/ 1 oldal
Hozzászólások
Meg hát!
Csini! Nekem tetszik smile
A másik kérdésem: Milyen az igényes pasi? vagy az igényes nő? Mitől lesz valaki igényes? Hogy nem koszos a keze a körme, nem gombás lába, nincs hüvely folyása, nem büdös hugy szagú a pinája. Ettől lesz valaki igényes vagy félre értem mert ez nekem nem igényesség hanem normális alap tisztaság! Szóval mitől igényes a pasi borotváltság? kocka has? szálkás izom? Drágáim ha egy nő 165 cm magas és 85 kiló és igényes pasit keres akkor az Richard Gere vagy Jason Momoa legyen? .... Na és amiért firkálok itt, azt hiszem mindenkinek elkéne fogadnia és elkéne helyezkednie valami féle skálán, kéne h legyen némi önértékelése. Pl tudja , h Momoa hawai pasi és ott a kövér nők az ideálisak a soványak betegesek. Tehát Momának befog jönni 165 cm 85 kiló de Mi a faszt keresne it Momoa ??? nyes DD végül is én is vágyok Jenifer Lopezre de itt semmi esélyem rá hogy megismerjem, hogy belétegyem a farkam arra meg végkép nem. De ezzel tisztában vagyok, és ha még találnék is valami agyhalott hasonmást itt akkor sem tudnám elérni mert roma stricik már évek óta futtanák és kibaszott nagy pénzekért cserélne gazdát. Úgy hogy maradjuk szépen a földön elégedjünk meg azzal amit kaphatunk és adhatunk egymásnak.
Nincs ilyen téma és nem tudom hová írni, úgy, hogy ide írom. Magyarázzátok el kérlek valaki aki tudja!! Annyi helyen olvasom mi a fene az a "minőségi együtt töltött idő" ???? Mitől lesz minőségi az együtt töltött idő? Mondjuk, hogy beszélgetünk az atom fizikáról miközben dugunk vagy az agy sebészetről? Mitől lesz minőségi, hogy többször több féle pózban is kielégítjük egymást, vagy, hogy megiszunk közben egy üveg kúrva drága bort vagy pezsgőt és bebaszunk mint állat? Mitől lesz minőség a szexszel együtt töltött idő? Estleg a hilton királyi lakosztályának minden sarkában kefélünk ettől minőségi hogy sok pénzt kell elkölteni drága helyeken?
Budapest és környékén,.. budán keresek hölgyet! 50 es pasi vagyok sima randi, ha bejövünk egymásnak szex a vége. Csak normálisan, Van helyem is, de inkább nálad ha lehet. Szabad vagyok akár hosszabb távon is érdekel. Azért itt keresek mert szexuálisan nyitott nőre vágyok!
Jövőhetem szabad! Napközben éjszaka bármikor. Budapest vagy környéke inkább budán smile Csak heteró szex! Tehát nővel szexelnék, kalandból, élvezetből anyagiaktól mentes, adok kapok alapon. 40-60 év között. Telt, duci, kövér kérem ne!
Csak szólok! Vigyázat! Cinike kicsit kettyós, zakkant! Simán le büdös cigányozott a randi megbeszélés alatt! nyes DD
Keresek Tartósabb szeretői viszonyra NŐt 40 felett lehetőleg nem függetlent. Holnaptól van némi szabad időm napközben vagy esténként esetleg éjszakát is együtt tölthetünk. Budapest környékén helyem is akad.
Holnap estétől szabadok az estéim. Fehérvár nincs is olyan messze smile
Szeretői viszonyt keresek! Ismerkednék normális belevaló lehetőleg nem független NŐvel. Budapest környékén!
