/ 2 oldal
Hozzászólások
Ismét egy meseeeee. Hol látsz Te swinger clubban óvszer nélkül kefélni????? Azaz hogy kerül bele így a sperma????
Ismét egy meseeeee. Hol látsz Te swinger clubban óvszer nélkül kefélni????? Azaz hogy kerül bele így a sperma????
Húú de bő szavú voltál? Azt hittem kicsit mesélsz a részletekről is.
Milyen fotózáson is?
Sziasztok!
Pápa mellett töltünk egy magánszálláson egy hétvégét június végén. Igaz még túl koraiak vagyunk, de június 28-ra péntek délutánra keresnénk egy környékbeli 40-50 közötti átlagos testalkatú magára igényes potens diszkrét művelt pasit esetleg párt. Mi egy 47 éves és 53 éves igényes művelt pár volnánk csinos hölgy taggal. A szálláshelyen van jakuzzi, így egy kis közös dumcsizós incselkedős wellnessre, a hölgytagnak nyújtott erotikus masszázsra, és közös szimpátia esetén esetleg kis egyéb közös játszadozásra keresünk egy környékbeli igényes pasit, esetleg párt, csak is pár órára. Jeleznénk, hogy csak is közös szimpátia esetén, azaz előzetes fotóváltás kis mailes ismerkedés mindenképpen elvárt. Ha éreznél egy kis késztetést, és megfelelsz az előzetes elvárásainknak várjuk az előzetes chetes bemutatkozásod.
Üdv.
Hay -Tix-ék
Azért kicsit gondolkodjon el mindenki, ugyan is mi egy hét alatt kb. 60-70 felkérő levelet kaptunk, és azóta is érkeznek, napi szinten. Ha mindre válaszolunk, az 1 hét szabadság. Egyébként is jóval hosszabb menet az igazi partner kiválasztása, nem pár soros megkeresés alapján történik, főleg, ha kép sincs az illetőről a társkeresőn. De ennek ellenére sikerült találnunk, és jól is sült el. Ja és az elején majd mindenkinek vissza is írtunk, de aztán belefáradtunk.
Badtatzmansdorf AVITA fürdő. A magyar szaunák nagyon felejtősek lesznek ha kiértek az Avitába. A szauna világ területe ami nem kicsi teljesen pucér, ott a bábozódás abszolút nem ismert, a szaunalepedő csak a test alá kerül. De a közlekedés is majdnem mindenki részéről pucér, törölközővel a vállon, esetleg csak a derékon. Szauna az 18 darabszámban, minden verzióban, kinti füves udvaron lévő nyugágyak, köztük valódi vízfolyások,patakok halakkal, benti óriási nagy pihenőterek, kényelmes ágyakkal. Az udvaron egy óriási nagy pihenő medence, ami természetétől fogva szintén csak pucéran vehető igénybe. Minden verziójú jakuzzis elemmel befúvóval,csobogóval ellátva. Kinti-benti bár, pihenőszobák, pl. vízágyakkal, fűtött kőágyakkal. Na meg a szauna kultúra ami teljesen más. Ott senki nem szégyenlősködik, barátok csoportosan járnak, és akár a kinti akár a benti bárban pucéran diskurálnak egymással vagy a kinti medencében. Ott semmi szégyen érzet nem érződik. Sok a fiatal, de azért legtöbb a nyugdíjas, akik ugye ráérnek. Ennek ellenére azért voltak fiatatalabb sőt fiatal kimondott csaj barátnős csapatok. Egy teljesen más világ mint az országunk bármelyik szaunája. Mi idehaza már sok éve nem is keresünk magyar szaunát, ezt ugyan is lehetetlen űberelni. A negatívum? Egy darab, 40 eurós napközbeni belépő/fő. De higgyétek el bőven megéri. Már maga a szauna légköre, mindenki kedves segítőkész mindenkivel, tisztaság, a benti terekben kandalló télre, sószoba, jégszauna, hószauna, gőzkabinok, benti taposó, medence. A tisztálkodó helyiségekben wc-ben kellemes illat, zene, patyolat tisztaság. Óránként profi szauna mesterektől felöntések, mindig más-más szaunában. A szaunákban is sikerült szeretkeznünk, egyik pihenő szobában 2 órán keresztül csak kettesben voltunk, nyilván volt ott is minden a hülyülésen beszélgetésen kívül is. A bárban egy szál semmiben kávéztunk, ücsiztünk. Ki sem mozdultunk a szaunavilág területéről. Aki nem próbálta ki nagyon sokat veszített.
