/ 6 oldal
Hozzászólások
Egy gazdag gróf kéthetes nyaralásból jön haza, a kocsisa kint várja az állomáson.
- Na, fiam, történt valami, míg távol voltam?
- Nem történt semmi, hacsak az nem, hogy a Bodri, a nagyságos úr kedvenc kutyája megdöglött.
- És mitől döglött meg a szerencsétlen?
- Megfeküdte a gyomrát a sok sült lóhús.
- Hogy jutott a Bodri annyi lóhúshoz?
- Hát bennégtek az istállóban.
- Hogy-hogy, leégett az istálló?
- Igen, a tűz átterjedt a palotáról.
- Leégett a palota? De miért?
- Mert a nagyságos úr anyja ravatalán felborult a gyertya.
- Meghalt az anyám?
Az ijedt kocsis:
- Hát hogy ne kapott volna szívszélhűdést a szerencsétlen, amikor megtudta, hogy a nagyságos úr felesége megszökött a titkárával!
Nálunk idegenek voltak. Egy srác volt kétszer. Volt, hogy próbálkoztunk baráttal, de nem mert bele.enni, félt a barátság miatt. Érthető volt, elfogadtuk a döntését.
Nálunk amíg aktív volt keresésünk kb 6 hónap alatt 6 v 7 pasi volt. Ez már lassan 6 éve.
Így igaz.
Igen. Tetszett.
Előfordul néha amikor ketten megyünk kocsival, hogy felülről minden lekerül.
Egyszer egy bácsi nekisétált döbbenetében a gyalogátkelőhely táblának, szerencsére nem lett baja.
Biztonság kedvéért megsimogattam ikreket mielöbb továbbmentünk.
Egyszer még a hatóság is lefotózott minket így. Nem láttuk a 70 es táblát, durr bele 87-el.
Szeretem, ha egy nő fel meri vállalni, hogy mit szeret és mik a vágyai. Sajnos más sok esetben a társadalmi norma, elvárás stb. Lehet én látom rosszul
És Ő mit szólna hozzá?
Nem lett elijesztve, nekünk volt benne részünk pár alkalommal, de mivel Kedves nem szeretné jelenleg, így az oldalon is csak én vagyok fent. Sokak vágy álma, hogy a többes, de kehetőleg más Kedvesével. A sajátjukat sokan féltik, sajátnak tekintik. Pedig lehet hamarabb összejönne, és sokkal többen itt lennének az oldalon történeteket mondani.
Nem álmodozni kell róla, megvalósítani
Én is emlékszem az összes együttlétre, csodásan kivirult abban az időben.
Hasonló okokból csináltuk mi is. Kedvesnek tetszett nagyon, nekem úgy szintén. Én is azt szerettem látni, ha fel tud oldódni, és örömet tudunk szerezni neki az aktuális partnerrel. Aztán gondolt egyet, és öt éve várom hogy újra igent mondjon.
Az egyik óvodás csak ült a padon
tétlenül, erre odament segíteni az
óvónéni. Nagyon megizzadt, amire a
kisfiú lábára felráncigálta a csizmát,
ám erre a kis gyerek azt mondja:
Óvónéni, fordítva van a lábamon!
A nő látta, hogy a gyereknek igaza van,
hát gyorsan lehúzta róla, és ismét nagy
kínlódások közepette, most már
rendesen felcibálta a kis gyerek lábára
a csizmát
Na, most már jó?
-Ez nem az én csizmám
A nő egyre idegesebb lett, őrült
tempóban lerángatta a gyerek lábáról
a csizmát, miközben az folytatta a
mondókáját:
Hanem a bátyámé, csak :O már
kinőtte, és ma reggel ezt adta rám az
anyukám.
Az óvónő már lilát látott, de uralkodott
magán. Ismét nagy erőlködések
közepette ráadta a kisfiú lábára a
csizmát.
⁃ Na, ez kész. Hol a sapkád?
Mire a gyerek:
A csizmámban...
A Falusi katona első levele a bevonulás után


Kedves anya és apa!
Jól vagyok, remélem, ti is.
Mondjátok el Zsolt bátyámnak, meg Elemér bátyámnak, hogy a Magyar Határőrség mérföldekkel jobb, mint az öreg Márton bácsinak dolgozni. Mondjátok meg nekik, hogy csatlakozzanak, amilyen gyorsan csak tudnak, mielőtt minden hely betelik.
Kicsit ideges voltam eleinte, mert ágyban kellett maradni egészen reggel 6-ig, de már túl vagyok rajta és tetszik, hogy tovább alhatok, mint szoktam.
Mondjátok meg Zsoltnak és Elemérnek, hogy amit reggeli előtt tenni kell, az nem több, mint rendbe rakni az ágyat, meg kifényesíteni pár dolgot. Nem kell moslékot adni a disznóknak, takarmányt behordani, darát keverni, fát hasogatni, tüzet rakni. Gyakorlatilag semmit se kell csinálni.
Borotválkozni azt kell, de az se túl rossz, mert van melegvíz.
