/ 3 oldal
Hozzászólások
Ilyen az igazán gazdaságos Tesco tábla :D 1 betű ida v oda... nem mind1? :DD
jááááj szerintem itt a csaj testét ez a köteles módszer kisség megformálja, vagy ilyesmi, ruha alatt jobb tastűnek fog tűnni, az amolyan barbár push up melltartó múdszer :D
Milyen tipusú Nőket/Pasikat szeretsz?
-Csont sovány
-Vékony
-Sportos
-Átlagos/Normál
-Husi
-Telt
-Dagi
Még 1 eszembe jutott:

-Te miért jársz ide?

1 Chat-re beszélgetni, barátkozni
2 Chat-re szidkozódni, bunkózni
3 Masztizni
4 Nyált csorgatni
5 Képeket, videókat értékelni
6 Fórum témáihoz hozzászólni
- Melyíket nem vállalnád be TUTIRA?

1 Homo/Leszbizés
2 Kaki szex
3 Animal szex
3 Pisi szex
4 Hányás szex
5 Kiszel Tünde

- Melyík hírességgel SOHA!?

1 Kiszel Tünde
2 Anettka
3 Győzike
4 Cini (aki nem apáca:P)
5 Jeromos

- Hány Nő / Férfi volt már az életedben?

1: ...-0
2: 1-10
2: 10-20
3: 20-50
4: 50-100
5: 100-...

