/ 1 oldal
Hozzászólások
Én már nagyon régóta csak a teljesen csupaszt szerettem, mostanában jött rám, hogy izgat ha egy kicsit szőrös, borostás, mintás. Kérteem is a párom és szerencsére mindig meglep valami új fazonnal. Néha full borosta, néha háromszög, néha kis csík.
MOndom neki, olyat csináljon ami tetszik a pasiknak smile
Ez jó, bírnám ha belecsöppenne egy ilyen buliba és egy kis lelkiismeret furdalással jönne haza. smile
A masszázs az abszolut jó irány, ahhoz abszolut kedve is van. Normál masszázrsa bármikor kapható. Persze mondtam már az erotikus masszázst, arra azt mondta, hogy direktben nem, de ha egy normál masszázsnak indul és erotikus irányba megy az jó. Kérdeztem páros legyen vagy egyedül menne, azt mondta párban jobb, de nem biztos, hogy egymás mellett, inkább ő az egyik helyiségben én a másikban...
Szóval ezen rajta vagyok csak nagyon nehéz normális masszőrt sőt férfi-nő masszőrt találni.
Ne tartsd magadban!
Szia mindenkinek!
Én nagyon vágyom a feleségmegosztásra, illetve, hogy dugjon mással is, a feleségem egyelőre még nem akarja.
Illetve nem ilyen egyértelmű.
Kicsit furcsa a helyzetünk, van amiből azt gondoltam, hogy azonnal belemegy és van amiből azt, hogy nem.
PL amikor megismerkedtünnk azonnal tisztáztuk, hogy a monogámia biztosan nem működik hosszútávon, ebben egyetértettünk. Távkapcsolatként indultunk, két-három hetente találkoztunk, akkor persze nagyokat dugtunk, de ezen kívül mindkettőnknek szabad volt mással is. Persze ennek igazán örültem. Azután összeköltöztünk és én azt gondoltam, hogy akkor minden megy tovább, de a párom azt mondta, hogy elvileg nincs kifogása ellene, de mégse ezzel kezdjük az együttélést, hogy pasizik-csajozok.
Abban maradtunk, hogy majd eljön az ideje és akkor ok.

Amikor komolyan felhoztam neki a hármast, akkor elgondolkodott rajta és végül azt mondta, hogy ha szex közben ki lehetne venni egy pasit a szekrényből, majd utána visszatenni az tetszene neki, azt élvezné, de nem tud mit kezdeni előtte-utána egy plusz emberrel. Így viszont nehéz megoldani, hogy varázsoljak egy pasit a szekrénybe?
Ismerkedni, keresgélni, válogatni abszolut nem akar. Azt mondja az elrontja az egészet, ennek spontán, vagy csak úgy kell megtörténnie nem úgy, hogy válogatjuk a pasikat.
De maga a szex továbbra is, sőt egyre jobban izgatja plusz egy fasszal. Gyakorlatilag minden szex közben eljátssza, hogy két farokkal élvezkedik. azt mondja azért mert nagyon élvezi még akkor is ha az egyik csak egy mű, másrészt tudja, hogy ezzel engem mennyire felizgat és azt is élvezi. Ilyenkor a szokásosnál is nagyobbakat élvez, de mindezek ellenére azt mondja, hogy ismerkedni, válogatni nem akar. Ha egyszer véletlenül összejönne az ok.