Pénteken ismét meglátogattuk az Ausztriai Tatzmansdorfi /Tarcsafürdő/ Avita fürdő szauna komplexumát. Negyedévente próbálunk eljutni, mivel ez a tág környék legeslegjobb fürdő-szauna komplexuma.
És pozitív élmény, hogy ez idáig általában a nyugdíjasokból volt a legtöbb, pénteken viszont alig láttunk 60 éven felülieket, csupa fiatal csajszi, pasi, pár élvezte a teljes meztelenséget a gyönyörű napos időben. Azért nagyon van hova fejlődni a magyarok hozzáállásának, ugyan is baráti fiatal 20 év körüli lányok, 30 körüli baráti párok is egymással beszélgetve, fürödtek, szaunáztak, napoztak, a bárban kávéztak-üdítőztek egy szál semmiben, jó hangulatban, rengeteget nevetve-napozva. Ezt nálunk sima fürdőben sehol sem lehet megtapasztalni, még Bükkön sem igazán.
Az osztrákokban semmi szégyen érzet ha baráti társaságban, vagy mások előtt pucérra kell vetkőzniük. Sajnos nálunk ez max. a swinger klubokban avagy a Balatonberényi strandon tapasztalható meg, nem egy normál nyilvános fürdőben. És hogy a szauna klub címszóhoz i
Az előzetes sok mail váltás ellenére mégsem értél oda, mikorra lebeszéltük. pardon1
Mi is volt az???
Párként hogyan mentek volna a Magnumba? A netes ismertetője szerint csak fiús hely, lányokat sehol sem említenek. vigyor2
Sajna mi meg már eljöttünk. szomoru1
Bükkön a szaunában vagyuk. Van valaki közületek is?
"az elvenne tőlem, nem ad hozzá" Tőled lehet igen, de a párodtól biztosan nem. Ez egyszerűen nagyfokú önzőség, ha sosem tudhatja meg milyen mikor 2 pasi kényezteti egyidőben. wave
Igen, fürdőruha mentes, ugyan azért kicsit furcsa mert a pihenő udvaron általában mindenki burkolózik, de a szaunákban viszont mindenki maga alá teszi a lepedőjét, és ruci nélküli. És a kinti medence-jakuzzira kiírták, hogy csak fürdőruciban használható.
Igazi valós joni masszőrt sajna nem igazán találtunk, jelentkező azért akadt, de a valós joni-hoz sok köze meglátásunk szerint senkinek sem volt, így marad a sima erotikus - masszőr keresése, de nem amatőr, Visegrád környékén október végére, aki házhoz is jönne.
Október végére wellness hétvégénkre Dunabogdányba keresnénk intim Yoni masszázsra egy masszőrfiút, de csak aki nem kamus, és valóban kicsit ért is hozzá.
Profit mára már nem keresünk, mert az ritka mint a fehér holló, ezen masszázshoz nagyon kevesen értenek profi módon, de lehetőleg a teljesen amatőröket is kerülnénk. Ha valaki abban a térségben tudna ajánlani aki már bevált nála, jelezheti számunkra, megköszönnénk.
Akkor is bátorítanék mindenkit, akinek van rá hajlandósága, mert igen is működik. Egy gyors rövid beszámoló:
Egy bejegyzést követően kaptunk is vagy közel tucat jelentkezőt. Nyilván a diszkréció miatt a közelieket félre is tettük. Kb. 3 jelentkezővel volt képcsere, és ezek közül egy kb. 50 km-es maradt a kosárban elsőre. Pár rövidke mail váltás után le is szerveztük 1 héten belül a talit, és nagyon is sikeres lett, pedig az első talitól több bénázást vártam mindegyikünk részéről. De aránylag profin lezajlott és a lényeg, hogy mindegyikünk megelégedésére.