A reggeli bőviben van olyanoknak, mint gyümölcslé, gabonapehely, tojás, szalonna, stb., de elég gyenge a normális kaját tekintve, mint pl. krumpli, sonka, sültoldalas, rántott hús, sült padlizsán, sütemény. De mondjátok meg Zsoltnak és Elemérnek, hogy le lehet ülni két városi fiú közé, mivel azok csak kávén élnek. Az ő kajájukkal, meg a sajátunkkal aztán már ki lehet bírni délig, mert akkor újra enni adnak.
Nem csoda, hogy ezek a városi fiúk nem sokat bírnak gyalogolni. Naponta kimegyünk “erőltetett menetre”, ami az őrmesterünk szerint hosszú gyaloglás, hogy megkeményítsen bennünket. Ha úgy gondolja, ám legyen, nem az én dolgom, hogy mást mondjak, de ezek az “erőltetett menetek” kb. olyan hosszúak, mint a postaládánk a tanyánktól. Aztán persze a városi fiúknak feltöri a bakancs a lábát, és mind teherautón megyünk vissza a laktanyába.
A vidék szép errefelé, de félelmetesen lapos. Az őrmester egyébként olyan, mint a tanár az iskolában, állandóan kötözködik. A százados olyan, mint az iskolaigazgató. Az őrnagyok és ezredesek csak mászkálnak erre-arra és ráncolják a homlokukat. Egyáltalán nem zavarnak senkit.
A következőtől biztosan halálra röhögi magát Zsolt és Elemér bátyám:
Elkezdtem kapni a kitüntetéseket a lövészeteken, fogalmam sincs, hogy miért. A célpont közepe majdnem akkora mint egy mókus feje, és nem mozog. Ráadásul vissza sem lő, mint nálunk a Fodor fiúk. Csak kényelmesen feküdni kell, és eltalálni a fekete kört. Még csak nem is nekünk kell betölteni a töltényeket: kapjuk dobozszám.
Aztán itt van ez közelharc gyakorlatnak nevezett dolog. Birkózni kell a városi fiúkkal. Nagyon vigyáznom kell velük, mert igen könnyen törnek. Ez egyáltalán nem olyan, mint amikor otthon az öreg bikával birkózunk. Úgy néz ki, hogy én vagyok a legjobb, kivéve Pál Csabit, aki Eger-ből jött. Őt csak egyszer vertem meg. Ugyanakkor vonult be mint én, de én csak 64 kiló és 152 cm magas vagyok, ő meg 136 kiló és 190 cm.
Bárhogy is, mondjátok el Zsoltnak és Elemérnek, hogy siessenek és jöjjenek, mielőtt más fickók megneszelik ezt a jó helyet!
Szerető lányotok, Klára.
Éljétek meg minnél többször sikeresen smile
Ez nálunk annyi különbséggel van így, hogy mi régebben meg éltük többest. Azóta pár év szünet... várom hogy újra igent mondjon rá és ne csak sex közben a fantáziában legyen jelen.
Mi amíg akrívak voltunk, csak itt kerestünk. Nehéz volt kiválogatni több száz levél közül azt a pár jelentkezőt akivel sikerült. Azok a találkozók jól sikerültek. Mi is jártunk úgy, hogy felültetett srác.. ez benne van sajnos pakliban.
Igazad van.
Esély mindíg ott van mindenre.
Értem mire írtad, olvastsm itt oldalon olyat is, amikor pont beszálló mentette meg kapcsolatot. Ehhez persze kellően inteligen felek kellenek.
Miért kell problémának lenni a sexben. Ha jól működik minden akkor nem érdemes circling ?
János bácsi jó ideje kedvenc kocsmájában iszogat. Érzi a végén, nem tud felállni, akárhogy próbálja. Gondolja, egy kis friss levegő nem árt, és kikúszik az ajtóig. Mikor kimászik, látja, még mindig nem tud felállni. Na, gondolja, talán ha hazakúszik, akkor majd sikerül. Hazaér, de csak nem tud felállni. Bekászálódik az ágyba és egyből kidől. Másnap a felesége rángatja fel, és mondja:
- Már megint segg részegre ittad magad a kocsmában!
- Honnan tudod?
- Szóltak, hogy ott hagytad a tolókocsid!
Vannak érdekes emberek. Sokszor jókat derülök hozzászólásokon.
Gratulálok smile
Végre egy jó történet
Ahány ház, annyi szokás.
A boldog új lakástulajdonost meglátogatja a barátja. Hosszasan beszélgetnek még éjfél után is, mikor a barát észrevesz a falon egy réztányért, ráakasztva egy rézkalapáccsal.
Meg is kérdezi:
- Az ott micsoda a falon?
- Beszélő óra.
- Hogyhogy?
Erre a tulaj odamegy a tányérhoz, hatalmasat ráüt a kalapáccsal, mire a falon keresztül üvöltés hallatszik:
- Hajnali fél kettő van, mit vered már megint a falat!?!
Szépet
Nálunk inkább párkapcsolatban élő srácok voltak.
Volt szóló srác is.
Mindkét verzió jó volt, mivel kevés szabadidőnk volt, így hozzánk kellett igazodni.
