/ 1 oldal
Hozzászólások
A tökéleteshez minek hozzányúlni??
Tömegsport buck
Csak egy szó: TÖKÉLETES! wow1 worship
Amire ilyen öreg lesz, az enyém is ki lesz fizetve! vigyor3 beka2
Itt ül egy ugyanilyen kutya az ágyam mellett, mint a videóban van. Lehet már, hogy rosszul emlékszem, ezért megnéztem a törzskönyvét, De azt írja, Boxer. Bár lehet az is hülye volt hozzá, aki kitöltötte a papírját! buck
Önbíráskodás? Közúti veszélyeztetés? Súlyos testi sértés? Esetleg emberölési kísérlet, vagy emberölés?
Mindezt egy közúti szabálysértésnek sem nevezhető cselekményért???
Hát elég érdekes értékrended van!!!!
Persze gondolom, te is csak más szemében a szálkát............
Semmi gond!
Hidd el több mint 2.000.000 km-el a seggem alatt, tapasztaltam már annyit, hogy tudjam, nem az a pár száz "őrült" motoros jelenti az igazi veszélyt a közlekedésben! smile
smile kettő darab autón kívül, egy forgalom mentes úton csinálta a mutatványát! smile
Szerintem meg a kormányt elfehéredett újjal markoló, mereven az előtte lévő pár méter utat bámuló, a közlekedés ritmusát felvenni képtelen, bizonytalan hétvégi autósok 100 szor veszélyesebbek. A két pohár sör nem számít, attól én még jobban is vezetek sofőrökről meg ne is beszéljünk! Azokból meg ugye sokkal több van!?
Igen, én is motorozok, és szeretném, ha ilyen egyensúly érzékem lenne, mint ennek a srácnak. Ugyanis ez a mutatvány, semmi máson nem múlik. Csak ugye a többi ember meg fél attól amit ő nem tud, vagy nem ért.
Én minden esetre nagyobb biztonságban érezném magam egy ilyen motoros, mint egy évi 3000 km-t vezető hétvégi sumakker mögött haladva!
Itt egy lángos! Nesze! hehe
Okoska! ha figyelmesen elolvasod a kommentemet, rájössz, hogy csak egy válasz volt warez82 nek. 6 év nemzetközivel a hátam mögött biztosan csak egy pofámat jártató suttyó vagyok, és nem jártam meg párszor a Tatranska Javorina - Lisapolana határátkelőt. Az angliai példával meg csak arra próbáltam utalni, hogy a jó lengyel vendégmunkások mindenhol ott vannak, "hatalmas szakértelemmel" "tudással" meg jó sok hamisított okmánnyal. Mert abban mindig élen jártak. A toll-collect automata előtt fél óráig vakarózik, pedig a menü a saját nyelvén íródott. Utána meg tökön dinnyén keresztül siet, mert neki drága az ideje!! De mivel én csak egy pofáját jártató gyökér vagyok kérdezz meg nyugodtan egy "valódi" kamionost! Meg fogsz lepődni a válaszán!!
Mert ugye te tudod hogy ki vagyok, és mit csinálok??!! Gratulálok te egy igazi para(szt)fenomén vagy!!
Lehet hogy gazdagabb ország, de a fejekben még mindig igen elmaradottak!! Európa autópályáit járva, én még csak a kivételekkel találkoztam!! Lehet hogy nem véletlenül?! Angliában 50 lengyel sofőrt találtak ugyanazzal a sorszámú jogosítvánnyal, volt köztük 16 éves suttyó is!!!! De azért biztos neked van igazad, hiszen te Lengyel vagy!
Azért vannak lakásban, mert ezek nem kutyák, hanem csak valami kutya szerű vakarcsok! violent
80 kilós Komondor, vagy Farkasölő. Na az kutya! Be is húzná a postást is a levéllel együtt, ajtóstól! Höhö!
worship
Na bumm! Nem lehetek rá képes! És akkor mi van?
Miért, most mi van?! Ő így szokott leszállni! hehe
Ezt már élvezet lehet vezetni!! worship Nem ám a smart ra is tolatóradar!!