A képcsere is kimondottan csak alkatra szólt, nyilván a hölgyről ment kicsit sexibb kép is. És nem volt előtte sem kávézós találkozás, sem telefonos beszélgetés. A pár mailból és a képből na meg a fórumon tett hozzászólásokból rengeteg mindent le lehet szűrni. A hölgy nem is tudott semmi konkrétat a talikor, meglepetés szerűen alakítottuk fiúk, és be is jött nagyon. És mindegyikünk részéről van hajlandóság a továbbiakra is.
Nem igazán kell túlbonyolítani, mert szerintem ilyen körben senki nem párt keres, hanem egy sima kis erotikus fokozódást, a szürke hétköznapokra, egy korrekt partnerrel-párral, de nyilván itt nem is a tökéletességre törekszik egyik fél sem, az esetleg a HÁZIBARÁT esetén elvárás. worship
45-ös csinos hölgy páromhoz keresünk egyszer-egyszeri alkalomra negyed-fél évente, utazni tudó 40-50 közötti diszkrét heteró művelt, igényes, átlagos testalkatú-kinézetű férfit 2-es-3-as gabalyodásra Gy-M-S megyébe Sopron környezetébe. Csak is közös szimpátia esetén!!! Privát üziben kérnénk az esetleges jelentkezőket.
Kérdezném, hogy merre található a Gy-M-S megyei Abdai nudirész? Pénteken a Balcsi helyett oda készülnénk párommal.
45-ös csinos hölgy páromhoz keresünk egyszer-egyszeri alkalomra negyed-fél évente, utazni tudó 40-50 közötti diszkrét heteró művelt, átlagos testalkatú-kinézetű férfit 2-es-3-as gabalyodásra Gy-M-S megyébe Sopron környezetébe. Csak is közös szimpátia esetén!!! Privát üziben kérnénk az esetleges jelentkezőket.
25-én pénteken a berényi nudira készülünk párommal jó idő esetén 1 napra. Ott éjszakázót kérdeznénk, hogy ki engedne be napközben a szállására (ház,lakókocsi,sátor) egy szeretkezés erejéig egy kb. fél órára. 45-50 -es nyitott pár vagyunk. Ha volna jelentkező privátban kérjük jelezze. Esetleg a kukkolás részünkről belefér, valamit-valamiért.
25-én pénteken a berényi nudira készülünk párommal jó idő esetén 1 napra. Ott éjszakázót kérdeznénk, hogy ki engedne be napközben a szállására (ház,lakókocsi,sátor) egy szeretkezés erejéig egy kb. fél órára. 45 -ös nyitott pár vagyunk. Ha volna jelentkező privátban kérjük jelezze. Esetleg a kukkolás részünkről belefér, valamit-valamiért.
25-én pénteken a berényi nudira készülünk párommal jó idő esetén 1 napra. Ott éjszakázót kérdeznénk, hogy ki engedne be napközben a szállására (ház,lakókocsi,sátor) egy szeretkezés erejéig egy kb. fél órára. 45 -ös nyitott pár vagyunk. Ha volna jelentkező privátban kérjük jelezze. Esetleg a kukkolás részünkről belefér, valamit-valamiért.
Mi 25-én leszünk, sajnos csak 1 nap fér bele.
Nagy esélyt nem adok, én is kerestem Győr-Moson-Sopron környezetében sokáig, de nem akadt senki, aki valóban érti is a dolgát, és nem kamus.
De legyen szerencsétek.
Szombaton aug-5-én Berénybe készülünk. Egy éppen a camping-ben ott nyaraló házát-sátrát-lakókocsiját szeretnénk egy fél órára kölcsönkérni, igénybe venni egy kis erotika erejéig. 45 -ös nyitott pár vagyunk. Ha volna jelentkező privátban kérjük jelezze. Természetesen a kukkolás részünkről belefér, valamit-valamiért. vigyor2
Szombaton aug-5-én Berénybe készülünk. Egy éppen a camping-ben ott nyaraló házát-sátrát-lakókocsiját szeretnénk egy fél órára kölcsönkérni, igénybe venni egy kis erotika erejéig. 45 -ös nyitott pár vagyunk. Ha volna jelentkező privátban kérjük jelezze. Természetesen a kukkolás részünkről belefér, valamit-valamiért.
