/ 1 oldal
Hozzászólások
A válasz egyszerű és megmosolyogtató… évek óta nem voltunk közösen szaunában. Nagyszülői segítséggel hétvégén aztán hirtelen lett egy kis szabadságunk… moziba nem volt kedvünk menni, színházjegyet nem kaptunk. Swinger klubokban nem volt igazán jó tapasztalatunk. Így szauna lett a befutó. Esztergom jó ötletnek tűnt- de nem lett az.
Segíts nekem/ nekünk, hol vannak itt a fővárosban vagy annak közelében ilyen minőségi helyek. Eddig szinte mindenütt ebbe a showbusinessbe botlottunk csak bele- mondjuk olyan 4-5 ev még nem ezekkel kellett szembesülnünk.
Keressünk egyszer egy közös jó szaunát… s talán többet is találunk mint egyszerű szauna élményt.
Sajnos nem volt, ilyen “klasszikus” igényt kielégítő szolgáltatás.
Csendes, maximum lágy “semleges” zene. Forróság de nem a folyamatos felöntések eredménye miatt, hanem mert felmelegszik a szauna. Csak természetes aromák semmi szintetikus. Jól temperált meleg - nem forróságra vágyom- pihenők. Jéghideg merülő medence. Jól működő zuhanyzó. Jellemzően csend, pihenési és feltöltődési lehetőség. S persze naturista. Legyen tér beszélgetni egyszerűen csak együtt lenni.
szombaton estén vigyázzanak a három gyerekre. Mert ki volt fizetve, s mert bíztam benne, hogy ilyen rossz szauna élményt nem lehet megismételni másik mesterrel - tévedtem, lehet. Ugyan el kell ismerni a harmadik felöntés volt a legjobb, egy középkorú férfi - szerintem egy helyi dolgozó- csinált egy kis showt zárás előtt, s grátisz hívott meg minket, az legalább jobb volt mint elődei. Persze annál a kettőnél nem volt nagy teljesítmény többet letenni az asztalra.
Szombaton este Esztergomba voltunk . Bármennyire is “elfogadó” vagyok, ki kell jelentenem - nagyon rossz volt.
Már az érkezéskor feltűnt, hogy az éppen akkor befejeződő szeánszról feltűnően rákvörösen jönnek ki vendégek, meztelenül vagy lepedőkben.
A szaunákon és gőzön kívül a pihenőkben és folyosón hideg volt. S valószínűleg ezt szerették volna ellensúlyozni azzal, hogy a merülő medence vize, ellenben kellemesen langyos - de, erről majd később.
Előbb térjünk vissza a szeánszokra… melyek nagyüzemben mentek egyszerre négy helyen ( három szauna és egy gőz). Mi “csak” a szaunákban voltunk. Három felöntésen…
Azt már kezdjük megszokni - persze szerintem nem kellene, de úgy tűnik ha szaunába akarsz járni, akkor el kell viselned-, hogy minősíthetetlen zenei aláfestést szolgáltattak. De a zenei ízlésről nem érdemes vitázni - hisz többen dúdolták a 20-25 éves TNT, KFT és EDDA számokat. De mivel olyan hangos volt a zene, vagy úgy is fogalmazhatok, hogy a közepes méretű JBL olyan hangosan ordított, nem kellett/ lehetett hallgatnom a szauna társak énekét.
Már a szeánsz elején rájöttem miért láttam rákvörös embereket.
Egy szeánsz kétszer 6-7 perces volt. E rövid idő alatt kb 5-6 ibrik - illóolajjal kevert - vizet zúdítottak a forró kövekre. Az “illóolajok”- csak nevükben voltak azok- teljesen szintetikus pacsulis ( hol van a természetben almás rétes, fahéjas keksz, téli állom és hasonló fantázia nevű olaj ) vizet locsoltak szét. Egyszerűen nem volt időnk izzadni, hisz a forró szintetikus párát folyamatosan legyezte a műkedvelő “szauna mester” az arcunkba. A forró gőzzel keveredett szintetikus rémálom úgy marta a szemem, hogy hazafele meg kellett állni öblögetni.
