/ 3 oldal
Hozzászólások
Egyre érdekesebb ez az oldal, van egy eladó telfonom meg autóm, és ügyvédre van szükségem
Minden fórumot átkéne nevezni meleg èghajlatra
Szopd le magad!
Sziasztok, ez érdekes tèma! Az én kedvesem pl, nem igazán akart oboázni, azt sem szereti ha én kinyalom, (azt imádja) wink és nyalás után csókolózni nem akar mert hogy a saját pinája után undorodik na? Ha beteszem a kis pinájába már akkor sem oboázik! Na de viszont most már vagy 4 éve legalább szopik sőt mint egy profi úgy tud, előtte húzta a száját. Èn úgy vezettem rá, hogy amikor nyaltam és jó volt neki, akkor verte kemènyen a farkamat. Akkor jöttem rá hogy, hosszasan finoman nyalom kènye kedvère, majd szèp lassan a fejèt a farkamhoz toltam,vagy a farkamat toltam oda. 69 nèl meg már ahogy nyalom úgy szopja ès veri is. Úgy hogy rá lehet vezetni a nőket persze türelem kell hozzá.
Sziasztok mi a párommal az aqvaworldben csináltuk, az öltözőfulkèben basztunk egy gyorsat, közben meg a kozonsèg körülöttünk, jó volt aztán hullámoztunk óvatosan a hullámmedencèben is vigyor2
Lehet ott is ismerkedni , baszni tobbesebn vagy zárt kabinban stb ... Szoktak lenni bevállalós nők akik gangbanget nyomnak, és több a meleg is kinek mi naggyabol ennyi!
Sziasztok, én az Üllői 61 szám alatt voltam, ha még létezik. Benegednek egy tavnyitasu ajtón, ahol 1500 volt a belépő, kabátot leadod és annyi. Fent van barpult társalgó asztalok, egy kis színpad ruddal ilyesmi. Lent van egy boltíves hosszú pince, szerű hely, ahol kabinok vannak kialakítva, vannak bent kis monitorok amin mennek a pornók, a kabinok oldalán kisluk, behelyezheted a dákot háha elmarja valaki bentről smile hátul van egy plexites kis kabin, ahol már nyíltan baszol valakivel, kintről meg a fejek bámulnak és verik maguknak vagy egymásnak stb...èn speciel akkor a bárpultos nővel mentem le szopott baszott, csak 3 perc után feladta felöltözött és haza ment, mondván az egy percesekhez van hozzászolva
Egy jó kis villanyszerelos szerepjátèk izgatja fantáziámat, persze kisebb munka is belefér , hitelessèg kedvéért! Pesten ! Hölgyek párok?
Sziasztok, sexmániákus hölgyet-ket keresek akik imádják megélni a szexet, akár 2 nővel is szívesen taliznèk vagy párokkal! Szeretem sex közben a zöldikèt is mert akkor minden más! wink Pest és környéke az ami nekem jó, de egy autós tali is király! Paroknál videozok is ha kell vagy egy jó masszázs, hetero alapon!
Sziasztok! Innsbruckból keresek hölgyet párt! Szeretem a hármas kalandot vagy bármit ami új és jó HETERO vagyok!
Sziasztok 40 éves hetero férfi vagyok. Szept 2 án indulok haza Németből,szivesen találkoznák egy hetero alapú párral vagy magányos hőlggyel akár párom van ne tévesszen meg senkit, nem trofeát gyűjtök,csupán jó hangulat társaság és kapcsolat a cél.
Hali Bréma Hamburg környékéről keresek nőket párokat is hetero alapon!
Az amúgy! Rám is írt egy csávo a minap, nem e lenne kedvem csak cumiztatni egy pasit? Finoman megírtam neki, hogy a hetero jelzés szerepel az adatlapomon, most komolyan régen a sárgaföldig aláztam az ilyet, mostmeg ha lebuzizom, én kerülök börtönbe nem igaz, hogy nemtudnak buzi oldalt nyitni maguknak es szopatni egymást!
Sziasztok hetero alapon a következő szolgáltatást tudom nyújtani, mégpedig a farkamat ingyen, természetesen ingyenes házhozszállítással, jár hozzá egy nyelmasszázs is persze szintén díjmentes. Van makkos maszirozásra is lehetőség persze ez már díj köteles, mégpedig a díj orális kényeztetés én felém wink Szerintem az árak kedvezőek. Szépnapot továbbra is
Hali, Hamburg Bréma vomalon van aki kddvett kapott a sexre?
Sziasztok Lemverder hamburg Bréma környékén keresek partnereket.
Üdv, Hamburg Bréma vonalon keresek sexpartnert!
Sziasztok Hamburgi lányokat párokat keresek
Sziasztok Hamburg és környékéről keresek partnert vagy partnereket minden jóra.
Sziasztok! Hamburg környékéről keresek kalandozni vágyó nőket illetve párokat! Vagy ha tud nekem valaki segíteni ottani swingerklubbot találni.
A kőrmei nagyon szépek, hát még a kéjbarlangja csodás!
Hanyan voltatok?
Tescoba van már olcsón is tesco gazdaságos !
Konektor javítását válalom, utána bedugnám amit kell!
Villanyász jelen megrázó élményt nyújtok wink
Nagyon tudnék vele azonosúlni ...
Sziasztok, én talán segíthetek!
Rohadjon meg az ilyen extra buzi!
Átírtam Budakalászra, mert Budapest nem szerepelt 1 km-re van Békásmegyertől smile ,na most meg az lesz a kifogás, hogy pest nem van messze majd a vidékieknek smile
Néha járok swingizni, jobb is és barátságosabb is nem kamu,ez az oldal elég gáz szerintem.
