/ 10 oldal
Hozzászólások
Szeretnénk érdeklődni, van-e tudomásotok a Kanári szigeteken működő ( valóban jól működő ) swinger vagy nudista strandokról. Kipróbálnánk ...
.... a demjéni termál mostanság eléggé csendes, két hete és most hétvégén is jó kis orál + ujjazós parti volt egy baráti párral a szaunában
érdekelne az elképzelés. Hogy szeretnéd? Te, ne tudd, Ő ne tudja, Vagy aki megdugja?
csak a szigorú adatvédelem miatt ... nem sok idő kellett hozzá, hogy megtudjam 18 nő jöhet szóba. Ez után, ha az ember keresgél kicsit, akkor könnyen szűkíthető 1-2 főre. Csúnya gyanúsítgatásos pletyka lehet belőle. Nem biztos, hogy örül neki a hölgy, hogy itt "reklámozod"
igen észrevettem, csak már nem volt lehetőségem javítani ... A történet szerint Panna ... de lehet Kitti Hanna Manci vagy ami tetszik wink
Szombati tárgyalás 1. rész

A események a helyek a személyek kitaláltak, fantáziánk szüleménye ... Valós személyekhez, megtörtént eseményekhez való hasonlóság csakis a véletlen műve.

Szombati tárgyalás

Párommal, Pannával 20 éve vagyunk házasok. Harmonikus kapcsolatban élünk, két nagykamasz korú gyerekünket nevelve. Még a házasságunk elején sokat kalandoztunk, sok mindent kipróbáltunk, így a többes szexet, benne a két férfi egy nő felállást is, és mivel ez tetszett leginkább, így ezt néha-néha most is megismételjük. Ez történt szombaton is.
A kezdetektől fogva több internetes amatőr szex oldalon is aktívan jelen vagyunk. Csetelünk, ismerkedünk, fotókat osztunk meg. Néha szex randevúkat is szervezünk.

Nemrég megismerkedtünk az egyik ilyen oldalon egy 40 éves vállalkozóval, aki őszintén beismerte, hogy nagyon elfoglalt, nincs családja, mert nincs ideje családra, de szexre neki is szüksége van, ezért szexpartner kereső oldalakon ismerkedik, keres csak szexre vágyó embereket. Mivel mi is csak szexet kerestünk, így mondhatni egymásra is találtunk. A fotóinkat Ő már látta az oldalon így tudta, hogy mire számíthat. Pannám kortársainál is csinosabb exkluzív megjelenésű, igazi MILF, ahogy az amerikaiak mondanák ezért is irt ránk a társkeresőben.
A beszélgetésnek folytatásaként fotó csere, történt és mivel mindenki részére megnyerő volt a másik megjelenése (neki barna szem, markáns arc, rövidre nyírt frizura, karbantartott borosta, erős, de nem kigyúrt izomzat, amolyan kanadai favágó, forma – ráadásként még kockás inget is viselt a küldött arcos fotón) így néhány levélváltás és cseten történt beszélgetés után rövidesen találkozót is szerveztünk. Amin ha reményeink szerint a kémia is működik, talán szex is lesz.

A mi városunkban, benn a belvárosban a főutcán beszéltünk meg találkozót, egy ismert, jó hírű kávézóban. 15 órára volt a randevú megbeszélve. Pannám már az ebéd után kezdett izgulni, készülődni. Először lefürdött, le testápolózta magát. Most épp teljesen simára volt borotválva a puncija, egy szál szőrszál nem sok, annyi se volt rajta, de a biztonság kedvéért nehogy borostás legyen, még egyszer áthúzta egy friss borotvával, majd semleges nyugtatókrémmel kente be magát.
Szombati tárgyalás 2. rész

Ez után a gardróbban csupaszon állva jött a ruhaválogatás. Szexi akart lenni de nem kurvás. Végül üzletasszonyosan, egy fekete épp térdig érő lapszoknya, tapadós csipkeszegélyű konyak színű combfix, fehér body fazonú csipkés blúz szerűséget vett, fekete hosszított egysoros gombolású blézerrel és egy közepesen magas sarkú cipőt hozzá. Miután mindketten elkészültünk, a megrendelt taxi is időre megérkezett, ami a kávézóhoz vitt bennünket.

Hamarabb érkeztünk 10 perccel, végtére is mi fogadjuk a vendéget ( khm. reméljük álló vendéget ) kiválasztottunk egy akkor még csendesnek tűnő sarkot és kávét kértünk. Benn az asztalunknál ülve vártuk és kortyoltuk a kávénkat. Mindeközben és izgatottan találgattuk, hogy mi fog történni az elkövetkezendő órákban. Párom mondta, hogy neki tetszik a pasi, és annak alapján, amit tudunk róla, és amit látott róla, az fedi a valóságot, akkor szeretne szexelni velünk.

A férfi meg is jelent a bejáratban, pontban 15.00-kor. A megbeszéltek szerint, kezében egy szál fehér rózsával. Elegánsan, sportosan laza szerelésben. Megállt az ajtóban és bennünket keresve szétnézett. Panna vette észre előbb, szólt is, hogy „nézd, ott van az ajtóban”, én pedig felálltam és odamentem hozzá. A kicserélt fotók alapján kölcsönösen felismertük egymást, de azért illedelmesen bemutatkoztam majd az asztalunkhoz invitáltam.

