/ 27 oldal
Hozzászólások

Ass to mouth 6

Ezek a fiatal kis fruskák nem egy finnyás népség. Faszt akarnak, minden nyílásukba. Jól seggbe kúratják, magukat, hogy utána elégedetten cuppogjanak a faszon, ami az előbb még a popsijukat szántotta fel. Seggből szájba mehet? Naná!

Letöltés - Ass to mouth 6

Öreg picsák 23

Kevés a nyugdíj? Vagy egyszerűen csak imádják a faszt? Ebben a filmben olyan magyar nagymamákat láthatsz, akik feltárták érett testük ledér titkait, és vállalkoztak életük nagy pornófilmes szexkalandjára. Marika néni a 80-ik évét tapossa, de fitten huppan a faszba. Zsazsa néni is beújított egy szexi csipkés fehérneműt, és hozzá egy igencsak méretes kemény fütyköst. Elvira pedig meglepte fiatal partnerét, amikor faszközelbe kerülve megtáltosodott és felizgulva vadul lovagolta meg a pinájának oly kedves szerszámot. Magyar nagymamák, magyar szexfilm!

Letöltés - Öreg picsák 23

A magyar anyucik faszra éhesek

Tilosban járni mindig édesebb, mint a házastársi hűség - tudják ezt a faszra éhes csalfa feleségek... Egyszóval ha mindig is tudni szeretted volna hogyan hancúroznak a kikapós asszonykák, ha a férj nincs otthon, ebből a magyar filmből megtudhatod! A csinos bögyös Kitti sem unatkozott sokáig egyedül a nagy üres házban, két fiatal srácot csípett magának, akikkel a medence partján alaposan megdolgoztatta mindig nedves piercinges punciját. A szende arcú Alexa egzotikumra vágyott, kipróbált tehát egy méretes fasszal rendelkező fekete szeretőt. Erika, a csinos történelemtanárnő titkos randihelyszínnek a télikertet választotta. Szeretőjétől végre kapott egy kis puncinyalást is, amitől igazán beindult, de már annyira ki volt éhezve egy kiadós dugásra, hogy csukott szemmel simán csak átadta magát az élvezeteknek, igyekezett minden percet kiélvezni, amit a fasz nedves puncijában töltött. Mióta kirepültek a gyerekek, Gitta újra régi szenvedélyének, a kefélésnek hódolhat, de a dolog pikantériája, hogy ő mindig újabb és újabb pasival keres baszós kalandot. Ezért tehát gondolt egy nagyot és merészet, és hirdetni kezdte magát, mint házhoz hívható örömlány. Pontosabban örömanyu. Mert aki Gitta szolgáltatásait igénybe veszi, az garantáltan lemegy alfába, és onnantól csak a fasza lesz a középpontban. Gitta ugyanis nem fukarkodik a kényeztetéssel, szop és dug mint atom. És a gecit az utolsó cseppig lenyeli... Tüzes magyar anyukák, valódi hazai amatőr szereplők!

Letöltés - A magyar anyucik faszra éhesek

She Is 30 and Hot

Tölts majdnem 3 órát a dögös és szeximádó fiatal anyucikkal. Ezek a nők mindent tudnak amitől megőrülnek értük a férfiak. Tapasztaltak, tudják mit akarnak, őrjítően szexik, és vadmacskák az ágyban. Nem várják, hogy szép szavakat sugdoss a fülükbe, hogy menő helyre vidd őket vacsorázni, vagy drága kocsid legyen. Egy dolog viszont elengedhetetlen ahhoz, hogy ledobják a bugyijukat. Legyél egy kemény csődör, és elégítsd ki őket! Mert ezekhez a nőkhöz kemény farok kell, nem is akármilyen. Ha nem vagy elég tökös, kifacsarnak mint egy citromot. De ha jól meg tudod őket farkalni, életed legnagyobb élményét fogod tőlük kapni!

Letöltés - She Is 30 and Hot

Fuckin At 50 23

Anya és lánya együtt kefélnek Nézd meg az anyát, vedd el a lányát! - tartja a mondás. De mi van akkor, ha mindketten felajánlkoznak? Sőt! Nem is külön-külön, hanem egyszerre! Akkor kúrd meg mindkettőt, hogy csak úgy visítsanak a gyönyörtől, mert ezt az élményt nem szabad kihagyni. És ha bejött a dolog, akkor vedd el a lányt, és basszatok nagyokat együtt a kedves mamával.

