/ 2 oldal
Hozzászólások
2+2 az párok- párok. Az egyedül szeretnék egy párhoz, vagy párként keresünk egy partnert, az másik fórum.
... miért nem: félek az új arcoktól, nehezen ismerkedem, hogy nézek ki, messze van, nincs időm.... Miért IGEN: új arcokat ismerek meg, könnyebben ismerkedem, úgy nézek ki mint más, határon belül van, magamra szánok időt. Egy szemszög, két látásmód. Merj lépni, hogy tudj élni!
Végre, egy egyértelmű válasz. A miért nem, mi a gond, , miért csak egyet... sokadik kifejtés után. Ez biztató, mint amikor azt írje le valaki, miért sikeres, vagy miért érzi annak magát. Köszi
Olvasva fórum címet, az igen és hogyan téma jut eszembe. Sokan azt írják le hogyan és miért nem. A siker és pozitív élmény esetén, akinek volt, miért a negatív részt emeli ki? Tehát röviden: igen találtunk. Hogyan: adatlap, fórum hozzászólás szűrések, levél váltás, találkozók, szimpátia...
Ott leszünk...
Sziasztok! Találtál- e ...? Nem kell azt hinni, hogy aki keres, az tömegeket keres. Olyat kell találni, akivel tartósabb kapcsolatot lehet kialakítani. Nem beugrók, hanem összejáró társat, társakat. Mindig keresni fárasztóbb és igen, kiábrándító. A megtartás inkább figyelmességet és több bizalmat igényel. Hogyan találj? Türelem és komfort zónából kilépés. Lerágott csont, olyan adatlspot , fórum hozzászólás ami kíváncsiságot ébreszt, mutat is és nem is... Nincs általános, mindenkire érvényes siker recept, mert egy igényes partnerrel ( házibarát, poliamor kapcsolat... stb), közel azonos elvárás van, mint meglevő házastárssal szemben. Sok sikert, rengeteg türelmet, kifogyhatatlan önbizalmat ... és rendíthetetlen bátorságot minden párnak és minden barátnak jelentkezőnek.
Az első őszinteség a pár tagjai között legyen meg. Tudni kell minden titkos vágytól, és merni kell kimondani. Utána a kifelé nyitás döntésekor bízni kell párunkban és a kiválasztott szerencsésben. ...ha őszinteség és barátság elérte a legmagasabb fokot, akkor hagyni lehet kettesben is, ez már több mint bizalom....
.... és még sokan mások.
Várjuk, a körülmények, kulturált hely, színvonalas rendezés és hozzá illő társaság..
Szép reggelt, egy várakozás teljes hét kezdetén.
Igen
Tökéletes idő és lassan, de biztosan jönnek...
....csak az este hűlt gyorsabban
....csak hely maradjon, két óra és szintén ott.
Holnaptól irány Berény.
Egy hét múlva irány Berény. Örülnénk minden infónak: változott e az infrastruktúra, szórakozás, hangulat.... priviben is jöhet. Köszi
Legyen szép nap. Épül, csak pici színezetet kapott... de mosolyog smile
Köszönjük a Szervezők munkáját, a társaság hangulatát. Aki mer, ......az jól jár.
Bocsi, de az összeszokott csapathoz mi tavaly csatlakoztunk. Nem kell ennyire túlmisztifikálni. Cél, nálunk, kikapcsolódás, hasonló gondolkodás emberekkel kötetlenül társalogni. Reklám: mi is olvastuk visszafelé a véleményeket és úgy ítéltük, "nincs vesztenivaló", max egy alkalom. Mindenkinek van célja az oldalon, rengeteg fórum, sok irány... ez társalgás, barátkozás. A kizárólagos szexpartner keresés, mindenkinek az egyéni stílusától, vállalásától függ.
Sziki, csend, napsütés
Végigolvasva többi izgalmas, kalandos történeted, elég mozgalmas életed volt eddig. Sokaknak csak álom. Mondjuk mi maradunk a hétköznapi, barátkozás alapú, könnyebb úton.
Egy biztos, a tartós kapcsolat nem csak "dugás " alapú. Egy tartós kapcsolat, jobban kiterjed a mindennapi életre ( baráti üzenetek, felköszöntések, közös programok, érdeklődés, egyszóval figyelem). Természetesen az izgalom marad, de a bizalom miatt eltűnik a feszültség. Ez a saját tapasztalatunk (idén 5 és 3 éves). ... csak köszönni tudjuk nekik.
Ha holnap jó idő, irány sziki...
