/ 2 oldal
Hozzászólások
Na igen, persze, ilyenről is tudunk.
Az komoly. Hallottam már pár sztorit, de olyat még nem, ahol a szülők beleegyezésével történtek a dolgok.
Persze, tiszta sor, hogy létező jelenségről van szó, csak azt mondtam, hogy nagyon sok a gyanúsan fantázia szülte iromány.

Ami a térképet illeti...Nem tudom, hogy pontosan mire voltál kíváncsi ezzel kapcsolatban, de én alapvetően úgy gondolom, hogy két felnőtt nagyjából azt csinál egymással amit akar, szóval én nem zárnék ezért börtönbe senkit, de azért jó, hogy van egyfajta tabu jellege a dolognak, mert ha teljesen elfogadott lenne, akkor valószínűleg megugrana az ilyen együttlétekből születő gyerekek száma, ami egészségügyileg nem túl szerencsés. Sok negatív következménye van a beltenyészetnek, ami romboló hatással lehetne a társadalmunkra. Persze a többségben van egy ösztönös ellenérzés a családtagjaikkal folytatott szexuális viszonnyal szemben, szóval valószínűleg akkor se lenne sokkal gyakoribb, ha nem tiltják. Aki meg akarja az nyilvánvalóan így is csinálja, szóval nem tudom van e értelme büntetni. Talán nincs tényleges visszatartó ereje a törvénynek. Passz.
Igen, az elbeszélés módja sok embert lebuktat. Rendszerint túlzásokba esnek.

Számomra az nem furcsa, amit említettél. Végülis, ha valaki érdeklődik az ilyesmi iránt, akkor az interneten sok hasonló érdeklődésű emberbe botolhat, akik elmesélik az ő történetüket. Azok akik keresztülmentek ilyenen valószínűleg ki tudják szűrni, hogy ki a kamus és esetleg a saját környezetükben ismerőseik között is felfigyelhetnek bizonyos gyanús jelekre, amiből arra következtetnek, hogy történhet ez-az családon belül. Hogy a környéken terjedő pletykákat ne is említsük. smile Szóval szerintem egyáltalán nem valószínűtlen, hogy megtalálták a hasonló esetek és az az érzése támadt, hogy nem is olyan ritka az ilyesmi. De egyébként ezzel kapcsolatban nekem is az az érzésem, hogy gyakoribb, mint amilyennek gondolnánk. Sok sztorit hallottam és nem mindegyik volt hiteltelen. Ami miatt nekem gyanús ez az adott ügy az az, hogy nehezemre esik elképzelni, hogy egy pszichológus ennyire pártolná a dolgot és hogy hatodikos gyerekek szexualitással kapcsolatos könyvet kölcsönöznek ki a könyvtárból. Valahogy nem túl életszagú, hogy ilyen kis alaposak lennének a lurkók. smile De persze tévedhetek.

Az általad említett két lány nem önszántából volt együtt a bátyjukkal? Hogy tudtad meg róluk?
Szerintem a legtöbb sztori, ami ilyen oldalakra kikerül csak a fantázia szüleménye. Nem állítom, hogy ez a konkrét eset nem történt meg. Más történetekkel ellentétben erről nem ordít, hogy kamu, de azok, akikkel tényleg megesik ilyesmi szerintem ritkán osztják meg ezt ilyen módon.
Mire gondolsz? Elég sok minden szóba került már itt. smile
Fura mik vannak. Volt esetleg valami korai rossz tapasztalatod a homoszexualitással gyerekkorodban, vagy tiniként, ami felelős lehet ezért a viszolygásért, vagy talán pont a vonzalomért?
Megkérdezhetem, hogy a szexig miért nem jutott el a dolog? Konkrét elhatározás volt, hogy azt már nem kellene vagy nem is érdekelt titeket?
smile Akad olyanból bőven.

