/ 6 oldal
Hozzászólások
Igen különös technikájuk van arról semmi kétség de, hogy odavernének egy két olimpikonnak az erős kijelentés. A magasabbik lécállító emberke lehet kb 1,90 (ha van egyáltalán akkora). Tehát a léc maximum két méter magasan lehet. Az 1912-es Olimpián ugrották meg ezt. Ma a csúcs 2,45 méter. De 2,20 alatt kevesen mennek olimpiára. Ne téveszen meg a különös technika, ami azért valljuk be látványos. smile
A mai szabályokat nem ismerem pontossan, nem követtem a változásokat, de a 90-es évek közepén és végén úgy volt, hogy ha nagy víz terült el a pályán akkor a bíró keresett egy felületet, ahol leejti a labdát, ha visszapattan akkor alkalmas a pálya a játékra. Gondolom itt ezt a részt kivéve volt alkalmas felület a labda visszapattanására.
Nem biztos, de lehet, hogy azért mert véletlenül ahhoz van kikötve!!!
Szerintem Tini Nindzsa Teknöcök összekeverve orosz katonákkal. smile
Engem nem érdekel, mert csak jó esetben van nő bent. smile
Inkbb levit-ül! smile
Biztos sokan bekapnák neki, de ez a jel nem a kabd be, az a nagyujjad lefelé. Ez a jel a lóf##sz a seggedbe. smile
Ebből látszik, hogy öreg vagyok! Egy Alien és egy Predator a kocsmában biliárdoznak. Mivel alapvetően ezek a fajok ellenségek ezért gondolom, hogy így kezdődőtt minden, egy party biliárddal, majd utánna elmérgesedett. (Gyenge poén) a kép nem rossz, de az, hogy ma senki nem ismeri fel ezt a két lényt, pedig a filmtörténelem két legnagyszerübb sci-fijei közé tartozott az durva. Legyen szép napotok.
Nekem tetszenek ezek az "ártatlan videók." Kb ezt tartom az elviselhető polgárpukkasztásnak!
Mindjárt jobb. smile
Imádom, valaki feltesz egy videót, ezt megnézi a sok városi ember és elkezd erdőírtást ellenezni, meg állatot védeni. Baj az erdőírtás, szerintem NEM! Kurvára nem hiszem, hogy ez baj lenne. Az embernek szüksége van fára, egyszerűen kell, különben nem vágná ki. Utánna mit gondoltok mi fog történni a földel, ott hagyják parlagon? Naiv gondolat. Vagy újabb erdőt telepítenek vagy kiszedik a gyökereket felhasználják és szántóföld lesz és képzeld NÖVÉNYT termesztenek majd rajta, igaz nem fát , de NÖVÉNYT!!! Amit majd ismét levágnak és élelmiszer lesz belőle. Egy igazi csoda!!! Ez a körforgás banyeg. Ennyi!!!
Én meg a nőket. smile
De most őszintén, van olyan akinek Van Gogh tetszik? (Mielött kiakadsz, csak ironizáltam, igen van akinek tetszik ez is és Vincent művei is).
Akkor kezdhetsz is. Mert az Amik Balázsolnak és Betlehemeznek is, mert ezek keresztény ünnepek akár csak a Valentín nap, csak nálunk Bálint napnak ismerik. A hálaadást azért ne tartsd mert az tényleg Ami ünnep.
Gondolj bele, mire ez tele megy vérrel már elájul a faszi. smile
Persze, hogy lejátszom a kedvenc számod. smile
Én meg nem tiltanám be. Akkor most 1:1 a szavazatok aránya, de ne aggódj majd a spanyolok eldöntik mit akarnak.
Most mit mondjak, nem volt öszinte a mosolya. smile
Ezért nem megyek a közelükbe.
Galaxis útikalauz stopposoknak

