintetét és hozzátette „ Na, hagy lássam, milyen merészek vagytok”. „ Rendben” mondta kacagva Katus „Nem vagyunk mi beszarik. A zoknimat meg a melegítőmet feláldozhatom a buli kedvéért”. „ Akkor mehet a buli“ jelentette ki Évi és már osztotta is a lapokat. A én véleményemre már nem is voltak kíváncsiak. Évi nyert és Katusnak meg nekem valóban a zokninkba került. A másodikat is ő nyerte. Katusnak a melegítője nekem viszont trikóm ment rá. Félmeztelenül maradtam a kártyaasztalnál és eszembe jutott, ha megint Évi nyer Katus vagy bugyiban, vagy fél pucéran fog itt játszani, mert nincs rajta melltartó. Egy picit ürültem is a gondolatnak, kezdett izgatóbb lenni így a játék. Na de nem jött be a számításom, mert Katus nyert és Éviről került le a melegítő, de rólam a farmerom, Egy szál gatyában maradtam. Valahogy furán éreztem így magam, de nem volt mit tennem, bedobtam a farmerom a kupacra. Végre én nyertem. Katus ledobni kényszerült nadrágját és abba a vékony szexi bugyiban ült le velem szembe. Gondolom, le sem kellene írnom, de a látvány nagyon izgalmas volt. Az a vékony bugyi nem sok mindent takart el és az elég volt, hogy a fantáziám beinduljon. Éreztem is nyomban eredményét, hogy valami a gatyámba igen csak ágaskodni kezd, és nem is igen tudtam elrejteni. Katus észre is vette és csak gúnyosan mosolygott mikor rám nézet.
#912   2021. 02. 15. hétfő 17:33
vukk101 vukk101
A kártyaparti
(Másolt)
Katussal a feleségemmel a 80 as évek derekán kaptunk lakást a fővárosban mint fiatal házasok. Fiatalon házasodtunk, Katus 21 én pedig 22 éves voltam mikor felköltözködtünk. Nem tartott sokáig a beilleszkedés és hamar sikerült barátokat szerezni. Az egyik ilyen barátság Évával nagyon szorosra sikeredett. Éva és férje Laci már bőven a 30 éveiben jártak. Nagyon jól jött az ilyen idősebbekkel való barátság, Évi olyan pótanya ként karolt fel minket és nagyon sokat segítettek. Főleg Éva volt nagyon gondoskodó és később Katus legjobb barátnője lett. Férje inkább olyan komoly egy kicsit mogorva típus volt. Ő nem is járt át olyan gyakran. Éva már majdnem mindennapos vendég volt nálunk. Katussal együtt kávézgattak és pletyiztek és teljességében nagyon jól kijöttek. Éva egy üzlet vezetője ként, nagyon szép, karcsú nő volt és az a tekintélyt parancsoló alkat. Az az igazi úrinő. Az hogy már 36 éves nem is nagyon látszott meg rajta. Rövid barna haja egy kicsit fiús kinézetett kölcsönzött neki. Aránylag kicsi mellei voltak, de nagyon csinos alakja, na meg azok a zöld szemei nagyon vonzóvá tették. A hosszú őszi és téli estéken néha együtt römizgettünk és videózgattunk nagyokat. Férje a párttitkárságon dolgozott. Jó módban éltek és volt egy kis takaros kerti házuk nem messze a várostól. Egy őszi hétvégén minket is meghívtak, hogy töltsük együtt a hétvégét. . Nagyon szép környezetben, magányosan egy erdőszélen ált a házikó. A ház inkább egy kisseb luxus lakosztályra emlékeztetett. A berendezés az valami lenyűgöző volt. A nappali japán motívumokkal volt tele. Mint kiderült Éva régebben 4 évig Japánba dolgozott. A nappali nagy és tágas volt, egy gyönyörű kandalló volt a nappali fő dísze. Az egész szoba elég gyéren, de szépen volt berendezve. Semmilyen asztal vagy kanapé, hanem egy alacsony japán asztalka díszelgett a szoba közepén ülő párnákkal körbe rakva. Na meg a többi kiegészítők, mint ikebana a sarokban, korabeli gyertyatartók és más díszek, amiket meg sem tudok nevezni. Évi jött értünk kocsival és nagyon fel volt dúlva hogy a férjének hirtelen szolgálati útra kellet újból mennie, és nem tud velünk jönni. „De sebaj” mondta „hárman is jól elleszünk. Kaja és pia van, úgy hogy elcsevegünk és sétálgatunk egy jót a közeli erdőben. Reggelre természetesen eleredt az eső, így csak bent tudtunk szórakozni. Estére tüzet raktunk a kandallóban, gyertyákat gyújtottunk a nappaliban és Évi óhajára römizni kezdtünk. A puha szőnyegen elhelyezett párnákon körbe ültük az asztalkát és játszottunk. Nagyon jó volt a hangulat, a vörösbor nagyon finom volt és a lányok nagyon jól szórakoztak.
