/ 1 oldal
Hozzászólások
Hello!

Ezen az oldalon keresek olyan filmeket amelyeken eredeti magyar hang van. Kivéve az amatör házi pornó filmeket között. Pár film cím kellene!

Köszi előre is!
Hello Kovi!

Azon gondolkoztam hogy a magyarok milyen pornósztárokat ismernek. Én személy szerint a Brazzers.com és a Julies Jordan színésznőit ismerem vagyis azoknak a filmjeit. + Private

Te szerinted a többi magyar is igy van vele???

Gondolom nincs annyi anyagi keret arra hogy külföldi sztárokat láthassunk a hazai rendezvényeken. Azt már említetted hogy ott nem vetkőzhetnek a rendezvényeiken, de gondolom itthon már lehetne már persze ha elvállalnák, és ki tudnák fizetni őket.
Bombázó! Elképesztő! Nagyon szép! Az arc és a test is tökéletes!

Az új mellek... elvileg ha minden igaz


Varga Dóra alias. Aletta Ocean smile
Hello!

Én is szeretnék gratulálni Aletta Ocean azaz Varga Dórának a díjhoz. Csak az a baj vele hogy kicsit keveset szerepel. Inkább csak filmezik meg fotózásokra jár. Az hogy itthon nem lép fel azt megértem. Lehet hogy ő jobban szereti a filmezést, vagy az itteni család és az ismerősök miatt. Biztos van valamilyen oka. De én az AVN galériában se találtam meg. Szóval ezek szerint nem nagyon akar mutatkozni a rendezvényeken.
Gondolom nem is lesz blogja mint a Mészáros Dórinak, mivel nem hiszem hogy őt ezek érdekli.

Jó lenne neki egy hivatalos web oldal az a minimum lenne szerintem. Ha lenne neki akkor én 100% hogy onnan töltenék le tartalmakat. Ha Kovi legközelebb találkozol vele említsd meg neki a hivatalos weboldalt hátha mivel a Voksán Virágnak is sokan mondták hogy legyen naptárja és végül lett is. smile
Szerintem mint fotó modellnek is kiváló sőt talán jobb lenne annak. Gondolom egy naptárral se nagyon bukna el.

Néztem Backstage videókat tőle 2-őt is! Láttam hogy azért nem fenékig tejföl az egész ott. Persze jó hangulatba telt a forgatás.
Szóval benne sok lehetőség van még.
Rajta van a lepedőn a Nyírő Gyula Kórház felirat smile egyébként meg remélem nem fog annyira látszani a heg mert már sok a szakmájában dolgozónál nagyon látszik de nem az új ,hanem az előtte lévő heg.
Nem tudom hogy ki rakta fel a képeket de ezeket találtam a neten. Szegény :-(
Szerintem ezekkel a cicikel is bomba nő! pláne ha most meg már nagyobb lesz smile a mindenségit smile

De ahogy látom itthon végezték el a beavatkozást!



Hello Kovi!

Olvastam hogy Aletta Ocean lecseréli a melleit nagyobbakra, és te akarsz majd vele elsőként forgatni. smile
Remélem összejön. smile

Csak könyörgöm legyen akkor HD videós az anyag ( hiszen a részletek is fontosak smile )

Azért mondjuk durva lenne egy Mészáros Dóri, Aletta Ocean, Nikki Rider-es leszbi show az egyik erotika parádén. Szép kis színház lenne smile
Hello Kovi!

Te nem tudod hogy lesz-e még idén Budapesten valamiféle erotikus rendezvény???

Köszi
smile nem lényeg az egész!
csak túl komplikálom smile bocs
Oké! De szerinted a lesi fotók amelyeket beküldenek ide azok nem sértenek meg bizonyos jogokat!?
Helló Kovi!

Csináljunk már egy olyan szavazást hogy felsoroljuk azokat akik felszoktak lépni az Erotika Parádé műsorain Kyra Black, Nikki Rider, Regina Moon............ stb. és megtudnánk azt hogy kiket látnak az emberek a legszívesebben.
Shyla Stylez a közismertebb neve
Kovi nehogy félre értsed nekem semmi bajom a pornósztárokkal. Csak én inkább a látványosabb, színvonalasabb, színesebb műsorokat szeretem amiben több van a csupasz meztelenségen kívül. smile Show műsor jellegűeket.
Hát egyéni ízlésnek is szántam! smile
Aloha!

