/ 12 oldal
Hozzászólások
Ha el kell vinni, akkor el kell vinni. Én is vittem már így, igaz az csak 2db 3m-es szál 6-os alucső volt. Én is a boltban szembesültem vele, hogy nem fog beférni a kocsiba. Meghajlítani meg nem lehetett, mert dobhattam volna ki.
Na azért a nagyapám permetezett Vietnamban használt idegméreggel (nálunk csak a rendszerváltás után tiltották be!), egyszerűen azért, mert azt lehetett kapni rovarölőként. Nem a híres lombhullató, ez sokkal enyhébb, de idegméreg, és "ellenmérget" is kellett neki tartani hozzá. De ettől az egy permetszertől eltekintve valóban a mai bionak felelt meg.
A Behálózva jobb lett volna címnek.
Látom, a hozzászólók nem voltak sorkatonák. Ha lettek volna, tudnák, mit jelent a kép.
Hát nem! A maláta gabonából csíráztatással készült termék, a komló (Közönséges komló (Humulus lupulus)) pedig a kenderfélék családjába tartozó növény. Az ár sem stimmel, kb egy árban van, ha a legdrágább helyen vesszük az ásványvizet, és a legolcsóbb helyen a sört. Amúgy meg a Kőbambit sörnek nevezni... hát nem is tudom... Ha a kettő közül kell választani, akkor már inkább a csapvíz nyes (nem Pesten lakom, itt meg lehet inni)
Miért??? Rossi is elment wc-re verseny közben.
Gyengén lefedett területeken, vagy ahol kis területen sok telefonálóra lehet számítani, ott kérésre - és ha jól tudom, díjmentesen - felszerel a szolgáltató egy kb diplomata táska méretű dobozt, ami GSM átjátszóként funkcionál, és megfelelő térerőt biztosít. Ráadásul nem is dobálja le a telefonokat az átjátszó, túlterheltségre hivatkozva. Ilyet nagy méretű mezőgazdasági telephelyeken szoktam látni. Ha kihúzzák az áramból, akkor bizony nincs mobiltelefonálás. A takarítónők biztos előszeretettel húzták ki, hogy legyen hova bedugni a porszívót. Mondjuk a kép alapján ilyet nem nagyon feltételezek. nyes
A nyíl mintha mást mutatna. Amúgy, ha nem tévedek, a Csalagút mindkét végén ki van táblázva, hogy az út melyik oldalán kell közlekedni.
Egy hasonló: http://www.goldengate.hu/kep/91771-Ezt-benezte .
Hát, hallottam annak idején jobbat is. A floppy csatolónak meg semmi köze az IDE-hez. Biztos emlékszel rá, ha nem, akkor tudom, miért írtál baromságot, egy szalagkábelre 2 eszközt lehet kötni, és floppynál az döntötte el, hogy A: vagy B: meghajtó, hogy a csavarás előtt vagy után van a meghajtó. (Mondjuk én MFM-el kezdtem, annak külön vezérlő kártya kellett, és két szalagkábel ment a vinyóra.)
Alvázas autó, tehát csak egy megfelelő alvázra kell kicserélni az eredetit. Gondolom, a motor sem eredeti
Ez tipikus. Belenyomja a pisztolyt a tankba, majd bemegy fizetni, "mire sorra kerül, épp tele a tank" címszóval. Aztán meg amikor fizetett, nem megy kivenni a pisztolyt és visszatenni a tanksapkát, csak bevágódik a kocsiba, és tűz. Egyszer én is rántottam ki a pisztolyt az utolsó pillanatban a tankból. Az volt a szerencse, hogy épp ott voltam a szélvédőmosó vödörért. Ráordítok, hogy "Héééé! Állj!!!" Csikorgó fékkel megáll, kiszáll a kocsiból, hogy mi a f@szt akar ez a nyikhaj őbele, az izomagyba belekötni? Mutatom a pisztolyt, meg mondom, hogy tegye vissza a tanksapkát. Egy pillanat alatt lefehéredett, nem győzte köszönni. De olyan is volt, hogy nem találta a sluszkulcsot az ürge. Mondom, talán a tanksapkában van. smile
Azt hiszem, itt nem mernék húst enni. Meg mást se, mert hátha mégis hús...