#911   2021. 02. 06. szombat 05:15
F_Jimmy F_Jimmy
Plusz egy személy
Ibiza nem rossz hely. És főleg, ha ingyen utazhatsz oda egy nyár eleji fejtágítóra. Az asszony kapta a meghívót. Írta rajta „plusz egy személy”. Láss csodát! Én, a férjecskéje lettem az.
Habár éjfél elmúlt, megérkezés után kiültünk a tengerre néző teraszra, és alapos nyalás után jól megdugtam az asszonyt. Hát mi végre cipelt magával a plusz egy személyt?!
Másnap délben én kiültem a strandra. Asszonypajtás meg hallgatta, hogy a szponzor gyógyszercég termékeinek milyen forradalmi is a gyógyító hatása. Még dél se volt, amikor rám csenget, hogy hol volnék. Mondom, merre jöjjön.
Szép, harmincas nő. Ám olyan kivirágozva jön felém, hogy messziről látszik, valami rendkívüli történt vele.
- Jól vagy?
- Tenger. Napfény. Egy párás pohárban rozé. És a muszáj program letudása után egy jó csaj lesz a szálloda szobámba. Ennél több, mi kellhet még?
- Háát.. Emlékszel az egyezségünkre?! Semmi rendszeres szerető. Alkalmai kapcsolat elfogadható.
Várakozóan nézem.
- Nem tudtam rákapcsolódni a hálózatra. És hívták a rendszergazdát. Helyes srác! Az előtérbe bíbelődött a beállításokkal, és megkérdezte, hogy meginnék vele később egy pohár bort?
- Hát nem mondtad, hogy nem vagy egyedül?
- … pont az ellenkezőjét. Édes a gyermek…. Volt egy szikra köztünk. És az alkalmi kapcsolatok… mehetnek.
- Hogy, gondoltad?
- Ebédszünet után szieszta. Akkorra adtam találkát. Mi volna, ha te itt az árnyékban maradnál. Vagy inkább béreld ki pár órára a szállói autók valamelyikét és menj el valahova.
- Te ezt most komolyan gondolod?!
- Mondhatsz nemet, de én sem vertem ki a biztosítékot, a múltkori sztoridra… és az azelőttire sem. Szóval…
Vegyes érzéssel mondtam igent. Bevallom, izgatott a helyzet, de a féltékenység is motoszkált bennem. No, meg az sem vitaható, hogy a házastársi hűség rugalmas értelmezése eddig nekem kedvezett.
Lezuhanyoztam. Indulnék autót bérelni. De a szekrény előtt legyökereztem. Lényegében a szoba egy részét választották le egy zsaluzott faszerkezettel. Kényelmesen elférnék benne. Kényelmesen el leszek benne!
