/ 1 oldal
Hozzászólások
Szia,nekunk is igy kezdodott. Szex kozbe mondtam neki es ilyenkor hamarabb elelvezett. Eloszor felt, de miutan az elso harmas megvolt valami atszakadt nala,valami gat. Azota rutinosan kezeli ha van. Nemreg neztem meg egy videot amit az egyik regi sorozatveli partnerrel ketten csinaltak mig en dolgoztam. Jol megszopatta,megdugta aztan beleelvezett. Amikor visszaneztem allt a farkam rendesen es en is megdugtam. smile Az elso a nehet, jo partner kell hozza. Utana benne lesz,foleg ha eddig sem veszekedett miatta.
Jól beszélsz, párom 38 éves és igazán jól néz ki,engem is izgat amikor más előtt térdel vagy más van benne tövig, rohadt izgató látvány. Enyém inkább félénk ,talán passzívabb ami tetszik mert olyan" megadom magam a férfiaknak" jellegűen csinálja, hagyja,hogy idegen férfiak kiéljék rajta magukat de élvezi. Kicsit szereti ha kényszerítik,irányítják dolgokra. Imádom érte. Nőt ő sem szeretne,nekem is jó így. Van is fent pár sorozatom erről. Válogatós mondjuk a drága. Nem egyszerű a szelektálás ami az én feladatom első körben és ha ő igent mond akkor lépünk tovább.
Engem felizgat amikor látom,hogy feleségemet egy idegen szopatja, jó látni ahogy markolja a haját párom meg élvezi,hogy ki van szolgáltatva két férfinek. Rohadtul felhúz amikor látom,hogy elélveznek a szájába ő meg nyeli. Rossz kis ribanc,mindig ez mondom neki aminek örül. smile Ebben benne van ám a női perverzió is csak sosem vallja be ,mindig mosolyog ha rákérdezek. smile
Sosem olvastam bele ebbe a topicba, most is megbantam, nem ertem miert kell beleszarni ha ki van irva nagyban,hogy HETERO? Mindenhova beprobalkoztok? Semmi bajom sem a melegekkel sem a biszexekkel,de konyorgom ertsetek mar meg,hogy vannak olyan ferfiak akik a pinat szeretik es nem akarna atszokni meg egy szopas /szopatas erejeig sem ferfira. Ez olyan nehez dolog?
Tul hetero vagyok egy ilyen hozzaszolashoz.Nem jon be.
Tudod amikor ilyet visszairtam lelkiismeretesen akkor sokaktol jott a gyozkodes, hogy na megishagy, befejeztem, amint a kepeken lathato volt turelmes erdeklodo, honapok mulva jutott el hozzank, sokan azonnal ismeretseg nelkul jonnenek, sajnos ez itt nem mukodik, nem ertik meg. Ha nem tudja valaki elfogadni a mi szabalyainkat sajnalom, akad mas, itt egy ketgyerekes anya kerul intim viszonyba teljesen idegen ferfival, ő dont! Ha nem tetszik lehet menni fizetoshoz, annak nincsenek igenyei. Utobbit nem neked szantam hanem a "most all a farkam es most atmegyek ,azonnal szopjon le a feleseged " uraknak.
Masodjara es elegge sokaig kutatok es ismerkedunk , akarki nem johet, felesegem szereti ha minden igazi es szereti a spermat. smile
... ja, kepsorozat mar fel is kerult. smile gyonyoru a nejem.
Tegnap este egy fiatal idegen jol szetkefelte a felesegemet aztan jol az arcara vertuk. Kurvara izgatott a latvany, parom jol elelvezett az idegen fasztol. Jo feleseg. smile
Na ez izgi nagyon, majd meselj. smile Enyem ennyire nem bator, csak meg ha jelen vagyok akkor megy neki.
Igen, jól beszélsz. Szerencsére feleségem az első határozottabb lökés után ráébredt,hogy tetszik neki, nem kell kényszeríteni. smile Imádom a kis kurvát! smile Már a második idegen faszt szopta le előttem élvezettel. smile
Jo uton haladtok, jo lesz az. smile
Jaj, ha lyukat beszelsz az gaz ,nekem nem kellett, csak batoritani.