Letöltés - Fuckin At 50 23

A pesti spriccparty klub 8 rész

Van egy klub Budapesten, ahol a betérő vendéggel bármi megtörténhet - A klub ugyanis kedvelt törzshelye a faszra éhes lányoknak, feleségeknek. Egy újabb erkölcstelen éjszakán egy szende Szöszike és egy tapasztalt faszkifacsaró nagyasszony, Kitty voltak a klub sztárjai, ismét több tucat fehérje-petárda csattant el formás testükön... miközben ment a szopás és a dugás ezerrel. Két belevaló tinicsaj, Julcsi és Bella is belekóstoltak a jóba, csak anyuci meg ne tudja, hány pasival rosszalkodtak a lányok egyetlen éjszakán! Timi és Tünde szülinapi ünneplésük helyszínéül választották a titkos klubot, ahol a torta és pezsgő mellé garmadával fogytak a kemény faszok is! A film végén pedig a klub két derék munkatársa, a tüzes WC-s nénik is beindulnak, akcióba lendülnek, és jól elkapják a mellékhelyiségben pössentésre igyekvő fiúkat... Magyar film, valódi hazai orgiák!

Letöltés - A pesti spriccparty klub 8 rész

Teenage gangban party from Russia 2

Öt fiatal csaj belekóstol, az igazi, kemény csoportszex világába. Análszex orgiák, kettős behatolások, kemény gangban jelenetek, totális arcra élvezésekkel, és minden, amit csak el tudsz képzelni.

Letöltés - Teenage gangban party from Russia 2

Lesbian College Coeds 06

Gyönyörű, fiatal csajok, akik közül olyan időközben sztárrá vált csajokat fedezhetsz fel mint Király Kati vagy Eve Angel. Ezúttal egy lánykoleszban kénytelenek nélkülözni a kemény faszt, de nem kell őket félteni, hamar feltalálják magukat. Hisz egy felcsatolhatóssal máris pótolni lehet valamelyest azt a hiányzó alkatrészt. Hatalmas nyalakodások, ujjazások, és persze dugások.

Letöltés - Lesbian College Coeds 06

Pisiszex 8

Három magyar puncika élete legnedvesebb forgatását éli át - pedig nincs is május, de a heves dugások közben puncijukra és szopós szájukba megállíthatatlanul záporozik a perverz aranyeső!

Letöltés - Pisiszex 8

Sperma-party Budapest

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Glory Hole, ahol a leggeciéhesebb csajok tanyáztak, és ahol anno a Tutti Franciaórákat szerveztük. Most újra itt egy gecitől tocsogó film a csodás Móni, Zsani, Dominika, Zsu és Julcsi főszereplésével a régi szép időkből, ahol a lányok megállás nélkül facsarták magukra a jóféle gecit... meethogy nem tudnak létezni az éltető fehérje nélkül :P Reméljük sokaknak jól esik majd újra nézni a budapesti ribik arcáztatós kalandjait...

Letöltés - Franciaóra 10

A pesti spriccparty klub 7 rész, avagy Nincsen ünnep orgia nélkül!

Van egy klub Budapesten, ahol a betérő vendéggel bármi megtörténhet - már ha kellőképpen nyitott a szexkalandokra. A klub ugyanis kedvelt törzshelye a faszra éhes lányoknak, feleségeknek. Az év vége közeledtével az elhanyagolt, és igencsak szexéhes feleségeknek az ünnepi készülődés forgatagában is volt alkalmuk lelépni otthonról, és az éjszakákat vad orgiázással tölteni kedvenc titkos klubjukban. Viki, a faszimádó szőke tanárnő; Szilvi, a vörös démon; Rita, a halk szavú - ám nagyon odaadó anyuci; a kerek popsijú Linda; Renáta a dúskeblű eladónő, és fiatal srácokat gátlástalanul faló szőkeség, Lili nem kevés pezsgő és fasz elfogyasztásával ünnepelték a közelgő Karácsonyt na és a sok kalandot ígérő Új Évet. A hölgyek cefetül meg lettek kefélve minden átbulizott éjszakán, így azóta is bugyinedvesítően szép emlékekkel gondolnak vissza azokra a pillanatokra, amikor a klub orgiáira leosonva bedobták magukat a közösbe. Magyar film, valódi hazai orgiák!

Letöltés - A pesti spriccparty klub 7 rész

Fuckin At 50 20

Hiába fiatalosak, dögösek, tele vannak vágyakkal a férjeik már nem foglalkoznak úgy velük, ahogyan megérdemelnék. De ők nem estek kétségbe. Találtak maguknak hobbit. A művészeteket. Na persze nem a hagyományos értelemben. Fiatal művészeket kezdtek el mentorálni, egy kis ecsetkezelésért cserébe. És a hálás fiatal festők ezentúl már nem csak a vásznon dolgoztak, hanem rajtuk is.