#910   2021. 02. 06. szombat 05:14
F_Jimmy F_Jimmy
Ülök a szekrényben. „Hátha hazajön átöltözni? Valami botránybugyit felvenni! Lezuhanyozni mielőtt megbasszák!” Zakatol az agyam és merev a faszam. A helyzet többszörösen izgató. A zsalukon keresztül jól rá lehet látni az ágyra. Kicsit kinyitom az ajtót.
Múlnak a percek.
A nevetésén hallatszik, hogy gerjedt. Becsukják az ajtót. Elhall a nevetés. Hallom a zajokból, hogy az előszobában smárolnak. „Basszatok az ágyon! Basszatok az ágyon!” Drukkolok magamban.
Ölelkezve tántorogtak be. A szoknyája felhúzva. A srác keze a bugyis fenekét simogatja. „A kurva! Már a reggel a szexi tangáját vette fel. Készült erre!”
Nézem a srác faszát. Talán hosszabb az enyémnél, de vékony és kicsi görbülete van. Viszont az övét szopja. „Úgy, térdelj le! Nézz a szemébe miközben cumizod! Te dög! Ezért tanítottalak művészien szopni, hogy most más faszát műveld!”
Háttal feligazítja az ágy szélére és kezdi tolni kutyapózban. Mi ez? Káröröm „Nem tudja a köcsög, hogy misszionárius pózban szokott elélvezni” De akkor miért nyög és liheg a drága. Basszus! ennek orgazmusa van, és nem is akármilyen. Mocorgok. Nagyon verném már, de félek, hogy kihallik valami, így csak kézi ingerlés nélkül lüktet a faszom.
- No camera! /Ne kamerázz! – Mondjuk nekem sem engedi.
- Just your pussy! As souvenir! (Csak a puncid, emléknek)
Az annyja! Tárulkozik. Simogajta a csiklót! Pózol a puncival a másik kamerájának. Majd a hátára fekszik és gyors löketekkel pumpálják. Kiabálnak. Zúg az agyam. A nedves makkomon körözök az újammal. És majdnem a srác kilövésével együtt élvezek egy fél decit.
#909   2021. 02. 03. szerda 03:52
zenita zenita
Jó történet és igazán korrekt tőled,hogy jelezted a másolást.
Ellenben érthetetlen, hogy a 300 hibát miért hagytad benne. Gyakorlatilag minden második szó hibás, ez jelentősen rontja az élvezhetőségét. Az igekötőt még véletlenül sem sikerült összehozni az igével,a fojt és a folyt szavak közti különbség pedig elemi iskolai tananyag.
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2021. 01. 01. péntek 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 01. péntek 16:51
Ekkor fel álltam és csináltam egy kis zajt az ajtóban, tudassam meg jöttem.
Mire vissza értem a fürdő ajtóhoz már nyitva volt fel voltak öltözve, aztán Csilla mondta, hogy már talán jobban van, kicsit hányt.
Mosolyogtam magamban, mondom az jó.
Este végeztével Endre meg köszönte az alkalmat, én persze a képeket töröltettem vele mielőtt el mentek haza.
Este Csilla el ment zuhanyozni, aztán mikor végzett követtem.
El lesve Endre technikáját meg kerestem az aznapi bugyiját ami nem volt egyszerű gondosan el volt rejtve a kosár alján, ki vettem és ekkor jöttem rá miért.
Egy fekete tanga volt tiszta ondó szinte fojt belőle. Akkor esett le, hogy nem volt ideje tisztálkodni mert hát meg jöttem. Így egész este abban volt nagyon izgatott az egész dolog így hát én is bele vertem a bugyijába a már szét robbanni akaró farkam, mondom annak már mindegy.
Így történt, hogy meg keféltettem az asszonyt, még most is nagyokat recskázok ha rá gondolok!!!
#908   2021. 02. 02. kedd 16:22
Curieux Curieux
Klassz történet.
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2020. 02. 18. kedd 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 18. kedd 07:49
Ekkor fogtam az édes kis fehérneműjét és a farkam elé fogva, minden magom beléeresztettem.