Nálunk első alkalommal az egyik srác használt gumt. Legközelebb már Ő se.
Kedves külön kérése volt, hogy fel legyen töltve smile
Igyekeztünk...
Mi sajnos pár éve nem keresünk. Ennek ellenére, ha valaki ír válaszolok, és bízok benne hogy a mi nemünk után a következő pártól talán igent kap.
Amikor aktívak voltunk, szerencsére nem volt olyan aki csak húsnak nézte volna Kedvest. Van olyan srác akivel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Mi barátot kerestünk, extrákkal. Remélem kéri még valamikor drágám a folytatást. Addig ott vannak emlékek, ami minden esetben csodálatos volt. Csak köszönni tudom srácoknak.
Nem rossz ötlet. Sajnos sok az érdekes személy az oldalon. Mondom ezt úgy, hogy több mint 3 éve várom, Kedves újra bele egyező válaszát.
Öreg halász(ok) és tenger crazya
Nálunk elképzelhetetlen lett volna egyéni akció. Kedves sem ment volna bele.
Nekem se, de reménykedek. Saját akaratából kell folytatás mellett döntenie.
Szeva
Kedves egyenlőre nem szeretné folytatni...
Igen. Hogy lesz e még személyes találkozó és utána más csak remélem.
Ha össze jött találkozó, olyankor egyszer se mondott nemet. Volt pár alkalom smile
Sajna jelenleg nem ez a helyzet. Ez van.
Volt olyan, hogy találkoztunk sráccal, megvolt kémia, 0. perctől számolva fél óra és kényeztettük. Sajnos elég kevés a szabadidőnk.
Ezt passzolom. Nála elsődleges személyes szímpátia.
Jelenleg mivel nem szeretne többest, így egyszerű megkeresésekre válaszolnom.
Szia Peeti, nálunk pl Kedves eleve elzárkózott másik pasival való kommunikációtól.
Szia!
Szerintem először csak beszélgetés legyen valahol független helyen. Akár előre egyeztetve, hogy semmi felhajtás, kiöltözés.
Szeva
Itt a lehetőség smile
Tessék kedvessel partnert keresni oldalon, együtt kiválasztani ki a szimpatikus. Megszervezni. Ha gondoljátok élményt megosztani. Sokkal kevesebb csalódott pasi lenne oldalon smile
Mivel pár éve fent vagyunk oldalon, így sikerült egypár személlyel a valóságban is megismerkedni. Sokszor véletlenül. Pl: miközben közlekedik az ember, beszél vkivel telefonon. A másik fél jelzi hogy merre jár épp, sors véletlen fintora én is épp arra. Gyanítom az illető létező személy ill pár. Van olyan pár aki nem messze lakik tőlünk. Évek óta ismerjük egymást még gg elöttről, lehet Ők sem kamusok. Ellenben volt olyan találkozó esélyünk, ahol indulás elött tünt el beszálló, jó érzés volt.
Az ilyen eltünők miatt sajnos sok pár feladja egy idő után. Lehet ha mindenki magát adná több siker lenne. Kép kéregetésre meg egy külön szobát nyitni. vigyor2
Nálunk egy kb 18-19 cm volt a legnagyobb. Kedves elötte azt mondta nem bírna el ekkorával. Lazán eltüntette, de ugyan annyira tetszett neki mint egy kisebb. Látványnak nem volt rossz.
Pajzán ünnepeket kívánunk mindenkinek.
Annak idején tanuló koromban mondta egyik oktatóm:
- Úgy viselkedj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy mások viselkedjenek veled.
Csak saját véleményemet mondtam. Neki kell tisztába rakni érzelmeit. Addig még csak ne is gondoljon többesre, mert csak baj lesz belőle. (szerintem)
Jól mondod
Én se értem, de nincs jogom pálcát törni, nekik ez így jó. Amíg fel nem borul az a bizonyos éjszakai edény...
Szerencsére nem vagyunk egyformák. Régebben én is hasonló cipőben jártam, nem tudtam volna elviselni, valami változott nálunk, nálam. Régebben se hajtottam kedves mellett más nőket, feleségeket. Ezután se tervezem.
Ha rámhalgatsz: úgy élitek az életeteket ahogy "nektek" jól esik. Ne hagyd hogy külső ember beleszóljon. De minden percét amit csak lehet élvezzetek ki.
Nem szükséges csak engedned, meg is élheted vele. Részese lehetsz gyönyörének amit nemcsak Ő és Te hanem még valaki vagy valakik közösen értek el. Buktatók mindenhol vannak, de e nélkül is bukhatsz és nyerhetsz is.
Nem vagyok pszichomókus se más, de átéltem amit kevesen. Csodálatos volt, és remélem lesz...
Nem értelek, te a másét igen, de tiédet màs nem. Nem vagy önző kicsit
Ahogy látom mindenkinek a saját ritmusához igazodik alkalmak gyakorisága.
/ 6 oldal
/ oldal   Összesen: 289 hozzászólás, Listázva: 1-50

jani27

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2016. március 30.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!