Letöltés - Fuckin At 50 20

A feleségem perverz vágyai

Ezek a feleségek kicsit mások, mint a szokványos háziasszonyok. Mert tele vannak perverz vágyakkal, és addig nem nyugszanak, míg át nem élik extrém szex kívánságaikat! Alexa, a csinos szőke negyvenes feleség szereti a keményebb bánásmódot, ezért néger szeretőjével kibérelnek egy titkos S/M kamrát, ahol Alexa átélheti a bilincsek és fenekelés minden izgalmát, hogy aztán felajzva jól megdugják egy tükörszobában. Carmennel egyszerűen nem bír a férje, felesége imád ribanckodni, a nappaliban mindig kéznél a bilincs és a korbács, a szőke céda pedig imádja ha eközben jól popóba is dugják. Éva, a töltött galamb mindenben mohó, miután befalja az ebédet, máris baszhatnékja támad, és a faszt legalább olyan mohón habzsolja mint a rántott húst. Enikő, a szendének látszó kis feleség izgalmas kalandra vállalkozik. Férjével meglátogatnak egy szexshopot, hogy új játékszert válasszanak a hálószobába, de Enci nem bír a hormonjaival, és a bolt raktárába belógva azonnal ki kell próbálniuk az új szerzeményt! Suzy őrületes kalandra vállalkozik, orális szexrekordot szeretne felállítani, ezért a felajzott jelentkezőket maga elé rendelve nekiáll a szopó maratonnak, és addig nem is hagyja abba, míg minden faszt el nem durrantott! 100 % magyar film, valódi hazai szereplőkkel!

Letöltés - A feleségem perverz vágyai

Öreg picsák 24

Íme a bizonyíték, hogy a magyar nyugdíjas hölgyek aztán tudnak élni! Ehhez persze kell pár fiatal fasz is, de a többi már a tüzes nagyikon múlik! Anna néni, Ria mama és az izgalmas újdonságokat sem megvető Írisz kalauzol el bennünket a nagymamák titkos szexkalandjaiba. Magyar nagymamák - magyar szexfilm!

Letöltés - Öreg picsák 24

Trailer trash moms

Ki gondolná, hogy a nagyi egy szexgép? Bár már nem fiatalok, de egy jó faszért odaadnák a tepsiszettet fazekastól. Életteli vágyaktól duzzadó fiatalos 50-es és 60-as nagyik, akik ha szükséget szenvednek egymást rendezik le a szomszédasszonyokkal, de nem vetik meg a fiatal kemény faszokat sem. Ha a kezeik közé kaparintanak egy fiatalembert, akkor azt a végkimerülésig űzik

Letöltés - Trailer trash moms

Csajok szőrös muffal

Sokunkat izgat a sűrű szőrű, mégis esztétikus és ápolt muff. A természetességet juttatja eszünkbe, a vad vágyakat, buja ösztönöket, a csábító igazi nőket. Örömmel cirógatjuk, és nézzük ahogyan a farkunk eltűnik a sűrű erdőben. És ha még azt is engedik, hogy a popsit is kezelésbe vegyük, az maga a mennyország.

Letöltés - Hairy Anal Whores

Franciaóra 21

A híres-hírhedt Privát Gang-Bang partyk 2016-os évadának első részét tehetitek most magatokévá, és ha szerencsétek volt, a csajokat is a farkatokra húztátok a bulik valamelyikén. Ebben a filmben hat szaftos videó vár, 2016 januártól júniusig non stop végignézheted az összes gruppen bulit egy szuszra... Ezeken az estéken fasz nem marad parlagon nyes A csajok teljes erőbedobással vetették bele magukat az események legszaftosabb sűrűjébe, és hogy pontosan mi meg nem történt ezeken a romlott éjszakákon, azt máris nézheted legújabb - töményen kefélős gang-bang partyfilmünkben. Viki, a rutinos szextanárnő, Pamela a vörös céda, kerek popsija miatt (is) közkedvelt Linda, Timi és Tünci a páratlan pinapáros, Rita a geciimádó és Viktória, egy vérbeli gang-bang nagyi most is megállíthatatlanok, ha szopásról és kefélésről van szó! Márpedig itt csakis erről van szó!

