/ 4 oldal
Hozzászólások
smile Vicces, azért Vas, Zala és GyMS megye kicsiz több, mint 40 km. Még jó, hogy csak értelemes párt kerestek! Ez az első szűrő, hogy ki nem tudja hol van Szeged? smile
Ilyen precíz adtlappal nem lesz nehéz
Szóló uraim, nyitnánk egy lehetőséget! Most vasárnap délelőtt az időpont, tehát csak az írjon, akinek megfelel, hogy ekkor részt vegyen egy 3 pasi 1 csajos összejövetelen!!
Adatlapot mindenképpen olvass!
Van a környéken olyan páros, aki nyitott a bi dolgokra mindkét fél részéről?
Másfélhetes sztori szintén. Egyre ritkábban keresgetünk, szinte senkre nem írunk már rá, de ha ránk ír egy pár, akkor reagálunk. Legutóbb több dolog sem stimmelt, de kitartó volt a páros ffi tagja, így végülis azt gondoltam, hogy okés. Miután ezt megírtam, nincs reakció, még egyszer próbáltam szintén semmi, erre most a videók közé felkerült, hogy "Ki csatlakozna hozzájuk?"
Érdekes emberek vannak
Nálam ugyanez volt. Elsültem, elment a kedvem. Nálunk a megoldás egy másik pasi bevonása lett.
Adminnak az ilyen szart ki sem kellene engednie
eljen
Bárhova szereti. smile Főleg, ha több farokból jön!
Telefonon azért ez sem egy leányálom. Valóban fejlesztés kellene az oldalon, teljes ráncfelvarrás, 1000 hiba, idejétmúlt dolog. Csak kettőt említek.
- Az adatlapon nincs formázási, de még sortörési lehetőség sem!!!
- Ha a jellemzésedet úgy töltöd ki, hogy kicsit szélesebbre állítod a beviteli mezőt, akkor a felugró ablak kitakar egy jelentős részt.

Természetesen jeleztem már az oldal fele, de sok változás nincs. (jahm semmi)

És bizony jó lenne, ha lehetne konkrétan keresni az üzenetk között, megkönnyítené a társkeresést, hogy ne írjak rá ugyanarra, vagy megtaláljam, hogy meddig jutottunk korábban.
Amíg nem próbáltad, addig nem tudhatod. Nekünk is minden okés kettesben, de jobb hármasban és még jobb négyesben...
Ne haragudj, de tök gáz, hogy 4,5 éve irogatod ki, hogy tervezitek. Menjetek, csináljátok! De ez így szerintem szánalmas
Nem volt hosszú életú, csak idejött okoskodni. idén januári volt a regisztrációja,ha jól rémlik
Azért ez továbbra is vicces
Bár nekem már megírtad hogy miért keresel bi pasít bár bevallom nem egészen értem.
Főleg azt hogy miért nem lehet kiírni ezt az adatlapodra, másnak is ki van írva.
És így van, onnantól kezdve, hogy te szóló csajként keresel, valójában pedig a privát üzenet alapján hárman vagytok, onnantól fogva hiteltelenné váltál
Nem igazán értem, pedig elolvastam többször.
Adatlap alapján szóló csaj vagy.
Nem tök mindegy neked, hogy a pasi bi vagy hetero?
Akkor lenne izgalmas, ha lenne egy párod, aki szintén bi. Ha pedig van párod, akkor meg nem valós az adatlapod....
Szóval, hajrá, szeretném érteni, kit és mire keresel!
Azért ez erős.....
Kapásból azért, mert minek egy csajnak bi pasi?
diplomaszám és beszélgetés okés,

De továbbra is tartom, a helyesírás nálunk szűrő. De szerencsére Lewa24-nek sikerült a célt elérrni. smile
El kell keserítselek... Több nővel éltem már meg, ezért is tudom, hogy mi van a videón!
Nem támadtlak le! Javasoltam, hogy javítsd ki! Nálunk fontos az intelligencia. Aki a saját anyanyelvét nem használja helyesen, az nem intelligens és marhára nem érdekel innentől, milyen az ágyban.
Illetve ott a másik oldal, hogy mindent elvársz a másik féltől, de mit is adsz?
Két dolog.
Helyesírásilag rakd rendbe az adatlapot!
A másik: adatlap alapján csak elvárások vannak. Pl miért automatikus, hogy a másik rendelkezzen hellyel?