Érdekes, amit írsz, hogy szexuálisan vonzódsz egy pasihoz, de maga a homoszexualitás taszít. Ez szerinted miért van így?
Hát akkor ezután a kis intermezzo után térjünk vissza a rendes kerékvágásba. smile

Arról már beszélgettünk, hogy mik lehetnek az okok és előzmények, de a következményekről még nem sok szó esett. Azok, akikkel én beszélgettem többnyire nem számoltak be negatív következményekről, pozitív lett a végkicsengés. Esetleg picit kellemetlen volt a családi összejövetel, kerülték egymás tekintetét, de semmi vészes. Egy esetben mondta egy pasi, hogy neki komoly problémát okozott a dolog. Évekig rosszul érezte magát miatta és az illetővel is romlott a kapcsolata. Úgy rémlik, hogy bár nem ő kezdeményezett, de élvezte a dolgot. Elég fiatal volt, amikor ez történt (nagyjából egyidősek voltak a partnerrel). Lehet ez is közrejátszott ebben.

Szóval ki mit hallott/tapasztalt ez ügyben?
A fórum azért van, hogy beszélgessünk. Biztasd a többieket, hogy aktiválják magukat és akkor nem csak ugyanattól a pár embertől fogsz hozzászólásokat olvasni. Máskor talán rá lehet fogni dákóra, hogy okoskodik, vagy hogy hangulatgyilkosak a hozzászólásai, de most aztán tényleg semmi rosszat nem csinált, csak válaszolt a kérdésemre, amit feltettem neki (és mindenkinek, aki olvassa a topikot).
Ha amiatt gondolod, hogy félreértettelek, mert tisztáztam a vérfertőzés fogalmát és büntethetőségét, akkor nem történt félreértés. smile Nem azért írtam, amit írtam, mert úgy tűnt, hogy figyelmeztetnem kell téged, csak szóba került a fogalom és gondoltam pontosítom picit az alapján, amit én hallottam. Nem volt köze ahhoz, amit írtál. De ettől függetlenül sem volt az az érzésem a hozzászólásod alapján, hogy pro-inceszt propagandát folytatnál. smile

Én egyébként általában úgy vagyok vele, hogy két (vagy több) felnőtt ember azt csinál egymással, amit akar, ha mindannyian beleegyeznek. Az incesztnél ez annyival bonyolultabb, hogy ha baba lesz belőle, aki esetleg valamilyen genetikai problémával kell majd együtt éljen emiatt, akkor máris van egy áldozata a dolognak, akinek esélye se volt átgondolni a szituációt és beleegyezni a tevékenységbe, mégis ő issza meg a levét. És ha ez nagyon gyakorivá válik, akkor meg az ország egészségügyi kiadásai is nőhetnek plusz még kevesebb lesz az egészséges, munkaképes ember. Szóval vannak veszélyei, de ha nem egy tömegjelenségről van szó és nem áll fenn az utódnemzés veszélye (lsd. steril emberek, homoszexuális viszony), akkor nem látom olyan nagy problémának.

Te találkoztál olyannal, ahol felnőtt korban, mondjuk a 18. életév betöltése után alakult ki a viszony? Akár tinédzserkori előzmény nélkül is.
Lehet, hogy akkor félreérthető voltam. Én sem erőszakról beszéltem. Kényszerről is csak olyan értelemben, mint hormonok táplálta belső kényszer, vágy. Nyilván van különbség.

Egyetértek. Én is úgy gondolom, hogy a gyermekkori kíváncsiság sok ilyen helyzetet eredményez, még talán a tinédzser kor is, de a későbbiekben, felnőttkorban ritkán folytatódnak. Az viszont meglep, hogy felétek ilyen nyíltan és lazán kezelik a dolgot. Nálunk nem sztorizgattak ilyenekről. Bár tény, hogy nem is voltam annyira része a srácok csapatának (bár igazából a lányokénak se annyira...eléggé antiszociális voltam), szóval lehet csak én lettem kihagyva a traccspartiból. smile

Tapasztalataid szerint kb mi az az életkor, időintervallum, amikor ez az uncsis/tesós gyakorlás történik és ennek hány százaléka jut el arra a pontra, hogy konkrétan közösülnek is?

(Én úgy tudom a szülő-gyerek és a testvérek közötti szexuális kapcsolat akkor is vérfertőzés a törvény szerint, ha nem lesz belőle terhesség és azt hiszem bünteti is az állam. Volt is egy inceszt témájú fórum, amit a modik el is lehetetlenítettek emiatt.)
Igen, én se úgy gondoltam, hogy önmagában a szexhiány elég, de szerintem ez is egy tényező az egyenletben. Korábban már írtam ebben a csoportban egy kutatásról, ahol azt vizsgálták mik azok az okok, amik testvérek közötti szexuális kapcsolathoz vezethetnek. Ez pont nem volt köztük, de én a beszélgetések alapján úgy tapasztalom, hogy mégis lehet szempont.

