/ 3 oldal
Hozzászólások
Patás finom
Érdekes, hogy felhúzott pólóval egyiknek se őszinte a mosolya. eljen
Elég tartós monokli vagy gyorsan nő a gyerek. nyes
és csak te vagy tökéletes.... levele
Arról nem beszélve ha valaki valamit szabálytalanul is csinál az utakon ahoz maximum a rendőrnek van köze az összes többi önjelölt rendőrnek nincs. Sőt a KRESZ előírja ha módodban áll elkerülni a balesetet akkor köteles vagy mindent megtenni az elkerülés érdekében, és ez alatt nem azt értem mikor az irigy emberek a tükörben látják a motoros közeledését gyorsan behúzzák az autó elejét vagy rátartanak, hogy ne férjen el. Az önbíráskodást meg jobban bünteti a törvény mint a záróvonalon előzést. Picit ellentmondásos, ha valaki a KRESZ megsértése miatt válaszul tettlegességhez folyamodik mert akkor ő is szabályt sért. Azt meg csak azok az autósok hiszik, hogy minden motoros „megakar dögleni” aki még nem láttak motort közelről. Persze sokkal veszélyesebb közlekedési eszköz mint az autó de pont ezért kellene jobban odafigyelni rájuk. Legalábbis én úgy vagyok vele, hogy senkit se akarok megölni még akkor se ha ő a hibás. Az én lelkem nehezen viselné és az egész életem oda lenne.

vigyor2
Az a gond sok az irigy és most nem konkrétan a videóról beszélek. Akik ezen idegesítik magukat, hogy a motoros előreáll-e a lámpánál vagy nem eltudom képzelni milyen egyéb napi problémákkal küszködnek. Személy szerint örülök a motorosoknak mert nem plusz egy autó áll a dugóban hanem egy kétkerekű aki nem akadályoz senkit és szerintem az egy jó döntés volt, hogy a lámpánál ők előre sorolhatnak mert nem ők fogják feltartani a forgalmat. Az a baj sok embernek az fáj, hogy előtte még három autó áll pedig már 5 km-et araszolt és a motoros gond nélkül tud haladni. Úgy van ahogy lentebb írta valaki: akit ez zavar az csak irigy és semmi más.

Amúgy szerintem elég jól megvédte az igazát a motoros. A videó a két nyikhajra nézve szégyen, hogy nem bírtak el vele. Bár a sisakot én se vettem volna le.

Aki meg mindig a KRESZ-el és az egyéb szabályokkal dobálózik annak kívánom élje úgy az életét, hogy egy szabályt se sértsen én pedig rugalmasan kezelem őket. Ja és nekem sincs motorom és nem is motorozok.

eljen
Nagyon jó! eljen
Nem csak az a furcsa benne hanem akit hasba vágnak direkt úgy helyezkedik, hogy hasba vágják. eljen
Patás beka2
Poén bár nem értem a bicikli árnyéka hova lett eljen
Hát ez nagyon komoly! wow1 worship wow1
Tök jó hogy nem is arra néznek az emberek. ejnye1
Gondolom nem a szájherpeszre akar utalni hanem a nemi betegségre. vigyor2
Veszélyesnek néz ki de igazából nem tud kicsúszni a létra alja így max akkor lehet gond ha eltörik a létra vagy ha leszédül róla a fazon. eljen
Van benne fantázia. Reméljük jár hozzá a kertész is mert kellemetlen lehet a leveleket kiszedegetni belőle nap mint nap. eljen
Megint mint a dedóban. Írtam, hogy pörgeted magad és amióta leírtam csak ezzel tudsz visszafelé dobálózni nincs egy önálló gondolatod se. Ha én pörgetem magam akkor miért te vagdalkozol olyan szavakkal mint „pöcs” szerintem én még mindig megtudtam őrizni a nyugalmam. Miért is kéne nekem kidumálnom magam nálad? Nem hiszem, hogy elszámolással tartoznék neked. Főleg, hogy a feltett kérdéseimből egyre se tudtál válaszolni, de hát nem is vártam mást. Ha a hülyeség fájna te ordítanál a kedves rendőr felmenőiddel együtt. Az egész hozzászólásodban csak egy értékelhető van a sün meghatározása de hát ugye annak megint semmi köze nem volt a témához és nem is a te fejedből pattant ki. Bár nálad már azt is értékelni kell, hogy tudod a vágólapot használni. Egy autistánál ez is komoly eredmény.
Ja szlengről hallottál már? Ha nem akkor keress rá erre a szóra is, és ha tisztában leszel a jelentésével akkor írd be újra a sün szót, és láss csodát:

