/ 1 oldal
Hozzászólások
Remélem nem bánjátok hogy ilyen hosszúra sikerült.... wink
Egy rosszul indult hétfő.
6. rész

minden. De nincs időm gondolkodni mert ahogy megtalálják a közös ritmust, nem bírom visszafogni magam. Kéjesen nyögdécselek, sóhajtozok.
Ők sem bírják tovább. - Mostantól élezhetsz – hallom a regekdt vágytól izzó hangot Ahogy eljut a szavak értelme az agyamig átadom magam a mindent betöltő érzésnek. Nem bírom
visszafogni magam. Elélvezek. Hihetetlen nagyon élvezek. Szétrobban a testem. Minden tiszta fehér láva. Még mindig mozognak bennem. Ahogy megérezték hogy elélveztem visszafogják magukat kicsit, de csak azért hogy pár másodperc után újra eljuttassanak a csúcsra. De most már velük együtt.
Még egy utolsó lökés és rázuhanok az alattam fekvőre és rám zuhannak. Lihegünk.
Nem tudom meddig fekszünk így egymáson…. Én valahol máshol vagyok. Nincs egy épp gondolatom sem. Próbálom összeszedni magam, és megmozdulni de nem megy.
Aztán szépen lassan kicsússzannak belőle. Aki rajtam feküdt feláll. Érzem, hogy egy nedves törlőkenővel rendbe rak, majd segít felállni. Magához húz és megcsókol.
- Annyit álmodtam erről…. de nem gondoltam hogy ilyen megsemmisítő élvezet lesz.
A biztonsági őr is felkel, Ő is magához húz, megcsókol, majd játékosan rácsap a fenekemre. Elvigyorodom. Zavarban vagyok. Elkezdünk felöltözni. Mikor mindenki rendbe szedte magát megállnak, rám néznek
- Remélem már rendben leszel – mondja az informatikus. bólintok. - Ha ismételni akarsz, bármikor a rendelkezésedre állunk. – összemosolyognak, rám kacsintanak.
Én szégyenlősen bólintok és kilépek az ajtón.
Hitetlenkedve megyek vissza az irodámba, leülök a székemre és nem hiszem el hogy ez velem történt…..
Egy rosszul indult hétfő.
5. rész

Megnyálazom. Teljesen bekapom. Ahogy húzódik kifele a számból úgy a nyelvem köröz a makkján. Aztán megszívom és kihúzom. Visszatérek az Ő farkára, és lassú tempóban szopom. A kezem fáradhatatlanul dolgozik a biztonsági őr farkán.
Oldalt lép, maga mellé engedi és rám szól hogy - Most felváltva szopjál minket. Mind a kettőnket ugyanúgy. Nem ellenkezem. Imások szopni…. és hogy most két meredező fasz van előttem amit kényeztethetek
egyszerűen felülmúlhatatlan érzés.
Rendesen megdolgozom Őket. Amikor már mind a ketten közel vannak az élvezéshez, az informatikus belemarkol a hajamba és felhúz. Magához von, és elkezd csókolni. A keze felfedező útra indul a testemen. Egyszercsak érzem, hogy valaki hozzám simul hátulról. Átfogja a mellemet és játszik a bimbóimmal. Ez a több fronton indított támadás teljesen eleszi az eszemet. Bármit megtehetnek velem.
Felfektetnek az asztalra. Az egyik a lábam közé fúrja magát, és egy határozott mozdulattal tövig nyomul belém. A másik a számat követeli magának. Mind a ketten simogatnak ott ahol érnek. A melleimet a csiklómat a testem minden porcikáját.
- Szereted ha így kényeztetnek? - Szereted ha keményen megadják amit csak akarsz?
Mivel tele van a szám, nem tudok válaszolni, de remeg a testem. A testem válaszol helyettem. Az agyam úgy is ki van ikttatva, úgyhogy elég ha a testem beszél.
Aztán cserélnek. Akit eddig szoptam most lassan belémhatol, a másik megfogja a torkomat hátra húzza a fejemet, és addig nyomja a számba a farkát míg a torkomtól nem fér beljebb. Teljesen átadom magam az érzésnek.
- Mit szólsz hozzá ha egyszerre dugunk meg? Én a puncidat, Ő meg a seggedet?
Iszonyúan elkezdek remegni. Nem tudok mit kezdeni ennyi érzéssel, ennyi élvezettel. Aki eddig dugott kihúzódik belőlem, letérdel, felteszi a lábaimat a vállára, és belémnyal. Egészen a fenekemtől a csiklómig mozgatja a nyelvét. Amikor már annyira remegek hogy tudják nem fogom sokáig bírni, egyszerre megszüntetik az érzékeim ellen indított támadást. Azt se tudom hogy mi történik, csak a hiányukat érzem. Kinyitom a szeme.
- Csak akkor élvezhetsz el ha megengedjük. Addig nem. Értetted?
Bolintok. Felhúznak az asztalról. Az egyik lefekszik a padlóra. Megfogja a lábam és az arcára ültet. Először kényelmetlenül érzem magam ebben a helyzetben. De nincs időm feldolgozni rendesen az érzést mert a nyelve máris táncot jár a csiklómon, miközben a keze a fenekemet izgatja. A másik odaáll és a számba adja magát. Én próbálok összpontosítani hogy érezzek is és éreztessek is, de teljesen szétesem. Könyörögve nyüszítek hogy had élvezzek el.
Kihúzódik a számból. A másik elengedi a csípőmet és lefelé tol. Lovagló ülésben ráülök és ráengedem magam. Kitölt mindenhol. Megfogja a mellemet, kicsit gyömöszöli, majd a mellbimbóimnál fogva lehúz magához. Megcsókol. A másik közben mögém térdel. Lassan elkezdi simogatni a farkával a fenekemet. Ahogy magával ragad az érzés elkezdek hintázni. Ezzel próbára teszem azt is aki már bennem van.
Egy rosszul indult hétfő.
4. rész