Letöltés - Franciaóra 21

A pesti spriccparty klub 6 rész, avagy Linda és faszra éhes barátnői

Ezek a huncut magyar lányok! Ejnye, de rá vannak kattanva a dugásra, szomjazzák a szexet és a kemény faszt, mint sivatagi vándor a friss vizet. Ahol rájuk tör a vágy, ledobják a bugyit, és rácuppannak barátjuk kőkemény farkára. Legyen az autópálya melletti pihenő, Dunapart, vagy éppen egy strand! Kornélia, a csini tinilány az autós szex híve. Gina, a szőke anyuka standolását dobja fel egy popótágító szexkalanddal. Ibolyáék a csomagtartótól a zöld fűig végigkúrják a terepet, Karolin, a zirci feleség egy mező szélén randizik kanos barátjával. De az igazi exhibicionista budapesti feleség, Ági nem válogat, ha a Dunaparton tör rá a szexuális láz, már vetkőzik is, és faszra pattan! Magyar amatőr szereplők, 100 % magyar szexfilm!

Letöltés - A pesti spriccparty klub 6 rész

WIB 2

Feketeruhás ügynöknőink, ezúttal is az idegenek nyomába vetik magukat, és természetesen ami eddig bevált, vagyis, hogy szex útján ugrasztják ki a nyulat, akarom mondani az idegent a bokorból, ezúttal sem változtatnak.

Letöltés - WIB 2

A csajkolesz buja titkai

Ami a lánykoleszban történt, az ott is marad. Később már nem dicsekszenek vele a csajok, amikor már feleségek, vagy komoly társadalmi, üzleti pozícót töltenek be. Pedig ha tudnák, hogy a drága feleség, a kimért üzletasszony micsoda tüzes vadmacska volt tini korában! Gyönyörű, fiatal hamvas csajokként nyalták falták egymást a koleszban tanítás után esetleg helyette. Vagy éjszaka lámpaoltás után milyen orgiák folytak miután a koleszfelügyelő azt hitte, hogy már békésen alszik mindenki.

Letöltés - Lesbian College Coeds 05

A kertváros legtüzesebb bombázói

Itt vannak ők, a legkívánatosabb puncik és érett pinák, akiktől beindul a piszkos fantázia! Ha csak végiglejtenek az utcán villantós miniruhában, minden ismerős pasi utánuk fordul, és titokban arra vágyik, hogy egyszer becserkéssze nekik a lompost. Barbi az igazi szőke dög eszméletlen csöcsökkel! A menő verdákra bukik, egy kis autókázásért tényleg mindenre kapható. Julcsi, kalandvágyó tinilány igen laza erkölcsökkel. Könnyelműen beszáll idegenek autójába, hogy aztán egy erdei tisztáson kikötve alaposan szétkeféljék hamvas punciját. Gabriella, Debrecen kis cafkája szívesen sétálgat bugyi nélkül az utcákon és a parkokban. Így aztán nem csoda, ha hamar horogra akad egy pasi, akivel kirándulás közben a szexet is gyakorolhatja. Iby, a vörös hajú démon már igencsak tapasztalt, vele extrémebb játékok is játszhatók, ahol már nem csak a fasz játssza a főszerepet a fordos pinában. Fruzsi különleges csemege, puncidíszét sokan szeretnék közelről kipróbálni, de ma csak Barni jut be a mennyek kapuján. Vivien, a bombázó anyuci minden kamasz fiú álma. Egy ilyen első osztályú MILF-től élete végéig szívesen tanulná az ember az orgazmus tudományát...És végül - de be utolsósorban itt van a kócos Gina, aki Soltvadkerten szépségversenyt is nyert. Szopásban elég finnyás, de mikor bedugják neki a faszt, hirtelen élvezni kezdi az eseményeket... Valódi magyar amatőr szereplők, 100 % hazai szexfilm!

Letöltés - A kertváros legtüzesebb bombázói

Evil nurse

Egy film a régi nagy magyar pornós csajokkal! Mandy Bright és Dora Venter, hogy csak párat említsünk. A csajok ezúttal szextől túlfűtött nővérkék bőrébe bújnak, ám nem igazán a gyógyításon jár az eszük. Azon annál inkább, hogy minden beteggel és orvossal jól megdugassák magukat. Aki pedig ellent mer állni, simán lekötözik az ágyra, hogy aztán kiéljék rajta perverz vágyaikat.