Akkor azt gondoltam, hogy talán jobb lenne ha külön ismerkedne, lenne valakije, külön dugna. Ha ezt megteszi és élvezi, rájön, hogy ez jó és tudja, hogy nekem is tetszik akkor könnyebben belemegy majd a hármasba is.
Szóval most erre terelgetem, hogy pasizzon, ismerkedjen. Erre azt mondja, hogy ok, de ezt sem tudja úgy csinálni, hogy akkor keres magának valakit. Ha összejön valakivel, ha valaki elkezd vele flörtölni akkor abba belemenne, de ez is inkább ismerősi, baráti körből kell, mert idegennel nem tud dugni, neki kell a szimpátia, vágy, vonzalom.
MOndtam ok, én támogatom.
Ennyiben maradtunk, én szurkolok folyamatosan és amennyire tudom biztatom, persze erőltetni nem lehet.
Van is valami pasi a láthatáron, egy kollégája akivel már tuti történt valami de még nem tartanak a dugásnál.
Persze ezek nem egyik napról a másikra történnek. Sajnos.
Itt tartunk, én figyelek minden kis apróságra, hátha történik valami, biztatom és nagyon remélem, hogy lesz valami.
Mit szóltok hozzá, van ötletetek mivel tudom segíteni?
Hello!
Fotozás nálunk is volt.ű
Nem "olyan" csak ilyen. A Páromnak van egy régi-régi fotós ismerőse akinek anno többször is állt modellt. (nem akt sajnos)
Szóval ismerik egymást. Egyszer mondta a párom, hogy a fotós srác szólt neki, hogy van egy új módszere amivel újfajta képeket készít és ha lenne kedve szívesen csinálna róla képeket. A párom persze azonnal igent mondott és mondta, hogy menjek csak nyugodtan, legalább tanulok én is egy kicsit fotózni.
Szóval abszolut csak néző voltam. A párom beöltözött, illetve bevetkőzött, mozgás fotók voltak, szóval pici sportnadrág, ujjatlan dressz volt rajta. Elkészült az első sorozat amikor mondta a párom, hogy akkor átöltözik és ott előttünk már le is dobta a fölsőjét és a melltartóját majd válogatott, próbált, hogy mi legyen a következő.
A következő körben a bugyit is lecserélte így ott állt-mozgott meztlenenül előttem és a fotós előtt. Abszolut nem zavartatta magát, sajnos semmi izgalmas/kihivó mozdulatot utalást sem tett.
Én persze nagyon élveztem és ahogy láttam a fotós srác is.
Később kérdeztem, azt mondta a párom, hogy látta már ruha nélkül a fotós...
Igen szerintem is alakul még, ahogy mindig egy kicsivel tovább megy és egyre jobban ráérez az ízére.
Igazából azt mondta, nem akar pasizni, flörtölni, nem ismerkedik, de azt eltudja képzelni, hogy ha "véletlenül" vagyis inkább spontán úgy alakul valami akkor nem mond nemet!
Azért ha dugás után egy órán belül hazajön még eléggé érezhető rajta.
Ugyan az még nem történt meg, hogy mással dug és hazajön, de ha dugtunk és utána pihegünk az ágyban és újrakezdjük akkor nagyon jól lehet érezni.
Egész más a pinája...
Hello!
Ez nagyon jó, én is ilyenben reménykedek.
Már régóta puhítom a párom, szeretném rávenni hármasra lassan lassan alakul és közben próbálom arra rávenni, hogyha ahhoz jobban van kedve akkor dugjon külön, pasizzon.
Előbb teljesen tiltakozott, hogy nem, de változik a hozzállása. Később azt mondta, hogy ha véletlenül, egy buliban, vagy céges utazáson úgy alakulna akkor esetleg belemenne.
Persze én támogatom és szurkolok...
Nemrég végre történt valami. Céges buliban volt és ott rámozdult az egyik kollégája.
Nehezen tudtam kihúzni belőle mi történt, végül annyit modott el, hogy bulizott, jólérezte magát és észre sem vette de rámozdult az egyik pasi.
Persze belement mert az elején nem tűnt fel neki, iszogattak, beszélgettek, majd a srác elhívta egy különterembe, hogy igyanak ott. Persze elment vele és elmondása szerint itt jött rá, hogy mit akar tőle a pasi.
Azt mondta nem történt semmi, csak rájött, hogy nem akar mással.
Ehhez képest ő jött el a buliból legkésőbb, Hazaért és folyamatosan mentegetőzött, bocsánatot kért és mondogatta, hogy engem szeret, ja és nem mellékesen annyira be volt indulva tüzelt a puncija. Persze hatalmasat szexeltünk.
Többet nem mondott, de azt gondolom, hogy iszogatásnál több történt, felizgatta a pasi, csak nem fejezték be.
Szurkolok és várom a következő véletlent!
Ezt én is nagyon szeretném, de még nem tartunk itt mi sem. Alakul lassan, már flörtölget de még nem dugott senkivel sajnos.
Hello!
Ez nálunk is így van. Régóta próbálom rávenni a nejem a hármas szexre, de nagyon nehezen megy, lassan haladunk. Én nagyon szeretném ha plusz egy pasi lenne velünk és kényeztetné a párom.
A nejem viszont azt mondja, hogy nem tudna mit kezdeni a plusz egy emberrel, azzal, hogy még valaki jelen van. Maga a szex viszont nagyon bejön neki, azt élvezné ha két farokkal játszhatna, ha csak beszélünk róla már akkor is hatalmasat élvez. Egy ideje gyakorlatilag minden szex alkalmával eljátssza, hogy két farok kényezteti.
Szóval egyik része izgatja, élvezi másik oldalról még húzódozik.
Ez ilyen sajnos, de remélem lassan alakul, már tervbevettünk egy swingersclubot.
Hello!

