/ 2 oldal
Hozzászólások
Játszottunk a hétvégén társasjátékot. Sima kis egyszerű játék volt, de amikor leütöttük egymást, a győztes kitalált a vesztesnek valami feladatot. Naggyon izgi volt, pl amikor pucér fotót kellett készítenie magáról olyan helyen, ahol bármikor bejöhetett volna valaki :) Aztán a kézenállás meztelenül se volt rossz, nem is bírtam volna ki ha nem csókolom meg jó alaposan közben ("ott")... :))
Köszi Anikó, már feladtam a reményt wave
nem rossz :) ezt már nehezebb lenne nyomtatni...
Lusta? Pár klikkelés és postázzák, nem erről van szó... Én arra gondoltam, hogy létrehozhatnánk egy játékot, amibe mindenki beleszólhat, mindenki ötlete benne lehet...
Ha lusta lennék, akkor nem ezen agyalnék, hanem megrendelnék egy gyárit, nem? :)
Kriszta, neked pl nem jutott még olyan feladat az eszedbe, amit szívesen betennél a játékba, de nincs a kártyákon?

Na mindegy, én megpróbáltam...azt hittem Ti is szívesen játszanátok egy játékot, amit a fórumozók találtak ki :)
Na tehát, mégegyszer, máshogy :)
A pálya és a kártyák letölthetők lesznek netről, és mindenki otthon ki tudja nyomtatni, és otthon elérhető közelségben játszik a partnerével.
Itt az lenne a kérdés/kérés, hogy találjunk ki közösen feladatokat, amiket a kártyákra lehetne írni. Engedjétek el a fantáziát, és írjátok le azt, amit szívesen húznátok egy ilyen játékban :)

Pl. ahogy Kriszta is írta a másik topicban, hogy "csókold meg a partnered nyakát"-tól egészen az "elégítsd ki szájjal"-ig, minden.

Aztán ha sikerül egy jó játékot összehozni, akkor jöhetnek az élménybeszámolók. Remélem most érthetőbben fogalmaztam :)
Hát nem tapasztalok valami nagy lángolást a témában az eltelt 1,5 órában... :) Mindenki inkább megveszi a boltit? De akkor miért nem voltak élménybeszámolók a másik topicban? Vagy csak játszani nem akar senki?

Katicika, benned bízom, mondj valami okosat! :)
Isteni vagy sem, de egy szikra kipattant a fejemből... Mi lenne, ha mi csinálnánk egy társasjátékot magunknak??
Mondjuk csak egy egyszerű dobókockás-lépegetős dolog lenne, hogy azért ne oda kelljen annyira figyelni. Magát a pályát akár én is megcsinálom (aki a háttérben akar szerepelni pár, töltsön fel célirányos képet :), feldobom valahová ahonnan mindenki letöltheti, bábúról és dobókockáról pedig mindenki gondoskodjon maga.
Amiért nyitottam ez ta topicot, hogy legyen igazán közkívánatos a dolog, mindenki adjon hozzá valamit :) Pl arra gondoltam, hogy találjatok ki feladatokat amiket a kártyákra írnánk. Ja, a kártyákat is gondolom ki tudja mindenki nyomtatni majd :) Egészen az előjátéktól a győztes jutalmáig minden jöhetne.

Ha hülye ötlet, akkor töröljétek a topicot...
Ja igen, ha lehetséges, csak konstruktív hozzászólásokat kérek, a csacsiságokat mellőzzük :)
végre hazataláltam :)
nekem az a tapasztalatom, hogy a fiatalabb lányoknak a chip'n'dale-nek látszó fiúk tetszenek, az érettebbek vonzódnak inkább Hozzánk, mackókhoz :) Állítólag biztonságérzetet adunk, jó hozzánk bújni... Legalábbis nekem eddig ezt mondta minden hölgy, akivel eljutottam odáig, hogy erről beszélgettünk :)
Volt már, hogy testesebb lány nyilatkozott hasonlóképp, de most az 55kg-os barátnőm van oda értem...nem ezen múlik :)
szerintem ellenkezőleg, jó, hogy van valaki, akin röhöghet az ország. Verebes meg a többiek nem megy le a szöszi szintjére, hanem kiprovokálják, hogy egyre nagyobb butaságokat mondjon, és ezt nagyon jól csinálják :) erre a célra nem találhattak volna megfelelőbbet szerintem!
láttátok tegnap este a Buzerát? én sajnos csak a végét. az volt a kérdés, hogy a madarak hogyan befolyásolták valamelyik csata kimenetelét. első reakciója: "talaj"
kicsit furi :)
köszi! reménykedek, hogy így maradunk :) ha fokozódni nem is fog mindig, de vissza ne essünk legalább. ez után nehéz lenne elviselni azt, hogy "fáj a fejem" nap mint nap...
Kérdeztél tőle a riportban, hogy a pénzes pasikra hajt? Azt mondta nem érdekli a pénz. Kérdezték mi lenne ha beleszeretne egy szegény srácba? Válasz: "Azt hiszem nem tudnél beleszeretni egy szegény srácba."

