/ 7 oldal
Hozzászólások
Legalább megspórolod, hogy élőben találkozz vele és csak ott derüljön ki, hogy bunkó...
Ezt nem lehet általánosítani, mert nem mindegy hogy kit és mire keresel (és mostanában már a hol is egyre meghatározóbb tényező). Az adatlapotok szerint leginkább biszex hölgyet szeretnétek. Ennél talán már csak egy ritkább van, a hetero hölgy, aki párhoz csatlakozna. Sokkal kevesebb a potenciális partner mint egy hetero férfinél, ráadásul -tapasztaltunk szerint- legtöbb kamuprofil (arányaiban) az egyedülálló hölgy kategóriában van/volt. De ez nem azt jelenti, hogy párt találni sokkal könnyebb, csak nagyobb az esély rá. 1 hónapja regisztráltatok, az még szinte nulla itt a GG-n. Ha olvasgatjátok a fórumot, van aki 3-4 év óta tervezi az első lépést..
Az egyik oldalt már leírták, azaz legalább kiderül, hogy lelépne-e vagy sem. De a másik oldalra nem írt senki - ha nem lép le, de a te fejedben ez fog kattogni, akkor az ugyanúgy kivégezheti a kapcsolatot.
Lehet, hogy ebben a helyzetben szerencsésebb lenne hármasban belevágni...
Nagyon jó, csak legközelebb ne a fénnyel szemben videózzatok smile
bocs, de ezt rossz volt nézni.. szó szerint. A fényviszonyok a rázkódással ... "pazar" vigyor2
Nem igazán javasolta, leírta hova vezethet ismerőssel. Ugyan olvashattál pozitív példáról is, de ezt sohasem szabad kihagyni a számításból, hogy valami nem úgy sül el. Megér-e annyit a többes, hogy felrúgd a barátságot, vagy ha rokon, akkor ne ülj többet egy asztalhoz velük.
Nekünk egy hölgy ismerős jelentkezett sok évvel ezelőtt, hogy szívesen benne lenne 2lány-1fiú felállásban velünk. Aki keresett már hölgyet harmadiknak az tudja, hogy nem könnyű találni. Ennek ellenére nemet mondtunk, a barátságunk fontosabb volt. És jól tettük - épp egy magánéleti hullámvölgyben volt, becsatlakozott más párokhoz, de nem érezte jól magát a szituációban, gyorsan vége lett.
Évek múltával nem emlékszik, az még beleférne, De ha 4 nap múlva jelentkezik megint?? Egyébként meg nem kell éveket végignézni, lehet abc sorrendet beállítani és odalapozni.
Lám és már törölt felhasználó smile Komolyan olyan érzésünk volt, mintha be lett volna lőve, össze-vissza csapongott a gondolatokban...
Minden naturista.
Bocs, de követhetetlen amit írsz... A kindulás - miért ragaszkodnak emberek ahhoz, hogy a hölgytaggal ismerkedjenek, ő üljön a gépnél? Az, hogy a pasi intézi a levelezést/csevegést nem zárja ki, hogy utána nem lehet a hölggyel telefonálni. Az ücsörgő majd kiszaladó lány esetet meg nem értem, hogy kapcsolódik ehhez.Rákényszerítették, hogy ott legyen és menekült? Erre akar példa lenni?
Két különböző dologról beszéltek. Attól, hogy többnyire a férfi van a gépnél még nem jelenti azt, hogy a hölgy nincs benne a döntésben. Velünk sok év alatt 1x fordult elő, hogy a hölgy nem volt képben, azt se tudta milyen "műsorra" érkezett. A hölgyek sokkal előbb vesztik el a lelkesedést a hülyék miatt, mint a férfiak. (ezt másokkal beszélgetve is tapasztaltuk)
Hasonló a statisztikánk... A jelentkezők hozzáállásában is, meg utána akikkel folytatjuk az ismerkedést. Az elmúlt 3-4 évben 1! olyan pasi volt, aki maga intézte a helyet, az összes többi esetben nekünk kellett. Hab a tortán, hogy volt olyan amikor kettesben maradtunk... De hogy a topichoz is kapcsolódjon : kezdő párként erre lehet számítani. A gyermektelen párok, akik otthon tudnak fogadni könnyebben találnak, viszont - korábbi tapasztalat - sokkal nagyobb eséllyel futnak bele kalandorokba, akik egy, esetleg két találka után szó nélkül eltűnnek.