Nagyjából mi is így állunk. Izgatja a páromat, de mégsem akarja megtenni, pedig én mindent bevetek, megpróbálom "rávenni" . Mindig van valami kis jel, hogy tovább lépett, de még mindig nem mondott igent. Igyekszem, ahogy csak tudom támogatni, segíteni ezen íz úton, remélem sikerül majd!
Hello!

MIért nem akar menni a férjed? Van már tapasztalatotok?
Én hasonló cipőben járok, én a feleségemet próbálom rávenni, de még ő sem mondott igen. :(
Sziasztok!

Én is szeretem, ha megdugnak, szerencsére a párom nem prűd alkat így azonnal igent mondott amikor mondtam, hogy ezt élvezném. Azóta ha nem is rendszeresen, de sokszor szokott dugni, vagy vibrivel vagy műfasszal. Élvezem mindegyiket, azt is ha előtte a számba adja és szophatok is előtte.
Ezeket élvezi és persze mondtam neki, hogy élőben is szívesen kipróbálnám. Szívesen szopnék egy faszt vagy jó lenne ha egy igazi fasz dugna. Nem akadt ki, csak azt mondta, hogy ezt inkább nem akarja látni.
Azért nem adom fel, próbálom rávenni, hogy nézze meg élőben, remélem sikerül majd egyszer...
Az én párom is masztizik rendszeresen. nem titkolja, de nem is mindig mondja el konkrétan, ha rákérdezek akkor elmondja, hogy igen szokott, nem szégyenli.
Nemrég beszéltünk erről akkor mondta, hogy hetente egyszer biztos magához nyúl, vagy vibrivel, vagy csak kézzel.
Nem nem azért mert kevés neki a szex, csak egyszerűen délutánonként elnyúlik a kanapén és akkor jólesik egy kis élvezet. Ennek persze én nagyon örülök és kértem, hogy mesélje el ha masztizott, vagy csináljon róla fotót, de annak örülnék a legjobban ha este hazajövök frissen elélvezett puncival várna.
Ettől teljesen beindult, azt igérte ok, majd meglep.
Helló!

