/ 2 oldal
Hozzászólások
Holnap (azaz 13.,-án) kora délelőtti órákban férfitagunk fiús játékot játszana felesége előtt. Feleség szimpátia esetén akár csatlakozik is. Komolytalanok kíméljenek!!!
Sziasztok! Holnap (azaz 11.22 szerda) reggelre (7-7:30 körül) keresünk biszex férfit, ki potens, szenvedélyes és nem gond neki viberen vagy telefonon kommunikálni. Hellyel rendelkezünk Sopronban.
Szerda (25) estére keresünk biszex férfit, kellemes este eltöltéséhez.
Szerda (25) estére keresünk biszex férfit, kellemes este eltöltéséhez.
Sopron holnap reggel, egy korrekt megbízható bi pasi?
Igen. Oda-vissza így kellene működnie. Ezt azért a többség nem érti. Sajnos.....
Ez nálunk is megesett. Teljes mértékben igaz, hogy a női lelket simogatni kell. Hosszú tartalmas kapcsolatot nehéz kialakítani.Pár kedves szó, az érdeklődés hiánya miatt gyakran megkopik a varázsa.
Utóbbi időben nekünk is volt 2 partner ki nagyon jól teljesített. De az a fránya de. Két beígért alkalommal is elfelejtettek jönni, előre persze nem jelezték.Rákészülsz az idődet a helyet adod, és az a kis apró figyelmesség elmarad "bocsi ma mégsem jó". Így inkább nem számolunk velük. Sok férfi azt hiszi elég egy álló farok egy ilyen "kapcsolat"-hoz. Pedig ez édes kevés.
Legutóbb múlt héten találkoztunk egy olyan sráccal kivel hónapok óta ment a csevegés. Jobb lett volna ha azon a szinten marad a téma. A dinamizmus a szenvedély hiánya vágyromboló számunkra.
Találni lehet, tartóssá tenni már nehezebb.
Sopronban, szeptember26.-án kedd este 18 óra körüli időpontra várjuk azt a potens biszex férfit, ki mindkettőnk örömére beszáll harmadiknak. Videóhívás a kölcsönös szimpátia megítélése érdekében elengedhetetlen. Erre viber,whatsapp, skype ami ép rendelkezésedre áll.
Sopronban, szeptember26.-án kedd este 18 óra körüli időpontra várjuk azt a potens biszex férfit, ki mindkettőnk örömére beszáll harmadiknak. Videóhívás a kölcsönös szimpátia megítélése érdekében elengedhetetlen. Erre viber,whatsapp, skype ami ép rendelkezésedre áll.
Sopronban, szeptember26.-án kedd este 18 óra körüli időpontra várjuk azt a potens biszex férfit, ki mindkettőnk örömére beszáll harmadiknak. Videóhívás a kölcsönös szimpátia megítélése érdekében elengedhetetlen. Erre viber,whatsapp, skype ami ép rendelkezésedre áll.
A mai nap folyamán találkoztunk egy partnerrel, kivel meg is történt ami kell. Az előzmények arról szóltak mai délelőttre keresünk bi férfit vagy férfiakat. Volt 5 jelentkező , abból egy még mindig a vibert tölti a telefonjára circling , egy fiatalember ki nem volt még ilyen helyzetbe és azóta sem jelentkezett, egy kiről kiderült nagyon enyhén biszex (talán nem is). Ráadásul zavarná a többes. Szintén fiatalabb korosztály ki felvállalta a videóbeszélgetést, de jelezte mégsem jön előtte időben. És végére csak egy maradt ki eljött. Emellett sok levélszemét, ki nem fogta fel mikor és hol. A férfiak sok esetben akkor sem képesek bemenni egy ajtón ha az nyitva áll.
Mivel nőknek díjmentes a belépés, legjobb ha elmész szétnézni. Körbevezetnek ha kéred, ehetsz, ihatsz és ha van szimpatikus partner jöhet a szex. A személyes tapasztalat a legjobb. Vannak szar napok ,és jók is. Változó mint mindenhol.
Szerda (09.20) délelőtti időszakban keresünk biszex partnert (vagy partnereket) egy kellemes gabalyodáshoz. Ha kedveled a telt formákat ,és a többes felállást vegyük fel a kapcsolatot.