Ennél a készítménynél feltüntetik, hogy magas vérnyomásnál nem javasolt, valószínű emeli/emelheti a vérnyomást. Hogy ilyen mellékhatás más szernél van-e az passz, de mindegyiknél előfordul valamilyen (fejfájás, allergia jellegű tünetek stb)
Találkoztunk már ilyennel, ezért is volt a megfogalmazás feltételes, hogy előfordulhat. Nem általános 40+. Én inkább teljesítménynövelés céljából próbáltam ki, arról írtam le a tapasztalatot. Potenciaproblémáról szó sem volt.
Legalább volt egy jó napja a masinisztának smile
Nincs, legfeljebb fürdőlepedőben fürdőruha nélkül, teljesen átlagos fürdő.
Mire kijött volna hang a torkán vége is lett smile
Ez mind így van, ahogy írod. De az emberismereted leginkább abból fog táplálkozni, amit a partnered elmond, vagy amit épp látsz. Ha nem mond ilyet, hogy ő már volt aznap mással nem is fogod tudni.
Ezzel nem akarunk semmire célozni, de nálunk is abból indult ki vigyor4
Nálunk a hölgytag beindul a meleg/biszex jelenetektől és amit egy nő a fejébe vesz smile ))
Nemcsak egy hármasban lehet biszex valaki. Mi már találkoztunk olyannal, akinek akkor hölgy párja volt, de korábban élt együtt férfival is. És valószínű nem egyedüli. (sőt, ismeretségi körben hölgy is van) Mi mindketten voltunk már biszex többesben, de nem tudjuk elképzelni azt, hogy az "alkalmi" szexnél többet akarnánk. Párkapcsolatban csak ellenkező neművel tudnánk élni.
Így van, 3-ra legfeljebb papíron lehet leegyszerűsíteni (hetero/homo/bi). És mi alapján határozzuk meg? A valódi biszexuális az, aki akár férfival akár nővel is képes lenne tartós párkapcsolatot fenntartani, illetve férfibe és nőbe is tud szerelmes lenni. Aki csak alkalmilag kalandozik és csak a szexuális része vonzza, esetleg abból sem minden, azoknál jönnek a bi-kíváncsi, hetero-flexibilis és hasonló jelzők smile
Várja, hogy majd körbeudvarolja a pár wink
Aki belefutott már olyanba, hogy ismerkedett egy párral, legyen Jancsi &Juliska, majd az élő találkozáskor megjelent Jancsi Marcsival, az lehet, hogy kiírja smile Vagy akár az ismerkedés későbbi fázisában derül ki, hogy a partner csak "átmeneti" volt...Főleg olyankor, ha hosszútávra keres valaki párt, akkor jobban bízik egy együttélő párban. Persze vannak kivételek, több éves szeretői kapcsolatok is akár, de valószínű az a ritkább.
Ez miért visszatartó erő, hogy találkoztatok egy hülyével? Az ilyet tiltani kell és továbblépni. A legtöbb bi pasinál a férfi vonal csak opció, ha a pár ffi tagja hetero, akkor csak a hölggyel fog foglalkozni. Legfeljebb a homofóbok nem tudnak ezen túllépni, hogy a másik alkalomadtán pasival is van. Ha meg a biszex érdekli inkább a hármasban (a tapasztalat az, hogy ez a ritka holló), akkor meg úgyis olyan párt keres, ahol ez megvalósul. Régen csak hetero férfit kerestünk, de volt hogy biszex jelentkezett. Legfeljebb a bemutatkozásban írta meg, később szóba sem került.