Járni, kerékpározni, motorozni megtanulni esés nélkül NEM lehet! Ekkora pofáraesést produkálni nagyon sok kocsmatöltelék kerekek nélkül is tud!
Én is így szoktam, csak fél kézzel, és egy kicsit gyorsabban! vigyor3
levele violent gun
worship worship worship worship worship worship
bath26! te Annácska kutyájával tépetnéd szét a blökit, aki a területét védi? akkor te mennyivel is vagy nagyobb "állatbarát" az öreglánynál??
bath26! te Annácska kutyájával tépetnéd szét a blökit, aki a területét védi? akkor te mennyivel is vagy nagyobb "állatbarát" az öreglánynál??
Megy a köpködés rendesen, "cselekszenek" az igazságosztó gladiátorok. Öreglány felrugta a macsekot, akinek ez meg sem kottyant! most ebben mi a kínzás??? Amikor valaki nagytestű kutyát tart másfél szobás 8. emeleti lakásban, napi 2X fél óra sétával??? az nem állatkínzás?? szerintem meg inkább azokat kellene büntetni! Ezt a csodacsatárt meg már amúgy is veri az élet eléggé!
Én elfogadom, hogy én vagyok a hülye köcsög motoros, akit le kell szorítani mert sorok között, meg gyorsabban haladok az autóknál. Megpróbálom kivédeni a "jóindulatú" Betti88 ak támadásait. Nem háborgok, hogy 4 keréken haladva én vagyok a buzi suzukis, akit szintén le kell tolni, gyorsulni, szorítani, anyázni, csupán az autó típusa miatt!? Ok! Én vagyok a kisebb, védtelenebb, vigyázzak magamra ha tudok! De akkor kedves Beeti88, és hasonló gondolkodású hétvégi autósok! Ti se reklamáljatok, ha kamionnal közlekedve az van amit én akarok, akkor és arra húzódok amerre én akarok, és ha úgy látom jónak, ti mentek a levesbe!!! Mert akkor ti vagytok a kisebbek, védtelenebbek. Vigyázzatok magatokra ti, ha tudtok!!! Ugye ez már nem olyan jó a ti szemszögetekből nézve!? De legyek itt is én a bunkó kamionos. Bár nekem nem törik le a kezem ha megköszönöm a KEVÉS előzékeny közlekedő segítségét! Balesetmentes közlekedést mindenkinek!!!!
Tisztelt autóval közlekedő, magukat világ legjobb sofőrjének képzelő embertársaim És egyéb állatfajok, lásd betty88!
Valaki magyarázza már meg nekem, hogy a kizárólag B kategóriával rendelkező, és azzal közlekedő sofőrök miért érzik úgy, hogy az utakat csak ők használhatják? Miért gondolják, hogy kizárólagos jogaik vannak a többi közlekedővel szemben? Ha egy kamion után araszol 90-nel, akkor a köcsög kamionos miatt nem tud haladni, ha meg egy motoros őt akarja megelőzni akkor meg a k..vaanyjátabuziszáguldozóvesedonornakmajdmindjártjólleszorítom! Szálljatok már magatokba!!!! Többségetek egy egyszerű kétsávos körfolgalmat sem tud rendeltetés szerűen használni! Hülyék, barmok mindig is voltak, mindig is lesznek az utakon! Próbáld meg kicsit félrehúzódva elengedni a motorost, vagy lemondani az elsőbbségedről amikor egy kamion próbál meg kikanyarodni egy szűk mellékutcából. Lehet hogy nem hiszed, de a többsége meg fogja köszönni!!! És akkor már nem is olyan bunkó nem???!!!
Ez kutya, a mérete után nézve inkább tengerimalac. Hehe!
Honnan állapítottátok meg, hogy kis helyen van sok medve? Azért mert a kamera csak ekkora teret vett fel?? És ugye ami a filmen nem látszik, az nincs is!? Lehet hogy ez egy hatalmas szabadtéri kifutó, ahol a láthatóan jól táplált, jókedvű macik összegyűltek, hogy kicsaljanak egy kis desszertet a látogatóktól?! Ja, hogy ehhez a megközelítéshez egy kicsit optimistább gondolkodás szükséges? Szerintem meg inkább másfél szobás panelban, nagytestű kutyát tartani, napi kétszer fél óra sétáltatással, az állatkínzás!! Hopp egy páran magatokra ismertetek?! De biztos rosszul gondolom, és nektek van "igazatok"!
