/ 2 oldal
Hozzászólások
Lemaradt, hogy ingyenes!
DaVinci Resolve
Sziasztok!

Békésen van egy privát swinger buli.
Klub legközelebb Szegeden és Bp-en van.
Ritka értelmes a hozzászólásod, szívből gratulálok.

Régóta olvasgatom a fórumokat, nem csak ezen az oldalon, nagy szükség lenne ez ilyen meglátásokra.
Magvas gondolatok! Respect! worship
worship
Igen, jó hasonlat, Nekem is az eszembe jutott, már amikor írtam, akkor is...

Komolyra fordítva a szót, ki beszélt itt négyesről? crazya wave
Akkor ezt megválaszolom. Hetero pasik azért keresnek biszex hölgyeket, mert velük jobban lehet a későbbiekben esetlegesen tovább gabalyodni... De itt most idézhetném Tundem-mel közös ismerősünket, aki így fogalmazott:
"A jó csajok vonzzák a többi csajt... Azokkal lehet igazán csajozni..." Hát ennyire egyszerű ez, kérem.
Sziasztok!

Jövő szombatra keresnénk egy kedves, intelligens párt akiknek lenne kedve egy hármashoz ( 2ff 1 nő ) csatlakozni.
Érdeklődni privátban lehet. Üdv
Sziasztok!

Október 22-re, szombatra keresnénk egy kedves, intelligens párt akiknek lenne kedve, kölcsönös szimpátia esetén, egy kellemes estét eltölteni velünk 5ösben. ( Mi egy pár és plusz egy férfi vagyunk )
A társkeresőben láttok képeket a hölgyről... Üdv Privátban érdeklődjetek!
Sziasztok!

Október 22-re, szombatra keresnénk egy kedves, intelligens párt akiknek lenne kedve, kölcsönös szimpátia esetén, egy kellemes estét eltölteni velünk 5ösben. ( Mi egy pár és plusz egy férfi vagyunk )
A társkeresőben láttok képeket a hölgyről... Üdv Privátban érdeklődjetek!
vigyor2 eljen worship
Nagyon nagy duma! eljen worship
worship eljen
eljen worship
Úgy látom Csillag születik! Minden elismerésem.... Best!
eljen worship
worship eljen
Gratulálok, Te aztán jól megmondtad...
Példaértékű a kedvességed, nagyon szimpatikus!. Meg is jött hozzá a "kedvem"
Elvégre a szeretet ünnepe van...
ÁÁÁÁÁÁáááááá
eljen vigyor2
Júl.15-21-ig Berényben leszek. Ápolt, kedves, intelligens párokkal, hölgyekkel ismerkednék...
Üdv
Júl.15-21-ig Berényben leszek. Ápolt, kedves, intelligens párokkal, hölgyekkel ismerkednék...
Üdv
Nos, én csak kicsit fel akartam kavarni az álló vizet... Se buzdítani, se okítani nem volt célom...
Állást se foglaltam...
Az indiai orvosok szerint a vizelet egyáltalán nem olyan anyag, amit a szervezet fölöslegként vet ki magából. A vizeletet a vértisztítás melléktermékének tartják, illetve ultratisztított plazmának.

A tápanyagokban gazdag vér ugyanis a májon keresztül halad át, amely ott a mérgező anyagoktól megtisztul. A méregtelenített anyag ezután a vesékbe kerül, ahol további szűrésen megy át, és ott kiválasztódik belőle a víz, a só, a vitaminok, az ásványi anyagok, az enzimek, az antitestek, a húgysav és több más anyag, amelyre a szervezetnek abban a pillanatban nincs szüksége. A vesék feladata tehát a különféle anyagoknak az egyensúlyban tartása a vérben. A szervezet számára fontos anyagok csak akkor nem kerülnek vissza a vérbe, ha azok abban a pillanatban esetleg fölöslegesek lennének, vagy a szervezetnek nincs rá szüksége éppen abban a koncentrációban. Az ember szervezete folyamatosan teremti az antitesteket, a hormonokat, az enzimeket és más természetes vegyi anyagokat, amelyeknek a szervezetben igen fontos a szerepük és mivel abban a pillanatban a szervezetnek nincs rá szüksége, a vizeletbe kerülnek.