Ahogy az asztalnál ülő páromhoz értünk a férfi szembeállt Pannával - igaz már tudtuk a keresztnevét, de bemutatkozott: Feri, mondta. Párom a kezét nyújtotta felé és kézfogással üdvözölte. Eközben pedig megkapta a fehér rózsát, egy bók kíséretében, amit Ő puszival köszönt meg. Ezután pedig maga mellé ültette a férfit, aki nem győzte hangoztatni, hogy nagyon örül a találkozásnak és már most megérte, hogy eljött, mert Panna gyönyörű, és ha mondhatja ezt, kívánatos nő.

Feri is kért egy capuccinót és beszélgetni kezdtünk. Akkorra már eléggé sokan voltak így leginkább csak semleges dolgokról volt szó, vagy legalább is semlegesnek tűnhetett annak, aki elkapott egy-egy szófoszlányt a beszélgetésből. Páromnak láthatóan bejött a pasi, hamarosan mondta is, hogy menjünk el valami csendesebb helyre, ahol nincsenek ilyen sokan és nyugodtan lehet beszélgetni. Ekkor én már tudtam működik a kémia nála, Ferinél pedig szerintem ott az ajtóban állva Pannámat meglátva bekapcsolt ugyanez. Mondta a pasi, hogy ha nem vesszük tolakodásnak, szívesen meghívna bennünket a bérelt szobájába egy italra. Amit mi örömmel el is fogadtuk. Itt már mindenki tudta, ha nem csinál valaki valami bődületes hibát, akkor itt szex is lesz.
Szombati tárgyalás 3. rész

Feri a várossal teljesen összeépült üdülőövezetben, ami ilyenkor szezon végén eléggé csendes. vett ki egy szobát, a Kitty hotelben. Oda invitált meg bennünket. Fizettünk és indultunk a közelben leparkolt autójához. Párom mindkettőnkbe belekarolva ment kettőnk között. Így értünk oda kb. 5 perc séta után az autójához. Szép sötétkék Skoda Super B.

Előzékenyen ajtót nyitott Pannának, aki be is huppant a jobb hátsó ülésre. A lapszoknya a behuppanás közben szétnyílt és már nem sokat takart a punciján feszülő fehér csipkés bodyból. Aminek ráadásul a kicsit hevesebb behuppanás következtében a bodyn a lábak között záródó három patentjából kettő, az egyik szélső és a középső feladta és elengedett. Abban a pillanatban elénk tárult a párom selymesen csupasz puncija, az enyhén szétnyílt nagyajkak között kikandikáló a vérbőségtől kékes lilás színű kisajkakkal. Farok állító látvány volt!

Feri is csak állt és nézte megbabonázva. Uppsz! Most már mindegy, mondta Panna és egy mozdulattal kipattintotta azt az egy, még kitartó patentot is. Ez után két ujjával széttárta a pináját, hogy Feri mindent is alaposan szemügyre vehessen. Pár hosszú pillanat után - menjünk, szexet akarok mondta. Beültünk az autóba én bal hátul párom jobb oldalon mellettem cipőjéből kibújva, bal lábát az ölembe tette. Talpával finoman masszírozta a farkamat, én pedig a széles csipkés, harisnyába bújtatott combja belső felszínét simogattam, néha érintve csupasz bőrét és a nedves duzzadt csiklóját is amin néha a fehér rózsa szirmát is pihentette. Feri vezetett, de a pillantása sokszor a belső tükörre vetődött, amin állított is, hogy jobban láthassa, mi történik hátul. Hamarosan megérkeztünk Feri, beparkolt és indult ajtót nyitni Pannának, aki úrinősen meg is várta, hogy feltáruljon az ajtó. Én akkora már kiszálltam és vártam, hogy mi történik majd. Az autó a parkoló egyik szélső helyén parkolt, jobbról mellette dús sövény, elölről a nyitott ajtó, hátul megint sövény, ami mindent eltakart volna a kíváncsi szemek elől, ha lettek volna, de most ősszel már kihalt volt minden.

Feri kitárta az ajtót Pannának, aki miután kitette a jobb lábát az autóból próbálta volna a cipőbe bújtatni a balt is, de az kiesett a kezéből és így nem sikerült neki. Közben én az autót hátulról megkerülve melléjük értem. A férfi előzékenyen letérdelt elé, felvette a cipőt párom pedig kecsesen belebújtatta a lábát. Mindeközben párom fedetlen puncija Feri és az én tekintetemnek is a célpontja volt. Tekintetünk végigsiklott a harisnyás lábán, fel a csipkéig és azon túl a csupasz szeméremdombig.
Szombati tárgyalás 4. rész