Néhány pillanat alatt összeszedtem magam, majd visszamentem az asztalomhoz. A tangát visszatettem a tasakba és odatettem az asztalára. Réka csillogó és egyben fátyolos szemmel nézett rám, majd pedig a borítékra. Ő is a fiókjába süllyesztette és nyomban matatni is kezdett vele. Láttam belenéz a fiókba, majd az arca felragyogott és olyan bájos arccal nézett rám, hogy szinte elolvadtam tőle. Ekkor ő lassan felemelte a kezét a fiókból, majd ujját lassan a szájához emelte, rajta az ondómmal. Lassan és sokáig, ám nem feltűnően a szájában tartotta az ujját, magom minden cseppjét lenyalva. Én megint úgy néztem rá, mint aki egy földre szállt angyalt lát. Ő csak mosolygott, csak mosolygott és mosolygott. Életemben nem láttam még ilyen szépet, igézőt, nőieset.
Kisvártatva felállt, ökölbe szorított kezében a tangával és eltűnt a mosdóban. Néhány pillanat és jött is vissza. Leült a helyére, lábát kényelmesen széttárta, így látni engedte, hogy a bugyi a helyére került, vagyis felvette. Majd jött az e-mail.
- Most „együtt” vagyunk! Érezlek magamon! Őrjítően jó érzés! Kár, hogy nem fejezhetjük be! De ha te is akarod, akkor jövő héten, délután megkoronázhatjuk ezt a napot! Hálám jeléül, hogy kedves és odaadó tanítóm voltál, szeretnék köszönetet mondani és ezt ki is mutatni. Na, nem csak azért, mert úgy érzem, hogy hálával tartozom, hanem mert jó pasi is vagy! Tetszel nekem és ezt nem fogom pusztán szemérmességből titkolni, leplezni előtted. Főként, mert úgy vettem észre, én is tetszem neked. Az is igaz, hogy a munkahelyi kapcsolatok nem túl egészséges dolgok, több szempontból sem. Ezért, ha Te is jónak látod, egyenlőre mások előtt ne mutassuk ki ezen szimpátiánkat!

Akkor abban a pillanatban bármit jónak láttam volna, ami csak egy perccel is közelebb visz Rékával való együttlétemhez. Természetesen beleegyeztem, nem csak mert űzött a vágy, hanem mert én magam is így gondoltam, ahogy ő fogta fel a helyzetet. Nem akartam erőltetni a hétvégi találkát, nem akartam rámenősebb lenni, mint amit elvárt tőlem. Volt annyira nyílt, hogy szóba hozta volna a hétvégi randit, ha úgy akarta volna.
Engedtem, hogy irányítson. Kis esélyt sem akartam engedni a kudarcnak, így hagytam úgy alakuljanak a dolgok, ahogyan Ő szeretné.
#907   2021. 01. 01. péntek 16:51
vukk101 vukk101
Ekkor fel álltam és csináltam egy kis zajt az ajtóban, tudassam meg jöttem.
Mire vissza értem a fürdő ajtóhoz már nyitva volt fel voltak öltözve, aztán Csilla mondta, hogy már talán jobban van, kicsit hányt.
Mosolyogtam magamban, mondom az jó.
Este végeztével Endre meg köszönte az alkalmat, én persze a képeket töröltettem vele mielőtt el mentek haza.
Este Csilla el ment zuhanyozni, aztán mikor végzett követtem.
El lesve Endre technikáját meg kerestem az aznapi bugyiját ami nem volt egyszerű gondosan el volt rejtve a kosár alján, ki vettem és ekkor jöttem rá miért.
Egy fekete tanga volt tiszta ondó szinte fojt belőle. Akkor esett le, hogy nem volt ideje tisztálkodni mert hát meg jöttem. Így egész este abban volt nagyon izgatott az egész dolog így hát én is bele vertem a bugyijába a már szét robbanni akaró farkam, mondom annak már mindegy.
