/ 11 oldal
Hozzászólások
Most elképzeltem, hogy mondjuk látok egy celebet a tv-ben, azt nem tudom honnan tudnám meg az elérhetőségét, de tegyük fel megvan. Aztán megkeresem hogy lenne-e kedve 200 eFt-ért egy órát velem tölteni. Biztos úgy vágna ki hogy a lábam se érné a földet. smile
A higiéniáról jut eszembe, egyszer valami netes oldalon beszélgetésbe keveredtem egy nővel aki ilyen dolgokat csinált, aztán szóba került én hogy képzelem a dolgot. Mondom először közös fürdés, erre ő hogy a fürdés az nem, de a francia bejön neki, ha nincs hely a kocsiban is megcsinálja. Aztán többet nem beszéltünk, gondoltam nem sokra mennénk, mert nincs is kocsim, de olyan meg pláne nincs amiben van tusoló. smile
Celeb aki szerepel a tv-ben vagy az újságban pláne nem kellene, még a végén lefotóznának, vagy levideóznának vele. Meg gondolom én sem jönnék be neki, mert oda már minimum fürdőkáddal felszerelt BMW kéne. smile
Valamennyivel 43 éves korom után. Vannak más városokban is hasonló negyedek, legalábbis 10-20 évvel ezelőtt láttam egy-két helyen, csak az amszterdami talán a leghíresebb mert ott ablakban vannak a nők. Nagyjából egyetértünk, nekem sem az a vágyam hogy gyorsan kielégítsen valaki miközben baromira unja a dolgot és csak azt élvezi amikor kapja meg a pénzt. Nekem sincs túl nagy tapasztalatom, talán lehet normálisabb nőre is ráakadni, de nem hiszem hogy könnyű. Akkor már inkább megoldom egyedül.
Én voltam, és megnéztem azt a bizonyos negyedet is, de ha fizettek volna se lett volna merszem bemenni bármelyik lányhoz. Mindenesetre mint turistalátványosság érdekes dolog.
"Szeretnek a pasik potyázni ez a baj sok klubbal, hogy magas az arányotok!"

Szerintem minden olyan helyen ahol szexről van szó az a probléma, hogy túl sok a pasi és kevés a nő. Lehet nem ingyen kellene beengedni a szóló nőket, hanem fizetni nekik, de valószínűleg így sem lehetne az arányokat jelentősen megváltoztatni. smile
Nincs veletek semmi baj. Én sem tudom, mennyire lehetséges kettő vagy több emberbe szerelmesnek lenni, vagy valamilyen szinten szeretni. Beszélgettem már erről fórumokon, van aki azt mondja igen, van aki határozottan azt mondja ez lehetetlen. Nekem volt olyan időszak az életemben, amikor több nővel voltam kapcsolatban, és bármelyikükkel szeretkeztem azt szeretkezésnek nevezném, nem dugásnak (sokszor nem is volt), de még csak szexelésnek sem. Nemcsak testileg, de lelkileg is fontosak voltak nekem, a barátaim is voltak. Viszont tényleges többesben semmi tapasztalatom nincs, így arról valóban nincs fogalmam, hogy egy férfi ebben az esetben milyen szerepet játszhat. Mindenesetre ha én lennék a harmadik, biztos nem akarnék a férj konkurenciája lenni. Valószínűleg nem is tudnék mit kezdeni a szituációval, ezért sem mertem belevágni ilyenbe soha, még ha esetleg lett volna is rá esély.
Értem én amit írtál. Én meg azt mondtam, hogy lehet 2 nőt, vagy 2 férfit is szeretni, ezáltal lehet velük szeretkezni is. Akár úgy is, hogy nem leváltani,vagy überelni akarjuk a férjet, vagy a feleséget, hanem élvezni a többes szeretkezés élményét. Az is lehet hogy nem egyszerre, hanem egymásután.
Az sok vagy kevés?
