/ 1 oldal
Hozzászólások
Eryka, úgy látom, ebben a témában azonos a véleményünk. De a dugás...arról még csak nem is fantáziáltam. És te + az öcséd hogyan elégítettétek ki kamaszkori vágyaitokat?
Willy, ne vezesd direkt félre protekt-et azzal h. itt az a menő h. szex a tesóval!!!!!!!!!
Csak így tudsz magad mellé állítani bárkit is?
Kedves protekt, mielőtt véleményt alkotnál, itt nem az megy h. hogy lehet megdugni a hugit!
Szervusztok Kedves Gyerekek!
Na, jó sok mindent írtatok amióta nem jártam itt. Sajna 1re jobban elkanyarodtatok az eredeti témától, és már politizáltatok is, pedig ez nem olyan topic.
Katicika...tényleg 1xűbben kéne fogalmaznod, másodig olvasásra sem értem bonyolult nyelvezetedet. Ezzel nem fox értelmesebbnek tűnni mint más. Netalántán politikusnak készülsz?
Másik dolog, h. persze 15 évesen másképp gondolkodik az ember mint 19 évesen.
15 évesen mikor először megláttam meztelenül, végtelen kíváncsiság uralt, 17 évesen már láttam sokszor, nemm a kíváncsiság hanem csak az számított h. meztelen nőt láthassak, lehetőleg hús-vért, ehhez jól jön 1 hugi, most 19 évesen már természetesnek hat az 1más előtti meztelenség, csupán a látvány izgató.
Óriási különbségek!
Mi az a hülyeség h. egy sci-fi film már félig megvalósult álom?! Ha forgatnának 1 filmet a jövő budapestjéről, az biztos h. nem olyan lenne mint amilyet bárki is elképzelt v. szeretne h. oilyan legyen, hanem ami a történethez és a filmkészítéshez megfelelő. Az ember is csak arról fantáziál, ami neki megfelelő és nem ami megvalósítható, mert akkor azt már rég megvalósította volna.
Itt a neten sokkal könnyebb őszintének lenni, mint az utcán, de vannakj akik még itt se azok!
Kedves willy!
Az álmodozás meg a fantáziálás még a mesztelenkedésnél is jobb. Hány de hány olyan tizenéves csajszi van aki minden éjjel arról álmodik, ne talán tán még magához is nyúl, h. v.melyik neki tetsző szinésszel énekessel szeretkezik. A volt csajom pl. bevallotta, h. gyakran fantáziált arról h. v.mi Kevin akárki amcsi szinészt, sose hallottam, jól bekapná a farkát, mert látott egy netes képet róla meztelenül. És végülis az enyémet kapta be sokszor, meglehet, párszor azt gondolhatta h. az most a szinészé éppen...nemtomm.
willy, te még sosem rejszoltál a monitorod előtt, ha találtál olyan képeket v. videót ami tetszett?
Az egyik évfolyamtársam a fősulin meg az idősebb kövér nőkre bukik, szed le képeket a netről és arra veri. Pénteken mikor nálam volt ésd meglátta a szomszéd nénit h. lehajolva rövidnadrágban gyomlálja a kis kertet a ház előtt, rögtön mondta is nekem h. de jól megbaszná így hátulról. Én meg csak röhögtem rajta. Úgyis normális fiatal barátnője lesz majd és nem öreg nénivel fog járni. Ez fantáziálás. És baj?
Hi jooska!
Mit értesz az alatt h. nem fogok továbblépni, meg akkor nem vállalnám ezt fel?
Kedves birlik és willy!
Nem azt mondtam h. ti vagytok álszentek, hiszen nem is ismerlek titeket, hanem az, ahogyan legelsőre lereagáljátok a dolgokat. A csávónak felállt a farka a hugára, akasszuk fel! Mint ahogy Ronhks barátom és az újonnan csatlakozott Bay is próbálja megértetni, vannak olyan dolgok (meztelenkedés)amik egyes családoknál természetesek, másoknál nem, de egyik sem rossz, mindenhol az a természetes, ami ott szokás. Az igaz, h. más kategóriába sorolható, h. néha meglesem a hugomat, mert izgalmasnak találom a dolgot, meg őt is, mégis simán levetkőzik előttem és benyit a fürdőszobába ha fürdök és ez is izgalmas számomra. Neki szerintem tök közömbös ill. természetes. Lehet h. kis idő múlva ez elmúlik bennem és már érdektelenné válik számomra az egész.
nekem most csak a női test számít! Az h. az a hugomé, még izgalmasabbá teszi, mert tiltott dolog. Mindig a tiltott dolgok vonzották jobban az embert.
willy, az utolsó hozzászólásodnak, tényleg semmi értelme, mit akartál mondani?
