/ 11 oldal
Hozzászólások
Egyetértek, lehet mutatni például hogy milyen élvezetes a szex valaki számára.
Na és mi van akkor ha a pasi felvállalja, hogy például mindkét nőt szereti.
Szerintem ez nem túl jellemző a férfiakra.
Létezett egy Siggi Buchner nevű német férfi pornószínész, de ő az 1970-80-as években volt aktív ha jól tudom. A neten vannak ilyen retro filmjei és lehet róla információkat találni. Persze lehet hogy később producer is volt, 2000 körül 50 éves lehetett, de lehet hogy nem ő a "Sigi".
3.5 hónap az nem rossz. Nekem volt akire 4 évet kellett rászánnom, hogy valami legyen és olyan is, akivel 5 év alatt se lett semmi. smile
Nem arra gondoltam amikor valaki már benne van ilyenben, hanem amikor még nincs és tudja, hogy a férfi aki esetleg szeretné becserkészni nős.
Én meg pontosan az ellenkezőjéről írtam, vagyis azt mondom hogy szerintem nem kapósak. A saját tapasztalatom is ezt mutatja, de különböző partnerkeresőkben is nézegetem néha a női lapokat és sokszor látok olyat, amiről írtam, hogy egy nő elhatárolódik a nős férfiaktól.
Elég sok nő van aki egyértelműen kijelenti, hogy nem független férfi szóba sem jöhet nála.
Miután egyszer találkoztam egy ilyen nővel, komoly félelmeim voltak a nőktől. Aztán utána ők se nagyon foglalkoztak velem.
Elég öreg vagyok már, mondhatni elég sokszor volt valamiféle szex nőkkel, zömében ugyanazzal, de nagyjából az átlagos partnerszámnak megfelelően mással is. Nem mindig ugyanolyan volt, egyszer így alakult, egyszer úgy. Soha egyetlen alkalomnál nem gondoltam, hogy egy ez elpazarolt alkalom volt, Még abban az esetben is, amikor később kiderült elég idétlen nővel hozott össze a sors, a szex teljesen jó volt. Minden nőnek hálás vagyok, hogy hajlandó volt ilyen intimebb dolgokra is velem.
Miért csapna be egy olyan férfi bárkit, aki senkit nem érdekel, mert egyáltalán nem jó parti? Például nem független, nem ér rá, távol van, csak szexet akar, stb. Még öröm is lehet a nőknek, ha egy ilyen férfi nem komolyan keres és nem molesztál senkit.
Ilyet is sokat olvastam már, hogy érzelmek keverednek a dolgokba és aztán lelki bajok lesznek, mert főleg a nő azt szeretné hogy egy pár legyenek. Tudom hogy nem vagyok ettől népszerű, de nekem például attól hogy jól éreztem magam valakivel, lelkileg is megértettük egymást, eszembe nem jutott, hogy a páromnak akarjam. Párt legfeljebb akkor kerestem amikor független voltam és ez volt célom. Ezért nyilván az nem jó, ha a nő mondjuk független, a férfi meg nem. Fordítva sem, legalábbis ha valamelyik fél tényleg komoly párt keres, akkor semmiképpen. Én viszont mindig tudtam, hogy kit keresek és mit akarok, mindig egyértelműen ezt kommunikáltam, nem azon múlt a dolog, hogy majd milyen lelki kapcsolat lesz, hanem döntés kérdése volt, előre minden le volt fixálva és úgy is történt minden.
Szerintem nem kapósabbak, sőt sokkal hátrányosabb helyzetben vannak mint a függetlenek. A nők kerülik őket, rossz véleményük van róluk, pl. sok olyan női hozzászólást olvastam már ilyen típusú fórumokon, amikor a nők kifejezetten azért küszködtek mindenféle lelki problémákkal, mert egy nős férfivel kerültek kapcsolatba, aki a cél elérése érdekében hülyítette őket.
Hát igen, a lódítók. Nekem amikor fiatalabb voltam az jött be, ha valakivel sokat beszélgettem és korrekt módon mindent megbeszéltünk. Mindenki tisztában volt vele, hogy mit miért csinálunk, ha valami változott akkor korrekt módon szólt és nem volt csalódás. Olyan velem is előfordult, hogy találkoztam valakivel, de nem jöttünk be egymásnak, viszont azt sem éreztem csalódásnak. Egy-két kellemetlen esetem volt, egyszer amikor valaki többször megígérte hogy eljön valahova, aztán amikor mindent megszerveztem nem jött, egyszer meg amikor valaki zaklatott. Sajnos a csalódás benne van a pakliban, de ha az embernek szerencséje van kifoghat jó partnereket. Csak ritkán történik ilyen.
Nők elég kevesen vannak ilyenek és mivel a férfiak meg nagyon sokan, ezért inkább azok a nők sem jönnek, akik szexpartnert keresnének, mert rengeteg pasi macerálja őket.
Szerintem ha valakinek nem válaszolnak az azt jelenti hogy bocs, de nem.
10-ből 9 még lehet jó is lenne, de lehet inkább 100-ból 99, vagy 1000-ből 999 az arány.
