/ 4 oldal
Hozzászólások
Ráckevén pénteken egy kellemes fürdés, szaunázás?
... megy valaki péntek Ráckevére, vagy szombaton Ballószögre?
Pénteken megy valaki Ráckevére az Aqualandba?
Pénteken Ráckevére megyünk a barátnőmmel. Szívesen ismerkedünk a barátnőmmel férfiakkal, lányokkal és párokkal. smile
Budapest - Millstatt úton mozog valaki a héten? Szerda vagy csütörtök.
... valóban jó Dél1. Csak kissé sok az olyan aki azt gondolja ha egy nő rájuk néz, tenniük is kell valamit...
Hogyne! Valalta jó hely.

2 szerencsém van:
- Látásból ismerlek Titeket és így tudom kik azok akit mindenképp kerülni fogok. És minden ott levő magyar ismerősömnek szólok.
- Hatalmas terület Valalta, így remélem nem találkozunk!
... köszönöm a segítséget! smile még adós vagyok! :P
Olyan férfi segítségére számítok, aki az aktuális autó lecserélésében segítene. Nem hozzájárulást, hanem hogy a megfelelő autót találjam meg, és ne vágjon át a tisztelt kereskedő. Természetesen direkt kereskedő segítsége is szóba jöhet!
Kíváncsian várom a lehetőséget!
Van itt valaki aki épp a horvátországi Valaltán van a héten és érez magában bátorságot megnézni az Anaconda swingerklubot? smile
Vannak a GG-ről magyarok most Valaltan? Hétfőig itt leszünk! smile
Vasárnap valaki Balatonakaliban lesz?
Csak egy apró beszámoló a tegnapról!
Ráckevén voltam. Messzi a nem tökéletes szaunázó hely, de péntek este nem kell fürdőruha. Jól van kiírva, nem naturista hely, nem naturista rendezvény, hanem lehet textilmentesen szaunázni.
Az ott levő csapat is jó fej szerintem. Volt két nőtársam, kissé gond volt a látásukkal, hogy mindenki lepedőben, fürdőruhában van, csak ők nem. Egy határozott szaunatárs akiről úgy hallottam hogy a Szauna....b tagja, elmagyarázta nekik hogy nem jó amit tesznek, rájuk szólt és fura mód utána tudták hogy nem jól "öltöztek".
Voltak szerintem kezdők. Ők is talán de levetkőzték a gátlást mert nyitott volt a táraság. Akadt aki takargatta magát, de nem nézte ki senki őket.
És szerintem nagyon sokan voltak.
... Talán azért kapkodták maguk elé a szaunázáshoz kapott lepedőt, mert:
- még új nekik ez a világ
- a helyi közösség, beleértve úgy vendéget, mint szaunamestert stb. nem világosította fel őket, hogy mi is a szaunalepedő célja és funkciója
- továbbá az is lehet hogy akadt köztük olyan aki nem a pucérkodás miatt ment oda, hanem kizárólag a textilmentes szaunázás élményért.

Sok ember úgy gondolja, hogy a szaunázás = a naturizmussal. Véleményem szerint nem. Az egészséges szaunázás mindenféle textilia nélkül történik. Adél jól irja, hogy szaunalepedő arra való, hogy a saját izzadságunkat kissé felfogja, illetve a köz berendezését óvja. Viszont azokat az embereket sem tudom elfogadni, akik ami lenghet nekik ( láb közt, mellkörnyékén, egyeseknek hasban ) lengetve büszkén vonulva kell nézni mindenkinek. Ausztriában bárki megmondja egy vendégről sajnos hogy a viselkedni nem nagyon tudó emberke bizony magyar.
Szóval hogy valaki "báb" a szaunában? Na bumm.. még fél, még tanulja, és ha többször látjátok így lehet kommunikálni, beszélgetni és segítve elmagyarázni hogy azt, amit tett, miért tette rosszul. Nem pedig hátba csapni szavakkal a GG-n..
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni." - nem véletlen hogy anno tőlem írta ki ide az admin - tom - ezen soraim....
A prüdéria melegágya az irigység.
Privát ment.... Jobban jársz azzal amit írtam! smile
Esztergom nagyon szép hely, de a környezet számomra mesterkélt, rideg. Nincs hangulata.
Emese: Mondani lehet erről sok okosat, de a legjobb a saját tapasztalat!
Pl...jövő hét péntek gyere Ráckevére, naturista szaunaest. Meglátod hogy egyik ember sem harapja meg a másikat ha megszólítják! smile
Nagyon dícsérik? Ezek szerint nem voltál? Akkor honnan tudod valós-e az infód?
Én csak olyat ajánlanék amit magam is ismerek...
Bocs, nem hagyhatom ki, de nehogy te is fürdőszobai kötélen végezdd! smile

