/ 1 oldal
Hozzászólások
60 plusszos nővel volt már dolgom de izgat milyen lehet a szex egy belevaló szexőrült 70 plusszossal. Akinek van ilyen irányú tapasztalata ne tartsa magában ossza meg velünk élményét ha lehet részletesen, mindenre kiterjedően. Köszönöm!
Látom a zöld vigyorgó szmájlit.
Egyébként meg ha sperma nyelésről írogatunk nevezzük nevén a dolgot, sokak számára így nekem is úgy sokkal izgatóbb
Volt egy csajom aki mesélt korábbi élményeiről. Tőle hallottam, hogy egyszer találkozott egy olyan faszival akit brutális mérettel áldott (vagy vert) meg a sors. Nem engedte magát megdugni, inkább leszopta - az se volt egyszerű
Két kérdésem lenne. Az egyik miért nem tudok a fórumba csak asztali verzióról írni, mobilról nem jelenik meg.
A másik, hogy tudok új fórum témát nyitni?
Köszönöm előre is!
Én csak akkor élveztem pinába amikor gyereket akartunk, egyébként nem. Jó látni a gecit akár arcon, akár szép mellen vagy formás seggen terül el. Legszebb látvány persze egy nő nyelvén látni az anyagot.
Mint ahogy kettővel lentebb írtam is a nők nem tudják hova tenni a dolgot az én barátnőm is azt kérdezte, hogy te meleg vagy? Mondtam, nem de csak nem értette, hogy akkor is milyen dolog ez?
Egy prosti már sokkal rugalmasabb volt akivel ugyanígy tettem, testvériesen megfeleztük így mindketten jól jártunk.
Ha eddig nem tettétek próbáljátok ki egy ismert nő (énekes, politikus stb.) arcképére kiverni. Jó tabletten, okos telefonon is nézni a gecit pedig elég a WC- be lövelni. Kedvencem egy politikus nő (nevét szándékosan nem írom) szép arcától, szemétől, szemöldökétől kész vagyok.
Volt egy barátnőm akinek gyönyörű segge volt, imádtam hátulról baszni. Egy alkalommal úgy adódott, hogy nem a fenekére hanem a szájába élveztem el. Látta mire készülök így előre tiltakozott, hogy ő pedig nem nyeli le. Amikor jól televágtam a száját ki akarta köpni a gecimet. Mondtam ne tegye inkább adja át egy csókkal majd én lenyelem, - ígyis történt. Amikor minden gond és undor nélkül megtettem megkérdezte, hogy meleg vagyok- e? Mondam én a nőket szeretem, a saját sperma nyelés nem feltétlen jelent homoszexualitást. Láttam rajta, hogy nem értette, remélem itt a fórumon sokan értik ezt.
Érdekelne ki milyen formában kóstolta már meg saját gecijét.Kólába, kávéba, szeszes italba verte majd megitta azt, vagy csak üres pohárba markába hokizott és onnan nyalogatta.
Szerintem elég nagy baj. Az évek során hozzászokott a változatossághoz és egy idő után házasságban is kívánni fogja az idegen faszt. Abba meg jobb bele se gondolni hányan szopatták meg, verték tele a száját gecivel.
Mint írtam nekem a mell mérete nem lényeges, szeretem még a lógó kis melleket is, de a szilikon kizárt. Volt alkalmam szilikon cicit fogni, hát nem nyerte el a tetszésem.
Sokkal fontosabb számomra a bimbó, annak szine, udvara. Leginkább a világos barna közepes udvarú, sima felületű bimbók jönnek be, egy csúnya pl.nagy fekete udvar le tud hangolni.
Volt már nagy mellű, kis mellű, sőt teljesen lapos nővel is dolgom. Ha van valami a nőben ami felizgat nekem a mell mérete nem számít. Nem tudok mit kezdeni a hatalmas didikkel, legyen inkább jó segge, szép arca vagy enyhén perverz nekem az sokkal jobban bejön.
Így már értem...Számomra csak az azonos neműek masztija izgató pornó filmekben is. A külön neműek masztijáról rossz emlékem maradt. Egyik kapcsolatom úgy ért véget, hogy nem tudtam rendesen megdugni a barátnőmet, ő nagyon ki volt tágulva én meg nem voltam elég kemény ezért azt javasoltam elégítsük ki egymás előtt saját magunkat, - így is történt. Ő a fotalben ülve széttett lábakkal vadul dörzsölni kezdte a csiklóját, én meg egy heverőn fekve kivertem magamnak. Azt hittem milyen jó ötlet volt, - de sajnos nem. Sértésnek vette, hogy helyette a faszkiverést választottam. Le is lépettt, keresett magának egy olyan pasit aki meg tudja rendesen dugni. Hát így jártam.
Azért gondolod így mert előítéleted van vagy rosszul csinálod. Amikor elélvezünk valóban elszáll a vágy ezért az amikor az előnedv elindul azt kell egyből nyalogatni, majd aki képes rá nagyon lassan a gecit csak éppen csurgatva kell masztizni továbv. Így megmarad a vágy és elegendő mennyiséget lehet nyalogatni. A maradékot pedig nagy lendülettel már ki lehet verni. Jó kisérletezést és jó kóstolgatást kívánok. Megjegyezném, hogy az itt írogató férfiak döntő többsége így én is heteroszexuális, de ennyi belefér.