höhö- ebből egyiket nyomjátok be plíz :) hóóó de késő van, megyek is... HALI!
Mateboot: igazad van! Erről szól, hogy elmond a véleményed, de nézd vissza mondjuk az utóbbi 50-100 sorozatot és ott is mindenki csak nyafog és nyafog, nem hinném azt hogy olyan rosszak lennének ezek a sorozatok, hogy mindenki állandóan csak nyafogjon. Itt mindenki full elégedetlen állandóan, és megérdemelné az állandó nyávogó banda, hogy pl; 4Eurót fizessenek az oldalér hetente, mint minden más európai hasonló honlapnál. (ennyi;)
Úgy nyávogtok itt, mint valami nagy tapasztalt köcsögök, közben örülnétek, ha 10ed ilyen jó csajotok lenne, és 20ad ilyen csávók lennétek!
Mitől félsz kicsicsaj!? ravasz1
Nem érdekel!
Ez a grafika elég messze van a jóizlés határától, és akkor finoman fogalmaztam. Bár az ilyen elvont rocker csótányokank biztos tecceni fog és majd ebbe fognak járni a kispálésaborz és egyéb elvont zenei koncertekre, és majd mutogathatják az alkoholistadrogoskretén haverjaiknak! "nézd jójzsí mijen menő az új pólóm...csöpög a pinája" Királyok vagytok csak így tova!!
Természetesen kérdéseimre nem válaszolt senki, mert nincsenek is rá válaszok...de ezt vártam, beszéljetek továbbra is a cselekvésről, ha itt történik is valami az elég szervezetlen és nem látszik. (Ja és hogy gondoltad te a pénz gyüjtést?? Adtál meg telefonszámot, adószámot?? És ha meg is adtál, akkor honnan tudjuk, hogy te 1általán ki vagy, vagy hogy a pénz jó helyre fog kerülni? Van papírod arról, hogy gyüjthetsz pénz, és ha igen, akkor honnan tudjuk hogy az valós és trallalla trallalla stb stb........) Ezekre válaszolj inkább nem kell a Weöres Sándor ídézet! No mind1, nem is izgat! Lássátok, milyen adakozó szellem vagyok, felajánlom a törzsnek az 1ik télikabátom, és ha vesztek számítógépeklet nekik internettel (az esőerdőbe) akkor én szívesen adok minden géphez fasza hangfalszettel, hogy a kedvenc zenéiket bömböltethessék!!
Na enyit a nyamalmiani törzs témájához való komolyságotokról!Ez is mutatja, miféle képmutatós jópofizós, "segítőkész" komolyan nem gondoló nyálas dumák mennek itt. ( A törzsnek biztos szobakerékpárra és számítógépre net-tel van szükségük, ezeket ti írtátok) Úgyse lesz itt semmi, én előre megmondom, bár ezt ti is látjátok ez egészen biztos! Ja és "csajok" (pammykaticica) elég gyenge eresztésűek a szukapoénjaitok, egyetek még 1 doboz humor bon-bont, és utána írogassátok a "humorjaitokat" hogy kielégítsen titeket ez az egész, ha már más nem is jutott! gonosz2 Ja és mint már írtam én érdemi vitát akartam folytatni, de az itt lévők jórésze azt se tudja, "hogy 1+1 az 2nél több e vagy kevesebb" úgylátszik agy osztogatáskor annyi eszetek nem volt, hogy kérjetek agyat! mf1 1épként meg a buta embereket sajnálni tudom csak! Liam és te hova tűntél!? reagálnál normálisan a sorokkal ezelött feltett kérdéseimre? Vagy hallgatás bele1ezés alapon igazat adsz nekem?
Najó látom nem lehet itt érdemleges vitát folytatni, ha az én véleményem nem egyezik a tiétekkel, akkor rögtön lehurrogtok, érzéketlennek mondtok, nincs ennek a fórumnak innentől értelme... (Pammy már mondtam, hogy a hozzászólásaimra reagálj, ne pedíg az anális dolgaidat szajkózd, ez nem ide való, azt hittem okosabb vagy) Najó álmodozzatok tovább a cselekvésről, bíztassátok szavakkal liam-ot, és mutassátok tovább azt a bizonyos képet! Ha értelmesen megpróbáltok meggyőzni, és reagáltok normálisan az elöbbi hozzászólásaimhoz akkor még írok, (1épként befejeztem nagy örömötökre)!