Ahogy az izgató látványt néztem, hatására keményedni kezdtem. Hamarosan a férfi keze is elindult a tekintetünk által bejárt úton. Finoman végigsimította Pannám vádliját – lány korában kézilabdázott, így még most is izmos és formás volt. Ezután a simogató keze átsiklott a combjára és lassan haladt fel rajta egészen a csipkéig, párom lassan kicsúszott az ülés szélére, hátradőlt azon és bal lábát megemelve combjait széttárva magát felkínálva átvetette a lábát a férfi vállán. Kicsit közelebb is húzta magához ezzel a mozdulattal. Feri feje ajka, lassan közelített Panna hamvas csupasz és láthatóan felizgult kissé szétnyíló nedves puncijához. Bal keze, ami eddig a csipkén pihent lassan tovább indult felfedezni a párom testét, fel egészen a melléig. Másik kezével kívülről átnyúlva a combját átfogva tenyerét a nőm hasa aljára tette, úgy hogy a hüvelyk ujja épp elérte a csiklóját, amit lassan simogatni is kezdet. Pannám a csikló érintésétől megrezdült és halk kéjes sóhaj hagyta el az ajkait. Csípője lassú fel le mozgásba kezdett, Feri odahajolva, nyitott szája felső ajkát leheletfinoman a duzzadt csiklóhoz érintette, majd hegyes nyelvét kinyújtva a kisajkak közé fúrta azt és lassan nyalni kezdte a hüvelybemenetet ajkával pedig folyamatosan a csiklót izgatta. Bekapta és gyengéden szívogatta, majd ismét nyalta. Párom mindezt a kényeztetést egyre jobban élvezte, amit a csípőjének ritmusos mozgása, halk nyögések és ajkainak kéjes összeharapása is jelzett. Hamarosan mindkét kezével előrenyúlva a férfi fejét megfogva húzta őt a kéjsóvár ölébe. Feje, törzse hátrafeszült, teste remegni kezdett majd többször össze összerándulva élvezett. Ez alatt a férfi a száját a puncijára tapasztva nyelvét mélyen a hüvelyébe tolta. A gyönyör hullámainak elcsitulása után Panna ernyedten feküdt az ülésen, amin hatalmas nedves folt keletkezett a feneke alatt.

Néhány pillanat után összeszedve magát, ruházatát megigazítva kiszállt az autóból, majd elindultunk a recepció felé. A pultban lévő hölgy üdvözölt bennünket, közben Feri magához vette a szobakulcsot, mondta, hogy tárgyalunk, ne zavarjanak, és kért a szobába egy üveg pezsgőt három pohárral, majd elindultunk a szobája felé. Feri ment a szűkös folyosón elöl, párom mögötte, én pedig szorosan hozzásimulva az átélt látványos szex miatt még mindig álló fasszal. Persze Ő mindezt tudta, és hátranyúlva, álló farkamnál fogva vezetett egészen be a szobába, az ott lévő fotelig, amibe bele is ültetett. Panna pedig előttem állva lapszoknyájának megkötött csomóját meghúzva, egy mozdulattal földre dobta azt. Ott ált előttem harisnyában a kis segítséggel kipatentolódott, felcsúszott bodyban csupasz alsótesttel. Elém térdelt, eközben én már a nadrágom megoldásával kiszabadítottam az ágaskodó faszom. Ő pedig kézbe vette lassan izgatni kezdte, majd a fitymát hátrahúzva a makkom a nedves ajkai közé vette és lassan szopni kezdett. Feri mindezt a másik fotelből nézte csupasz, ütemesen ringó fenekét.
Szombati tárgyalás 5. rész

Kisvártatva kopogás hallatszott be az ajtón, „itt a szobapincér”, szólt és már nyitotta is az ajtót, Feri még időben a pincér elé ment így az nem látott be a szobába oda, ahol mi voltunk, de Pannám akkorra már földön heverő blézere, szoknyája és lerúgott cipője kétséget kizáróan bizonyított. Itt tárgyalás helyett édeshármas zajlik. Arról már nem is beszélve, hogy a szobapincér, aki egyben a bárpincér is volt, látott mindhármunkat megérkezni és a recepciós a jelenlétünkbe mondta neki , hogy a szobába kérünk egy üveg pezsgőt. Feri elvette a vödröt a pezsgővel és a poharakat a pincértől, aki pedig – gondolom vigyorogva, - jó szórakozást kívánt. Tegyék ki, a ne zavarjanak táblát, mondta és becsukta az ajtót.

Feri behozta az italt és a poharakat letette a bárszekrényre. Kinyitotta a pezsgőt és töltött mindhárom pohárba. Panna még mindig a lábaim között térdelt, amikor odalépett hozzánk és felé nyújtotta a pezsgővel teli poharat Feri. Nekem is adott egyet, majd kézbe vette a sajátját. Megemelte és azt mondta, erre a csodálatos napra igyunk! Panna felállt, kezében a pezsgővel, és én is. Utólag, ha valaki látott volna bennünket, lehet nehezen tudta volna feldolgozni a látványt. Illetve de, egyértelmű volt! Egy nő csupasz alsótesttel, mellette egy férfi felöltözötten, egy másik meg letolt nadrággal álló répával. Kicsit se néztünk ki furcsán! Koccintottunk és ittunk. Finom volt a pezsgő, ki is ittuk hamar. Miután a poharunk kiürült, párom figyelme ismét ránk terelődött. Vetkőzzetek kérte, és Ő is levette a bodyt.
Miután a ruházati különbségek kiegyenlítődtek, mármint, hogy mindenki meztelen volt a párom visszatért az eredeti tevékenységéhez. Visszaültetett a fotelba és elém térdelve ismételten izgatni és szopni kezdett. Fenekével újra Feri felé pucsított … hátranézett rá, és azt mondta neki: „ az előbb nagyon ügyesen kinyaltál, folytatnád?” Ezután visszafordult hozzám és folytatta amit elkezdett. Csípőjét kihívóan riszálta miközben szopott. Feri felállt, közelebb jött, fasza mereven mutatott előre. Kitti mögé lépve az összezárt lábait kissé szétnyitotta, aztán mögé térdelt, álló fasza a fenekéhez ért a kicsordult sűrű izgalmi váladék pókfonalat húzott, összekötve azzal Kitti fenekét Feri makkjával. Két kézzel simogatni, gyúrni kezdte a párom fenekét. Később módszert váltott, bal keze a fenekén maradt és azt simogatta, a jobb viszont ismét felfedező útra indult, mint ott a kocsiban. Most viszont lefelé a kábai közé. Az előzőleg megnyálazott két ujját a nagyajkak közé fúrva a csiklót az ujjak közé szorítva kezdte izgatni. Hosszan jártak az ujjai a nagyajkak között, közrefogva a kisajkakat, egészen a hüvelybemenetig. Éreztem Pannán hogy élvezi, aztán a következő pillanatban a simogató két ujját a pinájába mélyesztette. Feltételezem megtalálta a G pontját, mert összerándult a teste, kezével rászorított és finoman ráharapott a szájában ágaskodó faszomra és élvezett ismételten, vonaglott az ujjain.
Szombati tárgyalás 6.rész