Kedves Marineland! Írtam nektek privátban, azzal kapcsolatban akit kerestek! Értem én, ha valami nem felel meg, de az hogy reagálni nem engeditek az embert az számomra nem értelmes, hiszen ti kerestek partnert,persze ahogy én meg jelentkeztem. Csak mert nem publikus, hogy hol lakom, attól ti még nemtudhatjátok adatlap alapján, tenyleg ott lakok e vagy sem. Budapesti vagyok ott születtem és nőttem fel ill. Dolgozok! Egyből tiltjátok az embert, akkor most kerestek vagy nem? Ha nemet mondtok mert.... nem gond, de pont az ilyen este miatt nem jön létre egy kapcsolat!Ezért tíltani egy társkeresőn nem igazán értem! Pesti vagyok csak ennyi smile
Ha kiverte a biztosítékot valakinek valami, én beverem szivesen smile Pesten és környékén.
Felvillanyoznék valakit ( hőlgyet persze) lookaround
Kedves hőlgyek! A villany veszélyes és drága mulatság! Szerszámommal állok rendelkezésetekre, akár egy izzót is becsavarok, Pest és környékén. Így a szerepjáték is megoldott, na persze megrázó élmény is biztosított wink párokhoz is szivesen megyek.
Koronavírustól mentes sexben gazdag karantént kivánok mindenkinek smile
Sziasztok! Kedden, Esztergom Dorog környékén ráerek villanyt szerelni... Fizetség megbeszélés szerint smile
Sziasztok! Holnap Dorog és környékén napközben hőlgy vagy pár aki ráérne?
Sziasztok! Szombaton vagy 3án Kedden van kedve valakinek rosszalkodni? (Hetero)
Annyira egyszerű. Soha nem írtam melegekre meg hasonlókra, ok a bihajlamúak 2 felé hajlanak, de még sem hetero és valakit ez zavar! Persze nők között is sok bi meg lezbi van, de azt sok férfi szereti 2 nő egymáson, még jó hogy szeretjük mi férfiak! De 2 férfi az nem, azt egy igazi férfi nem tűri el! Mert hetero! Már az autós forumra se nézek rá, mert csak az van, hogy passzív meg szopatnék férfit stb....már a nő tabu? Gusztustalan. És csak ezt lehet olvasni, ki kiváncsi erre?
Na igen. Ilyenkor van az, hogy miért bántjuk a buzikat, vagy bi meleg stb.. embereket, jaaa hogy buzik vagytok? Ooooo 1000 bocsi, fujjj ti nőkkel nem basztok, na ezért nem illetek ide és ki van hangsúlyozva, hogy hetero!!!! Mennyire primitívek vagyunk, hogy miért nem értjük meg a másságotokat, az fáj igaz?? Akkor ti nem vagytok ugye értetlen köcsögök!? HETERO bazdmeg, tanúltad a Magyar helyesírást olvasást, akkor ne lázzadj! Én sem írok a meleg forumokhoz profilokhoz, mert tudok olvasni értelmezni! És talán nem lennétek buzik meg ehez hasonlónak nevezve!
Kis gond akadt a villannyal :p nem gond felvillanyozlak! Pest és környékén csak nőknek és pároknak kisebb munkák beleférnek !
Sziasztok! Ma valaki Esztergom környékén aitoskaland? Lányok, ne habozzatok mert befickosodtam wink
Szivesen bedugnám a dugvillát hőlgyeknek, Pest és Pest környekén
Régi vágyam, hogy egy hőlgynél villanyt szerelek, és befantáziál, hogy rám mászna wink Ha van ilyen vagy ehez hasonlóhoz kedved írj! Bedugom a kábelt ahova kell smile
Sziasztok! Hétköznapokon Dorog és Pesti vonalon járok a 10 es főúton! 5:10 kor indulok este 4:15 körűl indulok vissza! Ha valaki csatlakozni szeretne legfőképp nő, akkor megbeszélhetjük!
És mi lenne akkor, ha elmennél hozzájuk? nyes
Nem vagyok feszűlt édessz smile csak szerintem igazam van! Nem biztos, hogy minden hezero férfi ezt akarja olvasni, ki kit szoptasson! De álmodj csak tündérke ....van aki szopogassa wink
Nemis értem, miért nem az a forum neve, hogy autós szabadban sexhez csak meleg partnereket? Nem itélek el senkit, de ez gáz, hogy ennyire nyiltan vagytok homik! Valaki írja már át melegek vagy hasonló címre! Nyilván nincs oda írva, hogy milyen partnereket, de könyörgöm minek akkor a név a forumhoz? Minek ennyi forum? Legyen 1 és majd lesz valami nem, majd csak akad fasza faszhoz? Ha szopni akartok, akkor legalább legyen már egy ezzel kapcsolatos szopatos forum! És leszarom, ha bárki válszól erre! Akkor szarok eggyet és beilesztem ide, mert háha valaki gerjed arra is nem! Aki buzi az buzi ok! Nincs gond, csak legyünk már tapintatosak! Nyilván nem ugyanaz a hasonlat, de egy Honda találkozóra sem megyek Audival!
Sziasztok! Lemverder Bréma környékén hőlgyek, párok? Egy kis finom móka?
Szépnapot mindenkinek! Bréma és környékén vagyok! Van kedve valakinek rosszalkodni?
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 140 hozzászólás, Listázva: 1-50

Szőrlancelott

Regisztrálás ideje: 2018. augusztus 30.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!