Az Erotika Expo jobb volt. Mészáros Dóri műsora megint feltette az i-re a pontot smile . Abba volt munka. A többiek is jók voltak azért. Nikki Rider meg már talán egy picit elfásult már ebben az egészben. De ez csak az én véleményem. Mert ha azt veszem Dóri műsora közben látszódott rajta hogy azért valamennyire élvezi a szereplést. Kyra Black is hozta a formát. De egy pornósztár nem fog annyit adni a színpadon mint egy profi sztriptíz táncosnő. Ne is várjuk el.

Mert ha csak annyiból áll egy műsor hogy leveszi a ruháját közben táncolgat hozzá egy kicsit majd testápolóval bekenegeti a testét és végül ásványvízzel összefröcsköl mindent az teljesen más kategória mint mondjuk az hogy kimonóban szamuráj kardal suhangat a nézők feje felett majd legyezővel türközik és végül egy igazán forró fáklyás jelenetet ad elő na igen az már műsor.

Amik elengedhetetlenek szerintem : Pirner Alma, Mészáros Dóri, + + + nagyon nagyon jó lenne Aletta Ocean is !
Miért ki ez?
Azt hiszem hogy a Dórinak nincs szilikonja eljen
Köszönöm mindenkinek aki szavazott!
Hello Kovi!

Feltöltöttem egy sorozatot Erotika Expo 2009. címen!
Szerintem kellene egy külön kategóriát csinálni a rendezvény fotóknak is mert a lesi fotókkal kell versenyeznie ami valljuk be őszintén teljesen más kategória! És nem is lehet együtt értékelni azokkal a fotókkal!

Tomas
Köszi szépen! Élmény volt ott fotózni!
Aloha !

Én voltam kint már kétszer is ilyen rendezvényen! a Tavaszin meg most legutóbb. Szóval azért van véleményem és azért is mondom most azt hogy a Pirner Alma meg Mészáros Dóra hiányzott most. Mert ők előadóművészek a többiek meg csak szereplők. De ez az én véleményem! És úgy tudom hogy a fórumon ilyeneket meg lehet beszélni emberekkel mivel azért van. Vagy nem!?
Ja ja. Egyet értek ! Szerintem egy kis zenés táncos műsor jobb lenne. Inkább a látványosságra kellene rámenni a színes produkciókra pl: Mészáros Dóri műsorai kiemelkedően színvonalasabbak mint a többieké. Nos abba van munka nem csak annyi hogy ledobom a bugyim aztán a közönség felé tárom a hátsó bájaimat, majd magamba nyomok egy 2 kilós mű vibrátort és ennyi volt Öcsi sajtok! A Show elemek hiányoznak! A sok idegesítő DJ-től már elegem van össze vissza karcolják a bakelitokat! Ez nem zene ! Az igazi zenészek a Paul McCartney, Elton John meg a többi régi nagy ágyú na ők még tudták mi az a zene. Persze mindenkinek más a zenei ízlése evvel semmi baj sincsen de azt nem hiszem el hogy a rendezvény elejétől a befejezéséig ezt a tucc-tucct kell nyomni.
Egyébként tényleg igaz hogy inkább pornó és nem erotika kiállításnak kellene hívni azonban talán úgy nagyon közönségesen hangzana! De szerintem ezt meg lehetne úgy is rendezni hogy van egy nagy kiállítási hely azt elfelezni az egyiken csak soft-os dolgok lennének a másikon pedig mehetne a keményebb dolog. Ez legutóbb nem volt megoldva sajnos.
Aloha!

Most úgy látszik hogy minden az erotika jegyében van ebben a hónapban. Erotika Parádé aztán Erotika Expo majd Erotika Kiállítás!

Akinek esetleg elkerülte a figyelmét !:

2009.szeptember 18-19-20. Venus Budapest Erotika Expo és Vásár

Mészáros Dóri
Maya Gold
Nikki Rider
Regina Moon
Lévai Adrienn
Alison Star
Kyra Black
Britney Springs
Gloria Hell
Devil Virgin
Yoha

2009. szeptember 26-27. SYMA Rendezvénycsarnok

Mya Diamond
Vivian Schmitt
Lea Lexis
Dunia Montenegro
Alexandra Diamond
Amina
Gina Gallardo
Gloria Hell
Naomi Cole
Szandy
Xénia
Reny
De tényleg. Ha a belépés ott úgyis 21év felett van akkor miért nem lehet ott olyan rendezvényeket tartani mint amilyenek kis hazánkba is vannak. Bár nekem úgy is jó lenne hogy itthon lépnének föl. Kicsit megemelnék a jegy árakat aztán kész. Minőségi külföldi sztárokkal.

