/ 3 oldal
Hozzászólások
Szuper! Hol lehet ilyen dresszt (fürdőruhát) kapni? A párom azt mondja bevállalná hasonló helyen!
Zseniális! Elnéztem volna a folytatást egy jó nagy dildóval is!
Külföldön dolgoztam és ott ismerkedtem meg a későbbi feleségemmel! Nagyon szép kisportolt teste volt. A nővére, pont az ellenkezője, nagy kerek mellek gömbölyű popsi, sugárzott belőle, az erotika! Az ideálom, de sajnos már férjnél volt. A férje egy munkamániás pasi volt, aki hajtotta a pénzt és emiatt ,a feleségét elhanyagolta! Amikor éppen itthon voltam gyakran jártam fel hozzájuk, főleg olyankor, amikor a férj dolgozott! Ilyenkor udvarolgattam neki, simogattam a lelkét, no meg néha a testét is kicsit potyázgatva. ilyenkor mosolyogva utasított rendre, de sosem haraggal! Egy alkalommal fent voltam náluk és panaszkodta, hogy megemeltem magam és nagyon fáj a hátam, derekam! Sógornőm, aki nagy természetgyógyász volt mondta, hogy feküdjek be a kádba, mert van egy holttengeri fürdősója, az nagyon jó erre. Már egy jó ideje áztattam magam amikor bekopogott, hogy lejárt a mosógép, bejönne kiszedi a ruhát! Izgatottan mondtam, hogy jöjjön! Gyönyörű és izgató volt ahogy lehajolt kiszedni a ruhát. Hátul felcsúszott a lenge póló, amiben otthon szokott lenni. A farkam állt mint a cövek. Ahogy megfordult, meg is látta, de én csak folyamatosan beszéltem hozzá, hogy ne tudjon kimenni. Kértem, hogy masszírozza meg a hátamat, ha már megígérte.Aztán felálltam szembe fordultam vele és a farkamra mutattam , kértem hogy arra is ráférne egy kis masszázs. Nem szólt semmit, az aranyos pici kezével megfogta, talán ha kettőt húzott rajta és én máris elélveztem....ez volt az első, így kezdődött a csaknem tíz évig tartó sok izgalommal teli kapcsolatunk
Csodálatosak a hangok a végén!
Gyönyörű a feleséged!!
Csodás!
Imádom, az ilyen izmos lábakat és vaskos combokat! Szuper!!!!
Zseniális! Imádom!
Én 77 vagyok két hónapja, még simán ment a heti egyszeri szex, a húsz évvel fiatalabb barátnőmmel! Sajnos azóta volt egy prosztata műtétem és a szerszám nem azóta akar működni! Már csak orálisan tudom kielégíteni, de ez neki sajnos kevés, mert van hüvely orgazmusa, a műbránertől, viszont idegenkedik.Az orvos írt fel sildenafilt, de szinte semmi a hatása.
Hármasról szó sem lehet.
Gondban vagyok, mit lehet ilyenkor csinálni!
Van valakinek hasonló panasza?
Nem akarok új topikot nyitni, azért írok ide. Túl vagyok a hetvenen, de még mindig aktívan szexelek. Engem is utolért a prosztata probléma. Tüneteim nem voltak, de a PSA értékem magas lett. Beutaltak e gy biopsziára! Van e valakinek tapasztalata, hogy egy prosztata beavatkozás után működik e a szex! Vagy marad a puncinyalás?
Csodálatos nő, csodálatos test és gyönyörű punci!! A hetes és tizenegyes képek a kedvenceim! Túl vagyok a hetvenen, de nagyon tudnám kényeztetni!
A lány gyönyörű, de meztelen,(mez nélküli) nem mesztelen!
Meglátogatott a külföldről hazatért dokinéni!! Nagyon jó volt! Úgy szopott, hogy" behorpadt a fejem"
wave
Már egy ideje tanulom és gyakorlom a yoni masszázst szeretnék erre vágyó nőkkel ismerkedni. Nem potyadugásra vágyom!!!
Meseszép,olyan mint egy babapunci! A cicik is tökéletesek! Szerencsés vagy! Ráadásul még az anyósod i bekapta a farkad!!!!
Gyönyörű telt idomok! Nem értem, a fogyókúrázó nőket!
Gyönyörű hölgy! Tetszenek a képek, de a pohár miért kellett? Néha olyan szerencsétlenül áll a kezedben, hogy nélküle még szexibbek lennének, a fotók.
Fél a lebukástól!!!
Nekem mind a kettő a célom.