A vizeletterápiával már évezredek óta gyógyítják a betegeket, csak az elmúlt száz évben került feledésbe. Most újból a természetgyógyászok érdeklődésének a középpontjában van, és sok helyen forradalminak tartják ezt a kezelési módszert, bár nincs benne semmilyen újdonság. Érdekes megemlíteni, hogy egy görög orvos nemrégen felfedezte, hogy a vizeletnek rákellenes hatása is van. Megfigyelte, hogy a vizelet meggátolta a ráksejtek összekapcsolódását és anyagcseréjét. Vizelettel gyógyítanak Görögországban bőr-, tüdő-, emlő-, méhnyak- és májrákot.

Sokan teszik fel a kérdést, hogy hogyan lehet az, hogy egy olyan folyadék, amelyet a szervezet melléktermékként kivetett magából, mégis gyógyít különféle betegségeket. Ez a felfogás azonban teljesen téves. Tudományosan van bebizonyítva, hogy a vizelet 95 százalékban vizet tartalmaz, 2,5 százalékban különféle húgyanyagokat, és a maradék 2,5 százalékban ásványi anyagokat, sókat, hormonokat és enzimek keverékét. A mérgező anyagokat ugyanis még a máj távolította el, amikor a vér a májon keresztül áramlott át, de mérgek eltávoznak még a szervezetből a bőrön keresztül az izzadsággal, és a kilélegzéssel is.
A vizeletterápiát Indiában a mai napig is alkalmazzák a klinikákon. Mahatma Gandhiról jegyezték fel, hogy ő naponta ivott a saját vizeletéből és a jógik szerint, aki 12 éven át issza a saját vizeletét, az elfog jutni a bölcsesség legmagasabb fokára.

De valójában mi a vizelet? A szervezet által fölöslegesnek tartott, salakanyag lenne?

A vizeletet – mint ismeretes –, a vesék választják ki. Naponta a veséken körülbelül 2 ezer liter vér áramlik át és a körülbelül hatmillió hajszálér-gombolyag – glomerulus – a szakemberek számítása szerint naponta 120-180 liter vérsavót szűr meg. A szűret a vérrel már azonos összetételű anyagot tartalmaz. A vesék csatornái az elsődleges vizeletből kivonják a sókat és többi nagyon értékes fiziológiai anyagot, amely a szervezet számára még felhasználható. A megszűrt folyadékból naponta körülbelül 1-1,5 liternyi salakanyagot tartalmazó vizelet kerül a húgyhólyagba és onnan a szervezet fokozatosan eltávolítja.

A kiürített vizelet tehát nem tartalmaz mást, mint ami a vérben is jelen volt. A régi kínaiak a veséket az életenergia legfontosabb raktárának tartották. Az indiai orvosok szerint a vizelet ivásával főleg a súlyos, más módszerekkel nem kezelhető betegségeket lehet gyógyítani, mint amilyen a tüdő asztma, a bélbetegségek nagy része, ekcémák stb. Az idült, a gyógyíthatatlan gombásodások kezelésekor is ajánlják ezt a kezelési módszert.

Egy 1530-ban írott orvosi kézikönyv szerint a vizelet egyetlen cseppje hatékonyabban gyógyít, mint a szemek által kibocsátott összes könnymennyiség. Az Ajurvéda a vizeletet shivambunak nevezi, Shiva vizének, amelynek semmilyen káros hatása nincs. A vizelet „isteni nektár”, amelynek fogyasztása természetfölötti eredményeket ad, mivel a vérből keletkezik és életerőt ad az embernek. A vizeletnek baktériumölő, gomba- és vírusölő hatása van. Igen eredményes a rák gyógyításában, a fáradtság, a vérszegénység, többféle húgyúti betegség kezelésében, továbbá fogyókúrázásnál, meghűlés és influenza kezelésekor, kandidiázis kezelésekor, cukorbetegség karbantartásánál, emésztési rendellenességeknél stb. Az indiai orvosi könyvek 175 ismert betegség kezelésekor alkalmazzák a vizeletterápiát.
Nem félek, de inkább privátban tájékoztatnám az érintetteket...
Üdv
Sziasztok!