A szünetben egy lelkes segítő, nagy álló ventillátor segítségével, illetve egy legyezővel hűtött le minket. 2 perce még égettett a forró gőz, most meg szabályosan fáztam. Egy TNT slágert kellett végig fagyoskodni, s közben frissítőt szolgáltak fel, kiwi, citrom, narancs ízekben / később láttam, a legolcsóbb gyümölcsöt soha sem látott literes szörpből keverve/ Aztán megint kezdődött a spanyol inkvizíció... “Szerencsére” ez sem tartott tovább mint két retró sláger, de így is rákvörösen kerestem felüdülést a zuhany alatt. Illetve kerestem volna, de zuhanyokból is langyos víz folyt hasonlóan a 31 fokos merülő medencéhez, mely hőfokot ki is írták, ugyan csak egy alacsonyabb hőfokot egyszerűen egy filccel áthúzva.
Ezeket a megpróbáltatásokat nem lehetett kipihenni, mert a látogatásunk idején a fürdőben éjjeli fürdés is volt. És a vendegek szórakozását nem csak a csúszdák és a meleg medence szolgálta, hanem egy DJ élőben szolgáltatott zenéi is. A szeánszon hallott zeneket hallottam, újra “discósítva”. De hála a fürdőcsarnok akusztikájának és a két darab méteres hangfalnak nem csak mi szaunázók, hanem még a Dunán szemben lévő Párkányban is.
S ha kérded miért nem hagytam ott azonnal - mert nagyon vártuk ezt az estét . 60 km autóztam érte, nehéz volt leszervezni, hogy szombaton estén vigyázzanak a
WhatsAppon írtam neki , kb 2’ belül válaszolt . Leveleztünk, kedves volt csak nekem a vasárnapi időpont nem volt jó. De előbb utobb lesz máskor is. A RL -n úgy láttam mindig hó elején 10 és 14 között hirdett.
Már én is kerestem, egy hónapban csak pár napot van - általában hétvégen - 100€ egy óra de azért mindent kapsz smile azt ígérte.
Tudom, hogy szinte “reménytelen”. De kiírom ide a falra , hogy jó karban lévő 50 es pasi szívesen csatlakozna párokhoz ma ( szombat ) este. Masszírozni is tudok wink Tanultam… szükség esetén helyem is van, de Nógrádban bárhova megyek.
Még a pandémia előtt, egy vidéki szállodában ( fővárosi vagyok) voltam egy céges képzésen. Unalmas volt ... Valamikor délután 4 kor élesítettem a Tinder accountomat . A keresési adatokat kb 10km körre állítottam. Az a tapasztalatom , hogy ha ennél távolabbi hölgyet mutat a program akkor már biztos, hogy “like”t engem a hölgy . Kb. 15 perc múlva, egy 30 km-re lévő nagyvárosban elő negyvenes nőt “kínált”fel a Tinder. Jobbra húztam, ahogy vártam egymásra találtunk smile

Kb. , illetve igy utólag is visszaolvasva 10 mondatot váltottunk egymással . Kerek, értelmes teljes mondtadok voltak, őszinték és konkrétak. Kalandot kerestünk... mindketten.

A 10. mondtatban jött egy telefonszám és, hogy este 9 kor legyek a város főterén, majd onnan hivjam fel.

Ott voltam ... kb negyedóraval hamarabb, nézegettem a még nyitva tartó kávézókat és bárokat, vajon hova menjünk, esetleg hol fog várni. 9 kor felhivtam - egy a főtérről nyiló utca házszámát és kapukódját mondta be, illetve hogy hova is menjek ... kicsit mint egy “profi lány “. Mondtam is én most nem szolgáltatást akarok igénybe venni . Kalandot keresek , csak nevetett.
Az ajtó már nyitva volt ... amikor beléptem ott áll egy sárga egyrészes ruhában . Amikor megőleltem és megpusziltam ( ekkor meg csak puszi) éreztem - nincs rajta bugyi.

