/ 2 oldal
Hozzászólások
Imádom látni,hallani a feleségemet más férfivel élvezkedni! Nálunk nagy a bizalom,nincs féltékenység!Igazi adrenalin bomba!
Volt,hogy én melóban voltam, és tudtam,hogy a párom előre megbeszélt találkája lesz otthon, így elindítottam egy telefonon a hangfelvételt,amit az éjjelin hagytam! Végig vette az egészet!Majd amikor én maradtam egyedül izgatottan nagyokat élvezve hallgattam végig!El nem mondható,hogy milyen örjítően felpezsdítő érzés! Ajánlom az ötletet másoknak is,ahol nincs féltékenység!
Aszexuális férfiről nem igazán hallani, de aszexuális nőről annál inkább! Szóval szerintem elég szar lenne két kielégületlen férj várná, hogy a feleségnek mikor lesz kedve!
Ne beszélj hülyeséget,ha közöd sincs hozzá!!
A féleségem képes úgy elélvezni análisan ,hogy semmi más i inger nincsen!Semmilyen testrészem sem ér a nunijához,és képes elélvezni,és nem is kicsi az orgazmusa!
Havi egyszer csináljuk úgy!Sokkal másabb úgy az orgazmusa!!
Köszönjük szépen!
Minden jo tema szet van baxva ez altal az okos dako84 felhasznalo altal!!
Szép punci, de mintha picit száraz lenne! :-(
Mi is unjuk!Ez az oka,hogy egyre ritkabban jarunk fel mar a gg-re!!Unalmas "okoska",ez a greatom!
Egyszeruen tokeletes!Egyike a legjobb sorozatnak amit itt lattam a GG-n!Gratula hozza!!Sok sikert!
Mi 14 eve vagyunk egyutt ,9eve hazasok,de ugyan igy vagyunk mi ezzel mi is!!Volt mar 3`as,4es gabajodasunk,de voltunk kulon is,es nem azert van,mert unjuk az egymas kozotti szexet,hanem mert IMADUNK egymassal is szexelni...!!Imadjuk egymast!!

Jajjj,es majd elfelejtettem emliteni,mar tobb mint 10 eve elunk nyitott hazassagot,es nagyon mukodik!
"Izgat amikor latom,vagy hallom,hogy dugjak a felesegemet!!"
Ez igy van,mert mindenki maga erzeseibol/eletelvebol indul ki!!Kinek mi a jo,arrol probalja meggyozni itt a masikat!
Az nem vizelet volt,hanem a kejnedve!(ha jol megnezed nyullik,csak te ide,mindig kotekedni,es kad verni jarsz fel!
Kivancsi vagyok,hogy mi csinal az ilyen a repuloteren smile )!!
En egy halott topicnak iteltem el,mar amikor elindult!Ahoz kepest...... egyik legnagyobb erdeklodes ovezi!
Nok,akiket igazan erint,nagyon kevesen irogatnak,mig a ferfiak egoujukkal vezerelve annal inkabb!Van aki azert mert a sajatjat rondanak talalja,es meg ha titkon is de probal mentegetozni,es vannak olyan ferfiak,akik azert mert a sajatjukat szepnek talaljak,es irogatnak,hatha dicseret erkezik a nok reszerol,akar privatban,akar itt!
En mint a par noi tagja,szerintem nem a penisz szepsege a legfontossabb,ha annak a faroknak nincs szemelyisege,akkor ugyan azt el lehet erni akar egy vibratorral is,sot..... smile ) De vannak itt olyan ferfiak,akik egy ilyen temabol akar vitaba is tudnak gabajodni,noah ez nagyon sok mindent elmond a farok gazdajarol smile )!!
Mar tobbszor emlitettem,hogy a parom kepes ugy elelvezni,hogy csak az anuszat izgatom,sot o koveteli,hogy a feneket dugjam!A kedvenc pornoja is az amator analis kenyeztetes jelenetek!Nagyon feltudja izgatni,szinte csepeg!
13 eve vagyunk egyutt,8 eve hazasok,es 10 eve elunk nyitott kapcsolatban!Van egy majdnem 3 eves kisfiunk!
Rendszeresen szeretkezunk egymassal,es IMADJUK egymast!Lehet mi vagyunk a "kivetel"?
A paromnak ugy van orgazmusa analisan,hogy a nunijahoz sem er/erek!!
Nem csinakjuk gyakran,de havi 1-2 alkalommal biztosan,es o keri,hogy csinaljuk fenekbe...
Vajon ti irtok legalabb ennyie helyesen romanul,mint o romankent irt itt magyarul??? smile
Es te a "LÁNYOK/FIÚK - kérdőív TABUK NÉLKÜL..." temaban 9`re osztalyoztad a szexualis beallitotsagodat?? smile Szerintem kozelebb van az az 5hoz smile !
Nincs abban semmi rossz,csak merni kell magunknak bevallani..Nincs azon mit szegyelni,nagyon sokan vagyunk mi ezzel igy!
Nagyon jo a sztori!!Ismerem az erzest!En is elvezem amikor dugjak/szopatjak a felesegem!!!
Mi is nagyon remeljuk!!Varjuk a folytatast!
Gratulalok a sorozathoz..nagyon szep puncid van..!
Engem is!Utoljara eppen szombat ejjel!Jo pasi,joo vastag farokkal!!Elveztuk minden egyes pillanatat!Szombat ejjel repetazunk!!Alig varom,de a parom is!
Az utolso hozzaszolasom ravenna-nak szol!