Az én párom most készül egy teljes testmasszázsra. MIndig is szerette a masszázst és páros masszázsra is szívesen menne de még nem jutottunk el. Most véletlenül találkozott egy masszőrrel ("véletlenül" a facebookon ismerkedtek meg és gyorsan meg is beszélték a masszázst)
Először csak annyit mondott, hogy megismerkedett egy masszőrrel és, hogy megy is hozzá egy tejes masszázsra. Azóta viszont egyre többször felhozza, hogy reméli jó lesz, jó lenne ha lenne egy állandó masszőr, meg, hogy mehetnék én is, de kár, hogy ez egy pasi és nincs nő párja, de keressek egy masszőzt és menjek én is.
Nagyon remélem, hogy ügyes lesz a masszőr és a teljestest alatt valóban teljes testet ért, nem hagyja ki az élvezetes részeket sem. A páromnagyon szereti a punci masszázst, szóval ha bejut a lába közé akkor nincs megállás!
Izgat mindkettőnket a nyilvános szex.
Legutóbb volt szauna, nem dugtunk csak kölcsönös orál volt, de voltunk már gyümölcsöskertben miközben dugtunk jöttek szüretelni, csináltuk strandon medencében....
1. Nemed és korod?
FFi, 52
2. Milyen a szexuális beállítottságod?
7,5
3. Milyen magas vagy?
180 cm
4. Hány kg a testsúlyod?
80
5. Mekkora a mellbőséged, a derékbőséged és a csípőbőséged (fiúk is leírhatják)/ mekkora a falloszod mérete?
115, 95, 100, 18/5
6.Szőrteleníted-e a nemi szervedet, a lábadat, a hónaljadat, az alkarodat?
igen
7. Milyen az ideális nemi szerv? (hossz, vastagság, homlokos, lapos, nagy/normál/kicsi nagy-/kisajak)
(kérdés milyet szeretnél, értve itt melegeket is is)
Homlokos, husos punci, vastag méretes fasz
8. Szerinted melyik fontosabb: a méret vagy a technika?
technika
9. Szoktál-e önkielégítést végezni? Milyen gyakran?
nem, illetve a párommal együtt néha egymás előtt
10. Maszturbáltál-e már mások előtt?
igen
11. Van vibrátorod/péniszpumpád/ műpuncid/dildód/egyéb segédeszközöd /használsz szívesen magadon, máson?
dildók, gyűrűk és sokminden más
12. Hány szexuális partnered volt eddig?
50 körül
13. Van jelenleg partnered?
igen
14. Amikor van partnered, milyen gyakran szeretkeztek/szeretnéd te?
kétszer hetente átlagosan
15. Mikor szoktál szexelni leggyakrabban?
délelőtt, ébredés után
16. Hol szeretkezel a leggyakrabban?
otthon, ágy, kanapé, szőnyeg
17. Milyen extrém helyen / helyzetben szexeltél már? (a számodra legizgalmasabbat írd ide!)
Gyümölcsösben a fák között miközben jöttek szüretelni smile , strandon medencében
18. Alkalmazod/kedveled előjátékként az orális szexet?
igen
19. Mennyi ideig tart átlagban egy aktus?
egy óra
20. Az esetek hány százalékában jutsz el a csúcsra?
100
21. Volt már olyan partnered, aki egymás után többször is eljuttatott/ akit egymás után többször is eljuttattál a csúcsra?
nálam ritka, hogy kétszer elmenjek, a párom 8-10-re is képes és szokott is ennyiszer
22. Volt-e már olyan eset, hogy egymás után többször elélveztél? Hányszor?
mit jelent az egymás után? Néha csinálunk szexnapot, olyankor egész nap élvezkedünk, ilyenkor 3-szor biztos elmegyek, a párom ilyenkor 3*8-10
23. Próbáltad már az anális szexet? Szeretnéd egyszer kipróbálni?
igen próbáltm
24. Melyik a kedvenc póz számodra szeretkezéskor?
ha a párom az ölembe ül
25. Hová engeded/szereted leggyakrabban az ondót akció végén?
hasra, mellre, punciba, szájba
26. Melyiket szereted a legjobban? Ha az ondó a nemiszervedbe/-ére, a fenekedre/-ére, a hasadra/-ára, a melledre/-ére vagy a szádba/szájára kerül?
hasára
27. Engeded, hogy a partnered a szádba élvezzen? Ilyenkor lenyeled? /Beleélvezel a szájába? Lenyeli?
igen, igen
28. Részt vettél már csoportos szexben? Szeretnéd egyszer kipróbálni?
volt benne részem
29. Felizgat két egymással szeretkező lány látványa?Te kipróbálnád két lánnyal?
igen, igen, már próbáltam
30. Felizgat két egymással szeretkező férfi látványa? Te kipróbálnád két fiúval?
igen
31. Szoktál pornóújságot venni?
nem
32. Szoktál pornófilmeket nézni?
nem
33. Milyen gyakran kattintasz pornóoldalra az interneten?
kethavonta
34. igen
Sziasztok!
A jövő héten Siófokon leszünk egy pár napig.
Van otletetek, hogy hová menjünk ahol van esély ismerkedni, párokkal, szóló pasikkal?
Strand, város, szórakozó hely.....
Azt nem mondhatom a páromnak, hogy menjünk és szedjünk fel neki, vagy szedjen fel magának egy pasit, ez ellen tiltakozik, de ha "úgy alakul" akkor szívesen flörtöl, belemegy a játékba.
Szóval, ha van tippetek hová menjünk, hol próbálkozzak, ne tartsátok magatokban!
Kössz
Hello!