Cirmike! Drága nekem bejössz de, én meg holnaptól érek rá pont. Ma még nem. De elég sok a feltételed, mondjuk pont beleférek. De ahogy Te sem teszel fel olyan képet ahol felismerhető vagy pont úgy én sem. Nem rettent el a férfias határozottságod és a csupaizom 120 kiló sem, ha téged sem, hogy mögöttem is is egy nő. De mielőtt félre értené én is titokban csak veled találkoznék. Hát ennyi nem vagy egyedül nő itt és én sem vagyok egyedül férfi. Megtalálsz ha akarsz,.. ha tudod, h mit írtál. smile
BUÉK smile
BUÉK smile
BUÉK smile
Mit is írhatnék? Úgy látom mindent leírtak előttem, a cím is jó. Szóval ha valakit érdekel én is itt vagyok. De az idén már csak ritkán. Tudjátok nem vagyok független. És csak félre akarok kefélni, kicsit vagy nagyon vagy sokszor kicsit vagy mitom' én. De advent van ajándék vásárlás gyerekek jönnek mennek sütünk főzünk, nincs túl sok idő félre baszni, ismerkedni de hátha akad valaki akivel már most elkezdjük aztán majd jövőre nagyokat kefélhetünk. Na ennyi idénre. Nyalom a lyukatokat csajok smile
Mit is írhatnék? Úgy látom mindent leírtak előttem, a cím is jó. Szóval ha valakit érdekel én is itt vagyok. De az idén már csak ritkán. Tudjátok nem vagyok független. És csak félre akarok kefélni, kicsit vagy nagyon vagy sokszor kicsit vagy mitom' én. De advent van ajándék vásárlás gyerekek jönnek mennek sütünk főzünk, nincs túl sok idő félre baszni, ismerkedni de hátha akad valaki akivel már most elkezdjük aztán majd jövőre nagyokat kefélhetünk. Na ennyi idénre. Nyalom a lyukatokat csajok smile
Na most nézem van téma leírás! És milyen szuper! Tökre egyet értek vele. Pont ezt keresem. Szigorúan heteró alapon! havonta 1-2 szer.
Tök jó ez a házi barát fórum kategória. Nem tudom az elején tisztázódott, hogy mit is jelent. Mert én úgy érzem mindenkinek nagyon mást. Én úgy gondoltam, hogy egy házi barát legálisan (apa tudtával) időnként beugrik jól megszeretgeti és megdugja anyát estleg néha összefut apával és olyankor mindketten megrakják anyát szendvicsbe előröl hátulról, és ez rendszeresen vagy nem de bejáratott dolog. A kapcsolat baráti és akár az is előfordul, h nem csak anyát tologatják hanem az autót,.. vagy a bútorokat festéskor. De nem elvárás az együtt töltött hétvége, az ott alvós buli, és ha netán úgy jó a barátnak akkor diszkréten nem kell tudnia a barát családjának róla. Én ezt Igy képzelem. De javítsatok ki ha nem így van!
Létezik. Csak nem ott keres hanem itt a főváros környékén.
Ma vagy holnap este XI ker Diosd- Bia háromszögben unatkozó 40-50-es hölgyet keresek. Estleg igényes párt szigorúan heteró alapon.
Ezt miloyen olajjal csinálják? Nekem a csajok mindig azt mondják, hogy nehogy a puncijukba menjen az olaj. Sőt mossak kezet mielőtt bedugom az ujjam.
meghát!
Valóban eljött ennek is az ideje smile
Ja és lemaradt a homoszex férfiak témából, h talán nagyobb sikerrel járhatnának ha nekik különn lenne fórumuk és társkeresőjük, így talán kevesebbszer botlanánk egymásba. Nem tudom mikor volt itt fejlesztve bár mi is. Úgy hogy írhatjuk ide a vágyainkat elképzeléseinket nem tudom valóra válik-e valaha. Egyébként régóta zárt (vagy csak kicsit nyitott közösségnek tűnik az oldal látogatóinak közönsége.