Mosoly , egy pohár gyümölcslé, ujabb mosoly aztán leültünk a kanapéra beszélgetni , kb 10 percig minden féle “érdekes” témákról... kb 7 perc múlva már láttam, hogy tényleg nincs rajta bugyi. wink
Az első szex a nappaliban egy vastag szőnyegen a lobogó tábortűz képernyővédőre állított tv előtt. A második a konyhaasztalon, míg a harmadik a zuhanyzóban történt. Kb éjjeljel egykor , még durván kinyaltam azon a kanapén ahova kb. 4 órával azelőtt először leültünk. Búcsúzóul már megcsókoltam. Amint mentem le a lifttel - lábam úgy remegett, hogy nem akartam gyalog menni- jöttem rá , hogy nem is tudom a nevét.
Szerencsére a kaputelefonra ki volt irva a teljes neve, elég ritka név volt... még a kocsiban rákerestem a közösségi oldalon . Aznap volt 48 éves ... wink Nem találkoztunk és nem is beszéltünk azóta ...
Pihentünk… a Vendég férfi alsó padon, míg mi a felsőn pihentünk meg. A férfi nem sokáig pihent . Óvatosan feleségem combjára tette a kezét és lassan csúszott be a törölköző alá. A padok magasak aki lent ül éppen a fenti ölének magasságában van a feje illetve a nyelve… ezt azért is írom mert pont a nyelve magasságában volt párom forró lüktető puncija. Nem sokat gondolkodott a férfi bele a közepébe… nyelvével oly ügyesen játszott , hogy már szinte fájt ahogy párom szorítja kezem miközben élvezi a nyelvnek játékát. A férfi hálás volt, elmúlt fél órában kétszer szopta le egy gyönyörű szőke nő kinek a sors minden női szépséget megadott formás kerek fenék, hatalmas asszonyos mellek kedves arc, hosszú szőke haj és forró mindent befogadó punci. Nyelve mellett már két-három úját is használta. A nőt talán nem olyan gyorsan jutatta el a csúcsra, mint ahogy azt ő tette azt néhány perce, de percekkel később mint az íj feszült meg minden izma páromnak jelezve, hogy éppen most éli át a gyönyört.
Még vissza mentünk a szaunába . a harmadik férfi ott ült és vágyakozón nézett. Én jeleztem neki, hogy sajnálhatja, hogy nem volt bátrabb. A feleségem és a férfi nem értette miért mondom ezt – ekkor mondtam el nekik, hogy a férfi egy pillanatra tanúja volt játékunknak. Mindenki mosolygott s amikor már mentünk, párom egész közel hajolt a fiatal fiúhoz , mellei megérintették a fiú arcát és fejére egy csókot nyomott majd kilépett a szaunából.
Az öltözőben újra együtt öltöztünk és mert a férfi párja újra kint várta a kapuban külön mentünk haza
Férfi rám nézett kérdezne valamit , talán valamit a városról vagy valami hasonlót de megelőzöm…Nem mész te is zuhanyozni , valóba olyan meleg van most! Megértette nem kérdett semmit ment…

Fél perccel később én is kiléptem és a szaunából és megálltam a zuhanyzó ajtajánál ami egy lépésre van a szauna üveg ajtajától. Szívem a torkomban érzéssel nyitottam ki az ajtót, megálltam és néztem. Két zuhany alatt két meztelen ember állt egymással szemben. Csókolóztak, a férfi a nő gyönyörű melleit szorította egyik kezével, másikkal a fenekét markolta. míg a nő biztos és határozott mozdulatokkal masszírozta a férfi farkát, amely láthatóan keményedett és szép termetesre nőtt.. Kinézett rám én csak bólintottam, hogy figyelek és őrt állok az ajtóban. Abbahagyta a csókot és lassan leguggolt a férfi elé, ekkorra már éppen merev volt a férfiassága mér éppen nem is kellett a „talpra állítással” foglalkozni. Mohon tűnt el a szájában feleségemnek a férfi vastag, de szép farka. A férfi ekkor nyitotta ki a szemét és nézett az enyémbe , hálás volt de láttam nem érti mi történik vele mért vele történik. …kb két percig tartott az egész…a zuhany jótékonyan mindet elmosott, ami ennek a gyors játékra emlékeztetett volna. Megvártam míg vissza megy mindenki a szaunába és én is lezuhanyoztam.