„sün
Alakzat, amelyet a rendőrség használ tüntetések alkalmával, és úgy történik, hogy egy kiemelt vagy előállított személyt az intézkedéskor több rendőr szorosan körbeáll. A közelmúltban széles körben használt szófordulattá vált.”

Ennyit arról, hogy a sün szónak semmi köze a mihaszna rendőrökhöz.

„hozzád hasonló csorelt el!” - ???
„erre lenne tudásod legalább” - ???

Téged Romániából száműztek vagy miért nem tudsz magyarul? Szép napot remélem apud nem kap hőgutát a kereszteződésben.

wave
Ismét sikerült a témához szólnod. Gratulálok!
„a sértegetést te kezdted mert amilyen kocka vagy mást nem tudsz” - ebben hol az összefüggés?
„a másik két melóhelyedről is ezért a stílusodért vágtak ki” – hol volt arról szó, hogy engem kirúgtak vagy elküldtek?
„Ezért tart itt az ország mert tele van ilyen kis nyalisokkal” – ebben se találom az összefüggést. Kifejtenéd?
„ne pörgessem fel magad” – ezt a mondatot gondold át még egyszer.
„de nő létemre nehogy már én keressek rá neked” – szerintem ne hangoztasd, hogy nő vagy mert csak lejáratod a nemed mondhatni szégyene vagy. A „nehogy már én” hozzáálláson látszik a semmirekellő rendőr hozzáállásod. Nehogy már neked valamiért valamit tenned kelljen.
„a Google a barátod” – nagyon elmés és frappáns válasz csak kár, hogy ez is úgy szól, hogy „Barátod a google”
„ezt tudod kell” – ezt a mondatot is gondold át még egyszer mert így nem sok értelme van.
„/mert gondolom más nincs/” – ismét ízelítőt kaphattunk a látnoki képességidből. Ismét telibe trafáltad az igazságot.
„Tehát amíg te nem tartod be a törvényt addig ne fikázd a másikat” – Ennek a kijelentésnek megint nem találom az alátámasztását. Egyelőre nincs a kezedbe semmi bizonyíték ami azt alá támasztaná, hogy én megsértem a törvényt. (Ellenben a képen látható rendőrautóval). És ha már te dobálózol a törvényekkel akkor tartsd szem előtt, hogy amíg a bűnösségem nem bizonyított addig én ártatlannak számítok.
„. És mint írtam de látom a kisegítős suliddal nem bírod értelmezni nincs rendőr rokonom és SAJNOS ismerősöm se. Bár lenne.” – erről a mondatról mindketten tudjuk, hogy szín hazugság. Te voltál az aki ennél a postnál egyből elkezdtél sírni, hogy bántjuk szegény sünöket pedig még hozzá se szólt senki. Egyébként mint ha én mondtam volna rólad, hogy szöveg értelmezési problémáid vannak tisztára mint az oviba te most vissza mondod ugyan azt rám amit én mondtam rád. Ismét csak gratulálni tudok. Meg mi az a „kisegítős” suli? Kisegítő suliról már hallottam…

Így visszaolvasva az eddigi hozzászólásaid egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy te neked sikerült elvégezned a kisegítőt, de hát sün felmenőkkel ez nem is lenne egyszerű feladat.