Akkor már csak azt kellene kipróbálni, hogy milyen lehet hármasban szeretkezni. Vagy ha ez egyidőben nem megy, akkor egymás után. Például délben az egyik emberrel szeretkezni, este meg a másikkal, mondjuk az egyikkel érzékien, a másikkal hevesebben, majd a következő alkalommal fordítva... smile
Érdekes módon ez a "szopatás" szó elég ismert és elterjedt, de például a "nyalatás" talán nem annyira. smile
Nekem sosem létezett a partnerem kielégülésénél fontosabb szempont, legyen az bármi is amit csináltunk.
Mi történik, ha egy nő nyíltan vállalja, hogy szexelni akar? Ami itt a társkeresőben, megrohanják a pasik, kezelhetetlen lesz a helyzet számára. Miközben sokan ribancnak tekintik, ami elég pejoratív jelentéssel bír. Ha pedig valaki őszintén felvállalja mondjuk azt a vágyát, hogy hármasban szeretne szexelni, akkor lehet azt mondják rá többen hogy perverz deviáns.
Nem biztos hogy mindenki feltétlenül többes szex formájában szeretne bizonyos dolgokat megélni. Lehet hogy valaki éppen úgy szeretné, hogy külön-külön. Aztán ha ebben meg tud a pár egyezni, akkor az is egyfajta nyitott házasság. Ha meg annyira eltérőek a nézeteik, igényeik hogy így sem megy, akkor is ott van a klasszikus titkos kapcsolat lehetősége. Az is működhet egyébként, akár hosszú éveken át .
Igen, én inkább csak a hűséges típusúakra gondoltam. Eszembe jutott a történet kapcsán még az a típus, aki játszmázik. Flörtöl, a viselkedése arra utal, hogy érdeklődhet az ember iránt, de valójában semmit nem akar, aztán ha ezt véletlenül valaki beveszi akkor még fel is háborodik, számonkéri a dolgot.
Jó a titkos kapcsolat egyébként, ha megbízható emberekről van szó és tényleg titokban marad. Ott nem kell azzal kínlódni hogy férfit vegyünk be vagy nőt, féltékeny lesz-e a párunk, hogy vegyük rá dolgokra, stb.
Az értelmes, jó szándékú gondolatok, tanácsok mindig hasznosak és köszönjük mindenkinek. Azt is látni kell, hogy nem mindig mindenkinek sikerül elérnie amit esetleg szeretne és lehet hogy adott pillanatban csalódott. A személyeskedő támadások viszont szerintem nem vezetnek sehova.
Tényleg van ilyen, ha az ember ráérez valaminek az ízére, aztán utána megvonják tőle, akkor folyamatosan keresi ugyanazt az élményt. A jóhoz könnyű hozzászokni és nehéz lemondani róla. smile
Jó képek, nagyon szép a tested. smile
Nem bántottál meg. Alapvetően sohasem azért kerestem partnert, mert rossznak tartottam a házasságomat, de elfogadom hogy ilyen feltételek mellett és ebben a korban már nincs különösebb érdeklődés eziránt. Régebben egyébként volt és az jó volt. Tudok más embereket is akik fórumoznak, nálam akár sokkal többet, nőket is, például hogy milyen sütit sütöttek éppen aznap, vagy ittak-e már kávét, stb.
Azt nem próbáltad hogy neki vegyetek be egy nőt, hátha azt jobban kedvelte volna? smile
Egyébként nagyon különböző gondolkodású emberek vannak, van akinek simán elfogadható hogy mondjuk egy másik párral közösen szexelnek, másoknak meg mindenféle félrelépés azonnali válóok. A féltékenység, az én nem vagyok megfelelő és elég érzések erősek, nehéz ezeken túllépni. Én a titkos kapcsolatok híve voltam mindig, a nem tudom nem fáj elv alapján, de persze ezeknek is van komoly hátulütője, hisz ha kiderül akkor tényleg úgy érezheti a másik hogy megcsalták, hazudtak neki, stb. Nem egyszerű dolgok ezek.