Én is felvetettem a páromnak aki egyébként cseppet sem prűd, sőt ő úgy jellemezte magát, hogy szeret szemérmetlenkedni, hogy meséljünk egymásnak korábbi élményeinkről.
Elsőre kicsit kiakadt, azt mondta, hogy nem, ő nem akar régi pasijairől mesélni, de az izgatja ha én mesélek, különösen a többesekről.
Meséltem is, igaz csak visszafogottan és úgy tűnt nincs is nagy hatása.
Napokkal, vagy talán hetekkel később ő hozta fel a témát, és már mesélt is, elég konkrétan és látványosan mondta el milyen volt az utolsó pasijával. Én ezt egész jól láthatóan élveztem és ezt ő teljes megelégedéssel nyugtázta.
MOndtam neki, hogy ez jó volt, meséljen még ne csak régieket újakat is, de ez nem tetszett neki..
:(
Pedig én élvezném...
Sziasztok!

Pár hete, hónapja írtam le itt pár bejegyzésben a történetünket, illetve, hogy hol állunk. Én nagyon szeretném és élvezném ha a párom mással is dugna, akár hármasban, akár külön kettesben.
Ő nem tiltakozik sosem konkrétan, inkább csak a kifogásait mondja mindig. Ha konkrétan azt kérném tőle, hogy csináljuk hármasban, abba beleegyezne de én nem így szeretném. Én azt szeretném ha ő akarna mással dugni. Szóval nem erőltetem a dolgot, a hosszabb utat választottam, hogy lassan de folyamatosan "adagolom" neki és figyelem a reakcióját aminek függvényében vagy ráerősítek, vagy visszaveszek a tempóból.
Az alap állása egyébként az, hogy szex közben eljut olyan állapotba, hogy ki is mondja, hogy most milyen jó lenne még egy farok a szájába, de szex előtt-után azt mondja nem tudja elképzelni a szituációt, nem tud mit kezdeni még egy emberrel, azzal főleg, hogy keressen/keressünk valakit.
Szerencsére abszolut aktív a szexuális életünk, amit lehet kettesben szinte mindent kipróbáltunk, nincsenek tabuk, ha valamelyikünknek megtetszik valami újdonság azt kipróbáljuk.
MOstanában azt találtam ki, hogy a szex első felében "csak úgy mehet el" hogy nyalom a punciját és a farkam a szájában van. Persze szó sincs kényszerről csak így irányítom és ő is élvezi. Közben az ujjaimmal is besegítek, így a puncija is tele van és a szája is és oriásiakat élvez így. Ezután jön csak a hagyományos dugás vagyis farkam a punciba. Ekkor viszont teljesen újdonságként elkezdte bekapni egy-két ujjam és iszonyú vehemenciával szopni, nyelvével közben simogatni. Nagyon meglepett és felizgatott mert hihetetlen intenzíven szopja az ujjaimat.
Persze mondtam is neki, hogy milyen istenien csinálja, és, hogy nem gondolja-e, hogy egy igazi farok jobb lenne a szájába. Azt mondta, dehogynem, az enyém. MOndtam, hogy akkor a puncijába kellene egy másik.
Azt válaszolta, hogy nem gondolt abszolut plusz egy pasira egyszerűen csak csinálta és élvezte. MOndtam, hogy nagyon jó, csak csinálja is tovább és élvezze én megteszek mindent érte.
Ez már sokadik alkalommal így történik, ki nem hagynánk ezt a pózt. Beszéltünk is róla, lehiggadva szex után. Azt kérdezte, hogy akkor ide jutott a kapcsolatunk, hogy már nem elég ha kettesben csináljuk kell egy harmadik is nekem? MOndtam, hogy szó nincs róla, hogy ne lenne elég, ne lenne jó a szex, a plusz egy farokra csak úgy tekintek mint egy szexuális játékszerre, egy új kiegészítőre. Azt válaszolta, hogy ő még mindig nem tud elvonatkoztatni attól, hogy a farokkal plusz egy ember is jár, de ok akkor ezt vette, regisztrálja, feldogozza, hogy így szeretném.

