/ 1 oldal
Hozzászólások
Az NDK-s lányok a német pasikat nem sokra becsülték. Akár a Balaton parton, akár kint az NDK-ban elég könnyű volt felszedni egy lányt. Persze ezek többnyire egy-két éjszakás kalandok voltak, de jó volt az úgy. Amit leírtam az persze egyedi eset volt. De olyan, hogy a nudin fel lehetett szedni a saját csajom mellett egy másikat, vagy akár egy fiatal anyukát, az többször előfordult. Ők a szabadságuk részének tartották a szabad szexelést.
Még 17 éves koromban volt egy NDK-s csajom. Ő 16 volt, előző nyáron jöttünk össze a Balatonnál, igazából akkor még nem volt más csak egy kis csókolódzás, éjszakai meztelen fürdés és tapizás a vízparton. Következő nyáron én mentem hozzájuk egy hónapra. Úgy esett, hogy Annegret még 3 napig valamilyen iskolai kiránduláson volt, így amikor én megérkeztem Berlinbe - jó egésznapos-éjszakás vonatozás után, a pályaudvaron az édesanyja Annerose fogadott. Nagyon fiatalon lett anyuka, kb 16 évesen, így még akkor is csak a harmincas évei elején járt.A vélhető apa meg átlépett az NSZK-ba. Annerose egy fehér miniszoknyában, pólóban, szandálban fogadott, Berlinhez képest nagyon nagy volt a meleg, és bár én eljátszottam a Csekonicsot és taxival mentünk hazáig, jól megizzadva érkeztünk. Megmutatta a szobámat ahol én kipakoltam, ő meg elment zuhanyozni. Utána én mentem fürdeni, s amikor egy szál törülközőbe csavarva mentem vissza a szobába, észrevettem, hogy Annerose egy szál kötényben - és alatta semmi - tüsténkedik a konyhában. Odamentem hozzá, megsimogattam a hátát, mire ő kéjesen dorombolni kezdett. Egyáltalán nem szégyellte magát, hogy szinte nincs rajta semmi.Mondta is, hogy ha kimegyünk majd a Berlin melletti tóhoz, ahol egy kis vikendházuk van, ott majd nudizhatunk is. De ő már ott és akkor is úgy viselkedett, mint aki szexet szeretne. Kezemet becsúsztattam a popsija ványányába, majd egészen előre és éreztem, hogy nedvesedik. Nekem meg egyre merevebben állt fel a farkam és le is oldódott rólam a törülköző. De ez akkor már egyikünket sem zavart, egyre hevesebben ölelgetve egymást mentünk be a hálószobájába, ahol rögtön szeretkezni kezdtünk. Én nagyon ki voltam éhezve (persze voltaképpen nem őrá, hanem a lányára) de olyan bombázó volt, hogy nem bírtam abba hagyni. Tulajdonképpen egész délután szeretkeztünk. Másnap egész nap meztelenül voltunk a lakásban és minden alkalmat megregadtunk a szexre. Minden pózt végigpróbáltunk, megtapasztalhattam, hogy művésze a szopásnak, akár felállítani kell lankadó farkamat, akár az utolsó cseppig kiszivattyúzni belőle a nedvet. És neki is csodálatos íze volt. Vadul élveztük a nedvek keverékét. Megengedte, hogy a popsiját is használjam és ez csodálatos élvezetes volt. Vasárnap délben lazára véve a figurát - shortba topba, pólóba öltözve mentünk Annegret elé a pályaudvarra. Ő egyből levette, hogy köztünk van valami. Ti összejöttetek? kérdezte, de nem sértődött meg. Csak nekem is jusson valami mondta. Az éjszakát hármasban töltöttük a nagy franciaágyon. Másnap mentünk a vikendházba, ahol megkezdődött FKK-s nyaralásunk, ismét csak sok szexszel.....
Ha a lány nem hajlandó lenyelni, akkor nem sokáig lesz a barátnőm.(Egy-két ilyen esetem volt mindössze). A legjobb szexpartner aki mindern lyukba dugható, kinyalható.
Ha a lány nem hajlandó lenyelni, akkor nem sokáig lesz a barátnőm.(Egy-két ilyen esetem volt mindössze). A legjobb szexpartner aki mindern lyukba dugható, kinyalható.
Hárman is rá szoktunk élvezni a partnernőnkre, sőt még a másik két lány is föléjük guggol és lespricceli a testét. Utána mindannyian nyaljuk a keveréket. Isteni finom.