Te meg inkább gondold végig ép ésszel, hogy miket is írok, és ne csak 1 mondatomnat ragadk ki és arra reagálj!! (Egyépként aki szerinte az orális sextől teherbe lehet esni, annak a véleményére nem adok!) bocsi
Ja és hogy gondoltad te a pénz gyüjtést?? Adtál meg telefonszámot, adószámot?? És ha meg is adtál, akkor honnan tudjuk, hogy te 1általán ki vagy, vagy hogy a pénz jó helyre fog kerülni? Van papírod arról, hogy gyüjthetsz pénz, és ha igen, akkor honnan tudjuk hogy az valós és trallalla trallalla stb stb........ na ennyi, kérem a lebaszást, hogy én mekkora 1 érzéketlen tapló vagyok!
Neked meg annyit mondanék, hogy ami topicot nyitottam (SZÖKŐÁR!ÁZSIA) abba alíg írt náhány ember, pedíg ez igazán aktuális probléma, és a cunami áldozataival kapcsolatos dolgok most aktuálisabbak, mint a ti törzsetek és fontosabb lenne oda a pénz és mégis, alíg írogattak oda... hogy mit akartam ebből kihozni?? Azt hogy nem is feltétlenül én, de az emberek érdektelenek és félve adnak ki bárminek a támogatására is pénzt, és nem oknélkül! Az embereket ott verik át, ahol lehet!! 1épként meg hogy őszinte legyek én bevallom érdektelen vagyok a törzsetekkel kapcsolatban, azthiszem most és mindíg vannak fontosabb dolgok is 1 piciny népcsoportnál... pl afrikában a több millió éhező ember, miért nem arról beszélünk, vagy a sok 100000 hajléktalan éhező cunami áldozat?? stb stb, itt mégis az "1üttérző" emberek a piciny nyamalmiami törzsért aggódnak! "ez elég vicces!!" No mind1, úgy se lesz itt semmiből semmi... bocsi, ha kicsit túl irónikus voltam, de én legalább az őszintét írom!
Érdektelenségemről annyit, hogy nézz vissza néhány fórumot és keresd meg a "!SZÖKŐÁR!ÁZSIA!" nevű topicot, nézd meg, hogy ki nyitotta, és talán megváltozik az érdektelenségemről a véleményed!
Ne tegyen itt bárki is úgy, mintha érdekelné őt a nemtom milyen törzs sorsa, vagy a sanyarú helyzete! Képmutatók! levele gonosz2 idiota
Ha valami híres producer vagy, akkor remélem felfedeztél minket és mehetünk az RTL klub-ba! mf1
Oroszban hol történt?? Csernobilban!?? Ez így csalás!! mf1 Akkor sem hiszem el ezt a baromságot és sorry, ha földhöz ragadt vagyok és nem hiszem el azt, hogy 1 férfi terhes lett és azt sem hiszem el, hogy a szájba spricceléstől lehet valaki terhes! eplus2
Najó nem kell az esti mese! Hol olvastad ezt "Jó sztorik gyagyásoknak" nevü ujságban!? Pfff ez baromság, és ha te ezeket elhiszed, akkor butuska vagy!
Katicika, Pammy... szerintem szivatni próbáltok! No mind1, nekem nyóc, de amiket írtok, az nagyon nagy hülyeség, úgyhogy inkább ne hangoztassátok!
Olvasd inkább vissza, hogy miket írtál, és rádöbbensz, hogy miért húztam fel magam...te jó ég! Bocsáss meg, de bölcsebb maradtál volna, ha nem szólsz hozzá ehhez a témához! Én sem vagyok szakembet, de tudom, amit tudok és amiket írtál azok egyenesen baromságok, és pont te nő létedre ilyeneket írsz, mert még ha 1-2 éretlenebb fiú nem tudja, hogy hogy is van ez, de 1 20on éves nő!? No mind1, megpróbálom lezárni ezt a témát magamban! ;)
"A gáz csak az, hogy ez fiúknál is ugyanígy működik, nemcsak lányoknál, tehát ezen az elven akár egy fiú is teherbe eshet." Ez is nagyon gázos... ekkora baromságot... a férfiak hogy eshetnének már teherbe béjbi!!??? 1: az hogy nincs petefészke a firfiaknak, 2: az hogy nincs női petesejtje, amivel 1esülni tudna a sperma! HÁHÁHÁÁÁÁÁ Amiket írsz az egyenesen komédia, paródia, horror-vígjáték! Pammy .. áhh nem is mondok semmit.
De drágám!! Amiket mondasz, ezeket te komolyan is gondolod!?? Szopástól teherbe esni!?? HÁ HÁÁÁ! Ha én ezt elmesélem valakinek! eplus2 eplus2