Mit szóltok hozzá? Ez előrelépés, felismerte magában, vállalja önmagának is, hogy izgatná plusz egy farok, vagy inkább visszalépés, a kapcsolatunk "lefokozása" mert azt gondolja, hogy nekem már nem elég vele kettesben?
Kössz ha megírjátok a véleményeteket!
A párom ma épp ilyennel lepett meg. Dugás közben elkezdte nyalni, szopni az ujjamat, hol finoman, hol erőteljesen de olyan izgatóan, hogy azt hittem az ujjamban is van erogén zónám. Nem is hagyta abba, két-három orgazmuson keresztül a szopta az ujjam.
Persze mondtam neki, hogy ugye milyen jó lenne most egy igazi farok az ujjam helyett, de csak mosolygott nem szólt semmit. smile
Remélem hamarosan ki is mondja amit most csak gondol.
Hello mindenki!

A párom (akit próbálok rávenni, hogy mással is szexeljen akár külön, akár együtt velem) a minap szex után a következőt kérdezte, persze csak kiváncsiságból:
Egy hármas, hogy működik? Előtte meg kell beszélni, hogy kinek mit szabad, ki mit enged?
Kinek mi fér bele és mik a tabuk?

MOndtam, hogy persze, ez alap, hogy tisztázzuk ezt, különös hangsúllyal arra, hogy mit nem szabad. Persze akció közben a saját korlátait mindenki lazíthatja ha úgy érzi...
Nem kérdezett mást, ezt megbeszéltük és ennyi.

