/ 21 oldal
Hozzászólások
Egy ismerős párral elmentünk szaunázni.
A masszázs szobában megmasszíroztuk a lányokat, és kellemesen összegabalyodtunk. smile
Gyors tusolás után elindultunk haza. Már jól ismerjük a párocskát, nem használunk gumit, és tudtam, hogy a nejemben még lehet "idegen anyag", ami nagyon izgatott. Itthon elkaptam Katjat és megdugtam a teleélvezett punciját...
Igen-nagyon jól indult az év, csak így tovább 2017! smile
Szexben (is) gazdag, boldog új évet mindenkinek! smile
De azért hazament, ugye....?
Gruppen Morgen!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! smile
Közös tusolás, finom előjáték, és vad hancúr...
Nem a szóló férfi a hiánycikk, hanem az úriember. De még nem haltak ki. smile
Érthető. eljen
Nálunk is az idegentest érzés az izgalmas. smile
Ezt dobjátok át egy blogba, és folytassátok! wink
Ne magadból indulj ki... wink
Sötét szoba, sokkezes simogatás, hátulról megdugás, közben két fasz leszopása és mellemre verése... már alig várom! smile
K.
Simán.
Katja ott veszi a játszós jelmezeket is, mert fel lehet próbálni. smile
Minket egy másik oldalon megtalált ugyan az a balek kétszer, két különböző regisztrációval (mindkétszer csajként), egy hónapon belül. Helyesírási hibákra pontosan ugyan azt a süket dumát lökte.
Ezek - szerintem - ötforintos pornófilmeken szocializálódott, punci közelébe ritkán (sosem) jutó, frusztrált egyedek. Élménymorzsákat gyüjtenek faszveréshez.
Mi lesz ma?
Holnap meséljünk... wink
Van az a szűrő rendszer, ami megbízható, de költséges, és ez miatt magas a tagdíj. Viszont cserébe kiválóan funkcionál, plusz kedvezményeket is tud adni az oldal klubbelépőkhöz.
A pénzdíj nem szűri ki a trollokat, hidd el. Nem feltétlenül csak a komoly szándékúak fizetnének.
Aki tudja mit/kit keres, megtalálja. Az adatlap, és néhány hsz beszédesebb, mint gondolnád. Már ott ki lehet szűrni, hogy érdemes e kapcsolatot kezdeményezni, vagy folytatni. smile
Pontosan értettem, amit felvázoltál, csak azért véleményeztem, mert van oldal olyan opciókkal, amit leírtál, de nem funkcionál jobban. smile
Azzal, hogy fizetőssé válna az oldal, még nem változna meg egyes emberek mentalitása, stílusa. Trollok, monitor mögött álmodozók mindig lesznek, sőt, a privát képgyüjtögetők jobban elszaporodnának.
A kellemetlenek kiszűrésére ott a tiltó gomb.
Engem izgat.
Havi rendszerességgel járunk FKK habpartyra, ott a habarénában elég extrém nyomulás van. wink nagyon izgató smile
Valld be, hogy brit kutatók vagytok! nyes nyes
Jól írtad, nem másra gondol, hanem csak az aktusra. El se tudja képzelni, ki lehetne, mert rögtön személyesít, ami normális. Nem csak ő, a nők általában. Szerintem, mi pasik jobban tudjunk ketté választani a szexet az érzelmektől. Ezért toporognak egy helyben a párok. Mi is így voltunk ezzel.
Nem arra gondoltam, hogy azonnal minden nyílásában legyen valaki. Én úgy kezdem, hogy mi lenne, ha több kéz símogatná közben. Később, mikor a téma nem volt már kényes, mi lenne, ha pipa közben valaki megdugná hátulról.
Hozd szóba finoman szex közben. A punciján érezni fogod. wink
Nálunk bejött, és néhány hsz-t olvasva másnál is. smile
Jó a sztorid, de szerintem másold át egy blogba, mert néhány hsz, és nem fogják látni. smile
Ralph Fiennes. Imádom a szemeit, ahogy játszik velük, villantja...
Na persze nem Voldemortként nyes De bekattant Heathcliff-ként csillagos ötös. vigyor2
smile
Katja
Buliból hazafelé az autópályán Katja bekapta a farkamat (imádunk így utazni, vilàgosban is ) és egy parkolóban megálltunk dugni a kocsiban. Az autónk mellett egy kamionos minket nézett és verte a farkát smile
Szerintem meg simán csak beszélgetünk. Ez (is) a fórumok sajátossága.
De mindenki úgy értelmezi, ahogy képes rá... smile