Minden sikeres találkozás mögött, ott van a megfelelő, egyéni keresési mód. A módszer mindig az egyén, párok saját felvállalási, bátorsági, komolysági szándékától függ. Minél komolyabb a szándék, annál igényesebb, érdekesebb, színesebb az adatlap. A keresési mód, pedig adja, hogy hasonló módon (sokat emlegetett adatlap) keresőt vonza. A sikertelenség jó részét az önfelvállalás, önbizalom hiány, mások hibáztatása okozza. Leirtam már, nincs általános mindenkire érvényes, tökéletes recept a keresés- találatra. Legyél, legyetek önmagatok.
Várjuk, idén már lazábban.
Mi átgondoltuk, se le, se kimaradni nem szeretnénk.
..ha visszanézed a saját írásaid, ismétlődő önsajnálat, amiről azt hiszed mindenkire általános. Amúgy, ezek szerint, csak neked teljesen lehetetlen. Sokan vagyunk, akik találtak itt, jó partnert, párokat.... Nem kínos, mindig kiírni a saját sikertelenséged?
Úgy olvasom, hogy ehhez a fórumhoz, lassan felesleges írni. A téma leírás pontos és jó tippeket ad. Azok, akik szerencsések (mi azok vagyunk és nem bántuk meg), hiába írják le ( adatlap tipp, stílus tipp, realitások mérlegelése, "találati esély- arány, stb.), nem értelmezik. A nem értelmezés, látszik a negatív kommentelők adatlapjának , hozzászólásaink szegényes voltán, ennyit a tanácsokkal. Egy biztos, 100% os tanács nincs, ahhoz az egyén, saját magával való szembenézés, önismeret kell ( hogy nézek ki, kommunikáció, szabadidő, határozottság és pici anyagi helyzet- tudok utazni, vendégül látni...), van e türelmed. ...és végül köszönet, azoknak akik a mi elvárásaink és sajátjukat ,- jaikat ötvözték miénkkel (urak, párok).
Nem leült az oldal, hanem lassan fárasztó, hogy mindig a siránkozás a " nem találtam, mindenki rossz és kamus" szöveg. Közben pedig többen írják, írtuk, hogy lehet és hogyan sikerült. A fő vonalat többen nem értik, hogy nem csak " bedobot" nőkről, párokról, hanem élmény keresés és megélésről szól..... ha pedig élmény, akkor nem mindegy kivel, ezért a " válogatás, keresés ", hagy legyen megengedett.
Mindkét barát esetében, akit feleségem örömére találtunk, volt alkalom, hogy kettesben is maradhatottak vele. Nem első alkalommal, hanem sokadikra. Nem ők kérték. A tartós barátság és valami több szintjén ez nem okozott gondot, feszültséget. Igaz nálunk nem csak szex alapon működik....
Első válasz, lehet találni, férfit, párokat is. Többi része, egyértelmű hogy mindenkinek vannak elvárásai, de el kell fogadni, hogy a másik résztvevő félnek, feleknek. Nem kritika, csak észrevétel, de adatlapotokon annyi kritérium van, hogy esély csökkentő így egyben ( főleg heterot írtok, aztán szövegben már férfi bi is...). Az elutasítás itt is természetes, mint a normálisnak nevezett életben. Végezetül, ne adja fel senki, hanem találja meg azt a partnert, párokat akik kölcsönösen tisztelik egymást és rugalmasan kezelik a minimális elvárásbeli különbséget ( ha van). Sok sikert mindenkinek...
Amikor lehetőség volt, éltünk vele. Egyfajta fura, más érzelmi hatása volt. A látvány, íze és a tudat hogy teste adja.... Szerintem többen élnek a lehetőséggel, mint mondják, csak tabu téma miatt nem vallják be.
Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget, a társaságnak a hangulatot, a természetnek a jó időt.... Nem veszítettünk, hogy résztvettünk, sőt....
Ment a válasz
Érdeklődők! Naponta, igény szerint, nudista tematikájú chat szobát nyitunk. Program javaslatok, társaság, csoport kialakulás elősegítése végett.
Lehet. Azt nem állítjuk, hogy könnyű, kb olyan mint a valós életben a társkeresés. A nehézség , hogy több fél elvárás, idő, táv, alkalom ... egyeztetése, mérlegelés kell. ....és bátorság. A hogyan találj kulcsait mindenki megtalálná a saját vagy párja lakatjába, valamelyik hozzászólásban. Újat, tutit, általánost senki nem tud...
Szuper volt Ballószögön. smile Sokan voltunk, minden fűtött... még a szenvedély is.