Vissza térve a hazai rendezvényekre! Jó hírem van úgy látszik hogy Mészáros Dóra is megint látható lesz a következő szeptemberi rendezvényen. Jó lenne Aletta Oceant is rávenni hogy szerepeljen majd egyszer.

A Freeones.com ranglistáján :

50. Aletta Ocean ( Az előkelő 50.hely ) !!!!!
242. Anita Dark
252. Zafira
268. Christine Bella
270. Jessica Moore
315. Maria Bellucci
319. Mya Diamond
687. Regina Moon
781. Dorothy Black ( Mészáros Dóra )
858. Vica Ryder ( Nikki Rider )
895. Kyra Black

Ezeket a neveket csak kiemeltem a listából közötte is vannak még magyar pornósztárok!
mivel fotózol ??? mobil?? elég gáz a minősége ha már ennyire rajta vagy a fényképezésen akkor beruházhatnál egy jó gépre meg vehetnél egy pár óra leckét is. Mert a lelkesedés már megvan ahogy látom smile
Dehogy mű! Pont jó ahogy van! smile
Aloha !

A neten nézegettem az amerikai erotika rendezvényeket hogy ott mégis hogy megy. AVN Adult Entertainment Expo és a Erotica LA a legnépszerübb legalábbis én ugy vettem ki, de számomra az a furcsa hogy az ottani pornósztárok nem lépnek fel nagyszinpadi müsorba legalábbis én sok oldalt megnézztem de nem láttam olyan képet amin igy lenne csak olyanokat amelyekbe kint a pózolnak ruhába.

Pl: Nikki Benz, Gina Lynn, .... és a többi ottani nagy ágyú
Kovi ott tényleg nem szoktak olyan müsorokat adni ezek a nagyobb pornósztárok mint pl: itthon a Regina Moon vagy a Kyra Black
De nem csak 26-27-én lesz Budapesti Erotikus rendezvény hanem én legalábbis találtam egy Erotika Expo azaz VENUS BUDAPEST EROTIKA EXPO és VÁSÁRT ami Szeptember 18-19-20-án lesz.

Tehát : Láttam a neten hogy Tanya James itthon fel fog lépni csak azt nem tudom hogy melyik rendezvényen???

Köszi szépen!
wink wink
wink Tehát : Láttam a neten hogy Tanya James itthon fel fog lépni csak azt nem tudom hogy melyik rendezvényen??? wink

Köszi szépen!
Sajnos a képet nem tölti be. Tanya James mikor lép fel itthon???? valaki ? talán Kovi te tudod!?
Helló!

Olvastam az interneten hogy ez a szőke szépség a kis hazánkban is fel fog lépni, csak azt nem tudom hogy pontosan melyik rendezvényen. ????

Porcelán baba wink
Tanya James finom

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Köszi a választ ! worship worship worship
Hello Kovi!

Két kérdésem lenne:
1. Kyra Black inkább átért a szinpadi müsorokhoz mert már egy jó ideje nem láttam új jelenetbe vagy filmbe!? Lesznek-e új jelentei? ( Legyenek vigyor2 )

2. Van-e esély arra hogy Aletta Oceant láthatjuk majd az itthoni erotika rendezvényeken????

Köszi! worship worship worship worship worship
Hello Kovi!

A Siroki eseményekre vissza térve, nagyon sajnálom hogy a fellépőket ennyire megszégyenitették. De merre voltak a biztonsági őrök, ha jól tudom az ő feladatuk lenne ezeket a szélsőségesen viselkedő embereket eltávolitani a rendezvényről. Regina Moon nem tartozik a kedvenceim közé szóval nem üti meg azt a mércét amelyet pl: a Mészáros Dóra fellálitott de azért emberileg sajnálom őt., mert hiába kap a fellépésért x összeget vagy még többet mégis ő is emberből van és gondolom az ilyen dolgok megviselhetik. Kyra Black pedig igazi jó nő. Remélem ezek ellenére őket még lehet majd még látni a rendezvényeken. Én még Aletta Oceant szeretném látni a rendezvényeken.