Szívesen mesélek a pécsi buliról, akit érdekel...
finom
Érdekes módon nekem eltűnt a válasz gomb a hozzászólások mellöl.
Nella azt írja, minden nap megy a szavazat... Ezek szerint akkor naponta lehet szavazni?
Üdv a többit már privátban megírtam!
Geci! Nálad a pont haver! eljen
10 point, no comment! worship
De jó fej vagy. Egy igazi princess... wave
Olvasgatom itt a hozzászólásokat és mindig megdöbbenek, milyen "okosak" is az emberek....
Jó tanácsokkal meg tele a padlás.. Ahogy itt egyesek belelátnak mások életébe, átérzik és átlátják a lényeget...
Az általánosítások.... Minden ember ilyen, minden nő erre vágyik, mindenkiben benne van... stb...

A folyamatos adok, kapok, tisztelet a kivételnek... Építő jellegű, értelmes beszélgetést folytatni, közös alapok nélkül igen nehéz, ez itt a fő probléma. Üdv
-> Bi párok-lányok-srácok (Nem Gay!)

Erre gondoltak, hogy rossz helyen jársz...
A fenti topic érdekel téged.
hmmm a 9-es...
Ezért ez 1 kicsit erős volt...
Már az előző sorozatból is sejthető volt, hogy ebből vmi "elképesztő" kategóriás dolog fog kisülni...

Szerintem ez a kimondhatatlan, de ha megpróbáljuk, akkor Én : szopnám, nyalnám, szívnám, szopogatnám, szopatnám és szoptatgatnám, dugnám, majd ba***, de tovább már nem merem írni.. Majd előröl az egész, újra és újra. A legjobb képek, gratulálok! Nálam abszolút Best Off! Egyben bátorkodom is, szívesen...
Itt a tavasz, dagad a ****!
Remek képek, nagyszerű fotós, gyönyörű hölgy, GRATULÁLOK!
Én szintén imádom a telt hölgyeket... wink
Hmmm... Gratulálok! wink
Hmmm.... Gyönyörű hölgy, gratulálok... wink
Küldtem levelet! wink
Lélegzetelállító képek, gyönyörű punci!
Gratulálok! wink
Sziasztok!

Tud valaki baranyában vmi naturista szaunát mondani?
És mi ebben az extrém???
Próbáljátok ki az ananászlevet! wink
Én sem vagyok az a hozzászólós típus, de most kedvem támadt megfogalmazni a gondolataimat, a hozzászólásokat olvasgatva.

Én pl. ff létemre nem szerettem a szopást. Nem is nagyon értettem, mit élveznek benne annyira a férfiak.
Az idő haladtával, ahogy váltam tapasztaltabbá, sokat látottá, találkoztam olyan nőkkel, akik szerettek, és értettek is szopni. És ezt már élveztem. Visszafordítom amúgy a kérdést, " miért nem nyal minden férfi"? Én például, naivan, el se tudtam képzelni, hogy létezik olyan férfi aki nem szeret nyalni... 1x voltam egy bulin, 1 hölgy és velem együtt összesen 3 férfi... Gang-bang... A buli után, miután a hölgy a párjával távozott, 3asban megbeszéltük a történteket... A csaj annyira erősen szopott, hogy fájt. Szabályosan kellemetlen volt inkább, mint kellemes. Az egyik srác, akinek szintén ez volt a csaj technikájáról a véleménye megkérdezte, hogy jól látta, én kinyaltam a csajt? Mondom neki, ki én, gyönyörű pinája volt. Ő fintorogva nézett és azt mondta, hogy Ő, ááááá, ki nem nyalná... ( nem konkrétan a csajt ). Ő utál pinát nyalni. ( mondom magamban: Mi van, ember? )

Szóval összességében kinek a pap kinek a papné... Valaki szeret szopni, és valaki szereti ha nyalják. De fordítva már lehet nem. Nagy talány, de vágy, késztetés, izgatottság nélkül meglehetősen nehéz, de jó semmiképp...
Ha nem szeretsz szopni, nem is fogsz jól szopni, és ha nyalni nem, akkor az se fog menni...
Nekem se jönne be ha egy csaj fintorogva húzogatná a bránnert és azért szopna, mert nekem akar jót. Akkor inkább ne...

Minden esetre személy szerint imádok nyalni. ;o) Köszönöm, hogy ezt elmondhattam... ;o)
Szerdától - péntekig a fővárosban leszek...
Keresek nyitott párokat, akik ebben a pár napban ráérnek, és szeretnének kellemes percekkel gazdagodni. Fogadni is tudok. note@freemail.hu
Szerdán Balatonberénybe vki?
Hogy sikerült a buli?
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 61 hozzászólás, Listázva: 1-50

note

note Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2006. november 30.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!