/ 2 oldal
Hozzászólások
Nincs is jobb mint közeli baráttal. Nekünk nagyon bejött. Eddig 6 alkalommal szállt be hozzánk. Utoljára kettesbe is voltunk egy órát mire a férjem megjött. Szép farka van és jól használja. Azóta is jó a viszonyunk vele.
Számunkra is érdekes lenne egy fekete férfit bevenni, akár csak egy alkalomra. Bár a hölgy tagunk a 16cm-es faroknál is úgy érzi, hogy kicsit hosszú bizonyos pózokban. Kitudja talán egyszer összefutunk egy fekete férfival. Érdekes lehet és izgalmas látni egy 20+os farkat. Akár férfi akár női szemmel. Férfi tagunk jobban hajlik a dologra. Hölgy tagunk kicsit félénkebb azért.
Sziasztok. Bár voltunk párszor hármasban, viszont közeli baráttal. Nàla tudtuk, hogy megmarad a diszkréció. Most barátnője van és nem akarunk bekavarni neki. Gondolkozunk, hogy keressünk esetleg mást. Mi ezt az egészet szeretnénk titokba tartani. Nem is akarjuk nagy dobra verni, meg izgalmasabb is számunkra. A kérdés az lenne, hogy kinek mi a tapasztalata diszkrécióval kapcsolatban?
Nagyon jó történet. Nálunk férjem annak is örülne már ha egyszer arra jönne haza h egy másik pasival élvezkednék. De az még odébb van.
Mi úgy kezdtük a hármas szexre hangolódást, hogy amikor elkezdtünk beszélgetni róla. Utána néztünk együtt ilyen jellegű pornófilmet. Hölgytagunk pár perc alatt már nedvesen markolgatta a férfitagunk farkát. Izgalmas volt és mindketten nagyon elveztük. Néha most is nezünk pornót, de mostmár hármasba két szex között pihenésképp.
Na az csodálatos lehetett. Mi egyenlőre csak tervezünk 1-2 napos wellnest hármasban.
Mi is szerencsésnek érezzük magunkat, hogy mindketten vevők vagyunk rá. Minden évben 1-2 alkalommal szexelünk egy nagyot hármasban.
Nálunk nagyjából fél évente jön össze egy hármas férfi beszállóval. Viszont a beszálló mivel nagyon közeli barát, szinte minden nap beszél mindkettőnkel.
Mivel pár vagyunk ezért van így leírva. Közösen használjuk a profilunkat. Természetesen nem kötelező elhinni sem. Nem társkeresés céljából vagyunk az oldalon. Csak a téma érdekel minket és ha van nálunk fejlemény azt megosztjuk. Igazából ennyi.
Sikerült összehozni újra egy hármast a házi barátunkal egy év kihagyás után. Este érkezett, kis beszelgetés után a tárgyra tértünk. Hamar megszabadultunk a ruháinktól. Hölgy tagunk kézszer hatalmasat élvezett. Nagyon jó volt látni ahogy elengedi magát ès nagyon nedvesen élvezi a szexet. Másnap délelőtt férfi tagunknak elkellett ugrani 1 órára. Megbeszéltek alapján kettesbe ment kicsit a móka. Közös zuhany a házibaráttal. Finom csókok és gyengés szex a fürdőben ami a nappaliban folytatódott. Mire a férj megérkezett már kielégülten feküdtek az àgyon és kis pihenés után közös pornó nézéssel egybekötött szexel koronáztuk meg az előző menetet.
Mi alapján? Honnan valósiak vagytok?
Ez kicsit pornó gyanús jelenet. Így elég nehéz lesz összehozni. Inkább keress valakit aki bejöhet a párodnak és utána hozd fel neki h van egy haverod akinek nagyin bejön. Mivel volt már ebbe a felállásba talán könnyebb lesz megpuhítani.
Nem egyszerű. Ha a hölgyek barátnôk akkor főleg. Akkor tuti, hogy kiderül valamikor. Mondjuk így hogy mind a hárman beszéltetek róla és mindenki benne lenne, hát így szerintem eldőlt. Már csak a mikor a kérdés. Sok sikert nektek, ha nem is a barátoddal de valakivel összetudjátok hozni, hiszen a feleséged hajlik a dologra.
Azt neki kell tudni, hogy család mellett mennyire akarja. Mi barátit vettünk be, viszont ő független. Azóta is nagyon jóba vagyunk. Ugyanúgy elbulizunk egymással mint régen. Semmi baj nincsen
Nálunk inkább az ami izgatóbb, hogy a hölgy tagunkhoz beugrik az ismerős és férfi tagunk arra ér haza, hogy éppen akció van. Maga a kölcsönadás annyira nem vonz minket. Viszont ha mondjuk a férfi dolgozik és beugrik a barát a feleséghez és a férj kap a munkába 1-2 szexuálisan túlfűtött erotikus képet na az nagyon izgat minket. Biztos lassan menne az idő a munkában. Volt aki már járt így?