Szombaton aug-5-én Berénybe készülünk. Egy éppen ott pihenő pár házát-sátrát-lakókocsiját szeretnénk egy fél órára kölcsönkérni, igénybe venni egy kis erotika erejéig. 45 feletti nyitott házaspár vagyunk. Egy kis kukkolástól nem riadunk vissza, nyilván valamit-valamiért.
Szombaton aug-5-én Berénybe készülünk. Egy éppen ott pihenő pár házát-sátrát-lakókocsiját szeretnénk egy fél órára kölcsönkérni, igénybe venni egy kis erotika erejéig. 45 feletti nyitott házaspár vagyunk. Ha volna jelentkező privátban jelezze.
Igen, mi is most indulunk a berényi strandra.
És????? Meséljél mit is láttál?
Van már egy kicsi élet berényben. Ha fürcsizni nem is lehet. Hétvégén megnéznénk.
Pénteken ismét meglátogattuk az Ausztriai Tatzmansdorfi /Tarcsafürdő/ Avita fürdő szauna komplexumát. Negyedévente próbálunk eljutni, mivel ez a tág környék legeslegjobb fürdő-szauna komplexuma.
És pozitív élmény, hogy ez idáig általában a nyugdíjasokból volt a legtöbb, pénteken viszont alig láttunk 60 éven felülieket, csupa fiatal csajszi, pasi, pár élvezte a teljes meztelenséget a gyönyörű napos időben. Azért nagyon van hova fejlődni a magyarok hozzáállásának, ugyan is baráti fiatal 20 év körüli lányok, 30 körüli baráti párok is egymással beszélgetve, fürödtek, szaunáztak, napoztak, a bárban kávéztak-üdítőztek egy szál semmiben, jó hangulatban, rengeteget nevetve-napozva. Ezt nálunk sima fürdőben sehol sem lehet megtapasztalni, még Bükkön sem igazán.
Az osztrákokban semmi szégyen érzet ha baráti társaságban, vagy mások előtt pucérra kell vetkőzniük. Sajnos nálunk ez max. a swinger klubokban avagy a Balatonberényi strandon tapasztalható meg, nem egy normál nyilvános fürdőben. És hogy a szauna klub címszóhoz is passzoljunk, belefért az erotika is, sőt egy ránk ragadt fiatal srác előtt megtéve, ugyan is rengeteg a félrevonulós nyugi-ralaxáló-pihenő helyiség, ahol senki nem zavarja a pihit, esetleg az egymásra cuppant párokat. Legelőbb nyáron újra meglátogatjuk, és türelmetlenül várjuk, hogy az országunk is hasonló mentalitással kezelje a felszabadult ruha nélküli fürdést, szaunázást, napozást, baráti szórakozást.
Az Őrségbe május közepére keresnénk csini párt , pár órás wellnesre, közös erotikára.
Az Őrségbe május közepére keresnénk csini párt , pár órás wellnesre, közös erotikára.
Az Őrségbe május közepére keresnénk csini párt , pár órás wellnesre, közös erotikára.
Erre találták ki a nyitott házasság fogalmát. Feltéve ha az ex-szeretőd is elfogadja azt, hogy nem kell főznie és mosnia rád, és minden nap veled aludnia. Nincsen ebben semmi komplikáció ha mind a 3 ill. 4 fél ezt tudja lelkileg is kezelni. És se bíróság se vagyon megosztás, se a család szétrombolása.
Őriszentpéter környezetében keresünk tavaszra profi, kényeztető masszázst nyújtó férfit, hölgy részére-örömére. Yoni, tantra. Kölcsönös szimpátia esetén esetleg kicsivel több is.
Január 20-án pénteken az ausztriai Tatzmansdorfi AVITA wellnesbe készülünk. Határ melletti szimpatikus párt szívesen elvinnénk magunkkal.
Őriszentpéter környezetében keresünk tavaszra profi kényeztető masszázst nyújtó férfit, hölgy részére-örömére. Yoni, tantra.