Pont ez a baj,hogy nem vagy ferj. Minden kapcsolat mas, valahol a no ramenosebb es kezdemenyezobb es a ferje ele all esnyiltan vallalja mit szeretne, de vannak nok kinek lokes kell. Ha ezt nem erted kar errol beszelni, felesegem magatol sosem ment volna bele, de mellettem es hatasomra batorodott fel annyra hogy megtegye.
Nalunk meg pont a castingolas mukodott, kijelentette,hogy benne van de csak fiatalabb ferfit akar megrontani,de en intezzem es ha van szerintem megfelelo mutassam meg ha levelei kepei alapjan bejott neki akkor eloszor en talalkoztam vele majd utana harman aztan jott a tobbes. Eleg felenk amugy ezen a teren, o nem szervezne semmit, viszont egy kis igazi kurva, nem nyafog, ha jon egy idegen az ha akarja kimeletlenul leszopathatja megdughatja es ez tetszik neki. Erdekes kulonbsegek.
Nálunk is pont így történt, szépen rá lett vezetve szex közben, mindig duruzsoltam a fülébe valami ilyesmit,hogy hívom a haverokat és együtt szétkefélünk, aztán egy idő után már mondta,hogy oké meg szeretné. Persze szex után amikor kitisztult a feje egyből mosolyogva le is tagadta,hogy ő bizony sose válaszolt igennel ezekre a kérdésekre, de aztán szép lassan a saját szavai vitték bele,persze hozzá kell tenni ,hogy biztos megvolt benne a vágy is erre,de nem merte vállalni. Ez szerintem viszont csak ott működik ahol mindig is szerette az asszony,hogy szex közben mondanak neki mocskos dolgokat és az izgatta, mindig is némán búgó pároknál szerintem nem működik ha egyszer csak a férj benyom egy ilyet, szoktatni kell a nőket ehhez,nálunk elejétől fogva voltak mocskos duruzsolások sex közben így nem volt nehéz belecsempészni ezeket a dolgokat.
Jo kepek, egy nonek kell egyszerre a ket farok,lazan elbirnak vele. smile
Amugy ez egy igazi allati ösztön, ami nagyon tetszik, rovid időn belul tobb himmel parosodni egy nősténynek. smile ))))))))
Szerencsere felesegem mar ne merte ezt vallani nekem, en meg hagyom. Kamasz koromban is azok a pornofilmek tetszettek ahol egy no es tobb ferfi volt, a legjobb amikor minden lyukaban van egy fasz.
Mint egy férj aki látta ahogy leszopatják a feleségét előtte,kijelentem,hogy izgató látvány utána én is leszopattam annyira felhúzott. Ő meg szeret szopni,szereti ha keményen szopatják és beleélveznek a szájába. smile Ez valami női perverzió. smile
Erdekes, nekem meg pont azt kototte ki, hogy fiatalabb legyen. smile )) Női agy.
Nalunk is ugya ez volt, meglenne nelkule, esze agaban sincs emiatt elhagyni, mellettem biztonsagba erzi magat minden teren viszont tetszik neki ha massal kefelhet,de mondom meg lenne nelkule, ez csak egy kis plusz neki amirol tobb no csak fantazialni is fèlve mer ő meg megteheti ha akarja es ez tetszik neki.
Amúgy ha megint eljön majd hozzánk valaki ígérem leírom ismét hogy volt,nem kamuzva.
Azért akad valós is,persze szerintem nem merik megosztani az emberek. Mi meg mertük, legyen másnak is tapasztalata. Nem olyan vészes ez.
Na pontosan akkor kell puhitani szep lassan, finoman ,egyszer csak belemegy majd. smile
Polo zokni direkt maradt, gyorsan kelett ravezetni a parom a farkakra, nem volt ido levenni. smile
Akkor egy valós sztori, friss, képek is vannak róla.