Ez izgi téma ne hagyjuk elkarlódni. beka2
Kár, hogy nem egyértelmű a témakör megfogalmazása. Én kettő (vagy több ) férfire gondolok, mert egy férfi és egy nő közös masztija nemtöbb mint egy közösülés.
A péniszgyűrű elsődleges feladata, hogy lassítsa a végáramlást ezáltal keményen tartsa a faszt. Bizonyos kor után szinte minden férfinek szüksége van rá, hogy az elégtelen merevedésén javítson.
Nekem volt/van bolti szilikon de tapasztalatból mondom attól sokkal jobb egy víz szerelvégy boltban kapható 4cm átmérőjű lefolyótömítő gyűrű ami sokkal jobban szorít ezáltal még keményebben tartja a faszt.
Legkellemesebb maszi élményemet zuhanyrózsás vízsugaras ingerléssel éltem meg. Legjobb fürdőkádban kellemes meleg meleg vízben ülve a makkot hátulról hátulról erős zuhannyal csapatni amíg el nem indul a geci. Hatalmasat lehet élvezni, aki eddig még nem próbálta ne hagyja ki. Egy baj van vele csak a sperma beletapad minden szőrödbe amit nehéz onnan kitakarítani.
Nekem majdnem összejött. Legegyszerűbb ha van egy haverod aki előtt nem vagy szégyenlős és felmentek egy olyan ("öröm" wink lányhoz aki egyszerre 2 férfit is fogad.
Sajnos a szomszéd asszonyommal ezeken kívül nem volt csak bosszantó próbálkozásom, mert mint ahogy írtam is számító nő volt. Azzal, hogy televágtam a száját kiéltem haragomat azokért a hitegetésekért, szivatásokért amit tőle kaptam.
Rajta kívül volt még jó pár rendes és "gyors" (prosti) barátnőm akiről nem képzeletbeli, hanem valódi történeteket tudok írni.
Ott hagytam abba szomszédasszonyos kalandomat, hogy először nem tudtam, hogy geci nyelő a hölgy, mindezt érdekből is teszi. Miután az első férjétől elvált nemsokára szopott magának egy fiatal gazdag srácot akivel hamar elvetette magát. Velem már előtte se foglalkozott nem voltam jó parti számára. Nagyon bosszantott a dolog de rá kb. 10 évre elérkezett az én napom. Akkorra a második férjével is elhidegült a viszonya. Bp.- en lakott, de volt a városunkban egy panel lakása amit akkoriban árult. Telefonon szólt, hogy erre lesz dolga, ha gondolom találkozhatunk.
Felmentünk az üres kéglire és megkérdeztem csinálunk- e valamit, folytatjuk- e az abbahagytunk!?. Dugni nem volt kedve, de mondta, hogy máshoz igen. A padló szőnyegen térdre ereszkedett, blúzát melltartóját levetette és meg a szájába tettem farkamat. Farmer nadrág volt rajta azt nem vette le. Pár percig intenzíven szopott majd amikor éreztem, hogy nemsokára elmegyek párat szaporáztam fitymámon majd mélyen a torkába toltam farkam. A mandulájánál élveztem el, így akaratlanul is nyelésre kényszerítettem. Akkoriban bőven volt gecim, egy jó adagot kapott. Úgy televágtam a száját, hogy még ki is csöppent belőle a nadrágjára. Kérdeztem akarja e nyalogatni még a maradékot, azt mondta köszi elég volt eleget nyeltem.
Szuper volt, jó volt visszaemlékezni rá.
Volt egy szomszédasszonyom akinagyon tetszett. Nem volt gyereekük, a férjével rosszul éltek. Hosszas hajsza után sikerült becserkészni. Kocsival egy erdei tisztásra vittem, az első üléseken ülve simogattam majd az egyik mellét sikerült szabaddá tennem. Egyből felállt a cerkám ezést sliccet lehúzva lelővettem. Ekkor ért az első meglepetés mert a szomszéd hölgy egyből ráfordult és szopni kezdte. Mivel dugásra se időnk selehetőségünk nem volt és anadrágom se akartam összegecizni egy idő után dolgavégezetlenül eltettem farkam. Csak utólag kapcsoltam miért nézett rám furcsán és szopás közben miérr mondogatta, hogy " így nyugodtan elmehetsz." Geci nyelő volt a hölgy , akkor ezt még nem tudtam így kihagytam. Pár év múlva amikor elvált, férjhez ment majd megint elvált sikerült torkon löni, gecivel megetetni.
Erről majd legközelebb.
Leírom majd újra, egyszer leírtam csa eltűnt.
Szerencsés ember akinek mindenre nyitott és enyhén perverz a párja.Egyébként a csajok is tudják, hogy sokunk gyengéje a szájba élvezés. Egyes nők ha pasit akarnak fogni előszeretettel engedik, hogy szájba a lőjjék őket és örömmel nyelnek, legalább is azt mutatják. Így egy kevésbé szép, mondhatni csúnya nő is hamar párt talál. Ismerek ilyet aki így tette számításból. Ha valakit érdekel mesélek róla.
Nekem eddig minden nőm szopott. Volt aki kimondottan szerette jobban mint a dugást de olyan is akadt aki nem, - azt általában rábeszéltem. Nyelni már jóval kevesebben szerettek, páran megengedték, hogy a szájukban menjek el, de csak pár akadt aki megkóstolt.
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 25 hozzászólás, Listázva: 1-25

skolcman1

Regisztrálás ideje: 2023. május 16.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!