Mit gondoltok? Szerintetek már barátkozik a gondolattal, közelebb van a megvalósításhoz, vagy csak kiváncsi?
Szia Réka!
Engem régóta izgat ez a dolog, nem biztos de talán egy korábbi kapcsolatomból ered ez a mániám.
Az akkori barátnőm, de nyugodtan írhatom, hogy szerelmem a szemem láttára kezdett ki valakivel. Ő nem tudta, hogy látom, de miután kiderült, hogy láttam mindent elmesélt és biztosított, hogy csak fellángolás volt. Pár nap múlva aztán folytatódott a dolog, de teljesen korrekt módon el is mondta nekem előre. MOndta, hogy szeretne találkozni a pasival, flörtölni és szexelni vele. (nem éltünk együtt, tehát hiába tiltottam volna meg akkor is megteszi ha akarja) Szóval elmondta, hogy nagyon szeretné, én nem mondtam, hogy a féltékenység mellett engem ez izgat, csak hagytam, hogy tegye amit szeretne. Nagyjából előre el is mondta, hogy mikor lesz a napja, sms-ben tájékoztatott, hogy hogyan készülődik, majd elbúcsúzott, hogy akkor indul a pasihoz majd másnap beszélünk.
Amit éreztem az egyrészt féltékenység, idegesség és mindezeken túlnövő hihetetlen izgalom. Alig vártam, hogy találkozzunk és elmesélje.
Ennek a kapcsolatnak (nem ezért) vége szakadt, de ez a fétisem, mániám azóta is megvan. Sajnos nehéz olyan nőt találni aki ezt akceptálja, esetleg örül is neki.
MOst a barátnőm, élettársam sem bólintott rá egyértelműen, de többször megbeszéltük a dolgot. Elvileg benne van, illetve a szex-rész ellen nincs kifogása, csak azzal, hogy egy harmadik valakit kell bevonni a kettőnk viszonyába. Ezért úgy gondolom, és ő is errefelé tart, hogy járhatóbb út, ha külön ismerkedik, pasizik.

Azt nem tudom megmondani, hogy miért izgat engem csak találgatni tudok. Szeretem a párom, szeretem a szexet, szeretem vele a szexet. Szeretem ahogy élvez, ahogy élvezi a szexet, szeretem nézni a testét szex közben ahogy ellazul, átadja magát, beindul, vadul.... épp úgy szeretem nézni ha szexelünk mint akkor ha magával játszik és ugyanígy boldogan nézném ha mással élvezné. Bocsánat minden férfitől, de azt hiszem ebben a szituációban nem tekintek másképp az adott pasira mint egy élő vibrátorra, játékszerre aki a mi kettőnk szexuális játékát teszi izgalmasabbá.
Szóval olyan mintha bevonnánk egy plusz játékszert mégha élő is. smile
Természetesen ha a hátam mögött megcsalna, vagyis érzelmileg, hazug módon kezdene valakivel viszonyt az ugyanúgy fájna mint mindenki másnak.

Abszolut egyetértek veled abban, hogy ha olyan nőt találnék aki élne ezzel a lehetőséggel és szexelne mással is miközben én vagyok a férje, örökké vele akarnék maradni.
Hello,
bocs, de látod magad előtt amit leírtál?
Ugye onnan indultunk, hogy nem akar harmadikat keresni, nem akar egy bevonni még egy személyt kettőnk közé. Ha szex közben ki lehetne venni egy pasit a szekrényből és utána visszatenni abban benne lenne.
Erre Te azt írod, hogy vigyek haza egy (számára) idegent, beszélgessünk, igyunk egy italt, dicsérjem meg milyen jól néz ki a párom és ezután azonnal szétnyitja a lábát az idegennek?
Ne haragudj, de ezt el nem tudom képzelni.
Sokkal járhatóbbnak tűnik, hogy valaki elcsábítja és külön összejön vele.
Én ezt szeretném valahogy elősegíteni.
Hello!
Épp ilyesmire gondolok én is.
Nem tudom miért lenne veszélyes ha külön találkozna valakivel? Maximum dugnak egy vagy több jót!
Mivel szándékosan nem akar keresni senkit magának, csak az marad, hogy valakivel véletlenül összejön, kialakul valami. Az nem véletlen ha felhozok egy idegen pasit. Mit mondjak? Drágám itt ez a szimpatikus fiatalember gondoltam meghívom estére? smile Nem kicsit átlátszó és nem tudok ráerőltetni senkit.
Abban tudom segíteni, hogy kinyíljon észrevegye a "véletleneket" ha valaki udvarol neki ne utasítsa el hanem kezdjen el játszani, flörtölni hátha lesz belőle több is.
Hello!
Kössz a választ!
Te, ahogy írod nem örültél annak ami történt, rossz érzés, féltékenyéség volt ami rádtört még ha volt egy kis izgalom is benne.
Engem ez vagy egy hasonló szituáció kifejezetten izgatna, örülnék ha belemenne.
Tetováltatni nem fogunk, de masszőrhöz megyünk amint lehet...
Az én párom egyáltalán nem szégyenlős, nudista strand nem probléma, szauna csak meztelenül, normál strandon is átöltözik nyilvánosan gondolkodás nélkül. Ezeken nem is csodálkozom, ez természetes.
Az viszont meglepett és eléggé beindította a fantáziámat, amikor egyszer egy ismerős fotósnál voltunk, aki készített egy sorozatot a páromról. Ők ismerik egymást évek óta én most találkoztam először a fotóssal.
Nem akt hanem sport képek készültek, különböző torna gyakorlatokról. Hárman voltunk, kattogott a fényképezőgép, cserélődtek a pózok amikor mondta a fotós, hogy cserélje le a ruháját.
A párom egy mozdulattal vette le a pólóját és húzott fel másikat természetesen melltartó nélkül. Ezt megismételte még párszor majd nadrágot és bugyit is cserélt. Szintén ott premier plan-ban.
Előbb meglepődtem, de azonnal fel is izgultam és a gondolataimban már nem a fotózás folytatódott.
Hello!

