/ 2 oldal
Hozzászólások
A harmadik (állítólag) szóló csaj írt ránk szilveszter előtt. Ő határozza meg a kapcsolattartás formáját, de elfelejti megadni a skype nevét. Ráírunk, nincs válasz.
Vagy szóló pasi, páros képpel az oldalon, de egyedül keres.
Vagy bármi jó, de ha felteszek egy kérdést, akkor arra már nincs válasz. És ez csak az utolsó 1 hónap úgy, hogy tulajdonképpen nem is igazán kerestünk.
Esetleg kezdő szimpi pár, akiről kiderül, hogy már 4 éve is váltottunk levelet, csak azóta új a profil. 4 év alatt még mindig kezdő, akkor az nagyon komoly.
Szóval elég rossz a felhozatal, de ha valaki kitartó, akkor azért talál.
És az önbizalmad se kicsi! smile
Ezt csak megerősíteni tudjuk. Pár éve látványos a változás. Sok a fiatal, aki elsősorban a buli kedvéért, piálni, szórakozni megy és ha úgy alalkul, akkor szexel is.
Emiatt egy jó ideje mi is csak privát szervezésű buliba megyünk, ahol még erről szól a történet.
Valóban, van ami havonta, van ami 2-3 havonta. Olyan, mint Pest, hogy egy háten gyakorlatilag minden nap tudsz menni valahova, nincs. De ha tudsz valamit Vas megyében, szívesen fogadjuk többen is. Kisebb bulikat csinálunk, de ez is hosszú tervezést igényel
Attól függ, hogy neked .mi a minőség
Részben igazad van, de!!!
A klubelet Pest központú. Tudom nem lehetetlen, de azért mégiscsak legalább 2 óra nekünk eljutni, 2 vissza és ugyanúgy nem garantált semmi, főleg egy kezdőnek.
Járunk fel ettől függetlenül és jól érezzük magunkat, de nem tudom egyszerű.
Ha nem válogatós, akkor mindegyik jó. De ha válogatós, akkor is jó lehet. smile
Ez sem kifogás. Ha valami nem stimmel, akkor feszültség lesz a két felnőtt között (saját példa) ami a gyereknek sem jó!
100 cm magasan és 30 kilósan smile
Miért jobb az asszony háta mögött mást keresni? Miért nem egyszerűbb kilépni és egy új életet kezdeni? 37 éves vagy. Gondolod ,hogy ez jobb lesz?
Írod, hogy nem vagyunk egyformák. Igaz. Tuti nem várnám el, hogy csak azért megcsinálja hetente, mert...
Uhh, ha azt érzem, hogy nem akarja, az is gáz, de ha ezt előre tudom, hogy nem akarja, csak itt a heti 1....
Mivel személyeskedés miatt letiltottak, akkor ide csak egy rövid válasz!
Igen azzal az adatlappal, ami van, találtunk párt, többet is. Az elmúlt 3 hét kivételes volt, mert 3 hétvégén 4 párral voltunk.
És még soha nem csináltuk meg, hogy elmegyünk egy randira, de csak távolról kukkolunk utána meg nem reagálunk semmit.

Ha esetleg valaki csatlakozna hozzánk (PÁR), szívesen bővítjük a kört. Van egy jól bevált négyes csapat, gátlástalan és szinte tabumentes hölgyekkel.
Mi is ezzel értünk egyet. Volt ismerős is, nem volt rossz, de valóban bent a pakliban, ha valamelyik fél nem elég intelligens, akkor könnyen burulhat a bili
Valakinek gondja van a szovegertessel.
laller szerint nem találkoztatok. Több eset lehet:
A) tényleg elmentetek, távolról megneztetek és ahelyett, hogy odamentetek volna/felhivtad volna/írtál volna neki, hogy bocs nem oké, ehelyett kifogást kerestél.
B) el se mentél