A tudósok faszok, én jobban tudom! Szájból gyomorba -> gyomorsav megemészti -> aztán vese ->majd kipisiled! Méghogy teherbe esni a szopástól!?? Ez röhelyes...semmilyen tudós nem tudna meggyőzni erről!! Azit írtál Pammy az egyenesen BAROMSÁG!! (felzaklatott ez a téma) wow1 wow2 eplus2 idiota gonosz2 alien
de 1épként remélem nincs harag, nem akartam erősen fogalmazni, de meglepett kérdésed!
Itt komolyan valaki azt mondja hogy IGEN????????????????????????????? Ez röhelyes! eplus2 A szopástól hogy lehetne már teherbe esni!??? Normálisak vagytok emberek!????? Elmondom, azt, hogy amit lenyelsz (bármit) az onnan egyenesen a gyomrodba megy, ahol a gyomorsav megemészti azt ... elég érdekes lenne, ha a csaj gyomrában kifejlődne a gyomorsavban 1 kisbaba wow2 idiota eplus2 Te jó égggg ilyet kérdezni!!?? (Töhötömnek igazat adok) eplus2 Ennyi erővel... az eshet teherbe, akinek a popsijába élveznak!?? Nem hinném!! :D No mind1, Bioszból, anatómiából *1! Nem is értem, hogy hogyan lehet ilyet kérdezni!
sok nyafogós kielégítetlen faszkalap vagytok, örülnétek fele ily jó barátnőnek!! kis idióták!! pampogjatok még......
Én tegnap rendesen beitam, aztán mentünk biliárdozni 1-ig, haveromat elvertem (szokás szerint) de mindenki jól érezte magát, dumcsiztun spanokkal, csajoztunk 1 kicsit, röhögtünk ...igazi lazulós 7vége volt!
Volt már nekem csónya barátnőm, de a szemében láttam valamit és az mindíg elvarázsolt! szerintem az is tud hódítani akik nincsenek annyira toppon! de 1értelműen nekik nehezebb és nekik nem úgy kell csajozni/pasizni mint a "szépeknek"...no mind1! hajrá mindenkinek! eljen eplus2 idiota alien
Ki hány éves korába kezdett el először mansztizni?: Ki emléxik már rá 1szer elkezdtük, oszt jóvan... mf1 eplus2 ravasz1 idiota gonosz2 alien2 alien
Bonyolult kérdés! eplus2 Vagy azért vagy a párukért nyelik le, vagy azért nem mert szar az íze! Nemtom mit kell ezen gondolkozni, szerintem tök 1értelmű a válasz mf1 eplus2 ravasz1 idiota gonosz2
A tökéletes női külső: fekete haj, fekete/zöld nagy szem, formás, kicsit husi, közepes mell, 1 fejjel legyen alacsonyabb, fehér bőr, zózsaszín ajak, kellemes illat(nem erős) jólöltözött, nem túl hivalkodó, de ami van, azt ne takargassa, legyen a kisugárzása tökéletesen ellentétes 1 igazi férfiéval(pl én;), látni kell a tekintetében az értelmet és a kedvességet. Ennyi.
A belső a szokásos: legyen inteligens, legyek közös téma ....bla blabla... ravasz1 idiota gonosz2 gonosz2
Milyen "szép" számokat hallgattál?? Pl 1-2-3? esetlen 4?? eplus2 zavart1 idiota gonosz2 ravasz1 eplus2 hehe vigyor1
az elöbb csináltam 2 illetve 4 olyan finom szendvicset, hogy az csak na, és a tea is finom, ja és a szoli is boldogság hormonokat termel bennem, úgyhogy jó volt eddíg ez a nap! idiota eplus2
én kb 0,65ször 1 nap mf1
kinek mi áll jól!
Épp a sufniban sakkoztam 1 kisleánnyal ravasz1
Csókolom a csirkcombod!! husigombóc!! eplus2
Nem is mersz te még engem...pedíg én itt nőttem fel!! idiota
Röviden a válasz: ÉN! ravasz1
Én nem tudom a téma pontos előzméényeit (de sejtem) szerintem vicces az, hogy "értelmes" emberek között idáig fajult ez az egész dolog (de hát vannak akikkel nem lehet tárgyalni, megbékülni). Mostmár nem csak párt ügyileg, de Brigitta és Q_more által is ketté van osztva ez az ország! eplus2 Hogy ki nem kötött békét kivel, azt nem tudom, és hogy kis sértett meg kit, de sajnálom a végkifejletet. No mind1! Próbáltam pártatlanul írni, nem akartam ehez a téjmához hozzászólni, de ma mégis megtettem, nem osztani akartam az eszet (bár tehetném eplus2 ) csak a véleményem írtam le, kinek nem inge...

