/ 6 oldal
Hozzászólások
Sziasztok!
Délután akinek van kedve csatlakozhat egy kis sütögetèshez Gárdonyi nudin!
Természetesen mindenki hozzon sütnivalót amit enne.Tárcsát,gázt viszek!
Ismerkedjünk, beszélgessünk aztán ami alakul!
Mindent lehet, de semmi sem kötelező!
Plusz a tèli rendezvényekről is szívesen adok felvilágosítást!
Bárkinek kèrdèse lenne írjon privátban!
Üdv!
Csak meztelenkedès! Szigorúan veszik a túlzott intimitást!
Folyamatos figyelès van!
Ráckevèn van külső medence ott kicsit lazább a dolgod,de ott is csak óvatosan!!!
Ha olyant ahol lehet akciózni ès fürdős bulit szeretnètek keressetek privátban ès beszèljünk.
Sziasztok!
Vegyes a társaság! Vannak melegek ès heterók is ! Jó a kijáró közösség!
Igen működik mèg a Gárdonyi nudi!
Írtam privátban! wave
Sziasztok!
Règen szerveztünk bulit a Gárdonyi nudin!
Arra gondoltam, hogy már nőtt a növènyzet,idèn eddig egyszer nyírtunk füvet is , össze lehetne ismét hozni egy összejövetelt ahol lehet ismerkedni,huncutkodni ès akinek kedve van sátrazhat is!Ezt most szombatra tennèm ès ha lesz igèny rá ismét,mint régebben akkor 2hetente megismètelnènk !
Szóval ha az időjárás nem szól közbe akkor szombaton találkozzunk Gárdonyi nudin ès èlvezzük az èletet!!! Rèszletek privátban!
Maximálisan egyet értek veletek! Sokszor kihoztam már a kisfiam èn is,de ilyenkor senki huncutkodott ès ez így helyes!
A többség tudja ès èrti az alap illemszabályokat!Aki pedig nem annak el kell magyarázni.A viták netes felületen leggyakrabban meddőek!
vigyor2 Mindegyik hely egyedi,a lényeg,mindenki kellemessen kikapcsolódjon minden téren!
Nekem szívem csücske Gárdony az tény hisz 27 èv odajárás,10èv ténykedése a helyért ,az emberekért bizony nyomot hagy az emberben ,de főleg a pozitív èlmènyek ès emlékek ,a sok jó ember akikkel megismerkedhettem! Remélem mèg sokáig lesz a hely ès sokaknak ad èlmènyeket !
Ne foglalkozzatok vele!Èlvezzètek az èletet,ès egymást!A fórumos viták mindig meddok csak az energiát veszik el!
2 társasház èpült a betononút felőli részén így az nem zavarja a nudit egyenlőre.
Szia!
Ma már minden a régi helyén van!Két öböl ès a sarki hancúrplacc is használható,idén nyirtunk már egyszer füvet ès fásszárú növények is lettek ültetve.Közös összefogással ismét szépül a hely!2018 decenberèben 2ève nyáron levágták a növényzetet ,de azóta ismét szépen megnőtt!
Köszönjük szépen!
Én hoztam el! Elnézést lemaradt az El szó.
Azért nincs kinn egy ideje zsák, mert nekünk kell gyűjteni és elszállítani! Évekig csináltuk! Nem kevés pénz elhordani a szezon végén a szeméttelepre, mert fizetni kell, hogy lerakhasd! Kérlek ne tegyél ki zsákot, mindenki vigye haza a szemetét!
Tegnap 1 zsákkal szedtünk össze és azt is én hoztam! Egész nyáron ezt biztos nem vállalom!
Köszönöm szépen a megértést!
Igen!
Sziasztok!
Gárdonyba a hét elején a hancúrplaccon lett fűnyírva, ma a parkolóban! Szemétszedés is volt.
A növények szépen nőnek!
Mindenkit várunk sok szeretettel minden kellemes időtöltésre!
Sziasztok!
Szombaton Dombóvár és környékén tud valaki esetleg privát partit ahova lehet csatlakozni?