Azt látom, hogy azok az emberek, akiknek magasabb a libidójuk vagy esetleg nimfomániások, hajlamosabbak perverzebb, vagy a társadalom számára kevésbé elfogadott dolgot tenni. Vagy legalábbis nyitottabban állnak ehhez és a tabuk nem tabuk számukra. De ha veszünk csak egy átlagos libidójú pasit mondjuk. A hosszas szexmegvonás nála is előhozhat egy olyan, akár addig mélyen lappangó gondolatot, vagy csak pusztán a "most már mindegy, csak legyen valami" mentalitást, ami egyéb tényezőkkel párosulva hozzájárulhat ahhoz, hogy végülis megtörténik a dolog.

Ezt nem csak az inceszt esetében gondolom, hanem olyan magukat egyébként heterónak valló pasik esetében is látom, akik a hosszabb "koplalás" hatására egyre kevésbé tartják taszítónak a gondolatot, hogy egy pasi hátsója legyen az ideiglenes punci. Ugyanez az ember egy szexuálisan kielégítő kapcsolat esetén már nem biztos, hogy ilyenre "vetemedne" vagy akár csak gondolna. Ha jól rémlik te is említettél valamit arról, hogy vannak bizonyos dolgok, amiket nagyon izgatónak tartasz szex közben, mikor a tesztoszteron függöny lemegy, de a magömlés után, amikor kitisztul a fejed már nem tudod megtenni. Valami ilyesmi folyamatra utaltam én is.
Lehet csak szimplán szexhiányod van és ha lenne partnered, akkor nem is éreznéd annyira szükségét, hogy az uncsiddal legyél.

Egyébként, és ez most a többieknek is szól, a szex hiánya vajon egy olyan tényező, ami növeli az esélyét az ilyen viszonyok kialakulásának? Gondolok itt arra, hogy emiatt az emberben leomlanak a gátak és kevésbé tűnik rossz ötletnek családtaggal kezdeni.
Hát nem tudom normális e vagy sem, de általánosnak biztos nem mondanám ezt a fajta vonzalmat (a témában nálam tájékozottabbak javítsanak ki, ha tévednék smile ). Régóta chatelgetek, szóval sok hasonló emberrel találkoztam, de az ilyen online oldalak nem képezik a társadalom pontos mását, szóval bár itt úgy tűnik sokkal gyakoribbak a családon belüli viszonyok, mint gondolná az ember, ez érzéki csalódás is lehet.

Esetedben, ha jól értem, unokatestvéri viszonyról van szó, ami azért kevésbé rázós, mint a többi. Még egy-két évszázada is előfordultak ilyen házasságok és ha jól rémlik társadalmilag is elfogadott volt. Ez mondjuk azóta nyilván változott, ami abból a szempontból nem rossz dolog, hogy így csökken az esélye annak, hogy a genetikai problémák nagyon elterjednek. smile Számotokra ez amúgy csak fizikai vonzalom vagy annál több?
Szóval már beszéltetek is a dologról? Hogy került ez szóba köztetek?
Nem tudom, hogy ezt miért pont nekem írod. Pont azok közé tartozom, akik az ilyen kapcsolatok veszélyeire is felhívják az itteniek figyelmét. Tény, hogy nem ítélem el azokat, akikkel előfordult ilyesmi és érdekel is, hogy mik azok a folyamatok (pszichológiai, lelki, múltbeli történések), amik végül a családon belüli szexuális viszonyokat eredményezik, ezért beszéltem is már jó pár érintettel erről, de nem hiszem, hogy ez betegség lenne részemről. Maximum beteges mértékű kíváncsiság, ha már minden áron használni akarjuk a beteges szót.
Ha megtette, akkor az azt jelenti, hogy annyira nagy baja nincs a dologgal. A nehezén már túl vagytok. Innentől kezdve csak megbeszélés kérdése. Már ha szeretnéd egyáltalán, hogy legyen folytatás. Te mit szeretnél?
smile Tény, hogy döntögetjük a tabukat, de azért óvatosan adj ilyen témában tanácsokat, mert ahogy itt beszélgettem pár emberrel, előfordul, hogy utána a felek között furi lesz a viszony és kellemetlenség is adódhat belőle.
smile A legjobb az lenne, ha maguk az érintettek nyilatkoznának. Így csak találgatunk.
Valószínűleg itt kerül előtérbe a pszichológiai rész. A rossz apa-lánya viszony gyakran eredményezi, hogy a lányok később sem fognak normális viszonyt kialakítani a férfiakkal. Nem egy tartalmas monogám kapcsolatra törekednek, hanem a partnerek gyakori váltogatására. Nő a valószínűsége a promiszkuitásnak.