Attól tartok a rendőrök nem veszik be
Petőfi szavai még mindig igazak: ...azért a víz az Úr!
Inkább HŰTÉS kell oda, mint fűtés. Főleg ha valami "jófajta" P4 Prescott vagy régi AMD proci van benne.
Olyan nincs, hogy valami nem sörbontó!!! eplus2
Ilyen készlet nekem is kell! Persze csak akkor, ha a Del a harmadik csésze.
Igazad van! Mea culpa, mea culpa! Nem gondoltam végig, mit írok, és az mennyire politikai. Az utolsó mondat meg főleg nem kellett volna.
Ezek közül sokat láttam élő közvetítésben. Nagyon jó kis összefoglaló!
Egyetértek, egyáltalán nem vicces. Már akkor sem találtam annak I. Viktor királlyá koronázását, amikor ez "menő" karikatúrának számított. Csak sajnos ott folytatja, ahol 2002-ben abbahagyta, így előbb-utóbb tényleg I. Viktor lesz belőle.
De, csak valamelyiknek qurvára el kéne tévedni. eplus2
Odaülni mernék, hiszen max 0,5 m-re van a lába a földtől. A felmenetel, de főleg az élve lejövetel a necces.
Az előttem szólók már mindent elmondtak...
Kedves feltöltő! Szeretnél leckét kapni a Windows Paint nevű programjának használatából? Tudod, ez egy olyan program, amivel egy üres területet lehet a képhez adni, ahol elfér AZ A KIBASZOTT, AUTOMATIKUSAN MINDEN KÉPRE AZONOS MÉRETBEN RÁTETT LOGÓ!!! violent
Édes istenem, ha már ekkora az állatkerted, csinálhattál volna magasabb kerítést!
Ezt csináltam én is pár napja, csak háttal, és nem szándékosan! Még mindig olyan érzés, mintha seggbe rúgtak volna.
Kharkov, Ukrajna. Ennyit találtam róla a neten:
This statue can be found in Kharkiv, a city in the Ukraine. Kharkiv has a long history of romance along with many traditions.
However, throughout the years, the traditions and ambiance of the romantic city has fizzled out. In an attempt to rekindle the atmosphere for romance, a contest was held in 2001 for a sculpture to be built. The winning statue created by Dmytro Ivanchenkois was erected in 2003 and has attracted local couples in love as well as tourists.

forrás: http://funnypicturebyshiva.blogspot.com/2010/06/strange-and-am- using-statues.html
A vége is éppoly érdekes! Ugyanis az a maja naptár utolsó napja, jelen állás szerint az aktuális világvége dátuma.
Elvileg 2 ember ismerheti a rendszergazda jelszavát. Nem több, nem kevesebb. A második ember számára egy lepecsételt borítékba szokták tenni, és páncélba zárják, így igazából egyszerre csak egy ember ismeri. És ez így van jól.
Hát ez meg mi a franc volt??? Semmit nem látni, aminek nekiment volna. Persze, ha a sofőr a vezetéssel foglalkozik, és nem a kamerával, valszeg időben észreveszi.
A NetVideoHunter tényleg lejátsza! Ez egy kiegészítő Firefox alá, amivel videókat lehet lementeni olyan oldalakról, mint pl a youtube, vagy a GG, de lejátszója is van. Valószínüleg hibás az oldalba integrált lejátszó.