Mi eddig egy férfi beszállóval voltunk hármasban, de vele többször is. Független volt, nagyon kellemes élményeket szereztünk együtt, hamarosan újra összerakjuk az alkalmas időpontot.
Volt valami előjel? Vagy csak a beszálló srác próbálkozott be a hölgynél, de a hölgy nem akarta?
Ha már nálatok volt hasonló móka, a feleséged nagyobb cégnél dolgozik? Nyílván egy párszemélyes cégnél is előfordulhat, de érdekelne, hogy hol gyakoribb. Valamint csak bulikba vagy akár hétközben is összegabalyodnak a kollegák?
Úgy gondolod, azért keresnek a párok harmadikat mert a hölgy nincsen rendesen kielégítve?
Mert jelenleg nem keresünk. Előző profilunknál volt fent fotónk is.
wave
Mi is várjuk, hogy találkozunk itt egy ismerőssel, mi örülnénk ha valaki felismerne akkor szólna is. Nem
Harapunk, legalább lenne kivel beszélni erről a témáról.
Elèg meredeknek hangzik. Hiszen nem 1-2 éjszakát tartózkodik vele, hanem 2-3 hetet. Érdekes szituáció. Kicsit olyan mintha te lennél a beszálló. Ez csak egy meglátás, bár nekünk is izgalmasnak hangzi.
Kár, hogy kihalt ez a topic. Elég izgalmas történetek vannak benne.
Izgalmasan hangzik. Elmesélnétek nekünk? Jó lett a vége?
Bárhonnan is van a beszálló, ha a hölgynek bejön mint pasi, valamint jol ki is jönnek akkor igazából nagyon jó kis móka lehet belőle. Gyönyörű amikor ketten csókolgatják és simogatják a hölgyet. Nagyon benedvesedik ettől a kényeztetéstől. Nem mellesleg kamatostól meg is hálálja mindkét férfinak.
Mindenkinek más jön be. Nekünk eddig szerencsénk volt a ismerőssel/baráttal. Nem is nagyon nézelődünk amíg nincs semmi baj. Ez így mindenkinek megfelel. Kb fél évente összejövünk a szex miatt. Amúgy sokszor bulizunk együtt, meg se fordul senkibe h a párosunk férfi tagja kimaradjon a szexből. Hiszen pont a létszám miatt izgalmas a helyzet.
Mi hajazunk az ismerősre/barátra. Amikor komolyan elkezdtünk boncolgatni a 3as felállást, sokat agyaltunk a harmadik félen. Addig beszélgettünk amíg hölgy tagunk nem mondott be 2-3 nevet ismeretségi körből( persze nem magától, férfi tagunk párszor rákérdezett, hogy ugyan csak van valaki akivel eltudná képzelni). Aztán leszűkítettük 1-re. Addig addig ment a beszélgetés arról az egyről h hölgy tagunk megbeszélte a sráccal h beszélne vele és átmenne hozzá. Semmi nem történ a beszélgetésen kivül, igyis nagyon kínos volt az elején. Megvolt az időpont is, de visszamondta a srác mivel férfi tagunkal nagyon jo barátok. Egy buliba aztán a férfi tagunk kezdett el beszélgetni a sraccal és nyomatékosította h nincs gáz ha közbe valami nem jo akkor jelez majd. Pár beszélgetés és kép mutogatás után ami bő 2-3 hónap volt, összejött a találka. És utána még 4szer volt. Alkalomrol alkalomra egyre jobban élveztük magunkat és egymást.
Nekünk viszonylag könnyű volt, hölgy tagunk beszélt személyesen a beszalló sráccal. Aki egyezer vissza lépett mivel férfi tagunk nagyon jo barátja. Aztán másodszorra már a férfi tag beszélt vele és akkor mehetett is a dolog. Azért az első alkalomtól senki ne várja h pornófilmbe illő menet lesz. Ott mindenki zavarba van még meg a beszállo se mindig tudja h mit szabad vagy mit nem. Nekünk a 3. Alkalom volt amire azt mondtuk h na most nem volt szégyellőség és mindenki bátrabb volt. Az első alkalommal a végére lett jobb a helyzet, amikor elélveztünk és csak meztelenül beszelgettünk.
Az lesz a nehezebb, találni egy beszállót. Ismerősre szavaznék a helyetekben. De persze mindenkinek már.
Volt olyan aki talált itt ismerőst, vagy találta meg ismerős és így lett happy finish?