Azt hiszem a rasszizmusnál van sokkal égetőbb probléma. mégpedig az, h ha kijelölöm, h nő-ket szeretnék látni és még azt is kijelölöm, h ne legyen pár tagja (tehát minden lehetőséget elveszek attól, h férfiakat lássak) a keresésre kattintok és mégis faszok vannak az első oldalon! Sokan írják, hogy nem tudják kijelölni, (régen regisztráltam már nem emlékszem, hogy miként volt.) hogy ennyire bénák vagy analfabéták vagy, hogy miért nem sikerül nekik a nemük felismerése és pontos bejelölése, eltudom képzelni, hogy programozási hiba. De nekem sikerült. Férfiként jelenek meg! Mondjuk nem túl sok sikert köszönhetek az itteni ismerkedésnek, páran szóba álltak velem ugyan de szex nem lett belőle, sőt randi sem. Bár ez talán az én hibám is. Egyet értek azzal, hogy a keresési feltételek bővíthetőek lehetnének. És rasszizmus ide vagy oda igenis vannak társkereső oldalak ahol működnek szűrők, és ha akarom nem is látok és ők sem látnak (pl: homoszexuális férfiakat) olyanokat akikre nem vagyok kíváncsi. Sajnos úgy látom, hogy az utóbbi időkben nagyon sok homoszexuális és biszexuális férfi tűnt fel a fórumokon és a társkeresőn is. Elfogadó vagyok velük szemben, sőt bizonyos mértékig pártolom is ( hiszen szerintem megoldás lehet az emberiség túlszaporodására sőt a normalizálásra is (kóbor gyilkos vírusok szabadon engedése helyett) de én vér heteró vagyok, és szószerint hányingerem lesz a férfi-férfi szexuális megnyílvánulásoktól. Tudom nehéz ezt felfogni mert akiben bújkál egy aprócska kis biszexualitás az már nem érez így. De nekem felfordúl a gyomrom mint a tengeri betegeknek. Tudom akkor ne nézzek ilyet, de hogy ha nem tudom kizárni? Szóval tenni kéne valamit, talán a regisztráció során fellépő nemiség kiválasztásánál vagy a nemiség ellenőrzését kéne bevezetni vagy mittom' én mit, de ha nőket szeretnék keresni akkor ne faszok ágaskodjanak oldalakon kersztűl.
A fórum témáját figyelembe véve ismerkednék NŐ- vel heteró alapon. Minden más adat az adatlapomon. Amit ott nem látsz azt privátban beszélhetjük meg. A fórum támájában van a "diszkrét" szó is smile Én nem kérek fényképes bemutatkozó levelet és motivációs levelet sem. Nem vagyok munkaadó! Normális kapcsolatot keresek intelligens normális nővel.
Nézelődők én is. Nem mindenáron, csak azzal aki engem is akar van némi vonzalom, "működik a kémia" lehetne levelezés aztán randi vagy fordítva. Intelligens, nem 8 álltalános, hanem kicsit magasabb végzettségű NŐ. Persze tudom hova írok 40 felett smile Szóval csak úgy ismerkedhetnénk, figyelembe tartva, hogy ez egy szex oldal társkeresője.
Jó ez a téma leírás! smile De én nem tűrök és szenvedek senkiért! És nem hívhatsz bármikor, mert nem vagyok független. A többi viszont teljesen igaz. A házi barát, egy barát és nem szolga! Neki is van élete, amihez nektek is illik igazodni, mint egy barárhoz. A házibarátnak is lehetnek problémái, Őt is illik meghallgatni. Én az egyenlő partnerség híve vagyok!
Csak úgy találtam :
https://www.xvideos.com/video34364747/for_vrucamica
Csak a tisztán látás kedvéért, nem vagyok független, csak keresgélek, valamiért, Nő ért kizárólag heteró alapon, mert úgy látom mostanában elég sok erre a meleg és bi keresgélés . Szóval én csak a nőket keresem! Vékonyat, normált, talán tartósabbat. Olyat aki szereti a szex minden formáját, és közben járatos a fizikában és a pszichológiában is. Mondjuk elég kizárt, hogy épp itt olvas, de végül is én is itt írogatok smile
Talán, de csakis heteró alapon, semmi pasis bikedés. Kizárólag a nő kielégítésére, szeretek masszírozni és fotózni. Többek szerint jól csinálom. Vékony vagy normál csajokkal. Buda és környéke, mondjuk Budaörs, -keszi , Diósd ,Érd,...Nem baj ha van valami felső oktatási intézményben szerzett tapasztalatod smile
Házibarát lennék, de főleg kettesben a nő örömére smile Budapest és környéke hétköznap délelőtt vagy kora délután. Ápolt, intelligens, jó humorú, magas jóképű, és roppant szerény, szexben jártas és heteró alapon nyitott pasi vagyok.