elé megyek. Hallom ahogy mond valamit a biztonsági őrnek, de nem értem hogy mit. De nem is érdekel. Már csak érezni akarok.
Kicsúszik belőlem, leveszi a felsőmet, a szoknyámat. Ott állok egy szál csipke bugyiban és melltartóbam. Meg magassarkúban. Szemem az ágaskodó farkára tapad.
- Szeretnéd a szádba venni? - I-Igen – nyögöm
Odaáll elém, megcsókol, és lassan a vállamnál fogva lenyom. Előtte guggolok. Velem szemben ágaskodik, rángatózik. Felnézek rá, soha nem látott vágy sugárzik a szeméből. Megmarkolja a farkát, és az ajkamhoz érinti.
Előbújik belőlem a kisördög… Emlékeznek még? Nem mozdulhatok meg csak ha Ő mondja. Kacér mosolyra húzódik a szám, kinyújtom a nyelvemet és azzal várom a következő érintést. Lassan végignyalom a farkát amennyire csak tudom. Szaggatottam lélegzik.
- Mozoghat a kezem? – kérdezem - Most igen.
Huncutul csillog a szemem és miközben felfelé a szemébe nézek, látom mennyire vágyik rá hogy megfogjam a farkát és úgy istenigazából leszopjam. De hát engem sem kell félteni. A számhoz emelem a kezemet. Elkezdem szopni az ujjamat. Mikor már elég nyálas, elindul a farka felé, de mielőtt még hozzáérhetne, irányt vált. Magamhoz nyúlok. Látom hogy mégjobban felizgatja a látvány. A szám sem tétlenkedik sokáig. A nyelvem játékba kezd a makkján. Nyalogatom körbe körbe. Aztán beengedem. De csak egy kicsit. Éppen hogy a makkja eltűnik az ajkaim között.Egy darabig hagyja hogy én irányírsak. Aztán belemarkol a hajamba és magára húz. Érzem hogy a farka a torkomnak nyomódik. Aztán lassan hátra húzza a fejem, hogy újra magamba fogadhassa. Látom hogy a bal oldalamon megjelenik még egy farok. A biztonsági őr sem bírt magával. Odaállt mellénk és felfalt a szemével. Nézte hogyan izgatom magamat.
- Szeretnéd ha mind a ketten megdugnánk? Hm?? Tetszene? - Ahhh…. i-igen. Akarom!
Minden gátlásomat levetköztem, és most már csak az élvezet érdekel. Sosem feküdtem le két pasival. Mindig is motoszkált a fejemben, de nem volt sose bátorságom hangot adni ennek a vágyamnak. De ha már így alakultak a dolgok…… nem tiltakozom.
- Fogd meg a fakamat! Azt akarom hogy úgy szopj hogy közben fogod a farkamat.
Megmozdul a kezem. Átfogom a kemény farkát, és megszorítom. A másik kezem még mindig a csiklómon táncol, elmerül a forró testemben. Kinyitom a szemem. Látom hogy mind a ketten izzanak a vágytól.
- Vedd ki a kezedet magadból. Most nem izgathatod magad. - Ahhh… - Fog meg az Ő farkát is. Azt akarom hogy nyálazd meg az Ő farkát is és utána szopj tovább
engem!
Úgy teszek ahogy mond. Bár kacérkodom a gondolattal hogy mit csinálna ha nem engedelmeskednék, de a vágy hogy két farkat izgathassak egyszerre felülír mindent.
Egy rosszul indult hétfő.
3. rész