Swingerklubban

Mint mindenki, mi is hónapokig beszélgettünk erről, mikor már megnyíltunk annyira, hogy nem volt furcsa a téma. De nem tudtuk kezelni, mert el se tudtuk képzelni, hogy kezdjük, mit mondjunk, és egyáltalán KINEK?
Azt tudtuk, hogy van a közelünkben egy klub (van több is, de akkor csak ez volt ismert számunkra) Megkerestük az oldalát, beregisztráltunk, és néztük a programokat. Semmilyen más oldalt nem néztünk, ami swinger társ/partnerkereséssel foglalkozik.
Kiválasztottunk egy partyt, elmentünk. Kb negyedjére, mert Katja úgy izgult, hogy indulásra minden féle baja lett. Nem volt "olyan" ruhánk, mert fogalmunk sem volt. De persze nem volt elég rövid Katja szoknyája, levetették vele. Félig-meddig alsóneműben és kurvára zavarban voltunk. nyes Ittunk egy italt, meg még egyet, és lesétáltunk a játszóplaccra. Viszonylag kevesen voltak, találtunk egy üres helyet, és egymással játszottunk. Persze, emberek jöttek-mentek, de nem engedtünk oda senkit.
Ez volt az első. És rájöttünk, hogy élvezzük a nyilvánosságot.
Másodjára többen voltak, de így is tudtunk magunk lenni. Játék közben valaki belógatta az álló farkát az egyik nyíláson, Katja megkérdezte, hogy bekapja e. UV fény volt, csak a fehér törölköző világított, és az embernek nem volt arca, sem teste, csak egy farok a lyukon át. Hátulról dugtam Katjat, és mikor bekapta az idegen faszt, kb kettőt húztam, és óriásit élveztünk... Katjaval. A srácot nem fejezte be, ez a mi tanulmányi kirándulásunk volt. És különben sem volt ott igaziból, csak egy farok a lyukban. Hazafelé, a kocsiban Katja végig azon kattogott, hogy úristen, bekaptam egy idegen faszt... De engem nagyon izgatott a látvány, pláne dugás közben, Katja meg élvezte, hogy állt egy fasz a szájában. Ez azóta is kedvencünk...
Harmadjára már nem érdekelt, hogy hányan vannak körülöttünk, hozzánk nem nyúltak, maguknak verték a műsorra. Kiválasztottunk egy srácot - ő volt a legkevésbé tolakodó és még helyes is volt, bevettük a programba, és hárman játszottunk. Simán elkülönült a testek játéka az érzelmektől. Utána ittunk egy italt a fiúval.
Kb egy évig jártunk csak abba a klubba, utána regisztráltunk az egyik legnagyobb német sw oldalra, ott minden klub fent van. Már körbejártuk a környéket 200 km sugárban. Elég sok mindent kipróbáltunk, mostanában jobbára csak a páros bulikat keressük, kivéve, ha olyan a party témája, amit szeretünk. Elég sok ismerősünk lett, időnként összefutunk bulikban.
Nekünk a fokozatosság - mint utólag, saját bőrön tapasztalva - nagyon jól sikerült. Minden egyes alkalom után minden apró momentumot átbeszéltünk. A mai napig úgy játszunk, hogy akár aktus közben hozunk döntést. Befér e a képzeletbe/játékba az illető/k aki/k ott van/nak, vagy nem.
A négyszemélyes nálatok/nálunk/akárhol programok alapból kilőve részünkről, nekünk fontos a party feeling. Klubban meg nincs zsákbamacska, photoshop, azt kapod, amit látsz.
Hát, kb. ennyi.
Leon és Katja
lookaround