Igen, és valószinüleg akkor is felháborodtok, amikor a rajzfilmekben püfölik egymást a figurák!? Vagy már ennyire elhatalmasodott a sznobság ebben az országban, hogy mindenre csak anyázni tudtok????



Járni, korcsolyázni, síelni, kerékpározni, motorozni, és még sok minden mást megtanulni, nem lehet esés nélkül!!! Szerintem csak annak lenne joga köpködni aki ezt már profi szinten műveli! De ő meg nem fog, mert tudja hogy mivel jár mire megtanulja. Úgyhogy ebből az következik, hogy ebben a témában ismét megint jó sok okos ember hülyéskedik.
Vagy inkább hülye ember okoskodik??!!
Most mi a gond ezzel??? Ő Így száll le!!
Sok okos kicsi a szerszám, kicsi a melle hozzászólót szeretném megérteni!? Elmesélhetné már valamelyikőjük, hogy hogyan is lehet elérni, hogy valakinek nagyobb szerszáma, vagy melle legyen???? Természetes úton, nem műtéttel! Ha meg nem lehet befolyásolni a természetet, akkor meg mire a nagy felvágás?? Miért kell megszólni a kisebbet? Vagy csak irigykedtek, hogy a kicsit szopják, ti meg csak verni tudjátok a nagyot???
Ennek tényleg semmi értelme, meg környezetszennyező, meg baromság, meg szar, meg semmi! Tudjátok mit! Sétáljatok inkább el a kocsmába, jól b@sszatok be, másszatok haza, hányjátok tele a lakást, az úgyis értelmesebb dolog!!!!
De egy előnye biztos lenne, az hogy nem itt köpködnétek. Szóljatok le mindent, máshoz gondolom úgysem nagyon értetek!?
Honda? Bucibuci zene bömböl éjjel kettökor, kémény méretű kipufogó üvölt üveghangon, jó nagy vasalódeszka a csomagtérajtón, neoncső a küszöb alatt. Érdekes módon kevés épp és jó állapotú egyedet látni belőlük az idősebb korosztályból! Vagy ez csak amolyan rövid élet érzés?!
Nekem elsőre ez jut eszembe erről a márkáról! Vajon miért?
Mi más lenne ha nem szánalmas?! Segély osztás utáni dáridó!! Család meg otthon a küszöböt rágja! De legalább a teremtés koronája megmutatta mekkora férfi! Másnap talán még élménybeszámolót is tart a szesztestvéreknek. "Úgy beb@sztam tegnap mint állat" és még büszke is magára ezért a nagy tettért!! Gratulálok!
Ha ez a csajszi japán, akkor a pasi meg néger!!?? hehe!
Ilyen asztalt minden lakásba!!!
Egy "lökött" csinál egy videót, sok bolond meg veszekszik rajta!!
Megkerestem az itt többek által megszólított "szarra se való" suzuki töréstesztjét is. hát sajnos rossz hírem van az okosok számára. ennél a szitunál, az új swift utastere már egyáltalán nem sérült. indavideón, googlevideon az is megnézhető.
Csak a hitetlenkedő mindent megmagyarázó, mindent jobbantudó műszaki zsenik kedvéért. A törésteszt 64 km/h sebességgel történt. aki nem hiszi, megnézheti a googlevideo, vagy indavideo, lada törésteszt alatt. fent van a teljes törés orosz hanggal. a feliratozásban ki is írják a 64 km/h-t. nézzétek, és okuljatok. Ettől függetlenül tényleg nagy élmény a Lada, kilinccsel előre!!!
Tényleg jó kocsi volt a Lada! És még a mai napig is fut belőle pár szép darab.
Volt nekem is egy négykörlámpás 1500 s esem. Most egy Nivám van, mert 1 Lada is kell a családba!! De azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól!!!!!
A 12 literes fogyasztás jellemzőbb volt a típusra, mint a 6 liter!!!
