/ 2 oldal
Hozzászólások
Sok helyre nem tudsz menni. A TikTak már zele, oda nem tudsz bejelentkezni. Marad a Dreamland és a Swonger4you. Vagy Szigetszentmiklóson a Paradise. Oda is be kell jelentkezni szóló pasiként, de ott még van hely. Az meg hogy ki lesz ott, mennyien és mit csinálnak majd, az teljesen kiszámíthatatlan.
A Móriczon csak szexshop van.
Hajdúszoboszlón nincs swinger buli. Legközelebb Nyíregyházán van. Keressétek ezzel kapcsolatban itt az oldalon Pepsi37-éket.
Azért azt jó volna tudni, hogy hová kell menni és kihez. Életjorban ki hol helyezkedik el? Már csak a felesleges körök miatt is.
Jól hangzik, de nem téged keresnek mert szóló pasi vagy! nyes
Látszik mennyire vagy fair, mennyire vagy kultúrált! Gondolom ha valaki visszautasít, akkor is ilyen stílusban reagálsz. Kelendő leszel. smile
Ha megnézed az adatlapjukat és a hirdetésüket, akkor lehet látni, hogy nem Debrecenből és tőled fiatalabbat keresnek.
Szerintem nem csak szaunázni szeretett volna, ezért volt a csalódás. smile Bár nem tudom, hogy egy nyilvános "normál" szaunában miben reménykedik valaki. smile Attól hogy textilmentes még nem lesz semmi plusz. Általában. De az már extra és nem elvárható.
Péntek dél körül nem sok választási lehetőség van. Vagy a Király vagy a Hegedős. Mindkettő tele meleggel.
Jó helyen vannak a Gloryban, jobb mint a Hegedűs. 16:00 óra után csak a Glory, ha nem vagy meleg. smile Vagy nem vagy kitiltva a Gloryból, mint egyesek. nyes
Ki sem kellene írni semmit az üzenőfalukra. Melyik swingerben írják ki hogy ki érkezik meg? Arról meg pláne nem tehetnek, ha az ott lévő pasik nem kommunikálnak és ezért nem maradnak tovább. A belépő meg nem egy horror.
Ehhez van tolmács is? smile
Ha lenne adatlapotok, az sokat segítene az ismerkedésben. smile
Gondolom sokan jelentkeznek a hirdetésre és úgy gondolják, hogy nem Zalaegerszegről van a legideálisabb jelentkező. Persze kivételek mindig vannak, én is az egész országban előfordulok. smile
Ahhoz nem kell műtét, elég ha a párod fogamzásgátlót szed. Bár ez a ti dolgotok. Csak elég furcsán nézett ki az előző kiírásod.
És az véd a betegségek ellen is?
Kedves bpmilféspárja!
A másik profilról sem lett jobb a műsor.
Kicsit felhúzhattad magad, mert eléggé dadogósra sikerült a szöveg. smile
Már ez is mutat egy színvonalat. Vagy annak hiányát.
Vagyokaki.... De leginkább egy senki az írás alapján.
Engem nem zavar a NEM. Ezekután meg kimondottan örülök a nemeteknek! smile
További jó sírás-rívást!
Én elengedtem ezt.
Ps: Erről a regről se felejtsetek el tiltani, mert fekete pont lesz az oviban. nyes
Én a beírásokra szoktam reagálni és kellemes találkozásaim voltak gyönyörű nőkkel, akikkel nagyon kellemesen éreztük magunkat. smile
Én erre csak annyit tudok mondani, hogy mindenki olyannak látja a világot, amilyen világ benne él. A stílus sokmindent elárul. smile Aki ismer, az meg tudja, hogy nagyon messze vagyok a kamustól. Pont én vagyok az az ember, akinek ha mondanak egy helyet és időpontot, akkor az biztosan megjelenik. smile Off. smile
Nem 16,35-kor akartam válaszolni. Addigra már írtam egy privát üzenetet, amiből rájöttem hogy ovodás szintű tiltóbajnokok vagytok, elgondolkodtam, hogy reagáljak-e valahogyan és megírtam a topicba az üzenetet. 16:10-től bárhová odaértem volna Pesten, ha a válaszleveletekben az szerepelt volna, hogy ekkor és itt találkozunk, ahelyett hogy az lett volna a lényeges, hogy mivel foglalkozom és hol lakom. Utóbbi amúgyis szerepel az adatlapomon, csak tudni kellene olvasni. Amúgy meg a dogging szempontjából teljesen mindegy mindkettő. De ahogyan látom, sokmindenről nem maradtam le. Legalábbis ami kellemes lett volna. További sok játszadozást a homokozóban!
Ne haragudjatok, de azért tiltani, mert nem azt lesem, hogy válaszoltok-e, nevetséges.
Most néztem meg a telefonomat, de már nem tudtam válaszolni nektek, mert tiltottatok.
Ha ennyire türelmetlenek vagytok, akkor adtam telefonszámot is, szám nélkül felhívhattatok volna.
Mindenkivel ilyen stílusban kommunikáltok? Ha igen, akkor nem lesz nagy sikeretek.
Sok szerencsét kívánok a mai doggingotokhoz!
Ui: A dogginghoz miért lényeges hogy mi a foglalkozásom? smile
Miért nem vittél egy nőt magaddal?
Szemérmetlen Szauna Szeánsz a Swinger4You-ban. smile Ki itt belépsz, hagyj fel minden erénnyel! wink
A normális ember közli, hogy bocsánat, nem vagy az esetem. A gerinctelen meg szó nélkül lelép. Aztán ezt még két alkalommal újból megismétli, mert gerinces. lasthopecv-ék gerincesek, ellentétben az ilyenekkel. Felesleges mosakodni, mindenki tud olvasni. Tükörbe kellene nézni kedves cicuska.