Kb. 17 voltam és büszke a frakamra ami 20-21 centis volt. Az iskolai tesióra után elsőként dobtam le a klottgatyát és mentem pucéran zuhanyozni. Eljártam gőzfürdőbe is, ahol nem viseltem a kötényt, hanem kézben hordoztam és a padon magam alá terítettem. Többször hallottam közel ülő idősebb pasik mormogását, hogy "de gyönyörű". Egy alkalommal egy gyorsítóval és két három korsó sörrel a bendőmben mentem a gőzbe. Lefeküdtem egy padra és elszunnyadtam egy kicsit. Arra ébredtem, hogy egy idősebb férfi szopja a farkam. Úgy tettem mintha aludnék, persze a farkam keményedett és a végén a szájába élveztem. Aztán gyanakodva néztem szét, hogy sokan látták-e, de nem volt semmi gond. Így aztán néhányszor megismétlődött a dolog.Évekig ezután csak szórványxosan fordult elő, hogy pasival lettem volna. Lányokkal sokszor és sokkal. Egy evezsőtársammal mentünk el néha és a Dunapart elhagyatottabb részein, ahol nudiztunk, masztiztunk egymásnak és le is szoptuk egymást. Mos a baráti társaságban viszont már párjaink szeme láttára szoktunk szexelni. És ez őket többnyire beindítja.
Barátnőm teleélvezett puncijából és popsijából egy másik lány kiszürcsöli az ondót. Utána csókolódzom a lánnyal. Közben a barátnőm leszop.
Volt egy partnernőm, akivel szexeltünk a bozótban és megkergettek a helybeliek. Keresztül rohantunk a csalánoson, iszonyúan csípett de után egészen frenetikusan jót szexeltünk. A lány hajlamos volt a mazora, szerette ha a csikket a talpán húzöm végig.
Nagyon jó program. Benne lennénk. Az én párom is dugható. Akár három lukra.
Amikor "édeshatosban" összejövünk, egyre többször fordul elő, hogy nem csak a lányok kényeztetik egymást, hanem mi pasik is.És tényleg csak az a fontos, hogy az aktuális partner és mi is élvezzük.
Három pár együtt, lányokat jól popsiba durrantani, utána ők egymás popsiját kinyalják, csókolóznak és mi is velük.
Akár mindenki mindenkivel?
Egyikünknek sincs semmi baja vele. Sőt, felizgat és utána vadabbul esünk egymásnak. Ha nagyon beinduunk az sem zavar, ha ránk élveznek.
Hát a szó rossz értelme szerint mutogaja magát, felkínálkozik (és persze bele is megy a párja jelenlétében is szexkapcsolatba), szerintünk meg kiéli nőiességét, keresi és adja a kielégülést, de mivel a párját sem rekeszti ki ebből, nincs benne semmi rossz. (Rám legalábbis stimulálóag hat)
Élettársam ilyen. Él-hal a szex minden formájáért, biszexuális, exhibicionista. Többször előfordult már, hogy olyan helyen is szexkapcsolatot létesített egy általa vonzónak tartott pasival, néha nővel, ahol ez nem szokványos. Mert hogy swingerben, vagy szauna-klubban ő a legaktívabb az már természetes számomra. De nagyon be tudok indulni tőle.És eddig még csak egyszer akartak őrizetbe venni. (Az többször előfordultr, hogy a "hatóság" a bokor mögül nézett minket...
Jó, és azóta már van állandóra még két másik (párban). És hatosban brutál jó.
Vagy akár több másik pasiét. Egy kis perverzió kell...
Mi több éve csináljuk. Először egy, majd két baráti házaspárral. Mindenki örömére. Rendszerint úgy, hogy egy-egy személyt igyekszik mindenki boldoggá tenni. Ha nő az illető, akkor mindhárom pasi dugja, a másik két lány meg a nyelvével vagy kezeivel segít be az örömszerzésbe. Csodálatos orgazmusokat élünk át. De pasit is lehet kollektíven kényeztetni, egyik lányt dugja, másik a spermás punciját nyalatja vele, ujjazzák a végbélnyilását - prosztatamasszázs, a fennmaradó pasik meg ráélveznek a testére. Aztán sorgangbang, amikor a lányok sorba térdelnek és egyszerre három pasit váltva szopnak, utána továbblépés a következő lányhoz. Még soha nem volt közöttünk semmi nézeteltérés, pedig hetente összejövünk.Büszkék vagyunk a lányokra, hogy ilyen tökéletes szexpartnerek.