Mivel én a "másik oldal" vagyok, nem nyilatkozom!
És a férjed észreveszi azokat a nőket akik kivetkőznek vag lengén öltöznek? Szóval te ne láttasdd magad, de ő nézelődik? smile
Egyébként sok infót kapsz majd itt ki mit enged meg.... Én inkább azt teszem ami jól esik, nem amit "megengednek".
Melyik madár repül kalitkában???
Mindenhova mehetnek elsőbálozók, senki sem közösíti ki ott őket, bár tény, hogy vannak helyek ahol van nap, amit úgy hírdetnek hogy elsősorban "kezdőknek". Honnan fogod tudni hogy akik ott vannak valóban szitén első alkalommal vannak ott? smile
Mennyire jó ez a hozzzászólásod, bár nem vág topikba a bejegyzésem....
Ne haragudj hogy ilyet írok de lehet te sem voltál még ilyen helyen.
A sw klubok jelentős része nem arról szól hogy ott van x számban férfi és nő és a nagy közös légtérben mindenki a másik szeme láttára szexel.
Félre lehet vonulni szinte mindenhol, sőt nem egy helyen mód van arra hogy csak a kiválasztott párral, vagy harmadikkal legyetek. És lehet és kell is nemet mondani ha valami-valaki nem tetszik.
Fenntartásai vannak hogy fehérneműben látják őt? Ezt részben meg tudom érteni de nem egy helyen bár fehérmenüben is lehet lenni sok nőtársamon valami erotikus, csini ruhácska van. Mindenre van megoldás.
Ráadásul ilyen helyre az ember tudatosan megy, tudja miben vannak mások. Ha strandon vagytok ott se mehettek úgy hogy a fürdőruhás kedvesed csak neki "megfelelő" pasik láthassák....ugye? smile
Félre ne értsd, nem azt mondom hogy csak a swinger a jó! Egy kialakult 3as, 4es is rettentő nagy élmény. Más a lehetőségetek egy klubban és más ha bárhogy hírdetve, keresgélve találjátok meg ezt az élményt!
Réka: pia nélkül más az egész, nem hiszem hogy az élmény ugyanaz, ha tudod, nem magadért, magatokért tetted meg "tisztán".
Amúgy ha barátod tudott arról hogy ittál és rávett hogy a szomorú barátját megvigasztald, akkor lehet hogy ő ezt talán előre eltervezte?
És azóta ezt megbeszéltétek? Hárman? Bár semmi közöm hozzá!
Nagyon egyet kell értenem Veled és tetszik amit és ahogy megfogalmaztál!