Miután lecsitultak az élvezet hullámai, lecsusszant a benne lévő ujjakról – akkor láttam, hogy nem is két uj volt benne, hanem három vagy talán négy is. Azt mondta eleget élvezkedtem, most ti következtek. Azzal felállt az ágyhoz vezetett és lefektetett bennünket az ágyra hanyatt. Kettőnk közé térdelt és mindkettőnket egyszerre izgatni kezdett kézzel, szájjal pedig felváltva. Aztán kiemelt figyelembe részesítette Ferit, engem pedig hagyott pihenni. Óvatosan szopta izgatta egy darabig, arra nagyon figyelve, hogy el ne élvezzen. Nagyon izgató látvány volt ez a számomra. Később a harisnyája csipke szegélye alól előhúzott egy hármas csomag gumit, amiből egyet felbontott és felhúzta neki. Felállt átlépett felette széthúzta a pináját, és lassan ráereszkedett az idegen faszra, közben élvezettel sóhajtott fel. Iiggeeen mondta, majd lassan mozogni kezdett rajta. Körzött a csípőjével és lassan, épp csak fel le mozgott rajta. Feri meg a gyönyör miatt meredő bimbójú feszes melleit izgatta, kicsit megcsavarta, meghúzta azokat. Panna meg minden húzásra csavarásra halk sóhajjal reagált. Csináld még, mondta és lovaglásba kezdett. Lábait térdelésből maga alá húzta és guggolva vágtázott kezeivel a férfi mellkasán támaszkodva egészen addig, amíg Feri hangosan hörögve el nem élvezett benne. Kicsit még mocorgott rajta, majd leszállt és meglepve láttuk, hogy ugyanúgy áll, mint annak előtte csak a gumi volt csurig spermával. A leszállás után azonnal az én végig álló faszomra húzott óvszert, és guggolt rá, és azonnal vágtába kezdett. Eközben Feri lehúzta a gumit megtörölközött, és Panna elé tartotta meredő faszát. Még van egy bennem egy mondta. Panna meg készséggel szopni kezdte közben pedig rajtam vágtázott, mellei fel le repkedtek. Közben szopta és verte a másik faszt. A látvány, és párom lovaglása következtében hamar elélveztem én is a pinája mélyén.

Amikor végzett velem hanyatt feküdt és kinyújtott lábait szélesen széttárva mondta neki hogy gyere, most te bassz meg! Feri újra gumit húzott felé térdelt az én Pannámnak, aki közben összezárta a lábait, két karjával átölelve azokat szorosan magához húzta. Így feküdt hanyatt, combjait egészen a mellkasához fogva miközben Feri a pinájához igazította és lassan belétolta a faszát majd kivette, ismét odaigazította betolta és megint ki és vissza, ki és vissza. Majd baszni kezdte, lassan majd egyre gyorsabban, Kitti már élvezett és Feri is hörgött,még pár döfés után kirántotta a faszát egy mozdulattal letépte a gumit és párom hasára melleire élvezett, aki szétkente azt a testén … utána az akkor már lankadó faszt kezébe véve lenyalogatta a még rajta lévő csillogó fehér spermacseppet.
... emlékszem, tiz éve volt ... a barátom az ajtót majd' kitépte a helyéből, úgy rohant ki a folyosóra miközben kiabálta: " fiú, fiú, Istenem! fiú! ....
Azóta nem voltunk Thaiföldön kupiba ...
A történet kitalált, egyes részei megtörténtek, míg mások a fantáziánk szüleménye. Jó szórakozást!

