/ 2 oldal
Hozzászólások
Vera haját tépő "őrült" Darth Wader ! smile Magyar hangja surda69. smile
Egyik előző videóval pici párhuzam! smile ) A kétlábú nigger, a hasonbőrüek bíztatására, beleugrik, a fogalma sincs róla milyen mély kátyúba! Bár úgy vélem, (n)agy valószínűséggel azt sem tudja mi az a fogalom, hát honnan tudná, mi az a kátyú? Gatyáját boka fölött 10 centire, mintegy előre várt számítás, egy jelzés értékként, annak rendje módja szerint,feltűrte! És ugrás! Aztán elmerül! A többi, hasonló kvalitásokkal rendelkező élősködő pedig, percekig, artikulátlan vinnyogva vihog rajta! .... Ám mit látunk itt? A kutyusnak, miközben együtt falatozik a gazdával, szép kerek mondatokban azt mondja az ember: - Kapsz több fincsi falatot is, most nem többet! Eredj a kocsihoz, hozd ide a vodkás butykosomat! (Nagyjából szó szerinti fordításban.) Kutya el! De vajon hova? Jócskán odébb! A parkolóba! Ahol a több ott álló közül is tudja melyik autóra kell felugrania, tudja mit kell keresnie, s ha megtalálta mit kell vele tennie! Letagadhatatlan, hogy ez a többszörösen összetett mondatokból álló parancs; alapvetően egy értelmi, érzelmi, rengeteg motorikus és mentális összetevővel zajló, különböző cselekvések százait-ezreit kiváltó agyi folyamat! Mármint a Kutyánál! Akit ez a csodaság nem zavart, hiszen egy percen belül megkereste a járművet, feltúrta a csomagtartót (ez tökéletesen látható), megragadta a butéliát és odavitte a gazdához! Mire az Emberek nevetősen csodálkozón, dícsérőn, elismerőn, emelkedett hangokon fejezték ki tetszésüket. De vajon érdemes-e, ezt a kutya-gazda érzelmi-értelmi kapcsolatot, a talmudi nevű, feltúrt gatyájú, parancsra ugró Sámuel-Ismael (hallhatóan bíztatják a felvételen, angwish szlengben összetéve a nevét: szemish, szemish, go go go!) nevezetű nigger és annak vinnyogó-vihogó kórusával összevetni? Bizony, hogy érdemes! Mert már világszerti az iszonyatos megdöbbenés, hogy ez, ezek, még mindig csak ennyit? Az ilyesmi, barlangi-fajta kétlábú, sötét lény csupán ennyit tud, ennyi az intelligenciája? De hiszen a kutya már sokkal többre képes! Ráadásul Ő naponta megdolgozik rendesen, a betevő falatért!
De tényleg! Az ember nem akar egyetlen élőlényt sem megsérteni azzal, hogy biológiai besorolása, elnevezése szerinti jelzőt (barom, ökör, majom, stb.), rakjon e fajzat jelölése elé! De még az emberi vonatkoztatásokat, létet, jelen levőséget kifejező ( pl.: hülye-, büdös-, gyöpagyú-, retkes-, bunkó-, köcsög-,élősködő-,) jelzőkkel is csínján bánnék, nehogy megorroljanak rám, a szavak! Hát mit mondhat akkor az ember most, vagy 50 év múlva ? - Látod, kis unokám! Ilyen volt, így nézett ki, a feltűrt gatyájú, két lábú nigger egykor a Merikában! - Ne nevess! Eddig ért nekik akkor még a víz!
Az amerikai bunkók már vér szagú és ízű "paradicsom"-szószt is gyártanak? Vagy csak ennyire szerencsétlen hülye a vattafakitsduit kis csávó?
Nem kitért, hanem balra kanyarodott! Nem látsz, emberke?
És az eleje is gusztustalan! Pfuj!
