/ 1 oldal
Hozzászólások
A duma nem segít rajtad, csak félrevezeti a többieket. Gyenge kísérlet.

(a középső rész kimoderálva, mert semmi köze a topic témájához! NEM szórjuk az általános okosságot és demagóg szöveget minden topicba, és ezekkel másokat provokálva! legközelebb tiltalak, amennyiben eltérsz a topicok témájától!) :tom ejnye1

Én vagyok a gyönyör ismerője, te csak a merítője.
Ember! még csak most kezdem élvezni, na elélvezni nem fogok tőle, klassz veletek küzdeni.
A könyvemet elégetheted, de lesz Magyarországnak egy újabb tudósa, ráadásul bioenergetikus örömlány.
Mennyi őrültség?
De nem vagyok egyedül, a kedvesem szintén tantrikus, harcművész, szuper műszerész, sok érdekesség készítésére vállalkozunk, na de ne szaladjunk előre.
Könnyű ám a zsenge hajtásokra rálépni, de ne feledd egyszer platánfa lesz belőle, melynek árnyékában védelmet találsz a vihar elöl.
És a kamubeszámolókról még nem hallottatok?
Gyógyító Örömlány vagyok, tehát a nemi életem eléggé aktív, de bevallom multiorgazmusosan csak a felerősödött vendégeimmel tudok szeretkezni, legyen az 19,5 éves vagy 59 éves, bármennyi.
Rengeteg embernek a módszerem jótékony hatásaként lett első társakapcsolata, vagy mentődött meg a házassága (érdemes válás előtt tantrázni), vagy lett a feleségének 7 év után életében első sírós orgazmusa, az amikor a boldogságtól könnyeket ontasz, ja és nem váltak el. STB.
Férfigyűlölő? Te azt sem tudod, hogy én ki vagyok, de fel fogsz ismerni, amikor majd akadoznak a dolgaid.
Szeretettel várlak, a megoldás a kezedben van, csak alkalmaznod kell, tehát orgazmusstop, multiorgazmus, tantra és igényesség, adni tudás képessége, nem csak önző módon magunkra gondolunk. A lányoknak is tudni kell ezekről, tessék beavatni és együtt élvezkedi, együtt elélvezni!
A megtermékenyülés pillantában a sperma (férfi orgazmust követően) rááramlik a méhszályra (női orgazmust követően, tátikához hasonló mozgással beszippantja a spermát), tehát a tuti gyerekcsinálás, nem más mint tudatos izgalmi állapot kezelés.

Felhívom a kedves delikvensek figyelmét, az orvosok is 2 hetes orgazmusstoppot ajánlanak megtermékenyítés előtt, egyébként nincs meg az aktivitása és mennyisége a spermiumoknak.
A férfiak 6 %-a vakond, terméketlen, a világstatisztikákban egyre romló az állapot, és ez a kevés szex, sok orgazmus következménye.
Én csak arra kérlek benneteket szexeljetek , maszturbáljatok minél többet, ritkábban élvezzetek el!
Hideg víz, levegőzés , multiorgazmusos technika segít lenyugtatni , visszaterelni az energiát a tartájába, nem kell mindet kinyiffantani, csak játszatok sokat.