De megint megérinti a csiklómat és ahogy elkezd körözni rajta, elszáll minden értelmes gondolatom. Érzem ahogy lüktetek. Ő is érzi. Végigsimítja a puncimat a csiklótól lefelé, és határozottam belém tolja az ujját megint. Kihúzza, és a nedveimet szétkeni az ánuszomon is. Megint megnedvesíti az ujját, és megismétli. A falhoz dölve, próbálom kiszabadítani a kezemet hogy meg tudjak támaszkodni. Ha nem teszem, összeesem. Érzi rajtam, de azért odahajol a fülemhez és érdes hangon belesúgja hogy
- Elengedem a kezedet, megtámaszkodhatsz a falon, de nem vehete el onnan, csak akkor ha megengedem.
Nyögve bólintok, mert nem bízom a hangomban. Kiszabadulnak a kezeim, megtámaszkodom a falon, és a csípőmet hátra tolva próbálom minél méllyebbre húzni magamba a kezét…
Hallom megint hogy mosolyog. Imádom amikor mosolyog. Tudja hogy türelmetlen vagyok, és ez Őt is még jobban beindítja.
A lábával még szélesebb terpeszbe kényszerít, és érzem ahogy a farkával simogatja a fenekemet és a puncimat. A keze benyúl a felsőm alá és megmarkolja az egyik mellemet. A mellbimbóim már szinte kiszakítják a csipkés melltartómat. Felváltva markolja a mellemet, és simogatja a bimbókat a tenyerével. Ez a váltakozó vadság és gyengédség végleg eltörli a gátlásaimat. Mindenhol érezni akarom. Elveszem a kezemet a falról hogy megsimogathassam a farkát mely táncot jár a fenekemen és a puncimon. Hirtelen csattanást hallok, égető érzést érzek a fenekemen. A szemem óriásira tágul. Felfogom hogy rácsapott a fenekemre. Odahajol, beleharap a fülcimpámba.
- Mondtam hogy csak akkor veheted el a kezedet ha megengedem.
Ezt teljesen elfelejtettem. Fenyögök és azt suttogom hogy:
- Ezt nem teheted. Nem tilthatod meg hogy azt csináljak a kezeimmel amit akarok.
- Próbáld csak ki…. De ha nem fogadsz szót, nem engedem hogy elmenj.
Megsimogatja a csiklómat, belém tolja két ujját. Csöpögök. Kihúzza az ujját, megmutatja hogyan csillogok rajta
- Nem fogom engedni hogy elmenj, ha nem fogadsz szót. Megértetted?
Azzal vévigsimogatja az ajkaimat a nedves ujjaival. Miközben megnyalom az ajkamat bólintok. Teljesen elsötétül a szeme, beszívja a levegőt. Még egyszer megmártja bennem a kezét, majd a farkát kezdi el belém tolni. Hihetetlen hogy mennyire jó érzés, és mennyire kitölt. Lassan követeli a behódolást. Amikor teljesen fenyársalt, ott marad. Átkarol, magához von, és lassan a nem messze lévő asztal felé fordít. Rádönt, felhúzza a szoknyámat. Letépi rólam a bugyit, és lassan elkezd mozogni bennem. A keze folyamatosan simogatja a fenekemet. Gyömöszöli, gyúrja. Néha elkalandozik és izgatja az ánuszomat. Ez a lassú tempó teljesen megőrjít. Próbálom hátrafelé tolni magam hogy gyorsabb tempóra sarkaljam, de satuként szorítja a csípőmet, és Ő irányít.
Fél füllel hallom hogy nyílik az ajtó. Kicsit megrémülök hogy ki jöhetett be. Ahogy mozdulnék hogy felálljak és eltakarjam magam, megint csattan a fenekemen a keze.
Egy rosszul indult hétfő.
2. rész