Legjobb video a Goldengate-n! Legeslegjobb video a Gg-n! Egyik Legeslegjobb video a NET-en, a milliárdnyi kozott az első százban mindenképp benne van! (Ti és Kavics 36-ék, viszitek a pálmát a portán! Teljesség és hitelesség! Ilyen egyszerű a tanács, a többieknek is.)
Mit akarsz egy nagy farkú pasival, amikor egy 2 kilós padlizsán sem tud kielégíteni? Más itt a baj! Szegény párod meg fölötted veri a kis cerkáját! Ezen és a kiírásodon akadtam ki! Egyébként megkaptad az öt pontot, mert minden, kétségbevonhatatlanul házilag készült videóra megadom a tetszik-et. Amúgy jócskán zsíros a hasad, viszonylag szép a melled, Alul pedig próbáld ki egy Trollal.
Reméljük Palesztin területen! smile
Reméljük Palesztin területen! smile
Mint minden eddigi kavics, ez is kiváló cucc! A sok kis hülye nyavajgó pedig, nyaljon sót!
Na nézd már! Mi ez!? Ilyent még nem is láttam! Jé!! De érdekes!
Hozzászólni sem érdemes!
Ne lopj!
Ráadásul ne terjeszd, hogy amit elloptál, az a sajátod!
Égő vagy öccse!
Jó sokat kínlódott szegény, mégsem jött össze! Biztos a kamera láz!
Hogy az ilyenek mit élveznek azon, hogy fekáliával, fertőző, különböző savakkal is - a pöcsödnek persze annyi -, csak részben eltávolítható baktériumok milliárdjaival lesz teli a farkuk?
Nem értem!
Hisz nem is fizetnek érte!
Ha téged nem hoz izgalomba a nyelvhelyesség, akkor bizonyára az sem, hogy az unokád majd valami mutáns nyelven beszél hozzád s a karácsonyi kártyát is olyan szavakkal írja majd meg, amit nem is értesz.
Jó esetben egy roggyant, Öregek Otthonának nevezett ház gazos kertjének sarkában, rossz esetben egy katonai sátor mellett ülsz tolószékben, s a vékony pléd alatt simogatod petyhüdt farkadat, miközben észreveszed az idegen nyelven habratyoló férfiakat is, akik időnként jól hátba vágnak a puskatussal.
És majd csodálkozol! Hogy jutottunk idáig? Nos, (hogy a gondolkodás-módodat ne is említsem) például a felhasználó neved miatt. Ami, ha magyar lennél, érthetetlen, ha meg betelepült cselák vagy (import), húzz vissza oda, ahonnan jöttél.
A vén kujon a végén! Csúcs!
De ez nem Japánba van,
hanem Japánban!

Ülj le, nemecsk, Egyes!
Még a nevedet sem tudod leírni rendesen! (nemecsek ernő, ahogy azt az Egyesületi Nagykönyvbe,annak idején a Pál utcában bevésték. Csupa kis betűvel.))
Aki látott már rajzfilm készítő műhelyt belülről, vagy aki tudja, hogyan készül egy rajzfilm, az nem csodálkozik. Aki nem, az quurrva-józik és elájul, hogy a hű, meg a haáá és a vaúúú!
De nyugi bele,bármelyik Tom és Jerry-ben vagy Simpsonban, de tán még a Foxi Maxiban is több effekt, több trükk és tudás van, mint ebben, az összevágott sablonokra épített kütyüben.
A címbeli kérdésedre: Ne reménykedj, nem jó. Sőt! Ez minek ide?
Jó kis durranás volt, de arc és szemek hiányában (amiről azért sok minden kiderül) csak azt mondhatom, ezután remélem Beléd fért még egy alapos igaz, valós, bőrös-eres eszköz is.
Ebből az 50-es, 60-as korosztályból, ha más nem is, de a végén egy jó nagy nyögés vagy egy darab hörgés, még kiváltható.
De minek? Akinek ez a hobbija, hát dolgozzon rajta.