Mi is hasonló úton járunk mint Ti, csak még nem értünk oda. smile
Már a kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy a monogámia biztosan nem tartható hosszútávon, biztosan eljön az ideje, hogy valamelyikünk mással is szexelni szeretne, és akkor nem kell titkolózni, nyíltan csináljuk. Ezt mindketten így gondoljuk jónak.
Az első időszakban eszünkbe sem jutott, hogy nyissunk mások felé, ahogy telt múlt az idő most úgy vagyunk, hogy nem keresünk senkit, de ha "úgy adódna" ha "véletlenül összejönne" akkor abszolut nem tiltakozna egyikünk sem. Azt, hogy mi lesz a következő időszakban még nem tudjuk, vagy összejön a "véletlen" és örülünk a véletleneknek, vagy elkezdünk esetleg keresni is ez lehet a harmadik fázis. smile

Ha szex közben beszélünk erről akkor a párom (ő a nő) teljesen beindul tőle, a fülébe súgom, hogy képzeld el most itt van még egy pasi... ilyenkor nagyobb fokozatra kapcsol és élvezzük mindketten. Sőt van, hogy ő mondja szex közben, hogy ha most itt lenne még egy farok...
Ha csak úgy szexen kívül beszélünk a témáról akkor sincs ellene, de azt mondja, hogy olyan mély és intim a kettőnk közötti viszony, hogy abba nem akar még beengedni harmadiknak senkit. Nem tud elvonatkoztatni attól, hogy még egy hús-vér ember jelen lenne, ez zavarja. Azt mondja, ha szex közben csak úgy ki lehetne venni egy pasit a szekrényből, majd visszatenni akkor azt gyakran, szívesen megtenné, de az előőte-utána helyzetet nem akarja. Keresni valakit, válogatni pedig kifejezetten nem. (tudom vigyek haza valakit a szekrénybe és vegyem ki, de ez nem ilyen egyszerű smile
Szóval nincs ellenére, szexuálisan élvezné is.
Azt gondolom, hogy talán az lehet a megoldás, hogy külön lenne valakije, ha összejönne valakivel, vagy hagyná magát elcsábítani. Jelentkező akad is mindig, én pedig finoman bátorítom, próbálom terelgetni hátha elhatározza magát és belevág.
MIt szóltok hozzá, mi a véleményetek?
Jó az irány bátorítsam hogy pasizzon?
kössz a válaszokat előre is!
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 29 hozzászólás, Listázva: 1-29

tallerosyzebulon

Nem: férfi

Regisztrálás ideje: 2021. április 09.

Ország: Ausztria

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!