/ 27 oldal
Hozzászólások

Erotic experience 7 up my ass

Letöltés - A fiatal párok hétköznapi életét feldolgozó filmben teljesen ártatlan körülményekből, tehát például zuhanyzás, közös reggelizés vagy akár egy takarítás közbeni veszekedéstől is pillanatok alatt eljutnak a fenékbedugásig, garantáltan. A címlapom seggbehúzott kispinájú lány is elég jó bőr, de a filmben szerepel a híres cseh squirtkirálynő ,Carla Cox is, aki ha akar ha nem mindig levet ereszt, ha pornófilmben látjuk, meg amúgy is. Ebben a filmben akkorát spriccel, hogy még Peter North is megirigyelné, aztán persze jól megszurkálják az ő púzóját is.

Letöltés - Erotic experience 7 up my ass

Erotic Experience 5 Tits & Ass

A cseh MILF-ek - mint például a hölgy az első jelenetben - legalább rendesen nyalják a herezacskót és úgy basznak, mintha nem lenne holnap. Meg aztán ezek a régivágású csajok nem engedik, hogy a szájukba verjék, hanem ragaszkodnak ahhoz, hogy ők verhessék ki és ez pontértékű! Aztán jön Diana Gold, aki most kivételesen nem V-alakúra borotvált pinában stylingolta magát a jelenethez, hanem landing stripet, úgynevezett leszállópályát hagyott a csiklója fölött. Kristi Klenot a hatalmas kannáival teljes nyugalomban dugványoztatja magát a kertben, szegényke csak akkor íjed meg, amikor a szemébe spriccelnek, hát előfordul ez, na. Öt ilyen teljes hosszúságú etűdből áll ez a film, azoknak ajánljuk, akik nem törődnek nagyon a sztorival, csak dugás legyen a vége, néha seggbe is, bele.

Letöltés - Erotic Experience 5 Tits & Ass

2 Fighe 1 Cazzo

A film a 2 csaj 1 fiú felállásból közelíti meg a témát, amolyan olaszos temperamentummal. A szex itt nem a gépies amerikai stílusról szól, hanem egy kis érzelem is fűszerezi a történetet. És hát melyik férfi ne ábrándozott volna már el azon, hogy egyszerre két dögös csaj kényezteti?

Letöltés - 2 Fighe 1 Cazzo

Lesbian Lovers No. 17

Gyönyörűek, fiatalok, és leszboszik! De lehet, hogy ha meg tudnád őket győzni, akkor bevennének harmadiknak. Szeretik ha egymás testét finoman simogatják, de nincs ellenükre, ha keményebb vizekre eveznek, és egy méretes műfasszal döngölik finom puncijukat. Attól függ, ki mit hoz ki belőlük.

Letöltés - Lesbian Lovers No. 17

Csajok a távol keletről!

Sokan szeretjük a bájos japán iskolás csajokat. Bejön az ártatlan tekintetük, ahogy kissé esetlenül jár a kezük a farkakon, és ahogy kissé ügyetlenül szopogatják azt. A lelkesedésük azonban hamar feledteti velünk ezeket az apróbb hiányosságokat. A bátortalanabbakat viszont csak megujjazzuk, és vibrit nyomunk a puncijukba.

Letöltés - Csajok a távol keletről!

Perverz péntek - Bizarre sex climax

Ez a film bemutatja az extrém játékszerek őrületét, a felcsatolható dildóktól egészen a pisiszexig. Fiatal csajok bolondulnak azért, hogy szex közben és utána, jól lepisiljék őket. Aztán persze követelik a faszt is, hogy jól meg legyenek kefélve.

Letöltés - Bizarre sex climax

Hiánypótló - Privát DVD 1

Egy igazi kuriózum ez a DVD, hiszen a töretlen népszerűségnek örvendő Privát DVD első kiadása most újra látható! A több mint hat éve közkedvelt sorozat mindig is az amatőr magyar lányokat és párokat helyezte a középpontba. Masztizó lányok, hatalmas házi hancúrok, utcai meztelenkedés – 100 % hazai szereplőkkel, hazai helyszíneken! A sorozat első száma anno még VHS kazettán jelent meg, de haladva a korral tavaly óta akár már blu- ray discen is élvezhetik kedvenc jeleneteiket a Privát sorozat hűséges rajongói!