Must have! eljen worship
Teljesen reális tud lenni, bár kétségtelenül ritka, hogy ezek változzanak. Nemrég hallottam a rádióban (Bumeráng), hogy egy ürgének módosult az anyja neve. Az anyja amikor megszületett, elírták a nevét. Egy igazolványcsere alkalmával kiderült, és korrigálták. És a fiának az összes igazolványát ki kellett cseréltetnie emiatt! Mondjuk kapott egy igazolást erről, és ingyen kicserélték neki, csak sok idő + utánajárás. A születési dátum szintén változhat elírás miatt. Egyik ismerősöm febr. 29-én született, csak nem szökőévben. smile Mondjuk ott észrevették a szülei, amint megkapták a hivatalos papírokat a srác anyakönyvezéséről. Lehetett elölről kezdeni mindent.
Így igaz! Csak meg kell nézni, mi van mögötte (épület), és összehasonlítani azzal, ami a lőtéren volt annak idején (domb). Már aki volt katona. wink
Na, én úgy kib*tam volna a csukott ablakon keresztül az illetőt, amikor csinálta... Amikor csináltattuk a redőnyt, a redőnyösök elmérték ~5cm-rel. Nem lehetett becsukni az egyik szárnyat. Semmi gond, mondták, elő a fűrészt, és elkezdték a "felesleges" részt kivágni az ablakból. Közöltem velük, hogy ha folytatják, a redőny árából le lesz vonva a az ablak ára. Még ők voltak megsértődve!
Azt hiszem, mind megvolt már. beka3 eplus2
Én nem gondolom, hogy nem vennének levegőt. Egyes freestyle szabadtüdős merülők percekig kibírják a víz alatt. Csak eszembe jutott, hogy amikor kinyitottam a szám a víz alatt, akkor majdnem belefulladtam a medencébe, úgy el kezdtem fuldokolni. Aki víz alatt van, az ügyel rá, hogy csukva legyen a szája, és csak akkor nyissa ki, amikor szükség van rá. A hölgyike viszont láthatóan nyitva felejtette a száját. Amúgy kb 25 éve tudok úszni, de versenyszerűen soha nem csináltam, tehát úszónak semmiképpen nem nevezném magam.
Ezek nem vízben csinálják. A csajnak nyitva a szája. Tartotta már valaki nyitva a száját vízben 1-2 percig? Túlélte?
lelövöm a poént: az a lényeg, hogy az almás vágódeszka majdnem olyan élményt nyújt, mint az újság. Majdnem...
Ezt felszarvazták! hehe
A logo-t mindig ugyanoda teszik, és mindig ugyanakkora évek óta! Ráadásul ez automatizált, az adminnak nincs beleszólása, csak a feltöltőnek! Mi a kurva anyjáért nem lehet megmagasítani paintban a képet, hogy semleges területre kerüljön a logo??? Ezt magyarázza meg nekem az összes nagypofájú logoanyázó köcsög!!! mf3 violent
Ez olyan, mint a Nyugati téri felüljáró. Csak azt tényleg elq...ták. Nem kicsit...
A 10-ik képet honnan szerezted?
Biztosan... felétek a "rossz fiúkat" hívják ribancnak. boxer
A 10-ik képen lévő gép saját maga jött ki onnan, mindenféle külső segítség nélkül. Ismerem a céget, ahol történt, és a kép készítőjét is személyesen. Be volt állítva háttérképnek a gépén.
Azt hiszem, ő még csak a kaját látja benne. finom
És rajta a USS Cole, egy 150 méteres, 9.000 tonnás hajó. Az alkaida robbantotta fel 2000. október 12-én.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Cole_bombing
Feltöltő! Mi a faszért nem lehet pár pixellel megmagasítani a képet, hogy az a kib@szott lógó semleges területre kerüljön?! Heee??? Elmagyarázzam, hogy a Paint-ban ez hogy működik? A feltöltőnek kellene ennyire intelligensnek lennie! Szerintem.
Csak ~650-700Kg. Egy szabványos kis méretű tégla 3-3,2 kg. Mindegy, ez azon nem változtat, hogy ami a fején van, az ennek max a tizede, vagy annyi sem.
/ 12 oldal
/ oldal   Összesen: 599 hozzászólás, Listázva: 1-50

Zsolti27

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2006. október 08.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!