.
Ilyenkor több pasival kell szexelni. Valamelyik majd csak bírja.
Előző páromnak három apró karika volt a csiklójában. Ünnepi alkalmakra, - értsd swinger, grupi - még egy vékony kis láncot is füzött bele. Nekem borzasztó izgató volt, de más pasiknak is.Egyébként meg szerinte még fokozta is az érzékenységet. Jelenlegi páromnak is tetettünk a csiklójába, még csak egyet, de ő is szereti.
Belevaló leányka vagy! Az én előző páromnak valamivel több volt, de senki nem akarta elhinni. Pedig amikor együtt voltunk (3 év) csak együtt voltunk vagy ötven grupiban. Miért kellene egy nőnek szégyellnie, hogy Ő is szenvedélyesen szeret szeretkezni. És esetleg több pasival is egyszerre.
Még eddig senki nem mondta, hogy gusztustalan lenne. Tizenévestől - úgy ötvenig. Itt meg, hát úgy tűnik kicsit visszafogottak a lányok.
Én is szívesen nyalom ki a párom puncijából a spermát. Akkoir is ha nem csak az enyém van benne hanem partiban dugunk. Isteni ahogy összekeveredik az ő élvezetének nedvével és szinte spriccelve kijön. Amikor négyesben (hatosban) vagyunk és valamelyik lány beelőz szinte féltékeny vagyok. Szerintem nincs jobb ennél.
A párom korábban (még lánykorában) dolgozott topless autómosóban - ahol nem mindig toplessben mostak,néha pucéran és eleget tettek a sorfőr és az utas óhajának is. Aztán volt két nyara egy nudi-swinger hajón, hetes turnusokban tök pucéran egész nap. Legtöbbször összejött neki, hogy naponta leszopta a jobb pasikat és néggyel öttel szexszelt is. Amkior először elmesélte beindított a dolog és így nem volt gondom azzal, hogy rávegyem egy kis grupira.
Bi- pár vagyunk és egyik perverziónk, hogy szertjük ha néznek minket szertkezés közben. A magyarországi swinger klubok nemigen jöttek be, ugyanis párom is leginkább meztelenül szereti mutogatni magát, no meg én is. Ezért ez a szexi fehérműs, magassarkú papucsos környezet nem a mi világunk. Legközelebb ausztriai szauna-klubok amik nekünk bejöttek. Ott teljesen meztelenre vetkőzve közlekedhetünk, akár ihatunk is egyet a bárban, ismerkedhetünk. És akár a belső akár a külső pihenő helyeken, vagy a kevésbé meleg szauna kabinokban szeretkezük. Majd mindig vannak nézőink, ez minket felizgat. De előfordult már, hogy csatlakoztak hozzánk vagy szóló pasik ránk masztiztak.
Bi- pár vagyunk és egyik perverziónk, hogy szertjük ha néznek minket szertkezés közben. A magyarországi swinger klubok nemigen jöttek be, ugyanis párom is leginkább meztelenül szereti mutogatni magát, no meg én is. Ezért ez a szexi fehérműs, magassarkú papucsos környezet nem a mi világunk. Legközelebb ausztriai szauna-klubok amik nekünk bejöttek. Ott teljesen meztelenre vetkőzve közlekedhetünk, akár ihatunk is egyet a bárban, ismerkedhetünk. És akár a belső akár a külső pihenő helyeken, vagy a kevésbé meleg szauna kabinokban szeretkezük. Majd mindig vannak nézőink, ez minket felizgat. De előfordult már, hogy csatlakoztak hozzánk vagy szóló pasik ránk masztiztak.
Páromnak előttem volt egy leszbi és egy biszex lánnyal is kapcsolata. Megdumáltuk, hogy mindkettőt folytatja, a leszbi lánnyal csak kettesben, a bi-vel meg hármasban, sőt azóta már többesben is. Én rendszerint egy ideig nézem a két lányt, aztán csatléakozom és fergetegeset szexelünk. Azóta már két baráti pár nőtagját is elrontottuk, s csodáés leszbizéseket szoktunk végignézni mi fiúk. Aztán csatlakozunk.