Letöltés - Hiánypótló

Anal-Sex Climax 2

Análimádó csajok kefélése. Vannak akik a hátsó bejáratot részesítik előnyben amikor egy nagy fasz kerül az útjukba. Vannak akik azért mert élvezik, mások azért mert a szüzességüket tartogatják. Ezek a csajok gyaníthatóan az előbbi miatt művelik az anál szexet.

Letöltés - Anal-Sex Climax 2

Playhouse Platinum

6 gyönyörű csaj, akik élvezik a szex minden formáját. Több mint 2 órás film amiben a kézimunkától, a kettős behatolásig szerepel a szex mindenféle formációja.

Letöltés - Playhouse Platinum

The villa 2

Egy villa alapvető funkciója, hogy a jó csajokat elcsábítsd vele. Amint meglátják a medencét, már kerül is le róluk a ruha. Ezután már nem is kell mást tenned mint hogy jól megdugod őket.

Letöltés - The villa 2

Perverz péntek - Transformed

Átalakított csajok! Shemale és travi szereplők! Aki szereti ezt a stílust, ebben a filmben sem fog csalódni!

Letöltés - Transformed

Életmentők

A mentőzés nem leányálom. Nehéz munka, sok túlórával, és még csak meg sem fizetik rendesen. Ám ha a mentőben a mentős csajokat jól megbassza egy fejsérült beteg akinek a farkával viszont semmi baj, vagy ha a mentős egy csinos fiatal csajt kell hogy ellásson, aki nem veszi zokon, ha a lázmérőzés nem éppen a megszokott módon történik, akkor már egyből megjön a kedvünk ehhez a munkához!

Letöltés - Életmentők

Miss Shemale America

Vajon mi a furcsa ezeken a csajokon? Elgondolkoztál már azon milyen lehet az egyik néger teniszezőnő az ágyban? Izmos karok és lábak, nagy cicik. De mi az ami mégsem stimmel? Hát egy nagy fekete farok a punci helyén! Ezekkel a csajokkal csak akkor kezdj ki, ha nem fél attól hogy maguk alá gyűrnek!

Letöltés - Miss Shemale America

Egyfelől nem csak ázsiai shemale film van az oldalon. Az hogy kinek mi a gyenge, az ízlés kérdése. Van aki Vagner-re bukik, más a AC/DC-re. Másfelől ha ezerszer jobb filmeket látsz máshol, akkor mit keresel itt? Megmondta már más is! El lehet innen menni kéremszépen!

Privát DVD 74

A méltán népszerű Privát DVD sorozat legújabb számában is 100 % szextöménységű amatőr magyar filmeket találtok. Hazai lányok-asszonyok, akik kipróbálták a kamerák előtti szexet, és nagyon...

Letöltés - Privát DVD 74

Anal-Sex Climax

Vannak csajok, akik azt szeretik ha a hátsó fertály van igazán kitömve. Ezek a srácok pedig lelkesen vállalkoznak arra, hogy jól seggbe dugják a kiéhezett kancákat!

Letöltés - Anal-Sex Climax

Photorama specials - Hardcore volume 11

Tini muffok, hatalmas szexuális étvággyal. Ezúttal is a legjobb csajokat kefélik ájulásig a keményfarkú srácok. 5 kemény kefélős jelenet ezekkel a bevállalós csajokkal, maga a mennyország.

Letöltés - Photorama specials - Hardcore volume 11

Perverz Péntek! - Thaiföldi széplányok kukival

Azt mondják Thaiföldön a legjobb nők valójában férfiak. Lehet benne valami. Mindenesetre felöltözve ezeket a csajokat kevesen tudják megkülönböztetni a valódi csajoktól. Nektek vajon sikerülne?

Letöltés - Thaiföldi széplányok kukival

Photorama specials - Hardcore volume 14

Nagymellű barna, hosszú hajú fekete démon, szende szöszi! Hogy mi a közös bennük? Hát az hogy fiatalok és imádják a faszt! A Photorama ezúttal is jó csajokból állított össze egy válogatást. Bevállalnám bármelyiket!

Letöltés - Photorama specials - Hardcore volume 14

Perverz Péntek! - Két hatalmas néger farok és a fehér feleség

Mire vágyik minden amerikai tisztes fehér feleség? Hogy két néger a hatalmas farkukkal ájulásig bassza őket. Ezek a srácok akit kezelésbe vesznek, annak nincs könyörület. Egy ilyen fasz is bőven sok hogy úgy érezze a fehér csaj hogy karóba húzták, ám ha egyszerre mindkettő támad akkor az már felér egy inkvizíciós vallatással.