1esekben felvetődött h. lehet h. még nem volt normális szexuális kapcs. Nos...volt! Viszont mikoe volt csajom és nagyon is jó volt vele a szex, akkor is minden nap 1x leültem a net elé, töltöttem le a szex filmeket, képeket és jót élveztem rájuk. És akkor is volt h. bekukucskáltam a hugomhoz mikor zuhanyzott, és akkor is izgatott ha megláttam meztelenül. Ez akkor is így volt mikor még nem volt csajom, mikor éppen volt 1 évig, és most h. pár hónapja már nincs. Annyi változott az idők során h. a hugom iránti meztelen érdeklődés intenzitása csökkent. Természetesebbnek hat mint amikor legelőször megláttam. Úgy vélem, Lupo barátom ismere ezen érzéseket.
Kedves jani, mivel normális, hétköznapi életet élek, úgymint a többi fiatal, esetleg kicsit nagyobb szexuális érdeklődéssel, pl. meglesem néha a hugom, meg a szemben lakó csajt távcsővel este, de sajnos pucéran még nem láttam, és a net szex oldalain lógok sokat, amikor még volt csajom akkor is ugyan így tettem...hát nincs lelkiismeret furdalásom. Nem tartom magam aberráltnak, nem érdekel a pisi-kaki, animál, szado-mazo stb.
Csak nagyon álszentnek és közhelyesnek tartom ha azt hallja v.ki h. az meg megleste a hugát, akasszuk fel, daraboljuk fel égessük el, anélkül h. bármibe is belegondolnának, mint ahogy az első hozzászólók némelyike is tette.
hi jani!
Szerintem az nagyon durva lenne ha a lányodra felizgulnál. Durvább mint ha én a hugomra. Anyámra sem izgulnék fel, apámról nem is beszélve. De egy velem majdnem egykorú lányra...szerintem ez természetes, hát hogy ő a hugom...az kár.
Kedves birlik!
Az olyan dolgok, amiket nem éltünk meg és írunk róla, természetesen csak vélemények. De amiket megéltünk és azokról írunk azt már tapasztalatnak is lehet mondani.
Ez a masztizós dolog csak fantáziálás, és lehet h. aberráltnak tűnök, h. ilyenről fantáziálok. Pedig biztos vannak még sokan rajtam kívül hasonló fantáziálással.
Katicika és willy87, ne irjatok olyan dologról becsmérlő véleményt, amit meg sem éltetek, illetve fogalmatok sincs h. az milyen. Én sem éltem meg ugyan, de a beszámolókból és koleszos meg táborozós kirándulós élmények, tapasztalatok rendkívül hasonlóak.
A katonaságnál megélt sztorikat már én is sokat hallottam, bár én már nenm leszek katona, de nagyon hasonló egy fiúosztály kirándulásához vagy egy főiskaola első hónapjaira a koliban, melyben én is benne voltam tavaly. A hülye és szar dolgokat csk így lehet elviselni, főleg egy zárt közösségben. Ha a koliban v.kinek büdös a lába azt kíméletlenül megszóljuk és ha nem tesz ellene...hát akkor mi teszünk. Pl. mosóport szórtunk a cipőjébe, viszketett is a lába egész nap. Nem tehet róla a szerencsétlen, nem is tud mit csinálni, de akkor legalább fogjuk meg a dolgok humoros oldalát és tegyük hasznossá: pl. egy jó poénnal. Azóta minden nap 2x cserél zoknit, s lám a bűznek nyoma sincs!
Aki soha nem él/élt v.milyen közösségben sokáig, annak az élet sok területén bizony nehézségei lesznek ha emberekkel van kapcsolatban. Vannak idősebb haverjaim, sokkal beilleszkedőbbek és könnyebben társasági emberekké válnak azok, akik koleszosak v. katonák voltak, és a munkahelyi stresszet is töretlenül viselik. Most a fősulis koleszben a legzárkózottabbak azok, akik gimiben nem koleszosak voltak. De majd beleszoknak, addig meg el kell viselniük a hülyeségeinket amikkel szórakoztatjuk magunkat, s majd később ők is jót szórakoznak. Ez tapasztalat, ez mindig így van.