Szerintem egyik sem a gerincesseg jellemzője, de te tudod

És igen,van amikor ránézésre el lehet dönteni, mert nincs foga, más van a képen, mint a valóságban, túl kövér, túl sovány, de gondolom a személyes találka előtt volt képcsere és/vagy videochat.
Hogyan találj!
Sokat olvasgatjuk a fórumot, de ritkán írunk. Mi az oka? Ha ír az ember egy hozzászólást, akkor napokig jönnek a kapcsolatra jelölések mindenféle üzenet nélkül és főleg adatlap olvasása nélkül. Mégis az ilyen ember mit gondol? Kiválasztjuk és 2 nap múlva hármas szex?
Szóval uraim! Igenis kell egy kultúrált üzenet, ha csatlakozni akarsz valakihez!
Ha nem ok, akkor nem az, de akkor mondjátok azt. Ha hitegetsz valakit, aztán nem mész el, az gerinctelenseg.
És ezzel persze rontod a gerinces párok esélyét is.
Én is imádom, remélhetőleg ma is lesz benne részünk smile
Neki, hogy dugják, nekem, hogy nézem miközben én a másik csajjal leszek smile
Ha lenne társkereső adatlapod, ehhez tutira találnál vállalkozót! De gondolom ezt csak te akarod, az asszony meg nem is sejti smile
Azzal, hogy ide beírod, hogy tervezitek...
Már 3 éve is terveztétek
A leírás izgalmas, de aztán majd jön, hogy miért nem találsz magadnak párt. Megnyitva a társkeresős oldaladat nincs egy nyilvános kép se, a bemutatkozás elég szűkös, de az is tele van helyesírási hibával. Azonnal kiestél pl nálunk és tudom, hogy sok másik párnál is.
Szóval update az oldalra és kezd újra!
Szerintem ez gáz, pláne, ha évek óta ez van. Tudom... család, gyerek, közös ház. de megkeseríti az életet. Első feleségemmel nekem is voltak ilyen problémáim, most semmi ilyen nincs. Van, hogy ő akarja többször, van, hogy én. Ha szeretném akkor a szájába élvezek, ha akarom, akor máshova, tabu gyakorlatilag nincs. Egész más az életünk, kapcsolatunk, máshogy élünk meg hétköznapi dolgokat is.
Röviden: el kell válni.
Tudom, hogy jönnek majd a megmondó emebrek, hogy de nem ez a legfontosabb. Nem, de ott van a dobogón és minden más megoldható mással (zene, koncert, hobbi, piálás) de azért a szex mással, na az gáz.
Mással csak akkor, ha ő is ott van. (pl swinger se lehetett volna a régi feleségemmel, most meg...)
Azt szoktam mondani, hogy egy párkapcsolatban a szexben egyetértésnek kell lennie, mert ha ezt oldod meg a párod nélkül az gáz. Ha más zenét szeretsz, más a hobbid, az nem gond, mert mehetsz/csinálhatod a szomszéddal, a munkatársaddal. De azért a szex az más.
Mondom ezt úgy, hogy 10+ évig éltem együtt az ex feleségmmel, az elején jó volt, de aztán az igények egyre távolabb kerültek és a kapcsolat is egyre rosszabb lett! Állandósultak a viták, a gyerekek is szívtak miatta.
Most szintén 10+ éve élek a párommal és minden okés, vele megy a swinger is, mert mindketten szeretjük, élvezzük. Az ex-szel esélytelen lett volna.
Pontosan... Évekig úgy élni, hogy vágsz valamire, nem kapod meg... Meg kell találni az ideális párt, akivel teljes az összhang minőség, mennyiség, perverzió kapcsán smile
Mi napi 25 levelet kapunk, de ha kiírjuk, hogy keresünk, akkor legalább óránként 25....
Ugyanmár! Nem kell minden elhinni.
Mi is azt gondolnánk, hogy párként könnyebb, de ne higyje senki, sőt..
Ahogy előttem leírták, minden okés, de most az a divat, hogy okés, akkor találkozzunk, erre jön a duma, hogy jó, de Sári/Piri/Klári, azaz a női fél éppen nem ér rá, de szívesen fogd bennünket a házába, wellness és akármi.
Vagy van egy profil és megsértődik, mert ír s elutasítjuk, holott, ha elolvassa, egyértelmű, hogy nem keresünk.