(jó lenne, ha a sorok között pontosabban olvasnál: "egyre több fórumozót irritál a mindenkire ráerőltetett gondolkodásod a szex területén"! én csak egy közösséget, és annak a többségi érdekeit szolgálom, megspékelve a magánvéleményemmel is! fogadd el mások tanácsait is, mert "sok lúd disznót győz" alapon ki fognak túrni egy közösségből, amennyiben tovább provokálod Őket az "okításaiddal"! hangzatos, magabiztos, és lekezelő "tanításaid" mögött nincs semmi kézzelfogható gyakorlati példa és tapasztalat! tanácsom, hogy kezelj mindenkit emberszámban, és Te is fogadd el mások véleményét, tapasztalatát! vagy érvelj úgy, hogy azokkal ne bánts meg senkit, sem a méltóságában, sem a férfiasságában!) .tom felkialtas
ejnye1
Persze a kis méret is tökéletes, de addigra adelikvens már elmaszturbálta a potenciáját, tehát ha kissebb és puhább, akkor semmi esélye boldog párkapcsolatra, max békés egymás mellett élésre, vagy megtűrt személyként, vagy undorova egymástól. Majd mindenki eldönti, hogy melyik, amikor eljön az ideje a tényeknek.
Sajnos. De már annak is örülök, hogy dumcsizunk róla. Köszi!
Azért dörzsöli ki őket a több órás szeretkezés, mert nem merev a hímvessző, amolyan harmonikásnak szoktuk nevezni jobb körökben, ahol nem ismerik az elmozdítható farok fogalmát. A csajnak semmi köze az élvezetekhez, már a dugás alatt kiiktatódott az izgalom, magas szintjéről, maradt aközép szint, itt nincs nyálka termelés kellő mennyiségben, csak orgazmus közelben a legaktívabb, pláne, ha még el is élvezett , akkor teljes szárasság. Mit mond nektek az öreg Vivi néni, élvezzetek egyszerre, sok-sok orgazmus közeli állapot átélése után, azaz multiorgazmusssal, és ezek a problémák sehol nem lesznek.
Tisztázzunk valamit. Sem agykontrollal, sem reikivel, sem pszisebészettel, sem imádkozással, sem taoista mantrákkal, sem pszichológussal, sem urológussal, sem szexológussal nem lehet helyrehozni a kundalini energia megcsappanását, aminek csak töredék részét fordítjuk szexualitásra, minnél kevesebb van belőle annál kisebb a kimozdítható energiahányad, azaz a potencia.
Ez potencia hiányos állapot.
Tessék orgazmusstoppal maszturbálni, amíg az érzékenységed vissza nem áll, aztán meg meg kell küzdened a nem teljes merevedés melletti orgazmus küszöbökkel, de ez már egy másik történet.
Szigorúan tilos elélvezni nem 100
Ember küzdj, hogy rendbegyere, mert a kapcsolataid befuccsolnak, ha nem annyira jó a szex.