Letöltés - Evil nurse

Nyanyák a sárban megbaszva

Már nem mai csirkék. Közel a hatvanhoz, vagy már azon is egy kicsit túl. De a vágyaik megszégyenítik a legperverzebb csitrikét is. Két szőke barátnő a pusztában , egy sáros, poros mellékúton kúratja meg magát fiatal bikáikkal, a dagonyában fetrengve. Vilma néni egy özvegy háziasszony, de a szőrös muffja mindig egy fiatal faszt kíván. A lépcsőházban le is szólítja a fiatal srácokat, akik közül mindig van egy-egy vállalkozó kedvű aki jól megdugja a mamit. A szőke Mari néni bár már nem fiatal, az étvágya túltesz sok tinin. Ezúttal két fiatal fiút facsar ki rendesen.

Letöltés - Fuckin At 50 18

Amikor beindul a szopóroller

Jártál már orális szexbulin? Ha még nem, most megnézheted, milyen az, amikor bevállalós csajokat eresztünk szét egy budapesti szórakozóhelyen, és feladatuk nem más, mint az álló faszú férfiak kifacsarása az utolsó gecicseppig! Magyar szereplők – tabumentes magyar orgia!

Letöltés - Franciaora 9

Öreg picsák 22

Kiramama 62 éves, és első szexfilmjében egy fiatal srác próbálta fel a nedves pináját. Pirike is alig várta már, hogy elvegyük pornószüzességét - egy profi srác jutalmul alaposan meghajtotta a szexéhes mamócát. A mezőny legidősebb versenyzője azonban faszmajszoló Marika néni volt, akinek Szilárd barátunk utat vágott még éltes segglyukába is... Hadd szóljon az a nagyisegg!

Letöltés - Öreg picsák 22

Tracy big tits

A méretes dudák kedvelőit kápráztatja el Tracy és csöcsös kolléganői ebben a filmben. A mindig faszra éhes nagycsöcsű, nagydumájú Tracy ezúttal testhezálló feladatot kapott: két fasszal kellett megküzdenie a Tutti kamerája előtt. Tracy nagyon bedobta magát, szopott és dugott, és szinte szétszedte a fiúk faszát. Veszélyes dög ez a nő, ha nem vigyázol, csak egy üres herezacskó marad belőled! Egy tapasztalatlan csaj, Dolly is lehetőséget kapott kameránk előtt. Dollynak minden porcikája eredeti, beleértve hatalmas dudáit is! Testi adottságait és ügyes lábmunkáját kihasználva a kezdő ám igen buzgó lányt egyik profi színészünk avatta be a pornófilmezés rejtelmeibe... Zsanett már rutinos a kamera előtt, így aztán jól csűri a szexet. Ebből a filmből megismerhetitek remek mélytorok technikáját, emellett természetesen pattogó, méretes didkói is főszerepet kapnak...

Letöltés - Tracy big tits

Te is szereted a szexéhes ötveneseket?

Sokan esküdnek az érett nőkre. Ők már túl vannak egy s máson. Ha béna vagy a képedve vágják. Ők nem fogják megjátszani magukat, csak h ne sértsék meg a lelki világod és macsónak érezd magad. Na de ha jó vagy! Na akkor olyat kapsz tőlük, amire egy csitritől ne is számíts! Őrült, vad, és szégyentelen szexet, olyan odaadással, hogy nem is akarsz majd mást keresni. És persze erőd sem lesz rá! smile

Letöltés - Fuckin At 50 17

Az a baj, hogy sajnos nem tudsz ujat mondani! Próbáltuk ezt is! Semmi sem változott. Teljesen mindegy hogy havonta van vagy kéthavonta, vagy még ritkábban. Nincs rá igény. Próbáltuk nem egyszer, hogy na adjunk meg egy esélyt. De egy idő után felesleges. Sajnos a honap lánya is ugyanilyen sorsra jutott.
Természetesen nem csak akkor jó egy verseny, ha 20 nevező van, bár versenyről nehéz akkor beszélni, ha csak három, vagy pláne 1 db nevezés érkezik. Valljuk be, ez így már nem verseny. Az 5 nevező is mondjuk úgy hogy az alsó határa, de hát még ennyi sem volt. A nézők, az oldal számára mindenképp jobb, ha magas a versenyzők száma. Elhihetitek, hogy volt nem egy próbálkozás arra, hogy ez ne így legyen. Sok oka van annak, hogy a verseny idáig jutott. És mint bebizonyosodott, egy könnyű téma sem garancia arra, hogy több nevező legyen. Sőt! Nem egy esetben még kevesebb is volt. Írtátok, hogy az új embereket kellene megszólítani. Sajnos pont az újak azok, akiket még kevésbé érdekelt a verseny. Nem azt mondjuk, hogy soha többé nem lesz, de egyelőre nem látjuk, hogy erre igény mutatkozna.
Sajnos nagyon rosszul látod, és bár ne így lenne! A nevezők kedve fogyott el! És úgy látjuk, hogy az igény is a versenyre. Ha megnézed, sajnos egyre csökkent a versenyezni kívánók száma, mígnem eljutottunk az utolsó versenyig, ahol 2 hónap alatt összesen 1 db nevező volt a versenyre. Ebből sajnos világosan látszik, hogy nincs rá igény. Pedig mi nagyon szerettük volna, hogy ne így legyen. De így egyszerűen nincs értelme versenyt csinálni.