Csak a játék kedvéért, figyelembe véve a tanácsaidat csináltam egy próbakeresést. Főleg a célszemélyek adatlapjának megismerésére és tudatosítására koncentráltam, ezért megfogalmaztam az alábbi szempontokat.
1. Legyen nő, aki nem párban van itt, de nem független és férfit keres. Földrajzilag megfelelő legyen.
2. Legyen szöveges formában megfogalmazva az adatlapján kit keres és feleljek meg neki.
3. Legyen beállítva milyen korhatárok között keres és feleljek meg neki (pl. ne az alap 18-99 korhatárok legyenek megadva, úgysem hiszem el hogy valaki ilyen széles korosztályban keres).
4. Az utóbbi 1 héten belül bejelentkezett a rendszerbe.
Az eredmény 0 találat. Természetesen ez csak egy játék volt, nem szeretnék senkit kritizálni, vagy nyavalyogni, sőt félig-meddig már át is mentem a "kezd unalmas lenni" topic-ba. smile
Szoktak erről a témáról a nők is beszélni, csak nem itt. Mert itt eleve jóval kevesebb nő van mint férfi, akik meg itt vannak inkább hasonlóan gondolkodnak. Viszont szerintem az átlag nő úgy viselkedik, ahogy a már említett átlag férfi. Csak néhány példát említek az emlékeimből, elég sokat beszélgettem olyan helyen ahol sok nő van. Az abszolút hűséges típusú nő, akinek a férjén kívül soha nem volt és nem is lesz senkivel kapcsolata, ilyesmi a neveltetése folytán nem fér bele semmi formában az életébe. A másik hűséges típus, akinél ha valami nem tökéletesen működik az érzelmek terén a párjával, akkor el kell válni és keresni új boldog kapcsolatot, természetesen akkor is ha a férj bármi formában megcsalja és ez kiderül. Az abszolút elítélő típus, aki szerint a szex csak monogám formában a párjával lehetséges, minden ilyen hármas és egyéb formák perverz devianciák. Aztán vannak elnéző típusok, akik azt mondják a férfiak mind olyanok, félrelépnek, vagy állandóan flörtölnek akivel csak lehet, de ők maradnak hűségesek és elfogadják ezt és legjobb ha nem is tudnak róla.
Eszembe jutott egy-két emlék az ilyen társasági eseményekről, nem annyira a fiatal koromból, mert én sosem voltam egy bulizós fajta. Például egy összejövetel, ahol van vagy 8-10 férfi, 2-3 nő. Van kaja, pia, minden, vacsora után éjszakába nyúló mulatás. A nők úgy 11 óra körül mondják, hogy ők mennek haza, a pasik maradnak. Jó kis kanbuli, isznak hajnalig mint az állat. Legalábbis ezt tudtam meg utólag mert nagyjából a nőkkel egyidőben én is eljöttem. Másik hasonló szituáció, társaság, 5-6 férfi, 2-3 nő. Beszélgetés, jó hangulat, valahogy az egyik pasi mondandója kicsit erotikusabb jellegűre sikerül. Az egyik nő feláll, mondja hogy ha ilyen témáról lesz szó ő elmegy és így is tesz. Nincs különösebb összefüggés, én jól bírom az erotikus témákat, itt is itt vagyok, de aztán én is rövidesen eljöttem. Egyébként számomra egy szimpatikus nő volt aki szintén lelépett, bár erotikáról sosem beszéltem vele.
Egyébként még az jutott eszembe hogy a múltkor mintha azt írtad volna hogy azért kerestetek itt mert mégsem szokás hogy egy pár közli valakivel, el tudna képzelni vele hármasban egy kis mókát. Akkor gondolom a hölgyismerősökkel sem lenne olyan egyszerű, mert azok meg feltételezem nem regisztrálnának be ide.
Azt gondolnám hogy az a verzió sokkal nehezebb. Most így hirtelen elgondolkodva nem nagyon tudnék senkit a környezetemben, akiről feltételezni merném, de persze nem ismerem mások magánéletét.