smile
Utánna meg kapsz harmincat a társaitól a tiedbe.
Az emberkét Michael Gregorionak hívják és egy francia sanzon énekes és humorista. Jól tolja. smile
Nekem például nem azzal van bajom, hogy ha valami évente egyszer felkerül vagy kétévente, mert az teljesen ok. Kicserélődik a közönség, újszülötnek minden vicc új. Majdnem tíz éve létezik a kismalac, valaki akkor még nem is nézte. A baj az, hogy két nap alatt felkerül háromszor. Láttam olyat, hogy egy nap alatt kétszer. Na ezt kellene észre venni, hogy egy oldalon belül ne ismétlődjön meg nem azt, hogy egy éven belül. Mindenkinek további szép napot.
Javaslok egy kis művelődést. Lewis Carroll: Alice csodaországban című könyvét olvasd el. Talán még meg is tetszik.
Én itt semmilyen állatkínzást nem látok, ha csak nem az ember az állat. smile
Shakespeare kapitány!!!
Véletlenül tud. smile
Nos lehet, hogy nem én vagyok a megfelelő személy arra, hogy erre válaszoljak, mert elég ritkán szoktam írni és elég keveset, de most valahogy mégis úgy döntöttem, hogy válaszolok neked. smile

Az ún. hétköznapi életben egy nagy csomó dolognak nem veszed hasznát amit tanulsz, nem is az a lényege, hogy hasznodra válik-e vagy sem (bár sosem tudhatod mi válik a hasznodra és mi nem) hanem megtalálod e benne számodra az értelemt vagy nem. Itt az a lényeg, hogy ennek a személynek ez teszi ki az életét. A sport. Ez ad neki értelmet, és megpróbál egy olyan dolgot megcsinálni amit kevesen tudnak. Ez élteti, lehet, hogy ez mondjuk Timbuktuban nem nagy szám, vagy lehet, hogy ezt valaki teljesen értelmetlennek gondolja, számára ez egy kihívás, egy megméretetés. Épp ezért fontos. Neked az életedben is vannak ilyenek, amik neked fontossak semmi hasznát nem veszed és a többi embernek értelmetlen. Egy olyan embernek aki a harcművészeteket választja nem a harc a lényeg (értsd nem arra készül, hogy az utcán verekedjen, az, hogy megtudja védeni magát, csak egy pozitívuma, úgymond hozadéka ennek) a fontos az út amit bejár, hogy megismerje a világot, és saját testének fizikai és szellemi korlátait.

Nagyából ennyi. További szép napot
Helyi, Menő, Csávó.
Szarnak ezek rád. smile
Szerintem meg előbb szájbacsaphatta volna már mert így fel kell takarítania a "mesternek" a kukából kiborult szemetet. smile
Azért megjegyezném azt az apróságot, hogy Mr Flatley tartja a világon az egy másodpercre jutó lábkoppintást és egyetlen háttértáncosa sincs még a közelbe sem mert a második egy magyar "sztepp"- táncos. Volt egy riport is vele annak idején (mármint a magyarral), amikor még Flatley "isten" volt. (Azért az érdemeket ne csorbítsuk).
Úristen most már tudom, hogy mire vitte a plázacica. smile
A reklám tetszik, de ha valaki ilyet rendez tudhatna anyit, hogy akit fejbe lőnek azt nem temetik nyilt koporsóba.
Hű, de pontos.

(Macska-jaj)
Miket beszélsz atyaisten. azért hallani ki belőle, mert a magyar a legősibb nyelv? A kínai is régi azt mégsem hallom. Ez egyszerű pihentelméjűség.
De majd ha eljönnek az Entek. smile
Ez tényleg jobb, mint a törölt Mucsi videó. Valamit nagyon nem értek. Na mindegy
Ez tényleg jobb, mint a törölt Mucsi videó. Valamit nagyon nem értek. Na mindegy
-A NYÚLON túl?
-Nem nem ti balgák a NYÚL az.