Pl közelből keresünk. Nem érdekel, hogy tud-e utazni, mert úgyse tud, vagy nem akkr, amikor mi akarjuk és nem, nem fog itt aludni!

Szóval szívesen beszélgetnék azzal a párral, aki napi ennyi levelet kap és válogat.

(Szerintem a korunkhoz képest egyáltalán nem nézünk ki rosszul, sportolunk, figyelünk magunkraés bevállalósak is vagyunk mindketten)

Van egy másik profil is, ott más céllal keresünk, jelzem ott sem jobb a helyzet. Legutóbb nem volt egy potens pasi, akivel végigértünk volna a nem túl hosszú ismerkedési procedúránkon. (Pár levélváltás, egy személyes találka és ha van igen, akkor legközelebb szex)
Nyilván elkerülte a figyelmedet, hogy kit keresünk.
Elsődlegesen párt és igaz, hogy a 4 képedből 3 egy hölgy tesrészeit ábrázolja, de az adatlapon nem párként vagy. Ilyenkor (ha ráadásul olyan nap van, hogy sok ilyen levelet kapunk), akkor ki szokott maradni valóban.
Nekünk a héten írt egy. De mire jonni kellett volna, eltűnt
Szombat délutánra (estére) keresnénk párt.
Nálunk kevés tabu van, ideális esetben nálatok sincs sok.
Ráadásul ez már egy javított adatlap, mert az elejétől siránkozik, amikor pedig felhívtam a figyelmét, hogy "inteligensnek" tartja magát, de már ez a szó is helytelenül van leírva, akkor inkább tiltott! Hemzsegett a helyesírási hibáktól és igen: elvárások vannak, de hogy mit ad, az erősen kérdéses.
Azt nem tudom, mert csak egyszer voltunk, de nem jött be.
Nem megszűnt, csak elköltözött. Előbb Tétszentkútra, majd Ikrénybe
Próbáljatok ki párat és döntsétek el! Bár 1 látogatás, nem látogatás, sok mindentől függ, hogy milyen lesz a buli.
Ez teljesen hülyeség, sőőt. Egyre több a fiatal.
Mi tegnap voltunk, egy jól sikerült augusztus eleji szerda után. Hát ez... siralmas volt.
A hely szuper, tök jó zugok, de hajnali fél 2ig talán egy akció volt, az is zárt ajtó mogott
Volt Chippendale show. Kb 3/4 11-tol mindenki azt várta, majd negyedórás csúszással megjött a "mester", aki a játékába régi motorosokat választott. Párom is ment volna, esélye se volt...Az egész talán 10 perc volt.
Utána tombola... Hogy-hogynem van akinek 5 tombola is volt, van akinek 1 se. (Mindenki ingyenkapott elvileg egyet)
Kar a helyért, mert brutál jó lehetne...
Mi konkrétan kifejezetten nem nagyfarkút keresünk, sőt nem is kigyúrtat. Nálunk az ilyen típus alapból kiesik és több hozzánk hasonló párt ismerünk.
De persze nyugtathatod magadat és a sikertelenséged okaként megjelölheted a farkad méretét.
Ja, és nálunk a borotvált mellkas is kuka! smile
Nem voltunk jelen az oldalon jó ideje, de látom nem sokat változtak a dolgok. smile
4 embernél sok igen kell ahhoz, hogy működjön, valóban sok kamus pár van, a pasikkal meg az a gond, hogy tényleg addig nagy a szájuk, ameddig nem kell találkozni, ha mégis, akkor ők akarják megmondani, hogy mikor (pl hétfő 10 óra) Szóval, ha valaki megcsalásra használja az oldalt, akkor kicsik az esélyek. Nekünk is voltak nehezebb időszakok, amikor csak kv volt, aztán 10-ből semmi, de ha türelmes vagy, akkor azért lehet találni. Ha meg nem,akkor el kell menni klubba, ott elég jó eséllyel lesz gabalyodás.
circling
Hova tűntek a topicból a régi hozzászólások?
Sajna most nem jó a nappali...
Sziasztok,
Szerdára (08.03) klublátogatást tervezünk Budapesten. Jól gondolom, hogy 2 klub jöhet szóba a TikTak és a Dreamland?
SecretClubot néztük ki alapból, de ők szabira mentek.
Eddig TT-be jártunk, de szeretnénk egy új helyet megnézni. Szívesen fogadjuk az ajánlásokat!