Keresek 1 NŐT Akivel jókat szexelhetnénk, hétköznaponként délelőtt vagy kora délután. Budapest és környékén, házhoz mennék, vagy ilyesmi. Lehetne rendszeres is. 40 év felett. Nem baj ha van párod, nekem is van, de elsőre kettesben csináljuk. Aztán talán....de szigorúan mindenki hetero.
Sziasztok! lehet nem jó helyre írok de megpróbálom hátha előbb utóbb útba igazít valaki. A helyzet az, hogy emailomra érkezett :
Kedves Orion692!

Üzeneted érkezett a Golden Gate-en Fyra02-tõl!

Megtekintéséhez kérlek jelentkezz be az oldalra, majd az "Üzeneteim" menüt válaszd felül! Ott tudsz válaszolni is!

Üdvözlettel, GoldenGate szerkesztõség

belépek az oldalamra és nem találok semmi újat vagy ilyesmit. Működik ez valójában?
Gyönyörű nő! és profi fotós! Ez a valódi művészet! Jó beállások gyönyörű fények. Gratulálok. Sokan hiszik magukról, hogy nyakatekert beállások fekete fehér képek és nagy művészek lettek. De a 21. század már a színeké és örülök, hogy megmutattátok, hogy így is lehet!
A száraz bor szerintem csak sznobizmus, DE a nedves punci az valami édes csoda smile
Na jó meggyőztél! Ha még egyszer találkozunk hazaviszlek smile
Budapest ill. Buda vagy környéki értelmes nőt keresek hosszabb távra rendszeres, kizárólag szex kapcsolatra, házibarát, szeretői viszony is elképzelhető. Normális igényes ápolt 50-es pasi vagyok. Délelőtt kora délután érek rá. Diszkrét hallgatólagos beleegyezést kaptam a páromtól.
Hej! ha én is, én is köztetek lehetnék,.... Arany J. Toldi nyes DD
Budai oldalon vagy környékén keresek NEM független NŐ partnert. 40-55 év között normál vagy vékony alkattal, akár hosszabb távon is, a párjaink bevonása nélkül,vagy esetleg a tiéd, de szigorúan heteró alapon! Ismerkedés: emailon, aztán személyesen. Jó megjelenésű, sármos, magas jó humorú, pasi vagyok. Utazni tudok ésszerű keretek között. Hétköznap délelőtt-töl kora délutánig van időnk egymásra. Időnként kicsit több idő is összejöhet. Szeretek masszírozni, itt ugyan a test a lényeg de a lelked is szívesen ápolom, ha hosszabb kapcsolatra vágysz.
Magas, normális, iskolázott, elhanyagolt férj, vagyok. Keresek egy csinos, átlagos, okos és szép, elhanyagolt felességet. Kalandra sok szexre, szeretkezésre, lazulásra, beszélgetésre. Akár tartósabb házibarát szerep is belefér. 11ker;Tétény, Diósd, Érd, Bia; Keszi, körzetben.Ma este, holnap és szerdán is szabad vagyok!
Ma este és kedd vagy szerdára, NŐt keresek 40-50 között 11ker. Tétény, Érd, Diósd, Budakeszi környékén. Házhoz mennék smile Közös vonzalom, kis kaland, esetleg tartósabb házibarát, szerep. Elhanyagolt férj, elhanyagolt feleséget keres kis kalandra smile (az elhanyagolt nem slamposat jelent!) Nem lógok itt állandóan de próbálok 1-2 óránként ránézni az oldalra. Ha írsz erre számíts smile
Ma este 11 ker. Tétény, Diósd, Érd környékéről 35-55 közötti csajt keresek. orion693@fremail.hu
Ma este 11 ker. Tétény, Diósd, Érd környékéről 35-55 közötti csajt keresek. orion693@fremail.hu
Ez is a kefélés egy formája nyes DD
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 45 hozzászólás, Listázva: 1-45

orion692

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2018. február 22.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!