Tiszta gáz, ami itt folyik. A baj az, hogy tele a gg is olyan videókkal, hogy "milyen jót spricceltem" és közen látszik hogy erőlködik a csaj, hogy jöjjön PISI!
De, akinek volt ilyenben része, az tudja, hogy ott nem kell erőlködni, sőőőt. Pont a visszatartása a gond, ha egy ponton túljutsz.
Tud-e mindenki? Nem tudom, általában ha van türelem, idő, bizalom, a hölgy legyőzi azt az érzést, hogy jaj bepisiltem, akkor könnyebb dolga van a pasinak. Itthon a párom is tudja és talán nem sértődnek meg Felhőék, hogy elmondom én is elértem a feleségénél, határozottan állítom, hogy spricceltés nem pisilt.
Volt olyan, hogy összeszokott pár hölgytagjánál sikerült a TikTakban megcsinálni, utána több alkalommal sem, de legalább a férj megtanulta a technikát, mert vele előtte még nem sikerült.
Amit én látok fő különbséget még a fentieken kívül, hogy amennyiben spricc van, akkor a hölgy egyfajta önkívületi állapothoz közeli állapotba tud kerülni, full érzékennyé válik nemcsak a puncija, hanem testének jelentős része, remeg, stb.
Az, hogy tudományos szempontból nem tudják mi ez, az nem azt jelenti, hogy nem létzik rá magyarázat, csak még nincs meg.
Tényleg mindig van valaki, aki ezt beveszi???
Hát én egyáltalán nem szeretem, szerencsére itthon kicsi van. Se látványra, se érintésre, nekem nem jön be, de ugye ízlések és pofonok. Ugyanakkor tényleg érdekelne, hogy ki, miért és főleg az, hogy ez is egyfajta sztereotípia, mint hogy minden csaj a nagy farkat szereti, miközben töredékük tudja befogadni a 18+-os szerszámot?
Ennek a spicchez semi köze és elég gáz, ha te ezt hiszed!
Akkor neked miért 18-40 év van beírva? 18 okés, de a felső miért nem 60 vagy 70?
Biztos azért, mert nem voltak még 2024 éves párral, ahogy az adatlapotokon szerepel smile
Ez jó? MIt látni rajt? Még az sem biztos, hogy a nőben volt a farok, nemhogy a popsiban
Hát nem tudom mennyire van kitöltve...
Merthogy jelenleg két ünnep közöttre kerestek. Igaz Valentinnap és Március 15 is két ünnep, de gondolom ez még decemberre vonatkozott smile
Mi a baj ezzel?
MI is úgy indultunk, hogy kíváncsi hetero. Az ember nem tudja hogyan reagál ő, a párja, vagy a másik fél. Nálunk jól sült el, a partnerek is rendben vannak, eddig nincs csalódás ezen a vonalon. Azt kaptuk, amit vártunk. Ellenben volt olyan hetero prá, akinél nincs tabu, de közben kiderült, hogy ezt sem lehet, azt sem lehet, hagytuk is a fenébe
Nem tudom kinek szól a kérdésed, csak gondolom, hogy neked. Lehet kontrollálni, hidd el. Se klubok is tele vannak bi pasival, de ott nem lehet és kész. Kultúra, művelődés intelligencia. Ahogy operába se mész be egy doboz popcornnal.
Stb
Ettől függetlenül igaza van. Ne nézegessetek, hanem menjetek. Szerintem kicsit mar-mar ciki, hogy 5 éve érdeklődtok, terveztek, aztán meg semmi.
Ráadásul a kérdező, akinek válaszoltál tapasztalatokról kérdez, ami nektek ugye nincs...
Csatlakozzunk mi is? Rengeteg pár, van aki kifejezetten azt keresi, amit mi. Írunk, nem sablon levelet, de még annyit sem sikerül írni, hogy most éppen nem keres. Elengedtük. Néha ilyenkor 1 hét után tiltom az illetőt, hogy eszembe se jusson ráírni.
Nincs mit tenni, pedig igazán extra ajánlatunk van, mert ha akar hetero vonalon mozgunk, ha úgy van, akkor bi és ráadául beszállhat meglévő négyes csapatunkba, ahol két igazán szuper csaj van. Dehát erre azt mondom, hogy mi megéljük a vágyainkat, ők meg nyálat csorgatnak. Ha nekik ez jó, hát legyen ebben örömük.