Gárdony szuper, kellemes idő, nincs tömeg, a víz 24 fokos!
Egy csepp esső nem volt egész nap!
Sziasztok!
Ma délután irány Gárdony! Remélem lesznek innen páran!
Tegnap erős volt a Nap és nagy a kánikula! Bármi megeshet! wink
Sziasztok!
Ma jön valaki Gárdonyba?
A víz lassan termál, tegnap 29 fokos volt!
Szerencsére a hancúrplaccon akad füves terület is!
A rémhírkeltéseket pedig nem kell elhinni! A halakat kiszedték az önkéntesek és a halőrök plusz a naturisták! A nudisok által kiszedett tetemeknek volt szaguk, de tegnap be földelték így az is megoldódott! A víz tiszta, de kB 1 hónap és algás lesz a meleg miatt.
Ettől függetlenül napozni, huncutkodni, és a Vágykörúton járkálni-rosszalkodni lehet!
Erotikában gazdag napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Igen működik a Gárdonyi nudi!
Hamarosan befejezik a partfal erősítését is és akkor hétköznap se lesz ott munkás aki zavarna esetleg. circling
Sziasztok!
Késő délután Gárdonyi nudin leszek!
Ha valakinek van kedve beszélgetni, ismerkedni jelezze illetve ott megtalál. wave
Mindenkinek nagyon kellemes és izgalmas vasárnapot kívánok!
Sziasztok!
Gárdonyi félszigeten ahol a nudi található valóban volt növényzet írtás,de nem teljesen vágtak le mindent!
Az öbölnél,a kanyarban és a hancúrplaccnál hagytak egy nádsávot így igazából semmi nem változott csupán az,hogy a nádasos labirintus megszűnt! Ez pedig még pozitív is lehet,mert azok a meleg férfiak akik csak a labirintusi kéjelgésért jöttek azok most biztosan lemorzsolódnak így reményeim szerint vissza áll a régi rend és az arányok is ismét realizálódnak! Hancúrozni most is lehet hiszen amit hagytak nádfalakat azok arra pont elegek,hogy a vasút felől takarjanak teljesen!
Használjátok ki a Gárdonyi kis "paradicsimi" lehetőségeket amíg lehet!
Mindenkinek kellemes és élményekben dús nyarat kívánok!!! wave
Sziasztok!
Balatonberényben nagyon kellemes az idő!
Szívesen ismerkednék, egy kedves párral vagyok.
Akaliban nem igazán strand idő van sajnos.
Sziasztok!
Balatonakaliba lesz valaki a hétvégén?
Én itt leszek, szívesen ismerkednék, beszélgetnék. wave
Látom nem túl gyakorlott vagy a témában!
Egy-két legyintéssel is lehet jelezni ha nem kívánod a közelséget! De ha egyet elküldesz akkor a többi sem megy közelebb!Ha pedig csupán arra vágysz,hogy a barátnőddel(ahogy nézem nincs állandó párod,mert szólóban vagy regisztrálva)szexelj egyet a természetben és napozzatok azt bármelyik erdő szélén,folyóparton megtehetitek nem kell Miskolcról Gárdonyig utaznotok!
Sziasztok!
Nem vagyok minden nap itt a gg-n,de pár mondatot én is hozzá fűznék a Gárdonyi helyzethez és az itt kialakult vele kapcsolatos vitához!
Többekkel egyet értek,mint Babettbitch,határozott40 és talán még pár felhasználót sorolhatnék! Én igyekszem köztes semleges ember lenni a legtöbb esetben és mindegyik oldalt meghallgatni....
Gárdony 1986 óta egy kijelölt nudis-naturista rész ami azt jelenti,hogy nem hivatalos naturista strand!!! Tehát nincs elkerítve,nincs házirendje,nincs fizetett portás,szecuriti,stb.Ezért ingyenes! Senki nem foglalkozott rajtam és pár emberen kívül a terület ápoltságával! Jó volt a placc évekig???Igen??? És ki mit tett érte had kérdezzem meg!!! A lenyírt fű a létrák mindenkinek jó volt ugye? A törzs embereken kívül akikkel közös erőfeszítéssel rendeztük és aki össze dobták a költségeket a munkálatokra a létrák anyagaira,a szemetes zsákokra annak elszállítására,stb..Ha nem csináltuk volna akkor nyakig érő gaz lenne most is a placcon!!!! A hőbölgés mindenkinek megy főleg a neten,de a fizikai segítség már nem!