Ha más élvez bele nem száll el a felfokozott izgalom. Ha elélvezek nekem sincs már kedvem sem a puncihoz sem a farokhoz.
Ez egy nagyon izgalmas dolog lehetne, de...... ehhez sok mindennek együtt kellene állni.
A beszervezendő partnernek értenie kell a játék lényegét.
Szimpatikusnak kell lennie a nő számára és fordítva is.
Meg kell tudja közelíteni a nőt, elcsábítani.
Én még ilyen férfit nem találtam kivel ezt el lehet játszani.
Ez nem az a játék ami tíz perc alatt végbe megy.
A téma foglalkoztat de nem töröm össze magam miatta. Ha megadatik jó ,ha nem nem.
Csütörtökön szép idő volt Berényben, a víz is elérte a kellemes hőfokot. Jövő hét kedden ismét lemegyünk. A víz tovább melegszik a várható hőmérséklet is 30 körül lesz.Mi szeretjük. Eltöltöttünk 5 napot a motelban is a nyáron. Ha van szabadidőnk megyünk. A két órás autókázásunkat megfűszerezzük egy kis "szex a szabadban" huncutsággal, ott pedig napozás, úszás, ping pong ....... Kikapcsol ellazít a teljes szabadság. Nekünk ez a legközelebbi (140km), és jól bevált. A hotel elég puritán,de ki csillogásra vágyik nem ide jön. Meg van a hangulata az egésznek.
A tegnap délutáni szexcsata végeredményeként, nálunk is meg lett töltve a feleségem puncija. Utána én is belelőttem az adagom. A sok sperma pedig szépen folyni kezdett a puncijából. Izgató látvány volt nagyon.
Lehet hülye a kérdés, de hogy tudott" kibabrálni "veletek?
Nálunk néha megesik, hogy nejem megosztom mással. De ezekben a szitukban a cuckold kifejezés igen távol áll a dologtól. Ha annyira idegen szavakat szövünk bele , akkor inkább "wife sharing". Ami jó dolog ha van kémia kölcsönösen és nem a baszni akarok debilek jelentkeznek erre a pozícióra. Sok férfi még csak nem is érti , mi lenne egy ilyen játék lényege. Kevés hozzá egy kemény fasz. Kémia, kis udvarlás, hódítás a hölgy részére, ez ami tartóssá és izgalmassá teszi.
Azt, hogy a legkínosabb volt fene sem tudja. Volt egy férfi, jól szituált, szimpatikus. Leszerveztük a randit. Találka, textil le, és döbbenet. Mikropénisze volt az úriembernek. És még a nyelvtudása is gyér volt. Próbáltuk minél kultúlráltabban, gyorsabban lezárni az eseményt. Adatlapján 17cm-es szerszámméret volt megadva. Lemaradt a tizedesvessző.
Holnap mi is ellátogatunk Bberénybe. Remélhetőleg marad a kánikula jövő héten is , mert akkor lesz pár ottalvós nap.
Napozás,ping pong, úszás...................
Pont ugyan azt teszed, mint egy normál strandon, csak ruha nélkül.Nincs ebben semmi extra. Az érzékeny bőrfelületeket érdemes naptejjel kenegetni, mert egy leégett farok nem kellemes hehe
Ha annyira nagy álom keresel egy ilyen szolgáltatót, és megesik a dolog. Annyira azért nem lehetetlen kivitelezni.
Második alkalommal volt hozzánk egy 23 éves srác.Mielőtt megtörtént az első alkalom kicsit aggasztotta a nejem, a több mint húsz év korkülönbség. Bár nálunk ez egy két élű kard, nejem is szereti nézni mikor én vagyok dugva. Így halmozzuk az élvezeteket amíg megadatik.Nejem már várja a harmadik találkozást. Két hetente tudunk találkozni, így az izgalma is tovább megmarad. Közbe becsúszik egy régi partner azt sem vetjük meg. Most vasárnapra is van kinézőben egy ilyen jellegű találka. Ő már korban közelebb áll hozzánk, nejem is nagyon bírja a srácot. Szép nagy egyenes farka van, élvezi is rendesen. Féltékeny soha nem voltam. Csalódott már igen. Mikor rákészülsz és nem hozzák a teljesítményt. Ezért is kell ápolni a régi jól bevált kapcsolatokat.
