/ 1 oldal
Hozzászólások

Ismerkedés, búcsúzás

Az egyetem végével rendeződni látszott az egzisztenciám. Olyan dolgokat engedhettem meg magamnak, amiket korábban nem és az életterem is jelentősen kitágult miután közös albérletbe költöztünk a barátnőmmel.
Ez minden szempontból teret engedett az addigra már jelentősen eszkalálódott latex imádatomnak.
Sokáig hezitáltam, hogy elvegyem-e az erre szánt összegeket a közös kasszából, de mivel rengeteg extra munkám volt és a párom sem igazán tudta követni, hogy milyen bevételekkel rendelkezem, így megrendeltem életem első latex ruháját: egy péniszköpenyes alsónadrágot.
Emlékszem milyen izgatottan vártam az értesítést, hogy mikor érkezik már meg a csomagátvételi pontra.
Természetesen nem rizikóztam meg, hogy az otthoni címemre rendeljem meg a játékszert, a kezdeti koncepció szerint ezt titokban akartam tartani.

Itt meg kell jegyeznem, hogy az egyetem folytatódott tovább MSc-n, de levelező tagozaton. Ezt szerettem is, mert az összeköltözés egy idő után már nem tűnt annyira nagy szabadságnak és ilyenkor amikor kéthetente be kellett mennem az egyetemre, mindig volt egy kis "me time"-om.

Egy ilyen sulis pénteken érkezett meg a csomag az átvételi pontra, én pedig rohantam átvenni.
Korábban indultam el az egyetemre, mert tudtam, hogy akkor még kihalt az egész campus és simán meg tudom nézni az újdonsült játékszerem az egyik mosdóban.
Az igazat megvallva mai fejjel már nevetséges, de azt hittem akkor, hogy a latex önmagától annyira fényes, így egy kicsit csalódás volt, hogy az átlátszónak rendelt alsónadrág hintőporos és opálos volt, de az anyag illata és tapintása így is hihetetlen izgalomba hozott.
Megpróbáltam felvenni, de az izgatottságtól picit megizzadtam és azonnal elkezdett rám tapadni, úgyhogy kibújtam belőle. Talán mondanom sem kell, hogy aznap mennyire nem voltam ott fejben az előadásokon.

Otthon alig vártam, hogy újra hétfő legyen és a párom dolgozni menjen, én pedig elmenjek boltba és vegyek síkosítót, mert időközben kinyomoztam, hogy ezeknek síkosítótól van szép fénye és azzal könnyebb felvenni.
A hiba ott csúszott a számításba, hogy nem voltam tisztában azzal, hogy többféle síkosító létezik, én pedig sima vízbázisút vettem. Ezzel felvenni már gyerekjáték volt, viszont ahogy a bőröm beszítvta a síkosítót, úgy inkább tapadt és a fénye sem volt olyan még mindig, mint amilyennek a képeken láttam.
Tudtam, hogy valamit rosszul csinálok, mindettől függetlenül semmi sem menthetett meg egy irgalmatlan nagy élvezéstől ami után természetesen elmostam az újdonsült kedvenc játékszerem, ami száradás után sokkal átlátszóbb volt, ellenben nagyon tapadt.
Szerencsére mivel a kör leszűkült, így már tudtam, hogy szilikon alapú síkosítóra lesz szükségem, viszont ezt csak szexshopban árusítanak, így újabb napokat kellett várnom, hogy megfelelően használhassam.
Természetesen ez már meghozta a kívánt eredményt: a latex pont annyira fényes és átlátszó volt ahogy reméltem, a felvétele pedig még egyszerűbb volt. Főleg miután rájöttem, hogy egy picike vízbázisú síkosítóval a bőrömön szinte magától csusszan fel az alsó.
Innentől nem volt megállás, titokban annyit hordtam a ruháim alatt amennyit csak tudtam. Egyetemre szinte mindig így jártam és a korábban megélt óvszeres-erekciós érzés sokszorosát adta az, ahogy az ernyedt farkam megdagadt és éreztem ahogy csúszik végig a gumiban. Ez a csúszkálás a legkisebb mozgásra magától is bekövetkezik, így néha megesett, hogy egy üresebb buszos út alkalmával a rázós útviszonyokat kihasználva a zsebretett kezemmel a farkam markolva élveztem el.
Ezt és az ehhez hasonló játékokat meg nem unva, újabb ruhadarab vásárlását terveztem, mert nagyon izgatott, hogy milyen érzés lehet, ha nagyobb felületen ölel körbe a latex. A szexshopok kínálatát böngészve próbáltam ár-érték arányban a legjobb döntést meghozni, így egy pár combfix mellett döntöttem. A választás remek volt, ezt is tudtam a ruháim alatt hordani ami extrán izgató érzés volt, viszont ezzel szaporodtak a titkolnivalók is otthon.