A placcot sok évvel ezelőtt pucoltuk ki és nem véletlenül lett a neve a hancúrplacc!Ezzel mindenki tisztában volt aki arra a részre feküdt ki!Akkor is volt mindig akinek nem tetszett ez-az ahogy most is.
Ez a jóság a "strand" területének a fele elvesztésével megváltozott!Tavaly januárban minden fát és bokrot kivágtak így a táj az összkép is más lett és a placcra illetve az öböl felére tömörödött össze mindenki.Ezzel a változással más dolgok is változtak,de vagy alkalmazkodunk,vagy nem kell oda kijárni!
Gárdony mindig is mini Rovinj volt ez nyílt titok,így senkit nem ért meglepetés ha valamibe bele futott!
Akinek nem tetszik egy hely az nem megy máskor is oda! Itt viszont olvastam,hogy idén 4 alkalommal is volt az egyik pár és mindig negatívan távoztak.Kérdem én ha ennyire rossz akkor miért megy 4-szer is oda?????
A hivatalos helyeken is látok szexuális tevékenységeket bárki is tagadja,csak visszafogodtabban!A meztelenség a szexualitás előszobája akár tetszik akár nem! Természetesen mindig tudni kell,hogy hol lehet és hol nem.
Akinek pedig valaki zavaró,mert akár folyamatosan bámul,vagy épp "huzogatja" akkor van szánk és lehet szólni,hogy ne tegye,mert ez zavaró!Érdekes akiknek ezt javasoltam és megfogadták eddig mindig be vállt!!!!
Szó volt a fényképről...Aki fényképet készít bárkiről a másik tudta és belegyezése nélkül és az kikerül valami nyílvános helyre ,vagy abból a másiknak kára származik azt sok jogot megsért és feljelenthető illetve nagyon durván perelhető!!!!
Azt meg nem értem,hogy itt regisztrált tagok ennyire álprűdek legyenek(akinek nem inge ne vegye magára) ekkora felháborodást váltson ki pár pasi. Hozzá teszem közel 2 hete nem voltam kinn ,de nem tudom elképzelni,hogy ezeket a szitukat ott helyszínen nem lehet kulturáltan rendezni
Mindig lesznek akiknek nem tetszik ez-az,de akkor menjen máshova!!!
Mindenkinek nyugodalmas napot kívánok és mindig lebegjen a szemetek előtt: Élni és élni hagyni!!! wave
Sziasztok!
Többen írjátok,hogy Gárdonyban sok a pasi.Tudjátok,hogy miért tűnik így??? Mert a sok pasi meleg pasi! Ugyan is már tavaly el vették az öblüket a partfal felújítása és a mederkotrás végett valamint a normál öböl felét is! Így most mindenki egy részre szorult össze a hancúrplaccra! Tehát aki ki megy könnyen bele esik abba a tévhitbe,hogy sok a pasi aki a párokra,illetve a nőkre hajt. Nem így van. Az viszont tény,hogy össze szűkült a terület és így másabbnak tűnik a helyzet. Emberek vagyunk toleráljuk egymást és a kialakult helyzetet és élvezzük ki még,mert nagyon nagy eséllyel idén tudjuk ezt megtenni utoljára!
Szóval aki szereti a Gárdonyi nudit és a szép északi panorámát és azt a lehetőséget,hogy ott napozás közben rosszalkodni is lehet az még most használja ezt ki !
Süssön rátok a Nap!
Csodálatos az idő Gárdonyban!
Köszi! wave
Sziasztok!
A héten kicsit szépítettünk a Gárdonyi nudin! Füvet nyírtunk és szemetet szedtünk!