Full extrásnál dugás és orális szex. smile
Ti pár vagytok? Mert név szerint igen, de adatlap szerint nem.
Azt hogy masszázs közben vagy utána meg is dugná. smile
A pár a fehér Renault-tal az oldalról van?
Szerintem teljesen egyértelmű volt az időpont.
Csinos hölgyet vagy ilyen tagú párt keresek kellemes időtöltésre.
Budapest és100km körzeten belül tudok utazni. Masszázs is lehet.
Csinos hölgyet vagy ilyen tagú párt keresek kellemes időtöltésre.
Budapest és100km körzeten belül tudok utazni. Masszázs is lehet.
Csinos hölgyet vagy ilyen tagú párt keresek kellemes időtöltésre.
Budapest és100km körzeten belül tudok utazni. Masszázs is lehet.
.
Csinos hölgyet vagy ilyen tagú párt keresek kellemes időtöltésre.
Budapest és100km körzeten belül tudok utazni. Masszázs is lehet.
Csinos hölgyet vagy ilyen tagú párt keresek kellemes időtöltésre.
100km körzeten belül tudok utazni. Masszázs is lehet.
Végre egy pár, aki reálisan és normálisan látja a dolgot! Respect!
Aki nem szeretné hogy meglássák, az ne menjen nyilvános helyre. Sem napozni, sem szexelni. Ha meg nyilvános helyre megy, akkor legyen tisztában vele, hogy bármikor lehetnek nézői. Addig amíg nincs inzultus, nincs miért panaszkodni. A hivatalos nudiról vagy egy swingerből sem tesznek ki azért senkit, mert az megnézett valakit. Jó napozást és szexelést kívánok mindenkinek!
Gyönyörű Nő! Így élvezetes a természetjárás! smile
Érdekes adatlap a hirdetéshez. smile
Ne legyél biztos benne, hogy több személyes infód van a hetero bulikról. smile Van aki nem csak éjfélkor jár bulizni. wink A DL honlapját ha megnéznéd, akkor látnád, hogy csütörtökönként már nem tematikus est van. Esetleg néha-néha le is nézhetetnél, mert mostanában nem voltál.
Nem jók az infók. Már a DL-ben sincs tematikus est. És a Glory is hetero hely. Az hogy egy helyen a zárt ajtók mögött mi történik, azt csak azok tudják, akik bent voltak.
Az ugye megvan hogy egy pasinak írogatsz? smile
Kedves Funcika!
Dormándtól nincs messze Egerszalók, Demjén. Ott bőven van lehetőség éjszakai fürdőzésre. De a Tisza-tónál bárhol. Vagy ha egy kicsit messzebb utaztok, akkor a Velencei-tó vagy a Balaton. De Miskolc-Tapolca barlangfürdőben is van éjszakai fürdőzés péntek-szombaton. Budapesten a Rudasban és a Széchenyiben van péntek-szombat esti fürdés. Ráckevén pedig szerda-péntek-vasárnap van éjszakai ramazuri szaunával.
A valaki nem ezt jelenti. Az bárki lehet. Konkrétabbnak kellene lenni. Még az sem lenne egy hátrány, ha lehetne tudni, hogy a nő hogy néz ki. Vagy hogy egyáltalán létezik-e.
Csinos hölgy vagy pár most Budapesten és környékén szexelni?
Ma esti Luxuria partyra van egy darab eladó jegyem. Érdeklődni privátban!
Én a helyedben inkább csendben maradnék! Te vagy mindig máshol, mint ahol keresel, amikor írnak neked. Szerintem nő sincs a közeledben.
Csinos hölgy vagy pár lenne most közös-kölcsönös örömszerzésre Budapesten és környékén?
Ezt egy kicsit benézted. Ő valós.
Keresek csinos lányt vagy párt ma esti szórakozásra Budapest és környékéről.
Utazni és fogadni is tudok.
Amit írok, azt nem kötekedésnek, bántásnak szánom. Sokszor olvastam már azt pasiktól, hogy valaki vezesse be a nudizás rejtelmeibe. Lehetőleg nő. Szoktál otthon levetkőzni? Vagy ott is segít valaki? Mi ebben olyan nagy szám? Elmész egy strandra vagy vízpartra, meztelenre vetkőzöl és lefekszel napozni a leterített törölközőre vagy plédre. Ha nudizni szeretnél, akkor ennyiből áll. Ha szexelni, akkor sem bonyolultabb. Swingerben szokott hasonló lenni a pasiknál. Vezessék be őket a swinger világába. Dugtál már valakivel életedben? Ha igen, akkor ugyanazt fogod csinálni a swingerben is, csak előtte meg kellene ismerkedned az ott lévőkkel. Annyi a könnyítés a dologban, hogy ők is szexelni vannak ott, nem kell nagyon találgatni, hogy mit keresnek az adott helyen. Viszont a kommunikációnak alapnak kell lennie, anélkül nehezen fog menni az ismerkedés. Ha csak a faszodat markolászod és húzogatod, akkor nagy eséllyel mindkét helyen ki fognak offolni az ottlévők. A nudi annyiban bonyolultabb, hogy ott ki kell(ene) tal,álni, hogy ki van "csak" napozni és ki szeretne ettől többet is. Na erre van a kommunikáció. Meg figyelni kell a testbeszédre, az is sokat elárul. wink
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 100 hozzászólás, Listázva: 1-50

élvezhetlek

Regisztrálás ideje: 2018. április 23.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!