Csak kíváncsi voltam nem gondolkodtatok-e rajta hogy esetleg egy kolléganővel is kipróbáljátok a hármast. Akkor össze tudnátok hasonlítani kit egyszerűbb találni, kolléga urat vagy kolléganőt. smile
Ezt mondom én is. Hogy derülhet ki hogy kivel vagytok szimpatikusak egymásnak, ha nagyjából kommunikálni se tudsz senkivel? A valós élethez hasonlítva kb. olyan ez mintha mondjuk lenne egy buli, ahol van 30 ember, 28 férfi és 2 nő. Tegyük fel mindenki ismerkedni szeretne. Nyilván lenne akinek sikerül, de kinek van kedve ilyen körülmények mellett egyáltalán odamenni. Aztán következő héten miután elkelt a 2 nő, jönne újabb 2, meg azok helyett a pasik helyett akiknek már nincs kedve is jönnének újak.
Csak kolléga van vagy kolléganő is?
"Igaz amikor mi ismerkedtünk, akkor még nem volt divat (nem is volt esetleg újságokban) társkeresőn ismerkedni."

De volt akkor is, csak papíron és hirdetőújságban. Még az ilyen alkalmibb, szexpartneri hirdetéseknek is volt rovat. Igaz nők akkor is ritkán hirdettek, de életemben akkor találkoztam először olyan nővel, aki azt mondta a barátjával és még valakikkel négyesben szokott szexelni. Jól elbeszélgettünk, majd a végén megkérdezte, lenne-e kedvem egy ilyen többeshez. Annyira meglepődtem, hogy hirtelen azt sem tudtam mit mondjak. Aztán elment és én szívesen maradtam volna vele még kapcsolatban, de nem tudtam már elérni, akkor még nem volt olyan könnyű, mint a neten. Persze lehet neten sem válaszolt volna, itt is sokan eltűnnek, pedig szimpatikus lány volt.
Valószínűleg azért írja ki, hogy ne kapjon napi 100 levelet, meg hogy valamelyest távol tartsa az ilyen "mostmegduglak" típusú férfiakat, meg egyébként is egy nőtől ezt a viselkedést várják. A férfiak is megérik a pénzüket, mindenkit meg akarnak dugni, de ha egy nő bevállalja akkor az ribanc. Aztán ha talál olyan pasit aki szimpatikus neki, lehet hogy lefekszik vele.
Mostanság volt alkalmam egy-két történetet megismerni egy hölgy részéről, aki ismerkedik valami társkeresőn pasikkal. Különös férfiak vannak az tuti, mind független, ilyen 30-40-esek. Amiket itt olvasok a fórumokon, az alapján is egyre rosszabb a véleményem egyes férfiak viselkedéséről. Nem mindig mindenki keres komoly kapcsolatot olyan értelemben, hogy nem az életre szóló társ megtalálása a cél. Sok barátot, ismerőst is meg lehet ismerni, akik az én véleményem szerint szintén értékesek lehetnek és talán nevezhetjük komolynak a velük való kapcsolatot is.
Régebben én is azt csináltam, hogy nem társkereső oldalon társalogtam és akadtak olyan nők, akiknek látszólag megfelelt hogy abban a pillanatban csak ilyen alkalmibb kapcsolatot létesítsenek. Szerintem ilyen ha nincs ló jó a szamár is eset volt számukra. Vannak nők is akik nem keltik fel annyira a férfiak figyelmét, ráadásul nagyon jók is voltak, különösen emberileg, nekem különleges élmény volt, máig hálás vagyok érte. Nem tudom eldönteni mi a jó, az nekem is a mai napig dilemma, hogy ami nekem jó volt, azzal mennyire bántottam meg esetleg egy nőt, illetve neki mennyire volt rossz. Sajnos nekem is okoztak néhány esetben lelki problémát egyes nők. Ők is különbözőek, nincs általános séma.