Kiábrándító! Már csak miatta se engedném a páromnak, hogy szilikon melle legyen :))
Lassan 1 éve vagyunk együtt a kedvesemmel. Ez idő alatt legalább annyiszor voltunk együtt, ahány nap eltelt :) Van, hogy egy nap csak 1x, van, hogy 2 napig semmi, de utána mondjuk 3x is szeretkeztünk. A vágy mindkettőnkben egyre csak erősödik, nemhogy csökkenne. Egy csók elég ahhoz, hogy mindketten beinduljunk, aztán éppen ahol vagyunk, egymásnak esünk, legyen az otthon, munkahely, autóban, nyilvános helyeken...
Volt már aki ennyi idő után így volt? Utána hogyan alakult? Nem lenne célszerű kicsit 'mesterségesen' visszafogni? Ha ennyi idő után még mindig csak egyre jobb és jobb, lehet, hogy ez valaha megáll? Vagy lehet, hogy mindig így lesz? Előző kapcsolataimban pár hónapig tartott csak ez a lángolás, de Vele nem tudok betelni! :)
2 dolog miatt szerepelt ő a Buzerában. Egyik a szilikon alkatrészek tömkelege ami álatal akkora nagy 'sztár' lett, másik pedig mert annyira egyszerű, mint egy lábbal hajtós köszörűgép, és nagyon szórakoztató volt, ahogy pl. Claudia és Verebes totál hülyét csináltak belőle :)
Mit is mondott? Micimackóban nem tudta ki volt a Füles, nemhogy lejár a farka, viszont Bodri (azt hiszem) kutya volt benne? Hát hallooooood... :)
Ezek után biztos az ő székére pályázol a Buzerában? :)
Jó öreg Skoda 105, régi 7-es út balaton felé. Nagyon klasz volt, meg izgi, aki megelőzött vigyorgott is, de az orgazmus veszélyes volt, simán átmentem a szembe sávba :) Ettől függetlenül nem ez volt az utolsó, minden jöhet ami kicsit "extrém"! :)
Általában átlagos, vagy kicsit nagyobb mellű nőkkel volt dolgom, a jelenlegi kedvesemnek pici cicije van, de képes valamire, ami szerintem különleges. Olyan érzékeny és annyira bele tudja magát élni a szexbe, hogy a melleinek izgatására képes elélvezni. Ha hiszitek, ha nem így van, ráadásul nekem sikerült egy alkalommal 8x is eljuttatni a csúcsra, aztán jött még a többi... :) Csodálatos nő, odavagyok érte, de persze nem csak ezért a tudománya miatt...
Nem rossz... :) Fél tablettát vettem be, másikat egyik barátom, így kezdtük el kényeztetni a hölgyet. 3-4 órán keresztül lankadatlanul ment a szex, aztán 1 óra pihi után éppencsak megcírógatta és máris kezdődött újra minden...

Itt a GG-n hirdetnek egy "Libex" nevű szert, ami engem emlékeztet a "Libidfit" nevűre, ami egy ideje eltűnt. Lényeg, hogy a régit próbáltam, hát az rám 2x olyan jó hatással volt, mint a Viagra. 5 menet (fél-1 órások) egymás után, utána 2 napig csak kamillába lógattam buck