Aletta Oceant ! Aletta Oceant ! azaz Varga Dórát! circling circling circling circling
Aloha Kovi!

Köszi szépen a werk fotókat meg a videót. Remélem hogy majd a luxx oldalán a filmet majd felrakjátok, jelenetenként is jó lesz csak HD 720p-be mostánába az lett a trendi +fotókat. mint ahogyan a Brazzers-en szokták . Aletta Ocean a kedvencem imádom a fotó sorozatait. Vedd már rá hogy itthon is fellépjen majd valamikor. Én még akár 3 jegyet is vennék a rendezvényre csak hogy láthassam élőbe.! finom lookaround Egyébként ő magyarul beszél???

Tomas
Helló Kovi!

Most egy kicsit össze zavarodtam. Nos az interneten azt olvasom hogy lesz egy Erotika Parádé és Vásár a Lurdy Házba augusztus.29-30-án, Szeptember 11-12-én pedig a Budapesti Erotika Kiállitás ahova Tanya James is jön majd. Ez igaz hogy két rendezvény lesz majdnem egymás után.?????

Válaszodat előre is köszi!
Tomas
Azért nem lennék a Kovi helyébe! Azért ez a csaj nagyon ki van! Szerintem ezek között meg házasság lesz elég jól megértik egymást! wink Esküvő után a nász éjszakán már össze vesznének " Miért nem rakod be mélyebbre!" Ez lenne a vállási ok : A Férjem soha nem rakta be mélyebbre a Kovi a szemtanú wink
Helló Kovi!

Lenne egy kérdésem. Terveim szerint Fonyódi Erotika Parádéra kimennék csak arra lennék kiváncsi hogy olyan lesz-e mint a Budapeti szokott lenni vagyis nagyszinpadi müsörok lesznek-e? Ezen kivül lehet-e fotózni majd a rendezvényen.

Előre is köszi a választ!
Szia Kovi !

Amit szeretnék megkérdezni az nem ide tartozik de remélem válaszolsz majd rá. A Varga Dóráról lenne szó más néven Aletta Ocean lenne szó. Annyit tudok hogy te nem csináltál eddig vele filmet de mivel ő is magyar származású és mostanába egyre több filmje van. Szerintem a Regina Moonra hasonlit egy picit, de nekem Aletta jobban bejönn. Nem lehetne majd valamikor egyszer mondjuk a novemberi Erotika Parádéra elhivni. Biztos hogy nagy sikere lenne és legalább a haza közönség is láthatná élőben.

Személy szerint én őrülnék neki és szerintem sokan mások is. Nem tudom neked mi a véleményed erről???

Előre is köszi a választ.!

Csonka Tamás
Szia Kovi !

Amit szeretnék megkérdezni az nem ide tartozik de remélem válaszolsz majd rá. A Varga Dóráról lenne szó más néven Aletta Ocean lenne szó. Annyit tudok hogy te nem csináltál eddig vele filmet de mivel ő is magyar származású és mostanába egyre több filmje van. Szerintem a Regina Moonra hasonlit egy picit, de nekem Aletta jobban bejönn. Nem lehetne majd valamikor egyszer mondjuk a novemberi Erotika Parádéra elhivni. Biztos hogy nagy sikere lenne és legalább a haza közönség is láthatná élőben.

Személy szerint én őrülnék neki és szerintem sokan mások is. Nem tudom neked mi a véleményed erről???

Előre is köszi a választ.!

Csonka Tamás
Helló Kovi!

Először is gratulálni szeretnék a díjhoz. Remélem, jól csillog a vitrinben . Még az nap sikerült veled beszélnem a LuXx Video standjánál, adtál nekem igazi szaftos LuXx Videós kártyát
Nekem tetszett a rendezvény nem volt vele semmi baj, ha jó helyen áltál és a megfelelő műsort nézted. A Velvetes negatív kritikával nem értek egyet, igaz hogy voltak a rendezvényen olyan nők is akik szerintem nem voltak oda valóak. Főleg a testfestett lányok közül nem volt mindegyik a legszebb. Viszont a LuXx video standjánál a Kya Black és a Mya Diamond nagyszerűek voltak, kedvesek főleg a Mya. A Kyra Blackról nem is hallotam eddig, de most már ő lett az egyik kedvencem. Szerettem őt fotózni, de sajnos olyan képet nem csináltam ahol monokiniben van a nagyszínpadi műsorán kívül, megkérni meg nem akartam, hogy villantsa ki mivel nem akartam volna pimasz lenni Bár valamikor ezt meg kell tenni vagy bejön, vagy nem. A színpadnak a kék színe személy szerint nekem nem tetszett pedig Dóri jól rakta le Kár hogy a Kyra Blacknak nem volt külön kártyája, amit alá írhatott volna ezt hiányoltam és nem kevésbé azt hogy Christina Bella nem jött el. Róla nem is tudok semmit se. Lehet hogy abba hagyta ???? Te biztos jobban tudod
A Regina Moon pedig nekem nem jött be. Maga a műsor jó volt amit adott csak hát azért annyira nem volt a közönségért meg a fotósokért mint Mya mivel mindig csak a műsora előtt jött meg egy fél órával így nem is lett volna ideje.