Így történt, hogy meg keféltettem az asszonyt, még most is nagyokat recskázok ha rá gondolok!!!
#906   2021. 01. 01. péntek 16:51
vukk101 vukk101
Láttam Csillát oda ment a fürdő ajtóhoz, a következőt hallottam.
– Endre te meg mit csinálsz???
– Nem látod?
– Mit képzelsz magadról!! Takarodj!!
– Nyugodj meg nézd csak mik vannak nekem.
– Ezt meg honnan szerezted???
– A múltkor mikor küldenem kellett egy mailt akkor bukkantam rá, és hát..
– Töröld ki azonnal vagy nagy baj lesz!!!
– Dehogy lesz, gyere beszéljük meg!!!
A nejem pedig be ment én pedig az ajtóhoz lopakodtam, alul szellőző nyílás volt vágva a fürdő ajtón így tisztán láttam és hallottam mindent.
– Csilla szeretnélek megbaszni, mióta elsőnek meg láttalak azóta.
– Mit képzelsz te magadról??? Minek nézel engem???
– Ha nem baszol velem akkor ezeket a képeket mindenki látni fogja a városban!!!
– Azt ne!!!
– Akkor???
– Mit szeretnél???
– Szopjál le!
Csilla igen engedelmes volt le térdelt Endre elé és szopta azt a nagy faszt igen jó látvány volt, alig fért a szájába.
Aztán Endre szólt neki álljon fel és támaszkodjon a fürdőkádnak, a nejem persze nem akart, de nem volt vissza út.
Endre le húzta a melegítő alsóját és el kezdte bugyin keresztül nyalni, falni Csilla seggét és pináját.
Aztán a falatnyi tangát is le húzta, csillogott a pinája már nagyon fel volt izgulva. Endre iszonyú tempóban nyalni kezdte, nem is kellett sok hatalmasat élvezett, ezt lehet tudni mert mindig össze rándul és nem engedi tovább azt mondja iszonyú érzékeny olyankor. Endre fel állt mögé helyezkedett és tövig nyomta azt a hatalmas szerszámát a nejemben aki nagyot nyögött és mondta is Endrének lassan mert benne még ekkora fasz nem volt, persze süket fülekre talált. Endre iszonyú tempóban pumpálta, Csilla a szájára tette a kezét, hogy tompítsa a hangját amennyire lehet.
Körülbelül 5 perc múlva Endre iszonyú hörgés közepette tele verte Csilla pináját mikor ki húzta farkát csurgott ki a fehér ondó nejemből, gyönyörű látvány volt.
#905   2021. 01. 01. péntek 16:49
vukk101 vukk101
Tőrbe csaltam a feleségem (másolt)


A történethez hozzá tartozik, hogy a nejem szereti a szexet csak épp nem szeretné mással.
Gyönyörű formás teste, nagy cicik, és csodálatosan fazonra igazított puncija, az a tipikus (tevepata) forma. Iszonyú nedves szex közben és csiklón olyat élvez, hogy szinte ömlik a nektár a puncijából!!!
Az egész késő nyáron mondjuk úgy inkább már az ősszel kezdődött, egy nyársalás keretében mikor is egy ismerős házaspár volt a vendégünk. Tőlünk olyan 12 évvel idősebbek, de nagyon rendesek és normálisak, a lányok nagyon jól ki jöttek egymással és én is Endrével, akit egy tök laza korrekt embernek ismertem meg.
Szerencsémre nem!!!
Iszogattunk jól éreztük magunkat, fogyott a sör és a kenyerek is.