Igen, én is olvastam régen olyan véleményeket, hogy ki kell rakni tuti jó fotókat és aztán majd jönnek a jelentkezők. Ezt nem tudom, de ha azt mondod hogy többnyire férfiak jelentkeznek, akkor ha nőt keresel nem sokra mész vele.
Valóban elég lutri a dolog. Megértem ha valaki fiatalon nem talál, én is így voltam annak idején. Amikor fiatal, független voltam, csajozhattam volna nem érdeklődött irántam senki, vagy nem tudtam róla. Nagy nehezen találtam valakit, aztán a 40-es éveimben hirtelen jobbnál jobb nők jelentek meg, szinte kezdeményezők voltak, úgy hogy sem ők, sem én nem voltam független. Sosem gondoltam volna hogy ilyen lesz. 50 fölött aztán megint semmi. Kiszámíthatatlan a dolog, szerintem igazán jó lehetősége kevés akad az embernek, ha van ki kell használni, de néha mellé is lehet fogni sajnos.
A magam részéről nem nagyon tudom mi lehet az eredményes keresési módszer ilyen oldalon, én soha nem is találkoztam senkivel. Ha régebben néha próbáltam is kommunikálni egyesekkel, ezek nem vezettek eredményre, ezért le is tettem erről. Ami régebben, amikor még fiatalabb voltam más oldalakon egy-két esetben sikeres volt, az az ilyen fórumokon való társalgás, ismerkedés.
Kérdés, ha egy 25 éves, egyedülálló férfi esetében 1000 levélből 1 sikeres, akkor hány levelet kell írni egy 50-es nem független férfinek? smile
Biztos azért mert nem nőt kerestél. Ha nőt keresek szokott pasikat kiadni. smile
A partnerkeresőket azért gondolom érdekli ki hogy néz ki, mert azt olvasom gyakran hogy sokan képet akarnak látni, sőt valamikor régen még nekem is írta valaki, hogy kép nélkül esélytelen a dolog. Mondjuk én sosem tettem ki magamról képet ilyen oldalon, így nyilván nem is vártam egy nőtől sem hogy bókolgasson. Nem is szoktak, se neten se máshol, ilyen téren egyszer kaptam bókot egy férfi orvostól, akihez mentem egy vizsgálatra. Nézte az adataimat és mondta hogy jól tartom magam, meg is lepődtem, megkérdeztem hogy mire gondol. Erre azt mondta majd nézzem meg az iskolai osztálytársaim hogy néznek ki. smile
Azon gondolkodtam hogy mi az "ártány", valamikor gyerekkoromban hallottam utoljára a falun ezt a szót és arra emlékeztem hogy valamilyen disznóra mondták. Aztán most megnéztem a neten, állítólag a hízásra fogott herélt kan sertést hívják így. smile
Akkor ez mégis csak azt igazolja, amit én már többször írtam, hogy virtuálisan is azt kellene csinálni, hogy kezdeményezzen a nő vagy a pár a szóló férfiak irányába. Lehet működőképesebb lenne, mint ha valahová, akár virtuálisan, akár való életben odaengedünk egy halom szóló férfit akik aztán folyton macerálják a nőket vagy a párokat.
Én még emlékszem...
Szóval először jönnek a legférfiasabb, ellenállhatatlan alfahímek, a végén meg a legfrusztráltabb omegahímek. smile
Ezek szerint ha a régi tagok újra megjelennek ismét levéltömeg fogadja őket? smile
Egyetértek Veled és úgy gondolom, vannak értelmes, szimpatikus emberek, akikkel lehet jól társalogni a neten akár hónapokon, éveken át is. De találkozni már sokkal nehezebb, mert jó eséllyel távol él, nincs idő, lehetőség rá, különböző okok miatt. Az önfeledt élvezésről már ne is beszéljünk.
Nem feltétlenül az én szemléletemről van szó, de szoktam olvasni hozzászólásokat, adatlapokat és próbálom értelmezni. Sokszor olvasom, hogy "szóló pasikat nem keresünk", "ha férfi ír azonnal tiltjuk", meg hasonlókat. Ebben a topic-ban is nagyon sokan kaptak már kritikát, főképp a férfiak. Hogy nem olvasnak adatlapot, nem tudnak leírni egy értelmes mondatot, ha nem kapnak választ bunkók, stb.
A nőket, illetve párokat elárasztják levelekkel, napi 50-60 levelet nem lehet kezelni, aztán ha lesz egy-két csalódásuk elmegy a kedvük az egésztől. Így a nagy férfi túlsúly tovább romlik, sok ember kiábrándul az egészből. Erre kellene valami megoldás.
Én mindig azt mondtam hogy ez a normális módszer. Írja ki minden nő és pár, illetve aki pasit keres, hogy nem keresnek senkit, vagy ne is csináljanak adatlapot, aztán keresgéljenek és írjanak annak akit megfelelőnek találnak. Sok bosszankodástól lehetne így mentesülni, mert ha jól értelmezem szinte minden probléma forrása az, hogy az értetlen férfiak nem tudnak adatlapot értelmezni és mindenkinek írogatnak.