Első swinger élmény

Pannával 24. éve ismerjük egymást, harmonikus a kapcsolatunk, és a szexuális életünk. Határozottan állíthatjuk, hogy szeretetben élünk, és neveljük két nagykamasz gyermekünket. Kiegyensúlyozott a szexuális életünk is, bár én az elmúlt évekhez képest érzem, kevesebbet tudok már a gyönyör terén nyújtani neki, mint amit valójában megérdemelne. Kezdetben csak magamban foglalkoztam a gondolattal és egyre inkább erősödött bennem az, hogy Panna ettől többet érdemelne… Nem szeretném elveszíteni, de meg is akarok adni neki mindent, ami a testi, lelki boldogságához szükséges, ha egyedül nem megy, akkor akár segítséggel. Van pár szexuális segédeszközünk, kisebb nagyobb dildók, vibrátorok, de az nem igazi, hús vér férfi. Szeretem látni, érezni a gyönyörét és ebből minél többet szeretnék neki nyújtani.
Pornó filmből vettem az ötletet, vonjunk be egy férfit harmadikként, a vibrátor kiváltása Panna élvezetének fokozására. Pár hónapja pedig meg is említettem neki ezt az elképzelésem, elmondtam, hogy szeretnék több gyönyört adni a szexben neki, mint amire magamtól képes vagyok. Először elzárkózott aztán később szex közben, ha szóba hoztam a gondolatot, akkor már eljátszott vele, hogy mi lenne, ha egy másik, épp akkor a melleit kényeztetné, simogatná. … Később már nem utasította el azonnal, sőt egyre többet foglakoztatta a gondolat, hozta fel, a témát, kérdezett, hogy mit hogy gondolok, hogy képzelek el, és elmondta a véleményét, hogy Őt mi izgatná. Aztán addig-addig, hogy már nyíltan beszélünk arról, hogy hogyan is történne, ha egyszerre két férfi elégíthetné ki. Végtére is Panna fiatalos gyönyörű nő, igazi MILF, jó alakkal, gyönyörű, nagy bimbóudvarú telt mellekkel és tele kirobbanó szexualitással. Annyit beszéltünk róla, hogy egyre nőtt mindkettőnk kíváncsisága, és a kivitelezés útjára léptünk. Megegyeztünk kipróbáljuk, legfeljebb lesz egy rossz, vagy jó emlékünk, amit ha kell, elfelejthetünk. Először nem terveztünk állandóra és hosszú távra, csak egy alkalomra, és ha esetlegesen tetszik, akkor majd egyszer-egyszer megismételjük – vagy nem.
első swinger ...

Sokat beszéltünk róla, terveztük hogyan is legyen. Kikötöttük csakis idegen, sose látott könnyen elfejthető férfi lehet az a szerencsés fickó, aki megkóstolhatja az én érett gyönyörű igazi érett „lédús gyümölcsöm”. Mivel amint mondtam, nem akartunk ismerőst, barátot bevonni / az esetleges érzelmi kötödés miatt sem / ebbe, így kerestünk egy tőlünk jó távol eső swinger klubot, ahol jó eséllyel senki nem ismer bennünket.
Meg is találtuk Ausztriában, Bécsújhelyben egy szimpatikusnak tűnő klubot. Sokat nézegettük a weboldalukat, olvastuk a programokat, az ide ellátogatók véleményét. Sok-sok elégedett pozitív élményt. Éreztük ez az, ami kell nekünk. Ide, ahhoz hogy bármilyen programon részt vehessünk, be kell regisztrálni, nem lehet csak úgy beesni. A regisztrációkor meg kellett adni a szexuális „irányultságot”, azt, hogy milyen elképzeléssel, céllal érkezünk. Mi hetero alapon, 2 férfi 1 nő felállást jelöltünk meg, mivel ezzel játszottunk el gondolatban a legtöbbet. Úgy gondolom, ennek alapján válogatják össze a meghívottakat a szervezők a különböző szex programokra.
Miután megtörtént a regisztráció és az időpont kiválasztása – aug. 1. szombat - már „csak” oda kellene utazni. Régóta szerettük volna meglátogatni Semmeringet, megnézni a viaduktokat, a húszschillinges kilátót, így ezt a programot vontuk össze a swinger látogatással. A kiválasztott nap kora reggel az autónkkal Semmering felé vettük az irányt
Délelőtt 10.30 körül érkeztünk, leparkoltuk a vasútállomás előtt és gyalogosan felkerestük a viaduktokat közben felmentünk a kilátóba is. Délután pedig vonatoztunk is Semmering és Gloggnitz között. A viaduktok és a vonatozás nagy élmény volt számunkra. Így, friss élményekkel és várakozással tele indultunk Bécsújhelybe, a következő – remélhetőleg újabb nagy – élményünk helyszínére. Autóval kb. 40 perc volt az út. Nyugodt tempóban a GPS utasításait követve hét óra után nem sokkal érkeztünk meg a címhez. Takaros épület „Bár” felirattal… - ez az, jó helyen vagyunk? Kérdeztük egymást – ugyan a weboldalon látott külső fotó alapján felismertük, de igazából semmi nem utalt rá hogy ez, egy „olyan hely”.
Miután bementünk, mosolygós csinos fiatalos szőke nő fogadott bennünket, kérdezte, hogy miben segíthet. Elmondtuk neki, hogy az esti programra jöttünk és van szobafoglalásunk is, mivel sűrű volt a programunk, és remélhetőleg el is fogunk fáradni még jobban is, ezért pihennénk egyet a délelőtti hazaindulás előtt.
első swinger ...

Borral kínált majd pár szó után megmutatta a szobánkat. Elmondta, hogy a program 22.00-kor kezdődik a hátsó rendezvényhelyiségben. 23.00-tól lesz egy kis hangulatfokozó meglepetés programmal… elmondta semmi nem kötelező, mindent lehet, ami az aktuális partner által is elfogadott. Ruházati etikett nincs, mindenki azt visel, amit jónak, kényelmesnek szexinek gondol. Lehetőség van az inkognitó megőrzésére velencei maszkokkal, ha ennek szükségét érezzük. Óvszer nedves törlő mindenhol jól látható helyen, bőven van, az étel és ital fogyasztás korlátlan – benne szolgáltatás árában.