Az Aletta Oceanról nem tudsz valamit, mert eléggé fejet ugrott a szakmába és ontja a filmeket az amerikai cégeknél. Azért ő is itt lehetett volna, ha már egyszer magyar származású

Én, mint kezdő fotós palánta sokat tanultam a rendezvény fotózásból mivel ezeket nem az iskolában tanítják meg . Az ember tanul a hibáiból és mindig jobbat fog készíteni. Remélem egyre több ilyen rendezvény lesz, és arra biztos elmegyek. A Fonyódit már alig várom. Még két rendezvényt végig fotózok és csinálok belőle egy szettet és azt majd megmutatom vagy elküldöm neked, hogy megmondjad, hogyan tetszenek. Ha nem gond?!

Üdv: Csonka Tamás
Helló Kovi!

Először is gratulálni szeretnék a díjhoz. Remélem, jól csillog a vitrinben smile . Még az nap sikerült veled beszélnem a LuXx Video standjánál, adtál nekem igazi szaftos LuXx Videós kártyát smile
Nekem tetszett a rendezvény nem volt vele semmi baj, ha jó helyen áltál és a megfelelő műsort nézted. A Velvetes negatív kritikával nem értek egyet, igaz hogy voltak a rendezvényen olyan nők is akik szerintem nem voltak oda valóak. Főleg a testfestett lányok közül nem volt mindegyik a legszebb. Viszont a LuXx video standjánál a Kya Black és a Mya Diamond nagyszerűek voltak, kedvesek főleg a Mya. A Kyra Blackról nem is hallotam eddig, de most már ő lett az egyik kedvencem. Szerettem őt fotózni, de sajnos olyan képet nem csináltam ahol monokiniben van a nagyszínpadi műsorán kívül, megkérni meg nem akartam, hogy villantsa ki mivel nem akartam volna pimasz lenni smile Bár valamikor ezt meg kell tenni vagy bejön, vagy nem. A színpadnak a kék színe személy szerint nekem nem tetszett pedig Dóri jól rakta le smile Kár hogy a Kyra Blacknak nem volt külön kártyája, amit alá írhatott volna ezt hiányoltam és nem kevésbé azt hogy Christina Bella nem jött el. Róla nem is tudok semmit se. Lehet hogy abba hagyta ???? Te biztos jobban tudod smile
A Regina Moon pedig nekem nem jött be. Maga a műsor jó volt amit adott csak hát azért annyira nem volt a közönségért meg a fotósokért mint Mya mivel mindig csak a műsora előtt jött meg egy fél órával így nem is lett volna ideje.

Az Aletta Oceanról nem tudsz valamit, mert eléggé fejet ugrott a szakmába és ontja a filmeket az amerikai cégeknél. Azért ő is itt lehetett volna, ha már egyszer magyar származású smile

Én, mint kezdő fotós palánta sokat tanultam a rendezvény fotózásból mivel ezeket nem az iskolában tanítják meg . Az ember tanul a hibáiból és mindig jobbat fog készíteni. Remélem egyre több ilyen rendezvény lesz, és arra biztos elmegyek. A Fonyódit már alig várom. Még két rendezvényt végig fotózok és csinálok belőle egy szettet és azt majd megmutatom vagy elküldöm neked, hogy megmondjad, hogyan tetszenek. Ha nem gond?!

Üdv: Csonka Tamás
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 45 hozzászólás, Listázva: 1-45

Tamas8888

Tamas8888 Nem: férfi

Regisztrálás ideje: 2008. november 16.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!