A másik, hogy biztos nem egyszerű olyan gazdag pasit találni, aki bejön és akit el tudsz hosszútávon viselni egy komoly kapcsolatban. Ha luxusprosti vagy, akkor csak pár órát kell velük tölteni. Viszont ha csak egy kuncsaftod van, akkor ő valószínűleg nem fog annyit fizetni, mintha több lenne.
Elég sok dolog miatt alakulhat úgy, hogy valaki ezt a szakmát választja. Az egyik a pénz. Ha valakinek nagyon szüksége van pénzre és kilátástalan a helyzete, az könnyebben veti le a gátlásait és bár nem veszélytelen foglalkozás, viszonylag gyorsan és sok pénzt lehet vele keresni. A másik tényező inkább lelki, pszichológiai. Rossz gyerekkor, rossz szülő-gyerek viszony. Vagy esetleg nem is ismert valamelyik szülő. A lányok életében elég meghatározó az apjukkal való viszonyuk. Ha ebben van valami gebasz, akkor könnyebben sodródnak bele a szexiparba.
A birtoklást nem feltétlenül ilyen direkt és tudatos értelemben értettem. Ez történhet akár tudat alatt is. Nagyon sok dolog, amit ösztönösen, reflexből teszünk visszavezethető evolúciós okokra. Ez viszont nem azt jelenti, hogy amikor azt tesszük, akkor világos számunkra, hogy miért játszódik le bennünk ez a reakció. Csak az érzést érezzük.

Nem értek egyet azzal, hogy a birtoklás mindig szükségszerűen önzés is egyben. Az, hogy valami az enyém és ezt tudomásul veszem, vagy akár éreztetem is, nem azt jelenti, hogy nem oszthatom meg mással.
Sok mindent említettetek, de nem lehet, hogy ebben van egy territoriális viselkedésminta is? Nem túl elegáns példa, de ahogy a vadállatok is megjelzik a területüket, lehet hogy a férfiak is ezt teszik, amikor beleélveznek a párjukba, ezzel sajátjukként "megjelölve" őket. Mintha ezzel a mozzanattal tennék teljesen az illetőt magukévá. Egyfajta kisajátítás. Ez azt is magyarázná, hogy miért szeretik sokan látni, ahogy aktus után folyik ki a párjukból az ondójuk. Ez a kép valahogy egy bizonyíték a sikerükről, egy visszaigazolás arról hogy potens hímek.
smile Semmi gond! Nincs másik személy. Csak én használom a profilt. Tudom külső szemlélőként kicsit zavaros lehet a történet. A fogalmazásom talán megtévesztő, mert általában a nő szerepébe helyezkedve írok, ugyanis ez felel meg jobban a helyzetemnek, személyiségemnek, gondolkodásomnak, de igyekszem nem megvezetni senkit. Ezért is akartam tisztába tenni a dolgokat. smile
Nem gond, kérdezz csak. Azért vagyunk itt, hogy okosodjunk. Ha meg olyan a téma, amit nem szeretnék mások előtt kivesézni, akkor esetleg válaszolok privát üzenetben, ha meg veled se szeretném megosztani, akkor majd úgyis közlöm, hogy túl intim területre tévedtünk. smile