Azt se tudom, hogy mi a francról beszél. Nem értem, hogy miért vagyunk ketten egy szobában, nem értem, hogy miért kellett kijönnöm, miért jött utánam és különben is…
- Bízol bennem????
Megszólalni nem tudok a döbbenettől, ezért csak bólintok. Elindul felém, megáll előttem, megsímogatja a hajamat. Egy tincset a fülem mögé simít. A keze tovább siklik a vállamra, felkaromra. Átfogja a csuklómat és a hátam mögé csavarja a kezemet, és magához szorít. Még mindig képtelen vagyok felfogni, hogy ez most mi. Csak nézek rá hatalmas szemekkel.
Szégyenlős mosolyra húzza a száját, és a fülembe suttogja:
- Olyan régen meg akartam már tenni ezt…..
Teljesen magához szorít és megcsókol. Még mindig csak állok ott nyitott szemmel, és még mindig nem értek semmit.
Először csak játszik. Nyelvével körbe simogatja az ajkamat. Akaratlanul is szétnyílik a szám, és kiszakad belőlem egy sóhaj.
Mindig is tetszett, de nem gondoltam, hogy egyszer ilyen közel fogom érezni magamhoz.
Mosolyogva beleharap az alsó ajkamba, és kicsit finoman meghúzza. Ettől, és váratlan helyzettől teljesen bepörgök. A szabad kezemmel beletúrok a tarkójánál a hajába, és magamhoz húzom.
Nem is tudom mennyi ideig csókolózunk így a tárgyaló közepén. Aztán egyszercsak bevillan hogy a munkahelyemen vagyunk egy tárgyalóban, ahova bármikor bárki benyithat. Elszakítom a számat, és próbálom ellökni magamtól, miközben zihálva mondom neki
- Ezt nem tehetjük meg. Bárki bejöhet. Nem akarok problémát magamnak.
Megfogja a másik kezemet is, megfordít és a falhoz nyom.
- Nem fog bejönni senki. Gondoskodtam róla, ne izgulj!
- De….
Mondanám tovább is, de a keze belemarkol a szoknyám alatt a puncimba. Elakad a szavam. Soha nem voltam az a vadságot kedvelő valaki, de érzem ez most nagyon beindít. Próbálkozom még egyszer megakadályozni a történéseket, mert az eszem azt súgja hogy nem tehetem meg. Nem itt és nem most.
- Ezt nem tehetjük! Nem helyes! Ahhhhh
Próbáltam, én tényleg próbáltam, de amikor felhoztam volna az érveimet éreztem hogy az ujja szétfeszíti a puncimat, és belémhatol. Iszonyú kéjes érzés volt. Annyira beindított az hogy nem kell irányítanom, nem kell kérnem, hanem akarnak engem, ENGEM akarnak, hogy olyan nedves voltam, mint még soha.
Érzem ahogy az ujja tövig hatol belém. Ott tartja, hogy minden percét kiélvezhessem. Elkezdi kihúzni belőlem, de nem akarom. Izmaimmal rászorítok, próbálom bent tartani. Nem akarom, hogy elengedjen. Eljut az agyamig, hogy mosolyog és azt mondja,
- Ne légy ilyen türelmetlen! Megkapsz mindent amit akarsz!
Kihúzza az ujját, és feltolja egészen a csiklómig. Köröz rajta egy kicsit amitől elgyengül a lábam, és kiszakad belőlem egy sóhaj. Igen ezt akarom, erre van most szükségem. De nem tudom teljesen legyőzni azt az érzést ami azt mondatja velem hogy ez nem helyes. Ahogy megszűnik egy pillanatra is az intenzív érzés, hallom a vállamon ülők hangját
- Megérdemled. Nem ezt akartad, nem erről álmodoztál?
- Nem teheted meg, nem vagy te olyan lány!
Sziasztok!
Ma munka helyett ezt sikerült kreálni.
A történet kitalált, bármilyen hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve.
Talán inkább a nőknek szóló pornográf történet.
Véleményeket szívesen várom smile