És mi alapján szűritek ki, hogy mással nem volt az adott férfi még aznap este a buliban? Vagy ha ti vagytok az első, akkor utána közlitek vele, hogy aznapra be is fejezte? smile
Sőt, igazából abban sem lehetsz biztos, hogy ha privátban, otthon találkozol valakivel, hogy ő nem volt aznap másnál.
Köszönöm, de 40+ azért már (akár) lehetnének gondok smile Ami nem étrendkiegészítő, azt csak kipróbáltam (az volt előbb). És ahogy írtam, azért volt olyan extra hatása, hogy megérte. Nyílván amikor azt láttam, hogy soron következők hatása romlik, felhagytam vele. Helyette lett a sima bolti étrendkiegészítő. Maratonra nem jó, de azért attól is van egy kis plusz.
Pont rossz példát hoztál, vagy talán rossz következtetéssel smile Üzemanyag és üzemanyag között van eltérés, még ha nem is a teljesítményben mutatkozik meg mindig, az adalékok miatt. Pont, hogy a műszer ki tudja mutatni azt a minimális eltérést (1-2%)ami van, a használó nem érzékel belőle semmit (és ezért nem is veszi meg soha többet)
A saját tapasztalatom- a sima bolti ginzeng, maca stb étrendkiegészítőként, folyamatosan fogyasztva hosszabb távon, de nem látványosan javít a potencián, ha egyébként nincsenek potencia gondjai valakinek.
A következő lépcső - ugyanez csak koncentrált dózisban tartalmazza az előző potenciafokozó növényeket.(pl Strong Power) Nekem a legelső tabletta volt, ami Viagra szintű élményt adott, nem lankadt le még elélvezés után sem, órákon (napokon) át tartó felfokozott erekció. Fejfájás, orrdugulás, véres szem (mint egy allergiás reakció) kísérte. Már a második tabletta sem ugyanazt a hatást adta. A második doboznál már szinte minimális extra hatása volt. Szerintem akinek potencia gondja van, ez sem oldja meg.
Ha autós hasonlatnál maradunk- az első tabletta minimum egy Porschéval ért fel: Vastag, vérbő, órákon át kőkemény, de még 1-2 napig is fennmaradt a hatása. Aztán ez fokozatosan egy Golf Gti szintjéig süllyedt: messze nem olyan vastag, nincs több élvezés egy merevedéssel, és másnap már messze nem ugyanaz. Persze lehet egyénfüggő, de nekem ennyit adott hozzá.
A harmadik kategóriát, amik valódi gyógyszerek (legalábbis az alapanyaguk) még nem próbáltam, nem vágyom a mellékhatásokra, rászorulva meg nem vagyok. Viszont azt látom, hogy egyre nagyobb hatóanyag-tartalommal gyártják, ami nekem azt sugallja, hogy valamennyire hozzászokhat a szervezet.
Régen nem volt gond a 100-150 km, de most már a városhatáron belül is döcögős, nem is próbálkozunk távolabb, 99%-ból még első találka sem lett.
A feketelista (de akár ajánlólista a megbízhatóakról) off-site nem rossz ötlet, de 5 perc egy új regisztrációt csinálni, csak félig-meddig lenne megoldás. Még az sem tuti, ha azt írod - Józsi Kőbányáról, mert sokan nem a valós nevükkel ismerkednek.
Nem mindegy, hogy hol külföldön, illetve, hogy melyik külföldi vendég aki nálunk tojik a szabályokra. Nekem az a tapasztalatom, hogy a keleti blokkból (beleértve sajnos hazánkat is) érkezők a problémásak ilyen szempontból, ritkán az angolok.
Valószínű, hogy a problémás külföldi (szálló)vendégek nagyobb súllyal esnek a latba, mivel ők a szállásfoglalási platformon hagyhatnak negatív véleményt, ami döntően befolyásolja az értékesítést. Ha leállsz velük vitatkozni könnyen 1es értékelés lehet a vége, annak ellenére, hogy nekik nincs igazuk... Spa látogatóként max a google-n tudsz ítélkezni, de az meg manipulálható, hisz bárki írhat, konkurencia vagy saját ember.. (régen fb-n is volt, de ott már meg is szűnt az értékelés) Egy önálló fürdő kicsit más, de szerintem ott is a látogatók 80%-a nem foglalkozik azzal, hogy a neten mit írtak mások...