Azt még hozzá kell tennem, hogy egészséges vagyok, csak néha a móka kedvéért próbálkoztam vele, ezek amolyan megtervezett események voltak. Én inkább vagyok a híve a spontán megkívánásnak, akkor pedig nem kell bogyó, sokkal izgatóbb azt érezni, hogy valaki piszkosul kíván wave
csak nehogy egy rövidlátó le akarja tépni róla a bugyit... wow1
én nem vettem rossz néven, sőt, annyira izgató volt mindkettőnknek, hogy azon nyomban egy újabb egetrengető menet alakult ki belőle :)
Engem mindig izgatott a dolog, addig a pillanatig, amíg el nem mentem...akkor majdnem mindig visszatáncolok :) Amikor viszont továbbra is kívánom a hölgyet és folytatódik a móka, akkor előfordult már, hogy még a lefelé menet előtt csókolóztunk, sőt, a telespriccelt punciját is kinyaltam...ha megvan a hangulat, mindkét félnek izgalmas :) Persze biztos van akinek ez idegen...

Vivi ezzel mit akartál mondani? :)
Úgy értem a kedvesről, a kedvesből, szóval semmi perverz egyedüllét... wave
Ha már egyszer elkezdtem, semmi se érdekel, csak ami történik velünk :) Nem tolnám le a gatyámat ha ott állnak, de ha már lent van, tök mindegy :) Izgalmasnak tartom, ha pl a zavaros vízben sejtetni engedünk valamit a közönségnek, felcsigázzuk őket, és a találgatásoktól forr a víz...körülöttünk persze más miatt :)
hogy Dr. Genya (Austin Powers - Aranyszerszám) szavaival élejk:
"ezt egy kan nem sűrűn mondogatja egy másiknak, ja? ez egy kicsit fuhri"
confused shakehead szomoru1
én kerültem érdekes helyzetbe a mecseken, erdőben. az autónak támaszkodva éppen a fellegek közt jártunk, mikor csörtetést hallttunk az erdőben. Gondoltuk valami állat, nem törődtünk vele. Aztán elkezdett hangosodni, és egyszercsak elhalkult. Hátra néztem, és egy komplett kiránduló csoport nézett vissza ránk kb 25 méter távolságból :)) Az arcomra rá lehetett írva a kérés, hogy haladjanak tovább, mert szépen csendben elindultak, aztán mi befejeztük amit elkezdtünk :))
De pl az is izgalmas volt, amikor balatonon, fényes nappal a derékig érő vízben talált fejbe egy labda "aktus" közben és röhögve kérték, hogy dobjam vissza :) Kis piszkok az emberek, nem? :)

Gruppár ti pécs közeliek vagytok esetleg?
Ez nem neked szólt, ne vedd magadra, csak inspirált jesus01 urunk története :)
igen, azt hiszem hiányoztam...
pécs felett az erdőről csak annyit tudok mondani, itt-ott elszórtam a magokat nyáron, jöhetnek a fa szállítók hehe
a környező tavakban is itt-ott megjelentek új halfajok, amik néhány vonása valami véletlenből kifolyólag (kilövellőleg) kísértetiesen hasonlít rám vigyor5 vigyor5
van egy olyan érzésem, hogy ez a hozzászólás az igazi 'marketing fogás'... Moncy már lehet el is küldte az önéletrajzát... :))

Azt hiszem én is feladok hirdetést:
"kézilányt felveszek. bérezés teljesítmény szerint" :))
kézcsókom :) bár nem hallottam a dobpergést, de megvolt a 'nagy visszatérés'... hiányoztam? wink
Bornemissza meg Vicuska? ők is az amatőr párok közt vannak? circling
valaminek be kellene ugrania? nem tudommm...
rendszert nem is szabad csinálni, szarvasgombát se lehet előfizetni menüben, de "ünnepnapokon" jó elővenni az érzést :) valami hasonló lehet a nőknél a G pont ingerlése, teljesen el lehet alélni tőle... (tudom, nem én hasonlítom először hozzá)
Mindenki elhiheti, nem rossz néha úgy elaludni, hogy ingereltük egymást G pontját :))
ez is nagyon szép, ezt te csináltad? smile
sajna nem tudok kézimunkázni, a kézi munkából meg kinőttem...vagy csak megvan a napi betevőm?! wink
csak a móka kedvéért van a kép...
Klikkelj a normál/tömörített mérethez


bohoc wave
Kizárólag a prosztata ingerlésével nem éltem át orgazmust, de orális vagy 'manuális' izgatás megspékelve egy finom kis prosztata masszázzsal...messzire repít :)
A nőnek is lehet saját akarata függetlenül a csalódott férfiétől, nem? Ha egyszer elutasít, mert fáradt, nem kívánja, viselkedjen a férfi férfiként, ne pedig akaratos gyerekként. Viszont ha játszik a csaj...hagyd ott, de bántani semmiképpen!