Aki ismer, az tudja hogy a topik címe számomra nem idegen. Sőt. De úgy érzem nagyon jól megtaláltuk azt a határt, ami mindenkinek jó.
És amit még megjegyeznék. Nem az a perverz, aki tudja mi tetszik neki hanem az , aki valamit tagad és közben meg épp az hajtja. Példának csak azt hoznám fel, amikor valaki mondjuk felemeli a hangját az erotka ellen, de egy olyan helyen ahol ha számára a dolog idegen, ott se lehetne.
Nem kötekedésképp...de egy csepp ellentmondást azért érzek a soraidban és benned.
Értem itt rajta hogy a neved hogy "3aslehet" meg hogy a párod hallani se akar swingerről, azaz a többes egy lehetőségéről.... Szóval nem hiszem hogy rizikósabb a nagy véletlenre bízva egy adott emberrel 3ast megvalósítani, minthogy egy klubban megtalálni azt aki nektek megfelelne!
De mindennek az alapja, hogy nem elég neked, vagy a párodnak "akarni". Mindkettőtöknek tudni kell mi és miért történik, nem elég ha az egyik fél szeretné a swingert!
Igy van. A swinger akkor öröm, ha a felek tudják mit akarnak, tudják mi izgatja őket és ezt egymással meg is beszélték nem ott derül ki hogy "én azt nem akartam amit csináltál azzal a másik...."
Szóval fel kell hozzá nőni. A pénz meg szerintem másodlagos, nem olyan egetverő az a beugór egy párnak sehová, ha lemond valaki arról hogy minden hétvégén étteremben legyen a párjával és szórakozzon, italozzon, abból simán kijön...
.. Úgy gondoljátok?
Az önzés mindig abból alakul ki, hogy valaki azt gondolja hogy ő kevesebb, rosszabb másnál. Mindig valami buta komplexus a mozgatórugó.
Ahgy a féltékenységnek is az alapja a bizalomhiány.
De a tokik nem erről szól. Miért ne izgatna ha a párom látom egy másik nővel? Igen izgat. Sőt nagyon izgat, mert látom hogy örömet ad neki valaki és így én is. És fura mód amit adok azt kapom, és én is voltam más férfivel és tudom hogy izgalmas volt a páromnak is.
Lehet hogy aki lájkolta a hozzászólásod az otthon fel sem vetné hogy a feleségét, barátnőjét más férfival szeretné tudni vagy hogy Te más nővel legyél... ?
Szívemből szóltál... nagyon.
Tegnap valaki rámkérdezett, hogy azért mert szeretem a swingert kurva vagyok-e. Mert ő el nem tudja képzelni hogy elmenjen egy helyre a párjával és ott a barátnőjét más férfiak nézzék, megérintsék...stb. Érdekes módon baráti körében eljárt klubba ami "nem swinger" volt. De ez belefért.
Furák az emberek. Sokszor önnöm megkeseredettségük vagy pp sikertelenségük miatt olyanok mint amit tapasztalunk.
Azért nyelitek lle, mert szeretitek a párotokat?
Én szeretem a párom, de ő is engem és nem akar olyat, amit épp nem kedvelek vagy nem akarok. Akkor ott.
Tehát ha úgy érzem lenyelem, ha meg úgy hozza a kedv nem.
Egy nő, ha élvezi és birja az orális szexet úgy művelni hogy öröm legyen a párjának, ,az nem attó lesz jó, hogy lenyeli a párja spermáját.
Szerintem amíg nem ültök le, és nem beszélitek át, hogy ki mit akar, mire vágyakozik addig kockázatos belevágni akár egy hármasba, akár egy swingerbe.
Nagyon nem az számít, hogy az egyik fél mit akar, hanem az hogyha együtt vagytok nektek, együtt mi az ami jó. Tudnotok kell egymásról miben hol van a határ.
Sok párnál az első nyitás úgy történik hogy "nőt keresnek" harmadiknak. Kis idő után rájönnek hogy ez lehetetlen. Hogy miért is? Mert melyik beszálló nő szereti azt hogy utána csak egy melléklet legyen. A nők nehezen viselik másik nő jelenlétét, a férfi meg örül hogy idegen nunit kapott.. és ha nincs bizalom akkor a kedves hamar hárpiává változik. Másrészt sok pasi azért nem megy bele férfi többletbe mert az ő csaját ne dugja más pasi - hozzátenném hogy persze ő szexelne másik csajjal.
Szóval az első lépés ne az legyen, hogy nőt vagy pasit vigyetek be, vagy menjetek le egy klbuba ahova az emberek nagyrésze nem beszélgetni megy, hanem bátorságot kell meríteni és átbeszélni a dolgokat! Anélkül csak rossz szájíz lesz valakinél utána!
Ráadásul úgy érzem hogy még saját magaddal is vívódsz mert azt írod hogy az zavarna ha mással lenne és nem lennél jelen. Tudom hogy nem ide vág, de az nem zavar ami akkor történt amikor mégnem voltál a pároddal? smile ott se voltál jelen! smile
.... Oda élvezzen ahova neki jól esik és tudja hogy az a partnerében nem okoz kellemetlen élményt, esetleg undort.. tehát jó ha a párok tudnak sokat egymásról....

A tanárnőnkre én meg azt mondom hogy csak egy provokatőr, mert érdekes módon mnidenhez van hozzászólása, tehát nem csinál mást csak tetszeleg hogy jó sok GG pontja ... Mi másért csinálná hogy időnként eltűnik majd megint 30 topikban hinti az okosságait, majd ismét huss.....