Hát igen, ebben igazad van, én sem mentem szinte soha ilyen társkeresős oldalra, kivétel amikor feleséget kerestem. Néha panaszkodnak a nők, hogy vannak pasik akik átgázolnak rajtuk, a nő meg hónapokig, évekig rágódik hogy lehetett volna-e több is mint egy alkalom, meg hasonlók. Nem könnyű dolog ez.
Azt hiszem írtam, én lényegében minden nővel akivel valaha dolgom volt, legyen az bármilyen kapcsolat, az internet, vagy korábban valamilyen hirdetéses eszköz segítségével jöttem össze. Olyan volt hogy személyesen is ismertem előtte, de akkor még semmi nem volt köztünk. Kitalálni hogy mit akar egy nő szinte lehetetlen, maguk a nők is elismerik hogy időnként játszmáznak, nem őszinték, a metakommunikációval félrevezetik a férfiakat. Nekem az ilyenekből csak kellemetlen szituációim voltak, szerencsére nem túl sok, de még nem túl régen is előfordult.
Ha jól láttam Budapesten meg van vagy 150, ugyanazokra a feltételekre. Mondjuk az se sok, de azért nem 8.
Inkább ilyen hagyományos társkereső oldalon próbálkoznék.
Most megnéztem, Jász-Nagykun-Szolnok megyéből 10 nő van a kereső szerint aki az utóbbi héten bejelentkezett, közülük kettőnek valószínűleg farka van mert az adatlapján az látszik. smile
Ha nem akarsz utazni a megyén kívülre akkor azokat gyorsan le tudod ellenőrizni. Én a helyedben 30-as egyedülálló férfiként máshol keresgélnék intenzívebben.
Hát igen, itt elég sokan nyavalyognak. Van aki azért hogy semmibe veszik, nem válaszolnak neki, nem talál senkit, van aki azért, hogy a jelentős többség nem tud adatlapot értelmezni, esetleg nem mindig tökéletes helyesírással írja meg a bemutatkozó levelét, stb.
"Mert itt elmondhatom mit keresek es a masik fel is ezt teszi."

Ezzel én is teljesen egyetértek, ez egy tiszta helyzet, különösen ha valaki korrekt és őszinte. A valós életben meg félreérthető metakommunikáció zajlik, ami csalódást, kellemetlen helyzeteket okozhat. Bár itt is vannak nehézségek, én is lényegében az összes kapcsolatomat ilyen internetes, vagy korábban sima hirdetéses formát használva létesítettem. Olyan is volt hogy ismertem az illetőt a valós világból, tudtam is hogy ismerem, a neve alapján nem tudtam beazonosítani, az interneten már egy lehetséges kapcsolatról beszélgettünk, de fogalmam nem volt hogy kivel társalgok. smile
Lehet akkor én még ilyen "szimpla dugás" formában nem is vettem részt. Inkább arra gondoltam hogy egy alkalmi jellegű kapcsolatban is rá lehet úgy hangolódni a nőre ha szimpatikus, hogy jót lehet vele szeretkezni.
Különben teljesen megértelek és át tudom érezni a helyzetedet, bár gondolom ez nem vigasztal. Én is benne voltam 1-2 rendszerben az elmúlt 10 évben, néha keresgéltem, de senkit nem találtam, sem a valós életben, sem ilyen, vagy más típusú oldalakon. Most ezt nem panaszkodásként mondom, hanem tényként, más is van ilyen helyzetben. Az előző 10 évben viszont több szerencsém volt. Lehet a kortól is függ, nem tudom. Ha jól láttam a lapodon Te még fiatal vagy, szóval jók az esélyeid, ne add fel! Egyébként én sem tudom mi kelti fel a nők figyelmét, csak azokat a dolgokat tudom amit mondogatnak különböző fórumokon egyesek. Viszont ők is különbözőek, lehet mást meg más érdekel.