Barbara79 ha igy ertelmezted volna az alabbi hozzaszolasodban,hogy mit is ertesz elo vibratornak,akkor teged nem fuztelek volna bele a hozzaszolasomba!
A "barat" jelzo a reszemrol tulzas volt,szerintem a "haver" a megfelelo!Mert ha mar van egy partner,nem egy alkalomra kell,foleg hogy eleg nehez egy ertelmes,jol nevelt sracot talalni,akivel szex utan azert el is lehet beszelgetni.Megsem dobhatjuk ki a hazbol.rogton orgazmus utan!
Nagyon muvelt es okos embernek ismertelek meg,a hozzaszolasaid alapjan.Most is nagyon bolcsen illedelmesen fogalmaztal,ugy hogy senki nem sertodik meg.
Nagyon sok mindenben egyetertek,de legfokebb abban,hogy nem vagyunk egyformak!
De azert van egy-ket dolog amiben azert nincs igazad,helyesbitek,nem ertek veled egyet:
-"csokolozni,csak azzal akibe szerelmesek vagyunk vagy akit szeretunk",azt jelenti,hogy te hiszel a szerelem elso latasra dologban,vagy azt,hogy amig megismerted a parod,es nem tudtad,hogy szereted nem volt csok,csak puszi!(amugy erre van mas topic)
-"olyan ez mint a nyitott kapcsolat.Az mar nen kapcsolat!"Parommal 13 eve vagyunk egyutt,amibol 7 ev hazassag,de meg hazassagunk elott ota,nyitott kapcsolatunk van!!Allithatom,hogy IMADJUK egymast!!Nincs este,hogy ugy aludjunk el,hogy ne kivanjunk egymasnak jo ejszakat,egy puszival/csokkal fuszerezve!Sorolhatnam meg,de ez is egy mas topic!
Teljesen igazat adok!!Mi is egy "baratot" keresunk,nem egy "szex machine-t"!!
"noraszabo","kezdoparos","Barbara79 ",csak hus-ber vibratort kerestek,akkor azt jelenti,hogy csokolozni sem szabad az "alannyal"?!?De azt ugye elvarjatok,hogy puncin csokoljon??

Off
Maradjunk lecci a temanal!Nagyon eltertunk!
Itt a gate`en meg nem jutottunk tovabb beszelgetesnel!!De hogy a neten nem??Az enyhe tulzas!
Mi mar voltunk 3 parral,4 szolo sraccal(egyik biszex),es egy szolo biszex csajszival!!Nem lehetetlen!!

U.I.: es meg a szabadidonk is keves!
Teljesen igazat adok!!
Nem ertem,hogy mi abban a rossz,ha egy 15-16 eves kamaszodo fiu,akinek meg nem a feje,hanem az indulatok parancsolnak,meglesi a 12-13 eves kishugat(itt most"Leskelődő" eseterol beszelek) !!Nem a huga izgatta fel,hanem a meztelen noi test latvanya,es az izgalom,hogy rajtakapjak!!

Olvasni itt sokkal betegebb dolgokat!!
Meselj!!Meselj mindenrol,ami meg mai napig izgalomba hoz!!
Meselj bovebben!!Hogyan sikerul meglesned??Vajon nem direkt csinalja...,marmint tudja,hogy lesed?!?!
Nagyon jo,es hiheto tortenet!!
A parom(NO) alig mult 18,en(FERFI) voltam 23,es meg nem voltunk osszehazasodva,amikor legeloszor voltunk parokkal...En mar 31 vagyok a parom 27.....7 eve hazasok,es mar kiprobaltuk a szex minden formajat!Sot nyitott kapcsolatban elunk,es nagyon mukodik a kapcsolatunk!!
Mi "Durex Play" sikositot hasznaltunk,de volt hogy "Johnson`s" bebiolajjal is helyettesitettuk...Sot a babaolaj,nem fog ragadni egy ido utan!!
Igen van hogy vegzunk elotte vegbel beontest,a dussolo csovevel!Lecsavarozzuk a dussolot,es langyos vizzel,nem nagy nyomassal kimossuk!De van hogy spontan keri az analis szexet,es akkor elokeszules nelkul elvezzuk a pillanatot!Fontos utana a jol elvegzett tisztalkodas,es amennyire lehet "pisiles"(ami sajnos orgazmus utan eleg nehez,de tisztithatja a hugycsovet)!