Üdvözlettel,
Goldengate Szerkesztőség

A pesti spriccparty klub 5 rész

Van egy klub Budapesten, ahol a betérő vendéggel bármi megtörténhet, már ha kellőképpen nyitott a szexkalandokra. Ebben a klubban nincsenek tabuk, aki pajzán szexkalandokra vágyik, nem csalódhat, hiszen a klubban csak úgy nyüszögnek a faszra éhes lányok, kiéhezett feleségek. Aki oda betér egy féktelen bulira, nem távozhat kielégítetlenül. Pinák és kemény faszok gabalyodnak a vad partizásban... A mohó vörös démon nem bír magával, barátnőjével azon versenyeznek kinek sikerül több pasit kielégíteni. Viki, a szőke tanárnő esténként kurvás ruciba bújik, és vadidegen férfiak ölébe veti magát. A kerek popsijú Linda és Rita aztán értenek a bulizáshoz, akárcsak a tűzről pattant Tündi és Timi, akik egy lufi orgián nem csak a lufikat pukkantják el, hanem a körülöttük álló kiéhezett pasik faszát is... Magyar film, magyar csajok, valódi hazai orgiák!

Letöltés - A pesti spriccparty klub 5 rész

Pisis tiniribancok

Négy magyar tini puncika élete legnedvesebb forgatását éli át - pedig nincs is május - de a heves dugások közben puncijukra és szopós szájukba megállíthatatlanul záporozik a perverz aranyeső! Akkor is, ha nem akarják...

Letöltés - Pisiszex 7

Anyukák a szomszédból!

A legtöbb férfi és srác fejében megfordult már a gondolat, amikor a csinos szomszéd anyukát meglátta a kerítés mögött, hogy hú de meg kellene baszni ezt az érett, de még fiatalos bomba nőt. Mert ekkor a képzeletükben már nem mint a haver anyukája, vagy mint a segítőkész szomszéd képe jelenik meg, hanem egy kívánatos nő, és a tudat, hogy itt van a szomszédban csupán egy karnyújtásnyira, csak még vonzóbbá teszi. A filmünk szereplői igazi mázlisták, mert ők valóra is váltják az álmukat, és megdugják a haver anyját, a férjek pedig az asszony háta mögött kefélik a szomszédasszonyt.

Letöltés - Miltf 39

Franciaóra 8 - Szopatás a bűnbarlangban

Faszhiányos csajok gyűltek össze egy budapesti szórakozóhely színpadán, hogy a felsorakozott közel száz pasit leszopják. Egy kis pia fokozta a libidót, és oldotta a gátlásokat, elképesztő, mennyi gecit kaptak a luvnyák, és még csak meg sem kottyant nekik! Non-stop furulya, hatalmas élvezések, kegyetlen spriccelések - magyar fasszopó lányok főszereplésével.

Letöltés - Franciaóra 8

Nagy mellek 3

Ha megnézed ezt a videót, és meglátod, mi folyik egy étterem konyháján, garantáltan soha többé nem rendelsz makarónit a pincértől... Viszont ha szereted a nagycsöcsű ribanc konyhalányokat, tuti szeretnél majd besurranni a színfalak mögé egy rövid ám velős konyhalátogatásra… Vérbeli magyar gasztropornó amatőr lotyók főszereplésével!