A combfix fényesítésével néha került egy kis szilikon olaj is a padlóra ami iszonyatosan csúszóssá tette azt ott, ahol végigsétáltam benne, ami fel is tűnt a barátnőmnek. Ezt többszöri felmosás sem szüntette meg, de pár nap alatt lekopott. Próbáltam a lehető legtermészetesebben megmagyarázni, hogy igazából csak főztem és kifröcsöghetett az olaj, amiatt csúszik. smile

Ezután vérszemet kaptam és rendeltem egy body-t, illetve apróhirdetés oldalon találtam egy átlátszó hosszúujjú pólót amit nagyon jó áron meg is kaparintottam. Ez egy garbó jellegű magas nyakú póló volt és valami nagyon márkás darab volt. Nem emlékszem már pontosan rá, de tudom, hogy nagyon finom anyaga volt, igazán puha és az illata is más volt.
Ezt talán még többször hordtam a ruháim alatt ezután annak ellenére, hogy a hosszú nyaka miatt feltűnő is lehetett volna, de mindig nyakig húztam a zipzárt a kabátomon vagy a pulcsimon, évszaktól függően.

Természetesen egyetemre nem mertem bejárni ebben, de amikor a barátnőm hazautazott meglátogatni a szüleit, akkor sokszor mászkáltam ebben egész nap, de volt hogy éjjel is a városban. Mivel akkor még csak 1-2 éve laktunk a környéken nem igazán volt ismerősünk, így nem féltem, hogy valakivel összefuthatok. kifejezetten élveztem, ha kulcscsontig lehúztam a zipzárt a kabátomon, hogy egy picit látszódjon a felsőm és így sétáltam az utcán emberek mellett.

Egyáltalán nem mutogatni akartam magam, de élveztem, hogy valami nagyon furcsát csinálok, valamit ami a normáktól eltérő és vajon ha meglátja valaki, akkor észreveszi-e? A legtöbbször ezt csak idősebb emberek társaságában mertem megcsinálni, mert ők talán kevésbé veszik észre és teszik szóvá.

Akkoriban még 0-24-es volt a legtöbb hipermarket, így sokszor volt, hogy éjfél után mentem el megejteni a bevásárlást és tudtam, hogy nagyjából egyedül leszek az egész áruházban. Ott is legfeljebb egy picit mertem lejjebb húzni a kabátomon a zipzárt, de nagyon élveztem azt az érzést, hogy a tilosban járok.

Persze járt ez némi kellemetlenséggel is, mert a latex alatt az izzadtság extrán termelődik, így egy melegebb napon, vagy télen is egy melegebb helyen simán megesett, hogy annyi izzadtság folyt ki a latex póló alól, hogy egy csíkban átázott a nadrágom hátul, ami mindig intő jel volt, hogy ideje hazaindulni.

Alapvetően nagyon sok időt fordítottam erre, de iszonyatosan izgalmas volt és nagyon élveztem. Minden ilyen sétám alatt folyamatos erekcióm volt és alig vártam, hogy hazaérjek és könnyítsek magamon.
Persze megtehettem volna, hogy útközben vagy a latex alsómba spriccelek, vagy elmegyek egy hipermakret mosdójába, de az az igazság, hogy minden kielégülés után bűntudat gyötört, hogy titkolózom a barátnőm előtt, rengeteg időt és pénzt költök erre az egész hobbira és egy ilyen alkalommal ki is dobtam a combfixet "nem vagy Te normális" belső felkiáltás közepette.

