/ 6 oldal
Hozzászólások
Igen, mi voltunk 2 éve. Teljesen rendben volt. Éttermek, bárok vannak. Tiszta, rendezett, több helyen zuhanyzási lehetőség is van. A szállás, szobák semmi extra, de néhány napra és ha csak aludni jársz, akkor teljesen rendben van. Erkély vagy terasz van.
Hmm... más feleségével sexelni a férje tudtával és ő pedig telefonon hallgatná.
Ilyen esetre nem hivatalos FKK kempinget kell keresni, hanem valamilyen kisebb települést. Rengeteg van, ahol egy kis sétával elérhetők strandok, ahol nincs senki vagy nagyon kevesen és ott egymásnak eshettek.
Pontosan! Swinger nincs. De Valaltától nem messze van punta kriz. Ott swingerről szól a dolog, amig nem jönnek a rendőrök.
A korosztály vegyes. Párok, kisgyermekes családok és idősebbek. Amikor mi voltunk, elsősorban olaszok voltak. Solarisban bérelhetők apartmanok (pl.: családoknak), de vannak szobák, kemping kocsik és mobil házikók is. Szóval a kínálat nagy és mindenki találhat magának megfelelőt. A kempingben van bolt, fodrász, kozmetikus, étterem, koktélozó, masszázs stb... Vagyis minden egy helyen megtalálható. Ha valaki nem akar autózni, akkor buszozhat is például Porec-ba (hajós kirándulásra). A bejáratnál van a buszmegálló. A szobáknál a falak viszonylag vékonyak, így ha a szomszédban kicsit hangosbban élvezi egymást a pár, akkor az hallható. vigyor3 Solaris nagy és lehet nagyokat sétálni. De nem messze van Ulika is illetve Valata vagy Koversada is. A választék nagy.
Solaris egy kellemes hely. Általában sokan vannak és vacsinál néha várni kell, mert a kovid előírások miatt kevesebb az asztal, de vannak egyének akik 1-2 órát ülnek az asztalnál és nem zavarja őket túlságosan, ha közben mások várnak. De összeségében nekünk tetszett.
Uszópapuccsal be lehet menni és jó a tenger víze. Mikor mi jártunk arra, akkor sok pasi ment "hátra" másik pasival.
Talán még annyit kell hozzáfűzni, hogy a stran mögötti bokros, fás részre gyakran járnak párok, egyének. Feltételezem, hogy ott történik valami, de mi nem mentünk hátra, ezért csak feltételezem.
Sziasztok! Koversada egy nagy kemping, ahol vannak kempingelők, apartmanok, villák, sátorhelyek és glamping is. A strandok rendezettek. Most augusztusban viszonylag sokan vannak, de mindig lehet találni "nyugisabb" helyet. Büfé, bolt, étterem, vendegélő stb. van. De akár lehet tenni egy kb. fél órás sétát a part mellett és az ember már Vrsban is van.
Sziasztok! Van valakinek infója a horvátországi Solaris-al kapcsolatban? idén ott volt csak szabad hely és még nem jártunk ott. Köszi az infókat, ha valaki tud valamit. worship
Koversada?
Krk szigete elég nagy, attól is függ melyik részén lesztek. De ott általában találhatók nyugis kis partszakaszok, ahol esetleg lehet több is. De nudizásra lehet találni helyeket, csak kicsit sétálni kell hozzá.
Vrsar mellett, Koversada. Nudista hely még és ott általában mindig található szabad hely. Megéri még idén elmenni, mert vannak hírek, hogy jövőre már textiles lesz! sniffles zavart2
Egy információ azoknak, akik esetleg jártak/járnak Horvátországba, Vrsar mellé Koversada nudista kempingbe. A hírek szerint még csak jövőre lesz nudista! Majd felújítják és teksztiles lesz! :(
Nekem mindig volt olyan vágyam, hogy másnak a feleségével lennék. Úgy, hogy a férje tudja vagy nézi esetleg be is száll...
Vir szigetén nincs hivatalos nudista strand, de mind Horvátországban bárhol, ha kicsit elvonultok és sétáltok egyet találtok olyan helyket, ahol lehet élvezni a napsűtést és vizet fűrdőruha nélkül. Tehát meg kell keresni a kis rejtett zúgokat!
Sziasztok! Kérhetnék néhány információt akaliról? Még nem jártunk ott. Bárki mehet vagy csak a kempingezőknek van fentartva a nudista rész? És milyen a kínálat? Köszi az infókat és szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Zalában létezik olyan hely, ahol férfi intim gyantát is vállalnak? Köszi az infókat!
Sziasztok! Zalában tud valaki olyan helyet, ahol férfi intim gyantát is vállalnak? Köszi az infókat!
Bocs! Elnyomtam! Inserttamas üzenetére válaszoltam... worship
Lehet! Igaz, hogy a hatóságok néha végeznek ellenőrzéseket, de az ott lévők közül valaki mindig "figyel". Szóval igen. Lehet. vigyor2
Köszi az infókat. Mi azt hallottuk, hogy az elmúlt néhány évben sokat fektettek a kempingbe. Koversadán kicsit csalódtunk, mert sok volt a fűrdőruhás. Nem egészen értettük, ha valaki nem akar pucéran fűrdőzni, miért nudista kempingbe megy. wow3 Bunculukán milyen a helyzet ezen a téren?
Sziasztok! Járt már valaki a Bunculuka nudista kempingben Baška mellett? Bármilyen infót szívesen fogadunk! Köszi! Szép napot!
A balcsin nem nagyon...
Hivatalos még Akaliban van.
Zaton településtől kb. 10 perc gyalog. Van egy FKK Zaton nevű strand! Homokos part, nudistáknak! És Sabunike is közel van...