Mindenkit kérek, hogy ne szemeteljen, hogy kulturált maradjon a környezet ahova máskor is ki megyünk!
Köszönöm!
Mindenkinek kellemes kikapcsolódást kívánok Gárdonyban minden értelemben! circling wink wave
Igen voltak külön részek, de tavaly össze olvadtak, mert mederkotrás miatt lezárták a fiúk öblét. Most ismét meg van nyitva az is! Remélem idén ismét mindenki a saját kis szekciójában megtalálja a helyét. Jelenleg, hogy a hancúrplaccra tömörült mindenki így ha valaki ki megy azt hiszi, hogy rengeteg a pasi és elenyésző a nő, pedig csupán a meleg fiúk is ott vannak. Van akit ez zavar van akit nem ez szokás szerint megosztja az embereket. Szerintem ha mindenki kulturált akkor nincs semmi gond és igyekezni kell egymás dolgát tolerálni.
Sziasztok!
Nem,nem szűnt meg,de a hanúrplacc csupán a terület egyik része!
A hely ma is látogatható és ezt ki is használják sokan,köztük én is. wink
Sziasztok!
Remélem tudtam a részletes leírással segíteni Gárdonyt illetőleg!
Mindenkit szeretnék arra viszont megkérni,hogy amíg tart a járvány a távolságot tartsa be!!!
Valamint a kölcsönös tiszteletet adjuk meg egymásnak kinn a valóságban is és itt is!
Ha tudok segíteni,vagy kérdésetek lenne privátban is írhattok. wave
Kellemes estét kívánok mindenkinek és kézcsókom a hölgyeknek!
Üdvözlök mindenkit!
Kissé mulatságosnak,de már megszokottnak tartom mikor emberek akik nem járnak ki Gárdonyba,vagy csupán évi 1-2 alkalommal rémhíreket terjesztenek folyamatosan!!! Sokak ismertek innen és a bulijaimról,tevékenységem végett,így úgy gondolom hiteles személy vagyok,és 8 éve folyamatosan szívemen hordom a Gárdonyi nudi helyzetét,sorsát,stb..Ezért szeretném tisztába tenni a dolgokat,hogy kicsit reálisabban lásson mindenki:
Jelenleg lehet látogatni a nudit! A távolságokat viszont be kell tartani a 1,5-2 métert egymástól ,mert szinte naponta ellenőrzi jó idő esetén a rendőrség illetve a közterület felügyelet! Eddig mindig rendben volt minden így senkit nem igazoltattak és nem büntettek,nem küldtek el!
A két öböl félkör része fel van törve,mert a partfalat újítani fogják,de a többi rész a régi és érintetlen,jelenleg nincs munkálat kin.
A házépítések teljesen megálltak és idén biztos nem fejezik be tehát a mostani szezont csak is a partfal felújítása zavarhatja meg illetve a járvány elhúzódása és azok viselkedése akik nem tartják be a távolság tartást!
Természetesen lehet sok mindent,de jelenleg szerintem a 2 főnél több 1,5 méteren belül tartózkodást inkább az ösvényekre korlátozza mindenki és saját felelőségére !!! Remélem mindenki érti mire gondolok! vigyor2
Szóval Gárdony van és idén remélhetőleg még lesz! A jövő év meg még odébb van!
Éljünk a mának és élvezzük mind azt ami megadatik! wave
Velem személyesen kinn lehet találkozni és szívesen ismerkedem normális emberekkel,de szexuálisan csak nők és párok jöhetnek szóba!
Süssön mindenkire a Nap és a jelenlegi mérsékelt helyzethez mérten mindenkinek kívánok kellemes erotikában gazdag napokat és jó egészséget!!! wave
Az már kellemes idő ha süt a Nap és nincs szél! smile
Gárdony éledezik,lehet kimenni!
A partfal felújítása folyamatban van,de jelenleg megtorpant a munka.A Tavirózsa utca felől és a csónaktározó felől is be lehet jutni.
Mindenkit kérek viszont,hogy a jelenlegi kialakult helyzetre való tekintettel mindenki tartsa be az óvintézkedéseket!