Letöltés - Lovin' the big black one

Charlie's anals

Ezeknek a csajoknak a popsiszex a mindenük. Azt sem bánják ha egyszerre két farok döngöli a hátsó lyukat. Ha jót akarsz velük nem próbálkozol holmi gyengéd, érzelgős maszlaggal. Vágd őket hanyatt és akassz be nekik keményen!

Letöltés - Charlie's anals

The two Jonnies

Johny két énje. Mindenkiben kettősség munkál. Kiben gyengébben, másokban erősebben. Ettől függ, hogy melyik énjük kerül előtérbe. Főszereplőnk női és férfi énje egyforma erős, ezért nála felváltva jelentkeznek ezek a tünetek.

Letöltés - The two Jonnies

My Tiny Hairy Ass

Punci és popsi öklözés, ami csak belefér! Ezek a szőrös puncijú csajok azt élvezik igazán, amikor egy másig csak könyékig hatol a seggükbe. Hát mindenkinek megvan a maga hóbortja, de ez azért már egy kicsit erős!

Letöltés - My Tiny Hairy Ass

Ismét Perverz Péntek!

A Perverz Péntek alkalmából ezúttal olyan filmet ismerhetsz meg, amikor egy törpe csajt 5 szexre éhes normál méretű férfi dob a közösbe!

Egy törpe csaj épp hazafelé tart a munkából, amikor lefékez előtte egy autó. A sofőr szóba elegyedik vele, és mivel rendes pasasnak tűnik ezért a csaj szívesen veszi a közeledést. Ekkor még nem sejti, hogy élete egyik legnagyobb kefélésében lesz része. A fazon elviszi magához a csajt, ahol a gyönyörű kert, és a medence le is veszi a lábáról. Mire észbe kap, már egy csoportszex egyetlen női főszereplőjeként találja magát, ahol 4-5 faszi kapja őt a farkára.

Letöltés - Itsy bitsy gang bang 2

Privát DVD 64

A Privát sorozat legújabb számában a nagy melleken van a hangsúly. Csodás pattogó nagy csöcsöket láthatsz akcióban, de négy extrémebb kategóriás film is bekerült a válogatásba: egy lélegzetelállító amatőr öklözős jelenet, egy jó nagy gruppenparty, egy négyes pezsgőzős bulizás és egy hatalmasra pumpált tinipinás szex is. Nagyon komoly!

Letöltés - Privát DVD 64

The Affair

Kathy nagyon pajkos lány. Simán megcsalja a férjét a nagyfarkú Omar-ral. Ki vetné rá az első követ, amikor ekkora farok vár rá. Megragad minden alkalmat, hogy szopja a kemény faszt, és hogy jól seggbe dugja, a férje háta mögött. Bár nem túl diszkrét ezzel kapcsolatban, hiszen nem igazán törődik azzal, hogy kiderül-e a titka. Mivel minden aljas cselekedete filmezve lett.

Letöltés - The Affair

Perverz Péntek!

Elindult a Perverz Péntek rovatunk! Ezentúl minden pénteken egy-egy extrém filmet találnak majd a rovatban mindazok, akik ebből a témából szeretnének válogatni. A filmek szereplői travik, törpék, extrém kövérek, nagyik, és hasonló nem megszokott filmes szereplők. Habár nem szokványos terepen járunk, arra azért figyelünk, e filmek ajánlóival ne zavarjuk azokat, akik nem érdeklődnek a téma iránt. Első filmünk egy travi nővérekkel teli kórházban játszódik.

Letöltés - Dr. Fanny nurse tranny

Susan highclass

Kemény dugások, melyek során a csajok nem tudnak talpra állni az átélt sokktól. Ezúttal a popsi sincs kímélve, kegyetlenül megtömik a hátsó lyukat is.

Letöltés - Susan highclass

A bujaság kertje

Képzeld el, hogy van Boldogság! Képzeld el, hogy van Mennyország! Képzelj el egy helyet, ahol nincsenek gondok, problémák. Csak vidám, önfeledt szórakozás, játék, szerelem! Nézd a zöld növényeket, a színes virágokat, nézd a gyönyörű lányokat, és az Adonisz-szépségű fiúkat. Érzed a levegőben a gyümölcsök illatát? Érzed a testek fojtott vibrálását? Gyere, meghívunk magunk közé! Lépj be te is a Bujaság Kertjébe!