Letöltés - Nagy mellek 3

A pesti spriccparty klub 4 rész

Van egy klub Budapesten, ahol a betérő vendéggel bármi megtörténhet, már ha kellőképpen nyitott a szexkalandokra. A klub ugyanis kedvelt törzshelye a faszra éhes lányoknak, feleségeknek, akik nem csak bulizni szeretnek, a faszt is kóstolgatják rendesen. A kerek popós Linda és a formás szőke anyuka, Netti orgiával ünneplik a Szilveszter éjszakát. Fogy a pezsgő, és a fasz... Vajon melyiket szeretik jobban?! Két tapasztalt, de meglehetősen elhanyagolt feleség, Timi és Rita egy kis kalandot keresnek a klubban, találnak viszont rengeteg pasit, akik örömmel kielégítik dugásra éhező puncijukat. Violet, a szőke ápolónéni és a cickós anyuka, Blanka is odateszi magát, hagyják, hogy a pajzán események elragadják őket a geciben fürdő végkifejletig. Magyar film, hazai orgiák!

Letöltés - A pesti spriccparty klub 4 rész

A legjobb barátnők is összekapnak olykor

És ilyenkor mi a legjobb megoldás a béküléshez? Naná, hogy egy finom, sikamlós szexparty, egyikük lakásán. És ha a többi barátnő is betoppan, csak még jobb lesz a buli. Természetesen fiúk nélkül. Őket helyettesíteni lehet pár vibrátorral, és egy felcsatolhatós műfasszal, ha az ujjak és a nyelvek játékánál valami keményebbre vágynak.

Letöltés - Girlfriendz 3

Ass to mouth 5

Ezek a tini csajok nem éppen apácanövendékek. A testréseiket sem éppen azon a módon használják, ahogyan azt a nagy könyv előírja. Imádják, ha minden lyuk rendesen be van tömve rajtuk. Élvezettel szopják a faszt, és nem csak a puncijukat engedik megdugni, hanem kikövetelik, hogy a seggüket is jól megbasszák.

Letöltés - Ass to mouth 5

Fasszopó ribancok!

Hat ordas nagy magyar ribi vár rád ebben a filmben, akiknek egy fasz soha nem elég, sőt, kettő de még három sem! Mert ez a hat ribanc csak akkor érzi jól magát, ha egy egész discót leszophat. Hatalmas szopások, lucskos élvezések, és tengernyi sperma lesz a csajok jutalma! Mindez egy budapesti szórakozóhelyen!

Letöltés - Franciaóra 7

Nagy test, nagy élvezet

– tartja a közmondás. Mi azt mondjuk, nagy csöcs, nagy segg – veszett jó szex! Filmünkben dúskeblű, markolható seggű puncikat dugványoznak! Ízelítő a jelenetekből: Takarítónők gruppen bulija a fociöltözőben! Csöcsös-korbácsos leszbik gyűrik a lepedőt! A pincérnőt lerohanják az olasz csődörök… Hatalmas légzsákok kedvelői – máris hegyezhetitek a cerkátokat!

Letöltés - Nagy mellek 2

Fuckin At 50 vol. 12

Nem minden nagyi kötögető, és tortasütögető vén szipirtyó, ahogyan sokan képzelik. Ebben a filmben olyan szeximádó, és faszcibáló nagyik szerepelnek, akik már elmúltak 50 vagy akár 60 évesek is, de a pinájuk ugyanúgy éhezik egy kemény faszra mint bármely tinilányé. Vannak köztük bozontos muffú, egy rúd szalámit is elnyelni bíró vaginával rendelkező igazi ősanya típusok, akikhez kell az állóképesség rendesen, de vannak kopasz és fazonírozott finom kis puncijú hölgyikék is, akiket olyan gyengéden kell baszni mint egy szűzet. Ki-ki kedve szerint választhat!

Letöltés - Fuckin At 50 12

Ázsiai iskolás csajok

Alig múltak 18, de már csak a dugáson jár az eszük. Fiatal, szexéhes csajok, akik mohón vetik magukat a bránerre, és miután jó keményre szopták azt, készségesen felajánlják szűk puncijukat.

Letöltés - Over 18 4

A pesti spriccparty klub 3 rész

Van egy klub Budapesten, ahol a betérő vendéggel bármi megtörténhet, már ha kellőképpen nyitott a szexkalandokra. A klub ugyanis kedvelt törzshelye a faszra éhes lányoknak, feleségeknek, akik a téli hidegben perverz gruppen randikat bonyolítanak, méghozzá vadidegenekkel! A csöcsös tanárnéni, Viki éjjel igazi szexdémonná válik, és vörös barátnőjével úgy mulat, ahogy az igazi kurvák, négyesével falják a faszt. Linda kerek popójának senki sem tud ellenállni, Netti is veszettül élvezi, hogy idegen férfiak döntik meg, ahogyan a férje soha, és ha eljön a Karácsony, ünnepi hangulatában Rita és Timi virgácsok után kutatva tüzes testüket gecivel locsoltatják egy hatalmas össznépi gabalyodásban. Budapest legmohóbb feleségei ismét bevetésen, vérbeli tabumentes orgiákon!