Sőt ha annyira értene ahhoz amiről beszél akkor több alázat lenne saját tudásáról és azt képes lenne kultúráltan továbbadni.
Jó dolog ha megízlelve pozitív élménnyel mentetek haza, illetve így érzed, viszont az nagyon szerencse hogy mint írod volt bennetek egymás irányába féltékenység. A féltékenység az a bizalmatlanság egyik "oldalága" és úgy hogy nem bíztok meg egymásban 100%, igen nagy kockázat volt a swinger!
Persze lehet hogy ezzel csak én vagyok így.
Szombat Bad Tatzmannsdorf? Lesz ott magyar szó?
Annak kéne "tanítani" aki úgy művelni mint beszélni is tud róla hogy az kortól-nemtől függetlenül figyelemfelkeltő és érdekes legyen.
Belefutottam pár bejegyzésbe és sajnálom azt aki tőled tanul...
Nem offollsz de amig nem voltál lenn egyszer sem, addig alapból ott is mindenki idegen. Ha meg van egy össze szokott társaság az már merőben más.
De kétlem hogy Te úgy mentél le először oda, hogy akik ott voltak azokról mindről mindent tudtál smile Az "idegent" így értettem. Merőben más egy szexpartnert felszedni és úgy dugni hármasban, négyesben, vagy egy már összeszokott párként átélni ezt, vagy lemenni úgy egy swingerbuliba, hogy ott jó esélyed lesz arra hogy "idegenekbe" botlasz.
Nem offoltál hanem úgy érzem hogy saját nézőpontodból sarkítasz smile
nahát ismerős a stilus, natasának új neve van? smile
Le kéne ülnötök beszélgetni. Egy jó kapcsolat nem abból áll hogy együtt éltek, és néha egy jót dugtok, ha meg romantika van, szeretkeztek, hanem akkor lesz az egész stabil ha ismeritek egymás vágyait. De őszintén. Tudni kell egymásról hogy mi tetszik neki, mi nem, megéri megosztani az exekkel való pozitiv és negativ tapasztalatokat. Ez felépíthet olyan bizalmi szálat, amikor már beleférhet a szex többesben adta lehetőség.
vazelinator is jót ir. El kell azon gondolkozni hogy egy intimebb hármas-négyes lehetősége jobb, vagy egy swingerbuli ahol végül is mindenki idegen.
Végig kell gondolni, át kell beszélni hogy egyik fél se azt képzelje hogy kevés neki a párja. És amikor a bizalom 100%, és mindketten tudjátok mi-miért történik, akkor még évezni is fogjátok. Minden más esetben bejön egy tüske, hogy féltékenység, hogy a másik félnek nagyobb-kisebb görbébb-egyenesebb a farka, vagy szebb a melle, vagy a puncija. De ezek terelések. Ha vki már indokot és hibát keres abba akit bevontok a kapcsolatotokba az egy nem megbeszélt dologból fakat.
És ha nem tudjátok különválasztani az erotikát az érzelmektől akkor ne is erőltessétek.
barracuda: szerinted egy nő attól élvezi ha szexel, ha tolják a fejét egy másik farokra és lekurvázzák közben, ráadásul úgy hogy totál közönyös hozzá a párja?
Ha folytatnám személyeskedéssé válhat, de úgy érzem fogalmad sincs arról mi lehet ebben a jó és izgalmas.
es_emes: ... és a pasik?
Jah és még egy gondolat.

Bár magam budapesti vagyok elég sok ismerős él a határ nyugati felén Ők is voltak pár klubban és mai napig is aktívan átélnek ilyen élményeket. Elfogadott szokások alakultak ki odakinn hogy egyes napokon mi van, mi elfogadott" és kiválóan működik, az hogy a látogatás elött tudod, hogy mit kaphatsz, mi lehet. Fix napokon vannak kizárólag páros programok, fix napok, amikor a nemek aránya kibillenhet és fix, mikor a szentendrei klub ötletét valósitják meg. De akkor a klub egészére igaz ez.
Ha erre megoldás kell, így működik odakinn nyugaton.
Nem akarok kisregényt írni a topikba. De azért megpróbálom rövidre fogni magam! smile