Szigorúan tilos nem 100 %-os (elmozdíthatatlan) merevedés mellett elélvezni, mert erősítjük az alacsonyabb rendű orgazmus , azaz gyorsító reflexünket.
Sajnálom, de nekem is volt spriccelős NEM orgazmusom, az nem orgazmus, már a sorozatossága is minősíti, persze, hogy nem orgazmus. Sajnálom, de ne vedd csalódásnak, nem minden hölgy ismeri a kisülés érzését. Fiúknál miért nincs? rendszeresen ilyen sorozat orgazmus, mert olyan mérhetetlen kimerültséget okoz és az orgazmus reflexek teljes tönkretételét, hogy a lankadtan élvezés lesz a sorozat gyönyörök ajándéka, élvezetek nélküli lankadtan élvezés, csak kifolyik valami , vagy semmi apró kis melegséggel, kisülésre képtelenül.
Póbáld ki , aztán majd rájössz, hogy az öreg Vivi néni nem akar nektek hülyeséget.
Engem csak az igazság érdekel.
A 60-70-ess években csináltak a pisilős műorgazmusról felméréseket, de az orvostudomány mai állása szerint a női és férfi orgazmus (EEG-vel kimérve) tökéletesen azonos.
Sajnálom a rossz hírt.
Nekem egy orgazmusom van, de az nagyobb mint a tiéd 3-szor összeadva, hogy miért, mert amikor elévezek EGYSZER, utánna beájulok, nem tudok felkelni, az agyam kisütve, a teste még 50 kg-mal nehezebben feszül bele az ágyba.
És ne kívánjad, hogy hozzak egy üdítőt vagy gyújtsak egy cigit (amúgy sem dohányzunk, pláne lakásban), vagy cirógassalak, ember nem tudom felemelni a kezem.
Még a vendégeim is pihennek pár percet orgazmus után, mert a tantrikus orgazmus ütősebb.
De nem ám műsorozatorgazmus, egyszeri , de az brutál!
Vigyázat! A párkapcsolatban (azon kívül is), ha egy nő elélvezősen maszturbál, idővel észreveszi, hogy nem tud olyan vehemenciával reagálni a párjára (25 év felett jellemző), bizony a hölgyeknek is van potenciacsökkenésük.
Ilyenkor a párjuk megerősítése és a női libidó felhozása érdekében szolidáris orgazmusstop ajánlott, sok-sok, napi szintű min egy órás szeretkezésekkel, 50-szeres multiorgazmussal, heti vagy ritkább elélvezésekkel. És az erőviszonyok lassan visszaállnak, amelyeket, lemerülés nélkül életünk végéig művelhetünk ezzel a módszerrel.
SEHOVA, ne élvezzen el az a férfi, aki azon tanakodik, hogy hova kellene kiverni, az már biztos, hogy kínok kínjával erőlködve, kőkemény fizikai munkával képes csak dugással elévezni. Súlyos potencia hiányosság. Ha még nincs, majd lesz!
Fantáziára, pornóra 2 perc alatt felhozom az energiáimat és zárt lábbal a széken himbálózva ruhában elélvezek. De ez semmilyen módon nem ér fel, azzal, ha egy férfi forró ágyéka bennem tunkolódik legalább egy órán át , kb 50-szer vagyok , vagy többször is orgazmus előtti kiáradásban vagyok (multiorgazmus), majd 3-szor akkorát élvezek , mint egy normális együttlétnél és kb 20-szor akkorát, mint a pornófilmre.
A Viagrát és hasonlókat lehet használni, kizárólag, szigorúan csak elélvezés nélkül, orgazmusstoppal, így egy idő után már nem kell őket használni. Tehát mankónak lehet, kisülésre SOHA!
De jó lenne, ha neked is megadatna hogy el tudod hüvelyben is élveztetni a kedvesedet, de neki ehhez már brutál méretek kellenek, a te kis farkad már csak arra jó , hogy kiverd. Na ne már!!!
Tessék sok szeretkezés melletti orgazmus stoppot a párodnál és nálad is alkalmazni, így fefjön a libidója, neked felkeményedik a farkad, tudod amolyan elmozdíthatatlanra és akkor alattad is örjöngeni fog.
Mindezt mielőtt elmegy egy nagy farkú pasival!!! wow1
És megnézted, hogy milyen harmónikás neki, érzéstelenül keféli a csajokat, lesz hogy menet közben akarata ellenére le fog lohadni először kevésbé, majd egyre jobban , egyre több idő kell , hogy észheztérjen, aztán már az sem fog menni.
A te állapotodon úgy segíthetsz, hogy 50-szer vagy orgazmus nélkül naponta, nem élvezel el, csak két hetente, akkor már eltünnek az alacsony , irányíthatatlan gyenge orgazmus küszöbök. Próbálj meg fantáza nélkül maszturbálni, mert a mentális túlkapásokat a leg nehezebb irányítani, párhuzamosan a szerelemmel.
Nem könnyű, de megéri megcsinálni.
Igen ilyenkor nem gond ha egy kicsit puha, bár tantrázásra alkalmatlan, mert nem tartja meg az energiáinkat, viszont a gyors, döfős numerára tökéletes.
Én inkább maradnék az átlagos, de nagyon-nagyon feszes és irdatlanul forró hímvesszőnél, legyen elmozdíthatatlan és finoman lebegjünk a gyönyörben időtlen ideig.
A gyors tempójú kiszámíthatatlan dugások, a hirtelen orgazmusok nem érdekelnek.
Csók a kukitokra... persze előjátékként. crazya
Engem az azonnal , kőkeményen álló hímvessző izgat fel a legjobban, mert tudom, hogy ez van olyan erős, hogy a szeretkezést bármeddig bírja.
Amelyiknek imádkozni kell, hogy kibújjon, hosszabban , mint 5 perc, az már le van lakva, gagyi, impotens, hiába van benne valamennyi vér, nem tartós a vérnyomása. eldobja magát, ingadozik, erősen kell szopni, meg verni, punciba nem tud kielégülni. Stb.
Hosszútávon, pár év a mellékhatás, mégnagyobb inpotencia, mint eddig.
Merthát azért kell ajzószer,mert már le vagyunk merülve, azaz impotensek vagyunk.
Terápiásan kizárólag elélvezés nélkül használható a viagra, ami csak egy mankó a mégnagyobb lemerültség elérésére.
A végén már bármilyen szerrel sem fog menni, fiatalo , 20-on évezes több az inpotens, mint az 50-esek között.
Több ezres tapasztalat van a hátam mögött.
Aki zokonveszi a véleményemet, hát kívánom, mihamarabb ismerje meg a valóságot, aztán urológushoz járnak segítségért, meg szexológushoz, de már késő wow1
Ha csupasz, akkor csak epillált, mert egybként szánt a borosta, pasiknál ugyan az, inkább ne borotválja le magát egy férfi, mert az izgalomban finoman kibújó, elődudorodó csiklóm akkupunktúrás kezelést kap , mind a 8000 idegvégződésemre egyszerre. eplus2
Természetes, mintás vagy csupasz punci? (indokolva