Néhány évvel ezelőtt még egyértelműen heterónak mondtam magam,, annak ellenére, hogy többször volt pasis kalandom. Exhibicionista vagyok, így a kö9tébnyes gőzfürdőben soha nem hordtam a kötényt. Több idősebb pasi leszopott. (Az első furcsa volt, de aztán rájöttem, hogy élvezem) Aztán megdugtak a gőzfürdő masszírozójában, nem is kis farokkal, - állati profi volt a pasi - s a végén meglepve állapítottam meg, hogy élveztem a dolgot, sőt nem csak erekcióm volt közben hanem csúszkálhattam saját ondómban. Néhány éve egy biszex hölgy a párom. Ő és egy partnere (aki szintén bi-) megengedte, hogy ott legyek, később be is szállhattam. (Van neki full leszbi barátnője is,az nem enged meg ilyeneket). Úgy hetente összejövünk két párral és grupizunk. Ilyen alkalommal némi szesz hatására, na meg a lányok cukkolására összegabalyodtunk mi pasik. És azóta rendszeresen. Most azt mondom, valószínűleg bi- vagyok, de nem ez számít. hanem az hogy mindkét nembeli partneremnek tudok gyönyört okozni és tőlük kapni. És ez a lényeg.
Én is körül vagyok metélve már több mint harminc éve. Sokkal jobb vele a szex. Könnyebb is tisztán tartani. És úgy megedződött a makkom, hogy sokkal később élvezek el.
Egyetértek. Akár csak a sajátunkat akár több pasiét is.Ráadásul a csajokat is beindítja.
Amikor először leszoptak (gőzfürdőben, mert kötény nélkül voltam bent) - kicsit furcsán éreztem magam. De olyan elégedetten morgott az idősebb pasi akinek a szájába engedtem az ondót, hogy rájöttem akár büszke is lehetek magamra. Ugyanott de évekkel később fordult elő, hogy masszírozás közben a masszőr (miközben hasamon feküdtem természetesen meztelenül) egyre gyakrabban tért vissza a kezével a fenekem lyukához, majd egyszer csak éreztem, hogy amit belém nyom az már nem az ujja. Ellazultan feküdtem és meglepetten tapasztaltam, hogy kicsit feszítő érzésen túl nem is kellemetlen. Aztán erekcióm kezdett lenni. Utána több éves hosszú szünet. Jelenlegi kapcsolatomban gyakran járunk össze két párral. Egyszer a lányok viccből rávettek minket fiúkat, hogy kényeztessük egymást. Hatalmasakat élveztünk mind a hárman pasik. És akkor már egyértelműen büszke voltam arra, hogy nem csak női de férfi partnereimnek is tudok gyönyört okozni. És ők is nekem.
A meztelenség érzését mindig élvezhetjük. Ha kicsit hűvösebb van mi "melegítjük egymást" a párommal. Nincs jobb mint egy üzekedés a kertben akár tizenfokban is. Utána szex a meleg zuhany alatt.
Az én jelenlegi párom is volt már úgy, hogy három pasi benne kettő meg a kezében. Én meg rájuk vertem.
Csakis gumi nélkül... Imádom teleélvezni a popsiját.
Szia!
Mi egy negyvenes biszex pár vagyunk. Exhibicionisták, szexőrültek. Estéinket rendszerint meztelenül töltjük,szeretjük a többes szexet is. Párom szereti ha a belenyomott spermát kiszívom a puncijából vagy a fenekéből. Te hajlandó lennél-e rá? És persze szophatnál szájba élvezésig.Szoktunk barátainkkal gruppent rendezni. Ilyenkor több férfit leszophatnál, a lányokat meg kiszürcsölhetnéd. Mi a véleményed a fenékbe dugásról? Persze mi is leszopnánk és ha akarsz meg is dughatsz. Várjuk válaszodat Zsuzsa és Géza.
Élettársam eléggé exhibicionista. Szereti a tetkókat, a piercingeket. Elmentünk a tetoválószalonba és ő levetkőzött anyaszült meztelenre. Ott, mindenki előtt. Utána kigombolta a tetoválós srác sliccét és leszopta. Aztán mondta, kezdhetjük !
Szinte mindig meztelenül vagyunk otthon. A párom is szereti. Sőt elég erős benne az exhibicionista hajlam.Amikor péntek szombat esténként édes négyest-hatost rendezünk a lányok sorsot húznak, ki fogadja a pizzafutárt.
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 37 hozzászólás, Listázva: 1-37

geyza70

Regisztrálás ideje: 2017. szeptember 24.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!