Letöltés - A bujaság kertje

Audrey Hollander

A szex vad oldalát mutatja be ez a film. Amikor minden gondolat a kefélés körül forog, és szexuális játékszer minden tárgy ami fallikus kinézetű.

Letöltés - Audrey Hollander

Alysha's diaries

Brit csajok kemény szopatós és kefélős jelenetekben. Az angol csajok mindig is híresek voltak arról, hogy egy kis alkohol hatására teljesen levetkőzik a gátlásaikat. Itt még alkohol sem kell hozzá, hogy egymásnak essenek, vagy keményen lecidázzanak egy fekete faszt.

Letöltés - Alysha's diaries

Photorama specials - Hardcore volume 2

A Photorama filmek legjavát tartalmazza ez a film. Fiatal, jó csajok, akiknek a szexéhségtől már csurom nedves a puncijuk. Természetesen azonnal akad egy-egy vállalkozó kedvű férfiú, aki szívesen besegít a tűzoltásba.

Letöltés - Photorama specials - Hardcore volume 2

Girl power

Csajok, csajok és megint csak csajok. Ebben a filmben láthatod hogy mit is jelent az a szó hogy girlpower. Vibrátorral és dildóval a kezükben igyekeznek kielégíteni egymást és persze saját magukat. Dőlj hátra és élvezd ahogy ezek a csajok férfi nélkül is mennyire élvezik a szexet!

Letöltés - Girl power

Girly volume 4

Masztizó csajok minden mennyiségben. Fiatal tini csajok kényeztetik magukat, ezúttal mindenféle külső segítő eszköz nélkül. Csak azt használják amit a természet adott, vagyis csak az ujjacskáikat.

Letöltés - Girly volume 4

No tresspassing

Mintha a friss vidéki levegő teljesen megőrjítené ezeket a fiatal városi csajokat, akik miután kiszabadultak a nagyvárosi dzsungelből vadul rávetik magukat a férfiakra, és szexelnek bárkivel, bármikor, és bárhol.

Letöltés - No tresspassing



http://www.goldengate.hu/film/142612-No-tresspassing

Assfisting party 2

Az extrém szex kedvelői számára itt van a seggöklöző party folytatása. Ezúttal is kemény popsiba dugások és öklözések adják a film gerincét. És a csajok ezúttal is kielégíthetetlen ribancok benyomását keltik.

Letöltés - Assfisting party 2

The Artist

Londonban él egy művész aki szakmája mestere. Állandóan gyönyörű csajok veszik körül, akik mindent megtennének, hogy a művész által kitárt világba léphessenek.

Letöltés - The Artist

Superstars Wild Girls

A Luxx Video sztárjai igazi vad csajok. Az elmúlt évek legsikeresebb Kovi filmjeiből készült a Luxx Video legújabb válogatása a magyar pornóipar legragyogóbb szupersztárjainak közreműködésével. Garantált sikerfilm a pornó csillagok rajongóinak.

Letöltés - Superstars Wild Girls

Tini tonik 4

A tinik a széria negyedik epizódjában sem bírnak magukkal. Keményre szopott farkak, fényesre nyalt fémes vibrátorok, ágaskodó mellbimbók és gyöngyöző puncik rengetegében keresik a pillanatnyi kielégüléshez vezető legkéjesebb utat. Hiába, ők már csak ilyen kis mohók. De mi így szeretjük őket, ugye?

Letöltés - Tini tonik 4

David angyalai 2

David Perry gonzo szériája folytatódik. Naturális környezetben, felesleges vágások nélkül nézhetik végig a meztelen igazságot. Profi stáb, amatőr filmes hangulat, valódi beindulások.

Letöltés - David angyalai 2

Superstars Anal Babes

Análinvázió ez a javából! Az elmúlt évek legsikeresebb Kovi filmjeiből készült a Luxx Video anál válogatása a magyar pornóipar legragyogóbb szupersztárjainak közreműködésével. Michelle Wild és Maya Gold mellett feltűnik még az immár nemzetközi dj-ként tevékenykedő Nikki Bellucci és az Egyesült Államokban hatalmas sikernek örvendő Mandy Bright és Nikky Blond is. Garantált sikerfilm ez az anál kedvelőinek és pornó csillagok rajongóinak egyaránt.