Endrének már volt a fejében és azért láttam én már régebben is, hogy igen nézegeti a páromat ez most is így volt. Jó idő révén a teraszon voltunk, Endre fel állt az asztaltól és el ment a mosdóba, olyan két perc telt el mikor Csilla szólt hozzak még ki sört a hűtőből, jó férjhez híven be mentem sörért a konyhából láttam a fürdő ajtót résnyire nyitva van, gondoltam meg nézem mi van Endre el aludt a WC-n esetleg nincs jól. Közelebb mentem és jött a döbbenet, Endre a szennyes tartóból ki vette a feleségem egy használt tangáját és azt szagolgatva iszonyú tempóban verte a farkát ami iszonyú nagy és vastag volt, nekem sajnos abszolút nincs nagy farkam. Be nyitottam és rá kérdeztem, hogy ezt mire véljem. Iszonyúan le sápadt meg sem tudott szólalni mire én kaptam az alkalmon és rá kérdeztem, hogy láttam ám amint Csillát nézegeti, aztán neki szegeztem a kérdést szeretné e meg dugni, mire ő ezt komolyan mondom? Igen mondtam, de ügyesnek kell lenned mondtam.
Mire Ő persze bármit. A számítógépen volt pár igen pikáns fénykép a nejemről gyorsan a telefonjára küldtünk párat és én el mondtam neki a hadi tervet.
Mondtam be küldöm valamiért Csillát, te az ajtót Így hagyod, hogy Ő is meg lássa mit csinálsz, aztán ha neked esik mit művelsz elő veszed a telefonod és meg mutatod a képeket neki, és meg kéred fogja be a száját mert a képeket közzé teszed! (Csillát sokan ismerik az egyik marketben dolgozik) Azt mondta rendben, de mi lesz az ő feleségével addig. Ekkor támadt az ötlete, hogy küldjem haza a gyomor gyógyszeréért mert a nyárs kenyér meg ülte a hasát.
Mondtam rendben. Ki értem a teraszra és szóltam Petrának mi a helyzet mire ő fogta magát és el indult haza, tudtam ez kb 25 perc lesz kocsival.
Csillának mondtam addig én át ugrok a szomszédba Géza bácsiéknak viszek egy kis kenyeret.
Csilla mondta, hogy jó akkor Ő most egyedül marad mert én is biztos iszok még pálinkát Géza bácsival, mondom neki sietek, erre Ő tudom!!
El indultam a kapu felé mire utánam szól, hogy sört sem hoztam ki, ne haragudj el felejtettem.
Már volt neki is a fejében ilyenkor szeret iszogatni. Nem baj mondta majd én hozok, majd fel állt és be ment. Ez eddig igen simán ment gondoltam, vissza fordultam a kapuból és oda osontam a teraszhoz.
#904   2021. 01. 01. péntek 11:30
X Törölt felhasználó (4465992)
Az nem hozzaszolas volt, csak beirtam azt amit nekem irt a claus. smile
(Ez egy válasz plasticman64 üzenetére (2020. 12. 28. hétfő 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 28. hétfő 18:22
Szerintem nem Palesznek akartad címezni a hozzászólásodat.
#903   2021. 01. 01. péntek 11:24
X Törölt felhasználó (4465992)
Szia, neked azt irtam hogy mit irt nekem. smile
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2020. 12. 28. hétfő 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 28. hétfő 23:14
Ha nekem akartad címezni, nem sikerült megmagyarázni miért kell így írni de mindegy is. smile Azt hogy ő mit élt meg pont leszarom mert nem szeretnék olyanokat csinálni mint ő. smile
 
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: THE SEX GURU THE SEX GURU
Nyitás ideje: 2004. 10. 13. szerda
Üzenetek: 922db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök
 

Hírek

2024. 05. 26. vasárnap 17:31
Örök kérdés, seggből szájba mehet? A barátnőd talán kiakadna rajta, de egy egyéjszakásba simán belefér. Jól meg kell baszni a csajt, kihasználni minden lyukat rajta, és menni egyikből a másikba, hogy a végén egy se maradjon bejáratlanul. És ezek még élvezni is fogják ahogyan az előbb még... Tovább
2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds 13 Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!