Remélem hamarosan elvonul a járvány és ismét sokan lehetünk kinn a strandokon!
Meglátásom szerint az építkezés ami folyik kintebb az az idei szezont még nem befolyásolja!Csak legyen jó idő,egészség!!!
Süssön mindenkire a Nap!!!
Sziasztok!
November 16-án Mohácson szervezünk egy több szintes házban egész éjszakás házibulit elsősorban pároknak és hölgyeknek!Vacsorával,italokkal,játékkal,zenével,hangulatos környezetben és korlátozott számban ott alvással és reggelivel!Akiket érdekelnek a részletek azok kérem PRIVÁTBAN keressenek! Köszönöm!
Mindenkinek erotikában és szexuális élményekben gazdag hetet kívánok!!! wave
Sziasztok!
November 16-án Mohácson szervezünk egy több szintes házban egész éjszakás házibulit elsősorban pároknak és hölgyeknek!Vacsorával,italokkal,játékkal,zenével,hangulatos környezetben és korlátozott számban ott alvással és reggelivel!Akiket érdekelnek a részletek azok kérem PRIVÁTBAN keressenek! Köszönöm!
Mindenkinek erotikában és szexuális élményekben gazdag hetet kívánok!!!
Sziasztok!
November 16-án Mohácson szervezünk egy több szintes házban egész éjszakás házibulit elsősorban pároknak és hölgyeknek!Vacsorával,italokkal,játékkal,zenével,hangulatos környezetben és korlátozott számban ott alvással és reggelivel!Akiket érdekelnek a részletek azok kérem PRIVÁTBAN keressenek! Köszönöm!
Mindenkinek erotikában és szexuális élményekben gazdag hetet kívánok!!! wave
Sziasztok!
November 16-án Mohácson szervezünk egy több szintes házban egész éjszakás házibulit elsősorban pároknak és hölgyeknek!Vacsorával,italokkal,játékkal,zenével,hangulatos környezetben és korlátozott számban ott alvással és reggelivel!Akiket érdekelnek a részletek azok kérem PRIVÁTBAN keressenek! Köszönöm!
Mindenkinek erotikában és szexuális élményekben gazdag hetet kívánok!!! wave
Gárdonyba van!
Sziasztok!
Gárdonyi nudi továbbra is van,vasárnap voltam kinn és rengetegen voltak.
A terület kissé változott,a fiús öböl megszűnt lezárták,de a hetero öböl meg a hancúrplacc az működik,illetve sokan a pecások fele a betonon napoztak.A nád szépen növekszik,teljesen takar már!
Létrák át lettek szerelve a használatos partrészre.
Eddig idén kissé el voltam tűnve,de ismét leszek már,így hamarosan csinálunk ismét bográcspartit is!
Mindenkire süssön a Nap és szexeljetek sokat! wave
Szuperek a képek, mint mindig!
Szuper ötlet a színes megvilágítás!
Csak így tovább! wave
Mindenkinek békés boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!!!!
Legyen a szeretet mellett erotikában is bővelkedő! wave
Mindenkinek békés boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!!!!
Legyen a szeretet mellett erotikában is bővelkedő! wave
Ballószög igényes szép és kellemes fürdő, jó felöntésekkel. 3 hetente szombaton van naturista est.
Ma este is lesz, megyek is!
Székesfehérvári indulással ha valaki szeretne csatlakozni szívesen elviszem. Főleg hölgyet vagy párost minden kötelezettség nélkül!
Sziasztok!
Ma megy valaki innen Ráckevére?
Én egyik barátommal ellátogatunk,van még 2 hely az autóban ha esetleg van 1 vagy 2 hölgy aki szívesen eljönne akkor elvisszük.Természetesen ez semmi kötelezettséggel nem jár!
Székesfehérvárról indulunk Dunaújváros érintésével megyünk Ráckevére.
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
Tegnap még szuper volt Gárdony!!! vigyor2
/ 6 oldal
/ oldal   Összesen: 297 hozzászólás, Listázva: 1-50

tutajos557

Regisztrálás ideje: 2016. január 09.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!