Szoktad használni a jégkamrát ? – kérdeztem a férfit aki még mindig nem mindent értet abból ami vele történik. Tudja, hogy van, de még soha nem próbálta. - gyere a következő kör után megmutatjuk, majd hátradőltem a szauna forró falához.
Negyedóra múlva együtt szépen illedelmesen törülközőben derekunkon mentünk el a fürdő másik végében lévő jégkamrába. Mínusz 10 C fokos kétszemélyes kabin, kis előtérrel. Hárman léptünk be. Jéghideg volt … Testünk felhevülve és már látható volt, hogy mindkét férfit nagyon felizgata a kaland… Párom azonnal ledobta magáról a törölközőt és ott állt újra meztelen. Megcsókolt és kioldotta az én törölközőmet majd finoman kézbe vette a farkam… aztán a vendéghez fordult. Most őt csókolta és az ő farkát pedig másik kezébe vette. Letérdelt, rá a törölközőjére a farkaink szájában értek össze… semmi férfi szerelem,semmi egymás iránt érzett vonzalom nem tartotta őket össze, hanem a nő forró ajka volt mely összetapasztotta. Mohon és vadul csókolta, szopta , nyalta, szívta és kényeztette őket. A vendég férfi becsukta a szemét úgy élvezet. Én csak néztem milyen finoman tud párom kényeztetni minket. Mindig is imádtam ha mást is szop, és én ennek része lehetek. Mondjuk jó is volt, hogy nyitva volt a szemem , mert láthattam amikor belép az ajtón a egy férfi. Csak én láttam a „többiek” nem. A férfi mindent értett mosolygott majd szép lassan kilépett a helyiségből… sajnos már nem fért el, pedig ő sem maradt volna ki…
Kezdett hideg lenni. Menjünk ki a fűtött márvány padokhoz ott pihenjünk egy kicsit! mondtam és indultunk is . A harmadik férfi még kint ült a padon és várt. Egymásra mosolyogtunk de nem szóltunk semmit egymáshoz.
Ő el , mi meg a padokra ültünk. Pihentünk… a Vendég
Azt hiszem szeretem a szaunát. Forró levegő és tiszta letisztult világ, s ha jól csinálod, akkor meztelen valóságodban is el tudsz nyúlni benne… meg az is van, hogy nincs titkolni valód, nem is lehet amint ott ülsz meztelen testel e törülköződön.
Az egyik fővárosi fürdőnek van egy jó szauna világa. Több mindenért jó, de talán mi azt szeretjük benne, hogy nem ez a leghíresebb része a patinás fürdőnek, így kevesen veszik igénybe a naturista részét. Hétköznap esténként már szinte senki sincs, békésen lehet élvezni a forróságot.
Azon a napon semmi sem volt a levegőben csak csend és nyugalom vett körbe minket, párom az alsó padon feküdt törülközőjén. Meztelen fehér teste azért nem olvadt bele a fehér lepedőbe mert már a forróságtól izzott bőre, hosszú szőke haja összefogva kontyban. Én a felső padon üldögéltem, amikor belépett a szaunába a férfi… Láthatóan azonnal zavarba jött attól, hogy nincs hova ülnie, de talán attól is, hogy azonnal egy gyönyörű asszonyt láthatott minden rejtegetés, minden takarás nélkül. Hosszú csendes percek következtek, párom nem vette észre, hogy nézik vagy nem akarta észre venni… megérintettem vállat erre nézett és ült fel. Ekkor szemérmesen magára húzta a lepedőt.