Na de ki beszél itt szexről???? Eszem ágába sem jutott, ami meg igen az meg csak fantáziálás. Biztos vagyok benne h. köztetek is vannak olyanok akik már fantáziáltak arról h. milyen lehet a testvérével meztelenül lenni ( de nem dugni meg fogdosni) Legalábbis az én környezetemben az emberek fele már fantáziált erről. V. lehet hogy aberrált környezetben vagyok? Ezek olyan dolgok, h. normális esetben nem történik semmi, nem normális esetben meg...akkor meg úgyis mind1, az a család az olyan, elitélendő, a családon belüli szexet én is elitélem. De itt, mégegyszer hangsúlyozom, nem szexről van szó, csupán tinédzserek érdeklődése.
Kedves SnApy, 1ébként 2 éve volt csajom, bő 1 évig voltunk 1ütt. De nem a csj hiányt pótolom/pótoltam, de ha v.ki egy családban él ellenkező nemű tesójával, akaratlanul is érdekli a másik, főleg ha mindennap látja.
A nőgyógyász sem dugja meg, azt a páciensét aki hetente többször is jár hozzá és nem is kívánja meg, mert az a páciense. meg inkább a tesóm előtt vetkőzök le mindenféle szégyenlősség nélkül mint 1 akármilyen vizsgálaton a doktornéni előtt.
Nem tomm, de ti vagy nagyon szégyenlősek vagytok, vagy nálam idősebbek, vagy nincs is testvéretek. Akinek meg van és még eszébe sem jutott h. akár csak egy pillantást is vessen rá ha véletlenül meztelenül meglátja, ...hát akkor minden ok. És ha 1 kicsit kíváncsi az ember? Szerintem az is ok! És ha kíváncsi a tesó is? Az is ok?
Na végre!
Szóval...19 év vagyok, gyakran vagyok meztelenül otthon, akár a hugom előtt is, ő 17 éves, és mostmár ő is szokott előttem.
Kb. 4 évekezdett el a hugom érdekelni mint nő, főleg h. sokszor láttam őt fördőruhába, fehérneműbe. Elkezdtem kukkolni amikor zuhanyzott, de csak ha a szülők nem voltak otthon. Borzasztóan izgatott h. láthatom meztelenül. Aztán hamarosan rákaptam arra, h.meztelenül mutatkozzam néha, titkon abban reménykedve, hátha ő is így tesz. És a türelem rózsát. Meztelenül mászkáltam a szobám és a fürdőszoba között, nyáron úgy aludtam, meg a nyaralónkban is, ha melegem volt és egyedül voltam. persze mindezt csak ha a szülők nem voltak otthon. Amúgy hugom sem volt soha szégyenlős előttem, többször vetközött már előttem, de csak úgy, h. mindig háttal volt.Aztán ahogy engem már párszor látott így, pár hónap múlva kezdett ő is hasonlóképpen meztelenkedni mint én.Benyitottunk egymáshoz zuhanyzás küzbe, de csak ha v.mi kellett a fürdőszobából. Ezt amúgy ő kezdte, nekem ilyen nem is jutott az eszembe. Aztán Már ő is bátrabban öltözött/vetközött előttem. Főleg ha a nyaralónkban voltunk és készültünk le a partra és csak 1 nagy szoba volt, hát együtt öltöztünk. Akkor már majdnem szemből is láttam. Többször volt h. teljesen állt már a farkam, de ő ezt nem látta. csak hát a meztelen hugi látványa bizony izgató. Főleg mikor legelőször öltöztünk egymás előtt a nyaralóban, és akkor láttam először pucéran előttem, nagyon izgató volt, ráadásul neki borzasztó szőrös volt a puncija ( és most is olyan), nagyon felizgultam.
De nehogy félreértsétek, semmiféle szexuális gondolatom nem támadt még vele kapcsolatban és nem is akarok semmi ilyet!
Szóval azóta is meztelenül flangálunk ha úgy adódik. Azóta már láttam jó közelről is a punciját meg ő is látta már a farkamat, félig mereven is egyszer, de ennyi. Meg amúgy szoktunk beszélgetni az ilyesmi témákról is.
Persze a nagy álmom h. egyszer egymás előtt masztizzunk, de hát ez csak álom marad.
Van még v.kinek hasonló érdeklődése/története?
Helló!
Az előbb nem küldte el a támát, talán most...
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 14 hozzászólás, Listázva: 1-14

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!