Azért itt kicsit más a szitu, mivel eleve féltékeny típusú emberről van szó. Ráadásul nem minden férfi megfelelő (és nem egyezik az ízlés). Itt az a szerencse a történetben, hogy a hölgy nem is szeretné, így valószínűleg vágyszinten marad.
Szerintünk a féltékenység és a cuckold nem egy túl jó párosítás. Nem biztos, hogy ugyanaz az eredmény, ha valami a fantázia világában létezik, illetve ha megtörténik a valóságban. Fel lehet (kell) állítani szabályokat, de előbb kérdezd meg őt, milyen feltételek mellett menne bele. Nem árt felmérni mekkora a szakadék a kettőtök elképzelése között. Ha olyan történne, ami nincs előre egyeztetve az még egy stabil kapcsolatot is megrengethet, azért ezzel sem árt számolni.Viszont, ha működik, akkor a kapcsolat is erősödni fog, és még a kettőtök szexuális életét is felpörgeti.
A wellness részen az a medence, amihez lépcsőn lehet felmenni. Ott van 2 gomb amivel régen indítani lehetett a pezsgőfürdőt, aztán volt amikor időzítve ment, de most még az sem, csak a hátmasszírozók mennek, kb alapjáraton.
Ezen a szerdán többen voltak most.A sorbanállás inkább péntekre jellemző, de ha nem állsz be, akkor vagy nem jutsz be, vagy az alsó sor marad.
A wellnessben a felső medencének kellene betöltenie a jacuzzi szerepét de egy ideje nem üzemel (vagy a szaunaestekre kikapcsolják) smile
Általában szerdán és vasárnap kevesebben vannak, akkor nyugisabb körülmények vannak, a péntek meg mindig tömeggel jár. Mondjuk ezen a héten a szerdán is sokan voltunk.
Ebben igazatok van, ezidáig egy úr volt aki leszervezte a helyet, a többi esetben nekünk kellett.
Azért ilyenekbe nem nagyon fogsz belefutni, mint amiket felsoroltál. Általában kontaktmentes a bejutás. A tisztaság változó. Az ágynemű, törölköző mindenhol tiszta volt amerre jártunk, de porcicákba volt, hogy beleszaladtunk (néha olyan helyen ahol előtte nem ) Csak hogy tudjál mihez viszonyítani egy takarító 5ezret simán elkér egy kisebb lakásra. Ha ennyit kérnek valahol 2 órára akkor esélyes, hogy textilcserénél több nem történik. A jó helyeket előre le kell foglalni, kapósak. Vannak szálláshelyek is, akik kínálnak szobát pár órára, de egy masabb árkategória.
Játszadozásra azért akad lehetőség, de komolyabbra nem. Tegnap este a tepidáriumban sikerült feltüzelni egymást az éjszakára, amiből a környezet semmit nem vett észre, így volt izgalmas. Persze ehhez nem kell Ráckeve, egy fürdőruhás helyen is fel tudjuk egymást izgatni buck
Grat, nagyon jó képek!
passz, 5-6 éve legalább, de lehet több. Azóta vannak járkáló biztonsági őrök, csak eleinte szünet nélkül járőröztek. Mórahalom volt a másik elhíresült helyszín. Ott állítólag a szerbek nézték swingerklubnak a szaunaestet...
Mert te mostanában jártál ott. Ha nem is sűrűn, de járkál a biztonsági őr, régen nem volt ilyen.A külső medencében félhomály volt, nem véletlen ragadt rá a "hullámmedence" ...
Mi léptünk át szexelő páron az úszómedencénél vagy voltunk szemtanúi édeshármasnak. Amikor egyre többen a szex miatt jártak oda lépett közbe a vezetőség.