Pesten voltunk a napokban és a karácsonyi vásáron a forraltborozás után nagyon rácuppantunk egymásra. De sajnos nem volt hol levezetni ezt a feszkót. Hallottam, hogy létezik olyan, hogy kukkolásért cserébe rendelkezésre adják a szobát egy kis időre. Persze ezt is gondolom előre le kellett volna szervezni, de létezik olyan a belvárosban, aki hajlandó ilyenre. Esetleg kölcsönös szimpátia esetén egy kis kényeztetés a hölgy részéről bevállaltunk volna.
Mert ott mit lehet csinálni mást a vásárláson kívül?
Péntek déltől a S4Y-ba esetleg pár egy közös hancúrra?
Legalább jeleznéd, hogy melyik környéken is. Lehet 400 km. távolság is.
Tegnap azaz péntek délután az esztergomi fürdő naturista szauna részlegében igen rám cuppant egy jóképű srác, azt követően hogy kölcsönösen húztuk egymást. Én a combim nyitogattam, ő meg a farkát maszírozta előttem, egymással szemben ülve, valamint a végén bemutatott számomra egy kellemes önkielégítést az öltözőben. Ha magadra ismernél írjál, hátha lehet folytatása. wave
Nincs senki profi férfi masszőr Nagymaros környékén, aki házhoz jön hölgy érzéki erotikus masszázsra?
Férfi profi masszőrt keresünk hölgytagunk részére a Börzsönyben holnap-holnaputáni 16 - 17 időponttal, kényeztető erotikus masszázsra, aki házhoz jönne.
Nagyon köszííí az infót. Sajna tőlünk ezek valóban jóval messzebb vannak mint a Tarcsafürdői, de azért alkalomadtán bizti megnézzük-kipróbáljuk majd ezeket is.
Had kérjek a határ közeli ennél /AVITA/ jobb fürdőről infóóót.
Badtatzmansdorf AVITA fürdő. A magyar szaunák nagyon felejtősek lesznek ha kiértek az Avitába. A szauna világ területe ami nem kicsi teljesen pucér, ott a bábozódás abszolút nem ismert, a szaunalepedő csak a test alá kerül. De a közlekedés is majdnem mindenki részéről pucér, törölközővel a vállon, esetleg csak a derékon. Szauna az 18 darabszámban, minden verzióban, kinti füves udvaron lévő nyugágyak, köztük valódi vízfolyások,patakok halakkal, benti óriási nagy pihenőterek, kényelmes ágyakkal. Az udvaron egy óriási nagy pihenő medence, ami természetétől fogva szintén csak pucéran vehető igénybe. Minden verziójú jakuzzis elemmel befúvóval,csobogóval ellátva. Kinti-benti bár, pihenőszobák, pl. vízágyakkal, fűtött kőágyakkal. Na meg a szauna kultúra ami teljesen más. Ott senki nem szégyenlősködik, barátok csoportosan járnak, és akár a kinti akár a benti bárban pucéran diskurálnak egymással vagy a kinti medencében. Ott semmi szégyen érzet nem érződik. Sok a fiatal, de azért legtöbb a nyugdíjas, akik ugye ráérnek. Ennek ellenére azért voltak fiatatalabb sőt fiatal kimondott csaj barátnős csapatok. Egy teljesen más világ mint az országunk bármelyik szaunája. Mi idehaza már sok éve nem is keresünk magyar szaunát, ezt ugyan is lehetetlen űberelni. A negatívum? Egy darab, 40 eurós napközbeni belépő/fő. De higgyétek el bőven megéri. Már maga a szauna légköre, mindenki kedves segítőkész mindenkivel, tisztaság, a benti terekben kandalló télre, sószoba, jégszauna, hószauna, gőzkabinok, benti taposó, medence. A tisztálkodó helyiségekben wc-ben kellemes illat, zene, patyolat tisztaság. Óránként profi szauna mesterektől felöntések, mindig más-más szaunában. A szaunákban is sikerült szeretkeznünk, egyik pihenő szobában 2 órán keresztül csak kettesben voltunk, nyilván volt ott is minden a hülyülésen beszélgetésen kívül is. A bárban egy szál semmiben kávéztunk, ücsiztünk. Ki sem mozdultunk a szaunavilág területéről. Aki nem próbálta ki nagyon sokat veszített.
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 94 hozzászólás, Listázva: 1-50

hay

Regisztrálás ideje: 2007. november 08.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!