A hetvenes években,éjszakai szórakozóhelyeken dolgoztam ott ismertem meg egy luxus prostit! Jó barátságba kerültünk, így aztán elmesélte, hogy annak ellenére, hogy egyetemi diplomája van két nyelven beszél úgy döntött, hogy luxus kurva lesz! Azt mondta figyelj, hogy hetenkint kozmetikushoz , fodrászhoz járok, a Váci utcában csináltatom, a ruhámat cipőmet Többet keresek, mint egy vezérigazgató és kevesebbet baszok, mint egy feleség és azzal akivel akarok!
Ha nem is orál szex, de volt egy hasonló élményem! Kb húsz éves lehettem, amikor a Balcsin együtt sátoroztunk egy haveri csapattal. A sátorban mellettem aludt a haverom, akkor még szűz csaja! A haver, csak később tudott utánunk jönni.Egyik reggel arra ébredtem, hogy a csaj simogatja az álló farkamat! Úgy csináltam, mintha nem ébredtem volna fel! Hatalmasat élveztem a kezébe!!!! Sajnos, csak egyszer történt meg, mert másnap megjött a haver.
Az eset nem velem, hanem egy barátommal történt meg!
A menyasszonya mellet tartott egy bővérű szeretőt is, A hoppon maradt szerető, az egyházi esküvő után a lagziban megfenyegette a barátomat, ha most azonnal nem keféli meg, akkor bosszúból kikiabálja, a násznépnek a viszonyukat! Mit volt mit tennie "szegény barátomnak", megkefélte a csajt.
Gyönyörű a hölgy! A tizenharmadik kép az egyszerűen fantasztikus!
Szívesen segítenék vasalni! Gyönyörű!!!
Én 75 vagyok és még minden héten szexelek, igaz hogy egy kis doppingszerrel,(ezt nem tudja) de azért a barátnőm teljesen megelégedett velem!
Caps lock.
TE FÉLREÉRTETTED AZ ELŐTTEM SZÓLÓT, NEM A FELESÉGE HELYETT, HANEM A FELESÉGE MELLETT DUGNÁ AZ ANYÓST IS! Bocs a caps looóckért!
Egy fiatal nő ismerősöm, a járvány miatt elvesztette a munkáját és már régóta munkanélküli.
Mondtam neki, hogy mivel egyedülálló vagyok, hetente jöhetne takarítani.
Amikor egyik alkalommal feljött nagyon fájt a derekam és kérdeztem, meg tudna e masszírozni?
Igent mondott!
Lezuhanyoztam, egy kis törölközőben az ágyra feküdtem. Nagyon jól masszírozott! Olyan jól, hogy felállta farkam! Megfordultam és kértem hogy folytassa így! Masszírozta a combomat egyre feljebb aztán kértem, ha már úgyis látja, hogy áll a farkam azt se hagyja ki!
Nem hagyta ki!!!!!
Ez hónapokon keresztül ment, aztán eltűnt!
Nemrég találkoztam vele.
Azóta már egy erotikus masszázs szalonban dolgozik...Bevallása szerint nagyon jól keres, pedig csak kézi munkát vállal?!?!
Vajon ő már prosti?
Egy gy meztelen nőt érzékien gyengéden masszírozni, amíg orgazmusa nem lesz!
Köszönöm, a gratulációt, de hol olvastad, hogy 65 éves vagyok? A nevem is azért zozo46, mert 1946 ban születtem!!
Az igazság az hogy mindig sokkal fiatalabb barátnőim voltak! A módszerem az volt, hogy soha nem hajtottam rájuk, türelmes voltam. Amikor aztán már megbarátkoztunk, sok hónap után, akkor már észre sem vették a koromat, (vagy nem érdekelte őket).
Persze diszkrét voltam, a magánéletünkről soha senki sem tudott!!! Még a barátaim közül is csak egy.
Nagyon fontos volt számomra, hogy mindig maximálisan az ő kielégítésükre koncentráltam!
Bőven megtérült!!
74 vagyok, de ötvenesnek saccol mindenki, mivel rendszeresen edzem magam. Semmi felesleg rajtam. Nem ráncos a bőröm, csak a hajam ritkul kicsit.
.Egy 28 éves lány a barátnőm., akinek van mellettem egy pasija.
Igaz, hogy csak tablettával, de minden héten egyszer nagyon jókat szeretkezünk!
Nagyon figyelek az előjátékra, hogy neki jó legyen.Van úgy, hogy kétszer háromszor is elélvez, mire berakom neki.
Vicces, hogy mások előtt Zoli bácsinak hív!
A történet egy lányról szól, ha nem vetted volna észre, csak én írtam meg!!!
Volt egy kalocsai csajom, (kb 20 éves lehetett) aki arra hajtott, hogy az ötvenedik pasija, ötven éves legyen! Hát én pont ötven voltam segítettem beteljesíteni a vágyát.