Amióta a moziestet rászervezték és ki-be járkálnak az emberek, azóta lett vegyesebb a kép, de a szaunák továbbra is fürdőruhamentesek.
Ezt egy kicsit helyesbítenénk. Régebben valóban minimum dupla annyi belépőt adtak el, mint ahányan befértek a szaunákba, megállt amit írsz. A többszöri áremelés hatására már csökkent a látogatószám, illetve a péntekről próbálják a többi napra átterelni a vendégeket, ami egy logikus "válasz" ilyen helyzere. De : Tény, hogy nőtt az energia és bérköltség, de pár éve kevesebb pénzből nívósabb gyömölcstálakat raktak össze mint mostanában. Mondhatni rendszeres, hogy a péntek esti program hideg szaunával indul el. A szaunák előtti medence néha botrányosan néz ki.
Ha a felhigulást arra érted, hogy igyekeznek kiszorítani a vízben (vagy máshol) nyíltan szexelő párokat, akkor ebben igazad van, de a többség inkább örül ennek. Ha erre lennénk kíváncsiak, akkor egy swingerklubban töltenénk az esténket.
Szerintünk nem probléma titkolni egy ilyen kapcsolatot. Itt inkább azt érdemes mérlegelni, hogy ha nem jól sülne el a hármas, akkor mennyire tudnátok ettől elvonatkoztatni a jövőben (mivel írtad, hogy a párod nehéz eset)
Mi anno így kezdtük, egymás előtti szex. Csak akkor huszonévesek voltunk (a másik pár is). Biztos most is vannak párok, akik erre vágynak, de ha azonos korosztályból kerestek, akkor keményebb dió lesz. Bár nem úgy futottunk neki, de pár alkalom után rájöttünk, hogy ennél többre vágyunk, így továbbléptünk.
Ez egy nagyon profi sorozat, grat!
Resonance pont azt írta, hogy az még simán elfogadott. Bár szerintem a naturisták/nudisták nagyon toleránsak, a "szerszámosládát" sem tennék szóvá,
Búvóhely, panzió pár órára. Vagy ha a gyerek nagyobb fizessétek be egy mozira smile
Tegyük helyre - idézve erszényes ördögöt - vannak a "szexéhes", vagy az átlagnál kívánósabb csajok. Na velük szexelsz "mindig" és próbálsz ki minden jót. Belőlük van több és ha ilyet találsz, akkor őt nem engeded el, főleg ha az élet más területén is passzoltok. Rájuk néha rásütik, hogy nimfók, de messze nem. És vannak a nimfománok, sokkal ritkább, velük nem szól másról a kapcsolat, CSAK a szexről. Itt páran már felsorolták mivel jár, nem ismétlem. A nimfomán nem tart szünetet, max nem veled szexel nyes
Ez még elég soft BDSM, van aki még ennél is keményebben szereti (kapni), izgató látni is amikor teljesen ellentétes hatást vált ki a korbácsolás, mint amire számítanál, tocsog a punci wink Persze megfelelő alany kell hozzá. (árulkodó jel, ha a hölgy kedveli az O története, Titkárnő, Grey műveket)
Egyetértünk - a cuckold-nak is a közös élvezet lenne a lényege, hogy ennek köszönhetően a pár még többet kihozhasson a kapcsolatából. Még egy Domina- Szub kapcsolatnál előfordulhat, de itt azon kívűl, hogy a férfi szereti ha megalázzák, más nem utal erre. (A dominának is élveznie kellene, hogy alázza, de ő a szeretőjét élvezi inkább )
Ez így van, csak a naturista programokon minden textilmentes, de aki nem akar a zenés programokra bemenni annak ott a gőz, a hordószauna vagy az infra.
/ 7 oldal
/ oldal   Összesen: 336 hozzászólás, Listázva: 1-50

pár-Bp-28

pár-Bp-28 Nem: férfi

Regisztrálás ideje: 2006. szeptember 28.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!