Szerintem az alany és állítmány egy helyen megtalálható a topik címében, általában tudjuk miről van szó.
Ámbár némelyek a saját túlművelt szűkösségükből kiindulva azt gondolják, nem ráértelmezhető a szöveg.
Akkor nem kell elolvasni.
Remélem a többi kedves érdeklődö, olvasgató ki tudta hámozni a neki szükséges tudományt a szövegemből.

Legyek ámbár póréas, helyesírástól hemzsegő, de legyen tiszta és nyilt a szivem, ami a helyén van.
A többi kevésbé fontos.

Lehetsz te akármilyen mívelt költő, fondorlatos, szavakkal játszó tünemény, semmit nem ér kérkedésed, mert üres a tartalma, mert nem a szivedből az eszedből táplálkozol.

( valóban nem a helyesírás a legfontosabb, és bár minden felhasználó "csak" ennyi hibával írna magyarul, DE a feléd intézett kritika jogosnak tűnik! sok a közhely és a felesleges negatívum a hsz-ben!) .tom ejnye1
A spriccelős élvezés NEM ORGAZMUS, tehát nem élvezés, folyadék (nem vizelet, szintelen, szagtalan, sós ízű) kiválasztó mirigy van bennünk közvetlenül a méhszáj fölött, erős ingerre, akár aktusra (hajlott hímvesszővel gyakoribb) előfordul. Kéjesen fájdalmas, ilyenkor a lány elhúzza magát, MINDIG!
Orgazmuskor viszont inkább rátolom magam a hímvesszőre és nem pisilek valami mű pisit.
Volt olyan lány aki panaszkodott és kérte a véleményemet, hogyan szabadulhat meg tőle.
Csak pisilni tudott szex közben, orgazmusa egy deka sem volt.
Fordítunk!
Minimum napi 2 óra erotikára, abban egy óra aktus egy óra előjáték, 50-100 orgazmus közeli állapotra igényt tartok.
Ez megfelel a teljesíthető edzéstervemnek is.
A tapasztalatom szerint azokkal fingik a puncim, akinek komoly merevedés csökkenése van és vastagabb a farka, a makkja kifejezetten érzéketlen, így hajlamos a feszes gátizmomon ki be húzkodni, ekkor mindig egy adag levegőt belémpumpálva. Amikor már fáj a sok levelőtől a puncim, akkor jó nagyot fingok, lehetőleg a pasira, jelezve, hogy a van min javítani,még fel is nyúlok két ujjal, hogy tutira kijöjjön belólem minden luft.

Csók!
Mi a gond ezzel? Egy férfi akár milyen szépen leborotválja, az akkor is felszántja a csiklót, tudod azt a cukorborsó nagyságú (általában) , a makkhoz hasonló felépítésű, csak az a különbség, hogy a szilványi makkon 4000-5000 idegvégződés van, addig a borsónyi csikló 8000!!!!, piszok érzékeny.
Kivéve , ha a csajod nem izgul fel annyira, hogy kibújjon neki, vagy már nem tud felizgulni , mert puha vagy , esetleg le van lakva.

Definíció:
A pénisz puhasága: minél elmozdíthatóbb , annál puhább (az , hogy vér van benne, még édes kevés!)
Én magam is irányítom az orgazmusom, multiorgazmusos vagyok, kiárasztásos módszerrel élvezkedem, másoknak is ezt a végtelen eufórikus szeretkezést tanítom.
Sajnos a lányok nem irányítják és érzik tudatosan magukat, így az orgazmusuk véletlen vagy elmarad.
Nehéz egyébként a már 20-on évesen csökkent potenciával rendelkező és gyengébben érezhető férfiaknak elmagyarázni, hogy a hímvessző akkor jó , ha nem elmozdítható.
Ne kérdezzetek vissza: "Ezt hogy érted?"
IGEN, elmozdíthatatlan, egy átlagosan erős, 2 kg-os nyomásra.
Minél jobban elmozdítható , annál ingadozóbb a merevedése és annál problémásabbak a kapcsolatok.