A férfi leült pár perc múlva kiderült, hogy külföldi… itt él, párja is van, de ő nem szívesen jár ide. Ő rendszeres vendég, de még soha sem láttuk egymást. Ha így lenne megjegyezte volna. Jó társalgás volt – mindig jó gyakorolni a nyelvet , és ő nem is nagyon bírta a magyart így maradt az angol. Izzott a levegő… nem csak a szauna miatt. Mind hárman éreztük ezt, viccelődtünk és nem is fogtuk már olyan görcsösen a törülközött. Párom is fesztelen vidámsággal ült a padon, s ha kiment zuhanyozni akkor hosszú szőke haját kibontotta és megborzolta ajtóban kifelé menet, fény szépen átsütött rajta érzéki izgalmas látványt nyújtva. Nem is maradt el a hatás, az utoljára érkező férfin egyértelmű jelei voltak, hogy élvezi a látványt.
Már zártak, indultunk haza , szinte nem is beszéltük meg párommal de egymásra nézésből tudtuk – vigyük haza  ! A férfi öltözőben meghívtam – gyere velünk igyál meg nálunk egy kávét nem lakunk messze. S ha ilyen későn nem iszol már, akkor az sem baj csak lesz valami amivel meg tudunk kínálni és biztos elfogadsz… Nem mehetek párom kint vár már a kapuban, és az sem lenne baj ha külön mennénk ki,de mához egy hétre újra itt leszek. Szemén látszott mindent ért.
Kicsit hamarabb jöttünk mint szoktunk , izgultunk. Nem mintha nem lenne gyakorlatunk a hármas játékban. Egyszerűen csak izgalmas volt, hogy vajon eljön-e és vajon jól láttam a szemében, érti-e miért hívtam el „kávézni”.
amikor a férfi belépett a szaunába köszönésképpen biccentett, mint régi barátoknak szokott az ember. Egy-két szó… hogy vagy milyen volt a napod fáradt vagy-e és hogy csak így egyedül mint mindig ? kb 5 perce volt bent, amikor párom felállt, haját újra kibontotta – hosszú szőke haja most melleire hullott - melegem van elmegyek zuhanyozni. Ketten maradtunk. csendben, a Férfi rám n
Február 2-3-4 három napot töltök Tapolcán a Hotel Pelionban . Szívesen ismerkednek szinten ott pihenő párokkal.
Február 2-3-4 három napot töltök Tapolcán a Hotel Pelionban . Szívesen ismerkednek szinten ott pihenő párokkal.
Február 2-3-4 három napot töltök Tapolcán a Hotel Pelionban . Szívesen ismerkednek szinten ott pihenő párokkal.
Február 2-3-4 három napot töltök Tapolcán a Hotel Pelionban . Szívesen ismerkednek szinten ott pihenő párokkal.
Február 2-3-4 három napot töltök Tapolcán a Hotel Pelionban . Szívesen ismerkednek szinten ott pihenő párokkal.
Február 2-3-4 három napot töltök Tapolcán a Hotel Pelionban . Szívesen ismerkednek szinten ott pihenő párokkal.
Semmi baj ... de egyszer szívesen csatlakoznék hozzátok . Azt hiszem megérne egy miskolci kirándulást.
Sajnos nem Miskolc - mert akkor közel lennék hozzátok. Nagy érdeklődéssel követem a ti szexuális életeteket , de sajnos nem tudok része lenni - hacsak nem jöttök Ti Tapolcára.
Igen ott.
Február 2-3-4 három napot töltök Tapolcán a Hotel Pelionban . Szívesen ismerkednek szinten ott pihenő párokkal.
Február 2-3-4 három napot töltök Tapolcán a Hotel Pelionban . Szívesen ismerkednek szinten ott pihenő párokkal.
Február 2-3-4 három napot töltök Tapolcán a Hotel Pelionban . Szívesen ismerkednek szinten ott pihenő párokkal.
Sziasztok! Jövő héten ( kedd, szerda és csütörtök éjjel ) keresek hölgyet vagy mindenre nyitott wink párt Varsóban.