Nem volt féltékenység. Amikor felvetődött, már hosszú házasság volt előtte. Őszintén átbeszéltük, sőt utána olvastunk, kérdezgettünk. A magyar film, Nyitva sokat segített. Az első, tartós barátunk pedig szintén nem rohant, így volt időnk felmérni, tényleg mi játszódik le. Azóta, ett egy hasonló új barát és hasonló gondolkodású párok.
Sziasztok. Többször és talán többen is javasoltuk, hogy új chat szobát (tartósan) lehetne nyitni, amely nudista ismerkedést segítené. A chat szoba az aktuális idő miatt gyorsabb, mint a két hasonló tartalmú fórumban való visszanézés. Ezenközben, olyan alig vagy nem használt szoba, mint a dühöngő továbbra is létezik. Tény, hogy amikor ideiglenesen nyitunk Nudisták szobát, oda többen fellépnek. Köszi a megfontolást előre.
Igen találtunk. Nem is egyszer. Elfogadtuk, hogy a valós keresők válogatnak, ahogy mi is. Egy biztos, megérte. Mi csak pozitív élményekkel lettünk gazdagabbak. A gond, a nem találás- sikertelenségben az, ami nálunk is volt kezdetben, hogy nem volt egyértelmű akarjuk e vagy nem, így sokáig húzódott. Most már határozottan tudjuk mit akarunk. Pároknál nem bárkivel, bármi áron, bármikor alapon működik, ezt el kell fogadni (nem hiánypótlás, inkább egy új közös élmény, aminek más is részese lehet). Beengedni egy párnak valakit, bizalom, megtisztulás, ajándék- mindegyik félnek.
2,3,4,5 az első pont kizárva, soha nem kívánva ... de többi működik.
Nehezen találtunk, részben a saját elvárásaink miatt, de mindkét barát és pár (igaz a párral csak ízlelgettük) adott a kapcsolathoz. A felszabadultág, látvány, őszinteség, szenvedély ...ezek összesen, amik izgatóak.
Igen találtunk, nem is egyszer. Az első határozta meg, mi legyen az elvárás, keresési módszer. Adatlap, érdeklődés, reagálás, türelem az alap, hogy valami elkezdődjön. Utána bevállalás (képcsere, telefonszám, találkozó), majd ott dől el, hogy lehet e ismét továbblépés, van e olyan erős szimpátia, ami szükséges. Egy biztos, köszönettel tartozunk mindkét úrnak és párnak is (külön-külön).
Sokan írtuk le, hogyan sikerült és hogyan nem, de a lényeget mindig elveszítik a keresők. Alap: tud mit szeretnél, merd vállalni, legyen adatlapod, pár alakos kép, keress- válaszolj (illemből, még ha 99% érdemtelen, vagy esélytelen). Olvasd el a másik adatlapját, mérlegelj (alkat, táv, idő, esély... utána szimpátia). Végén, amin buktak, vagy mi buktunk: ha esély van , az még nem nyerés, tiszteld a másik bátorságát és várd el hogy téged is tiszteljenek, mert vállalod magad. Sok dologgal lehetne még kiegészíteni.
Sziasztok. Jövő héten pénteken próbálunk Berénybe menni. Tudja valaki este hány óráig engednek a kempingbe?
Nem volt féltékenység. Inkább kíváncsiság és pici esetlenség volt részünkről, annyira figyelni akartunk egymásra, nehogy megbántás, mellőzöttség történjen. Sokáig keresgéltünk, akivel végül sikerült nem kapkodott, így lassan haladtunk. Mi pedig mindig megbeszéltük az érzéseket. Nem okozott törést, negatívumot kapcsolatunkban, sőt... Azóta is tart.
Sokan vannak Szikin? Tervezzük
Folytatni, amit elkezdtünk ... smile
Mi tartós, megbízható társat kerestünk, így nem rögtön ugrottunk az ágyba. Megismertük egymást , így előtte, utána, néha közben is bírtunk beszélgetni .... bármiről. Mindenki mást keres, lényeg, hogy a saját elvek találkozzanak.
Olyan az egész, mint egy intim szaküzlet- pár szemszögéből írva. Kintről nézegetik, tervezik a belépést, fantáziálnak. Belépni kevesen mernek, vásárolni pedig ..... Véleményünk, hogy aki bármi akadályt érez, lát életében, ne is küldje el a "szia, ismerkedni szeretnék levelét". A komolyan vevők pedig fogadják el az elutasítás lehetőségét. Ez egy fok, fokozat. Ráléphet bárki, kimehet a boka, le lehet esni (ha rossz a fok), de aki óvatos, annak jobb lehet a látvány. smile
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 65 hozzászólás, Listázva: 1-50

Felfedezők

Nem: pár

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2017. október 21.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!