Mit gondoltok, miért van ilyen arányú válás, szerelmi elhidegülés, hát a KIMERÜLTSÉG miatt!

Ne élvezz mindíg, tartsd ki az izgalmi állapotodat 1 órán keresztül, akár maszturbálva, akár szeretkezve.
Rövid időn belül egyre rutinosabban fog menni, így hosszan feszesen kiartott hímvessződdel te vagy a legjobb férfi a világon, aki egy odaadó (nem hisztis, válogató, nyavalygós) hölgyet életen át boldoggá fog tenni.
Ha a csajok hülyék , ne habozzatok válasszatok hozzátok méltó partnert, akit az emberi értékein keresztül ismertek meg, nem a külsején keresztül.

Puszi minden IGAZI FÉRFINAK, aki mer valami újat kipróbálni a végtelen gyönyört megismerni.
Tantraszex nélkül nincs életfogytig tartó szerelem, max barátság, tolerancia.
Én életem végéig úszkálni szeretnék az endorfinban a párommal.
Meddig "férfi" a férfi?

Addig férfi a férfi, amíg irányítja a pihenőit (közepes ritmusban van a nővel, ez normál izom tempó) és hagyja a nőt a kedvenc pozitúrájában élvezkedni.
A pornóra maszturbálás csak úgy jó, ha legalább egy órán keresztűl csinálod és nem mindig élvezel el.
Figyeld a hímvessző feszességét, ha nem vídia, ha el lehet mozdítani, akkor ne élvezz addig amíg fel nem erősödik, akár hetekig!
Bármi csupasz, az csak gyantázott , epillált, egyébként akkupunktúrás kezelés a csiklómra, életveszélyes.
Én epillálom magam.
Tippek a szexuális aktus meghosszabbítására!

Multiorgazmus gyakorlása maszturbálással , elélvezés nélkül, mindkét nemnek, a férfi megfelelően hangolódik, anő megtanulja gyorsabban felhozni az izgalmát.
Bárki betudja fogadni a nagyobb méreteket is , de idő és ellezultság függvénye, a gyermeket is megszüljük.
Mindegy honnan méred, az a lényeg, hogy mennyit tudsz felvenni belőle.
Javítani kellene az izgalmadon, maszturbálj rendszeresen , elélvezés nélkül, pasizás előtt szigorúan tilos elélvezni! Összeszükülsz.
Hova élvezzen a pasi?

Miután legalább 2 (azaz kettő) órán át végig szeretkezett megállás nélkül, miattam mindenki odaélvez , ahova akar.
Én személyszerint mivel mindig egyszerre élvezek a partneremmel, így normál aktusban érezve a lüktető , forró farkára élvezek, ami a méhszáj rángatózásából észlelhető, de ehhez kemény, fényes makk kell ám. Puha lötyivel nem érezni a nő fenséges rángásait.
Izgat ha megdugják a feleségemet

Totál ki vagy merülve, már nincs fizikai izgalmad, már csak az agyaddal vagy képes dugni, ha kell mással végezteted el a piszkos munkát, ahelyett, hogy a legyepált libidódat helyreállítanád.

(a feléd intézett kritika jogosnak tűnik! sok a közhely és a felesleges negatívum a hsz-ben!) .tom ejnye1
kívánom az anyósom

Jól le vagy lakva, mert a pároddal nem élvezed a szexet, csak fantáziálgatsz, az nem szex...
Pénisz: mennyi az átlag?

Pár ezer emberrel voltam már, az átlag 10-nél nagyobb, a 10 cm-es még bőven jó, egy a lényeg elmozdíthatatlanul keménynek kell lennie és akár több órán keresztül : Tantraszex, ez segít.
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 34 hozzászólás, Listázva: 1-34

TANTRATANARNO

Nem:

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2009. július 21.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!