Ennek ellenére miután felköltöztünk Budapestre én beruháztam egy latex catsuit-ra is, ami aztán az idő és pénzpazarlás netovábbja volt. Iszonyatosan nehéz volt úgy elmosni, hogy minden részébe jusson megfelelő mértékben szappanos víz, aztán ezt kimosni belőle, majd szépen hagyni megszáradni.
De micsoda élvezeteket adott az, hogy tetőtől talpig finoman szorította a testem a latex...

Ez egy átlátszó catsuit volt, zokni és kesztyű résszel egyben. Mivel újra új környéken laktunk, új városban, így bátran mertem a ruháim alatt ebben flangálni a környéken.
Aztán persze a nagy könnyelműségben egyszer úgy gondoltam, hogy elmegyek vásárolok 1-2 apróságot ebben a hacukában a ruháim alatt egy kevésbé forgalmas időszakban. Gondoltam, hogy a kesztyű rész miatt azért talán feltűnő lennék a kasszásnak és ha nem muszáj, akkor azért nem szeretnék fura kérdésekre válaszolni, így egy önkiszolgáló kasszát választottam. Azzal azonban nem számoltam, hogy a kesztyű miatt nem fogja érzékelni az érintőképernyő az ujjam, így miután lehúztam mindent, nem tudtam kiválasztani a fizetés módját és elakadtam.
Nem vagyok pániklós, de akkor ott kisebb pánikba estem és egy hirtelen döntéstől vezérelve otthagytam a jeges kávém és a fánkom az önkiszolgáló kasszánál és úgy elsiettem, hogy hátra se néztem.

Ekkor döntöttem el, hogy ennek véget kell vetni, nem mehet ez így tovább. Kellemetlen helyzetekbe sodrom magam amikor felizgulok, rengeteg idő és pénz megy a levesbe és alapvetően utána boldog sem vagyok. Illetve a megváltozott szexuális szokásaim miatt - mondjuk ki: ráfüggtem az önkielégítésre - a párommal is megritkultak az alkalmak és nagyon vágytam rá, hogy vele éljem meg ezeket az örömöket. Ez azonban nem volt egyszerű, nagy önfegyelem kellett hozzá.

A munkám továbbra is nagy szabadságot engedett nekem mind időben, mind anyagiakban, a párom - aki ekkorra már a feleségem volt - pedig normál alkalmazotti munkaviszonyban egész nap távol volt. Emiatt én a napok nagyobb részében a kis hobbimnak éltem és főleg este és késő éjjel dolgoztam ami nem tett túl jót a kapcsolatunknak.

A változás elkerülhetetlen volt, de gyenge voltam hozzá, így egy kielégülés után meglovagolva a bűntudat hullámait egyetlen ruhadarabot kivéve mindent szétvágtam és kidobtam, mert tudtam, hogy így tönkretéve véletlen sem fogom kitúrni a kukából felizgult ösztönlény állapotomban. Tisztára, Jekyll és Hide. Az egyetlen ruhadarab ami megmaradt egy fekete combfix volt. Ezzel terveim voltak.

Ezt szerettem volna újként prezentálni a feleségemnek, mint első ruhadarab amivel be akartam vezetni a latex világába...
Azért, amiért a láb fétisiszták szeretik a lábakat, vagxy amiért a kukkolók szeretnek kukkolni, vagy amiért valaki a duci lányokra gerjed csak és kizárólag. Ez egy fétis. smile
https://en.wikipedia.org/wiki/Rubber_and_PVC_fetishism

Prológus - egy magányos függő vallomása - a kezdetek

Az utóbbi időben egyre több arctalan fórumon kapom meg a kérdést a feltöltött képeim kapcsán, hogy "ebben mégis mi a jó?".

Erre nem tudnék bagatell mentegetőzés nélkül egzakt választ adni. A latex anyag iránti vonzalom véleményem szerint úgy alakul ki, hogy szinte észre sem veszi az ember. Legalábbis ez a tapasztalatom több, hozzám hasonló emberrel történt beszélgetés alapján.

Nálam ez még általános iskolás koromban kezdődött amikor a BRAVO magazinhoz ajándék óvszert adtak. A 90-es évek végén jártunk, az internetről még csak annyit tudtunk, hogy létezik, így nem rendelkeztem túl sok infóval a szexualitás terén sem.
Azt viszont tudtam, hogy az óvszert a férfiak a farkukra szokták felhúzni, így amikor egy óvatlan pillanatban egyedül maradtam, akkor megpróbáltam felhúzni a lila színű (a mai napig emlékszem rá) óvszert a kis csenevész tini fütykösömre.