Tény hogy hatalmas legenda a márka, de aki azt állítja hogy jobb, kényelmesebb, megbízhatóbb, biztonságosabb, mint bármelyik hasonló méretű nyugati autó, az nem tudja miről beszél! Vagy életében nem ült más autóban. Amúgy meg a komolyan megépített nagy teljesítményű Lada építési költsége meghaladja az 1 millió forintot. és utána már a megbízhatósága is eléggé megkérdőjelezhető. Afészerben kókányolt, többet ér a négy felni rajt mint az egész többi, de jó hangos a kipufogója fajtáról meg inkább ne is beszéljünk! Szerintem is szép dolog egy legendát szeretni, tisztelni, de azzal hogy leszaroztok más típusokat, márkákat, csak a saját butaságotokat igazoljátok!!!
Szerintem aki nem ismeri ezt a kutyafajt,az ne is mondjon véleményt róla!
Az enyém 10 éves, két gyermekem mellett nőtt fel kertes házban. ( fiamat mégis egy ismerős spániele harapta meg, csupán féltékenységből! pedig az egy "aranyoscukikutyulimutyuli") Nem ugat, nem zajos és a szomszédaink is nagy becsben tartják! Sőt még a postásunk is kedveli!!!! Nagyon intelligens, könnyen tanítható, szófogadó. Imádja a gyerekek társaságát, bármit megtehetnek vele. Akár még az ennivalót is kivehetik a szájából!! Más kutyákkal is barátságos, játékos még így 10 évesen is. Eddig még mindenki egyben, és nem darabokra tépve távozott tőlünk. Nagy előnye még, hogy amióta ő áll a kerítés mellett, nem csöngetnek be a függöny és késkészlet árusok. Nem kell vadnak lennie, elég a kinézet.
Azért mert néhány állat úgy képzi ki ezeket a csodálatos teremtményeket, hogy öljenek, nem a kutya a hibás!! Ismerd meg a fajt, az egyedet, ne csak hallomások alapján ítélj!!!!
Régen tiltották, mostanában reklámozzák, nemsokára kötelező lesz!?
Király! A fikázóknak meg úgyis "igazuk van!" ülne inkább az ember a kocsmában, az sokkal értelmesebb elfoglaltság!! Vagy menjen focimeccsre, utána meg verje szét a fél várost, metrót, buszt, vonatot. Az meg "jó férfias" cselekedet!!!
Ez az emberek! Anyázzuk egymást egy ilyen hülyeség miatt! A Quad név a négy kerékre utal, nem pedig a 4 kerék hajtásra!!!! A bicikli is kettő kerékre utal, mégis csak az egyiket hajtjuk!! A verseny quadok pedig nagyon is csak hátsókerék hajtásúak! A sok okos "szakértőt" kérem szépen, sétáljon már el egy motor kereskedésbe. És tájékozódjon, mielőtt okoskodik! Mert ugye nem mindegy hogy okos ember hülyéskedik, vagy hülye ember okoskodik?! A videón látszik hogy ez egy zártpályás versenyen készült, valószínüleg offroad. Aki járt már ilyen jellegü versenyen az tudja hogy az összejövetelek végén jön az úgynevezett DAGONYA. Aminek az a lényege hogy minél sárosabb legyen az ember, és a gép. Nekik ez elég jól sikerült! Gratula!
Ha harc nélkül megadom magam, hogyan vallatnának???
divat lett a qvadosokat offroadosokat terepmotorosokat köpködni!? nem való nektek csak a Mooanika show! a kocsmában jól berugni, hazamászni, családot megaprítani, öszzehányni a lakást, az értelmesebb dolog?
És mit csinált volna ha nem megy tovább? Azt tette amit tennie kellett, továbbhajtott a következő pályabíróig, aki tudja értesíteni a verseny szervezőit hogy azonnal állítsák meg a következő autók rajtoltatását. Ugyanis azokat automatikusan indítják egymás után percenként!!! Valamint azonnal tudják küldeni a verseny színhelyén tartózkodó mentőket is!
Útközben elbaszták az iőt!
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 50 hozzászólás, Listázva: 1-50

bigbacsi

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2006. október 05.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!