Letöltés - Superstars Anal Babes

Az élvezetek nagykövete

Mi, az Élvezet Állama nagykövetnői azzal a feladattal érkezünk egy-egy országba, hogy népszerűsítsük hazánk alkotmányának első pontját, azaz Szeretkezz, ne háborúzz!. Mi azt valljuk, hogy csókold meg az ellenfeledet, és gondold újra a problémád. Ha mindketten így tesztek, biztosan megszűnik a bosszúság, sőt, ahogyan az nálunk lenni szokott, boldogan váltok el, netalán azután, hogy egy jót szexeltetek!

Letöltés - Az élvezetek nagykövete

Fitnessex

Ebben a konditeremben a sportolók nem a bicepszükre gyúrnak. Kemények az idomok és a farkak.Nedvesek a testek és a puncik. Ez aztán az igazi FitnesseX!

Letöltés - Fitnessex

Ügynökök újra feketében

Thomas amatőr csillagász, aki egy paranormális jelenségeket kutató intézetben dolgozik. Egy délután az intézet titkos raktárában aktiválódik egy titokzatos tárgy, egy fallikus szobor. Thomas és barátnője akaratán kívül elindít egy rejtélyes folyamatot...

Letöltés - Ügynökök újra feketében

Van aki forróbban szereti

Egy bankrablást követő táskacsere miatt két fiúnak menekülnie kell. Csupán egyetlen lehetőségük van: női zenekarban kell zenélniük. Ahhoz hogy ne leplezzék le őket, nőnek kell látszaniuk. Végül menekülnek vonaton, autóval, repülővel, ejtőernyővel...

Letöltés - Van aki forróbban szereti

Victoria és barátai 2

A bájos szőke hölgy arról híres, hogy bevállal szinte mindent, ami egy igényes pornófilmbe belefér. Kislányos külseje, szende mosolya vad nimfát takar, aki bármilyen helyzetben kész egy kis szexre. Victoria megmutatja nekünk mi hozza lázba őt, mire gerjed a saját hálószobájában....

Letöltés - Victoria és barátai 2

Ügynökök feketében

Egy idegen tárgy, amely a város melletti erdőben fúródott a földbe, különös rezgéseket ad le. Az emberek, akik kapcsolatba kerültek a titokzatos tárggyal szexuális túlfűtöttségről számoltak be. Önök titkos ügynökök, feladatuk kideríteni a tárgy eredetét, valamint érkezésének célját. Az Ámor program szigorúan titkos.

Letöltés - Ügynökök feketében

A levegő fenegyerekei

Egy sárkányrepülő egyesület versenyzői nagy izgalommal készülnek a selejtezőre. Ezen a versenyen derül ki, hogy ki indulhat az országos bajnokságon. Igen ám, de a versenyes rejtélyes baleset történik. Vajon ki a felelős a szerencsés kimenetelű balesetért?

Letöltés - A levegő fenegyerekei

Szavazási eredmény

Melyik termék az, amit leginkább megveszel (vagy megvennél) interneten keresztül?

szoktam vásárolni a neten, de nem ezeket a termékeket (594 szavazat, 21%)

számítógép alkatrészek (561 szavazat, 20%)

nem vásárolok interneten keresztül (536 szavazat, 20%)

könyvek (341 szavazat, 12%)

motorolaj, autós kiegészítők (175 szavazat, 6%)

telefon (136 szavazat, 5%)

nyomtatópatron, irodaszerek (110 szavazat, 4%)

kondizáshoz tömegnövelők, vitaminok (104 szavazat, 4%)

fehérneműk, zoknik (85 szavazat, 3%)

traffipax detektor (68 szavazat, 2%)

parfümök (58 szavazat, 2%)

borok, italok (29 szavazat, 1%)

fogyasztószerek (14 szavazat, 0%)

Életbe rajzolva

Jake egykor sikeres képregény rajzoló volt. Egy átdorbézolt éjszaka után furcsa dologra ébred: a képregény figurák megelevenednek és élik saját életüket. Ezt követően Jake megrajzolja álmai nőjét Lolát. Hamarosan Lola élete veszélybe kerül. Emberrablók váltságdíjat követelnek érte. Jake-nek be kell avatkoznia, be kell mennie a képregénybe és át kell alakítania a történetet.

Letöltés - Életbe rajzolva

/ 27 oldal
/ oldal   Összesen: 1317 hozzászólás, Listázva: 951-1000

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!