Volt még bő két óránk, így miután lezuhanyoztunk úgy döntöttünk keresünk egy hangulatos éttermet a közelben. Két utcára találtunk is – a google szerint - egy négycsillagos minősítésűt, ahová belépve a látvány nem okozott csalódást. Volt néhány szabad asztal, így leültünk és rendeltünk egy könnyű vacsorát, egy üveg finom borral, hogy megalapozzuk a hangulatot, oldjuk kicsit a gátlásokat. Megvacsoráztunk, megittuk a borunkat és kilenc harminc felé indultunk vissza a bárba.
Mire visszaértünk már volt néhány autó a mienk mellett. Mi még először még felmentünk a szobánkba átöltözni, készülődni. A hátsó rendezvényhelyiségbe, - ami a többi tértől teljesen elszeparált - egyébként is egy másik lépcsőn lehet lejutni.
Panna még leborotválta az amúgy is teljesen sima punciját, hogy még simább legyen. Rövid válogatás után felvett azok közül, amit magunkkal hoztunk, egy fehér szatén a fenekét épp hogy csak takaró hálóinget a hozzá illő aprócska fehér szatén tangával és egy csini fehér tűsarkú tüllös papucsot. Mellbimbója már most majd átszúrta a vékony szatént. Ez után pedig a szobába bekészített maszkok közül kiválasztott egy tollakkal díszített aranyozott, fehéret, ami a fél arcát, orrát és a homlokát takarta száját azonban szabadon hagyta. Nagyon izgató látvány volt így! Én fekete élére vasalt klotgatyát és csokornyakkendőt vettem és egy egyszerű puha fekete textil Zorrómaszk féleséget… Így mentünk le kézen fogva nem sokkal tíz után.
Benn a bárban kellemes félhomály volt és halk zene szólt. Már jónéhányan, ki-ki párban, hármasban kisebb társaságban, vagy épp szólóban is vegyesen, férfiak nők, iszogattak beszélgettek vagy csak nézelődtek. Volt, aki maszkban, volt, aki anélkül, de mindenki lenge ruházatban. Mi is leültünk külön egy asztalhoz. A személyzet, a már látott fiatalos nő és egy, még addig nem látott férfi volt lengén, de elegánsan öltözve… A nőn fehér csipke mellemelő, derekán kicsi, szintén csipke kötény, szőke hajába fityula tűzve, hosszú karcsú lábán necc combfix és tűsarkú cipő. A férfi pedig nyakkendőt, pincérkötényt, és fekete cipőt, fekete lábszárközépig érő fekete zoknit viselt, térd alatt megkötött zokni kötővel és mást, semmit.
első swinger ...

Odalépett az asztalunkhoz a már megismert hölgy vendéglátónk. Megdicsérte a párom diszkrét mégis szexi öltözékét, majd érdeklődött mit kérünk, esetleg innánk-e valamit. Mivel borral kezdtük az estét, azzal is folytattuk. Nézelődtünk beszélgetetünk, kortyoltuk a könnyű bort, miközben halk zene szólt.

Ekkor szólított meg bennünket a félhomályból, a szomszéd asztalnál ülő magányos férfi fél Guy Fawkes maszkban – ami a szájánál szabadon hagyta az arcát. Megkérdezte átülhet-e, illetve csatlakozhat-e hozzánk, mert hamarosan kezdődik a műsor és innen jobban is látna, és nem kellene egyedül néznie a műsort… Pannámra néztem, aki leszegte a fejét és a poharával foglalatoskodott, majd alig láthatóan de, bólintott. Mivel Ő és én is beleegyeztünk, hellyel kínáltam a férfit, aki jó alakú sportos erős harminc, inkább harmincöt közeli lehetett ránézésre. Az át is ült, majd illedelmesen elmondta, hogy ha nem zavar megtartaná az inkognitóját, így csak a keresztnevén, de bemutatkozott, Stewe-nek hívják. Megkérdezte, hogy jártunk-e már itt, mert ő itt még soha. Megnyugtattuk, hogy mi sem, majd megjegyeztünk, hogy e miatt mindnyájan kicsit feszélyezve érezzük magunkat. Erre aztán megittunk egy újabb pohár bort, ami akár még segíthet is ezen. Eközben beszélgetésbe elegyedtünk, volt szó mindenféle semleges témáról, így a napunk is szóba került, merre jártunk mit láttunk és mennyire tetszett, és később az is hogy miért és mekkora várakozással érkeztünk mi is ide, első alkalommal.
Jól telt az idő, fogyott a bor, sőt a második palackot is megbontottuk, így hármasban. Tizenegytől volt a hangulatfokozó, ahogy vendéglátónk mondta. Ami a bár közepén lévő jól megvilágított kerek pódiumon előadott női és férfi szrtiptiz volt live show-val, meglepetésként látványos szexszel a végén. Ekkor már az asztal alatt, párom combját simogattam, aki minderre a lábai szétnyitásával jelzett, hogy folytathatom tovább is. A műsor a simogatás, meg az elfogyasztott bor, akkorra már meghozta a hangulatot és oldotta a gátlást is, amit Pannám szatént átütő mellbimbója és az én meredő férfiasságom is jól mutatott. A műsor végén hamar a tettek mezejére léptünk. Pannám kézen fogva Stewe-t magunkkal invitálva, körbejártuk a helyiséget. A bárból kisebb nagyobb szobák nyíltak ággyal vagy matraccal meg egyéb szexuális rendeltetésű bútorokkal. Az egyik nagyobb, matrac padlójú helyiségben már több pár volt teljesen összegabalyodva. Mi is bementünk a legnagyobba…
Itt volt egy nagy kerek "ágy" középen, de inkább a pódium lenne rá a jó szó. A széleken szex szék, különböző díványok, a szélek inkább pároknak, a "pódium" volt többesre a legalkalmasabb, így le is feküdtünk oda. … Féloldalasan, könyökölve. Panna kettőnk között középen, nekem háttal, szembefordulva a pasival fenekét az ölembe nyomta.
első swinger ...