Sajnos sokan azt hiszik a nudi egyenlő sex! Múltkor egy beszélgetésnél (itt a chaten) megkérdezte az illető ha nem szokott e felálni! Mondom ez nem sexről szól és a varázsszó az önkontrol. A válasz az volt: akkor meg minek nudira járni? Amig ilyen gondolkodás van... wow3
Mindegyiknek megvan a saját előnye és hátránya! Attól fűgg mit szeretnétek jobban! És milyen árban gondolkodtok. Ha esetleg Valalta lenne a cél, akkor hamarosan foglalni kell. Koversadán lehet még később is találni szabad helyet!
Köszi az infót Nyúlmedve! eljen
Sziasztok! Nyáron szeretnénk nudista strandra pontosabban kempingbe menni. Koversada és Valalta közt hezitálunk (apartmanok). Ha valaki járt arra és ismeri a helyet/helyekett tudna adni néhány infót? Legegyszerűbb talán priviben! Előre is köszi! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! ismer valaki Zalában olyan kozmetikust aki női és férfi intim gyantát is válal? Az infókat lehet priviben is! Köszi a segítséget! Szép napot mindenkinek!
Sexy! Szép nő! eljen
Nagyon sexy! eljen
Nekem nagyon bejön a punci és a mellek is! Persze a hölgy is nagyon csini!
A kempingezéssel nincs semmi gond! A hölgy pedig fantasztikus! Gyönyörű punci, fenék, formás cici... eljen
Sziasztok! Van egy honlap ahol a világ minden országában személyek bejelölhetik, hol lehet a szabadban hancúrozni. És az egész akkor a térképen látható. Helyenként leírás is van mellé. Magyarország nincs túlságosan feltérképezve. Megjelentetném a cimet, de nem tudom ha szabad e. pardon1 Mert esetleg kilehetne egészíteni...
Szerintem Cserszegtomajra gondoltak!
Hüm... jogos! De persze attól fűgg mit/kit keresnek, ha csak társaságot/beszélgető partnereket akkor nem játszik annyira szerepet! De majd ők kifejtik! Szép estét mindenkinek! worship
Talán igy könnyebb! És ha valaki jelentkezik akkor biztosítva a társaság. De csak tippelek. Egyébként anélkül is lehet ismerkedni. Ez is igaz!
Gondolom szeretik, ha van társaságuk és tudnak beszélgetni... beka3
Július 14-e a meztelenség világnapja! Hát erről idén sajnos lemaradtam! gonosz3
Kedves alma! Leirtam az információt üziben! Ha elolvastad volna a levelet gondolom nem kérdeznéd most. Csatlakozom ingencico véleményéhez. Sok sikert a keresésben és remélem megtaláljátok azt/azokat akiket kerestek! Üdv
Mi abban az időben leszünk tengerparton, de Horvátország másik végében! :(
Zalai Férjel egyet értek. Nem lenne rossz, akár csak egy mondtaban válaszolni üzenetre. Illetve meghatározni, mit takar a fiatal megfogalmazás. 18? 27?
Hoppá! Irtam egy hozzászólást, de nem jelentettem meg! :O nagyon csinos a hölgy! Az arca és mosolya pedig gyönyörű!
Tényleg gyönyörű a hölgy! Az arca és a mosolya fantasztikus...
Gyerekeknek/családoknak Horvátországban Vodice és Medulin például ideális hely! Medulinban van sík a víz és homokos strand is van! (ezek nem nudista helyek) Egyébként az Isztrán csomó nudista kempinget találsz, de Horvátországban sok kis öblöcske van, ahol lehet pucéran élvezni a napsűtést, szinte bárhol!
Számomra az nem érthető, hogy amint bejelöltem a társkeresőben (azóta kitöröltem mindent), hogy pár és hogy párok ismeretségét keressük közös programokra, semmi többre azonnal érkeztek a levelek szóló pasiktól, hogy ők beszálnának harmadiknak és hogy ilyen méret meg meddig birják stb! Akkor minek jelölni, hogy pár és nem sexre keresel, ha úgyis sex miatt irnak és pasik? De érdekes, mert én is láttam olyat, hogy naponta változott a "lakcim"! beka2
Szlovéniában az egyik hely amiről irtam (a csoki napos ) ott 14 EUR a beugró. Kb 4000 Ft. Sztem nem olyan vészes!
Pontosan! Egyébként Ausztriában és Szlovéniában is úgy működnek a szaunák ahogy azt irtuk. A pucérság teljesen normális. Többekközt azért is mert a hő hatására a fűrdőruhákból, amiknek ugye egy része műanyag, káros anyagok kerülnek a levegőbe. És egyértelmű, hogy a felöntések is textilmentesek. Az emlitett "műsorok" pedig tényleg nem szaunába illenek! Ott legyen nyugi és a pihenőrészen esetleg némi halg lágy zene! Ennyi. Az emberek egyébként a szaunába nem azért mennek/megyünk, hogy másokat sasoljunk pucéran, hanem kikapcsolódni és élvezni a szauna hatásait. Szlovéniában voltam 1-2 helyen ahol minden napra vannak különböző programok. Például citrus nap, csoki nap, méz nap stb. Ilyenkor a mottóhoz illő felöntések vannak + pélául méz napon adnak mézből készült arc és test krémet és mézeskalácsot is. Azt nem is irom már, hogy gyümölcsök mindig vannak frissen szeletelve és több izű tea valamint viz (citrom karikákkal, narancs karikákkal...) korlátlan mennyiségben! Igy lehet élvezni a szaunát és az ember teljesen felfrissül és kikapcsol!
/ 6 oldal
/ oldal   Összesen: 290 hozzászólás, Listázva: 1-50

Womanizer

Womanizer Nem: pár

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2009. április 13.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!