vigyor2
Az én macskáim már rég megették volna. buck
wow1
Hogy mutatja hogy: "nyomjad neki még" eplus2
Hát igen remek megérzéseid vannak worship . Apámnak és a családomnak annyi érdeme van az én munkámat illetően, hogy felneveltek és kitanítattak az ő pénzükön. Apuci nem dugott be sehova ez a harmadik munkahelyem és mind a hármat én kerestem magamnak és a saját szaktudásom jóvoltából vettek fel. Egyáltalán nem vagyunk újgazdag se gazdag család akire te célozgatni próbálsz. Szimplán középréteg vagyunk. Amim van azért én dolgoztam meg, és nem kaptam senkitől bár nem is értem ez, hogy jön ide mi köze ahoz, hogy a rendőrök rendre meggyalázzák az előírásokat? Egyébként rendszerprogramozó vagyok nem tudom ennek felvállalásához mi bátorság kell. Hiába hisztizel hiába pörgeted magad hiába használsz egyre durvább meg „sértőbb” szavakat attól még nem lesz igazad. Persze ez is csak intelligencia kérdése. Olyan szabályról még nem hallottam, hogy elindulás előtt ellenőriznem kell az olajszintet de a jövőben majd oda figyelek rá. Egy biztos ha Magyarországon valakinek az autóját (nem a kocsiját, a kocsit lovak húzzák) ellopják arra nyugodtan keresztet vethet és ez is pont a jól megszervezett magyar rendőrség érdeme. Egyébként hiába járom a várost még sose láttam autótolvajokat üldöző rendőröket se huligánokat igazoltató rendőröket ellenben kamera mögött pöffeszkedőket (különböző dolgok mögé elbújva) közlekedési szabálysértő rendőröket annál többet. Véleményem az, hogy közlekedési rendőrnek azok a csicskák állnak akik hatalom ittasak szeretnek mások felett uralkodni de ahoz túl hülyék, hogy valamire is vigyék ebbe az életbe így marad nekik a rendőrség. A másik kategória meg az aki már 40 évesen nyugdíjas akar lenni, hogy a becsületes adófizetők életük végéig eltartsák őket miközben a jó kis nyugdíjuk mellett aktívan tudnak még pénzt keresni. Ez utóbbiakra most picit rájár a rúd (hála Istennek)… fizetés csökkentés és nyugdíjba se mehetnek korábban. Jajaj mi lesz velük a végén még nekik is dolgozniuk kell. Szóval egészen nyugodtan pörgetheted magad a klaviatúrád mögött az én véleményem akkor se fogod tudni megváltoztatni. Főleg addig nem amíg az „érveid” nem is logikusak és nem is életszerűek.

Egyébként ezt a tuko-t sértésnek szántad? A tuko szerintem egész mutatós kis gyík. Elég gyenge volt biztos tudsz ennél sértőbb dolgokat is írni próbálkozz még. Kíváncsian várom milyen szintekre tudsz sülyedni. Ne felejts el apucinak szólni, hogy mikor igazoltat a sapija legyen rajta mert csak úgy törvényes az igazoltatás. Addig is puszi!

buck
Hát veled meg mi van? Ne pörgesd magad mert a végén még megáll a szíved és akkor lehet nyomni az orvosoknak zsebbe a lóvét. Életemben nem kaptam még segélyt mert amióta kijártam az iskoláimat folyamatos munkaviszonyom van és egyelőre még a jövedelmemtől függetlenül eldönthetem kiről/kiről mi a véleményem. Nem te fogod ezt megmondani. Gondolom nálad apuci vagy anyuci (rosszabbik esetben mindkettő) rendőr és ezért fáj neked ennyire az igazság. Áttudom érezni a problémád mert ugye az ember a barátait megválogathatja sajnos a családtagjait nem. Azért mert 5 percenként ugrálnia kell attól még rá is vonatkozik a törvény és igen is kösse be magát az idejéből kitelik úgy se csinál egésznap semmit. Képzeld én se kentem meg még egyet sem ettől még az a tény tény marad, hogy van köztük olyan akit meg lehet.

circling
Amikor megerőszakolják a lányom nem a közlekedésiekhez megyek. És itt senki se beszélt arról, hogy nem kell rendőrség hanem csak arról volt szó, hogy a rendőrségnek nagyon nem kéne megcsúfolnia a különböző szabályokat amiket velünk be akarnak tartattni. De gondolom a nickedből a 13 az életkorodra utal és ezért van gondod a szövegértelmezéssel. Azért próbáld meg elképzelni az államnak miből van pénze amiből a rendőrséget fenntartja?
Ha meg nem vagy rendőr akkor ideje lenne ha elkezdenél gondolkodni. Elég nehéz úgy a törvényeket és szabályokat betartattni ha azok csúfolják meg akiket azért fizetnek nem mellesleg a mi pénzükből, hogy mindenki betartsa.