Egyszerűen felkerekedtünk, és elmentünk. (Egy klubba)
Semmit nem KELL csinálni, csak lehetőség.
Semmi olyan nem történik, amit nem akartok. (Néha akkor sem, ha akarjátok, de ez sem baj.)
wink
Mintha minket írtál volna le. Majdnem fél évig témáztunk ezen, mielőtt a negyedik nekifutásra át is léptük egy klub küszöbét. De ott is fokozatosan feszegettük a korlátainkat, és mindent mindig átbeszéltünk, hogy ne sérüljünk.
Azóta még önmagunkat is jobban megismertük. Simán elkülönül a szex az érzelmektől. Egy szexparty után otthon mindig hatalmasat szeretkezünk.
És igen, nagyon izgató, mikor mással látjuk élvezkedni a párunkat.
Az biztos, hogy nem egyszerű nektek. A 90% barom elnyomja a 10% értelmes tagot. smile Minden csak kommunikáció kérdése, egy kultúrált levél mögött egy értelmes adatlap már alapja lehet ismerkedésnek.
Bár az összes ilyen oldal egy feneketlen zsákbamacska, mert a fentiek ellenére lehet egy óriási kapufa a másik nyes nyes
Neked is igazad van. Ahány tapasztalat, annyi vélemény. Ettől jó. smile
Mi továbbra is jobban kedveljük a rendes reglapokat, ami picit jellemzi a mögötte lévő embereket. smile
A Nejem az arcára nem, de a mellére szereti. Időnként keresünk olyan bulit, ahol kaphat rendesen. smile
Sötét szoba, símogató kezek, álló farkak, és a többi, ami belefér... smile
Lehet partnert találni, nekünk többször is sikerült, itt is és más oldalakon is. Csak egy normálisan összeszögelt adatlap kell hozzá. Legtöbb esetben csak nemiszerv képek vannak, sehol egy emberi forma. Sokan még arra sem képesek, hogy lezárt mappába töltsenek fel magukról normális fotót, amit kinyitnak, ha kell, hanem csak privát mailban küldik, na az a meglepi... Mert a kiírt paraméterek nem mindig hasonlítanak a fotókon lévő emberekhez, és a "bocs, nem téged/titeket keresünk" válasz után jön a felháborodás, mert megint képgyüjtögetők, holott... Igen, fontos a nemiszerv, hiszen a játék része (lehet majd), de nem elsődleges.
A másik, hogy sokan csak annyit írnak ki, hogy párt/nőt/ffit/bárkit keresnek. (Tényleg? Milyen meglepő egy ilyen oldalon... nyes ) arról semmi szöveg, hogy mi az elképzelés.
Persze, vannak kivételek, az ő oldalukról látszik is, hogy nem a monitor mögötti egy négyzetméter a komfortzónájuk, hanem kilépnek onnan és élnek is.
Légyszi, ne érezze senki találva magát, mindenki úgy játszik ahogy jónak érzi. Ez csak a mi véleményünk, közel három év tapasztalata után. smile
Ez így van!
Ha nem patent a cerka, akkor felejtős. Ez nem méret, hanem ápoltság függvénye! smile
FKK habparty... alig élünk, de megérte smile
Gruppen Morgen! wink Legyen szép napotok! smile
...kockáztatni a diszkréciót. Barátja válogatja. 50 százalék, hogy vagy megbízható, vagy nem, ami csak utólag derül ki. Ez az egyik ok, amiért mi kizártuk, mint lehetőséget. smile
De minden csak kommunikáció kérdése, de nem csak otthon, mivel barát(ok)ról van szó, őket is figyelembe kell venni. Pláne pár esetében. Mi így gondoljuk. smile
Két baráti pár tudja. Az egyik ugyan így él, és szeretne is többet, de nem megyünk bele smile
A másik egyszer eljött velünk egy klubba bulizni, de csak buli volt, ugyan jobban érezték magukat, mint egy sima discoban, de ők továbbra sem játszanak
Mi privát bulit szerveztünk, jelentkezett egy pár, az adataik alapján megfeleltek. Majd a privátban érkezett képekről kiderült, hogy régi munkatárs, és az is, hogy az adatlapon leírtak távolról sem hasonlítanak a valósághoz. Sem a koruk, sem az alkatuk... Ilyen is van :/
Nálunk alap szabály, hogy ismerősökkel nem játszunk, ezt az elején megbeszéltük. Nem lehet tudni, milyen félreértésekhez vezethet, jobb a békesség. Akik tudják rólunk, velük megmaradunk a pikáns "beszólogatásoknál", ez elég is. smile
Elhúzni a télből, mert fázom. Spanyolország megfelel. nyes
Sziasztok, Frankfurt-Suttgart vonalon párok, akik klubba is járnak? wink
JóReggelit! smile
/ 21 oldal
/ oldal   Összesen: 1044 hozzászólás, Listázva: 1001-1044

LeonKatja

Nem: pár

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2016. október 16.

Ország: Németország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!