Velünk is valami ilyen esett. Egyik budakörnyéki klubban térdeltem a tükrös szobában, párom a közönség felé “pucsitva” szopott. Egy 50 es ferfi - hat éve volt akkor én 43, parom pedig 34 eves- férfi nézett minket láthatóan vágyakozva wink . Intettek neki , hogy szívesen látjuk , de motyogott valamit és kiment a szobából. Nem értettem miért tette, de úgy voltam vele talán nincs elég bátorsága. Kb 2 perc múlva ragyogó arcal ( és merev farokkal) tért vissza : - elengedett a feleségem ! -mondta. Fergetegeset szexelt a parommal , aki eközben végig engem szopott és tulajdonkeppen nem is látta, csak ha felnézett a tükörben. Késöbb a társalgóban láttuk ujra a parjával - akinek bemutatott minket - róluk beszéltem szavakkal. ( még aznap este a feleségét én is megismertem wink )
Csak “jelzem” ez a sztori az én történetem...és, hogy egy nagyon kedves ismerősöm weblapjara írtam. De sem én es gondolom ő sem tamogatja az itt megjelenést. Szedjétek le! Kerlek!
Alkalmi de nem "kezdö" párként ma estére keresünk párt, párcserés szexre , mindenki örömére. Zugloban van hol de úgy tűnik nincs kivel ....Nem kívánunk sokat , csak annyit , hogy este érezzük jol magunk és egymást. . Nem csetpartnereket hanem szexpartnereket keresünk. Nincsen sok tabunk...mindent lehet ami mindenkinek jólesik, ovszer használatát elvárjuk. A biszexualitas -mindkét részről - nem feltétel , de nem is kizáró tényező , szívesen játszuk azt is smile parbanjatszun69 gmail címre irjatok
Alkalmi de nem "kezdö" párként ma estére keresünk párt, párcserés szexre , mindenki örömére. Zugloban van hol de úgy tűnik nincs kivel ....Nem kívánunk sokat , csak annyit , hogy este érezzük jol magunk és egymást. . Nem csetpartnereket hanem szexpartnereket keresünk. Nincsen sok tabunk...mindent lehet ami mindenkinek jólesik, ovszer használatát elvárjuk. A biszexualitas -mindkét részről - nem feltétel , de nem is kizáró tényező , szívesen játszuk azt is smile parbanjatszun69 gmail címre irjatok
Alkalmi de nem "kezdö" párként ma estére keresünk párt, párcserés szexre , mindenki örömére. Zugloban van hol de úgy tűnik nincs kivel ....Nem kívánunk sokat , csak annyit , hogy este érezzük jol magunk és egymást. . Nem csetpartnereket hanem szexpartnereket keresünk. Nincsen sok tabunk...mindent lehet ami mindenkinek jólesik, ovszer használatát elvárjuk. A biszexualitas -mindkét részről - nem feltétel , de nem is kizáró tényező , szívesen játszuk azt is smile parbanjatszun69 gmail címre irjatok
Alkalmi de nem "kezdö" párként ma estére keresünk párt, párcserés szexre , mindenki örömére. Zugloban van hol de úgy tűnik nincs kivel ....Nem kívánunk sokat , csak annyit , hogy este érezzük jol magunk és egymást. . Nem csetpartnereket hanem szexpartnereket keresünk. Nincsen sok tabunk...mindent lehet ami mindenkinek jólesik, ovszer használatát elvárjuk. A biszexualitas -mindkét részről - nem feltétel , de nem is kizáró tényező , szívesen játszuk azt is smile parbanjatszun69 gmail címre irjatok
Szarvas legszebb ( egyetlen) wellneshoteljében leszek péntekig. Szívesen csatlakoznék hármas kalandot kereső párhoz.
Szarvas legszebb ( egyetlen) wellneshoteljében leszek péntekig. Szívesen csatlakoznék hármas kalandot kereső párhoz.
Szarvas legszebb ( egyetlen) wellneshoteljében leszek péntekig. Szívesen csatlakoznék hármas kalandot kereső párhoz.
A Lukácsban a wellnes részlegben van nudista rész is... ( teljesen rendben van)
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 37 hozzászólás, Listázva: 1-37

BpOtto70

Regisztrálás ideje: 2015. május 03.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!