Sajnos nem tudok hasznos választ adni, mert még nem fordult elő, hogy valaki bennem menjen el. Viszont attól is függhet, hogy a pénisz mennyire tölti ki széltében-hosszában a hüvelyt, illetve, hogy utóbbi mennyire feszül/illeszkedik rá. Ha a vagina izomzata rendesen satuba fogja a szerszámot, akkor szerintem kevesebb az esély, hogy érezhető az ejakuláció, viszont, ha picit ernyedtebb és lötyögősebb a szitu, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy mivel a vagina nincs szétfeszített állapotban jobban érzékeli a kisebb történéseket, mint például a magömlés. Valószínűleg az is befolyásolja, hogy mennyi spermát és milyen erővel lövell ilyenkor az "úriember" (azért az idézőjel, mert szerintem ilyenkor a férfi inkább ősember, mint arisztokrata smile ).

Lehet, hogy történt egy kis félreértés, mert bár a női szerepek tényleg közelebb állnak hozzám, de (sajnos?) nem vagyok nő. smile
Kíváncsi lennék, hogy mit érez egy férfi abban a pillanatban, amikor az aktus megkoronázásaként beleélvez a párjába? Mik azok a gondolatok, amik átfutnak az agyán és mik azok az érzések/érzelmek, amik eluralkodnak rajta abban a pillanatban, esetleg azt megelőzően vagy közvetlenül utána. Olvasgattam a topikot és Caracas79 (464-es) és inkognitopasi (496-os) hozzászólásai elég szemléletesen leírták azt, amire tippeltem, de van esetleg valaki, aki máshogy éli meg, mást hoz ki belőle?
smile Nem tudom elnevezték-e a jelenséget valahogy, de ha igen, akkor a konkurencia fogalma valószínűleg megjelenik a névadásban.
Szia!

Igen, én is úgy gondolom, hogy sok embernél az a probléma, hogy akaratlanul is beleéli magát az illető a szituációba, de szerintem emögött nem feltétlenül kell szexualitást feltételezni. Van, hogy a gyűlölködő viselkedést egy családtagtól veszi át a gyerek. Persze az más kérdés, hogy a kérdéses családtag, miről fantáziál, miközben magával játszadozik. smile

Ami azon férfiakat illeti, akik a nőkhöz (női testhez, nőiességhez) vonzódnak, de valamilyen oknál fogva izgatja őket a férfi nemiszerv, a 269-es hozzászólásban kitértem egy kutatásra, ami választ adhat erre az érdekes kombinációra.
Most semmi rosszat nem mondott dako, csak mesélt egy hangos exéről és a jelenlegi kapcsolatáról. Ennyinek szerintem bele kell férnie a topik keretei közé. smile Ti se ugorjatok minden kis apróságra, mert az is tönkreteszi a fórumot.
A leszbikusokat sokan kedvelik (még a szélsőséges nézeteket vallók is), de a férfiak közti szexuális/szerelmi viszonnyal sajnos már nem ilyen megengedő a mai magyar társadalom. Szerencsére javulgat a helyzet, de azért még van hova fejlődni. smile
Na igen, az zavaró tud lenni. Elég személytelen.
Belekerültetek a szórásba. Van ilyen. Elképzelhető, hogy figyelmetlenség, de az is lehet, hogy próba szerencse alapon tett egy kísérletet, hogy hátha mégis belementek. Sokan bepróbálkoznak olyankor is, amikor nem sok esélyük van. Az sem biztos, hogy mindenki olvassa a fórumokat és a kiszemeltek oda írt üzeneteit, amiből levehetné, hogy mi fér bele az adott embernek/párnak.
smile Hát most na...a nagy számok törvénye alapján... smile Egyébként nem hiszem, hogy ő itt az egyetlen, aki több emberre is ráírt ugyanazzal a céllal/levéllel.
Ebben mi a katasztrofális? Szerintem tök intelligensen leírta, hogy mit szeretnének.
Egy másik topikban beszélgettünk a családon belüli meztelenkedésről, nudizásról. Amikor utánanéztem, hogy a neten milyen információk, szakértői vélemények érhetők el a témában, az egyik cikkben megemlítettek egy 2014-es kutatást, ami azt vizsgálta, hogy mik azok a rizikófaktorok, amik testvérek közötti szexuális viszonyt eredményeznek. 1821 olyan nő és 1064 olyan férfi vett részt a vizsgálatban, akinek egy, vagy több testvére volt. A 2885 emberből 137-nek volt szexuális jellegű kapcsolata a testvérével. Megállapították, hogy ezek a kapcsolatok sok családban a következő 4 tényezőcsoport összeadódó hatásaként jöttek létre:

- olyan tényezők, amik lebontják a szexuális viselkedés kialakulásának akadályait, pl: a testvérek együtt alvása, együtt fürdése
- olyan tényezők, amik ösztönzik a gyerekek családon belüli meztelenségét és lehetővé teszik számukra, hogy lássák a szülők nemi szervét
- olyan tényezők, amik a gyerekeket arra késztetik, hogy egymásra támaszkodjanak, ha szeretetre van szükségük, pl: anyai szeretet hiánya
- olyan tényezők, amik erotizálják a kis gyerekeket, pl: a gyerek szülő általi szexuális zaklatása

Mi a véleményetek erről? Ti is így tapasztaltátok vagy kiegészítenétek valamivel a hajlamosító tényezőket?
Alapvetően úgy gondolom, hogy nem kell mindenben megadni magunkat a társadalmi elvárásoknak. Minden szituációban külön kell mérlegelni, hogy mi az, amit megtehetünk, meddig mehetünk el. Viszont néha illik magunknak feltenni ezt a kérdést, mert a tetteink következményét van, hogy másnak kell viselnie. Néha az a jó, ha szembemegyünk az elvárásokkal, ha azokat a mérlegelés után túl szigorúnak ítéljük. Például, ha egy meleg pár kézen fogva sétál az utcán, akár még egy csók is elcsattan, valószínűleg sokan jelzik majd számukra a felháborodottságukat és előkerül a "legyetek tekintettel a gyerekekre" érv is. Szerintem ebben a helyzetben ők nem teszik rosszul, ha ezt igyekeznek figyelmen kívül hagyni és a saját vágyaikat helyezik előtérbe, vállalva a következményeket. Nyilván erről is megoszlanak a vélemények.

Ha az adott szituációt vesszük, amiről a vita van, akkor ugyanúgy érdemes felvázolni magunknak, hogy mennyivel ad többet a hangos szex. Annyival, hogy az kompenzálja a kellemetlenséget, amit másoknak ezzel okozunk? Okozunk ezzel egyáltalán bárkinek is problémát? Ha igen, akkor sem kell erről lemondanunk, hisz csinálhatjuk szexklubokban, erdőben, szállodában. Persze ezek közül csak az erdő van ingyen, ott meg nem igen hallja más, ami a topik lényege lenne. Kinek okozunk problémát? Egy kötekedő megkeseredett öreg néninek, akinek amúgy is mindennel baja van, vagy egy családnak? Baj, ha egy gyerek hallja, ahogy mások szexelnek? Végül is valószínűleg a szüleit is hallja, sőt, előfordulhat, hogy véletlenül látta is már őket.

Nem biztos, hogy ezt tenném, de talán az életben a helyes hozzáállás, hogy csináld, ami örömet okoz, aztán lehet, hogy mázlid van és senkit sem zavar, ha meg jön a reklamáció majd eldöntöd, hogy jogos-e, érdemes-e változtatni, vagy nem. Persze, mint az előző példánál, a következményeket itt is vállalni kell, legyen az rossz viszony a szomszédokkal, orrba vágás vagy kilakoltatás.
Az azért lássuk be frusztráló lehet (számomra picit vicces is), amikor anyu vagy apu épp meséli az esti mesét a kicsiknek, vért izzadva, hogy hitelesen, a karaktereknek megfelelő hangon szólaltassa meg őket smile és hirtelen átszűródik a falon, ahogy Sanyi bácsi üvölti: "Sikíts, te qrva!!!" "Úgy szétk@féllek bevérzel!" "Tetszik, mikor folyik a g@ci a pin@dból, mi??!!"