És titokba tudtatok tartani így is? Hogy sikerült több embert is beinvitálni a baráti körből? Mesélnétek ez érdekes lehet
Mi közeli barátot szerveztünk be, vele csináltuk párszor. Nem bántuk meg. Az első alkalomtól kezdve nem volt kínos érzés senkiben, azóta is nagyon jóban vagyunk. Most több ok miatt is szünetel a dolog. Szerintünk érdemes baráttal átélni ezt az élményt, mert csodálatos tud lenni. Jó ha megbízhatunk a beszállóban és mindenki ellazulhat.
Nálunk még a ketten ket lyukba se nagyon sikerült sajnos. Párosunk férfi tagja 14cm a beszálló fiú pedig 16 cm. De valahogy nem tudunk úgy helyezkedni, hogy tudjuk tartani pár másodpercnél tovább a szendvicset.
Együtt élés szintjén mi sem tudnánk elképzelni. Viszont 1-2 évente 1-2 éjszaka egy kinézett helyen biztos izgalmas lehet. És ha nem otthon vagy akkor nem is kell figyelni annyira. Várjuk hogy összejöjjön és csak egymással foglalkozhassunk. Majd mindenki visszatér a való világba.
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
[URL=https://www.sex.com/pin/63710478-cute-chick-enjoys-two-men/]
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Sziasztok. Kis hármas együttléthez keresnénk erdei faházat 1-2 éjszakára. Volt már valaki ilyenben? Merre fele érdemes nézelődni? Fejér megye és környéke lenne a cél. Nem akarunk sokat utazni inkább az ott töltött időt élveznénk ki. Ha valakinek van tapasztalata az is érdekelne. Köszönjük
A közeli barátunkal fogjuk kipróbálni akivel párszor csináltuk hármasban. Párunk hölgy tagja ellenkezett sokáig, de hamar kiderült, hogy mindenki más benne van. Így jobban hajlik rá ő is.
Jövő ilyenkor mi is kipróbáljuk majd. Most a terhesség miatt nem megvalósítható
Amíg hölgy tagunk terhes volt is volt lehetőség a hármasra, de nem mertük meglépni. Szülés után bepótoltuk természetesen. Vannak akik terhesen próbálták? Melyik időszakban lehet? Mire érdemes figyelni?
Értem. Kedvesnek tűnsz, lehet, hogy hamarosan neked is összejön.
Egy pár régebben említette, hogy itt talált egy beszálló pasit és a hajóján csinálták hármasban. Ezek szerint te voltál?
Székesfehérvár. Sajnos nem látom, hogy lenne valaki a közelben.
Nekünk semmi probléma nem volt. Párosunk hölgy tagja érezte 1 napi h megcsalás volt. Férfi tagunk nagyon felvolt izgulva még 1-2 hétig a megélt élményen. Másnap egyébként megbeszéltük, hogy mi hogy és miért volt. Mindketten éreztük, hogy hát nem volt teljes, mert mind a hárman izgultunk azért közben. Férfi beszállónk volt aki ráadásul nagyon közeli barátunk. Hölgy tagunk is nagyon jóban van vele és mint pasi is bejön neki. Méretesebb szerszáma volt és élvezte is a hölgy tagunk. Viszont amiért zavarban volt a beszálló, azért sokszor lelankadt neki menet közben. Hölgy tagunknak még nem volt olyan pasival dolga akit nem tudott volna a csúcsra juttatni. Mindketten éreztük, hogy ismételni kell ezt az alkalmat. Kb 3 órát voltunk együtt, vetkőzős pokerrel oldottuk a gátlásokat és 1-2 pohár itallal. Azóta összesen 5 alkalommal nyomtuk hármasban és bár az elsőt is elveztük, a többi még nagyobb élvezetet nyújtott.
Izgalmas lehetne. De csak a párommal csinálom hármasban, az ő örömére. Egyébként szimpatikusnak tűnsz/tűntök.
Férfi szemszögből nézve csodálatos. Amikor kicsit külső szemmel látod a párodat ahogy nagyokat nyög, vagy simán tövig bekapja a másik pasi farkát. Igazából elmondani nem lehet olyan jól. Átkell élni legalább 2-3szor. Nálunk egy közös barát volt a beszálló és 5 alkalommal csináltuk. Csodálatos volt. Sajnos a közös barátunk már nem akarja mert kapcsolatba lett.
Mi egy közeli baráttal csináltuk hármasban párszor, mire megfűztem a feleségemet h csinálhatják kettesbe is, addigra a haver becsajozott. A feleségem pedig nem akar ujra keresni valakit akivel nincs összeszokva.
Nekünk volt egy beszállónk, párszor behívtuk. Most kapcsolatban van így nem él a lehetőséggel, hogy a párosunk hölgy tagját kényeztesse. Viszont mást nem szeretne bevenni harmadiknak. Hogy vegyem rá h mégis?
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 73 hozzászólás, Listázva: 1-50

Pali92

Nem: pár

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2021. január 20.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!