Letöltés - A pesti spriccparty klub 3 rész[/IMG]

A szőrös muff újra divatba jött!

Sokan imádnak kutakodni, egy szépen karban tartott szőrös muffban. Van is szenvedélyes szex a szabadban, de olyan is amikor a főnökasszonyt elkapja a két beosztottja és orrba-szájba szopatják, és még jól szendvicsben is megkúrják.

Letöltés - American Hair pie 8

Nagycsöcsű milfek akcióban

A szexéhes anyukák által megrontott fiúk! Külvárosi szexéhes, nagycsöcsű anyukák vetik rá magukat, fiuk iskolatársára, barátjára. Amikor egy érett, szexhiányos nő el akar csábítani egy fiatal fiút, annak bizony kevesen tudnak ellenállni. Leginkább senki!

Letöltés - MILTF 27

Ass to mouth 4

Nincs is annál jobb, ha egy csaj az összes testnyílását felajánlja, hogy a férfi kiélhesse minden vágyát. Punciból át a szűk popsiba, majd egy jó kis cumi, és kezdődik elölről a ringlispil. Kemény baszások, seggrepesztő behatolások, vad cumiztatások, mindenre kapható kis cafkákkal.

Letöltés - Ass to mouth 4

Duci puncik

Az a jó, ha a nőn van mit fogni! Markolós seggek, rengő csöcsök és szopós szájak kedvelői élvezkedhetnek ezen a filmen, amelyben gömbölyű idomú magyar lányok habzsolják a kemény fütykösöket kifulladásig… Viki, Melinda, Gyöngyi, és Rosalinda az ápolónő ismét akcióban!

Letöltés - Duci puncik

Girlfriendz 2

Egy szakítás mindig fájdalmas. Egyáltalán hogy lehet elhagyni egy ilyen dögös csajt? Ilyenkor mindig jól jönnek a megértő barátnők, akik nem csak a lelket, hanem a testet is ápolgatják. És ezt olyan intenzíven és odaadón teszik, hogy már nem is hiányzik az a dákó annyira, hisz három bombajó csaj kényeztet. Hatalmas nyalakodások, ujjazások, dugások a felcsatolhatóssal. Ilyenek az igazi barátnők!

Letöltés - Girlfriendz 2

Fuckin At 50 vol 10

Már rég nem huszonévesek, de faszt még mindig ugyanúgy imádják mint amikor a 70-es években, tini korukban a Balcsin a nádasban keféltették magukat a nyári táborban. Azóta háziasszonyok lettek, de a markukban nem csak a fakanál áll jól. Fiatal srácokkal keféltetik magukat, ha már a férjük volt olyan hülye, hogy elhagyta őket. Amit így utólag nem is bánnak, hiszen egy lélekben újra a nádasban érzik magukat, és hiába telt el azóta jópár év, őket még mindig ugyanolyan fiatal srácok basszák!

Letöltés - Fuckin At 50 vol 10

A pesti spriccparty klub 2 rész

Van egy klub Budapesten, ahol a betérő vendéggel bármi megtörténhet, már ha kellőképpen nyitott a szexkalandokra. A klub ugyanis kedvelt törzshelye a faszra éhes lányoknak, feleségeknek, akik otthon nem kapják meg a napi betevő szexet, kénytelenek tehát faszéhségüket máshol, másképp csillapítani... A spriccpartyn ezúttal két nagycsöcsű feleség, Renáta és Ibolya is próbára teszi magát, és azon versengenek, vajon kinek jut több fasz, ki kap majd több gecipetárdát? A fiatal, de elhanyagolt kerek seggű Lindácska elmesélte szomszédasszonyának, milyen perverz bulin járt legutóbb. Így Viki is lelép otthonról, és titokban kipróbálja a gruppen élményt. Rita férje külföldön dolgozik, a parlagon heverő asszonyka nem sokáig szomorkodik otthon, inkább leugrik a klubba és bedobja magát a közösbe. A szöszke ápolónőnek is jól esik egy vad menet a szabadnapján, szereti, ha tettre kész kanok jól beverik neki a faszt! Budapest legmohóbb feleségei ismét bevetésen, vérbeli tabumentes orgiákon!

Letöltés - A pesti spriccparty klub 2 rész

/ 27 oldal
/ oldal   Összesen: 1317 hozzászólás, Listázva: 51-100

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!