Beszélgettünk, akkor már szexről és a látott műsorról. Az előzmények után, nem csoda, hogy a párom csípője finoman mozgott az ölemben. Fel is izgult, és a bugyin át elkezdte simogatni magát, ami már akkor átnyirkosodott. Mondtuk a pasinak, hogy szeretnénk vele hármasban a Panna igényeinek a szem előtt tartásával, hetero alapon szórakozni – bár ez akkorra már teljesen egyértelművé vált mindenki számára- ahogy ott beszélgettünk,és feküdtünk a pódiumnak is beillő ágyon oldalt fekve - mondanom sem kell, hogy a szatén már itt is, ott is félrecsúszott – Panna, még mindig háttal nekem, a könyökén támaszkodva, szembe a pasival. Alul lévő tenyeremben a hóna alatt átnyúlva, a szaténból kibújtatott melle, kőkemény mellbimbójával, másikkal hátulról a fenekét, pináját, matattam, ami akkorra már szintén elvesztette a takarását. A maradék szatén pánt pedig a kisajkak között veszett el …

Látván ezt a pasi, keményedett neki is a pisztoly, és hamarosan ki is bújt a gatyából, ezért hamar le is vette azt. Én már Pannám csiklóján dolgoztam, amit egyre jobban élvezett. Meg is emelte a lábát hogy jobban férjek. A kis tanga pántja teljesen benn volt a duzzadt csatakos kisajkai között. Félrehúztam. Csupasz volt a pinája, csak a kis "leszállópálya" csík fazonja volt rövid borostával a csikló fölött annak meghosszabbításaként. A pasi erre, hogy jobban lássa megfordult, szembehelyezkedve a pinájával, a kemény fasza meg Panna orra előtt állt. Félhomály volt ugyan, de szerencsére mindent jól láttam.
Pannám lábát megemeltem, illetve térde alá nyúlva, jó magasra felhúztam. Ott nyílt szét a pinája a pasi orra előtt, aki amint feltárult az édes kelyhe, odahajolva óvatosan nyalni kezdte az akkor már duzzadt nedves csiklót. Panna fel is nyögött a kényeztetéstől hamarosan és kéjesen mozgatta a csípőjét, hogy még jobban érezze a nyaló nyelvet. Közben ráhajolt a meredő idegen faszra, nyalogatta, kézbe és szájba vette finoman ízlelgette, izgatta, majd óvatosan hátrahúzta a fitymát és a makk alját nyalogatva lassan szopni kezdte. Én meg eközben kigomboltam a gatyám és hátulról odaigazítottam majd behatoltam a forró, csatakos pinájába. Épp akkor, amikor a pasi a nyelve mellett ujjal is benne matatott. Nem lepődött meg a pasi, benn hagyta az ujját és úgy nyalta tovább.
Lassan basztam Pannám, hogy közben pasi meg ujjazta és nyalta. Benne a faszom, a pasi ujja a G-pontján, és még a csiklóját is ingerelte. Nem csoda, hogy ettől hamarosan egyre hangosabban nyögött, zihált, majd többször össze-összerándult a teste, és élvezett. Élvezett legalább egy fél percig. Soha nem láttam ekkora orgazmust még tőle, pedig nagyon tudja élvezni a szexet.
Ez után azt mondta a pasinak, hogy "most te következel", az meg felvett az ágy szélén lévő kis polcról egy gumit, kibontotta és elkezdte felhúzni a nyálas izgalmi váladékos kőkemény, meredő faszára.
első swinger folytatás ...

Mindeközben engem Pannám a hátamra fektetett, és két széttárt lábam közé térdelve, a pinalucskos faszom a kézébe és a szájába vette. Finoman szopott és kényezettet apró kézmozdulatokkal, közben a pasi felé pucsított. Odasúgta nekem, hogy figyelni fogok rátok, hogy lehetőleg egyszerre élvezzetek. A pasi pedig mögé térdelt, először csak a fenekét nyalogatta, csókolgatta, simogatta és ujjazta. Ő pedig tolatott a pasi ujjaira, hamarosan újra fújtatott miközben hevesen szopta a faszom.
Aztán csak annyit mondott neki hátraszólva igazi pornó szlengesen, hogy "fuck my pussy" a pasi meg betolta ágaskodó faszát Pannám kéjsóvár csatakos pinájába, és baszta lassan finoman, majd egyre hevesebben. Ahogy erősödött a hátsó ütem, csattogott a feneke, úgy szopott egyre hevesebben és közben én is éreztem a pasi minden lökését. Hamar a kitöréshez közeledtem a kézimunka a szopás és a hátsó lökések következtében.