Egy rosszul indult hétfő.
1. rész

Hétfő reggel van. Általában tartom magam a hétfői mondáshoz miszerint: „Zavarj össze mindenkit és mosolyogj hétfőn reggel!”, de ma nem sikerül. Bármennyire is szeretném, ma nem megy. Hogy miért? Frusztrált vagyok. Hiányzik az érzés, hogy akarjanak. Hogy engem akarjanak…
Ülök az asztalomnál és hatalmába kerít az idegesség. Megmagyarázhatatlan okokból mindenkire ideges vagyok. Hozzám szólnak, és magam is meglepődöm ahogy felcsattanok. Belenézek a naptáramba és látom hogy ma jön az informatikus frissíteni a gépeket. Általában felvillanyoz a tudat, ha láthatom Őt, de ma ez sem tesz boldoggá. Tudom, hogy látni fogja rajtam, hogy nincs minden rendben és addig faggat míg el nem mondom neki az egészet. De nem akarom!!! Ez most az én problémám, és én akarom átrágni magam rajta.
Az irodai biztonsági őr is szívja a véremet egész délelőtt. Vele is jóban vagyunk, de azért nem annyira hogy a magánügyeimet megbeszéljem vele. Mindegy… valahogy túl kell élnem a mai napot.
Megérkezik az informatikus. Rámnéz, felvonja a szemöldökét és csak figyel. Közben csörög a telefonom. Meglátom ki hív és nem akarom felvenni. Igyekszem lenémítani a telefont, de nem vagyok elég gyors, már meghallotta a csörgést. Az én gépemnél kezdi a frissítést.
- Nugodtan menj ki telefonálni míg frissít a géped. Addig úgysem tudsz dolgozni.
- Jó. De addig inkább elvégzem a papír alapú munkát.
Tudja, hogy otthon nem felhőtlen az életem, és természetesen összerakja a képet…
Elindítja a programokat, felveszi a telefonját és kimegy az irodából. Kis idő után visszajön, leül mellém. Az asztal alatt megszorítja a kezemet. Ránézek és nem értem. Jóban vagyunk, de ez nem volt sokász köztünk.
Nyílik az ajtó, belép a biztonsági őr, és megszólít
- Ne haragudj. Ki tudnál jönni. Van itt egy ügyfél akinek nem tudok mit mondani. Kérlek segíts!
Elkezdek puffogni hogy miért nem tudják megoldani a dolgot, miért mindig engem kell ugrasztani, de azért kimegyek, hisz tudom, hogy Ő nem tehet semmiről. Kinyitja előttem az ajtót, és elindul a folyosó vége felé. A szemem sarkából látom, hogy még valaki kijött az irodánkból, de az idegtől nem látok, nem foglalkozom vele. A folyosó végén lévő kis tárgyalóba vezet. Belépek, nincs bent senki. Kérdőn visszafordulok, és már mondanám, hogy most akkor mi a fasz van… De mire kinyitnám a számat rámcsukja az ajtót. Nézem az ajtót és pislogok hogy ez most mi a franc.
Mire eljut az agyamig hogy bezártak egy tárgyalóba, és indulnék szitkozódva az ajtó felé, újra kinyílik az ajtó és belép az informatikus. Nézek rá értetlenül, hogy most mi van.
Terpeszben megáll az ajtóban, melle előtt összefonja a karját és megszólal
- Tudom, hogy most ideges vagy, de bízol bennem?
Sziasztok!
Én sem hittem hogy ilyen létezik... Mindig azt gondoltam hogy csak pisi...
De egyik este amikor a párommal szeretkeztünk velem is megtörtént. smile Annyira váratlanul ért hogy teljesen zavarban voltam.
15 éve vagyunk együtt és eddig még egyszer sem volt ilyen, de még csak egy ici picike sem....
Én feküdtem az ágyon, és a számmal kényeztettem Őt, magamat meg egy vibrátorral. Közben a mellemet markolászta paskolta. Éreztem hogy mindjárt vége van, és nem bírja tovább, ezért beleadtam apait anyait hogy minél jobb legyen. El is élvezett. smile De nem hagyta abba a mellem kényeztetését. Aztán hármat egymás után rácsapott... akkor már éreztem hogy nekem is mindjárt végem van. Az orgazmusm kezdetén éreztem hogy elkezdtem spriccelni, de nem bírtam abbahagyni a saját izgatásomat. Utána nagyon sokáig remegtem. Aztán persze szégyeltem is magam.... De szerencsére oktalanul. smile Persze nem méteres spricc volt, csak a lepedőn lévő folt árulkodott róla hogy tényleg megtörtént. Elmondása szerint izgató a tudat hogy ilyet is tudok, csak azt nem értette, értettük hogy akkor eddig miért nem volt.
Utána koncentráltam rá hogy megint sikerüljön, és ő is mindent megtett hogy legyen olyan orgazmusom, de nem ment. Aztán amikormár nem figyeltem rá megint megtörtént. Azóta sikerül párszor átélnünk.
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 8 hozzászólás, Listázva: 1-8

Ana Steel

Regisztrálás ideje: 2015. május 03.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!