nyes nyes nyes

A szülők mosolya vélhetően nem lenne ilyen őszinte. Tudom, hogy ez egy extrém verzió, de ha már nem szabhatunk magunknak határt mások miatt, akkor ez is előfordulhat. smile
smile
smile Értem. Egyébként ennyi év nudizás után is ugyanolyan könnyen beindulsz egy meztelen test láttán, mint előtte vagy azért ez úgy működik, hogy egy idő után megtelik vele az ember, emelkedik az ingerküszöbe és kis túlzással közömbös lesz?
Abból, amit írtál, nálad azért van némi átmenet és nem olyan hirtelen a váltás. Ráadásul ugye a szőrzeted se olyan dús és sötét, hogy ez túl sok problémát okozzon ilyen téren. Abban teljesen igazad van, hogy a legfontosabb szempont, hogy az adott személynek és a párjának mi az, ami bejön, hisz ez a két ember az, aki legtöbbet látja.
Nem, nincs gyerekem, de ha úgy alakul, hogy lesz, jól fognak jönni a tapasztalataid, úgyhogy köszi, hogy megírtad őket! smile Mások is nyugodtan írhatnak.

Hogy kezeltétek a merevedés kérdését? Tudom, hogy nem a szexualitásról szól a meztelenkedés, de egy pasinál, pláne ha tini, elég egy kósza gondolat a feleségről/osztálytársól vagy a naturista strandos baráti család esetében a srácok meglátnak egy nekik tetsző napozó idegent és máris kész a "baj". Erre van/volt valami szabály nálatok vagy ismerősöknél? Olyankor az illetőnek félre kell(ett) vonulnia, vagy elrejtenie, hogy ne lássák, vagy mintha mi sem történt volna merev farokkal végeztétek, amit épp végeztetek egymás körül és nem volt probléma, hogy te vagy a fiaid erekció közben játszottatok vagy sétálgattatok a lányoddal vagy más női rokonnal?
smile Köszi a pozitív kritikát! Igen, néha nem árt egy kis emelkedettebb eszmecserét folytatni, ami előre visz és segít kibogozni a szálakat. Engem amúgy a szexcentrikusabb hozzászólások se zavarnak, sőt talán azoknak van itt a helye és a mi filozofálgatásunk tartozik inkább egy index fórum topikba. Bár az is igaz, hogy sehol nem írták le, hogy az ide látogató erotikafanok ne lehetnének kulturáltak. De amúgy igen, értem mire akarsz utalni. A változatosság kedvéért néha komolyak is lehetünk. smile
Ami a testet illeti...nyilván nem kellene, hogy szégyen legyen, ha egy férfi szőrtelenít, de részemről én a szőrös testet preferálom. Mármint máson...magamon nagyon nem szeretem. Sehol. smile Vékony pasiknak nem igazán áll jól, de szerintem kifejezetten feldob egy nagyobb darab férfi testet. Érettebb, férfiasabb hatást kelt tőle. Ugyanilyen megfontolásból a fanszőrzet sem zavar. Megvan a hátránya, de szerintem nem okoz olyan nagy problémát.
Kronosz 33-nak igaza van. Szerintem is furcsán néz ki, amikor valakinek az egész testén, hasán, lábán dúsabb a szőrzet és a pénisze körül meg tök puci.

Mindig valami ilyesmi jut róla eszembe: smile
http://img.index.hu/imgfrm/1/1/9/6/BIG_0010681196.jpg
Természetesen nincs harag. smile Már akkor sejtettem, hogy ki kellene térnem az említett dolgok anyagi vonzataira mikor írtam a hozzászólást, de aztán mégsem tettem, mert nem szeretek túl hosszú kommenteket írni, szóval most akkor jobban kifejtem mire gondoltam. Pénzzel nyilván minden egyszerűbb, de amiket írtam, ahhoz nem kell feltétlenül.

-A futáshoz nem hiszem, hogy mindenképpen egy ötcsillagos futócipő kell, ha a megfelelő talajon futsz, ami elnyeli az ütődést és nem közvetíti vissza az ízülethez, pl erdő, park, stb.
-Konditerem? Minek? Valószínűleg mindenkinek van legalább 1 szobája, ahol alszik. Ott is lehet felülést, fekvőtámaszt, guggolást és kitörést csinálni.
-Az egészséges étkezés alatt sem a Norbi update-re és a bio-öko csodákra gondoltam. Pusztán annyira, hogy ha valakinek mégsem megoldható a mozgás, akkor ne egye állandóan pukkadásig magát. Ha kevesebbet mozgunk, akkor kevesebb energiabevitelre is van szükségünk. Súlyt veszíteni így is lehet.