A Nők nagy tisztelője... :)
Én elég mélyen találtam meg, tövig bent volt az ujjam, de amikor megvolt, majdnem eltörte az a hölgy, annyira élvezte :) Nála pl. érezhető egy keményebb pontocska, amit jól körbe lehet járni ujjal.
huh, melyik volt az a póz? már csak azért, hogy el tudjuk kerülni... :))

mikorra várjátok? mi nyár közepére kb. persze vele ez nincs megbeszélve :)
itt most nem arról a vágyról van szó, hogy te szívesen magadévá tennél egy terhes nőt, hanem eszmecsere azok között, akik ebben a cipőben járnak :) ha van tapasztalatod, akkor írd le, de ez, hogy "imadom a varandos szexet." bizony soványka...
Mostanra vagyunk kicsit bajban... Asszony pocakja is egyre nagyobb, és sajna az enyém se lett kissebb :)) Meg kell találni az ideális helyzetet, még a végén nem fogunk összeérni... :) Na majd hátulról...
Ez a jó szexben, ha elba.. rontom hátulról, kezdhetem előről!
Az tök jó :) És megmutatta, hogy fiú-e vagy lány? Hamarosan mi is megyünk! De még nem tudjuk milyen színű cuccokat vegyünk, reméljük nem lesz szégyenlős :))
kicsit visszatérve a kölcsönösségre... (bocs, ha valakinek nincsen ÍNYÉRE :)

van-e valakinek olyan videója, ahol a férfi szájába is jut valami? vagy honnan lehet letölteni?
Vadulni nem kell a vége felé, ez logikus.
Hogyhogy nem jut egyikőtök eszébe? Neked most eszedbe jutott :)
köszi, ez rendes tőle, át fogom olvasni. tv-t nézni asszem rá fogok érni úgy 2 hónapon keresztül... :))

én még mindig reménykedek a 3/3-ban :)
hát, bízom benne, hogy valami hasonló lesz a dolog :)) van mit bepótolnom... :))
Vibrit miért nem jó használni, nem tudod?
Ide tessenek leírni a tapasztalatokat a témával kapcsolatban. Állítólag van aki jobban kívánja, van aki kevésbbé. Mi az igazság?

Személyes tapasztalat: a második harmadban vagyunk, asszonyka gyakrabban előveszi a vibrit a magányos éjszakáin, gyakrabban előfordul, hogy nem nekem kell kezdeményezni, hanem ő lép a tettek mezejére :)
Kíváncsi vagyok mi vár még rám! Hallottam olyat is, hogy a hölgyemény napi 3-4x is megkívánta a dolgot egy nap! "I'm looking forward to it", ahogy külföldiül mondják :)
nézd meg, ez egy pécsi (nocsak :) shop oldala, van pár a repertoárjukban :) A leírt vibrikkel sikerül megtalálni a pontocskádat? Mit hoz ez ki belőled?
Ennyi "szerszámhoz" van egy külön kis "műhelyed", vagy elfér az éjjeli szekrényedben? :)

tehát a választék:
http://www.intimshop.hu/seged_vib_gpont.htm



u.i. biztos van másik shopnak is, ez nem a reklám helye, de miért nézzek debrecenit, ha itt helyben is van? :)
ezt tényleg rímbe kell foglalnod...

nem kaptad meg a privát üzit, vagy csak nem akarsz válaszolni? :)
ha igazán lovag lennél, felajánlottad volna szolgálataidat... :))
férjen be közé a hancúrléc, akkor már nagy baj nincs. ja és lehetőleg előre "nézzen", ne lefelé :)
kifejezetten G-pont vibrátort próbált már valaki? lányok?
:))))))
hát soha rosszabbul ne induljon a napom/hetem :)) ez nem volt semmi, örömmel vállalom ha kedved támad feláldozni valamilyen oltáron :)) köszönöm Katicikám :))))
hát, hozzám is írhatnál valami hasonlót, mondjuk "érzem ajkamon bozontos macipecs nedüjét" címmel... :))
nem akarsz kiadni valami pajzán verses kötetet? szerintem best seller esélyes lenne :)
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 83 hozzászólás, Listázva: 1-50

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!