A megcsalás az egy érdekes téma szerintem. Felmerült itt egy-két hozzászólásban.
-Ha nem jó a partnerrel az ágyban és mással dugunk félre
-Ha jó a partnerünkkel ,de kell az idegen impulzus
-Biszexualitás stb...........
El lehet titkolni kíméletből, tiszteletből. Vagy el lehet követni ,mert ép már szarok a másikra. Sok esetben csak a saját egonk sérelme a fontos, a miértek ott maradnak a háttérben. Ezekből pedig frusztráció lesz, és a menthető is menthetetlenné válhat.
Nejem előtt pajzánkodnék ma este Sopronban
Nálunk ez olyan volt ,mint a mesében, találtunk is meg nem is. Kiruccanáson voltunk az ország keleti részében. Feldobtunk egy partnerkereső hirdetést. Volt is rá egy jelentkező ki hagyott telefonszámot. Küldtünk üzenetet ha aktuális még hívjon. Nem tudni miért, de az üzenet kicsit későn ért célba, közben le lett szervezve egy másik találkozó. Hívott a jelentkező úriember 19 óra körül. Elmondtuk neki van egy leszervezett találka , de ha mégsem jönne el akár találkozhatunk is, hisz független és itt él a városban. Rá fél órával ismét hívott , fussunk össze személyesen legalább megismerjük egymást. Végül is nincs ebben semmi rossz, megadtuk a címet. Vártuk 21 órára még nem jött, közben a lebeszélt partner megérkezett. Beszélgettünk ,ismerkedtünk ,majd 21:12 csörgött a telefon, ép tusolni készültem akció előtt nejem pedig a partnerrel beszélgetett. Kicsit megkésve bár ám legyen, felvettem a telefont gyorsba elregéltem már itt a partner ,de ha szeretne és van szimpátia mi 3 férfi 1 nő felállásban is benne vagyunk. Megadtam a kapucsengőt emeletet. Alig hogy letusoltam 21:26 ismét hívott. Gondoltam itt van. Elméletileg, de jöttek a kérdések honnan jöttt a másik partner nem -e ismerik egymást .............. circling . De jön. vigyor2 És nem jött. Öt perc után elkezdtük nélküle, írtam is neki erről egy üzenetet. (2p a parkolóból feljönni)
21:44 kor csörgött a kaputelefon violent akciót megzavarva, kiszálltam a száguldó szexvonatból. Ajtót nyitottam majd közöltem már nem aktuális. Elment a hangulat, 47 perc késés, megannyi vacilálás. Így esett ,hogy találtunk is meg nem is wow3
Nyíregyházán pénteken 19.-én este biszexuális fiút várunk harmadiknak, mindkettőnk örömére. 25-35 köztiek előnyben. Hely van, telefonszámot küldünk. Részleteket hívásban egyeztetjük. Céltudatos nagyfiút keresünk.
Nyíregyházán pénteken 19.-én este biszexuális fiút várunk harmadiknak, mindkettőnk örömére. 25-35 köztiek előnyben. Hely van, telefonszámot küldünk. Részleteket hívásban egyeztetjük. Céltudatos nagyfiút keresünk.
Ne gondold ,hogy a bi pasik olyan bátrak eplus2 Fantázia és álomvilágban élnek. Az itt lévő bi pasinak a 70% szerintem még idegen farkat sem fogott.
A DL-ben a zárat tényleg meg kell javítani, ahányszor voltunk zárhatatlan volt a zárható szoba. Teleélvezett gumi ott hagyva pár helyen (bár ez a vendégeket minősíti). A kaja elég szegényes lett, igaz nem enni járunk oda de hát na ... bee1 Mi inkább fizetnénk többet, de azért legyen meg a régi színvonal. Régen jó volt, jelenleg már nem látogatjuk.
Mi mindig igyekeztünk kihozni belőle a jót, de sajnos változtak a dolgok, és nem jó írányba. A 4you-rol soha nem volt jó tapasztalatunk, lehet rosszkor voltunk, bár ha egy szombat este nincs rajtunk kívül csak egy pár az valami jelzés.
Talán legközelebb Szigetszentmiklós az még szűz terület számunkra.