Nem természetes a női biszexualitás, hanem jelen korban szinte társadalmi elvárás lett e hogy egy nő legyen bi. Érdekes módon ha egy nő mondjuk nem biszex, de szeret két férfivel együtt lenni az meg rutin egyesek szemében. De azért tegyük hozzá, a topikban zömmel pasik írnak, akik nehezen viselnék el, ha a párjuk másik férfival is együtt van. Ne emeljünk ki senkit, se senki magát, de ha ezt fel lehetne mérni, tényleg igy lenne.
Ahogy kezdtem a férfi biszex dolgok is kissé divattá váltak. Jöhetünk a nyugattal és bármivel de ennek is meg van a maga közege, kultúrája. Szóval ilyen téren a biszexualitás térhóditása ne jelentse már azt hogy ezt mindenkinek el kell fogadni és beletörődve tudomásul venni. Nem, nem fellépni kívánnék ez ellen, de a direk tálalása ennek - számomra - fékként hat. De ezzel nem tagadom a létét, létjogosultságát.
Lehet rossz lesz a példám, mert minden példába bele lehet kötni, ha valakinek ez a célja. De a klub különszobás biszex férfis fallosz szobás engedélyezése épp diszkrimininálás is egyben. Hiszen ugye el kell különülni.
Ha annak a klubnak fontos hogy ez a közösség is élvezze ezt az életformát, hát meg kellett volna szervezni hogy minden hónap 2. hétvégéjén biszex férfiak is mehessenek, mig a többi napon ezt valahogy kordába tartani. És már is aki akar megy, aki nem akar nem egy. Saját döntés, és nem kell abban a tudatban ott lenni annak akit ez zavar - mondjuk engem. Személy szerint ez a világ nekem nem jön be , és ennyi. Persze senkire sincs ráírva hogy máskor, más helyzetben hogy viselkedik.
De ha már példát akartam: Ha bemegyek egy étterembe, amit úgy ismerek hogy mondjuk autentikus mediterrán étterem, akkor hülyén érzem magam, ha kínai mondjuk a szakács. Még ha brutál jól főz is. Egszerűen ilyen vagyok.
bali36 meg jól írja a swinger egye életforma ami arról szól hogy ami jól esik az szabad, amit viszont nem akarok arra nincs kényszer. Másrészt meg lehet érteni a klubokat hogy próbálnak "haladni" a korral, meg ügyfelet, kuncsaftot szerezni, aki ott jól érzi magát. Viszont egy közösségi hely akkor működik ha a közösség igényét elégíti ki, nem egy réteget. Bonyolult és ingatag hogy hova és miképp kell alkalmazkodni ebben a klubok üzemeltetőinek, de ha hosszútávon működni akarnak akkor ezt a határt tudatosan kell egyrészt építeni, másképp mutatni.
Szerintem nagyon nem helytálló ez a százalékos dolog...