Jó pár éve olvastam egy külföldi honlapon, Európai országokra bontva a pénisz átlagot! Magyarország, a középmezőnyben volt 13,6 cm átlaggal! Persze ha olvasom a történeteket amiket itt írnak, akkor mindenkinem 20 centis farka van!
Szép szép, de van egy hibája: nem az én farkam van benne!
Csodálatos, ahogy a szájába, veszi, az a gyengédség!!! Kár, hogy nem az enyémet.....
Úgy látom, hogy az anyósod, már rád van kattanva, csak te ezt nem veszed észre! Ezek, az apró női praktikák, amit olyan jól csinálnak, csak észre kellene venned! Ha ki akarod ugrasztani, a nyulat bokorból, tedd be , a pornót jó hangosan és verd, a farkad, a nyitott ajtónál úgy, hogy biztosan lássa! Előbb utóbb bátran fogja bámulni és innen, már egyenes, az út, a beteljesüléshez!
Nekem is bejönne egy néger csaj! Imádom, a fekete csempét rózsaszín fugával!
Egy erkölcscsősz férfigyűlölő nőt pénzért megdugni
Úgy tűnik hogy kieresztetted, a szellemet a palackból. Most már nincs visszaút, végig kell nézned, hogy dugják, a párodat! Most csak arra figyelj, hogy ne maradj ki a jóból! Egyébként a nők nagy része is így gondolkodik, ezért nem akarnak belemenni, a hármasba!
Bocs több férjűség, nem többfejűség
A többfejűség, Tibetben és Nepálban, teljesen elfogadott, mindennapos dolog! Ennek elsősorban vagyon okai vannak!
Általában fiú testvéreknek van közös feleségük! Emellett még mindkét fél szeretőt is tarthat! crazya
Nagyon izgalmas és már szinte már irodalmi szintű a történet eleje, ahogy aztán az anyák megdugására kerül sor, a történet kissé ellaposodik, már hiányzik belőle, a a lelkiség, a kíváncsiság mert az addig vívód anyák és vágyakozó fiúk, egy-egy "baszópárrá" alacsonyodnak! Azért gratulálok tetszett. Van érzéked az íráshoz.
Egy volt férfifaló barátnőm mondta azt a bölcsességet, hogy nem a méret, a lényeg, hanem, az állag (keménység), valamint a technika, pedig neki hatalmas tapasztalata volt. Szerinte, a nagy méretű pasik mind el vannak halva saját maguktól, azt hiszik, ha jól ki van sámfázva a nő, akkor az már neki elég is! A kis péniszűek, ellenben sokkal figyelmesebbek, sokkal jobban odafigyelnek arra, hogy a nőnek jó legyen, kompenzálva ezzel a méretbeli hiányukat!
Vagy azt, hogy nem tudsz bánni, a késsel worship
Köszönöm, a megértő és bölcs válaszodat. Sajnos itt gyakran szét trollkodják, az ember üzeneteit. wave
Igazad van. smile A szakításnak három fázisa van, a kétségbeesés, a harag, végül a közömbösség, vagy megbocsátás.
Én még a második fázisban vagyok és sajnos mérgezem a saját lelkemet:
Remélem, azért jön majd valaki, akit segít a gyógyulásomban! smile
Úgy általánosságban igazad van, de amikor azt mondják, még néhány nappal a szakítás előtt is, hogy te vagy, a nagy ő az életében, aztán semmi veszekedés vita összeveszés és mégis kapsz egy SMS-t! Ez nagy szívás. Megjegyzem nem volt titkos, a kapcsolatunk, hiszen minden nap találkoztunk, a hétvégéket együtt töltöttük együtt mentünk külföldre nyaralni, együtt vettünk hétvégi házat stb. Egy felhőtlennek látszó kapcsolat volt.
Kissé kárörvendően veszem tudomásul, hogy aki miatt lelépett, az a kapcsolat, már megszűnt.
Igazából, ami bosszantó és nem tudom megbocsátani, hogy nem tudott becsületesen szakítani.
Engem egy független nő szívatott meg, most már három éve. 12 évig tartott, a kapcsolatunk aztán egyszer csak lelépett, mert úgy gondolta, hogy legyek "csak az övé" Furcsa, hogy 12 évig működött, a hét végeket vele töltöttem, együtt utaztunk külföldre. minden nap találkoztunk, aztán egyszer minden átmenet és előzmény nélkül küldött egy sms-t, hogy vége! A mai napig sem tudtam megemészteni, de azóta nincs is barátnőm.A szex? Magad uram, a (sz)Olgád nincsen. Voltak kisebb próbálkozásaim, de nős emberként nehéz,
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 103 hozzászólás, Listázva: 1-50

zozo46

Regisztrálás ideje: 2016. január 26.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!