Régebben pedzegettem feleségemnek,hogy mi lenn ha hármasban kipróbálnánk plusz egy férfivel. Akkor elutasította és jött a tipikus női érv,hogy aki ezt csinálja az kurva meg ő erre képtelen. Aztán teltek az évek, idősödött és gondolom az a kis elültetett gondolat erősödött persze az én folytonos nem erőszakos hatásomra és belement, szó szerint 180 fokos fordulatot tett. Sokáig keresgéltünk, sokan jelentkeztek, mivel szeret szopni erre kerestünk fiatalabb fiút/férfit, ezt ő akarta, azok még nem annyira" használtak" mondta. Én találkoztam elsőre a kiválasztottal majd utána összefutottunk hármasban, feleségem mint egy kis szűzlány úgy viselkedett , rettenetesen szégyenlős volt,nem mert a szemébe nézni az barátnak.
Megbeszéltünk egy esti időpontot, párom egész nap ideges volt, éreztem rajta,hogy nagyon kíváncsi és akarja de fél tőle. Eljött a srác, lementem érte majd együtt feljöttünk. A párom az ágy szélén ülve várt minket.
Előzőekben a barátunkat felvilágosítottam,hogy feleségem nagyon félénk, ha rá fogunk várni,hogy legyen valami akkor napokig csak ücsörögni fogunk, így határozottan kell kezdeményeznünk majd, viszont párom belül egy igazi kurva, szereti ha keményen bánnak vele, haját markolva szopatják, közben úgy beszélnek vele mint egy ribanccal. Tehát nem kell virág, zene, haverkodós beszélgetés csak csapjuk egyből bele.
Ennek tükrében a barátunk egyből mellé ült és elkezdte a mellét simogatni,láttam párom ezt hirtelen nem tudta kezelni,nagyon zavarba jött,lassan húsz éve csak nekem engedte ezt,most meg egy idegen férfi csinálja ezt. Láttam zavarát, így megfogtam a kezét és mondtam térdeljen le elénk, engedelmesen csinálta, ezt vele előzőekben beszéltem meg,hogy hagyja hagy irányítsuk, elfogadta. Majd kértem ,hogy vegye elő a hozott "ajándékot", bizonytalan kézzel csatolta ki az idegen nadrágját,húzta le az alsóját ,majd elővette a faszt,megfogta,ekkor láttam,hogy tetszik neki a dolog. Itt kapott egy határozott utasítást tőlem,hogy "kezd el szopni te kurva". És elkezdte. smile
Később vissza kérdeztem,hogy mikor nyugodott meg akkor azt mondta ez volt az a pont amikor a szájába vehette a vastag faszt, onnantól már jól érezte magát.
Ez volt a választó.
Ezután szokásos dolgok jöttek a vendég jó keményen szopatta a haját markolva amit szeret, én meg közben hátulról dugtam,meg fényképeztem, aztán váltottunk. Jó sokáig szopatta majd ami tetszett neki bár elfáradt tőle.A barátunk az ágyon ült ,feleségem előtte térdelt, így élvezett bele jó keményen a szájába amit lenyelt, nagyon felizgatot a látvány, megmarkoltam a haját majd magam elé térdeltettem és én is leszopattam keményen.Úgy volt,hogy ezután hátulról keményen ketten felváltva megdugjuk,de láttam páromon,hogy hirtelen ennyi elég volt neki, bár szerintem a barátunk maradt volna még és szerintem is maradhatott volna. Feleségem feje meg is fájdult a sok szopástól, de tetszett neki smile Remélem lesz folytatás és a barát maradhat még.
Pedig lement a ket adag, kolonbozo izűek voltak ahogy felesegem elmondta, de izlett neki. smile
Kellene szervezni egy bukkake partit. Lányok ki vállalkozik? Összeszedünk 30 férfit aztán mehet.
Nekem volt olyan baránőm régen akinek ez volt a beütése, akkor élvezett el ha rálveztem az arcára és szétkentem a farkammal és ezt Ő kérte,gondolom ott kaptam beütést a dologra.
Arcraélvezés a legjobb dolog a világon!!! eljen
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 30 hozzászólás, Listázva: 1-30

cumshot

cumshot Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2008. október 18.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!