Szerencsere a parom nem visitott!Fajt neki,es szekelesi ingere volt,de turelmesen probalt ellazulni(mert ez a legfontossabb,hogy legyen nagyon ellazulva),es lassan,fokozatosan kezdte elvezni!Eleinte fajdalom es elvezet volt egyszere,aztan atment,csak elvezette,es orgazmusa is volt ugy hogy nem erintettem el a "sunajat"!

Szoval kivanok sok sikert,turelmet,es a parod legyen ellazulva,engedje el magat,es elvezni fogja!!
Sok sikosito,es turelem,es ellazulas,es meg lesz a munkad gyumolcse!!A parom imadja a szex eme fajtajat!!Akar analisan is kepes elvezni!!Eleinte o sem szerette,fajt,de sok turelem,sikosito,es mar van,hogy eleg gyakran keri!!
Nem ertem mi ez az alacsony ertekeles???!!!Szerintem a sok irigy szavazott!!5*!!
Koszonjuk mindenkinek a szep dicsereteket!Sajna mi Romaniaban elunk!Magyarorszagrol csak a hatar menten keresunk kalandot!
Egyedulallo srac most van akivel osszebujunk ha szabadidonk megengedi!Imadjuk mindharman eme gabajodast!
Nekem(Robi) is vannak bi hajlamaim,de csakis a farok fogalma vonz(semmi csok simi vagy ilyesmi),a sracnak is!Szoval a gabajodasunk elvezet mindenki mindenkinek szol!Alltalaba ugy kezdodik az egesz,hogy a paromat kenyezteti,en figyelem az akciot,majd beszallok,es ketten kenyeztetjuk!Majd ha a pozicio eppen ugy adja,foglalkozunk egymas farkaval is smile !
Sokan irnak,de sajna nem tudunk mindenkinek valaszolni,van hogy nem szeretnenk megserteni,van,hogy sajnso nagy a tavolsag,es azert!Nagyon keves a szabadidonk,utazni nem tudunk,de sajnos fogadni sem,mert a parom szuleinel elunk!Es nem igazan szeretnenk tavolsagi kapcsolatot kezdeni ,mert ha eppen nem ernenk ra,lehet azt hinnek/e az illeto/k hogy leakarjuk razni,sportot meg nem uzunk ebbol!Szeretnenk egy part is,de csakis kozelrol!Errol csak azert irtam egy nagy lecsot,hogy ne ertsek felre ha eppen nem irunk,valaszolunk!

Roviden a temahoz szolva:"IMADOM HA MEGDUGJAK A FELESEGEMET!"
Varjuk a folytatast!!!Nagyon izgalmas es jo sztory!!
szia..irigylesre melto tested van...gratulalok smile
smile )Macbook..es a soraid kozt azt olvasom,hogy nincs kit rabeszelned?!?Hogy ne legyen off,nagyon jo kepek!!
Bovebben??
igyekszunk majd smile
Pont az ilyen ferfiakban lakozik a bi hajlam!Aki ennyire keruli a kontaktust mas ferfival,mert meg maganak sem meri bevallani a dolgokat!Aki ennyire heteronak tartsa magat,tornek majd elo a vagyak!
Nagyon jo kepek!Rendesen felizgattak!Sajna sosem tudnam ravenni a parom ilyesmire,pedig reg fantaziallok rola!Meg a hypermarketbe sem merne eljonni terdik szoknyaba sem bugyi nelkul..pedig de izgi lenne!!Gratula!!Nem gyakran szolok hozza sorozatokhoz,de ez szuper!!
szep latvany.. wink
kar hogy olyan messze laksz tollunk :(
Olvastam a hozzaszolasokban,hogy egy ilyen helyre nem azert megy le az ember,hogy a szemeit kenyeztesse,hanem,hogy napozzon.Akkor nem ertem,mi koze van annak,hogy mennyi a ferfi-no arany a parton??Nem mindegy,hogy 15 ferfi es 3 no kozt napozik/furdik az ember,vagy eppen 15 no es 3 ferfi kozt??
Csini vagy nagyon..Like!
otletes kep a masodik..tetszik wink
Szep kis "darab"
Irigylem smile
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 95 hozzászólás, Listázva: 1-50

hot_blood

hot_blood Nem: pár

Regisztrálás ideje: 2008. július 04.

Ország: Románia

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!