ui: Nem mondom, hogy kössetek békét, boruljatok 1más nyakába, tudom hogy vannak akikkel nem lehet békét kötni, és vannak akkikkel talán jobb is ha nem kötünk békét, de toleráljuk 1mást, bár ebben a topicban ez a szó (tolerancia) elcsépelt és semmit mondó!

ui-ui: Asszem sikerült 1 semmitmondó hozzászólást ide művészkednem!

ui-ui-ui: ha valakiben megmozdultvolna mégis valaki..az siessen a WC-re, nehogy a billentyűt hányja le!! eplus2

UFF

(Update v2) 1 kibaszott levelet nem tudok megírni rendesen eplus2
Én nem tudom a téma pontos előzméényeit (de sejtem) szerintem vicces az, hogy "értelmes" emberek között idáig fajult ez az egész dolog (de hát vannak akikkel nem lehet tárgyalni, megbékülni). Mostmár nem csak párt ügyileg, de Brigitta és Q_more által is ketté van osztva ez az ország! Hogy ki nem kötött békét kivel, azt nem tudom, és hogy kis sértett meg kit, de sajnálom a végkifejletet. No mind1! Próbáltam pártatlanul írni, nem akartam ehez a téjmához hozzászólni, de ma mégis megtettem, nem osztani akartam az eszet (bár tehetném ) csak a véleményem írtam le, kinek nem inge...
ui: Nem mondom, hogy kössetek békét, boruljatok 1más nyakába, tudom hogy vannak akikkel nem lehet békét kötni, és vannak akikkel talán jobb is ha nem kötünk békét, de toleráljuk 1mást, bár ebben a topicban ez a szó (tolerancia) elcsépelt és semmit mondó!

Ui-Ui: Asszem sikerült 1 semmitmondó hozzászólást ide művészkednem!

ui-ui-ui: ha valakiben megmozdultvolna mégis valami..az siessen a WC-re, nehogy a billentyűt hányja le!!

UFF

(update)
Én nem tudom a téma pontos előzméényeit (de sejtem) szerintem vicces az, hogy "értelmes" emberek között idáig fajult ez az egész dolog (de hát vannak akikkel nem lehet tárgyalni, megbékülni). Mostmár nem csak párt ügyileg, de Brigitta és Q_more által is ketté van osztva ez az ország! eplus2 Hogy ki nem kötött békét kivel, azt nem tudom, és hogy kis sértett meg kit, de sajnálom a végkifejletet. No mind1! Próbáltam pártatlanul írni, nem akartam ehez a téjmához hozzászólni, de ma mégis megtettem, nem osztani akartam az eszet (bár tehetném eplus2 ) csak a véleményem írtam le, kinek nem inge... eplus2
ui: Nem mondom, hogy kössetek békét, boruljatok 1más nyakába, tudom hogy vannak akikkel nem lehet békét kötni, és vannak akkikkel talán jobb is ha nem kötünk békét, de toleráljuk 1mást, bár ebben a topicban ez a szó (tolerancia) elcsépelt és semmit mondó!

Ui-Ui: Asszem sikerült 1 semmitmondó hozzászólást ide művészkednem!

ui-ui-ui: ha valakiben megmozdultvolna mégis valaki..az siessen a WC-re, nehogy a billentyűt hányja le!! mf1

UFF
Mindenki a higéniával jön, most legyen az én titkom, hogy én mit kezdek a qkim frizurájával, de szerintem 1 másodpercig sem higénikusabb a szőrtelen fütyi!! hogy miért is?? Szerintem az ember nem véletlenül kap szemet, orrot, bőrt, és a farka köré szőrt!! a szőr szerintem megvédi a férfiakat és a nőket is attól, hogy pl a bőrükre baktérium stb kerüljön. 1épként a higénia nem szőr, hanem a fürdés sűrűségétől függ!! Mindezeket 1be vetve én észtétiai szempontok miatt mondom, hogy 1 nuni legyen szőrtelen és 1 qky meg leszen pl hajvágóval visszanyírva, hogy ne legyen bozobntos!! Na jó sokat írtam, az a lényeg hogy a szőrös kuki is ugyanolyan vagy még higénikusabb mint a szőrtelen!! sok ember tévedésben van!! Ja és még annyit ha az ember borotválja a szőrt akkor minden 1es borotváláskor a bőr hámrétege sérül és ennek köszönhetően nagyobb a különféle elferőződések, kiütések valószinüsége!! Na ezek után mi a higénikusabb?? kérek ellenvéleményeket!! ;)
Majdnem 1 hónapja nincs csajom, lassan rá leszek szorulva!! Marok marcsi mindíg kéznél van!
tök jó! asszerintem is, sőőt én 2 évesen még be is szartam, de mára már szobatiszta vagyok! mf1
eh eh!! és milyen igazad van!!! még1sze köszi a segítséget!!! eplus2
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Űbereljétek eplus2
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 101 hozzászólás, Listázva: 1-50

IGOR

Nem: férfi

Regisztrálás ideje: 2006. szeptember 28.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!