Tegyük fel hogy a pasik 70%-a túlfűtött, de miért van az hogy ezen túlfűtött pasik arctalanok, egy képcsere után megállnak, eltünnek, lemerül a telefonjuk, elromlik az autójuk, meghal anyós, beteg a gyerek vagy instant apeh ellenörzést kapnak...ennek a hires 70%-nak jó ha 10%-a, az aki mer is tenni azért amit akar. Tehát marad akkor 7 százalék.
De ugyanezen pasik komoly része arra vágyakozik hogy anyu mellé még egy nő bekerüljön az ő örömére! Hurrá. De ha úgy adódik hogy anyu akar pasit akkor ez a hires férfiasság úgy illan el, mint a kámfor. Persze verbálisan dugatná anyut, de ha arra kerülne a sor, akkor arról szó se lehet, mert mi va ha jobb, nagyobb, görbébb, kitartóbb... és ne adj, tényleg tetszik a női félnek! Szóval tovább csökken az a százalék!
A nők 30%-rál mondtad azt, hogy tudja mit akar, és mer tenni is érte. Hát...körülbelül igen. Vegyük le ennek a 30%-nak a felét legalább, mert sajnos itt és máshol is sokszor a női postát a férfi intézi mert hát "anyu csak ne kavarjon bárki pasival" - nesze neked bizalom!. Ez a maradék 15% talán az aki meri vállalni magát jó esetben... De felezzük meg. És épp ott tartunk majdnem mint a pasiknál.
Csak az nem mind1, hogy aki felvállalja magát férfi 70% és nő 30% hogy abból jött ki a 7-7.5%.
Amúgy a számoknak nincs jelentősége, ez csak olyan elv... vagy útmutató? smile
Ellenben elgondolkodtató.
smile ez jó, csak az okos törvényhozó bácsik olyat alkottak hogy ha most elemelsz valamit, lehet hogy elkap a biztonsági őr, és megkapod azt amire vágysz,de a kiérkező vállapos urak a kis csínytecésedért jól bevágnak a kaptárba... smile
Szerintem maradj fantázia szinten smile
Jó szórakozást a szentendrei klubhoz,de az ott bekövetkezett változások miatt garantált hogy nem fogunk oda elmenni. Nem tartozunk azok közé, akik fogukhoz verik a garast, és eddig is drága volt szerintem kicsit az a hely, most még egy picit emeltek rajta. És hogy tetézzék, bevezették hogy mehet a bi móka a pasik közt is, igaz csak egy adott helyiségben.
De ez akkor is sok már nekem . Ki fog alakulni hogy odajár a tehetős, ismerkedni vágyó biszex férfiközösség, és idővel a helyi swinger már nem az lesz, aminek indult. ezt le merem fogadni.
És emelett épp rosszkor zárt be egy másik klub, egyenlőre ismeretlen okokból.. :S
Fiúk... nincs valami fogalmi zavar?!

Ha völgyi feleségéről kiderül hogy leszbikus kapcsolata van és a szeretője egy nőnek, és hogy többetek írja, hogy enek ő is örülne akkor egy ici-pici fogalmzi zavart nem vesztek észre?
Ha egy nő leszbikus,annak nins szüksége pasira! Mert mha biszex akkor ok, hogy van a feleségnek egy női kapcsolata is.

völgyit valószinű az zavarja hogy a kedvesének van egy kapcsolata amibe ő nem vehet részt...

De azért ne keverjük már össze a kőkemény leszbikus nőket a biszexekkel!
Én direkt választottam olyat ami tud áttetsző is lenni! És nagyon könnyű itthon venni, csak egy ici-picit kell használni a netet! Weboldal reklámozása nélkül keresgélni kell a "Váradi kollekció" termékeit. Tutti találsz magadnak való, tetsző darabot.
Amúgy tény hogy nem áll jól mindenkinek, és én sem vagyok messzi tökéletes, viszont azt utálom mikor két tenyérnyi helyen nem sülnék le és nem lehet bárhol nudizni.
Fehér!

9. éve csak tanga. És fehér. Volt belőle pár fazon, és nehéz jót találni. És engem nem zavar hogy fehér, sok nő azért nem veszi fel mert hogy "jajj áttetsző". Hát nekem az! smile Amúgy ha meg már tanga, mit takargassam magam? smile
Akkora magyarországi területet határoltál be, hogy szerintem simán egyszerűbb feljönnöd Budapestre. Vagy "környékére" és találsz klubot... . bár lehet egyedül maradok ezzel a gondolattal smile
Nekem erről csak annyi a véleményem hogy valamit utólag elmondani nem több mint bűnbánat. De ezt mindenki másképp éli meg.
Sokkal tisztességesebb ha a felek tudják mi fog történni, mert így még mondhatják azt hogy ne, mint hogy megtörtént dolgot utólag megbánjon bárki is.
Valahogy úgy érzem hogy Ti, kik "százévesek" vagytok együtt nektek rosszabb lehet mint bárkinek, mert beírásaid jó rész személyeskedő, irigy, és teli van nem egyszer rosszindulattal.
Akkor lehet hogy a ti együttlétetek se ér sokat...nem? Ráadásul úgy érzem hogy olyanra reagálsz amit Ti magatok vagy inkább Te magad, ki mindig ír elutasít. Mert kimaradt, elmaradt.
Lehet hogy ezt kitörlik mert személyeskedő, de amire reagáltam az meg dettó, csak "becsomagoltad".
/ 4 oldal
/ oldal   Összesen: 181 hozzászólás, Listázva: 1-50

Zsuzsi_

Nem:

Regisztrálás ideje: 2009. október 12.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!