Az érzés és a látvány valamiért annyira magával ragadott, hogy magamon is hagytam egész délután tanulás közben. Persze alig vártam az estét, mert azt terveztem, hogy megpróbálom úgy kiverni, hogy közben rajtam lesz a gumi. Ez be is következett, és jött a teljes extázis. Illetve valamiféle bűntudat következtett utána, mert éreztem, hogy ez nem teljesen normális dolog, hogy engem ez ennyire lázba hoz.

Ennek ellenére nagyon sokszor felhúztam ügyes-bajos módon még ezután többször is, majd kifejlesztettem egy saját módszert aminek a lényege, hogy felfújt állapotban "rányomtam" a farkamra az óvszert, és gyakorlatilag a végén csak a gumi alján lévő gyűrűt kellett eligazítanom a fütykös tövén.

Ez a fura hóbort megmaradt egészen az általános iskola végéig. Mindig rejtegettem a gumit a szüleim elől ami okozott izgalmas pillanatokat.

Majd elkerültem középiskolába, ahol a 2000-es évek elején járva már volt internet, így órák után a könyvtárban maradva interneteztem. Egy alkalommal teljesen véletlenül belefutottam Britney Spears legendás piros catsuit-os képébe egy cikk mellett és megláttam a "latex" szót. Azóta persze tudom, hogy az nem latex catsuit volt. smile

Kíváncsi és kanos tiniként egyből rákerestem a szóra és ami a szemem elé tárult a maga 128kb/s-os sebességével az maga volt a kánaán: rengeteg Lara Croft latex cosplay kép, még több Britney és rengeteg más.

Ott tudtam meg, hogy ez az ami engem igazán izgat, végre nevén neveztem a démont!

Nagyon sokáig a latex mániám kimerült abban, hogy különböző méretű és formájú óvszereket vettem és néha titokban egész nap magamon hordtam. Ilyenkor a legjobban az izgatott, ha egy pici levegőt fújtam bele mielőtt felvettem, mert ez adott a guminak egy kis külön mozgásteret. Így ahogy napközben elmúlt az erekcióm és lelankadtam, egyből éreztem az anyag mozgását a bőrömön, néha még a hangját is ahogy halkan "pattant". Ettől persze mindig azonnal újra erekcióm lett, ami még több spontán érintkezést jelentett az anyaggal és még nagyobb izgalmakat.

Ez így is ment nagyjából az egyetem végéig, ameddig nem tudtam megengedni magamnak, hogy valódi latex holmikat vegyek...
Teljesen átlagosak a méreteim, de örülök, ha tetszik. Csak ezt gyorsan tisztázni akartam. smile
Egyáltalán nem óvszer helyettesítésére szolgál, nem is alkalmas rá, mivel nincs elektronikusan tesztelve. Ez egy szexjáték, egy kellék, kiegészítő. Használat után pedig természetesen elmosom egyrészt a higiénia miatt, másrészt a gumi anyaga is károsodna, ha mindenféle testnedvek tartósan rajta maradnának.
Köszike! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ennél azért jobban szoktam kinézni, most kicsit elengedtem a fazont a nyárra a karantén miatt. smile
Rengeteg webshopban. Privátban adok konkrét linket, ha rám írsz. Nem csinálnék itt ingyen reklámot. smile
Köszönet, örülök neki. smile
Azért a sima alsó nem-hordása higiéniás szempontból nem annyira frankó, de hát kinek a pap, kinek a paplan. bee1
Akinek lövése sincs róla, hogy ez mi és miért hordja valaki annak a Google jó barátja:
https://www.szexshop.hu/latex-boxer-peniszkopennyel-natur?utm_- source=arukereso&utm_term=29100715161
Szerintem lesz. smile Videóra is lenne igény?
Semmi extra. Igazából ha alapvetően az ember higiéniája okés, akkor egy 8-10 óra után sincs semmi rendkívüli vagy durvább szaga a dolognak.
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 12 hozzászólás, Listázva: 1-12

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!