GyMS megyei aktív férfit keresünk feleségemmel partnernek, ki rendelkezik hellyel és szombati napon rá is ér
GyMS megyei biszexuális aktív férfit keresünk feleségemmel partnernek, ki rendelkezik hellyel, és szombati napon rá is ér.
Szombati napra biszexuális partnerünket keressük Győr-Komárom-Tatabánya-Budapest vonalon. Fogadni tudj! Telefonszám képcsere szükséges!
Szigetszentmiklós CP-rol valakinek friss élménye?
Tiktak péntek 17.-én csak pároknak parti
Némi kommunikációval, egy kis intelligenciával azért ki lehet tűnni közülük. A múlt péntek számunkra gyenge volt. De lehet mi vagyunk maradiak, és nem tudunk alkalmazkodni a húspiaci hangulathoz vigyor2 Egyébként a hely jó, a felhozatal meg változó.
Szombat délután hellyel rendelkező, biszex férfi társaságát szívesen vennénk, Sopron és környékéről.
Na ne viccelj vigyor2 Jó szexhez nem lehet az ember túlkoros, lehet ebbe a közegbe nem fértetek bele, de azért nincs bezárva minden kapu.
Mi 13.-án voltunk a DL-ben. Három alkalommal voltunk ott az utóbbi időben. A mostani alkalom elég "gyengére" sikerült. Ez nem a klub hibája, sajnos ilyen társaság jött össze. Férfi beszállót szoktunk keresni, kiben van potenciál és azért hordoz magában némi határozottságot. Első alkalommal egy fiatal néger srácot invitáltunk harmadiknak. Kora 25 körül, intim adottsága a hiedelmekkel ellentétben teljesen átlagos volt. Ez nem is lett volna gond, de az egzotikus élmény nem tartott sokáig vigyor2 . Ösztönöztük volna egy két jó dologra, de a kraft elfogyott egy 10 perc után. Későbbiekben nyílt játszótéren kezdtünk egymással játszani, várva 2-3 potens férfit ,hogy még párom orálisan kényeztet hátulról jól megdöngessék a punciját. Egy-két lankadó félkemény farok után rendesen lelombozták a hangulatot. rolleyes Az előző két alkalmunkhoz képest nagyon gyenge volt.
Legközelebb a Tik-Tak-ot vesszük célba bízva ,a nagyobb potenciális férfi létszámban
Amit mi tapasztaltunk, azon két alkalommal mikor ott jártunk, ez nem lenne csoda.
A textil mentesség mint fogalom sok embert megtéveszt. A szaunalepedő, mint higiéniai eszköz jelen van, legalábbis normális igényes helyen. Az már más kérdés, hogy csak magad alá teszed és közszemlére teszed a tested , vagy ép eltakarod bizonyos részeit az már egyéni döntés. A meztelenség lehetősége nincs tiltva. Így is kerül izzadság lepedőn kívülre, mi lenne ha nem lenne lepedő.Kérdés azért megyek-e, hogy saját testem izzadjon szabadon, vagy másokat kukkoljak vigyor2 Ezekre ott a naturista strand, vagy a swingerclub. Ez egy relakszációs tevékenység, legalább is számunkra. De hát nem vagyunk egyformák.............................
Sárváron, Debrecenben, Celldömölkön, Komáromban .....stb simán lehet lepedőn ülve meztelen testtel szunázni. Kérdés :akkor most textilmentes vagy sem? hehe
Egy helyes néger férfit bevállalnánk ez is egy vágyunk. Egy gang-bang is ott motoszkál a fantáziánkban. Jó feszegetni a határokat. De a legjobb, hogy ebben partnerek vagyunk egymásnak.
A baj akkor van, ha sok pasival fekszik le egy kapcsolaton belül, és a férfi ezt nem preferálja. Nem vagyunk egyformák, nem is kezeljük a nőket egyformán. A hímsoviniszta felfogás tőlem messze áll, így részemről a szexuális szabadság a nőket is ugyan úgy megilleti, mint a férfiakat. Én szívesen hallgatom a régi sztorikat mit megélt, a mostaniakat pedig közösen éljük meg. A szerzett tapasztalat, a kielégített kíváncsiság, nem hátrány. Szerintem. Egy nőnek a szeretet, a bizalom, a vágyak megélése szárnyakat ad, ezek hiánya viszont kalitkába zárja a nőiességet.