Bár klasszikusokat csak szó szeint nézétek el nekem már öregszem.
Nagyon nagy smile , remélem ebből is kihoztok valami világmegváltást fórumtársak.
Igen, csak a probléma ott kezdődik, hogy a természetben műanyagok NEM fordulnak elő, mivel az a természettől idegen.
A műanyagot is természetesen anyagokból állítod elő, mégsem állnak össze ilyen formán az anyagok? Miért is?.. mert káros.. ilyen egyszerű, a természet nem a saját maga ellensége, mi tesszük azzá.

Ezt azért gondold újra nyugodtan Biggieboy. A mondataid értelme ugyanis a következő. A természet nem hoz létre káros anyagot, mert nem a saját maga ellensége. Káros anyagot csak az ember teremt. Müanyagot lehet, hogy nem hoz létre de úgynevezett káros anyagot annál többet. Szerinted az olajat a természetben találjuk vagy az ember hozza létre. (Szerintem te nem figyeltél elégé a Dallas alatt. Fúrással kerül a felszinre. A felszin alá vajon ki rakja???).
Tudjátok igaza volt egy magyar humoristának (Farkasházy Tivadar): Akinek nincs humorérzéke, annak hiába mesélsz viccet. Ez egy egyszerű stand up comedy. Nem több és nem kevesebb. Ti meg belemeséltek minden világrengetést. Ezt pusztán élvezni kell és nevetni, mint ahogy nevettünk annak idején Hofin is és ezzel saját magunkon nevettünk. (Bár ezt egyeseknek hiába mondom ugyse értik, mert még nem is éltek akkor).

És ha már belemesélés, ha környezettudatossan akar valaki élni tegye, de én szarok rá, hogy él és engem ne kényszerítsen semmire. Ha nem akar áramot ne fogyaszon, azt is leszarom csak akkor nem értem miért a neten kardoskodik. Ugyebár az áram miatt van a legnagyobb veszélyes hulladék, akinek nem kell költözzön tanyára azt világítson petroleummal, mégse teszitek, mert az élet kényelmes, hát qrvára erről szólt ez a történet.

Ennyi nem több és nem kevessebb.
Naq ez már az igazi Remi Gaillard. smile
Nem tetszett, nem tetszik és ezután sem fog tetszeni.
Semmi gond nincs. Igen tényleg így hangzott, sajnos a memóriám már nem a régi. smile
Bár azért odafigyelhetnék hisz klasszikusokat illik pontosan tudni. smile
Van egy 620-asom.

Porsche?

Dehogy Trabant.

(by Go Trabi go)
Nagyon nagy.
Ne haragudj meistro de abban nincs igazad, hogy mennyire nem éri meg anyagilag, mert, hogy a K1-eseket jobban fizetik. Csak hogy egy példát hozzak: Azért nem volt ott a legjobb 16 között 2002-ben Samy Shilt, mert megérte neki kihagyni (anyagilag) a K1 elődöntőt egyetlen ketrecharc meccs miatt. Mondanom sem kell kikapott rajta. Nem azért kerülik a K1 esek a ketrecet mert, "kaki" srácok lennének vagy nem érné meg anyagilag, hanem mert az ő technikai repertoárjuk nem tud érvényesülni a kemény földharc miatt. Lásd Shilt 3-szoros K1 bajnok, de a mérlege ketrecben 6 meccsből két győzelem és négy vereség.
Egy kis állatvédő elenesség.

Leszarom, hogy milyen érzés a víz a macseknak. Nem érdekel, hogy érzi magát mert valószinüleg azért öntik le, hogy ne érezze jól magát. Nem hal bele és nem is túl vészes. Azon kívül ha azon kezdenék el filozofálni, hogy milyen érzés a macseknak, már arról is filozhatnék milyen érzés a kacsának, vagy a csirkének amikor megeszem. Márpedig qrvára nem érdekel nekik milyen érzés mert nekem finom. Ennyi kész.
Hiányzot az izgalom mi, idióta?
/ 6 oldal
/ oldal   Összesen: 276 hozzászólás, Listázva: 1-50

Seszka

Nem: férfi

Regisztrálás ideje: 2006. október 13.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!