Nem úgy értettem, hogy testépítőre kell gyúrni magunkat, hanem hogy ne folyjunk szét. Ez szerintem mind akaraterő, elhatározás és hozzáállás kérdése és nem a pénztárca vastagságáé. Persze, ha ezt mind nem szeretnénk, akkor választhatjuk az elhízást is, csak akkor ne sértődjünk meg, ha sok kosarat kapunk emiatt. Ez lett volna a mondandóm lényege. Én amúgy azok közé tartozom, akiknek bejön egy nagyobb darab férfitest, ha látszik, hogy van/volt valamiféle izomzat. Sőt...férfiasabbnak és szexibbnek is tartom ezt az "apuci" típust (vagy nevezhetjük izmos macinak is), mint a vékony pasikat, de amikor már úgy viselkedik a test, mint egy folyadék, az nem túl nyerő. smile
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Én sem tartom jó ötletnek, hogy a gyerek elől kényszeresen takargassuk a testünket (bár én azt hiszem túl szégyenlős lennék a nudihoz). Szerintem is jót tesz, ha a gyerek látja, hogy milyen az igazi, nem photoshopolt emberi test. A szakértők szerint ezt viszont célszerű olyan iskolakezdés körül abbahagyni, mert utána, főleg tini korban már a gyereknek kellemetlen lehet. Én erre akartam utalni a problémafelvetésemmel.

Mi van, ha a szülő és gyerekek komfortzónája nem esik egybe és a gyerek már nem akar többet meztelenül járkálni otthon vagy nem tetszik neki, hogy a szülei meztelenül vannak? Előfordult már ilyen az itt jelenlévőkkel? Ha igen, hogy kezeltétek a problémát? Én úgy vagyok vele, hogy a gyerek jelzéseire figyelni kell. Ráerőltetni a meztelenséget talán pont annyira káros, mint bujkálni egymás elől. (A kérdésem nyilván nem az olyan családokra vonatkozik, ahol néha látják egymást meztelenül, mert nem tabu, hanem olyanokra, ahol állandósult a dolog és az otthoni élet gyakorlatilag meztelenül zajlik, akár nudizni is járnak)
Azon szerintem sincs sok értelme felháborodni, hogy egy szexpartner kereső oldalon az emberek nagy hangsúlyt fektetnek a külsőre és a belső értékek hátrébb tolódnak a rangsorban. A kinézet még akkor is nagyon fontos, ha valaki élete párját keresi egy felolvasó esten. Ugyanakkor azt is megértem, ha valakiből néha kikívánkozik a panasz, mert besokall attól, hogy a másik felé támasztott elvárásaink az egekbe szöktek és talán néha irreálisak is. Főleg mivel nem csak szexcentrikus oldalakon tapasztalható ez, hanem úgy általában a hétköznapokban is.

Azt a kérdést viszont érdemes feltennünk, hogy jogosan panaszkodunk-e. Vannak külsőségek, amiken egyszerűen nem tudunk változtatni, de például az, hogy mennyire tartjuk karban a testünket vagy figyelünk oda a helyes étkezésre, tisztálkodásra az tipikusan olyan dolog, amire igenis egy felnőtt embernek van befolyása. Mégis sokan buknak el ilyen okok miatt. Ha valaki ezeket a minimális dolgokat sem teszi meg a sikere érdekében, akkor nehéz elfogadni tőle a panaszáradatot és hogy a sikertelenségéért másokat okol.

A társkeresős/ismerkedős oldalakon tapasztaltak alapján, a topik címében feltett "Hogyan találj?" kérdésre, az én (nem túl forradalmi) tippjeim a következők: mozgás, sport, helyes táplálkozás, megfelelő higiénia és persze egy kis intelligencia/műveltség sem árt. A rossz helyesírás és a kommunikációra való képtelenség is kiábrándító lehet. Még így sem garantált, hogy találsz valakit, de az esélyeidet nagyban növeled.
Ja, okés, így már értem.
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 68 hozzászólás, Listázva: 1-50

Csillagpor

Nem: férfi

Beállítottság: homoszexuális / leszbikus

Regisztrálás ideje: 2017. július 27.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!