Köszi
Háááát, ez sem rossz terv, de akkor olyan pasi kell harmadiknak, akivel a bizalom elég erős....
Hűha, végre egy páros, aki átgondolta, hogy ezt nem olyan egyszerű kivitelezni, mint a pornófilmekben.
Ott vékony csajok vannak, és 20+-os férfiak.
Amikor két átlagos farok találkozik egy nőiesen telt hölgy esetén, akkor már nem olyan egyszerű, vagy marhára nem kényelmes. Mi szeretjük, igen, mi, mert a párom hatalmasakat élvez, nekem pedig izgató a másik farkat érezni benne.
Homofóboknak és jaj nehogy hozzám éérjen egy pasi.. üzenem, de igen, hozzád fog érni, sőt a zacsitok is.
Nálunk két póz van. Párom háttal a másik pasinak beleül a farkából, én pedig szemből támadom. Ez látványilag fergeteges, de kell hozzá egy bizonyos minimum cm a másik pasi részéről.
A másik póz, hogy a másik pasira szemből ül rá, ráhajol és akkor én hátulról. Ezt tudjuk mi könnyebben kivitelezni. Látványra nem annyira jó, de érzésre fergeteges.
smile
Határeset.... Hang alapján lehet squirt, de...
Ez szerintem se squirt! Látszik is, hogy inkább pisi! Az is izgis, de nem egyenlő a squirt-tel!
Meg kellene fogadni a modi javaslatát, bár nem értem, miért engedte ki, ha látja, ugyanazok a képek ismétlődnek.
Aztán töbször leírtad nem cigány, de soha nem írod oda, hogy akkor miért ilyen a bőre (hozzáteszem nincs bajom a cigányokkal)
Az ittensi istenek vagytok, meg szuper, valszeg nem néz vissza és tök mindegy mit raksz ki
smile ))))))))) Jaja
Nem igazán tűnt őgy, hogy élvezi...
Nem kell rajta agyalni, de 1 év mire megcsinálják! Tiszta gáz!
Ez a hozzászólás meglepett. Nyilván nekünk sem életcél, hogy kezdőket karoljunk fel, de emlékszem, amikor kicsivel több, mint 3 éve először léptünk be a TT-be. Taxival mentünk, távol álltunk meg, ellenkező irányba indultunk el sétálni, míg a taxi el nem ment. Bent csak néztünk, mintha nem tudtuk volna mi vár ránk. Ültünk, vártuk a sült galambot, majd odajött egy idősebb pár és elmondott ezt-azt. Nem tartott tovább negyed óránál, nem vártak cserébe semmit, de megpróbálák. Mindenki volt kezdő, mindenkinek nehéz volt azt gondolom azért ez mégsem olyan, hogy bemegyek egy élelmiszerboltba (most már okés)

Azóta ráadásul nagyon sok minden megváltozott szerintünk:
- fiatalabb lett a "csapat" (alig 20 évesek is megjelentek)
- eleve négyesben érkeznek a párok nagyon sokszor
- nem feltétlen "dugni" jönnek, hanem a buliért (lásd jirziéket)
- közel sem olyan nyitott a társaság, mint az elején, amikor jártunk.
- sokan csak a tökéletes testet keresik

Ha most indulnánk, lehet 1-2 alkalom után vége lenne a fentiek miatt.
Szóló pasi... Hát nem tudom, szerencsére soha nem voltam szólóként, de elképzelem azt a helyzetet, amikor odamegy asrác 1-2-5 párhoz és mindenki nemet mond. Milyen embernek kell lenni ahhoz, hogy még ezek után is próbálkozzon?
Ha jót akarsz, akkor nem mész!
Én nem bulizni akarok...
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 96 hozzászólás, Listázva: 1-50

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!