Azt szokták még mondani a nők, hogy nem annyira vonzó számukra ha egy pasinak a farka van kirakva képként. Inkább szeretik az alkatot, az arcot látni.Tudom hogy nem feltétlen rak fel az ember arcképet egy ilyen oldalra, még akkor sem ha független. Én régebben mindig azt csináltam, hogy ha valaki egyáltalán hajlandó volt velem társalogni, akkor egy idő után küldtem neki teljes alakos képet arccal. Tudom ez olyan oldal, hogy mindenki a képet nézi először, de én is inkább mindig az intelligencia-szűrővel kezdtem. De fel lehet tenni olyan képet is amin nem látszik a farok. Aztán ez is elcsépelt dolog, de a nők azt szeretik mondogatni, hogy nekik érzelmek nélkül nem megy. Volt aki azt mondta ez bizalmat, biztonságot, szimpátiát jelenthet, de nemrégen egy hölgy éppen ecsetelte nekem hogy ugye én is tudom mennyivel jobb szerelmesen szerelmeskedni, mint szexelni. Én egyébként annyira nem látom a különbséget, volt hogy baromi jót szeretkeztem alkalmibb jellegű kapcsolatban is, még akár jobbat is mint néha a feleségemmel, akivel ugye papíron is szerelmesnek kell lennünk egymásba. Ha már itt tartunk eszembe jutott a legújabb kedvencem, amit már pár nő egybehangzóan állított, hogy kitartó udvarlással szinte mindenkiről le lehet varázsolni a bugyit. Akiről meg nem azt érzi az ember. Csak kérdés kinek adatik meg itt a kitartó udvarlás lehetősége, amikor a célszemélynek 100 levélből kell dönteni, meg aztán hol a határ a kitartó udvarlás és a molesztálás között? smile
Az első gondolatom az volt hogy kimaradt két fontos jellemző, a 35 év és az egyedülállóság, de ezek szerint ez sem garancia semmire.
Lehet be kellene vezetni, hogy alapértelmezésben minden szóló férfi tiltólistán van minden párnál és minden szóló nőnél.Aztán a nők, párok akinél úgy gondolják ezt feloldhatnák, amivel engedélyezhetnék, hogy az illető ha akar kommunikálhat velük. smile
Én úgy szoktam hogy eleve nem írok senkinek, ezzel megkímélek mindenkit attól hogy gondolkodnia kelljen rajta hogy nem válaszol, vagy azt írja hogy nem. smile
Sőt, be lehetne vezetni értékelési szempontnak a szexuális teljesítményt, így akkor azok a férfiak akik intenzív orgazmust tudnak okozni előrébb lennének a listában, sokkal könnyebb lenne válogatni a jelentkezőkből. smile
Először az jutott eszembe hogy akinek senkivel nem jön össze az adásvétel annak akkor örökre 0 pontja lenne, de a sok minuszost még így is megelőzhetné. smile
Nekem nehéz értelmezni ezt a "nekem érzelmek nélkül nem megy" mondatot, mert nem tudom milyen érzelmekről van szó. Bizalom, biztonság, az rendben, nekem is szükségem van ilyenre, már ahhoz is hogy valakivel találkozzak, nemhogy szexhez. De milyen érzelmekről beszélünk? Valami megfoghatatlan eget verő szerelemről? Vagy miről?
Szerintem ha 100-ból 50-re van válasz a nagyon jó arány.
Elég sok sztereotípia van. Például hogy ha egy férfi alkalmi jellegű kapcsolatot keres, akkor tuti nem fog odafigyelni a nőre és utóbbinak semmi élménye nem lesz. Vagy a kedvencem, amit talán életemben legtöbbször olvastam, hallottam a nők által látogatott helyeken, fórumokon, a "nekem érzelmek nélkül nem megy". smile
/ 11 oldal
/ oldal   Összesen: 505 hozzászólás, Listázva: 51-100

egysportospasi

Regisztrálás ideje: 2015. október 19.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!