vigyor2
5:31-nél nagyon komoly a commodore 64-es zene worship
Romantikus circling
Szerintem is fake eplus2
Itt szerintem inkább azzal volt a gond, hogy a punci még nem volt felizgatva.
Nagyon jól néz ki eljen
Ja és ha már a legendánál tartunk olvass picit utána a BMW M1 legendájának. eljen
Akkor ha ültél már olyan erősben ami ilyen könnyen tekeri a kerekét akkor tapasztalhattad, hogy kis sebességnél nagyon könnyű csúszva irányítani az autót ha elég erős ahoz, hogy folymatosan tekerje a kerekét és nem tapad be ha minimálisan elveszed a gázt tőle. Persze ugyan ezt ki lehet egy gyéngébb hátsókerekessel is próbálni pl jégen.

eljen
Hát igen ez nyomos érv volt... A BMW-t lehet szeretni a technikai megoldásaiért a technikai paramétereiért a prémium kategóriájáért a vezetési élményéért a kinézetéért a versenyeredményeiért, de ez semmi mert a Mustang az legenda mert ezt hallottad a Kutyám Jerry Lee című filmben. Igen Amerikában sokan szeretik mint ahogy nálunk is sokan szeretik a mai napig a Ladákat de ettől még a Lada nem lesz jobb autó mint a BMW.

eljen
Igen nagyon ügyes a kisgyerek. eljen

De mi köze van a produkciónak a közlekedéshez? Mikor közlekedsz szabályosan úgy egy autóval, hogy csúszik a hátulja? Ha egyszer beülnél egy hátsókerekes autóba ami gázadásra ilyen könnyen megtekeri a kerekét akkor tapasztalhatnád, hogy ezt nagyon egyszerű megcsinálni. Persze ez nem von le a kisgyerek produkciójának az értékéből mert egy gyerekről van szó.

vigyor2
Természetesen a bömös kellene. A BMW jóval komolyabb autókat gyárt mint a mustang. Persze erről felesleges vitatkozni meg kell nézni melyikben milyen technikai megoldások vannak meg a versenysportban melyik mit tett le az asztalra. De mit várunk egy olyan autótól ami a mai napig merev tengelyes hátul? Mikor az összes többi autómárka ami valamirevaló autókat gyárt már a 70-es évkeben se gyárották így az autójukat.

Szépnek szép nem tagadom de itt véget is ért minden érv egy Mustang mellett. eljen
Ez elég messze van egy bömöstől. circling Ez csak egy "mustang". eljen
Kevin és Perry a csúcsra tör. eljen
Japánoknál van egy törvény ami szerint nem lehet nemiszervet mutatni a filmekben. A pornófilmekben van is egy irányzat/stílus aminek saját neve is van (nem tudom micsoda) mikor pl az arcra élvezésnél nem mutatjáj a nemiszervet csak a spriccet ezt egy japán rendező találta ki pont a törvény kikerülésére.
eljen
Ez nagyon jó!!! eplus2
A legobb worship
Azért mielőtt bemutatta milyen kis aranyos szelíd állatokkal állunk szembe ő is védőkesztyűt húzott eljen
A telefonodban nincs giroszkóp ez csak hibásan beépült a köztudatba. Vagy "Proximity sensor" van benne vagy "Accelerometer". Meg ettől függetlenül a telefonodban is van mikrofon még is egy profi stúdiói mikrofon több száz ezres esetleg milliós tétel. eljen
Hol található?
A gyereknek még nincs esze ez megbocsátható de mitől is lenne ha az apjának is csak annyi jutott, hogy ha nem lát ki a szélvédőn elkezdi rángatni a kormányt. vigyor2

Komolyra fordítva a szót szerintem is ez már túlzás.
Sankaboj tök felesleges volt regelned egy másik nicket, hogy azzal véd magad mf2 ez már a szánalom kategória...
Ez van amikor egy zenekar zeneileg nem tud maradandót alkotni. Valamivel ki kell tűnni. lookaround
Ez mekkora worship
Hát ha valakinek ez kell smile
Tudod ki állna oda eljen
Brutál jó! eljen
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 127 hozzászólás, Listázva: 1-50

darthm

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2008. június 16.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!