Gondolom itt a szexuális képességeire gondolsz, mert ha jól értelmezem itt az a fontos az ismerkedni vágyó hölgyeknek, uraknak vagy pároknak. Bevallom nem teljesen értem azért, hogy ez hogyan derül ki abból amit ír valaki. smile
Lehet szépen, kulturáltan, intelligens módon beszélgetni egyes emberekkel fórumokon, privátban, akár hosszú ideig is. Ez azonban nem garancia semmire. Sok mindent meghatároz hogy ki hol él, milyen korú, független, nem független, mikor ér rá, hogy néz ki, stb. Ezeknek nagyobb szerepe van szerintem, mint annak hogy ki mennyire tud helyesen írni, meg hasonlók.
Nemcsak férfi van ilyen, hanem nő is. Sőt az még veszélyesebb is lehet.
Vannak zárkózottabb emberek is, akik akkor sem tudnak könnyedén meghódítani egy nőt, ha egyébként fiatalok, egészségesek, esetleg még valamelyest intelligensek is. Mert magánéleti dolgokról, szexről eleve nem nagyon beszélnek senkivel, nem próbálkoznak a nőknél, mivel például rosszul viselik az elutasítást, vagy hasonlók. Egy ilyen embernek egyszerűbb ha mondjuk ilyen rendszerben, vagy régen akár újsághirdetés után levélben beszéli meg a dolgokat. Nem független emberek esetén meg ki lehet zárni a sok felháborodott nőt, akik utálják ha házas férfi próbálkozna esetleg náluk. Igaz így kevés nő marad és sok a férfi, de ilyen az élet.
Én nem értek egyet azzal hogy a házasság olyan szövetség, amelyben joga van a másiknak mindent tudni. Én legalábbis soha nem kötöttem ilyen szövetséget senkivel és soha nem is lennék hajlandó ilyenre. Természetesen nem vagyunk egyformák, mindenki úgy él ahogy jónak látja.
Óvszerrel és nem punciba élvezéssel.
Ebben egyetértünk, nagyjából én is így gondolom.
Ha már pasit is csak türelemmel lehet találni akkor mit szóljon aki esetleg nőt keres?
Nem akarom itt reklámozni.
Nincs olyan oldal amit rendszeresen nézegetni akarnék, de nem jön be, csak a múltkor véletlenül belebotlottam egybe. Utána megnéztem egy free proxy-val.
Azt nem értem, hogy egy magyar TV-ből ismert nőről nagyjából senki nem tudja külföldön hogy ki, akkor miért megy oda? Ennyi erővel bármelyik átlagos nő mehet. Nekem ez sehogy se stimmel.
Meg fog lepődni ha lesz vagy 100 jelentkező. smile
DNS vizsgálattal gondolom megállapítható az apa kiléte.
Nekem a legfőbb okom egyébként a terhesség elkerülése volt a gumi használatára, mert másképp nem védekeztek a hölgyek, meg ezt egyébként sem bíztam volna egy nőre. Egészségügyi szempontból megbíztam bennük.
Hú de egyre gondoltunk, pedig nem olvastam előtte. Ez nálam sem volt soha alku tárgya. smile
Nekem csak annyi tapasztalatom van ezen a téren hogy régebben, igaz nem hármasban de volt kapcsolatom más feleségével. Soha nem egyeztem volna bele hogy gumi nélkül csináljuk, már ha egyáltalán dugtunk.
Sok vita volt már erről más fórumokban is és ezek szerint ha van sok csalódott pasi aki miatt moderálni kell dolgokat akkor azért az is figyelemre méltó. Ahogy az is, ha ezek szerint egy magát sikeresnek tekintő férfi is sok elutasítást kap, hiába írja le szép stílusban és helyesen a leveleiben hogy ő intelligens. A fórumnyitó a tapasztalatokra kíváncsi, ezért röviden csak annyit hogy soha egyetlen olyan nővel nem találkoztam, akit ilyen oldalon ismertem volna meg.
A szóló férfiak többsége szerintem el sem juthat odáig, hogy bárkivel bármit megbeszéljen, mert nem nagyon áll senki szóba velük.
Szerinted elég nagy pénzért bármelyik ilyen híresség, vagy bármelyik nő bármire hajlandó? Nem foglalkozik vele ki az illető, hogy néz ki, ha van ennyi pénze akkor ugrik neki minden nő? Azt gondolnám pont az ilyen hírességeknek nincs erre szükségük, hisz egyébként is annyi pénzt tudnak szerezni az ismertségükkel amennyit csak akarnak.
Szerintem is így van ahogy mondod, de azért nem biztos hogy minden weblapot bárhonnan meg lehet nyitni. Például az előbb egyet megnéztem és ezt írja ki: "Sorry this website is not available in your country".
/ 11 oldal
/ oldal   Összesen: 506 hozzászólás, Listázva: 1-50

egysportospasi

Regisztrálás ideje: 2015. október 19.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!