Gáz, de itt az oldalnak kellene már valamit tenni...
Bocs, de itt ti vagytok a hunyók. Néma gyereknek az anyja se....
Vannak dolgok,amik eleinte fontosak, aztán rá kell jönni, hogy a fiatal vékony csaj nem biztos, hogy olyan élményt nyújt a látványon kívül, amit egy kicsit idősebb, nőiesen telt alkatú nem kompenzal a vadsagaval.
Nem párt keresunk, hanem szexpartnereket. Válasszuk külön.az teny, hogy egyre kevesebb a valós pár!
Aki nemcsak szóló pasinak nem ír vissza, hanem párnak se. Igen, még egy nemet se!!! Pedig azért próbálunk figyelni arra, hogy olyanoknak írjunk,akik hasonlóan gondolkodnak.
Vannak részben zárt Facebook csoportok
Továbbra is keresnénk Vas megyei párt szombat délutáni párcserés szexre. A bi dolog nem feltétel, csak plusz fűszer.
Még egyszer megpróbáljuk hátha.
Szombatra keresünk kevés tabuval rendelkező párt. (Pár=férfi+nő) Alapvetően adatlap alapján keresünk, de kompromisszumkészek vagyunk.
Egy kis statisztika...
Véletlen sem panaszkodás.
Hétvégén szerettünk volna egykis kalandot, mert az előzetesen tervezettet nem tudtuk összehozni.
3 párra írtunk rá, azt gondolom korrekt levéllel, egy választ sem kaptunk.
Kiírtunk egy felhívást a társkeresős csoportba, egy jelentkező sem volt. :(
Mindegy, most jó volt kettesben
Aham
Igényes párhoz csatlakoznál??? Ez mégis mi a fenét jelent? Te arra nem vagy képes, hogy bármit megossz magadról!!!
Pontosan ezt írtam már le javaslatként. Annyival kiegészítve, hogy a regisztrációnal egyrészt bővebb, ellenőrzött bemutatkozás kell. A képet, meg el kell várni és egy olyan algoritmust bevezetni, ami figyeli ennek a képnek a cseréjét és amennyiben lecserélik, akkor addig a fiók felfüggesztésre kerül, amig nem ellenőrzik.
Avagy admin felé elég lenne elkuldeni a fotót (mondjuk arccal) és ennek a képnek a vágott verziója kerülne ki.
Szóval van megoldás, csak szerintem szándék nincs.
Avagy, ahogy már azt is leírtam,maga a társkereső oldal felülete, funkciói semmit nem változtak az elmúlt 15 évben.
Ez sem bonyolult, hogy legalább Enter lehessen használni, vagy stílusokat.
Szóval... Hajra
Azért bőven lehetne mit javítani...
De az oldal üzemeltetőinek ez nem prioritás...
Egészen véletlenül vasárnap ráérő, kevés tabuval rendelkező pár nem csatlakozna egy 48 éves párhoz? (Hozzánk buck )
Kb az összes!
Nem igazán tudják mi ez, sokan még aztis vitatják, honnan jön. De tény, hogy más az íze, és főleg sokkal intenzívebb ez a spricc, mint egy mezei pisi.
Szóval én maradok abban a hitben, hogy ez létezik. 48 éves csajszi pasijaként wink
Nem kell megmagyarázni, láttam már pár spriccet. Ami a videón van, az nem az és részemről itt befejeztem. MIndenki azt hisz, amit akar.
Lehet, hogy neked volt közöd a hölgyhöz, de ha elhitette vele, hogy ez spricc, akkor átvert. Ez mezei pisi, semmi több. (ami persze szintén lehet izgató)
Egy igazi női spricc, az egészen más és alapvetően a G pont stmulálásával lehet előidézni. Itt ennek nyoma sincs. Ezenkívül annyira intenzív orgazus kíséri, aminek a videón nyoma sincs, hogy azt hidd el észerevennéd!
Ez sima pisi. A spricchez ennek csak annyi köze van, hogy, aki még nem látott női spriccet, az elhiszi
Ki találja meg, hogy honnan van letöltve? smile
Ha ezt te kiaxolt profilnak nevezed, akkor meg is van az egyik baj, hogy miért nem találsz!
/ 4 oldal
/ oldal   Összesen: 170 hozzászólás, Listázva: 1-50

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!