Pannám ismer jól, érezte, hogy közeleg a végem, és hátraszólt, hogy élvezz, és ahogy tudott tolatott a benne dugattyúként járó faszra. Erre pasi is begyorsított, fogta Panna csípőjét és vadul állatiasan baszta. Pannám a kezeivel mellettem az alkarján támaszkodva, már csak szájjal izgatott. A telt formás mellei, a lökések ritmusában rengtek előre hátra. Éreztem kitörök hamarosan, a testem megfeszült, de amíg tudtam visszatartottam magam, a pasi pedig hörögni kezdett és hevesen baszta Pannát. Minden lökésekor a faszom kedvesem torkán járt. Az utolsó pillanatban nagyot ordítva döfött még egyet és telepumpálta forró spermájával a gumit, Panna pinája mélyén. … Így élveztünk el egyszerre mindhárman. Én Pannám szájába lövelltem, Ő meg hűségesen lenyelte azt.

Ez után a pasi kicsit még élvezkedett, mocorgott ki be benne, simogatta előrenyúlva a melleit, a fenekét. Hagyta, hogy kicsússzon magától az elernyedő fasza. Ez idő alatt csak pihentünk és pihegtünk. Ezek után megtörölköztünk, kimentünk, meg ittunk a maradék bort, beszélgettünk még kicsit. ... Aztán a pasi megköszönte a lehetőséget, elmondta, hogy nagyon élvezte az együttlétünket, és ha nem vesszük tolakodásnak, adna egy névjegyet, ha a későbbiekben szeretnénk folytatni, mert Ő szeretné… Elvettem a névjegyet, amit azonnal el is tettem a zsebembe.
Ez volt az első swingerünk.

Hazaérve megnéztem, és eltettem a névjegyet. Ez után eltelt egy év.


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX MODERÁLVA!


Pár napja becsengetett hozzánk egy férfi elmondta, vállalkozó, megvette a telket, amit kb. egy éve árulnak velünk szemben. Építeni fog rá, egy kétlakásos társasházat, amit szeretne majd felépülte után kiadni – Ő ebből él, mondta. Megmutatta a terveket, hogy van-e kifogásunk ellene. Adott egy névjegyet a végén, ha valami gond lenne, keressük nyugodtan.


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX MODERÁLVA!


… a szemben lévő telek tulaja, aki előbb megbaszta, a feleségem, mint ahogy meg
... a legjobb ..
... hol ez a bolt és mikor mentek újra?
... meg fogjuk ünnepelni itt! Megígérjük!
... nekem is pont ilyen háromajtós D Corsa-m van! smile
... szívesen leleltároznám én is
... pont a legjobb részt hagytátok le!
... jó kis házi ribanc vagy! remélem meg is baszott annak rendje-módja szerint!
hmm ... engem nagyon motivál ...
... végtére is, ma volt a meztelen kertészkedés világnapja ....
... érdekelne a masina működés közben is ... videó nem lesz esetleg?
... nálunk az előjáték része, hogy megnézzük a frissen kapott tribute videókat ...
... izgalmas, örülnénk neki ...
... annak a vízálló pénztartónak a felhasználására lenne ötletem ...
... lennék a kebelbarátja ...
tribute gyűjteményünk növeléséhez jelentkezőket keresünk ... Max&Kitti
... hmmm ... kell nekem egy vitorlás a Balatonon!
... még egy "kis" kenőanyagot megérdemelt volna ez a gyönyörű punci!
gyönyörű szexy sorozat! Elképzeltem a hazaérkezéseteket ... szívesen látnám a következő sorozatban
... kellemes kaliberű pina!
... imádom a popcornt punci izésítéssel!
smile eljen
imádom az ilyen kisajkakat!
... nagyon bízom benne, hogy még ezt is folytatjátok. A jóga szexszel együtt sokakat érdekel, ezt a vonalat folytassátok
... szerintem a második és a harmadik fotó a legjobb, kár az otromba takarásért!
... már ideje volt! megint erősen kezdtetek! Nagyon +!!! kíváncsian várjuk a folytatást
... köszönjük!
... többször is, sőt!
... kolosszális! jelenleg magasan a legjobbak csoportjában eljen
... akkor ott nem nagyon extrém volt, csak utána derült ki .... Debrecen, Nagyerdő Pallagi úttól pár méterre... Alkonyat körül, kocsiban szex illetve csak orál ... Alapos nyalás után, egy kiadós szopás végig, szájba élvezéssel. Utána vettük észre, hogy végig közönségünk volt és fotózott ( automatával, mivel az utolsó fotót már vakuzta a gép, ez volt a lebukásának az oka ... ) Tehát vakuzásra eszméltünk, a nézőnk meg erre meg futásnak eredt. ( ez úton is kérlek ha itt vagy, érdekelne mit fotóztál smile )
Aztán összeszedelődzködtünk és elindultunk tovább utunkra, de a sztori még mindig nem teljes. A 35-ös úton Miskolc felé haladva Debrecen után az első benzinkúton megállva láttuk meg a bal első aljtón, hogy a nézőnk is élvezte .... smile
... kár parlagon hagyni a "hátulját"
igazi klasszis PINA! Imádom, telt kisajkak, vastag csikló ... hmmm
Maxxximális! eljen
/ 10 oldal
/ oldal   Összesen: 481 hozzászólás, Listázva: 1-50

MaxSex

MaxSex Nem: pár

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2006. szeptember 28.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!