Jó szőrös, jó öreg, de mert nőből van, még tudhat valamit. Ha nem, hát krémet neki!
Vajon elmúlt már 14 éves a kis ribanc? Pedomaci?
Torz, rossz a fény, még rosszabb a beállítás!
Egyébként, ha akkor tetszett, tetsszen most is! Basszus a nénikédbe! Mi vagy Te? Feleségcserélgetős kurcsányi?
Szar!
Egy percen át nézni egy faszt, úgy hogy semmi sem történik, nos, erre bizonyára csak a buzi köcsögök képesek! Nekik biztosan tetszett, mint a hozzászólásokból kiderült.
Még jó, hogy léptetni lehet a lejátszót!
Bravó Kavics! Bravó!!!!! Hogy mennyi irigy löttyedtpöcsü fasz van itt ! Ne is törődj velük, szánalmas és bizonyára impotens kis irigykedők!!!!
Ismét csak BRAVÓ! BRAVÓ! Kavics!
bravó kavics!!Ismét szuper!
Beszarás. Mind. De a hasis, csúcs.
Oltári, tündéri.
minek?
Kár, hogy nem elégítetted ki a mamát.
Pont belelendült volna, amikor végeztél. Majd húsz perc alatt legalább 2-szer kellett volna röptetned így vagy úgy.
De így egyszer sem sikerült.
Kár, mert a nyanyóka nem rossz, sőt !! Emlékeztet valakire. Ha jobban megnézem.
szar.Először leírtam, hogy szar. Üzenet, a hozzászólás túl rövid. Hozzátettem, nagyon szar. Üzenet, a hozzászólás túl rövid. Hozzáteszem ismét, hogy rettentően nagyon szar. Elég hosszú?
Nagyon szar.
EZT NEVEZIK TUDÁSNAK! ÖCCSE!
Hát ezt bizony nem te csináltad! Így azt sem tudhatod milyen nehéz az ágy. Ez egy orosz sorozat egyik epizódjának kivágott kis része. Hiába próbálkozol más művével dicsekedni, kapásból lebuksz. A képernyők előtt profik ülnek. Na próbálkozz valami sajátttal. Vagy még oviba jársz?
5-ös! Egyszer egy kempingben nyaraltam, s az egyik lakókocsiból hasonlóan szívet melengető hangok hallatszottak. Rá öt percre a környék összes lakója b...szott.
Imyke! Hallgasd a háttérben a rádiót! Magyarul beszél, főokos.
5-ös! Egyszer egy kempingben nyaraltam, s az egyik lakókocsiból hasonlóan szívet melengető hangok hallatszottak. Rá öt percre a környék összes lakója b...szott.
Miért lenne kamu? Megkaptad érte az 5-öst.
Na, nem is lett rossz, valóban. Csak nem a tied!!! Netről szeded le és beküldöd, mint sajátod?? Ejnye bejnye.
dupla ötös!! háromszor!
A nép folytatást követel!!!!
Ez szuper! A másiknak lemaradt az eleje. De ez a helyén van!!!
elég csendes húgod van. Ha pedig megszólal (egyszer) "ó bébinek" hívja a fasziját.
Biztos pityókás voltál azért nem emlékszel, honnan töltötted le s adod sajátodként a klippet. Nekem elejétől végéig megvan. Amúgy jó ez a részlet is.
A liberálisok iskolája.
ló....f..sz
Elsőre határozottan jó, nagyon kellemes. Kicsit több hang nem ártana.
Mindenkivel egyetértek, aki mérges azért, mert ilyen felkerült a magyar amatőr oldalra. A GG meg vonja le a következtetést! Hiába 2 millió feletti a napi látogatottság, senki nem mondta, hogy így is marad. Különösképp, hogy ez már nem az első ilyen fals, cink videó. Több odafigyelést!!!
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 54 hozzászólás, Listázva: 1-50

chabbix

Nem: férfi

Regisztrálás ideje: 2006. október 01.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!