A debreceni szauna alapból fürdőruhamentes. Szaunalepedőt higéniai okokból kell használni. Színvonalas, hangulatos hely, merülőmedencével, finn és infraszaunával, és a hozzá tartozó gyógyfürdő sem utolsó.

https://www.aquaticum.hu/hu/spa/szaunavilag
A swinger teljes ellentéte a netes bohóckodásnak. Szemtől szemben állsz a partnerrel, és ha van szikra nem fog a mérőszalagért szaladni, legfeljebb kicsit óvatosabban kell tolni. Volt már szerencsénk nagyobb példányokhoz és nem menekültük sikítva. Az online térben 90% ban vetítés folyik, a swingerben nincs kamu, azt látják aki vagy azt nyújtod amit tudsz, felesleges levelezés és hazudozás nélkül.
Mi már végkép kihúztuk a listából. Három alkalommal voltunk ott, bőven elég volt belőle. A fellépő leányzóért sorban tolongó férfiak, a szexuális kultúra hiánya lehangoló.
Tegnapi nap folyamán találkoztunk először ennek az oldalnak a közreműködésével. Teljesen korrekt volt az úriember, úgy levélváltás során, mint személyesen. Egy beülős helyen jót beszélgettünk, bár az szikra nem volt meg. Ennek ellenére teljesen korrekt volt az egésznek a menete.
Egy választékos levél mindig célravezetőbb, mint egy "Ismerkedünk?" tőmondat. Ezzel nem sokat lehet kezdeni, ráadásul lehangoló millió levélváltásból megtudni pár alapinfót.
Mindenki más személyiség, van kinek elég egy farok látványa, van kinek kell a kisugárzás. Mi próbáljuk az arany középutat járni. A klubok igaz más hangulatot adnak, de ott is meg lehet találni a partnert. Egy ital, egy jó beszélgetés, és ha nem vagy vevő a sok farokhúzogatóra, ott van opciónak a zárható szoba.
A partner keresésre mindig van opció, hol online, hol személyesen.
Másik dolog a hely kérdése, mikor fel sem merül egy férfiben , hogy lehet megoldani. Nem elvárt a teljes költség átvállalása ha úgy alakul. De hogy sem szellemi sem anyagi tőkét nem képes valaki invesztálni egy közös örömszerzésért az lehangoló. A kocsiban szabadban opció lehet valakinek izgató, de számunkra ezek nem azok a helyek. Ha úgy alakul mi is vendégül látunk egy partnert, de ez a ritkább lehetőség. Sokan át sem gondolják a lépéseket csak fantáziálnak és álmodoznak.
A másik lehangoló dolog a nő tárgyként kezelése, a saját pornós fantáziák prezentálása. Előre egyeztetős, arcra ,szájba élvezni akaró férfiak. Nem vagyunk sem finnyásak sem prűdek, de ha benne fel sem merül a kérdés mi okoz örömet a nőnek az ne is próbálkozzon. Meg kell azért dolgozni, hogy egy nő kéjjesen az szájába vagy az arcára engedje a végeredményt.
Ezekhez az elvárásokhoz sokan nincsenek felnőve, nyílván ezért keres ennyi férfi, de találni kevés fog.
Dehát kinek mi................kereső férfiak mindig lesznek nagy számban. És a nagy kínálat mindig hoz eredményt, hol előbb ,hol utóbb.
Lehet hülye a kérdés, de társkeresős adatlapodon párcserés szex is szerepel. Ott is más dugja az asszonyt. Arra ,hogy tudod rávenni? Vagy más-más helyszínen csináljátok?
Teljes bizalommal, és féltékenység mentesen, élvezhető szexuális játék. Azt ,hogy mit bír ki egy kapcsolat nektek kell tudni. Ez egyénre szabott, ezért tanácsot nem is lehet adni, max tapasztalatot megosztani. Mi szeretjük, élvezzük, persze megfelelő partner kell hozzá.
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 84 hozzászólás, Listázva: 1-50

szodoma

Nem: pár

Beállítottság: biszexuális

Regisztrálás ideje: 2022. február 15.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!